Zsebi,
örülök nagyon, hogy benéztél és ha időd és a gyerkőcök is engedik várunk.
Napi vagy gyerekkel kapcsolatos praktikákra lettem volna kíváncsi. Mit hogy érdemes csinálni, napirendet kialakítani, szoptatásra felkészülni. stb. pl van-e valami okosság hogy több tejcsi legyen.
Én még mindig nem fogtam fel, hogy babát várok annyi év 'küzdelem" és megpróbáltatás után, ... mástól, spontán.
Szerintem ezzel még egy darabig így is leszek.
Boldogok vagyunk hogy átélhetjük, de ugyanakkor fél is az ember az elötte levő kihívástól. Hogy meg fog-e felelni neki. ... de ilyenkor eszembe jut, hogy mindenki fél ettől és mégis mindenki fel tudja\tudta nevelni a gyerekeit .... hiszen én is itt vagyok!!
Élmény lehet velük minden napod.
Mi most a lázas készülődésben vagyunk. Szerintem elkapott a fészekrakó ösztön, mert úgyérzem nem lesz elég időnk mindenre.
Arról nem beszélve, hogy egyre nehezbben megy bármit megtenni. Igaz közel 10kg híztam csak, de a hasam alsó fele, mintha le akarna szakadni és néha menzesz szerű görcsölgetések tarkítanák a napjaimat.
Nem tudom mire vélni, de egyik barátnőm - aki már szült - azt mondta ezek már a jóslófájások.
Szerintem még korai, de lehet, hogy csak én gondolom így.
Bogi - feltéve ha kislányka, mert eléggé szégyenlős volt a 4Dn - farfekvésben van még mindig. Igaz néha a nyakamban érzem vagy éppen hogy tekereg odabent, mint aki nem találja a helyét.
Remélem a szülés megindulásáig a megfelelő pozícióba fog fordulni, mert szeretnék rendesen szülni. Tartok a gerincbe való érzéstelenítéstől, ráadásul utálom a tűket.
Neked az a természetes, hogy ikres szülő vagy. Minden gyermekkel az öröm mellé a nehézség is jár. De, ha nem lenne nehézség nem esne olyan jó - szerintem - az öröm.