Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Marek, hiperszuper tuti a kocsitok amúgy, hú, de nagyon

Móni, ne őrüjjjjémámeg :), a kocsit magadnak és a gyerkőcödnek veszed, nem másnak és ha te épp malteros vödörbe akarod majd a Jankát hurcolni, az is a te magánügyed lenne, tehát szerintem senki nem köpködné meg azt, ami neked tetszik, nyugi :) amúgy szuper a kocsi, ne aggógggyá má, mindig attól félsz, hogy valaki bántani akar, pedig dehogy :)
Azt meg, hogy szigorú anya leszel, nem hiszem, csak egyenlőre még vannak elképzeléseid a nevelésről, amik majd még ezerszer változni fognak :lol:

Kép
ebinc

:lol: :lol: pegperego... utálod, Timi? én ezen még mindig kifekszem :lol: :lol: mármint azon, h milyen tapasztalatlan vagyok gyerekcuccokban :wink:

Kép
an°°di

apa legyen szigorú???ha ha ,nem ő van a gyerekkel egész nap,persz enéha neki is jut hiszti,de ő is terroristának tart a szobábarakásért
Vendég

Andi
igen utálom,de lehet nem is a PPét hanem a brendont vagy inkább a pécsi brendont,nem is inkább a fönőkét,,vháá mégmindig ideges leszek tőlük :evil:
Vendég

Timi, én is pont erre gondoltam. :wink: mint mikor Frédi és Vilma cseréltek egy napra... :lol:

Ebinc, én a Coelho-utáló fanclub tagja a malterosvödör-ellenzők halmazával metszésben vagyok... ne hordja Jankát vödörben! nem krumpliból lesz az a gyerek!!!

Móni, penne receft? szénhidrát-szegény? akkor idevele!!!

Marek, erről a babakocsiról nekem meg disneyland jut eszembe... :wink:

Kép
an°°di

Andi, babakocsiról már múltkor megírtad, hogy anyuka megvette, úgyhogy azon a témán már túl vagyunk, most a matrioska baba külső váza következik (már a babakocsit szállító járgányra gondolván :) )

Kép
ebinc

Timi, ez ám az utálat-lavina.... :wink: vagy dominó.... vagy....
jobb lenne, dolgoznék 8) :?

Kép
an°°di

Várgyá Timi, akkor most a pegperego-ból eljutottunk oda, hogy lőjjük le a pécsi bababolt vezetőjét? :lol:

Kép
ebinc

Marek, tuti jo zoldseges receptet talalsz a neten, en vegetarianus vagyok, sok receptet talalok a vilaghalon!

Moni, nyugi, nem leszel szigoru anya!! :wink: A hormonok es az anyai oszton segit, hogy ne legyen olyan egyszeru a gyerekneveles, ahogy azt mi elkepzeltuk :D :?
A babakocsirol: nehogy ma megbantodj...egesz egyszeruen a tobbed-gyerekesek mar a gyakorlatbol szerzett tapasztalatokat is le tudjak irni, ennyi. Egyebkent az a legjobb, ahogy te csinaltad, szep is, uj is draga is, de paraktikus is!! Csak ez nem mindenkinek sikerul elsore...nekem se..., ugyebar 15 eve nem volt ilyen valasztek, mint most, hat en mar akkor kineztem a legszuperebbet, akkor volt 50ezer ft!! :!: Aztan kiderult, tul nagyok a kerekei, a kocsiba be se fer, ha meg busszal akartam kozlekedni, az lehetetlen volt, mert kb 50 kilos volt, igy megmozditani se birtam, nemam gyerekkel es kocsival egyutt buszra szallni.. :?

Ugyhogy sokmindenki elbenazza az elsot, ugy veszem eszre kb.80%-unk.. :?
Vendég

Annyira felhúztam magam megint ezzel a babakocsi témával, hogy közben nem is láttam, h ki mit szólt közben hozzá!
Andi! Megelőztél a makarenkói pofonnal! Tudod-e, h a tőled is fiatalabbak nagyrésze azt se tudja miről van szó! :wink:
Timi! Nem is írtam! Bélelt a kisgatyó! Menő! Sztem hapsizós fajta!
Zsu! Hát, jó neked, h ennyi mindent kaptál! Nekem meg meg kell vennem mindent! Ki mit húzott! DE nem baj! Lehet, ez megint az Andi-féle: ki mennyit bír, annyit mér rá!-eset! Vagy háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza! Ja, és mondom, h túl sok szakirodalmat olvasol!
Jutta! Lökd már a listát! Már nagyon várom!
Marek! Nem baj, ha én nem írok a babakocsiról?! :evil:
Gabcii! Mit főzöl ilyen sokáig?
Hajni! Kivárjuk a fotókat!
Niki! A lányodnak van lova? Öcccsém! Én is mindig akartam! Igaz, még lovagolni sem tudok rendesen! De Janka fog! (Szerencsére tele van a környék lovardákkal! :wink: )
Jolka! Aug. végén festés? Hát nálunk akkor lesz a "berendezés teljes áttologatása" és a "tröszt irodaházának átadása".
Mielőtt tovább puffogok a babakocsi miatt (de nem sikerült a vércukromnak az égbe menni tőle: 5,6 )elmegyek a trösztbe gályázni!
Ja, és a cukor témát is hagyom, nem adok több helyzetjelentést! Nem zsibbasztok tovább magammal senkit, elég, ha magamat!
Marek! Ne egyél édességet! Ha azt kívánod egyél meg egy gyümölcsöt!

Kép
ermoni

Jajjjajjjajj, ez nem ér, itt ülök a gépem előtt, már a negyedik ember kérdezi, hogy mi a bajom, émmeg még mindit Timi lavináján rötyögök... mondtam már, hogy túl könnyen és túl sokáig röhigcsélet mostanság mindenen? :lol:

Kép
ebinc

Móni, az almát fejtsd már ki részletesebben, lécci, h miért eszik az igazi cukrosok.. érdekelne...
Makarenkó... ;) hehe...
nekünk is majdnem mindent meg kellvennünk.. és? legalább tudom, mijük lesz... :P

milyen jó, h mindenki mindenkit ennyire figyel és számontart.... :oops: :D

következő tali? csak mert én már nagyon dagadok...

Ebinc, kép lesz este? :roll:

Kép
an°°di

vazzeh Ebi én meg rajtad ,de ez nem ó,mert rötyögök Maja megalszik ami nagy kincs :-) de legalább röhögök :-)
ha majd unatkoztok elmesélem a sztoryt :-)

Móni
relax
jó kocsit vettetek szerintem tuti

ha valaki lát ilyet valahol gondoljon rám,lécci ahogy Maja mondaná
boltb avgy neten,csak drágán találok Kép
Vendég

Jóvanna...nem kell az a penne recept...úgyse ehetek :cry: De mi van ma mindenkivel???? :shock: Talán a meleg? :shock: El kéne mennem a boltba, de nincs kedvem kimozdulni....

Egyetértek Andival....a vödör azé mégiscsak túlzás...meg ha már vödör, akkor legalább legyen tiszta, és persze téliesíthető, mégiscsak téli babák leszünk....már nem mi, hanem a gyerekeink...

marek

Ilyen gyereket??? :shock: Mé ilyet lehet kapni? Mi meg mennyit dolgoztunk rajta!!!

marek

Móni, gondolom ez a babakocsi fikázás nekem szólt, de ne vedd magadra. Hidd el, mi is megengedhetnénk bármilyen drága kocsit, főleg igy, hogy kaptunk ennyi mindent :lol: Én csak egyszerűen nem akarom kidobni a pénzt olyanra, ami nem szükséges, hogy utána alig használjuk. Mert annyi mindenre kell még a pénz! És a kocsi, amit vettetek tényleg nagyon szép és tuti, hogy jól ki fogod tudni használni!
Azért ugye lehet nekem más véleményem és nem utálsz ki a fórumról? :lol: :lol: :lol:
És most olyan jó kedvem van, hogy látod, még a pszichés zavarral se tudtál megsérteni :lol: :lol:

Hű, Niki, jamaikai, nem semmi! Jó kis mix lesz a baby, az biztos!

Jolka, Peg-Perego-ból mi még mindig annál vagyunk leragadva, amit egyszer már felraktam. Akkor azt mondtad, hogy jó, csak drága. Hát ezzel én is egyetértek. Ezt akarjuk most az osztrákoknál megnézni, hátha ócsóbban adják.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25
és még mielőtt bárki kérdezné, IGEN, ilyen ronda zöld szinben akarjuk, nekünk tetszik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

a játék kéne,hgy ilyen bárhova rakható legyen :-)

Zsu
neke tetszik ez a kocsi is,de én nem agyok mérvadó ,nekem sok féle tetszik úgyhogy mindenki olyat vegyen amilyet szeretne :-)
Vendég

Nekem is tetszik, de én nem értek hozzá...

marek

Janka járgánya detto ugyanolyan, mint amit láttok a képen!
Ez van! Amúgy egy-néhány dolog még van hozzá! (Pléd, táska, ilyen olyan esővédők, szúnyogháló, stb.)
Recept! Nagyjából alacsony a szénhidrát-tartalma, mert durumlisztes tészta!
Pennét megfőzni, aztán az alábbi öntettel összekeverni, majd sajt rá és ráolvasztani a sütöben!
Szósz/öntet:
hagyma kevés olajon megdinsztelve, bele sonka vagy tarja felkockázva, gomba (én vargányával csináltam , de csiperke/champignonnal is szoktam), kukorica. Tejszínnel felönteni, só, bors, egy kis fokhagyma!
Ennyi! Gyors, jó, de pont ilyen penne assziszem az olaszoknál nincs!
Marek! Írnod kell, h mit eszel? Mennyi volt a cukrod? (Én teljesen leálltam az édességgel és a cukorral. Remélem ennyi elég lesz nekik és nekem is!) Nekem csak cukros-naplót (mikor mennyi a cukrom) kell vezetni! Mondjuk ez is elég, mert a cukor-mérő a melegben meghülyül! Tényleg, Neked van? Méred otthon?
Andi! Opel? Én nem vagyok elkötelezett híve egyik nemzet autógyártásának sem! Tudok jót és rosszat mondani a japán és egyéb autókról egyaránt! Ha nektek az opel jön be (ár, kényelem stb szempontból), akkor hajrá!
És nincs rá elég (Anyós segít, nem jól emlékszem?) vagy más a gond?
Jolka, lehet, h tényleg nem vagyok ma jó formában! Bocs!Ja és nem baj, h elmesélted a történetemet, mert had okuljanak kicsik és nagyok!

Kép
ermoni

Ebi, én meg a te malteros vödrös hozzászólásodon röhögtem 5 percet :lol:

Ja,és Jutta, ezt még neked akartam. Mikor én bementem aggódva a kórházba, hogy keményedik a hasam állandóan,és lefektettek a vizsgálóágyra, akkor rögtön puha lett, még mondta is a dokinő, hogy ez szép puha. És amit érzek az valószinűleg csak a feszülés, hogy helyezkedik a baba és kinyomja a fejét vagy a popóját.
És kis feszülgetések pedig most már kellenek is, hogy legyenek, (ezt is olvastam, majd kapok Mónitól :lol: ), van is ennek valami neve, hogy milyen összehúzódások.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni! Ne duzzogj mán... senki nem akart bántani....

Egyrészt, ha apuka engedné pont ilyen kocsit vennék, vagy Peg Peregot... mivel NEM engedi, ezért a CAM 90 ezres (ez a max. amit megenged...) csodája a nyerő jelenleg, de Zsu nem mondott jókat róla... :cry:
De lehet, hogy az lesz, mert vki más pont a CAM-et dícsérte (asszem Ciripke), ésnyári kocsinak is azt fogom használni, mert elvileg stabil és 10 kg... mármint most így gondolom...

Másrészt csajok, akkor a kiscsaj szórakozhat velem... Néha kb 10 percenként érzek vmi feszülést/keményedés, de NEM fáj és nem igazán tart soká, akkor a gyerek feszíti ki magát :?: olyan, hogy járni ne bírjak, meg hasonlók... ennek a közelébe sincs a dolog... mondjuk 10-es skálán max 1 v. 2...

Andi, most akkor mi van akocsi üggyel?

Jutta

KépKép
jutta

szegény Marek!!! mennyit dolgoztatok rajta? jajj, de fárasztó volt, mi? jó, h vége... :lol: :wink: :D

Timi, én remélem, h azokat felismerem a boltokban hétvégén, amik nekünk kellenek... de ha véletlenüól átesnék egy ilyesmin, szólok. :D

Zsu, nekem tecc a békakocsi...mármint sztem olyan levelibékazöld... de én bírom a levelibékkat. kinn a kertekben/parkokban,.... és csatlakozom Marekhez....ez így valóban nem fair!!! :wink: :lol: én meg csak a fejemet vakarom... 8) :roll:

senki nem reagált semmit az 1cm-re nyitva lévő méhszájamra...akkor ezen se/ne parázzak? :roll: :roll:

Kép
an°°di

Móni

Igen írnom kell, főleg, mert nem hízhatok 11 kilónál többet és ha ez nem jön össze (márpedig mér jönne), akkor megnézik, hogy mit csesztem el. Elméletileg a kalóriákat is kéne számolnom a szénhidrát mellett, de azt azér már mégse.... :twisted: És nincs cukormérőm, a védőnő nézi, ma 8,3 volt reggeli után :oops: A tegnapi torta és a szombati rétes gondolom segített... :oops: Ja, és két hét múlva újra terhelés, megnézik eddig mit csináltam....annyira jóóóó!

Köszi a receptet!!! Jó lesz!!!

marek

Drága Zsu! Bocs, de most kivételesen a babakocsinál eszembe se jutottál! És egyáltalán nem akartam, h ez legyen a vége, h ki mit engedhet meg... Ez érdekel a legkevésbé... És nyilván mindenki meg van róla győződve, h az övé a legjobb. Én nem vagyok róla meggyőződve, de ez van!
És sértegetni sem akartalak! Sajnálom, h minden szavam így vetted ma! :cry:
Fórum-tali? Hol van Ciripke? Vagy most nincs egy ideig?
Na, megyek terápiás célból (is) vasalni! Amúgy is lefagy a lábam! Meleg van kinn? Mert én 2 percre se dugtam ki az orrom...

Kép
ermoni

Andi
Ezzel a 2000-es méhszájjal valóban vége asszem...de látom te is megjártad...most már marad a scrubble esti programnak... :oops:

marek

semmi nincs kocsiüggyel: se lojalitás, sem pénzgond, ha addig nyújtózkodunk, se más... csak amiket találtunk, azok drágának tűntek így elsőre.. de most, h kb 3 órán át néztem a hirdetéseket a neten, lehet, h mégsem voltak azok olyan drágák. a dieselek meg amúgy is többe kerülnek, és nekünk olyan kell, mert.. olyan kell, mert Aauka azt mondta :oops:
igazság szerint nem akartunk egy délelőtt alatt venni semmitse (persze, ha belebotlottunk volna egy olyanba, ami a hülyének is megéri... de ez nem történt meg..). a héten még keresünk, és jövő héten legkésőbb veszünk egyet. választék az van szerencsére..

Zsu, olvass el mindent, ami érdekel. csak szelektálj! ugye nem vagy hipochonder? 8)

Móni, ilyen pennét én is szoktam. és pont ilyet ;) nyammmm

Kép
an°°di

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért!

Szeretnék eladni 1-2 dolgot, mindegyik alig használt, szinte vadi új állapotban van:

1. Szopipárna: sajnos csak nagyon rövid ideig tudtam szoptatni, így alig használtam. Huzata levehető, mosható. Ára: 5e (újonnan 10e volt)

2. Játszószőnyeg: a lányomnak nem igazán jött be... :? Ára: 5e (újonnan 9e volt)

3. Peg Perego Navetta mózeskosár (Toffee színben) + autós biztonsági öv szett: sajnos mi alig tudtuk használni, mert a kocsinkat le kellett cserélni kisebbre, amiben hátul csak 2 biztonsági öv van, így én már nem férek be a mózes mellé hátra :( Egyébként minden Peg Perego babakocsira ráilleszthető, méretben elvileg fél éves korig jó. Nagyon sok mindent tud: a bélése lábzsákként használható télen a PP babakocsikon, van bölcső funkciója, de lenyitható lába is, ill. vannak rajta alul szellőző lukak, amiket ki is lehet nyitni ha meleg van, de hidegben le is lehet zárni. Emelhető a fejrésznél, ha már nézelődne a kicsi és a kupolájának is egy részét le lehet zippzárazni, hogy nyári tető legyen belőle. Ára együtt 35e (újonnan 50e+12e volt)

Ha vkit érdekel, priviben tudok képet ill. elérhetőséget küldeni!

Még 1x bocs a zavarásért! Mindenkinek nagyon boldog, gondtalan babavárást, problémamentes szülést és sok boldogságot kívánok! :P
Vendég

Basszus, Andi, én asszittem, hogy mindent olvasok A-Z-ig, de ez az egy cm-s nyitott méhszáj valahogy elcsúszott, komolyan nem tudom, hogy hol írtad.... és doki erre mit mondott? Ezzel feküdni kell, nem? vagymi? Utolsó hónapban nekem is nyitva volt, oszt aszonták, hogy kórház vagy otthon fekvés, akkor én ezt most nem is értem

Timi, mesélheted a sztorit

Te Marek, és ha többet hízol 11 kilónál, akkor mit csinálnak veled? Merhogy ezt se értem, hogy aszongyák valakinek: "11 kilónál többet nem hízhat". Mert akkor? Ha 13-at hízol, akkor levágnak, vagymi? Jajj, émmá semmit nem értek. De komolyan kérdezem: milyen következménye lesz, ha 11 kilónál többet hízol? :o Akkor tuti, hogy cukros vagy, vagymi? Én az első terhességemnél a 20 kiló hízásommal, akkor abszolút vágósúlyban voltam, csak megkegyelmeztek? Jajj...

Nekem keményedés ritkán van, de akkor úgy, mint Nikinek, hogy muszáj megállnom, mert szíjjefeszít, amúgy meg leginkább azt érzem, hogy Marciúr hozzátapad a hasfalamhoz és ő repeszt szét...

Kép
ebinc

Zsu! Tényleg meg ne sértődj már rám mer' akkor világgá megyek!

Kép
ermoni

Marek, ezzel a 2000es méhszájjal? mivaaaan??? :shock: :shock: :shock: neked annyi??? én csak a bevérzésre emlékszem, jajj, kimaradt vmi...
a cukromra én is kíváncsi vagyok...

Ciripke valóban nem dolgozik a héten, ami sztem annyit tesz, h ide se jön... asszem! 8) :roll:

Kép
an°°di

Ebinc, tegnap este írtam...
sebaj, lemaradt. a dokinéni azt mondta, h ne éljünk házaséletet. pont.
gondolom, akkor nincs nagy baj... az ilyen visszazárulhat még?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi, én olvastam... és az szerintem egy kicsit gáz, tehát neked is pihizni kellene, szerintem... De én nem vagyok nőgyógyi, meg ilyenek, tehát szerintem kérdezd meg a saját dokidtól, vagy vmi fórumon orvostól / védőnőtől...

Ebinc, én most a te Mareknek szóló hozzászólásodon röhögtem egy jó sort, Dorkának is tetszett a nagy rázkódás!

Jutta

KépKép
jutta

Ebi
Lehet, hogy levágnak??? :shock: Ezt nem mondták??? :shock: Timi biztos látott már ilyen filmet is, majd elmeséli :lol:

Egyébként akkor gondolom ejnye bejnye, lehet, hogy pofon is lesz. Vagy esetleg még csökkentenem kell az elfogyasztható kajamennyiséget...már hova? Így is nem ám 180 g szénhidrátot javasolnak, hanem 160-at! Az egy szelet dinnyével kevesebb...De olyan randán néztem, hogy megkegyelmezett és azt mondta, hogy jó, akkor 175 :lol: :lol:

marek

Andi.. hát szülés után igen.... :?

Látod, mondtam én, hogy csúnyán van humorérzéke az életnek, pont neked mondanak olyant, hogy nyista ungabunba (a fórum legházaséletetélőbb tagjának...)
bahhhh...

Kép
ebinc

Andi
Nekem olyan, mint Juttáé...csak a doki nem mondott rá semmit, azt mondta, hogy minden rendben, sőt ma a védőnő is azt mondta...de ugye Jutta nem így tudjak, úgyhogy én már semmit nem értek...
A lényeg, hogy megbeszéltük apukával, hogy nem kockáztatunk, hanem marad a scrubble mint szórakozás....

marek

jajj istenem Ebi,Marek olyanokat tudtok írni :-)

Andi
ez nem vészes méhszáj,Mareké és Jutté sem az,csak az a rohadék kiszámíthatatlan és nem nő vissza.DE sokan így kezdik a terhességet,no para,sok relax és nuku ungabunga :-)

Ebi
majd este leírom a sztoryt Majci felkelt
Vendég

Ebi, nem bánom annyira azért... kissé morbid, h ketten ugrálnak bennem... ill. hárman :oops: :oops: (hoppáelnézést)..
Jutta, a doki ennyit mondott, és nem tűnt aggódónak.. úgy döntöttem, ha ő nem, én sem. 8) 8) majd pihenek persze, pl holnap 2 egész órát a szakrendelőben :x

Kép
an°°di

Zsu, nagyon kiri a kocsi, nekem a szine is tok teccik.

Basszus, annyit irtok, nem birom kovetni..mire valaszolnek, mar mas tema van :D Ma meg az ebed sem keszult el idoben..

Megyek most a varosba, megveszem a korhazas cuccot, kesobb jovok! :wink:
Vendég

Andi!
Alma? Hát talán, mert se zsír se fehérje nincs benne (a legtöbb gyümölcsnek van!), alacsony a szénhidrátja, vagyis könnyen bontható a cukortartalma... Talán ilyesmi! De ezt nem tudom pontosan!
Marek! És akkor minden nap jársz a védőnőhöz? Ha esetleg van rá keret, nem olyan vészes egy cuki mérő! (Amúgy az előző napi torta és a még azt megelőző napi rétes sajna nem számít! Azokat már rég lebontotta a szervezeted!) Miket eszel, hátha tudok tanácsot adni! Bár mondom, én csak félig-meddig tartom ezt be!
Meg kaptál ilyen "Diétás tanácsok cukorbetegeknek" füzetecskét, mert abból elég jól lehet követni a dolgokat!
Meg olvasd el a babaszobán a cikket, és máris leesik a vércukrod!

Kép
ermoni

Móni, egyáltalán nem vettem sértésnek, mondom, hogy most nagyon jó kedvem van, igy, hogy Pankám a régi, szóval nincs hari, dehogy is! Ne is beszéljünk róla többet! Én azt hittem, hogy én bántottalak meg :roll:
Összefoglalva, mindenkinek a babakocsija szuper és gyönyörű :lol:

Ja, azt elfelejtettem, hogy még szoptatós párnát is kaptam, még jó, hogy nem vettem :wink:

Jutta, csak hogy megnyugodj:
"Egész terhesség alatt érezheted az úgynevezett Braxton Hicks contractio-t - ezek a méh rendszeresen jelentkező fájdalmatlan megkeményedései. Segítik a méh növekedését, vérkeringését. Ilyenkor keménynek, feszesnek érezheted a hasad 1-2 percig."

Andi, én nem vettem le, hogy a 3000-es méhszáj az gond. Jutta pont azt irta, hogy az a jó, neki meg 2000-es, nem?
Ez azt jelenti, hogy 1 cm-re nyitva van? És a doki mit mondott?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

No nálunk is nyista ungabunga, Apuka eddig zokszó nélkül viseli - merhát a gyerekért mindent - de azért el tudom képzelni mennyire hiányolja - ismerem én őt... meghát nekem is hiányzik :oops: :oops:

De úgy tervezem a 36-37. héttől visszatérünk akciózni... az már csak 7 hét...

Jutta

KépKép
jutta

Móni
A diétás néni azt mondta, hogy az ilyen édesség 24/48 óra múlva is látszik, ezért nem jó.
Egyébként szerintem én a dinnyét is túlzásba vittem, de valamit enni kell, ha az ember éhes!
Mit olvassak el a babaszobán???

marek

Ezt még gyorsan és futnom kell, mert jönnek potenciális vevők háznézőbe (de utálom már, jajj): Andi, ezt ha másért nem is, árak összehasonlítása végett érdemes - meg aztán soha nem lehet tudni, mit sikerül rajta levadászni (soha ne vegyél kereskedőtől, inkább magánszemélytől - legalábbis aszongyák...)
www.hasznaltauto.hu

Kép
ebinc

Itt már szerintem lassan senkinek se lehet ungabunga...csoda, hogy hisztisek vagyunk és hajbakapunk???

marek

kivel kapok én hajba? húzzunk sorsot, jó? :lol: nincs kedvem céltalanul kötözködni.

köszi a linket, Ebi...ezt már néztem...jaaa, kereskedőtől semmitse. ezek a fránya magánszemélyek eladó autóval meg szanaszét vannak szóródva. :evil:

Kép
an°°di

Móni
Azt írd le nekem légyszi, hogy mi a francot egyek, ha megettem az ebédet, meg most már az uzsit is (dinnye), vacsora még messze van és éhen akarok halni és valószínűleg a cukorszintem a béka segge alatt van ...
Ilyenkor mit csinálok??? Mert most ez van! :cry:

marek

Zsu, ez melyik szakirodalomból van? Pont ilyenem van, no akkor ez normális...

Andi / Marek: kezdem azt gondolni, hogy nekem festették le túl feketén a képet... de miért is? Nem ér 7. hónapban lévő kismamit rémísztgetni!!! :twisted:

Ráadásul az ismerős doki mondott vmi igencsak rémisztőt Apukának, mert én a saját dokimnál csak elbizonytalanodtam, de ő a telefon után - ismerős dokival - ugyan nem kezdett el látványosan parázni, de olyan szinten kinyalja a seggem és nem hagy semmit se csinálni, meg sehova se menni, hogy teljesen kész vagyok... na én ettől lettem paff... mivel ő nem egy aggódós fajta...
No ez a doki nem is látott, tehát valószínüleg le kellene szarnom a véleményét... de már úgy össze vagyok zavarodva... :oops: :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Ja, és mennyibe kerül egy ilyen cukormérő? Mert mondjuk most szerintem érdemes lenne megmérni...

marek

Jutta, ezt most az interneten vadásztam, de a kedvenc szakkönyvemben is valami hasonló van.

És Andi, nem vagyok hipochonder, vagy mégis? :lol: Szerintem csak egy aggódó kismama vagyok! Inkább nézzenek hülyének, hogy állandóan berohangálok a kórházba. De tudod, én duplán parázom, mióta az előző baba....
Na jóvan, már mindenkinek van valami kapott neve, akkor én lehetek hipochonder, vállalom :lol:

De jó, hogy a cukrom jó lett, mit paráznék én itt :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek! Bocsi többiek, de eszmét cserélnek a cukrosok... :roll:
Én a mérőt (Dcont start 9520-ért vettem, hozzá az ötvenes tesztcsíkot 2929-ért! A cukros barátunk ajánlotta! Hat év a garancia rá! És ehhez a legolcsóbb a tesztcsík!)
Egyél meg 10 dkg trappistát, annak 2 a szénhidrát-tartalma! Vagy egy tojást! Annak 0,6!
Van ilyen füzeted? Mert, ha nincs beszkennelem és felrakom a leglényegesebbeket!
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=704
Ezt olvasd el! Én ennél a dokinőnél voltam, amúgy!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?