Sziasztok,
Mi is megjottunk a hosszu hetvegebol
Tegnap keson ertunk haza, eleg faradtan, de egy jo kis kikapcsolodassal a hatunk megett! Annyira kedvesek voltak a vendeglatoink, el voltunk latva es teli programokkal
Balazsnak szerintem a medence valt be jobban a tengerpartnal, azt meg mindig nem komalja, hogy mindene tiszta homok, raadasul a viz csipi is mindenet szerintem, foleg a kis szemet, mivel szombaton egy jo kis allergiat produkalt a sos viz miatt, teljesen begyulladt a szeme! Szerencsere baratnem apolonokent ellatta rendesen
De a medence, foleg a zart 29C° fokos, azt imadta
Egyszoval jol erztuk magunkat, csak az ut volt faraszto, foleg hazafele, majd 6 orat utaztunk, ebbol Balazs SEMMIT nem aludt, ugyhogy szorakoztatni kellett!
Bodza,
Gratula Kristofhoz, annyira gyorsan telik az ido, nemsokara mar bejelented, hogy jar es stb, es meg csak nemreg szultel
Ez a romai ut is nagyon jol hangzik am, sajnos hotelt nem tudok, de szupi lesz az biztos!
Pruntyi,
30 kilo
Akkor nagyon kitarto am!! Gratula megy!
Kuha,
Ruhak nagyon jok, nagyon jol all neked a turkizkek! Valoban latszik, hogy fogytal es nagyon jol all, jol nezel ki, csak igy tovabb!!!
Kocsi
Meg szrencse, hogy csak a kocsi es nem tortent semmi baja a ferjednek!
Grillezes nagyon jol hangzik, mar en is alig varom, hogy osszegyuljon a csalad vasarnap a fiuk szulinapjara!
Benianyu,
Hogy telt a kikapcsolos nap?? El is hiszem, hogy oromed telik az uj haz takaritasaban, igaz sok melot jelent, de annal inkabb orom, hogy uj es hat mint irtad nagyobb is, teljesen uj lehetosegekkel!!
Fiuk mit szolnak?
Szegeny Dani, meg jo, hogy nem tortent semmi komolyabb, annyira kell figyelni rajuk, mindig olyan dolgot akarnanak csinalni, ami meg veszelyes rajuk nezve!
Barbi,
Horvatorszag annyira szep lehet, olyan sok jot hallottam mar baratnomtol, aki majd minden nyaron oda megy! Jo nyaralast!
Csikken,
Rolinak jobbulast, valszeg valami virus lehetett, ha lazat idezett elo, de a lenyeg, hogy mar jobben van!
Nekem Balazs mostanaban a tejin kivul semmi joghurtot vagy gyumolcsot nem akar elfogadni! Jo eroben van, ezert meg nem aggodom, csak hat nem igazan tetszik a dolog, mivel kezd valogatos lenni es szinte semmit nem eszik! ezenkivul minden rendben vele, remelem csak atmeneti!
Ayse,
4 gyerek elhiszem, hogy erobedobast jelentett azert, nalam kedd este aludt ott unokahug es batyoka, vagyis nekem is 4 gyerekem volt kedd delutantol egesz szerda estig! Az jo, hogy elvannak, Mat az unokabatyoval, Balazs meg az unokanoverrel jatszott allandoan, vagyis ilyen teren okes volt, de az altatas + kajalasoknal egy kicsit meggyult a bajom
Amikor elmentek en boldog voltam
, de a gyerekek furcsa modon inkabb szomoruak, mondtak is, hogy ez igy tok uncsis nelkuluk
A szomszed beteg gyerekes tortenetre emlekszem, de most nem ertem amit irtal, marmint a haditervet
Ez annak megelozesere szolgal, hogy allandoan rad takmalja a gyerekeit???? Milyen szomszed vagy ember az ilyen edes Istenem, akinek ennyi esze sincs!! Harom gyerekkel beallitani a ti negyetek melle en nem hogy behivtam, de jo kivagtam volna a gyerekeivel egyutt
azt hiszem
Totka
Annyira elszomorito es kiabrandito lehet egy ilyen hetvege gondolom!!!!!!!!!!! Mert hogy mas nevelesi elveik vannak az ok, de ha semmi nem volt jo nekik, vagy nem akartak felvenni a ti ritmusotokat, akkor valoban nem erdemlik meg ezt a nagy keszulodest
Sajnos vannak onzo emberek de azert bar nem irtal igazan konkretumot, akkor is felhaborito! Ebben a mai vilagban vendegul latni napokra 3 embert nem keves penz es raadasul amikor meg koszonet sincs erte akkor meg valoban elszomorito! Kepek aranyosak egyebkent, mennyit nott Panna is!!
Biztosan jol erzi magat anyudekkal, legalabb ma kipihened a hetvege faradalmat
Aniko