Sziasztok!
Csupa jó hírem van!!
Anyóskámat pénteken kiengedték a kórházból.
A legnagyobb probléma, hogy nagyon magas a koleszterin szintje. Nagyon valószínû, hogy ez volt minden baj forrása. De ezt azért lehet orvosolni diétával.
Kacajka!
Nekem egy 3 éves lányom, és egy 7 hónapos fiam van. Szerencsére a féltékenység, mint olyan annyira nem jellemzõ Kingára. Én próbáltam, és próbálom mindenbe bevonni, amibe lehet. Fürdetés, tisztába tevés, ezt-azt behozni, szeretgetni tesót (persze normális határon belül), igaz néha Kristóf már veszekszik vele, valami olyasmit mondhat: jó,jó, de mostmár elég lesz. Bevonom õt is a Kristóffal való játékba. Bár ezek a dolgok nálunk azért könnyebben mennek, mert Kinga lány és elég anyáskodó.
Marika!
Hasfájásra visszatérve! Kristóf is nagyon hasfájós volt, pedig õ 3 óránként evett. Mi Grape Water-t adtunk neki. Nálunk nagyon bevált. Elõtte végig próbáltuk a többit is, de ez szuper volt. Kicsit borsos az ára, de a jó segítség minden pénzt megér.
KataK!
EGy ilyen tornázós megoldásba én is benne lennék!! Rám is erõteljesen rámférne. Bevallva hõsiesen itthon egyedül nincs igazán kedvem se, meg idõm se (mert mindig találok egyéb elfoglaltságot)
.
Neva!
Vettünk mi is ma sportkocsit! Nekem KIngának volt olyan, mint amilyet ti vehetettek. Beszaladtunk a Napsugárba, de ott nem igazán tetszett egyik sem. A Brendon-ba viszont megtaláltam azt a babakocsit, amilyet elképzeltem. Legyen esõ védõje, és le lehessen szinte teljesen dûteni a háttámlát, mert Kristóf még elég gyakran elalszik a kocsiba. VIszont a nagy "döggel" meg elég nehézked lenne a buszra felszállni. Ezzel viszont bárhova neki lehet indulni. Ha már dolgozom mint az eszement, legalább látszata legyen.
Kristófnak is kibújt már a 2.foga. De szerintem fog jönni a többi is.
Ja és kúszik ezerrel, ha elég kecsegtetõ a cél. VIszont gurulásban verhetetlen.
A házunk már térdig ér!
2 hét múlva rakják a szerkezetet. Állítólag 1 hónap múlva már tetõ is lesz a fejünk felett.
Úgy örülök neki!!
Kata, LIna!
Egyetértek veletek a bili terén.
Ki kell várni, amíg "biliérettek" a gyerkõcök. Kingát én se eröltettem, mégis leszoktunk a pelusról.
Lina!
Martin egy szépség! Az az édes szõke haja....
Panka!
Hogy vagytok? Remélem jól!!
Mi próbáltuk mindkét megoldást (scanner, digit gép). Minden képpen a digit gép!! (bár ez erõsen pénztárca függõ)
Gyöngyöske!
Már megvagy a Messengeren, csak összekéne futni..
Mariann!
Te is eltüntél!! Nem kell ám az én rossz példámat követni.
Zoli!
Milyen rendes felajánlás volt, hogy amíg a mamik szenvednek a tornától TE majd babázol addig!!
Biztos sikered lenne, ha már Dórikát meghódítottad!!
Na mostmár én is elcsitulok
Jó éjt
Kriszta