Új privát üzeneted érkezett!

Meg azon mosolyogtam még magamban, hogy ha valaki anyává válik, mennyire megváltozik! Jó értelemben persze.
Pár ismerősömnek született babája az elmúlt 1-2 évben. És aki előtt ilyen-olyan volt, azok mindi-mind "átalakulnak" anyává, és a babájuk képe díszeleg az iwiw-en és hozzá mérnek mindent a világon. És nem is értik, hogy mi volt AZ előtt! :lol:
És ez olyan szép.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Én az öregedéstől egyátalán nem félek, sőt úgy érzem, ahogy egyre idősebb vagyok, egyre jobban érzem magam a bőrőmben. :D
A 21 éves még jó, hogy szemtelenül fiatal....... :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Juci,
Igen, igen, igen! :)
Engem az öregedés nem érdekel egyáltalán, pedig itt majdnem korelnök vagyok. :oops: :wink:
Mielőtt gyerekeim születtek, utáltam fényképezkedni is, most pedig imádok velük egy képen lenni, hogy mindenki lássa, milyen boldog vagyok a két gyönyörű fiammal! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Eszterházy - az író - egyszer azt mondta, hogy négy gyerek normálissá tesz...hát szerintem fáradttá :wink:
(bár meglepő módon a lakás nagyobb rendben van, mint kettő mellett :shock: )

Juci!
Szuper jó nyaralás lehetett és nagyon ügyik vagytok, hogy ilyen gyorsan tudtatok dönteni!

Szabadság? Mi az???? Na de egy jó alvás! :lol: :lol:
(a gyerekek későn fekszenek, ám de korán kelnek - hiába szólunk, csak nevetgélnek az ágyban, parancsra nem lehet aludni -, bár ma mintha lankadt volna a lendület)

ayse
 
 


Én se félek az öregedéstől, amíg nincs itt :lol:

De egyébként igen. Attól, hogy nem fognak úgy menni a dolgok, mint ahogyan én azt megszoktam. Szeretném azt hinni magamról, hogy az a típus vagyok, akinek a lelke nem öregszik, de gyanítom, hogy egy idő után a lehetőségek már nem fognak találkozni a vágyakkal...és ettől azért tartok!

ayse
 
 


Találtam egy új nyelvtörőt:

TÍZ KIS SÓS KIFLIT KÉREK! :lol:

Hajni!
Lehettem volna szemfülesebb, a fahéj Zimt németül :)

ayse
 
 


Igen, a cimet a németből jön! A tányéricára viszont senki nem reagált. :( Egyébként a megfejtés a napraforgómag.

Öregedés: amíg az ember fiatal, szerintem el se tudja képzelni, hogy milyen lesz 40-50-60-80 évesen. Mindig a következő kerek évszámtól retten meg. Én azt hiszem nem az öregedéstől félek, hanem a lassú leépüléstől, tehetetlenné válástól, szenilitástól. Ha szellemileg ép maradok, akkor a többit majdcsak átvészelem!

Ayse! Hú, a négy gyerek miatt én se irigyellek, de legalább kipróbálhatod, hogy mi lenne, ha... Én egyébként alapvetően nem zárkózom el a 4 gyerektől, csak szeretnék egy kis időt kérni most. :D

Nem is meséltem, hogy Örstől egy római utat kaptam szülinapomra, így szeptember végén megyünk Rómába 5 napra! Ha tud valaki valami jó kis római szállást (ne túl drágát), azt szívesen venném! Sacit itt hagyjuk a nagyszülőkre, Kristófot visszük. Remélem azért így is tudunk pihenni.

Benianyu! Olyan izgi ez az új lakás dolog! Jó, hogy lehet szépítgetni, berendezni. Mi valószínűleg nem költözünk egyelőre, de a tetőteret lehet, hogy beépíthetjük. Az plusz 25 m2-t jelentene, ami nagy segítség lenne. Ti mikor költöztök?

Kuha! Tényleg szupi cuccokat turiztál, és nagyon csinos vagy!

Még visszaolvasok...

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Hú, de pörög ez a topik! :D

Csak el akartam újságolni, hogy Kristóf ma fölállt! Úgy fogadott alvás után a kiságyában, hogy ott ácsorgott! :D Sokkal gyorsabban fejlődik, mint anno Saci.

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Óriási gratula Kristófnak! :D

Annamami és Mindenki!
Annamami tanácsa alapján, és a férjemmel egyeztetve a haditervet, a szomszédokkal szemben a következő haditervet alkalmaztuk: átjött az anyuka a három gyerekkel - történetesen a férjem volt itthon, egyedül a mi "négyesünkkel" -, hogy itthagyhatná-e őket egy kis időre, amíg kihúzkodja a parlagfüvet (már ez a teljesítmény is fgyelemre méltó, hiszen előző nap meglértem, hogy tegye ezt meg, tekintettel Lili és nem mellesleg az ő gyermeke allergiájára: ügyes ugye?). No a férjem mondta, hogy oké, gyertek át, de gyere te is legalább beszélgetünk egy jót. Így is lett Erre ma az anyuka vicces-csodálkozva mesélte ezt nekem, hogy a férjemre nem lehet rábízni ennyi gyereket, és megkérte, hogy jöjjön ő is. Magyarán kihúzta az én számból ezt a mondatot, mivel így már elég hülyén jönne ki, ha legközelebb engem környékez meg és akkor ezt mondanám. vagy nem?
na ez jó zagyva lett, de talán kiviláglik a lényeg.
Szerintetek?

ayse
 
 


Nincs kedvem nyíltan beszélni, mert azóta, hogy múltkor visszavittem a beteg gyereket, azóta ügyeletes sárkánynak vagyok elkönyvelve.

ayse
 
 


Kuha,párom már - 30 kilónál tart...de már tiszta agymosott... :roll: :roll: :roll:

Juci, nem kompatibilis annyit tesz nálam, hogy nem teszem fel mert írtó ronda vagyok rajta, vagy mert semmi nem látszik.... :lol:

júli 19 ig vagyunk...úgyhogy a maradék jóidő a miénk lesz...ma voltunk sétahajózni, holnap aquapark, aztán már itt maradunk a szálloda strandján...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Bodza!

Gratula Kristófnak!!!


Prüntyi!

Jessszum, - 30 kg???? Az már naggggyon sok!!! És mit jelent az, hogy agymosott?? Már ez a mániája??? (De jó neki... :) )


Nálunk ez a mai péntek 13-a nem jött be, f@szán összetörték a kocsinkat. Robinak szerencsére nem lett semmi baja, de elég necces volt, mert pont a bal elejejét vitték el. Robi állt valami kereszteződésben, ráadásul nem is ő volt az első, még ketten álltak előtte. Aztán jött egy balfék, aki fordult be, egy kicsit nagyobb lendülettel, mint kellett volna, + a kormányt is elfelejtette visszatekerni. Így telibevágta Robit.
Gondolhatjátok, sík ideg lettem, mikor hívott Robi telefonon... Aztán meg, mikor megláttam a kocsit... Na, akkor aztán a sírógörcs jött rám. Elég szarul néz most ki... Szerencsére rendőrt sem kellett hívni, mert a fickó elismerte a felelősségét, de akkor is.
Ez most egy csomó macera, utána járás, valszeg kocsink sem lesz egy darabig, míg javítják.
Arról meg végképp nem is beszélve, hogy jövő hét végén mentünk volna Balcsira, az uncsitesómék hajójára, hajókázni 2 napot...
Áhhhh...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Uhhh, a............kivan, a szívünket, lelkünket, pénztárcánkat kitesszük, de tényleg, és ezeknek semmi nem jó!!!! :( :( Látnátok mit művelnek a kisfiúval!!Marha érdekes altatási, nevelési, etetési elveik vannak, és a kicsi már majd egy éves!!!Egy hét híjján!És mindezt írom úgy, hogy én is anya vagyok, és nekem is van egy 21 hós gyerekem!!!
most mennék étterembe, de nekik az se tetszik :evil: :evil:

csók, holnap délben indulnak haza!!!
utánna este jelentkezem!!

puszi mindenkinek, és lécci gondoljatok ránk!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka!

Nem mondod komolyan???? Ti szegények, pedig ha valaki, akkor aztán ti tuti biztos, hogy beleadtatok, apait, anyait...
Ne értsd félre kérlek, amit mondok, de egyébként ez a hatalmas vendégszeretet nagyon jellemző a vidéki emberekre.
Nekünk is vannak ismerőseink Heves megyében, bakker, már szégyelltük hozzájuk menni, mert akkora terülj -terülj asztalkámat csináltak mindig. Volt, hogy apukámnak le kellett vinnie a főnökét Egerbe, egy fél napos konferenciára, és apukám úgy döntött, hogy meglátogatja őket Dormándon addig. Igaz, hogy tök váratlanul ment, de az ismerősök rögtön levágtak két tyúkot, hogy abból főzzenek levest, meg pörköltet.

Na, mindegy, szóval azt akartam ebből kihozni, hogy tudom, mennyit készültetetek, és mindent megetesztek, hogy jól érezzék magukat.
De megkérdezhetem, hogy hogy-hogy nem számítottatok arra, hogy így fognak viselkedni?? Talán nem olyan közeli ismerősök???
Jól emlékszem, hogy voltatok egyszer Szlovákiában esküvőn... Náluk voltatok???



Mi ma jó kis grillezést csaptuk anyuékkal Pomázon (ott lakik a nagymamám, ott van a kertes ház, ami az öcsémé, és az enyém). Lényeg, hogy ott volt öcsém, meg a barátnője, meg meghívtuk az unokatesómékat is a férjével, jött velük a másik unokatesóm 9 éves kisfia is. Nagyon jól elszórakoztatta Gergőt, komolyan, nagyon jól elvoltak, Gergő hatalmasokat röhögött. Annyira édesek voltak. Jól éreztük magunkat nagyon, és a kaja is nagyon fincsa volt, apukám, meg Robi sütötték a husikat, én csináltam a tzatziki-salátát.

Eredetileg a barátainkkal mentünk volna Kisorosziba, a "spiccre" grillezni (ez a Szentendrei - sziget legeslegvége, majdnem Visegrád magasságában), de várakozásainkan megfelelően, csütörtökön lemondták az egészet. Mi meg annyira beleéltük már magunkat Robival, hogy szóltunk inkább anyuéknak, nincs-e kedvük....

Aztán meg, mikor hazaértünk, gondoltam egyet, és beiktattam a holnapra tervezett fűnyírást. Fél 6-kor álltam neki, aztán lett belőle még egy jó kis gazolás is, úgyhogy most hulla vagyok. Meg Robi is, jött ő is segíteni gazolni, locsolni. Nemrég jöttünk be.
Na, persze Gergőt sem kellett altatni, gondolhatjátok...
Így legalább holnap pihizhetünk, és nem kell a kánikulában füvet nyírni...

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!
Ma sem tartott sokáig elolvasni a hozzászólásokat. :oops: :? :oops: :wink:

Kuha,
Nagyon sajnálom a kocsit, szerencse, hogy Robinak nem lett semmi baja! De így is annyi utánjárás lesz, mire kész lesz. Nem irigyellek titeket! :(
De a mai geillezés nagyon jó lehetett! :)

Totka,
Egyetértek Kuhával, meg amennyire a netről ismerlek, ti biztos a lelketeket is kiteszítek, hogy jól érezzék magukat a vendégek. Furcsa, hogy a rokonoknak semmi sem jó! :( Meg sem érdemlik. De legalább holnap már fellélegezhettek. :)

Bodza,
Nagy gratula Kristófnak a felálláshoz! Nagyon ügyes kisfiú! :)
A 25 m2 tetőtér is nagyon jó, az lehet akár két kisebb szoba plusszban.
Mi kb. 3 hét múlva költözünk, de már majdnem kész a lakás. Jövő hét végén már lesz konyhánk is. Lassanként át fogjuk vinni a nem nehéz dolgokat, így a végén majd csak a nehéz bútorokat szállíttatjuk.

Ma egész délután az új lakásban takarítottam. Sikáltam a csempét, meg a követ. Annyira szép lett, hogy direkt élveztem csinálni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ma volt egy kisebb balesetünk. :( Épp indultunk a játszótérre, mikor Dani megbotlott, ráesett Beni biciklijének a kerekére és az egyik küllő vágott a homlokán egy kisebb mélyedést. Persze ömlött a vér a fejéből, le az arcán. Jól megijedtünk, de szerencsére nem lett komoly baj. Jól lenyomtam, lemostam és lefertőtlenítettem, hamar el is állt a vérzés, kapott egy ragtapaszt és már mentünk is tovább. Beni jobban meg volt ijedve, mint Dani, mikor látta, hogy tiszta vér Dani feje, meg mindkettőnk trikója is. :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Úgy látszik, most mindenkire rájár a rúd :(

Kuha/Hajni/Benianyu!
Együttérzésem...

Hajni!
Mi volt a probléma????

ayse
 
 


Sziasztok!!!!

Jól eltudok tünni... :oops: :oops:
Most is csak köszönni jövök,mert indulunk a Balcsira,de igérem utánna megpróbálok gyakrabban jönni!!! :roll:

Egyébként jól vagyunk,minden okés... :D :D

Puszi nektek!!!

ancsi26
 
 


Csikken,
Ma tartjátok Roli névnapját? BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKI! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Mi jol vagyunk, minden ok, Svedorszag az valami egeszen mas am....
Itt most 23-25 fok van, kiraly!!!
Azon agyalunk hogy hogy kellene nem hazamenni a 40 fokba :? :? :?
Lena is szuperul van, semmi gond vele, mindenkit levesz a labarol a kis menomanonk :P :P
En jól vagyok, es szo szerint jol :shock: :shock: nem is ertem, felek, nehogy ez valami rosszat jelentsen :roll: :roll:
Se emlyges, se rosszkedv, se faradsag(na jo az van, de az jogos a sok kirandulastol)...letezik hogy 3 het nyavalygassal megusszam????
Szoval mostmar izgulok, jovo het szerdan erkezunk, csutortokon meg megyek dokihoz.

Puszi mindenkinek:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!!!!!!

Asszem, a négy nap alatt lett száz ősz hajszálam!!!!! :roll: :lol: :lol: Szóval homlokegyenest az ellentétünk gyereknevelésben a vendég család!!!mi laza szülők vagyunk, ők pedig tankönyviek.nem akarom regélni, még nem volt meg a kisfiuk akkor is voltak nekik heppjeik, de most......!(pl.soha nem fújják be a wc-t használat után-engem marhára idegesít)

Pl.ha törik, ha szakad(mindegy hogy álmos e, játszana e), délelőtt fél tíztől alvás a Patriknak-(csak babakocsiban, úgy, hogy amíg alszik toligálják)-és addig megáll az élet.
no mindegy, kinek a pap, kinek a papné.
Egyébként nem volt sírós kisfiú, nagyon kedvelték egymást Pannival.


Panna most anyumékkal és tesómékkal Gyulán van a Vár és -Élményfürdőben!!!!
Reggel hétkor indultak, anyut hívtam, Panni roppant jól elvan, imádja a vízet, a gyerekeket, azt, hogy nem itthon van!!

Kuha:
kocsitok :cry: :cry:
nagyon jól nézel ki, de tényleg!!!!lehet nem is lesz szükséged a gyogyira!!!!!
Barbi:
Totka bogyiteszt!!!! :twisted: :twisted: :mrgreen: én is kíváncsi leszek, hogy jön e vissza, mindenképp beszámolok!!
Benianyu:
Dani homloka :cry: :cry: Nagyon írígyellek, hogy ennyire higgadt anyuka vagy!!! Én mint a hülye, vittem volna sebészhez.
de jó, hogy mindjárt költöztök!!! :D
Prüntyi:
nagyon szép képeket tettél fel, és elképedve olvasom, hogy férjed már a mínusz harminc kilónál jár!!! :shock: Kitartása az van, az már egyszer tuti!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


néhány kép:
Kép mocsári ciprusok
Kép copfis Panni
Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni!
Helyesek a gyerkőcök és Panna biztos örült, hogy van egy kis játszópajtása! Az nagyon nem egyszerű, ha a szülők nevelési elvei nem egyeznek :?

A gyerekek elmentek, hirtelen kiürült a ház :(.
Az enyéim meg kidőltek, pedig már elkezdődött a szomszédságban egy gyerekbuli, amire hivatalosak vagyunk.
Nekünk jó kis próba volt, most úgy érzem, hogy két gyerek, mi az???? :lol: De Lili és ANdris nagyon el lesznek kenődve, nekik nagyon boldog lenne az életük ennyi gyerek között. :D

ayse
 
 


Egy pár kép az elmúlt napokból

Rajzóra :)

Kép

Andris főz, és kiabál: hamiiii, hamiiiiiiiiiiiiiiiii. Miki, az unokatestvér, szerint a házikóban sok pók van, az szinte már maga a pokol, azaz a PÓK-ÓL :D

Kép

Az evolúció egy fontos mérföldköve: lemásszak-e a fáról?

Kép

Lili hintázik


Kép

ayse
 
 


Sziasztok.

Benianyu, igen ma tartottuk. Köszi szépen :)
Kapott Roli Lego Duplot :) (Bár apukája jobban eljátszik vele ;) )

Szegény Dani, jó hogy nem lett ennél komolyabb baja.

Totka, Ayse, nagyon jó kis képek!

Ancsa! Neked már csak 56 nap van hátra? De jóóó.

Megann, élvezd hogy jól vagy és ne járjon butaságokon az agyad!!! :)

Bodza, ügyi Kristóf!

Nekünk tegnap Roli egész nap lázas volt. Lázzal ébredt 39,1-el és ennyivel is ment feküdni. Közben azért volt kevésbé lázas időszaka 38-38,5-ig és egy 39,6 is!
Ma meg semmi. Tök jó a kedve és elkezdett enni is amit mostanában nem nagyon tett meg. Egyébként az utóbbi hétben szinte minden nap hasmenése volt, de azt gondoltuk a fogától.
Lehet átment rajta valami...

Pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok,

Mi is megjottunk a hosszu hetvegebol :lol: Tegnap keson ertunk haza, eleg faradtan, de egy jo kis kikapcsolodassal a hatunk megett! Annyira kedvesek voltak a vendeglatoink, el voltunk latva es teli programokkal :lol: :lol: Balazsnak szerintem a medence valt be jobban a tengerpartnal, azt meg mindig nem komalja, hogy mindene tiszta homok, raadasul a viz csipi is mindenet szerintem, foleg a kis szemet, mivel szombaton egy jo kis allergiat produkalt a sos viz miatt, teljesen begyulladt a szeme! Szerencsere baratnem apolonokent ellatta rendesen 8) De a medence, foleg a zart 29C° fokos, azt imadta :lol: Egyszoval jol erztuk magunkat, csak az ut volt faraszto, foleg hazafele, majd 6 orat utaztunk, ebbol Balazs SEMMIT nem aludt, ugyhogy szorakoztatni kellett! :roll:

Bodza,
Gratula Kristofhoz, annyira gyorsan telik az ido, nemsokara mar bejelented, hogy jar es stb, es meg csak nemreg szultel :lol: :lol: Ez a romai ut is nagyon jol hangzik am, sajnos hotelt nem tudok, de szupi lesz az biztos!

Pruntyi,
30 kilo :shock: :shock: Akkor nagyon kitarto am!! Gratula megy!

Kuha,
Ruhak nagyon jok, nagyon jol all neked a turkizkek! Valoban latszik, hogy fogytal es nagyon jol all, jol nezel ki, csak igy tovabb!!!
Kocsi :twisted: Meg szrencse, hogy csak a kocsi es nem tortent semmi baja a ferjednek!
Grillezes nagyon jol hangzik, mar en is alig varom, hogy osszegyuljon a csalad vasarnap a fiuk szulinapjara!

Benianyu,
Hogy telt a kikapcsolos nap?? El is hiszem, hogy oromed telik az uj haz takaritasaban, igaz sok melot jelent, de annal inkabb orom, hogy uj es hat mint irtad nagyobb is, teljesen uj lehetosegekkel!!
Fiuk mit szolnak?
Szegeny Dani, meg jo, hogy nem tortent semmi komolyabb, annyira kell figyelni rajuk, mindig olyan dolgot akarnanak csinalni, ami meg veszelyes rajuk nezve!

Barbi,
Horvatorszag annyira szep lehet, olyan sok jot hallottam mar baratnomtol, aki majd minden nyaron oda megy! Jo nyaralast!

Csikken,
Rolinak jobbulast, valszeg valami virus lehetett, ha lazat idezett elo, de a lenyeg, hogy mar jobben van!

Nekem Balazs mostanaban a tejin kivul semmi joghurtot vagy gyumolcsot nem akar elfogadni! Jo eroben van, ezert meg nem aggodom, csak hat nem igazan tetszik a dolog, mivel kezd valogatos lenni es szinte semmit nem eszik! ezenkivul minden rendben vele, remelem csak atmeneti!

Ayse,
4 gyerek elhiszem, hogy erobedobast jelentett azert, nalam kedd este aludt ott unokahug es batyoka, vagyis nekem is 4 gyerekem volt kedd delutantol egesz szerda estig! Az jo, hogy elvannak, Mat az unokabatyoval, Balazs meg az unokanoverrel jatszott allandoan, vagyis ilyen teren okes volt, de az altatas + kajalasoknal egy kicsit meggyult a bajom :lol: :lol: Amikor elmentek en boldog voltam :oops: :oops: , de a gyerekek furcsa modon inkabb szomoruak, mondtak is, hogy ez igy tok uncsis nelkuluk :shock: :shock: :shock: A szomszed beteg gyerekes tortenetre emlekszem, de most nem ertem amit irtal, marmint a haditervet :shock: Ez annak megelozesere szolgal, hogy allandoan rad takmalja a gyerekeit???? Milyen szomszed vagy ember az ilyen edes Istenem, akinek ennyi esze sincs!! Harom gyerekkel beallitani a ti negyetek melle en nem hogy behivtam, de jo kivagtam volna a gyerekeivel egyutt :oops: :oops: azt hiszem :oops: :idea:

Totka
:roll: :shock:
Annyira elszomorito es kiabrandito lehet egy ilyen hetvege gondolom!!!!!!!!!!! Mert hogy mas nevelesi elveik vannak az ok, de ha semmi nem volt jo nekik, vagy nem akartak felvenni a ti ritmusotokat, akkor valoban nem erdemlik meg ezt a nagy keszulodest :shock: :shock: Sajnos vannak onzo emberek de azert bar nem irtal igazan konkretumot, akkor is felhaborito! Ebben a mai vilagban vendegul latni napokra 3 embert nem keves penz es raadasul amikor meg koszonet sincs erte akkor meg valoban elszomorito! Kepek aranyosak egyebkent, mennyit nott Panna is!!
Biztosan jol erzi magat anyudekkal, legalabb ma kipihened a hetvege faradalmat :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Juci,

Pont ratok gondoltam hetvegen, amikor Balazzsal kinlodtam a parton, pedig ismeri, hiszen sokat vagyunk tengerparton, de o nem szereti meg sot most hetvegen szabalyosan utalta :x :oops: ezert eszembe jutottak a kepek, milyen jol erezte magat Marci! :oops: Hat majd remelem kesobb valtozni fog, mert augusztusban harom hetig fogalmam sincs mit fogok vele kezdeni, ha nem akar jonni velunk a tengerpartra!
Egyebkent egyeltalan nem volt zagyva az irasod, szerintem valahol mindenkiben benne van ez a kis nosztalgia! Bennem foleg egy egy kiadosabb hiszti utan :lol: :lol: De komolyan, akar veluk akar nelkuluk (ha eppen elmegyunk valahova) akkor sem az a regi felhotlen kikapcsolodas mint regen! A lanyok mar nagyon jol leirtak ezt, egy gyerek nevelese egy elet feladata es a felelosseg egy eleten keresztul elkiser bennunket! De en is imadom ezt a feladatot!! :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Mar csak 8 nap es itt a csaladom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok, megjöttünk a Balcsiról, nagyon jó volt, a lányokat jól elkényeztette az egész csapat.
Képeket tettem fel a blogra: http://ugikaci.blogspot.com

Na lássuk, mire emlékszem:

Kati, nagyon örülök a jó hireknek. A fejlesztés újabb csodákat művelhet.

Bodza, de irigykedem Róma miatt. Kérdeztétek már a Magyar Akadémián, hogy van-e esetleg szállás? Róma egyik legszebb utcájában van.

Barbi, jó nyaralást nektek! Hazajöttek a kiscicáink, nagyon aranyosak. Lehetséges, hogy kell egy barátnődnek? Két pici cirmos szabad, egyik fiú, másik lány.

Anikó, az óceán miatt is irigykedem ám rendesen. Annyira szeretek tengerőarton lenni (biztos óceánparton is, de azt még nem próbáltam).

Hajni, szegény, ez tényleg nagyon bosszantó. Az ember szivét-lelkét kiteszi, és semmi sem jó. Feléejtsd el hamar, nekik rosszabb, ha ilyen bonyolult emberek.

Ayse, jóóóó fárasztó lehetett 4 gyerek. Vajon Esterházy honnan tudja, milyen az? Én régen arról álmodoztam, hogy 6 gyerekem lesz.

Juci, krétai képek gyönyörűek! Marci jól illik a tájba a kis mediterrán pofijával :)

Húúúú, lányok, Anna elkezdett mászni, most már kétfelé kell szaladnom. Kényelmes volt, hogy eddig egy helyben nézelődött. Azért persze örülök :)
Annyira szeretnék én is egy nagymamát! Jólesne nekem is egy kis segitség néha.

Holnap megint megyünk nyaralni, vasárnap érünk haza, aztán szerveznék egy talit Monoron. Mondjuk augusztus első hetében?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Na ez az igazi uborkaszezon.... :lol: :lol:

Csikken!
Rolinak jobbulást :( és Boldog Névnapot kívánunk :)!

Anikó!
Fú, klassz lehetett a hétvége!
Mi is "utazunk" Franciaországban, a Tour-on keresztül csodáljuk! :D
A sós vizet én sem szeretem.

Igen, azért mondjuk azt, hogy jöjjön át ő is, mert így egyrészt hátha mégse tetszik neki már annyira, hogy itt legyenek a gyerekek, másrészt mert nem hallgatnak ránk és így nem tudunk felelősséget vállalni értük (pl. nagyon magasra felmásznak a dióára, bárhogy is mondjuk, hogy ne tegyék, ki-be szaladgálnak a kapun, át az úton, stb.).

Majola!
Hova entek nyaralni?

Eszterházynak legjobb tudomásom szerint négy gyereke van. Ebből a mondatából arra következtetek, hogy előtte sokat lazázott, de már nem. :). Viszont ha abból indulunk ki, hogy férfi, akkor valóban nem tudja a maga mélységében, hogy mi is a négy gyerek. :wink:

ayse
 
 


Kuha, igazából neki már nem célja a fogyás, csak már pusztán nem eszik meg semmi tésztát, kenyeret, cukrosat...erre értem az agymosottat...most is néha, ha megeszik egy fokhagymás lángost...előtte hallom, hogy ez update3-as, és hogy kb 1 hét squash mire lemozogja...szóval így nem könnyű vele jóízűen enni, vagy meglepni néha finom vacsival...óóóóóóó párdón vacsiról szó sincs...ebéddel...

no találtam egy pocis képet....nem tudom mennyi látni, de a valóságban nagyobb...már alig tudok hajolni :)
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Ma jöttünk meg a Balatonról, jó volt, de az első héten azért lehetett volna jobb idő is! Petinek nagyon tetszett a szabadság! :) és olyan jó kis barna lett! :)

Ma már kimostam, kitakarítotam, kicsit dögrováson vagyok, majd jelentlkezem mostantól sűrűbben!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Pruntyi,
Nagyon-nagyon csinos kismama vagy!!!!!
Ferjrol :lol:
Szerintem ez most meg igy lesz egy darabig, meg en is most is hajlamos vagyok egy-egy kiadosabb kajalas utan :? elsorolni ferjnek mit kellenne :lol: csinalnom, hogy lejojjon rolam a felhalmozodott kaloria!

Viki,
Dobj fel Petirol ilyen lebarnult kepet! Mar eleg reg nem lattuk :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Mar csak 7 nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen fincsi kajaval fogom oket varni :lol: :lol: Kép

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Mindenki elment nyaralni vagy strandra :shock:
Nalatok jo ido van??
Itt tegnap este volt egy jo nagy zuhatag azota jelentosen lehult az ido :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Hali.

Én vagyok, csak Roliznom kell. :)

Itt dög meleg van!

Remélem küldöd az esőt :)

Juj, én nagyon nem szeretem a tenger gyümölcseit, de jól néz ki!

Prüntyi, szépek vagytok :)


Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Kriszti

Ide meg johetne mar egy kis meleg!! Kuldom az esot, mehet, itt megint szakad :evil: :evil: Kozep-Europaba mondta a hoseget, de ide csak "enyhe" nyarat iger!
Itt egy nap napsutes ket nap eso a slager mar majd ket honapja! Sose ertem meg ilyen nyarat!

Van benne rak meg kagylo meg egy kis polip is, de inkabb csak iz es diszites celjabol(meg annak aki szereti) de a rizs alatt ott lapul a nyuszi es csirkecombika :lol: :lol:

Nekem Mat taborban van, de Benianyu, meg 8 evesen sem tetszik neki latod???? :oops: :oops: Minden nap hozom - viszem egesz pentekig de mar ma sem volt kedve menni :shock: :shock: :shock: Pedig ki kell birnia, mert csalad csak jovo hetfon lesz itt!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Hát nem mondom, hogy valami sokat termeltetek a hétvégén.......mármint írásban :P

Hú, nagyon meleg van, mi most itthon vagyunk, de gondolkozom, hogy csütörtökön irány vissza a telek.

Bodza!
A római vakáció biztos szuper lesz, Mankáék vasárnap mennek 5 napra, majd megkérdezem, hol szállnak meg.
Mi mikor voltun, az apácáknál szálltunk meg, busszal nem vészes a központ, a buszmegálló közel van. Egy éjszaka olyan 50-55 Euro, szóval nem olcsó..... :?
És a szállás tiszta, de azért kicsit lepukkant....
Ha gondolod, írhatok többet priviben.

Nagy gratula Kristófnak a felálláshoz! :D

Prüntyi!
30 kiló az rengeteg....... :shock: :shock: :shock:
Nem lehet könnyű vele, hogy nem lehet egy jót enni, én tuti hamar kikészülnék ettől. :?

Kuha!
Kocsi :evil: :evil:
A grillezés viszont jó lehetett. :D

Hajni!
Rokonok :evil: :evil: :evil:
Mi volt az, amivel nem voltak elégedettek?????
Képek nagyon jók, Panna csini a copfikkal. :D

Ayse!
Te képeid is szuperek, nagyon jól néz ki a játszótér. :D

Anikó!
Hú, de jó kis hétvégétek lehetett :D
Ti nem voltatok még Horváto.-ban?
Mi minden évben ide megyünk, ez van a legközelebb, a tenger gyönyörű kristálytiszta (nem bírom a koszos vizet) és kocsival hamar ott vagyunk.
Remélem a fiúknak nem lesznek gondjaik, mert a parton van a ház, az időnk nagy részét vízparton fogjuk tölteni... :roll:

Zsuzsa!
Megnéztem a képeket, édesek a lányok és nagyon jól írsz, olyan mulatságos visszaolvasni az eseményeket.
Gép megjavult már? :wink:
Mi nem vagyun aug. első két hetében, de majd bepótoljuk a talit.
Annának meg nagy-nagy gratula a mászáshoz! :D

Prüntyi!
Elég szépen látszódik a pocid, csinik vagytok :wink:

Anikó!
Ezt Te csináltad? Paella? :P
Én imádom, a rák a kedvencem, de a halacskák, kagyló is jöhet :oops:

Vasárnap strandon voltunk, találkoztunk Beniaynuékkal is. Beni nagyon aranyos volt, Nolcsit próbálta megtanítani memory kártyával játszani, de Noel csak a képeket akarta nézegetni..... :lol:
Nolcsi valószínű kicsit megfázott, mert ma tanyizik rendesen, de más tünet nincsen.
Holnap elvileg megyünk a Balcsira Gabi szülei lent vannak, meglátogatjuk őket.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Először is Csikken Rolinak így utólag boldog névnapot kívánunk mi is!

Bodza
Kristóf milyen gyorsan fejlődik! Gratulálok!
Sajnos nem tudok szállást Rómában. Jól hangzik a program!

Aniko
Marci sem szerette először a tengert. Félt a hullámzástól és csak a medencében akart játszani. De játékosan befutkostunk a vízbe, meg megpörgettem és aztán megkedvelte. Annyira, hogy a Duna partra lementünk tegnap és be akart szaladni a vízbe :shock: Ennek azért annyira nem örülök :roll:

Hajni
Nagyon édes Panna! Mivel nem voltak elégedettek a vendégek???

Barbi
Miért jöttök föl a telekről?
Ott legalább van árnyék meg pancsi, nem?


Prüntyi
30 kg az jó sok. És orvosi felügyelet mellett érte el? Azért - 30 kb megterhelő a szervezetnek, nem?

Benianyu
Remélem DAnikának nyomtalanul elmúlik a baleset helye! Nagyon mély a seb?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Barbi
Most olvasom, hogy mentek a Balcsira. Az sem rossz! :wink:
Nolcsinak jobbulást!

Megann
Élvezd, hogy jól vagy! Bár megértem az aggodalmadat de inkább élvezd a felhőtlen kismamaságot! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Juci,

Hat remelem is, hogy megkedveli, lesz ra harom hete augusztusban :lol: :lol:

Barbi,
Igen en csinaltam es mivel ilyen jo lett, le is fenykepeztem :lol: :lol: A ferjem nagyszulei spanyolok, eleg sokat jartunk hozzajuk egykoriban es a nagyija tanitotta meg nekem a receptjet! Balcsi jol hangzik es jo lehet a strand Benianyuval is :lol:
Nem meg sosem voltam Horvatban, de talan egyszer, ki tudja :roll: :roll: Biztosan nagyon szep lehet!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok,

köszi a bókokat! Még egy nap azt megyünk haza...

Juci, nem kellett orvosi felügyelet, mert ez kb. 1-1,5 év eredménye...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Prüntyi
Tényleg nagyon csini kismama vagy!
Jól mutattok Tüncsivel.
Biztos néha zavaro, hogy a Párod teljesen átmosódott agyilag, de szerintem ez ha ekkora súlytól szabadul meg az ember, vagy így megy vagy sehogy. Azért nagyon ügyes!

Aniko
Már csak 6 nap? :P Jól néz ki a kaja!

Zsuzsa
Már mászik Anna. Úristen hogy repül az idő! Ez nem semmi. Gratulálok!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Zsuzsa
Nagyon édesek a csajok! És Julcsi dumáján nagyon sokat nevettem.
Főleg a rakás sz@roson! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Szép jó hajnalt! :)

annyira meleg van itt a másodikon, szinte reggeltől estig dédinél vagyunk, neki klaqssz hűvös, vert falú a lakása, fini 24 fokkal, nálunk 31 van..... :?
Juci, Barbi:
csupa apró, bosszantó dolgok:egyrészt marhára nem voltak alkalmaszkodóak(pedig a kisfiúval lehetett volna)-így igen körülményes volt a progikat, vendégeskedést intézni.ill.pl.nem akartak étterembe menni-utánna meg marhára tetszett nekik, nem itták a mi vizünket(hoztak babavizet, azt fogyasztották)-eddig meg a rózsaszínkupakos Szentkirályiért bolondultak, nem itták a kávét, hoztak koffeinmenteset, stb, stb, stb.
mindegy.

Panna jól érezte magát nagyon anyukámékkal vasárnap Gyulán a várfürdőben, anyu és apu nem győzött áradozni, hogy milyen jó volt látni Pannit pancsizni, bohóckodni, és hogy mennyire élvezte mindenki !!!! :D
Prüntyi:
tényleg csini kismami vagy, és jól látszik már a pocid is!!!!! :)
Ayse:
jók a képek, a tali óta Andris hatalmasat nőtt!!!!!!buli a játszóteretek!!!!!!
Majola:
a blogotok szuper, képestül, szövegestül, a rakás kakin én is behaltam!!!!!!! :lol:
Anikó:
már nincs egy hét, és ott a családod!!!!!elhiszem, hogy nagyon várod már őket!!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Barbi! Köszi, de az apácákat megkérdeztem, egyiknél sincs már hely. Meg közben úgy alakult, hogy az anyuék is jönnének, így négyünknek (+Kristóf) sokkal érdemesebb aparmant (lakást) bérelnünk, azt is lehet már 100-120 euró/4 fő/nap körül találni. Csak annyira népszerű ez a szeptember vége-október eleje időpont, hogy alig van már szabad szállás. Na, mindegy...

Anikó! A melegből vigyél nyugodtan, mi itt már kellőképpen fölforrtunk.
Húúú, nagyon jól hangzik ez a kaja! Imádom a halat, rákot, kagylót! A polipnak semmi íze nincs, legalábbis, amit Spanyolországban ettem, azt rágni-rágni kellett, de olyan semmi íze volt.

Totka! A gyulai várfürdőt mi is nagyon szeretjük, kamaszkoromban többször jártunk arrafelé anyuékkal. A fölújítás óta meg különösen jó lett.

Prüntyi! Szép a pocakod! És gratula párod kitartásához!

Majola! Nagyon jó a blogod! Gratula Anna mászásához! Tényleg úgy repül az idő!!!

És egy kellemetlen hír: ma voltunk bőrgyógyásznál, és a gyerekeim ótvarosak!!! :oops: :oops: :oops: Tiszta ciki! Valószínűleg még a Balatonon kapták el, Kristóffal kezdődött, Sacin csak a hétvégén jött ki. Persze jelenleg az egész városban csak a Heim Pálban és a Madarászban van bőrgyógyász, és itt a Madarászban pénteken nem volt rendelés, hétfőn nem maradt ott a doktornő a rendelési idő végéig, így csak ma tudtunk eljutni hozzá. Én is hibás vagyok, már múlt hét csütörtökön is voltak Kristófon tünetek, csak nem vettem elég komolyan. Azt hittem csak a hurkái közé beszorult kosz gyulladt be egy kicsit. A fülük mögött sebes egyébként, viszket nekik, más tünet nincs, de rendkívül fertőző a dolog, így nem nagyon mozdulunk sehova. Jól gyógyítható, de most azt olvastam, hogy a nem megfelelő higiénés körülmények okozhatják a terjedését. :shock: Pedig rendesen fürdetem a gyerekeket!!! Nem mentegetőzöm, de akkor is nagyon ciki! :oops:

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Sziasztok,

Bodza,
nézd meg ezt a neten. www.skyeurope.hu
Ennek a felső sorában van egy olyan hogy foglalás. Ott szállások vagy olcsó szállások. És ki tudod választani hogy mit szeretnél.

Juci, kösz a névnapo üdvözlést!

Anddal mi a helyzet???

Totka, itt is meleg van, de ha 27 fog fölé megy akkor bekapcsolom a légkondit,

pusszantás!!!

KépKép
Kép
csikken
 
 


Bodza, remélem hamar helyre jönnek a gyerkőcök.
K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok!

Panna alszik, majd ha felébred(gondolom úgy három óra körül), akkor megyünk hűsölni, fürdeni dédihez.
Őt nem zavarja a szobájában lévő hőség, alszik mint a bunda. :shock:
Kriszti:
hmm, én is bekapcsolnám a légkondinkat, ha lenne........ :oops: , sőt a kocsinkba sincs, pedig ott is jól jönne.de ez van.Andék Sopronba vannak, talán ma, v.holnap jönnek haza.

holnap megyek kozmihoz, és fodrászhoz, levágatom picire a hajam, borzasztóan melegít ez a rengeteg hajtömeg!

Bodza:
JOBBULÁST kRISTÓFNAK ÉS sACINAK!!Emlékszem tesóm úgy öt év körüli lehetett, mikor lagziba mentünk, és tesóm hajába anyu tetűt talált!(Tesómnak derékig érő, hosszú szöke haja volt/van)Ki volt akadva, hogy jöjjön ide a védőnő, az óvónő, mi igenis tiszták vagyunk!!! :lol: Szóval elhisszük, hogy fürdenek a gyerkőceid!!!! :wink: tuti a balcsin szedték össze!!!!!! :(

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Bodza!
És tuti biztos ótvar?
Mert ránk is ránkfogták gyerekkorunkban és egy nagyon csípős krémmel kezeltek, amitől zokogtunk, de annyira, hogy anyukám elvitt máshova is, hogy nem létezik, hogy ezt csak így lehet kzelni és akkor kiderült, hogy nem is ótvar, hanem allergia!!!
Bárhogy is van, együttérzésem és jobbulást!

Anikó!
nem elég hogy nagyon szépek a fiad még jó tüzesvérűek is: magyar-spanyol-francia hmmmm ez igen! :lol:
Meg szabad kérdezni, hogy hol ismerted meg a férjedet?

Most itt van a szomszédkislány (nem az), mert a szülei2 napot nem tudnak megoldani a héten, az ovi meg zárva. 3 gyereket asszem nagyságrendileg könnyebb gardírozni, mint négyet. Annyira, hogy ezt simán bevállalnám, azon jártatom az agyam, hogy akkor hogy is lennének a szobák, de a férjem nem akarja :(
A kislány egyébként annyira jól érzi magát, hogy holnap is szeretne jönni (tegnap is volt), és valahogy szeretné elérni, hogy nálunk fürödhessen a sarokkádban :lol: (én nem ellenzm amúgy).

ayse
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?