Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!
Mail ment!Kép

Gumicukor!
Ha jól emlékszem, írtad, hogy mentek nyaralni, és bicilkit, meg bicikliülést is visztek? Lehet már ilyen kicsi gyereket bicikliülésbe ültetni? És hol vesztek neki valót? Mert mi is úgy terveztük a párommal, hogy nyáron már együtt biciklizünk, de a sportboltban csak hat éves kor feletti gyerekeknek kaphatók ülések, és ebbõl mi levontunk a következtetést, hogy akkor addig nem is lehet biciklire ültetni.

Djeszter!
Mi rendszeresen hallgatunk Petivel zenét, szereti Halász Jutkát, meg a Kalákát, de a Pa-Dö-Dõt is.Kép Drukk az unokahúgodnak!

Forti!
Drukk Levinek meg a fülének!Kép

Megint rossz az idõ.Kép És most semmi nem jut eszembe, ami mellé Kép jelet tehetnék, ennek ellensúlyozására. Mi ki se dugjuk az orrunkat.

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok

Képzeljétek Emília tegnap evett elõször joghurtot. Natúrjoghurtba belehajítottam egy banántot és megmixeltem, csak úgy nyelte befelé....Kép
Ja, az én lányomat is folyton fiúnak nézik....

Kataa

Boldog félévességet Alexnak!!!Kép

DJEszter

Szurkolok az unokahugodnak!Kép

Pocok

Talán próbálkozz itt:
http://www.arsenal.com
Ehhez mit szólsz?
Kép

A párom szokott innen rendelni, ha komolyan gondolod rendelhetünk neked (nem tudom hogy Mo.ra szállítanak-e, mi a szüleihez szoktuk rendelni és õk postázzák) , én megtiltottam neki, hogy a gyerekre Arsenalos cuccot vegyen.Elég ami már van, felnõtt póló, sál, bögre, jelvény stb...Kép

Ilke

Esetleg tényleg próbáld meg Lilinek a körtét.
Képzeld, megvettem Emíliának a Lego-t, amit kinéztem a katalógusból. Egyelõre csak rágcsálja a kockákat...Kép

Forti

Drukkolok Levi Manónak, hogy rendben legyen a füle.
Elõször Emília is csak az ujjunkat fogva próbált felállni, meg a nadrágunk szárába kapaszkodva. A ciki az, amikor Apán nincs nadrág és a szõrébe próbál....Kép Szóval mostanra rájött az én okos lányom, hogy a székbe kapaszkodva is lehet, csak most meg mindent széknek néz, a szárítót, a virágtartót....Kép
Meg vicces még, mikor a szék alatt akar felállni.Kép

Ki is teszek egy képet az állós mutatványról a profilomba!!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Judy!

Én a montázst egyszerûen Windows Paint-el csináltam. Épp ezért nem valami profi, de a fotóprogramok nekem egyenlõre kínaiul vannak, így egyszerûbb volt.

Beszti, Tüni!

Az unokatesómnak egyik napról a másikra apadt el a teje, szóval van ilyen, de egyáltalán nem ez az általános, és szerintem is egy védõnõnek nem az ilyen ritka esetekkel kéne stresszelni az anyukákat. Arra pedig hogy épp hétvégén történik ilyen minimális az esély. Ja, és tápszert kiadnak recept nélkül is, az 1-est is, csak teljes árat kell érte fizetni. És tele van a polc a patikákban tápszerrel. Ráadásul a 2-est, amit 4 hónapos kortól lehet adni, azt árulják drogériákban is.

Köszönöm mindenkinek, aki lányosnak látja a lányom, mi is így gondoljuk.KépKépKép

Nyuszi, Ági, Judy!

Forma 1 õrület nálunk is van, foci szerencsére kevésbé. De a Forma 1-et én is imádom, így ebbõl nálunk nincs vita. Nálunk amúgy is autóverseny õrület van, a férjem ilyen helyen is dolgozik, és tavaly részt vettek a Forma 1 elõfutamában, a Porsce Kupában, sajnos idén nem lett rá pénz. Én tavaly szeptember legvégén még kint voltam a Hungaroringen az utolsó magyar bajnoki futamon, szegény versenyzõ srác mondta nekem, hogy a versenyt még bírjam ki, utána szülhetek, mert elõbb a munka.Kép De csak 10 nap múlva szültem. Ja, és mi szeretjük Schumit.Kép

Rit!

Én sem vagyok rózsaszín párti, Emma egész szobája kék, fehér és drapp.Kép Csak épp rajtam volt az a hangulat, hogy márpedig a lányom lány!Kép

Kataa!

Nagyon boldog félévességet Alexnak! A képeitek nagyon jók. Bátrak vagytok hogy kimerészkedtek, én mára ígérkeztem a munkahelyemre, de nem merek elindulni Emmával.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Orsoly!

Emmának mûanyag rácso járókája van,színes, nem hálós, hanem kemény. A Brendonban vettük. De max negyed órát marad benne. Arra jó, ha valaki jön, és ki kell mennem biztonságba tudom helyezni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Forti,
Levikének drukkdrukkKép!

Dió,
mi a MegaToysban vettünk bicikliülést Malackának, nagyon jó, dönthetõ egy picit a támlája. Csak bukót nem találtunk kis méretben, csak kb. 2 évesre valót, anélkül meg nem nagyon mertem beletenni. Meg aztán, eléggé unta az ücsörgést, úgyhogy csak rövidebb utakra vittük, de idén már jön velünk hosszabb túrákra is.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok,

Megnéztem néhány képet az albumban. Orsoly Lackója meg Kataa Alexa volt a friss képek között - Nagyon édesek Kép

Orrszívó - nekünk Pesztonka elektromos orrszívonk van, amit még nem használtunk. Szerintetek ez jó? Vagy a porszívósak hatékonyabbak?

Orsoly,
Járóka - Nekem az elsõdleges szempont az volt, hogy fából legyen. (Az a mániám, hogy a hálós járókától elromlik a szeme...meg aztán abban felállni is nehezebb) A második szempontom az volt, hogy azért könnyen mozgatható legyen, ezért lett kerekes. A harmadik pedig, hogy állítható magasságú legyen. Ez utóbbiról lebeszélt a volt osztálytársam - aki a Minimanó tulajdonosa -, mondván, hogy irreálisan többe kerül, és pillanatok alatt nincs értelme az állíthatóságnak...most olvasom Zsuzsa hozzászólását...eldõlés szempontjából tényleg jobb a hálós (de szerencsére van olyanunk isKép)
Nem semmi az a 40 ml. Irígyellek. Én most próbálkozom a szaporítással...úgy tûnik, sikerrel Kép

Timici,
Nekünk is az 1 év felettit javasolta oltásból a doki. Én tartom is ehhez magam, mert Lili nem viseli jól az oltásokat.

Ilke,
Könyv - rendben, ha ragaszkodsz hozzá. Majd egyeztetünk idõpontot.

Panda,
Torna - Szinte minden nap elhatározom, hogy neki kezdek, de még ki se bontottam a kazit Kép...ki kéne találnunk valami ösztönzõt.
Megnéztem a profilodat. Gyönyörû csemetéid vannak. Remélem, az én csibémnek is olyen kis kedvesen göndörödõ fürtjei lesznek, mint Noéminak Kép

Zulu,
Ha Anna eszik rendesen, akkor szerintem nem gond, hogy nem hízik egy hétig. Nálunk gond volt a tej mennyiséggel, de nálatok ez nem probléma.

Rit,
Úszás - csütörtökön kezdünk az Almássy téren, és 9800-ba kerül az elsõ 3 hónap, utána meg 7500. Ezek szerint felmentek az árak? Kép

Kataa,
Alexnak boldog félévességet! Kép

Manó,
Emma tündéri kisbaba Kép

Judy,
Megnéztem Gergõt a profilodban. Látom, a foci nem hiányzik mellõle. Kép

Zulu,
Most látom, hogy a Pesztonka orrszívó nem vált be nálatok. Kép Szerinted érdemes másikat vennünk?

Nyuszika,
Emília nagyon ügyesen áll Kép

pusz,
gömb és Lili (14 hét)
gombolyu
 
 


NA en jol raszanam amgam hogy elmegyunk legalbba hentesig,meg vissza es amig en keszulodtem Alex ben volta kisagyban,mire megyek be hogy oltoztesem hat alszik.Szoval maradyunk,de mindenkepp kell mennem a holnapi ebedhez venni valamit kulonben ehen maradunk : )))

Csajok
Mindenkinek koszike a koszontest!!!!!!

Rit
Hat nekunk sem sok van,mindig elfelejtjuk,pedig van allvanyunk meg a gepet is lehet ugy allitani hogy onkioldos legyen.
Es a rohej az hogy Alexrol eddig csak 3 tekercs kep keszult a tobbi csomo mind digitalis.
Holnap hogy legyen???
Menjunk akkor egy rovid setara ha ilyen zima lesz holnap is, talalka a szokott parkban 11 kor???

Dejszter
Nekunk is a sapkavasarlasnal bukott ki a dolog mert bordot vettem neki erre rogton ajanlgattak a rozsaszint is ; )))

Nyuszi
Nagyon heyes Emi az allo produkcioban : ))))

Mano
A ti kepeitek megvannak mar???Milyenek lettek??’

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Hat az en ferjem se nem Forma1 sem nem foci rajongo.De mashogy be sem kerulhetett volna a mi birkozo csaladunkba mert a fiuk nem orultek volna neki.
Viszont nehan eve meg az exxel (ParaZita tudod ki)vegig kellett neznem egy VB dontot es kepzeljek 10 perc utan elaludtam,na hogy en mit kaptam mikor felebredtem hogy hogy lehet elaludni egyilyen megismetetlhetetlen dolgot : )))
Mondtam mosolyogva : hat igy !
Neketk is ott kell ulni a tv elott vagy inkabb maganyosan nezik?

Gomb
Nekem az unokatesomek,ketto is mondta hogy nem jo a Pesztonka orrszivo,mert nem tul hatekonty viszont nem olcso.
Nekunk Csopi van,de meg nem hasznaltuk mert szerencsere nem vol beteg meg,es en tobb orvos velemeyne alapjan csak kipiszkalom a trutyit ha mar felig kint van mert nem jo a sok szivogatas.
Nekunk is fa jarokank van de csak eggyenlore a nagyszuloknel van hasznaltban,itthon amig nem kuszik elvan a pokrocokon.
Van egy utazo agyunk amit majd felalitok ha mar szukseg lesz ra es eppen biztiben akarom tudni a gyermeket.
En is ragaszkodom hozza mint Ilke, tenyelg szretnem odaadni,esetleg egy hetvegen majd elmegyunk a Millenaris Parkba apaval es ott talalkozhatnk ;))))

Kép
Kép
kataa
 
 


Lányok,
Megnéztem a jövõ heti idõjárást. Jó idõ leszKép 18-19 fok.

Kataa,
Utazó ágy - én is gondolkozom rajta. Érdemes venni?
Én is letenném szívesen a földre Lilit, ha majd tud mászni, csakhogy nálunk nincs szõnyeg, mert Apa szerint nem kell már ebbe a lakásba, merthogy építkezni akarunk. Ugyanezen okból kifolyólag ülõgarnituránk sincs, pedig állandóan nyúzom, hogy vegyünk, de egyszerûen mindegyikre azt mondja, hogy nem tetszik.Kép
OK, legyen Millenáris park Kép

Mindjárt jön hozzánk a védõnõ...

gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok
Ildiko
még nem voltunk a tejallergia vizsgálaton majd csak a jövöhéten hétfön megyünk .

Sasha
Boldog szülinapot neked és elöre is boldog féléveséget Gabibabának Kép Kép

Timici
Boldog Szülinapot neked is Kép nekünk porszivos van mi 1500ft körül vetük .

Mano
nagyon jok a képek nagyon aranyos Emmababa Kép

Panda
ilyet petike is csinál hogy az ágyszélig elkuszik szerntem kuszna tovább is de akor leesne mi meg azt nem szeretnénk igy gyorsan vissza teszük az ágyvégébe ahol mi vagyunk de üt nagyon vonza az ágyszéle Kép.

Timici
én beoltatom petikét az agyhárgyagyuladás elen is most fogja megkapni a 2.oltását majd 2hét mulva és szerintem nem gyengiti az immonrendszerét bár eben zsani szakértöbb Kép nekem ilyet nem is mondot a dokinéni hogy gyengitené az imonrendszerét .

Forti
drukolok hogy semmi baj nelegyen most már Kép


Kataa
nagyon aranyos Alexbaba a képen aban a sapiban Kép és boldog féléveséget Kép

Zita,Kataa
az én párom is nagyon segitökész megfürdeti,és ha kérem akor bepelenkáza,felöltözteti és megeteti petikét és éjel is felkell és megeteti ugyhogy nagyon családcentrikus Kép.

Rit
nálunk is az megy mostanába hogy álmos vagyok még sem alszom csak nyüglödöm vagy ha elis alszik akor is max fél orát legalábis tegnap ezt csinálta délután meg nem tudot akor aludni mikor szeretet volna mert itt volta hugom meg az uncsi teso igy csak 5után aludt el eludt 45percet igaz nem is kell ilyenkor már sokat aludnia mert igy is este csak 9kor aludt el ma viszont 2x akart elaludni el is aludt az ölembe kajcsi közben de amint letetem a kiságyba,vagy a földre most felébredt igy most betetem a babahordoba és elringatam igy most elszik remélem sokáig ugy 1-2órát .


Mano
igen azt a tápit a rossz evö babáknak adják .

Lányok
képzejétek a páromat a jövöhéten éjszakás lesz mert üörá mutatot mindenki mikor megkérdezték hogy ki menjen éjszakára párom meg elválalta én nem értem miért a családos gyerekes embert kell éjszakázásra küldeni Kép igaz igy legalább eltud velünk jüni a vizsgálatra hétfön de éjszaa viszont nem lesz itthon én meg kicsit félek éjszaka és igy napal se lesz velem tul sokat mert alszik Kép

na abahagyom az irást mert regény lett Kép

Pusz csics és a 8hónapos Petike Kép
csics
 
 


Nálunk megkezdõdött a délutáni alvás. Ez általában 2-3 óra, így most gyorsan írok, aztán megyek mosogatni.Kép

Orsoly!
A kezdeteknél nekem is így volt. A felgyûlt tejet aztán jégkocka tartóban lefagyasztottam. Milyen jó most a fõzikbe.Kép

Járóka: nekünk hálós van, mert azt kaptunk. Dani nagyon utálta. Marcit most próbálom bele szoktatni. Egyenlõre csak de. van benne fél, egy órát. Csak olyan játékokat kap a járókában, amikkel máshol nem játszik.

Én tegnap elkezdtem tornázni. Már nagyon elegem van abból, hogy mióta megszültem folyamatosan hízok. Ha így folytatom annyi lesz a súlyom lassan, mint szülés elõtt.Kép

Nálunk a foci a sztár, a helyi csapatnak drukkolnak a fiúk (Videoton). Dani ott is focizik. De én azt mondom nem baj. Marci ha nagyobb lesz, vihetik magukkal a meccsre, és akkor nekem is lesz pár szabad órám. Kép

Nem tudom nálatok milyen idõ van, de itt olyan szél fúj, hogy az borzasztó. Reggel még a hó is esett, és megmaradt. Szerencsére azóta elolvadt. Mikor lesz már tavasz????

Djeszter
djeszter
 
 


Köszi mindenkinek a gratulát a gyermekemhez. Tényleg nagyon ügyes, aranyos, szép, és én egy csöppet sem vagyok elfogultKépKépKép.

Orsoly!

Én csak egy jó darabig néztem, mert meg akartuk nézni a másikon a Ryan közlegény megmentése c. filmet, amit akkor vetitettek moziban, amikor a Benivel voltam babás. És akkor azért nem birtuk megnézni (pedig már bent voltunk a moziban), mert annyira rugdosott (nagyon nem tetszett neki a hangja), hogy ki kellett menni a moziból. Brutális idönként a film, ugyhogy nem is baj, hogy akkor lemaradtunk róla.
Viszont az IQ teszt szerintem abszolut nem volt nehéz, söt, idönként arra gondoltam, hogy elegendö egy kis nyelvi érzékkel megáldott matektanárnak lenni hozzá, hogy jól megoldja valaki. Mert pl. voltak a sorozatos kérdések, hát ott nekem csak rá kellett néznem, és tudtam, de nem azért, mert olyan hüde intelligens volnék (dehogynemKépKépKép), hanem azért, mert nekem ez látszott, mert van benne gyakorlatom. Meg is állapitottuk, hogy nem tudjuk, hogy mennyire volt intelligenciateszt, és hogy abban hány matekpéldának szabadna szerepelnie (a matektudás ugyanis nem intelligencia).
A másik: olvastad, hogy Dorisnak pozitiv a tesztje (vérböl a Kaáliban)? Nagyon jó hir!KépKép

Gömb!

Nekünk nagyon bejött az utazóágy. Pl. ha a rokonsághoz megyünk, akkor nem gond, hogy hol alszik, nem esik ki, ki lehet tenni a levegöre is. Kicsire összecsukható (legalábbis kisebbre, mint bármilyen járóka), nem nagyon nehéz. Még a Benihez vettük, és voltunk együtt nyaralni is igy szállodában (nem kellett pótágyat fizetni, igy a gyerek üdülése semmibe sem kerültKép).
Nem bántam meg, hogy megvettük, ez tényleg ki lett használva.

Nyuszi!

Nagyon ügyes Emi!Kép

Orsoly!

Nálunk a járókához a szempont, hogy összecsukható legyen. Szerintem a müanyag praktikus, föleg a sokfogú fiamhoz, aki rögtön megrágná a szélét (már a kiságyat is emgrágta, de ott a Beni ugyis elökészitette már a terepetKép), és az nem lenne túl szép.
Most már bárhoz feláll (függöleges dolgoknál is (tüzhely, ágy vége)), ugyhogy ebben nem akadályozza a háló.

Manó!

De ilyenkor a körülmények is érdekesek (amire persze te nem biztos, hogy tudsz válaszolni), hogy mi okozta: 1. Elötte rendesen igáyn szerint szopizott a baba? 2. Nem érte különleges hatás?
Ezek egyébként engem tényleg nagyon érdekelnének. Márcsak azért is, mert amikor én már nem szoptattam többet Benit, akkor nekem elég nehezen szünt meg a tejtermelés, pedig akkor már csak napi 1 szopi volt, reggel. Még napokkal késöbb is volt olyan, hogy csak azért kellett megszopiztatnom, mert nagyon feszült.

Timici!

Fejés ügyben nincs tapasztalatom. Én nem fejtem egyáltalán (elöször azért, mert nem volt rá energiám, inkább pihentem, msot meg azrét, mert már annyi van, ami neki kell, nem akarok belekavarni az egyensúlyba, és különben is nagyon nem szeretek fejni). Pontosabban azért párszor igen (amikor nagyon kellett), de azért rendszeresen nem, igy nincs igazán fejési tapasztalatom.
Szerintem, ha beállt a kereslet-kinálat, akkor csak azért érdemes esetleg fejni: 1. le akarod adni (ez nagyon szép dolog, mindenkit nagyon becsülök érte, aki tette vagy teszi), 2. el akarod magatoknak rakni (nálunk nem olyan nagy a fagyasztó, hogy érdemes lett volna). Egyébként csak túltermelést csinálsz vele. Ha kevésnek tünik a tej, akkor is inkább a gyakoribb szopit javasolnám elsöre, ez általában pár nap alatt megoldja a kérdést, és nem a fejést.

Tüni!

Mindkét dologra jó válaszod. Igen, ha ébred, akkor éjszaka is etesd meg, nem olyan nagy még. Én is etetek éjszaka, pedig Nátán 9 hónapos. Nem mondom, hogy nem szeretnék aludni, viszont én ilyen dolgokat szeretem a gyerekre bizni.
Mindig meg kell kinálni a másik mellel is, ha nem kell neki, az nem baj. Igy aztán lehet, hogy összességében 1 mellböl fog mindig csak enni, viszont biztos nem marad éhes. A mellnek jó, ha szopiinger éri, hisz attól termelödik a tej.
Igen, ezen már én is sokat gondolkodtam, hogy vajon hány anyuka van, akik a védönök-orvosok együttes tanácsai miatt esetleg elrontják. És ami még risztóbb számomra, hogy hogy lehetünk biztosak abban, hogy a többi tanácsuk jó és korszerü, ha ebben nem vették a fáradságot, hogy utánaolvassanak, -tanuljanak.
Nekem nagyon jó dolgom volt a nagyobbal, mert olyan dokinénink és védönönk volt. Meg én is olvasgattam mindig is ilyen témákról.
De magamból kiindulva, nem kell müveletlennek lenni ahhoz, hogy elhigyjük, amit a védönö, orvos mond, és rosszul is csináljuk, csak mindössze tapasztalatlannak, és esetleg a témában kevésbé jártasnak (de ez ugye nem hiba, hisz nem nekem kéne tudnom!).

Jó sok lett, de megyek is, mert vasalnom kell.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Tok jo ez a sport dolog, nalunk a ferjem utalja, en meg imadom. Nagyokat is szoktunk rajta nevetni, hogy o elkapcsolja, en meg vissza.Kép

Gomb unokanoverem Pesztonkat hasznal, neki bejott. Mar 4 eves a kislanya, eddig jol mukodott.Kép

Beszti: jaja, olvastam Doris pozitiv tesztjerol, en is orulok neki nagyon!Kép Az iq-teszt meg, ahogy irtam szerintem se volt iq-teszt, illetve konnyu is volt nagyon. Bocsi lanyok, ezzel nem akarok letorni senkit, akinek jol sikerult.Kép

orsoly
orsoly
 
 


Kataa!

A profilomban lévõ képeket csinálta a fényképész. Meg a fotóalbumba is betettem.

IQ teszt: Nekem nem volt könnyû, épp a sok matek miatt, mert nekem abban abszolút nincs gyakorlatom. De én is sokalltam benne, mert ha pl ugyanezt a tesztet pár nap gyakorlás után töltöm ki, sokkal jobb lett volna. Mint ahogy aki megnyerte rendõr, õ is nyilatkozta hogy elõtte napokig gyakorolt. Ráadásul mi már régebben is töltöttünk ki néha IQ tesztet, és az enyém kb egyforma szokott lenni a férjemével, aki azért erõsen mûszaki beállítottságú, ez a teszt meg neki sokkal jobban sikerült. na most akkor vagy meghülyített a kismamaság, vagy nagyon egy oldalú volt a teszt.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kataa!

A foci VB-t én is végig szoktam aludni.Kép Sõt, még a Forma 1-et is néha, pedig azt imádom, de néha annyira nem történik semmi, én meg a monoton motorzúgásra nagyon jókat alszom.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Két apig olyan volt Máté, mint egy kisördög. Üvöltött éjjel-nappal, ma már orvoshoz vittem volna. Szerencsére mára megjavult, bár nem akarom elkiabálni. Ez a buta idõ biztos nagyon betett neki, bár ma is ugyanakkora szél van, nem értem igazán. ÉÉÉÉÉS ma életében elõször képes volt 8 és fél órát aludni eyghuzamban, fél 5-kor eyszerre ébredtünk fel apával, és fej fej mellett rohantunk be a Máté szobájába, hogy úristen, mi lehet a gyerekkel. Akkor ébredezett, ránk vigyorgott, és nagyon megdícsértük. Aztán még 8-ig aludt, a szokásos óránként sírást mellõzve. Bárcsak így maradna!

Ági,
nekem a nagyfiam ilyen rossz evõ, képes 1 kockasajton eltengõdni egész nap. Nincs vashiánya,de kap icipici vasat, és azóta jobban eszik. De picinek nem volt ilyen, csak mióta nagyfiú, sajnálja az idõt az evésre fecsérelni. A pici meg, mint a sáska, bármit megeszik. És ha pohárból inná? Nem a kanál zavarja?

Djeszter,
ismeretlenül is naygon szorítok az unokahúgodnak! Te is hízol? Én is! Mindenki fogya szopitól én meg mint egy malacka, egyre kerekedem! Tornázni kéne, de mikor? Majd számolj be, hogy haladsz!

Nyuszika,
megyek veled IQ-t mérni! Nagyon kiváncsi lennék az eredményre. Most a férjemmel együtt nagyon okosak voltunk! Van képed az álldogáló Emíliáról?

Timici, Tüni,
a nagyfiam 2-tõl 8.5 hónapos koráig csak a jobb cicimbõl evett. A kicsi se hajlandó 2 hónapja elfogadni a bal cicit, csak a jobból eszik. Amíg evett a balból, mindig 2-bõl etettem. Jelenleg 6 hónapos, több, mint 8 kg, 1x kap gyümit, a többi szopi. Szóval így is lehet. Aggódni meg kár elõre. Ja, sose fejtem, csak amíg egy gyógyszer miatt 2 napig nem szoptathattam. A hûtõben sincs fagyasztott tej, és nem érzem tragédiának. Szóval csak nyugi.

Kataa,
nagyon boldog feledik szülinapot Alexbabának!!!!

Forti,
nagyon drukkolok, hogy már ne legyen semmi baja Levinek!

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté
 
 


Timci, Sasha!
Boldog szülinapot!

Kataa,
Boldog félévességet Alexnak!

Ági!
Nekem megvan a netrõl letöltött program ha még érdekel. Most is használható, csak az értékelést kell neked megcsinálni (a megoldás, illetve az értékelés is megvan). Ha kéred, akkor elküldöm.

Sziasztok!
Már jobban vagyok. Csak 2 napig tartott a kórság, és szerencsére senki nem kapta el tõlem. Elvileg valamilyen vírus volt ludas a dologban.
Azóta elõbukkant Balu 2. foga. Illetve már valami mászás félét produkál. Az állást cselesen oldja meg, mert nem feláll, hanem leáll, azaz az ágyról lábra ereszkedik le.
Nekünk is van textil könyvünk.
IQ baby a márkaneve, állatok vannak rajta, mind tud elvileg valamit (pl liba szárnya csörög, malac orra sípol ...), és van rajta tükör (ez a kedvence ...).
Cirka 6000 pénz volt.

Pszi és Balu
pszi
 
 


Sasha, Timici!
Boldog születésnapot!!!!

Ilke,
Kaki-ügyben nem sokat tudok mondani. Talán csak annyit, hogy a paradicsom állítólag klasszul rendezi az ilyen problémákat, babáknál is...

sportnézés: nálunk a páromat egyáltalán nem érdekli a sport, én vagyok az, aki üres tekintettel mered a tenisz- és mûkorcsolya és röplabda közvetítésekre. (A mûkorcsolyától kimondottan herótja van.) Az egy kivétel a Forma 1, amit õ nagyon szeret, én pedig elvagyok vele...

IQ: sajnos lemaradtam róla, de szerintem ezek a tesztek nem igazán megbzhatók, mert a típusfeladatok túlságosan ki vannak hegyezve bizonyos speciális készségekre (pl. matek). Tehát igaz a mondás, hogy az intelligencia az, amit az intelligenciatesztek mérnek...

képek: a piros ixes képekre jobbkikkeltem, és abból a menübõl a "megnyitás" parancsra szépen letöltötte azokat is (de persze csak így egyenként)

Kataa,
Boldog félévességet!!!

Sasha,
Nekünk is volt ilyen, amikor taknyos volt. 2 óránként felébredt. Mostanában már csak 2x, de úgy üvölt, mint a fábaszorult féreg. És nyújtogatja a kezét, hogy vegyük fel....

Timici,
Az én anyukám is azt mondta, hogy minden szopi után fejni kell. Az elején kiröhögtem, hogy micsoda ósdi dolgok ezek, de aztán begyulladt a mellem, és tényleg el kellett kezdenem fejni. (Persze éjszaka egy idõ után már elblicceltem...) Most, hogy már sokkal kevesebb a tejem, sosem szoktam, de pl. tegnap becsomósodott az egyik mellem, és megint fejhetek. Szerencsére már múlóban.
Szóval akinek kevés a teje, annak azért kell fejni, akinek meg sok, annak azért...Kép
Én úgy fejtem, hogy csak azt a mellet, amelyikbõl elkezdte az evést. Eleinte még sok maradt benne, aztán egyre kevesebb, és végül már a másikra is át kellett tenni.
Ja, és Solymi már 6 hónapos múlt, és még mindig szopizik éjszaka. (Kapok is az arcomra ezért a konzervatívoktól...) Ezért aztán még este sem kell fejnem, mert nem gyûlik fel annyira reggelig.

Elaludt a kis aranyos... Kép Én nem tudom, mikor fog leszokni a cicizésrõl - még most is 4 óránként szopizik, méghozzá nagyon lelkesen. De a pempõket is szépen megeszi - ma legnagyobb csodálkozásomra benyomta a zöldborsót, alma nélkül!

Kipróbáltuk az új, esernyõre csukható sportbabakocsit - valami szuper!!!! Muszáj volt elmennünk a postára, mert megjött az adóvisszatérítés Kép, és klasszul tudtunk közlekedni. Miénk a világ!

Üdv:
Zita
parazita
 


Gömb
Ezek szerint felmentek az árakKép - énmég csak most szerdán készülök befizetni a következõt - ez lett volna az elsõ 5800as a 3x7800 után erre csak 300al fizetek kevesebbet??? KépKép
pedig már olyan jól elköltöttem gondolatban azt a 2 rugót

Kataa
próbáljuk meg a 11et, ok ha akarod, én bennevagyok. Legalább mesélek a fejleményekrõl - azok is vannak és a 7 többi napján messzebbre kell túráznom.: Fáy úti piac. Ha van kedved jöhettek ti isKép

sport
Nálunk szerencsére a tv-bõl nem ez jön. Mindketten inkább csináljuk, bár csak az úgymond extrémebbeket. A tv-ben kizárólag a kerósversenyeket+bobozást nézzük, azt is csak alkalomszerûen

Manó
Miért nem próbálod ki a Photoshop-ot?? Tök egyszerû kezelni és nagyon jó help menüje van. Mi most töltöttük le nemrég a netrõl az 5ös verziót - nekem tökre tetszik - és ingyen is voltKép

na megyek, épp chattelek az egyik barátommal Ausztráliában és olyan roszz így, hogy néha majdnem ide is angolul írok

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


SziasztokKép

KataaKép
Boldog félvességet Alexnak!

PandaKép
A védõnõmet dr. Nagy Ferencnének hívják (Gabi néni). Én eddig még semmit jót nem hallottam felõle. Te ismered?

Gergõ legújabb attrakciója, hogy keresztbefordul az ágyában. Egyik hajnalban pedig teljesen megfordította a menetirányt, és fejjel lefele magyarázott. Már a technikáját is sikerült ellesnem: felhúzza a lábait, az oldalára gurul, és kapálózik, így sikerül löknie magát. Most még jó, mert elfér még keresztben, de mi lesz késõbb?

Sziasztok
Tüni és Gergõ
tüni
 
 


Sziasztok!

Kataa!
Boldog felediket Alexnak!
Gergõt is digitálissal mérték még tegnap. Elõször 7160 volt, azt mondta a védõnõ, hogy hirtelenebb mozdulattal tegyem rá, így 7210 gramm lettKépKülönben a babalexikon 7300-at ír az 5 hónapos fiúk átlagára és 66 cm-t, úgyhogy pont jók vagyunk a 67 cm-el is. Hát igen, az anyja se alacsonyKép
A vb döntõt már én is néztem, mivel Gergõ már a pocimban volt. Röhej, de olyankor õ is mindig rugdosottKép

Dec8
Jobbulást Hannának!

Timici!
Én is valószínûleg csak 1 éves kor után adatom be. Eddig minden oltás megviselte Gergõt és mindig egyre jobban.

Forti!
Remélem rendbe jött a fülecske!

Nyuszi!
Nagyon ügyes Emi, gratula. Az én férjem már meccsre vinné a gyereket, ha hagynámKép

Manó!
És az unokatesódnak mi okozta az elapadást? Én is különben mindig ettõl rettegek, fõleg amikor reggel még dõl a lé, délután este meg már kevés.
most is már balhé volt, mert nehezen akart megindulni és nem volt türelme a fiamnakKép

Orsoly
Nekünk is hálós járóka van. Vannak benne játékok, meg csörgõs lánc, egész sokáig el van benne Gergõ, és azért is jó, mert sokat ficereg benne, beakasztja a lábacskáit és úgy "mászkál". Van utazós ágyunk is, de azt csak utazáskor használom, eddig 1 esetet kivéve bevált az is. ha jó idõ lesz, lehet, hogy a hálós járókát kint fogom használni a kertben, az utazós ágyat pedig bent. És sokszor van a játszószõnyegén is, ami azért jó, mert amúgy meg falvédõként használom és tök ari macisKép
Az iq-val letörtél, már kezdtem örülni, hogy átlagon felüli vagyok egy kicsivelKép

Gömb
Gratula a szaporításhozKép

Djeszter
Én is a súlyom miatt kezdtem el tornázni. Nekem a szopitól nem ment le egy gramm seKép Igaz nem is dúskálunk a tejben.
Nálunk a férjem õsfradista (szerencsére nem a B középbõl, nem tudom mit szólna, ha a Gergõ Újpest drukker lenneKép Vagy nem is érdekelné majd a fociKép
Itt is nagyon fúj a szél már napok ótaKép

Mona!
Szerintem is az idõ a ludas. Tegnap este én is már lázat mértem, meg a fogakra fogtam a nyügit. Sok baba érzi a frontot.
Gratula Máténak az alváshozKép Én is ott tipródtam az ágyánál, amikor elõször megnyújtotta az éjszakátKép

Zita!
Nekem a fejéstõl nem lett többKépPersze lehet, nem voltam eléggé kitartó.
Hát persze, hogy nem akar leszokni a fiad, tudja õ, mi a jóKép

Rit
Mi az a kerósverszeny??

Pusz
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok

Köszönjük mindenkinek a drukkot, használt. Kép
Megjártuk a fülészetet, nem semmi volt megint az élmény. Kezdve azzal, hogy a kórházból majd 1 km-re volt csak parkolóhely, onnan cipeltem a fiamat. No bent folytatódott, ember hegyek vártak megint. Kép Sok ideges anyuka (meg 1-2 idióta), sok nyûgõs baba. Nagyon rossz ilyet látni. Levi meg vigyorgott mindenkire mint a tejbetök. Ma megint sapkás napunk lesz, kapott valami piros folyadékkal átitatott vattacsíkot a füleibe, azt mondta a doki néni hogy váladékot nem lát, lehet hogy azért viszked még neki, mert gyógyul, ugyanis most mondta hogy elég csúnya volt az a gyulladás ami volt neki.

Az idióta szülõt azért írtam, mert volt ott egy család (papa,mama, 2 gyerkõc), a gyerekek a lépcsõn, és anyuci idegein fel-le szaladgáltak, a papa csak úgy volt. Kép Anyuci pedig azzal fenyegette a nagyobbik gyereket, akinek már amúgy is fel volt szúrva a füle, hogy ha nem ül le a fenekére nyugodtan, akkor szól a dokinéninek és felszuratja a fülét. HÜLYE!!!!! Nem tudom elképzelni hogy az imádott gyerekemnek egyszer is ilyet mondjak majd. A kislány amúgy amikor beléptek a váróba már akkor sírt, képzelhetitek milyen élmény ide jönni ezek után, pedig most csak kontrollra jöttek.

Nyuszi
Nagyon édes Emi a képen, most mutattam apának is.
Képzeld Levi ma meg akarta mászni az egyik számítógépet. A párom gépeket rak össze, mindig van 1-2 darab, erre Levi ma az egyikre fel akart mászni (persze nem sikerült), erre úgy döntött hogy akkor inkább rádõl és feláll mellette. Rogyadozó lábakkal gyakorolt, én pedig a háttérbõl figyeltem. Nagyon édi volt. Lehet hogy a köv. talira mi is sétálva megyünk??? Kép

Zsuzsa
Akkor Elõd is tanult valamit a talin??? Gratula neki.
Látjátok tök jó a tali, egymástól tanulnak a babák.


Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Elképesztö, milyen gyorsan telik az idöKép Boldog hófordulót mindenki babájának!!!

Forti: remélem nem lesz megint baj Mr. Tejbetök Levi fülévelKépKép Holnap megyünk sétálni?

Kataa: kideritettem, hogy a zöld teában nagyon sok a csersav, ezért nem ajánlják a babának. A fekete teában kevesebb van, mert a fermentálás során valahogy lebomlik (a zöld kb. tea=fermentálatlan fekete tea).

zsani
zsani
 
 


Lanyok koszi a tippeket jaroka-ugyileg, most hetvegen korul is nezek a fronton.

orsoly
orsoly
 
 


BrokkoliKép

Ha jól tudom, Te lõrinci vagy? Van nekem egy barátnõm, akik nemrég költöztek a kerületbe, és napokon belül szülni fog. Sajnos nem ismer senkit, így annak sem tudott utánakérdezni, hogy melyik gyerekorvost válassza? Tudnál ajánlani?

Ha esetleg másvalaki is odavalósi, tõlük is várom a javaslatokat!

Köszi
Tüni
tüni
 
 


Kataa,
Tegnap õszis körtét adtam Lilinek ebédre. Szerencsére reggelre volt hatása, de még így is olyan kis keményke volt szegénykémnek, hogy szinte sírt mikor kijött. Annyira tudom ilyenkor sajnálniKép, bocsi, hogy így leírtam.
Nekünk is van utazóágyunk, én azt használom járóka gyanánt, de kb. két hete nem is volt benne Lili, lehet hogy most már el kellene rakniKép.

Forti,
Örülök, hogy gyógyul már Levi füle.

Nyuszi,
Pedig Emília aztán tényleg nem fiús.
Melyik játékot vetted meg? Lili azt a katalógust másnap már szét is tépte, így meg se tudtam nézni alaposabbanKép.
Nagyon édi a kép Emirõl.

Gomb,
Ok.

Beszti,
Mi legyen a barival?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Dec8
Bocs, de csak most olvastam a mailt. Ez csak szombaton van pénteken nincs.

Kataa
Ti mindig du. fogtok járni?

Dió
De ügyes Peti, hogy már tapsolni is tud.

Tüni
Szerintem nem tud egyik napról a másikra elfogyni, gondolom akkor fokozatosan lesz egyre kevesebb. Nem tartok itthon semmit vészhelyzetre, akkor még mindig lemehetek a gyógyszertárba.

Judy
Nem semmi jó nagybaba Gergõ. Jó lehet a fradis rugi. Nálunk szerencsére nincs ilyen mivel, hogy kislányunk van de már mondta a férjem, hogy azért majd kiviszi a meccsre.

Djeszter
Drukkolok az unokahúgodnak, hogy megmaradjon a baba. Örüljön neki, hogy nem ikrek mert egy ilyen terhességet sokkal nehezebb kihordani, annyi komplikáció lehet.

Orsoly
Az én védõnõm is nagyon kedves, õ is szopipárti.

Panda
Megkaptam a mailt csak nagyon ritkán megyek be oda gyakrabban olvasom a babanetet. Ügyes Ádám, hogy már le tud mászni az ágyról. Ezt mikor kezdtétek el neki tanítani?

Dió, Rit
Akkor eltudnátok küldeni a szakdolgozatot?

Beszti
Nincs semmi gond így már meg tudtam nézni a képeket. Nagyon jók lettek.

A Petra ma olyan álommanó volt de és du is aludt két órát, remélem este is fog.
Ági
petra2
 
 


Judy!
Te mit tornázol? Mióta, és milyen eredménnyel?
Ha hosszú, jöhet mail-ben is.

Ági!
Én is úgy gondolom, hogy szerencséje van, hogy nem ikrek, meg õ nem is akart kettõt, csak egyet, de még nem mertem neki mondani, mert egyenlõre legyen túl ezen a megpróbáltatáson.
Különben is lehet, hogy irigykednék. Én szerettem volna ikreket, bár bizti nagyon nehéz lenne.

Djeszter
djeszter
 
 


Sziasztok!

Ági!
Szakdoli ment! Nem kaptad meg?

Jaj, Peti ma tovább növelte tudományát! Már nem csak tapsolni tud, hanem KÚSZNI is, és ma FELÁLLT egyedül a járókában! Lassan mi is a többi baba nyomába szegõdünk...Kép

Nehéz volt vele ma, hogy nem mentünk sétálni, nyügi volt, hiányzott neki a séta.

Sport: az én párom csak szeretné nézni, de sosincs ideje. Ha véletlenül mégis néz focit, akkor én is nézem vele, és butaságokat kérdezek.Kép

Fejés: én mostanában kezdem abbahagyni a fejést, most pont annyi van, amennyinek lennie kell. De már egy ideje csak reggel és este fejtem. Én tapintásra sose tudtam megállapítani, illetve, ha én úgy éreztem, hogy nem kell, akkor pár nap múlva begyulladt.Kép

Járóka: mi kölcsön kaptuk anyósoméktól azt, amit még a férjem és az öccse használt. Ez fa járóka, összecsukható, a célnak megfelel, én is csak akkor használom, ha nem vagyok a szobában, ha igen, akkor nyugodtan garázdálkodhat Peti a földön. Meg ugye, a felállást gyakorolja benne.

Utazóágy: mi is vettünk, nem bántuk meg, én szüleim Debrecenben, dédszülõk szintén vidéken, nincs gond az alvással. Praktikus dolog.

Beszti!
Képzeld, én egyszerûen nem merem megnézni a Ryan közlegény...-t. Pedig megvan videókazin, a párom látta moziban, de annyira félek a felkavaró jelenetektõl, hogy nem merem megnézni. Pedig tudom, hogy nagyon jó film. Mondjuk én még a Zeffirelli féle Rómeó és Júliát se láttam végig, mert annyira bánt a tragikus végkifejlet, hogy a közepén mindig abbahagytam a nézését.Kép

Egyébként az én párom is sokat segít, reggelente átöltözteti meg tisztába teszi Petit, meg a fürdés is az õ feladata. Sõt, szivesen eteti is, bár ehhez nincs elég türelme.

Most is õt várom, ma megint nagyon sokáig dolgozik...Csak jönne már!

Jó éjszakát mindenkinek!

Dió és a már alvó Peti
szabotimi
 
 


Dió
Gratula Petinek a felálláshoz és a kúszáshoz is. Kép

Zsani
Persze, remélem már jó idõ lesz holnap, nem fog fújni a szél.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Dió,
Én is így vagyok a filmekkel. Mondjuk háborús filmeket alapból nem is nézek (szégyen ide vagy oda). Amikor terhes voltam, a Hegedûs a háztetõn borított ki teljesen... Nem is bírtam végignézni.
A fejéssel is ugyanúgy voltam, mintte: ha párszor nem csináltam, mert úgy gondoltam, hogy nem kell, egybõl begyulladt, vagy majdnem...
Gratula Petinek!

Solymi is megtanult ma kúszni, egy különösen vonzó tapaszosdoboz kedvéért...

Milyen érzés, ha valakinek sérve van? Mostanában idõnként tök megfájdul a gyomorszájam környékén (fõleg amikor sokat tartogatom Solymit), de lehet érezni, hogy nem a hasam vagy a gyomrom, hanem kijebb... Aztán egy idõ után egycsapásra elmúlik. Nem örülnék, ha sérv lenne... Kép

Zita
parazita
 


Ilke

Ezt vettem meg Eminek:
www.lego.com/eng/explore/productsdetail.asp?id=5434

Na nem az összest, a dobozban van 5 kocka, egy kerekes tégla=autóKép és egy figura. Ezek persze elég nagy kockák és csak egy dudor van rajtuk, az is jó nagy. Tuti kezdõknek...Kép Az egész 1700 pénz körül volt és 9 hónapos kortól ajánlott.
Most úgy játszunk vele, hogy amit én építek azt Emília töredék másodperc alatt lerombolja.

Zsuzsa

Gratula Elõdnek, nagyon ügyike!Kép

Lányok

Mióta kibújt felül a foga állandóan összecsikorgatja az alsóval.BBRRRR. Errõl ugye hamar le fog szokni?????
Képzeljétek már két vevõm is van a lakásunkra, már csak egy házat kéne találni, amibe elköltözhetnénk...Kép

Dió

Vannak filmek, amiket én is imádok, mégsem szeretem nézni, pont a végkifejlet miatt...Kép

Jó éjt!
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok

Megunnepeltuk Alex feledik szulinapjat,olyan jot ettunk egyetteremben hogy csak na; )))
Zalan baba annyira pici (persze Alexhez kepest )ahogy felvettem pehelykonnyu volt,persze meg sarga ugyhogylaszik ezerrel.
Alex ma a vendegseg utan , megint elaludt magatol ;)))

Gomb
Hat mi megnem hasznaltk mert anyueknal ahol aludni szoktunk van kisagy ,kepzeld meg az enyem volt,ezt majd levisszuk a Balcsira es akkor nekunk meg a tesomeknak is jo lesz.Amugy meg jaroka gyanant is ok lesz ahogy Ilke irta.
Majd irok melt es beiktatjuk : ))

Csics
Na akkor jon a ferjed is a dokihoz,ha megis maskepp alakulna es gondolod gyere csak be Petikevel.

Mano
Hogy en milye vagyok,erre nem jottem ra.Gondoltam hogy csak jo fenykepesz vagy; )))

Mona
Gratula Matenak a hosszu alvashoz !!!

Rit
Lehet fel 12 is,ahogy neked jobb,majd kuldj sms-t!!

Judy
Ezek jo meretek,en sem vagyok alacsony ugyhogy ezert sem meglepo hogy Alex is hosszu baba.

Forti
Hat igen vannak ilyenek: )))Lenyeg hogy Levike mar ok fulileg.

Ilke
Es a cukros kamilla tea??Ezek szerint zavarja is ogy nincs kaki,Alexet nem zavarta csak engem,mint aggodo anyukat : ))

Agi
Igen delutanonkent mert delelott mire eszhez terunk meg foznuk,eszunk vagy vasarolunk mar nincs ido.
Na megyek mert faradt vagyok,bar Alex delutan 3 orat laudt es en is egy kicsit : ))Biztos a szel : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


hali!

Megadná nekem valaki a hozzátáplálási tábla fellelésének helyét??? Ezer és 1 köszönet!!!

sasha

Kép
sasha
 
 


Ági,
Eszik már Petra?

Filmek: Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen mimózalelkûKép. A párom teljesen ki tud akadni tõlem, amikor még napok múlva is egy durva részleten rágódom. Arról nem beszélve, hogy azzal álmodok...stb. persze ezt már nem is mondom neki (mondjuk úgy is tudja, ismer márKép).

Zita,
Szerintem ha marad a fájdalom, akkor nézesd meg.

Dió,
Nagyon ügyes Peti!

Nyuszi,
Megnéztem a játékot, nagyon édes, fõleg a kicsi kád tetszik nagyon. Hol lehet ilyet kapni?
Lili is csikorgatta a fogát még 1-2 hete, aztán gondolom megelégelte a fancsali fejeket amiket vágtam ilyenkorKép, és már le is szokott róla. Hát rendesen futkosott a hátamon a hideg amikor ezt csinálta.
Hamar sikerült vevõket találnotok.

Pemeske,
Hogy vagytok?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sasha,
Nekem van egy táblázatom, elküldöm mailben.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ilke!

Köszi!Kép

sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Hadd kérjek testmozgási tanácsot: a lányom elmúlt hathetes, csaszival szültem, csak szopizik, és szeretném, ha ez igy is maradna. Mit lehet mozogni, mennyit? Hallottam már olyat is, hogy a szoptatás idöszaka alatt minden izzadást kerülni kell, bár szerintem tisztességes folyadékpótlással nem kellene, hogy elapadjon a tej. Az világos, hogy mellizomra nem gyúrok. De mit lehet, mit ajánlott? Szeretnék kicsit fittebb lenni, mindig elég mozgós voltam.

Sasha Kép
boldog szülinapot! Kép

Timici Kép
neked is sok boldogságot!!!!

Köszi, pussz
Kangi+Julcsi
kangi
 
 


Jó reggelt!

Nyuszi!
De jó nektek! Nekünk az új lakás már megvan, csak a régit nem tudjuk eladni.Kép

Elég nehéz éjszakánk volt, Peti másfél-két óránként ébredt, nagy sírások közepette, és ilyenkor csak a cici jó neki, az viszont órákig, ha hagynám. Biztos a foga, bár én még mindig nem látok semmit.

Most bezzeg durmol.

Õ is összecsikorgatta a fogait, amikor a felsõk kibújtak. Elég szörnyû volt.

Na, szép napot mindenkinek. Talán ma már egy kicsit jobb idõ lesz.

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok

Dió
Nekünk is pokoli éjszakánk volt, Képzeld Levi is a múlt éjjel fél 1-tõl fél óránként ébredt sírva (mire vissza aludtam volna, már kelhettem is fel megint) végig zongoráztam vele mindent (nincs melege, nem fázik, pisi, kaki, dentinox, kaja), semmi nem volt jó, végül fél 4 körül a mellkasomon aludt el, és csak utána tudtam letenni. Én sem értem hogy mi volt ez, ilyenkor nagyon sajnálom hogy még nem tudják elmondani hogy mi bántja õket. Kép

Ráadásul úgy elfeküdtem a hátam-derekam, hogy alig tudok mozogni. Hogy fogom ma így lecipelni a babakocsit a sétához még nem tudom.

Sasha
Gabcsinak sok boldog félévességet!! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok

Tegnap Alexnek vettunk egy bugocsigat,majdnem olyan mint nekunk volt regen,nagyon nezte : )))

Beszti
Szomoruan latom hogy mi nem kaptunk tablat: ((((((
Pedig ugy szerettem volna es vartam egy kiralykeket ; ((((

Zita
Bar nem vagyok orvos de ez nem serv (ha az lnne egyfolytaban fajna ) esetleg meghuzodhatott a sok Solymi cipelstol vagy esetleg savtultenges mert akkor is faj.Kerdezd meg a dokit az a biztos.

Nyuszi
Az szuper,nekunk is ket vevonk volt a vegen es nagyon jo arat kaptunk,csak versnyeztetni kell oket : )))Es a mi a legjobb hogy csak szept 1-en kell kikoltozni ; )0

Ilke
Ja en is lyen vagyok, az Baranyok Hallgatnak 2 utan napokig ijesztgetett a ferjem ;))0Es iszonyu almaim voltak ,de azert szeretem az izgi filmeket legfeljebb nem nezek oda; )))

Kataa es a 26 hetes alvo Alex

Kép
Kép
kataa
 
 


Ja meg egy kerdes,a fagyasztott sutotokot meddig kell kiolvasztani,vagy ugyanugy csinaljam mint a baracknal hogy meleg vizben kiolvad 2-3 ora alatt?????
Segitesetek lecci!!!

Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!

Bocs, hogy nem kaptatok táblát, de amiatt volt, mert ma Sasha Gabcsijának, holnap meg Manó Emmájának van féléves évfordulójaKépKép, és ha egyikötök sem haragszik, akkor ezt a hármat összefognám. De legalábbis a két fiúét. Ma megcsinálom, csak nem tudom, mikor lesz rá idöm. RGB-ben meg tudnád adni a kivánt királykék szinedet? (nem biztos, hogy az lesz, emrt ki kell próbálom azt is, hogy egyáltalán az hogy néz ki itt...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Kangi!

A császárral kapcsolatban nincs tapasztalatom, de gondolom a doki már megengedte a mozgást. Én most heti kétszer járok izmozni, de szerencsére a tejet nem csökkentette, bár ez alkati vagy inkább eseti, mert az elõzõ babánál ha csak megmoccantam, apadt a tejem. De szerintem 6 hét után már stabilizálódik a tejtermelés, és óvatosan el lehet kezdeni mozogni. Nekem azt mondta az edzõ, hogy edzés elõtt ürítsem ki a ciciket, és mi sem edzünk mellre túl sokat, csak valami jelképeset. Hasnál figyelni kell, hogy az egyenes hasizmok bezáródtak-e már, mert különben több kárt okoz a torna, mint amit használ. Ezt egyszerû ellenõrizni, lefekszel, kicsit megemeled a felsõtested, hogy befeszüljön a hasizom, és kitapintod a köldököd feletti részt. Ha bemegy az ujjad, akkor még nincs összezáródva, és akkor erre kell dolgozni egy ideig, lehetõleg gyógytornász segítségével.
Na nem írok regényt, szerintem menj el egy gyógytornászhoz, vagy egy jó edzõhöz, és õk majd elindítanak.
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Rit!

Nekünk is van Photoshop, a férjem szokta is használni, csak én nem szánom rá magam.Kép

Kataa!

Ez a búgó csiga nagyon jó ötlet.

Én a szellemes meg pszichopatás filmektõl rettegek, nem amikor nézem, hanem utána éjszaka, mindíg pont éjfélkor felébredek és szó szerint rettegek. Ilyenkor lámpát kell kapcsolnom, meg járkálnom, fél óra alatt elmúlik. A férjem tök hülyének néz miatta. Így én ilyen filmeket egyáltalán nem nézek meg, így nincs semmi bajom.Kép Képzeljétek annak idején még a Ghost-tól meg a Szellemírtók 2-tõl is rámjött ez a rettegés.Kép Az a külön pechem hogy a férjem épp az ilyen filmek nagy rajongója, így moziba egyedül szokott menni.Kép

Kataa!

Sajnos nem avygok ilyen jó fényképész, már csak azért sem, merta gépünkkel nem lehet ennyire közeli képeket csinálni.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sasha!

Boldog félévességet Gabinak!

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Judy
Keró: kerékpár Kép becézve
de jó nektek, hogy van kertetek! nekünk marad a bûzös belvárosKép

Ági
BVocsi, én állandóan elfelejtem a szakdolit, a párom meg melózik - így ha egyszer 4 után eszembejut, esküszöm, küldöm!! - õ tudja ugyanis, hogy mégis merre keressem, melyik cd-n

Dió
Hogy álltok kajcsiilag?? - mi ma ettünk gyümit!!!!!!!!!

Láttátok tegnap a Vészhelyzetet???? Húúú én teljesen kiakadtam azon, hogy a 9 hónapos kisbabának ilyen hülyeség miatt kelljen élet halál között lebegnie!!!

Kataa
nekünk kb. mindegy mikor, most gyümiztünk az elõbb. De írok smst, ok.

Ma hajnalban elmentünk nagybevásárolni a Tescoba - 199,-ért vettünk Dodonak egy kis mobiltelefont, könnyû is és zenél is, de csak diszkréten - ezt még én is elviselem, õ meg roppantul élvezi!Kép
Viszont diafilmeket nézek a városba minden felé, de 800,-körül van darabja. Nem tudtok valahol olcsóbban? Nekem a használt is jó!

Rit és telefonos Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


elfelejtettem megkérdezni: most akarok spenótot adni Dodonak. Ti hogy csináljátok, mivel keveritek, hogy egyszerre ne legyen olyan vad íze+bevezetésnél amúgy is kisebb mennyiség kell?????????????????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Sziasztok Lányok!

Hát, hétvégén sikerült összeszednünk egy náthát.Kép
A szülinapi bulin egy kislány borzasztóan náthás volt, állandóan folyt az orra, még gondoltam is hogy remélem nem kapjuk el…

Amúgy Napsugár kezd „ okosodni”. Ezen a héten megtanult mutatni a kezével. Eddig csak nézte ha pl. mondtam hogy hol a lepke? Most már meg is tudja mutatni. És már egy-két szót is tud: kutyára vavava, cicára tcitci ilyesmi.
Mozgásban viszont le vagyunk maradva, mászni még nem tud, kuszni sem még igazán, egész nap ülve játszás van, de az nagyon megy!
Ja, és megfigyeltem, ált. a jobb kezével mutogat, ez azt jeleni hogy jobb kezes lesz? Ti már észrevettetek hasonlót?

Tegnap néztem a Vészhelyzetet, hát, nagyon rossz volt látni a pici babát, aki tablettát nyelt le. Úgy sajnáltam, pedig tudtam, hogy ez csak film...

Petra!
Hát igen, néha kissé ideges vagyok, amikor egyáltalán nem akar enni, de már szépen lassan beletörõdök, inkább megmérem hetente, nehogy fogyjon.
Tegnap volt nálunk a gyerekorvos, elküldött minket egy vérvételre, hátha vérszegény. De én már elõre félek s szúrástól, pedig csak az újbegyébõl vesznek vért. És azt mondta , adjak neki Béres cseppet+ C vitamint, hátha attól megjön egy kicsit az étvágya.

Timici, Sasha!
Igy megkésve is, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Áfonya!
Várom a megnyugtató adatokat!!!Kép

Manó!
Próbáltam már a Similacot is, hátha attól megjön az étvágya, de nem…
És nem is hízott tõle, most kipróbálok egy másikat, ha az sem jön be, maradok a Similac Gainnál, mert ebben a legtöbb a vitamin és ásványianyag tartalom.

Kataa!
Alexnak boldog szülinapot!
Mi is vettünk már Napsinak búgócsigát, azt a régi hagyományosat. Elõször tetszett neki, de mikor felhúztuk, jól megijedt, görbült a szája. Mostanában kezd megbarátkozni vele, egy-két hónap elteltével, de már nem fél tõle , játszik is vele.

Húha, jó hosszúra sikerült, megyek is ablakot pucolni...

Ildikó
ildikó
 
 


Rit!

Nem, mi volt a vészhelyzetben? Én épp akkor altattam Emmát.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?