Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MarikaKép
Védõnéni ma azt mondta, hogy ha minden kötél szakad, akkor pocakfájásra azt az e betûs cseppet adjuk.
D vit. nekünk napi 2 csepp, 2 hetes korától, meg szedjük a K vit.-t heti 1× addig amíg csak tejcsit kap, meg C vit.-t 2×2-ben. A D vit.-t te nem a cicire csöpögteted?
Mi is cumizunk. Néha kell.

NevaKép
Az utazóágyat én kérdeztem, köszi.Kép

Lányok és ZoliKép
Szerintetek mit érdemes inkább venni: szkenert vagy digit.fényképezõt?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Hát nem éppen egy kategória: de fényképezõt!!!!! Én annyira szeretnék! Olyan csodás képeket lehet készíteni és ha mégsem, hopp kitörlöd és lõheted megint Kép Csak azt hívatod elõ ami tuti, fel tudod rakni nekünk megmutatni a képeket ................stbstb KépKépKépNo nem rábeszélni akarlakKép
Régi vágyam, de nem éppen egy olcsó dolog! Majd egyszer!
neva - aki ma szokatlanul sokat fecseg - mint aki ráérKép
neva

Sziasztok!

Panka!
Szerintem digitális gépet.
Mint ahogy neva írta: annyit fényképezel amennyit akarsz, vagyis amekkora a kártyád benne. Ami nem tetszik letörlöd, és újra kattogtathatsz. Elõhívatni pedig csak az igazán jókat fogod.
Ha nekem kellene választani én ezt választanám.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Digit fényképezõ, inkábbKép
D vitamin kiskanálba megy, egy kis tejcsi kiséretében. K vitamin hetente egyszer, szinténKép

Utazóágyat nekünk a Gömörinél a kis boltban mutattak pár hete akkor le volt értékelve, próbáljátok megnézni. Ha jól emlékszem kb 16000Ft volt.

Jó éjt, Marika
Marika (hriczom)

Evaeva! Kép
Régen jelentkeztél, csak nincs valami baj?

Mariann!
Fiúk jól vannak? Áron jár oviba?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kicsit túlproblémáztam a lábkeresztezés témátKép
Ma a gyógytornász megnézte és azt mondta nem gond. Szerinte szépen feljõdött. Sõt bemutatta Laura az új produkciót is: kezdi maga alá húzni a térdeit. Ebbõl már mászás leszKép Csak türelem kérdése az egész és persze sok-sok foglalkozás vele.

Panka!
Most nyit az új MM üzlet a Szinvába, várjátok meg hátha lesz valami akció fényképezõgép ügyben(is). Már ha eldöntöttétek...Kép
neva
neva

Sziasztok Lányok

Sajnos megint okosabb voltam mint gondoltam, elszállt a gépem egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt.

Elsõsorban Neva töled kérek elnézést, ugyanis a telszámod is a gépen volt, én martha és nem tudtam érdemben segítani, de ha még érdekel bármi, E-mailban irj.
Eddig lehet, hogy elfelejtettem mondani, de vannak otthon végezhetõ, erõsítõ-fejlesztõ gyakorlatok talán még fájlban is.

Kata, légyszi ismét küld meg a progit, illetve csinálj meg nekem is mindent hozzá ha kérhetlek, ok.

Panka, ha teheted akkor mindketõtt, egyik sem tökéletes megoldás önnmagában. Én is a MM megnyitására várok gép ügyben. Ugyan van ajánlatom egy kis gépre- 1.6 MP, 2x opti zoom, + 64 MB kártya talán ha jól emlékszem a méretre 50.000 Ft-t, amit három részletben fizethetek. De az akciók a nyitáskor nyílván szuperek lesznek.

Lina igazad van a pálinka erõs, de a mamatejcsi egy kicsit még emészthetetlen az elsõ idõkben, de nem biztos Kép

Katak, Bendiéknek is van még egy dédinagyi, a nagyobbak egy éve még nyaraltak, falun, náluk akkor még a nagypapám is élt. Nekik is jó volt és az öregeknek is.

Marika, remélem jól vagytok, Zoli is élénken érdeklõdik a hogylétetek felõl.

Zoli
bbendi

Szia mindenkinek!
Úgylátom jórészt környékbeliek vagytok,mi a Dankón lakunk.Nem baj ha csatlakozom hozzátok?Nekem egy 2 éves és egy 2 és fél hónapos kisfiam van.
Nálunk a fõ probléma jelenleg a féltékenység!Ha valakinek vannak e téren tapasztalatai szívesen fogadom Õket!
Anita
kacajka

Zoli!
Mail ment, minden benne van! KépKépKép
Aztán én legyek az elsõ!!! KépKépKép

kacajka!
Üdv kedves ismeretlen ismerõs! KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kacajka!

Üdv közöttünk! Nagyon ismerõs nekem a neved! Nem volt közöd egy miskolci kismamaklubhoz, aminek címe még a Kismamában is megjelent? Ha igen, akkor már egyszer találkoztunk, tavaly, akkor még én is várandós voltam. Ha igen, akkor duplán üdv! Remélem egy részletesebb bemutatkozást is kapunk tõled!

Többiek!
Itt a nagy fogyókúrás idõszakomban eszembe jutott egy ötlet (lehet, hogy eleve halott?). Szóval - mint tudjuk -, fogyózni nemcsak diétával kell, hanem tornával is. Azt találtam ki, hogy hátha nektek is lenne kedvetek/idõtök/lehetõségetek egy kis közös mozgásra. Olyasmire gondolok, amikor a gyerekeket is vihetjük. Tele van a város konditermekkel. Szerintetek nem találnánk olyan, ahol hetente egyszer-kétszer egy órára összejöhetnénk, gyerekestõl és izzadhatnánk? Valahogy úgy gondolom ezt megoldani, hogy olyankor más nincs a konditeremben. Igaz halvány lila gõzöm sincs, hogy ki lehet-e így "bérelni" egy termet, de talán lenne rá vevõ valamelyik teremtulajdonos. Akkor a gyerkõcök is ott lennének, mi meg rendesen égetnénk a zsírunkat és rongyosra dumálnánk a szánkat? Én anno a belvárosban jártam egy terembe, most is szívesen mennék, de soha nem tudom a lányomat hová tenni. Most viszont már elég nagy ahhoz, hogy mellettem egy polifomon elücsörögjön egy kicsikét én meg szépüljek (ami rendesen rám fér). Így egymás között talán nem szégyellném annyira a kicsit megnõtt lökhárítómat. Nem kellene különösebb francos cula, csak egy póló meg egy gatyó.
Jó éjt mindenkinek!
killes

Megint én vagyok, most bepótolom az egész heti topic elmaradásomat és magammal topicolok. Szóval, tegnap vettem egy bilit. Rózsaszín. Csak, hogy a tartalommal megfelelõ legyen a kontraszt. Meg jól mutat a gyerekszoba sarkában. Ugyanis azt sem tudom, hogy mikor kell elkezdeni a bilire szoktatást. Van aki azt mondja, hogy amikor már megül, akkor lehet. Én ezt még kicsit korainak tartom, dehát még egyszer sem kellet eddig gyereket szobatisztaságra szoktatnom. Anyám szerint én már 8 hónaposan kisdolgokban szobatiszta voltam. Szerintetek mikor kell elkezdeni a biliztetést?
Kata
killes

Tettem fel a profilomba egy újabb képet. Pankának én is üzenem, hogy ha teheti digitális fényképezõgépet vegyen. Kb. 5 éve használok a munkahelyemen ilyen gépet és szerintem nagy találmány. Elõször egy Canon gépem volt, majd egy Sony Mavica. Most meg elvonási tüneteim vannak a fényképezõgép nélkül. Pár napig volt nálam egy, ma adtam vissza. Most én is nagyon spekulálok rajta, hogy venni kellene. A neten rengeteget hirdetnek. A www.fotomarket.hu-n jó sok található és a paraméterei is korrektul fel vannak tüntetve. Én most az egyik kollégámat próbálom megfûteni, hogy adja el az övét - ami szintén Sony - és vegyen magának egy korszerûbbet. Õ megteheti és meg a használt árát sem tudom, hogy nyögjem ki, hiszen az is 6 számjegybõl áll. Ha a vásárlás mellett dönténél tudok segíteni, hogy milyen paramétereket kell nagyon figyelni. Persze ez is a buxától függ.
killes

Sziasztok Lányok

Kacajka, nekem szerencsém van, mert eyedül vagyok a sok lány között fiú. Légy üdvözölve.

Kata, most végeztem minden beállítással, ha még ébren leszek pár percig kipróbálom.

Katak, mivel többieket írtál ebbe talán én is beletartozom, benne vagyok a találkozásban, gyerekekkel pláne. De tudnod kell és karcsú vagyok mint a nádszál.
HI,hi,hi. Csak vicc volt, bár ha belegondolok mig ti tornásztok én játszhattnék a sok gyerekkel Kép,Kép,Kép.

Zoli
bbendi

Zoli!

Éjszaka is kerestem, ma is néztem, sajnos nincs meg a film.
Egyébként nem tudom ezt karcsúságot mire vélni nálad. Meg van a 90-60-90? Csak azért mert nekem sose volt. Most meg 15 centi mindenre, mellre még több is.

Kata
killes

Szia Kata,Zoli és mindenki!
Igen én vagyok a Kismama klubos,emlékszem is rád,még a számod is megvan a telefonomban!Most akarom újra indítani,mert sokan megszültek,a többiek pedig a tél beáltával ellustultak!Már jó nagy lehet a kislányod!Minden rendben volt,simán szültél?
Ádámra biztos emlékszel,Õ már egy nagy kópé.4-5 szavas miondatokat mond.Márc. 9.-én volt 2 éves.Dec. 28 helyett január 14.-én,ismét császárral megszületett második babám Máté,4200g,és 55 centivel.Most 6900 gram,nagyon nyugodt,jó alvó baba!Profilom még nincs,de igyekszem megcsinálni!

Zoli!
Jó hogy van ilyen apuka,aki szivesen társalog a gyerekekrõl,és a mindennapokról.
Most mennem kell,de késõbb jelentkezem!
Üdv:Anita
kacajka

Sziasztok Lányok

Katak, én annyira türelmes vagyok, semmi sem rohan el melettünk, úgyhogy köszi az eddigieket, de remélem egyszer valaki ráakad, s ha meglesz akkor majd természetesen szólok, sokan keresik.

Komolytalanul, a karcsúságom egy dongóé, de ez így jó, csak azon vagyok sokx kiakadva, ha nagyon elhízott embereket látok, ami nem betegség okán keletkezett. Érthetetlen hogyan nem vigyáznak valamennyire is egyes emberek a súlyukra. De a másik véglet, ha jól tévedek anorexia is idegesít, biztosan van a férfiak körében is, de én fõeg a lányoknál hallottam. Miért fontos az, hogy egy tini, vagy éppen abból a korosztályból kinõtt nõ 40-50 kilójából még 10-t leadjon????
Amúgy szerencsém van, mert nem okoz háromnapi ajtócsapkodást, ha megnézek egy bármilyen korú szép nõt.Kép,Kép,Kép.

Anita, biztosan megtennék más férfiak is, de valami érthetetlen okból nem teszik.Mint ahogyan az olvasásban és a zenében, filmekben mindenevõ vagyok, azaz, nincs elutasított terület, igy a mindennapok is ilyenek nálunk.
A ruházattól kezdve a betétig, a hústól a gyümölcsig
általában egyedül vásárolok meg.
Véleményem szerint mindez így természetes, pedig nem vagyok különleges, sõt...
bbendi

Sziasztok!

Kata(k)Kép

Én még nem vettem Martinnak bilit, és egyelõre nem is szándékszok. Csak 2 éves kor körül érettek ugyanis a szobatisztaságra, addig nem. Épp most olvastam errõl egy cikket valamelyik Kismamában, hogy mennyire káros a korai szoktatás, majd õ szól idõben, ha érzi, hogy mennie kell. Meg hogy régebben sokkal korábban kezdték a bilire szoktatást, mert a pelenkamosás nem volt egy leányálom.

Szerintem az nem szobatisztaság, ha a gyereket rendszeresen bilire ültetik, és elõbb-utóbb belecsinál. Ez még nem tudatos dolog. Martin most épp ott tart, hogyha megkérdezem tõle, hogy hol van a kaka, akkor mutatja a pelenkát, és az esetek nagyrészsében tényleg van kaka, ha mutogatja. De majd csak 1.5 éves kora körül lesz bili, és akkor is csak azért, hogy ismerkedjen vele. Bár jön velem a wc-re, és ott is látja a dologokat, ez is segít neki abban, hogy lássa, a felnõttek hogy csinálják. De én nagyon boldog leszek, ha a jövõ nyárra szobatiszta lesz, úgy Ti még bõven ráértek. Persze ezt Te döntöd el, de szerintem felesleges erõltetni. Ez pont olyan dolog, hogy az sem nevezhetõ még igazi járásnak, ha a babát vezetni kell kézen fogva. Elindul magától is, ha itt az ideje, ugyanígy szobatiszta lesz, ha itt az ideje.Kép De akinek már van nagyobb gyereke az biztos elmondja majd a tapasztalatát.

A tornához én nem tudok csatlakozni, mert Martin már túl nagy, nagyon félteném õt a gépek között, valamit biztos magára húzna, vagy ilyesmi. Egy konditerem már nem az õ korosztályának való. Meg én õsszel vettem egy kis lépcsõzõgépet, egyelõre az is elég lenne, ha rászánnám magam, hogy azon gyalogoljak.

Jó a kép a profilban!Kép

NevaKép

Örülök, hogy nincs gond, és szépen fejlõdik Laura.Kép

AnitaKép

Üdv közöttünk!Kép

Ma voltunk fodrásznál, Martin is én is! Nagyon szépek lettünk, és tök édes volt, hagyta magát megnyírni, igazi rövid férfias frizurája lett, ésa fodrászom szerint nagyon jó minõségû haja van már most, nem az a kis pihe.Kép Ma megyek a 10 éves érettségi talimra, már nagyon várom.

Puszika, Lina
lina

Kata(k)Kép

Ezt most találtam Neked a témához:

[url=http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=7929" TARGET="_top]http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=7929[/url]

Puszi, Lina
lina

Sziasztok!

Killes!
Csatlakozom Linához, mert én is félteném Dórit amíg én tornázok. Már õ is mászik, szóval felügyelet nélkül hagyni nem lehet. Vagyis az nem elég, hogy nézek rá, mert hozzá mostanában ugrani kell. KépKépKép

Lina!
Nem is mondtam neked, hogy csütörtökön mi is fodrászkodtunk. Kép Dórinak szintén klassz kisfiús haja lett. Csodálkoztam, hogy hagyta levágni. Igaz ismeri a fodrászomat. Neki muszáj volt, mert annyira izzadós, hogy egy-egy szopi után tiszta izzadt a haja a füle mögött!

Zoli!
KépKépKépKép
Anyukám már elment, este ráérek majd. Kép

Bili: Már két szobatiszta lányom van! Kép Mindkettõ szobatiszta volt 2,5 évesen. Kép A harmadikat sem kezdem bilire szoktatni még egy évig biztos. Vagyis másfél éves kora után kezdem majd el csak. Az, hogy esetleg sikerülne neki beleintézni a dolgát, tuti nem tudatos. Inkább szerencse, hogy pont jókor ülteti rá az ember. Én tapasztalatból mondom, hogy bõven elég amikor már tudja mi az a bili, és mit kell vele (bele) csinálni. Na elég lesz majd akkor ugrásra készen állni. Hiszen elõször úgyis az lesz, hogy "kaka", de akkor már megy is a pelusba. Kép

Persze természetesen mindenki maga dönti el, hogy mikor kezdi, nem???? Én csak tapasztalatot osztottam meg veletek. KépKépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Killes!
Nagyon aranyos a kislányodKép

Kacajka!
Már találkoztunk a chat-en.Kép

Zoli!
Most olvasom amit küldtél, köszönöm!

És akkor ami a legfontosabb: azt hiszem, hogy eljött az a nap amikor Laura ÜL! Még elõfordul borulás, de szépen korrigálja a dõléseket. Ma olyan volt mint egy kis kejfel-jancsiKép
Ha ilyen ütemben halad, akkor rövid idõn belül ráérez a mászás ízére is! Néztünk ma videofelvételeket róla és el sem hiszem milyen pici volt...
neva
neva

Sziasztok!
Csupa jó hírem van!! Kép
Anyóskámat pénteken kiengedték a kórházból.KépKép A legnagyobb probléma, hogy nagyon magas a koleszterin szintje. Nagyon valószínû, hogy ez volt minden baj forrása. De ezt azért lehet orvosolni diétával.

Kacajka!
Nekem egy 3 éves lányom, és egy 7 hónapos fiam van. Szerencsére a féltékenység, mint olyan annyira nem jellemzõ Kingára. Én próbáltam, és próbálom mindenbe bevonni, amibe lehet. Fürdetés, tisztába tevés, ezt-azt behozni, szeretgetni tesót (persze normális határon belül), igaz néha Kristóf már veszekszik vele, valami olyasmit mondhat: jó,jó, de mostmár elég lesz. Bevonom õt is a Kristóffal való játékba. Bár ezek a dolgok nálunk azért könnyebben mennek, mert Kinga lány és elég anyáskodó.

Marika!
Hasfájásra visszatérve! Kristóf is nagyon hasfájós volt, pedig õ 3 óránként evett. Mi Grape Water-t adtunk neki. Nálunk nagyon bevált. Elõtte végig próbáltuk a többit is, de ez szuper volt. Kicsit borsos az ára, de a jó segítség minden pénzt megér.KépKép

KataK!
EGy ilyen tornázós megoldásba én is benne lennék!! Rám is erõteljesen rámférne. Bevallva hõsiesen itthon egyedül nincs igazán kedvem se, meg idõm se (mert mindig találok egyéb elfoglaltságot)KépKép.

Neva!
Vettünk mi is ma sportkocsit! Nekem KIngának volt olyan, mint amilyet ti vehetettek. Beszaladtunk a Napsugárba, de ott nem igazán tetszett egyik sem. A Brendon-ba viszont megtaláltam azt a babakocsit, amilyet elképzeltem. Legyen esõ védõje, és le lehessen szinte teljesen dûteni a háttámlát, mert Kristóf még elég gyakran elalszik a kocsiba. VIszont a nagy "döggel" meg elég nehézked lenne a buszra felszállni. Ezzel viszont bárhova neki lehet indulni. Ha már dolgozom mint az eszement, legalább látszata legyen. KépKép

Kristófnak is kibújt már a 2.foga. De szerintem fog jönni a többi is. KépKép
Ja és kúszik ezerrel, ha elég kecsegtetõ a cél. VIszont gurulásban verhetetlen.Kép
A házunk már térdig ér!KépKépKép 2 hét múlva rakják a szerkezetet. Állítólag 1 hónap múlva már tetõ is lesz a fejünk felett.KépKépKép
Úgy örülök neki!!KépKép

Kata, LIna!
Egyetértek veletek a bili terén.Kép Ki kell várni, amíg "biliérettek" a gyerkõcök. Kingát én se eröltettem, mégis leszoktunk a pelusról.

Lina!
Martin egy szépség! Az az édes szõke haja....KépKépKép

Panka!
Hogy vagytok? Remélem jól!! KépKép
Mi próbáltuk mindkét megoldást (scanner, digit gép). Minden képpen a digit gép!! (bár ez erõsen pénztárca függõ)Kép

Gyöngyöske!
Már megvagy a Messengeren, csak összekéne futni..Kép

Mariann!
Te is eltüntél!! Nem kell ám az én rossz példámat követni.Kép

Zoli!
Milyen rendes felajánlás volt, hogy amíg a mamik szenvednek a tornától TE majd babázol addig!!KépKép Biztos sikered lenne, ha már Dórikát meghódítottad!!Kép

Na mostmár én is elcsitulok
Jó éjt
Kriszta
dkrisztina

Lányok fiú!!!!

sziasztok, minden rendben van, ami az egészségünket illeti, csak fél másodpercem sincs semmire, a veteményezés, a húsvét elõtti nagytakaritás, a gyerekek különbözõ programjai, csak úgy záporoznak a kivánságok, én pedig elveszek a konyha, a kert és a munkahelyem között!!
majd irok, ha lesz valami, ami nem ennyire hétköznapi, mindenkinek nagyon jó egészséget kicsinek és nagynak is, ne haragudjatok, de tényleg rohannom kell!!! puszi eva
evaeva

Sziasztok!
dkrisztina!
Én is próbálom bevonni mindenbe Ádámot,õt inkább az bosszantja nagyon,ha leülök szoptatni,mert akkor rögtön kitalál valamit,hogy ezt vagy azt kér,és ha nem hozom azonnal,akkor bepipul.Letesszük pici babát stb...Azt sem mondhatom,hogy Máté sokat van ölben,mert még mindig sokat alszik,és ha fönt van akkor is elvan a járókában,nézelõdik,rázza a csörgõjét.Mondjuk nem vészes a helyzet,mert sokszor puszilgatja,simogatja,és mondja,hogy szereted picibabát! Kép

Kata,Lina!
Még Ádám sem szobatiszta,õ is csak akkor kakál bilibe,ha elcsípem sarokbaálláskor!Õ ugyanis mindig elbújik valahová.Aztán jön szólni,hogy kakált a sarokba.Remélem nyáron mi is elhagyjuk a pelust,de erõltetni tényleg nem szabad!

Zoli!
Nekem is szerencsém van,mert a férjem is mindenben segít,még mosogatni is szokott! :o)Otthon van a pelenkázás,fürdetés és gyereknevelés terén is,de itt a társalgóban biztos nem fogtok vele talizni.

Most mennem kell,mert sír a pici fiam!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Kacajka!
Hallottam már ilyet, hogy félrehúzódik a gyerek ha kakál. Kép Úgy tudom, hogy ezekhez a gyerekekhez kell a legnagyobb türelem, hogy szépen, mosolyogva elmagyarázza nekik az ember, hogy nem bûn az ha valaki bekakál. Kép
Mert ugye ilyenkor az anyuka hajlamos kicsit mérges lenni, hogy már megint elbújtál inkább, de nem szólsz...

Nekem a lányok mind a hárman nyár elejiek. Szerencsésnek érzem magam ezért mert a szobatisztaságra könnyû volt szoktatni õket emiatt. Ugyanis nyáron elég volt egy kis bugyi. Ami ugye ha pisis lett nagyon zavarta õket. A pelus nem kényelmetlen nekik ha bepisilnek, de a pisis bugyi nagyon. Kép Könnyû volt õket nyáron bilire szoktatni, mert megértették, hogy ha szólnak, nem lesz pisis a bugyi. A két nagyobb szobatiszta lett mire bejött a rossz idõ! Kép
A legkisebb, Dóri is május végén született, tehát vele is ezt a taktikát fogom alkalmazni. Ha itthon leszünk csak bugyika lesz. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Ma szép napom volt, annak ellenére, hogy nagyön hûvös, mondhatni hideg az idõ.
Kép
Bendi néhány napja kezdett el forgolódni, de amit ma mûvel az volt amire már nagyon vártunk.Mindkét oldalra mint a ringispil, rájött, hogy útban van a keze. Kiveszi a másikkal meg segít, s a lábával löki át magát hasra és vissza, több mit két órát figyeltem, olyan jóóóóóóóó. Kép

Neva akkor te most épen azt érezted amit mi.???

Kriszta, én tényleg nagyon imádom a kicsiket, talán van is tapasztalatom velük, szívesen játszom, mint egy nagy gyerek mindenféle értelmes és értelmetlen dolgot, meg aztá nem hoznak kia a sodromból. Ha tehetném anyagilag, vállalkozás szerüen csak gyermekekkel foglalkoznék.
Dóri puszija teliszájas volt, olyan igazi!!!!!

Éva, pihenj is egy kicsit.

Anita, a mosogatástól írtózom, de pl. vasalni szeretek, mosni sajnos néhány alkalommal próbáltam, de valahogy nem tetszettek a páromnak az új szinek és a formák, a többiben pedig a nagyobbak segítenek. A gyermekekkel kapcsolatos dolgok nekem sem igazán újask, de vannak amit fel kell frissítenem, illetve tanulnom, a táblázat mindent elárul. Kép,Kép,Kép.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Annyi minden történt,mióta nem voltam itt,szinte követni sem lehetKép!
Megpróbálom:
Panka,Marika,gratula a babákhoz!!Marika elégedett voltál Hollóssyval?Azért kérdezem,mert én is a diósgyõriben szültem,ismerem futólag.
Gratula a kettõcsíkosaknak,Dittának és Evanak.Remélem minden rendben lesz,és hamarosan a babákhoz lehet gratulálni.
Lina,neked gratulas a vizsgához,nagyon ügyes voltál.Jól sikerült az érettségi tali?Hová jártál gimibe?
Kriszta,anyósod diétázzon!!KépA ház nagyon jól halad.A férjem mondta is,hogy beszéltetek,és van egy meghívásunk hozzátok.Na,most találd ki,hogy ki vagyokKépKépKép
Errõl jut eszembe Gyöngyöske:Áron jár óviba,nagyon szereti,szinte minden nap tanul valami kis mondókát.Az egyik épp a "kipp-kopp kopogok..."volt.
Zoli,Bendi nagggyon ügggyes,szívbõl gratulálok nekiKépKépKép

Most már jövök gyakrabban,legalábbis remélem.

Mariann
Mariann

Mariann!!

Tudtam-tudtam, hogy Te vagy az!!!!!KépKépKép
A meghívás áll!!!!! TERMÉSZETESEN!!

Kriszta
dkrisztina

Kata(k)Kép

Pár oldal a szobatisztaságról:

[url=http://www.babapont.hu/egesz/nevel/szobtisz.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/egesz/nevel/szobtisz.html[/url]
[url=http://www.babapont.hu/egesz/nevel/szobtisz2.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/egesz/nevel/szobtisz2.html[/url]
[url=http://www.babamagazin.hu/01_06/ba0616.htm" TARGET="_top]http://www.babamagazin.hu/01_06/ba0616.htm[/url]
[url=http://www.babamagazin.hu/02_08/ba0822.htm" TARGET="_top]http://www.babamagazin.hu/02_08/ba0822.htm[/url]
[url=http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/bls.htm" TARGET="_top]http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/bls.htm[/url]
[url=http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=312" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=312[/url]

Puszi, Lina
lina

Lányok + Zoli!
Aki ismeri és szereti az Anne Geddes képeslapokat, annak egy kis "csemege"
[url=http://www.annegeddes.com/newsletter/ag.cfm?referId=5" TARGET="_top]http://www.annegeddes.com/newsletter/ag.cfm?referId=5[/url]
[url=http://www.annegeddes.com/indexpages.cfm" TARGET="_top]http://www.annegeddes.com/indexpages.cfm[/url]

Mariann!
Gyöngy is mondogatja a "kipp, kop kopog"- otKép Úgy emlékszem Áron a 8-as, Maci csoportba jár, Gyöngy a 7-esbe, a Bóbitába, szóval egymás mellé. A két csoport hasonlló foglalkozásokat szokott végezni.
Gyöngynek hétvége óta ismét folyik az orra, ezért nem viszem oviba pár napig. Az az igaszság, hogy néha nagyon hiányzik, mikor nincs itthon, de tudom, hogy imád a gyerekek között lenni. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

kacajka!
Üdv közöttünkKép

Bendinek, Laurának, Kristófnak gratulálokKép

Annyi minden történt itt, hogy nem is tudom még mindíg követni. Mi jól vagyunk, babuci eszik, alszik és sirdogál. 3 órás szopira lassan rászokunk, kivéve ha az anyósom itt van, mert akkor már szopi után éhes volt, csak azért, hogy elmondhassa mindenkinek, milyen kegyetlen anya vagyok, nem adok neki enniKép

Szobatisztaság: én is a sarokban csináltamKép Meg minden ismerõsöm babája(mármint nem a tiétekKép)

Készültök már a húsvétra?
Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hozzászólást szkener ill. digit.gép ügyben. Szerintem mindkettõ lesz a dologból.Kép Kíváncsi leszek, hogy a MM-ben milyen nyitási akciók lesznek. Ma reggel hallottam, hogy 10.-én nyit. Ti már kaptatok tõlük újságot?

NevaKép
Örülök, hogy Laura szépen fejlõdik. Az üléshez meg nagy-nagy gratula neki.Kép

KacajkaKép
Üdv közöttünk, gyere nagyon-nagyon gyakran.Kép
És akkor felteszem a szokásos kérdésem.Kép Nem szeretnél a táblázatunkba bekerülni?
A Dankó a temetõ melletti utca?

Kata(k)Kép
Nagyon aranyos a bilis kép.
Ha lenne egy kis idõd leírhatnád, hogy milyen paraméterekre kell figyelni digit.gép vásárlásánál. Jöhet mailben is, hogy ne legyünk nagyon offtopic.

LinaKép
Martin biztos nagyon aranyos az új frizuval. Érettségitalálkozó hogy sikerült?

KrisztaKép
De jó, hogy jól alakulnak a dolgaitok.Kép
Kristófnak gratu az új fogacskához.Kép

KataKép
Dórinak is biztos jól áll az új frizu.Kép

EvaevaKép
Már kezdtem aggódni miattatok, de látom minden rendben van. Azért most már lassíthatnál a tempón, néha pihenni is kéne.Kép

ZoliKép
Bendinek add át gratulámat a forgáshoz.Kép

MariannKép
Köszi a gratulát.

GyöngyöskeKép
Háttérképet mindig errõl az oldalról szedek le.Kép

MarikaKép
Beni is mindig mindent máshogy csinál, ha anyósom itt van.Kép
Mi a húsvétot nem igazán szoktuk megünnepelni. Húsvétvasárnap páromnak általában versenye van (mint ahogy az idén is), hétfõn meg eljártunk kirándulni, de idén ez elmarad.Kép

DittaKép
Jól vagytok? Régen jelentkeztél.

DodusKép
És Te merre jársz? Nem kéne ennyit dolgoznod.Kép

Mi jól vagyunk, bár most ez az összevissza idõ egy kicsit megvisel mindkettõnket. Remélem nem sokáig lesz ilyen hideg. Tegnap du. itt még a hó is szállingózott. Rossz, mert ebéd után már Beni kint aludt az udvaron, de ilyen idõben nem merem kirakni. Marad a verenda és a nyitott ablak.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia mindenkinek!
Panka!
Igen a temetõ melletti utca,és szeretnék bekerülni a táblázatba!
Már akartam kérdezni,hogy hogyan lehet?

Ma voltunk az elsõ oltásra Mátéval,Ádival pegig a 2 éves vizsgálatra,hát ne tudjátok meg milyen ribiliót rendeztek!Elõször Ádám kezdett pityeregni,mert álmos vol,és a 15 hónapos oltás óta nem igazán szívleli a rendelõt sem.Majd Máté nem szeretett volna leöltözni,és égtelen sírásba kezdett.Ádikám pedig sajnálta Õt,és még jobban rázendített!Csak látni kellett volna,ahogy a 2 éves kisfiam odajön,és oltalmazólag átöleli az öccsét! Még most is könnybe lábad a szemem!Olyan megható volt a ragaszkodása!
Ráadásul beigazolódott az eddigi gyanum,Máténak kissé le van nõve a nyelve,és föl kell metszetni a sebészeten.Szerencsére a szopizásban nem zavarta,csak az aggaszt,hogy a metszés után hogy fog enni,nem fog-e nagyon fájni neki?Az enyémet is fölvágták,de elég rendesen!Kép

Marika!
Mi Húsvétkor,ha csak tehetjük,hazamegyünk a szüleimhez Dámócra.Nekem az az igazi Húsvét.Valahogy visszaidézi a gyerekkoromat,persze a hagyományok már arrafelé is kezdenek alábbhagyni.Tavaly mi is elmentünk kirándulni egy kicsit a Holt Tiszához.
Ádival már a múlthéten elketdtük a készülõdést,só gyurmából készítettünk nyuszit,kotlós anyót tojásokkal és kosárral,aztán sütõben kiszárítottuk,és kiszineztük.Nagyon tetszett neki!A legjobb mégis a közös elfoglaltság volt!

Üdv mindenkinek!
Anita
kacajka

Tényleg! Érdekel valakit a Kismama klub?

A.
kacajka

Sziasztok!

AnitaKép
A táblázathoz a következõ adatok kellenek: hány éves vagy, melyik kórházban ki az orvosod, a gyerekek neve és születési ideje és a foglalkozásod. Ezeket elküdheted nekem mailban is, de leírhatod ide is.
Ez a kismama klub mit takar?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Anita!
Az enyémet is felvágták rendesen... KépKépKépKép

Lina Martinjának csináltak ilyen metszést, biztosan fog neked írni. Azt tudom, hogy nem panaszkodott utána. Sõt jobban féltek mint kellett volna, de hát ilyen az anyai szív. Kép

Édes lehetett a nagyobbik fiad! KépKépKép
Ilyet már az én lányom is csinált Dórival, de hát õ már 8 éves.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Ma ismét szép napunk volt, remélem nálatok sincs semmi gond.
Voltunk hasi UH-n Bendi veséi telsesen rendben vannak többet nem kell menni vizsgálatra, kontrollra vele, nincs UH, és izotópos vizsgálat. Boldog vagyok. Kép
Bendegúz puszil mindenkit.

Mindekinek köszi a gratulákat a forgás miatt, remélem a jó idõvel együtt a fejlõdés is gyorsabban halad majd.

Marika, a három óra az már egész jó, de lesz még jobb is Bendi hamar elkezdte az éjszakák átalvását, legalább pihenhetsz egy kicsit. Nagyon nehéz az elsõ babával.
Hála az égnek az én anyósom a város másik végébõl két-három évente talál ide.Hihihi.

Panka, látom most jó ötletet adtam, a két készülék együtt az igazi. Ujság még nincs. A sok részlet közzül talán egyik legfontosabb az optikai zoom mérete, de a memõria és a megapixel sem elhanyagolható.
A párod miben versenyez?

Ha érdekel benneteket annak idején az én nyelven is le volt tapadva. Kép,Kép,Kép. Ha jól emlékszem?????? az a doki csinálta aki a Martin mütétéjét.

Zoli
bbendi

Zoli!
Nagyon jó hír, hogy Bendi veséivel minden OK. Kép

Panka!
Én is a Zoli javaslatára szavazok. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Zoli!
Hatalmas gratula Bendinek a forgáshoz!!! KépKépKép
Annyira örülök, hogy minden rendben a vesékkel is!
Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Merre jártok ebben a "szép" idõben? Nagyon nagy a pangás.

ZoliKép
De jó, hogy Bendi veséivel minden rendben van.Kép Sokan voltak UH-on? Mindjárt itt a péntek és nekünk is menni kell.
Ennek a két készülékes ötletnek a párom örül a legjobban.Kép
A párom versenyhorgász, nyáron szinte minden szabadidõnket víz mellett töltjük. Már Beni kezében is volt horgászbot.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Régen voltam ittKép De olvasni olvastam! Köszöntöm az újakat!

A munkahelyemen zajlik az élet.Kép Eddig voltunk négyen (3+1 fõnök). Most vagyunk ketten, 1+1 fõnök.Kép Gondolhatjátok...

Rá kellett jönnöm, hogy a függönyvásárlásnál a külcsín jelentõsen megelõzte nálam a praktikumot. Sajnos az összeset vasalni kellKépKép

Minden babának és családjának gratulálok, akik az utóbbi idõben valami fantasztikusat produkáltakKépKép

Legyetek jók!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Zoli!
Jó olvasni, hogy minden rendben vanKép

Dodus!
Az egyikkel én is meg... Így az még ott lóg és várom, hogy legyen majd idõm egyszer, bár inkább kedv kelleneKép

Ebben a csúnya idõben alig van valamihez kedve az embernek. Ma el akartuk kezdeni a szellõztetést babucival, de most hogy ilyen rosszra fordult az idõ még várunk vele. Pedig én már úgy szeretnék ki is menni veleKép
Volt ma a védõnéni és kezd javulniKép Fejlõdik látványosan. Leveszi a cipõt és megy kezet mosni. Hát nem szuper?
Ma volt a dédi nagyi is, szegény olyan aranyos volt, annyira tetszett neki babuciKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

KacajkaKép

Martin január 30-án esett át a nyelv felvágáson, akkor írtam le 13.55-kor, nézd meg az az archívumban. Tényleg nem volt vészes.

Az érettségi tali megvolt, elég vegyes érzéseim vannak azóta is. Nekem elég meglepõ volt, hogy 28 évesek vagyunk, és a 38 fõbõl, ahol 31 lány, még csak 12 él házasságban, 3 már elvált, és csak 6 helyen van gyerek.

Új kép van a profilomban, amin már a megkopasztott Martin látható.

Puszika, Lina
lina

Sziasztok Lányok

Köszönöm mindenkinek, hogy velünk örültök, nagyon szerencsések vagyunk, hogy az értelmi és testi fogyatékossághoz nem társul semiféle szervi baj.

Panka, ne tudd meg mennyien, gondolom az eredménnyel kell menni kontrollra? Ha jól emlékszem akkor ti Szabó dokinénit kapjátok pénteken, rendes csaj õ is.Kép
Mint írtam neked, hamarabb nem érdemes odaérni 11-nél az UH-ra mert sokan vannak. Aztán a kontrollon ismét. Ma gyógytorna volt, fél nyolc után értünk oda, de igy is harmadik volt Bendi, 10-kor mentem értük. Az ambulancia elõtt áltak kint a szülök felváltva.
Mi már nem megyünk többé oda Kép, a Gyek-ben a helyünk gyógytornailag, úszásilag.

Naná, hogy volt a kezében a fiúnak horgászbot, elvégre mi férfiak......Megnéztem Benit, nem csoda, hogy kész horgász ilyen szép két szemmel.
A lányok + szépek és kedvesek Kép

Dodus, hiányoztál. Rugd ki a fõnököt mindjárt jobb lesz, többet netezhetsz.

Marika a hasfájás már múlóban? Anyós is tanítható szerintem, lásd az enyémet Kép

Ha van valakinek MM újság kérem jelezze.

Zoli
bbendi

ZoliKép
Mi ma kaptunk MM újságot. De elvileg itt is fent lesz.
A szemeit tõlem örökölte.Kép

Panka

panka

Sziasztok

Panka
Megnéztem az édes babátokatKép Adatokból úgy látom szépen is fejlõdikKép El sem hiszem, hogy már egy hónaposKép Hoyg rohan az idõ.

Zoli
Ma nem tudom mi baja van babucinak, mert állandóan sírdogál és elviselné ha egész nap ölben lenne. Ott csend van, ha leteszem 5 perc múlva szirénázik. Ezzel nem tudok még mit kezdeni. Hasfájás, hát nem is tudom. majd késõbb biztosabbat írok.

Lina!
Ti profilotok is szépen alakulKépKépKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Meglestem a profilodKép Dorottya aranyos nagyon a fotón.

KataKép
Dóri is jó a képekenKép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Nagyon szépek a fotók a profilokbanKép Mindegyiket végignéztem.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Gyöngyöske,
hallottad,hogy tetû van az óviban?Ezt ma hallottam.Bálintnak hétvégén gépeltük le a haját -ekkor még nem tudtam-,de ma Áront is elviszem a fodrászhoz.Igazából nem is miattuk aggódom,mivel az õ hajukat nem gond esetlegesen levágni,de nekem derékig érõ hosszú hajam van,és nem igazán szeretnék fiúsat.Fõleg nem ilyen okból.Áron a Morzsi csoportba jár,õk a másik oldalon vannak,nem ott ahol Gyöngy.
Kriszta!Péter azt mondta,hogy gyönyörû Kristóf.Sajnálta,hogy nem volt ideje beszélgetni.

Sziasztok.
Mariann
Mariann

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?