Annyira felhúztam magam megint ezzel a babakocsi témával, hogy közben nem is láttam, h ki mit szólt közben hozzá!
Andi! Megelőztél a makarenkói pofonnal! Tudod-e, h a tőled is fiatalabbak nagyrésze azt se tudja miről van szó!
Timi! Nem is írtam! Bélelt a kisgatyó! Menő! Sztem hapsizós fajta!
Zsu! Hát, jó neked, h ennyi mindent kaptál! Nekem meg meg kell vennem mindent! Ki mit húzott! DE nem baj! Lehet, ez megint az Andi-féle: ki mennyit bír, annyit mér rá!-eset! Vagy háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza! Ja, és mondom, h túl sok szakirodalmat olvasol!
Jutta! Lökd már a listát! Már nagyon várom!
Marek! Nem baj, ha én nem írok a babakocsiról?!
Gabcii! Mit főzöl ilyen sokáig?
Hajni! Kivárjuk a fotókat!
Niki! A lányodnak van lova? Öcccsém! Én is mindig akartam! Igaz, még lovagolni sem tudok rendesen! De Janka fog! (Szerencsére tele van a környék lovardákkal!
)
Jolka! Aug. végén festés? Hát nálunk akkor lesz a "berendezés teljes áttologatása" és a "tröszt irodaházának átadása".
Mielőtt tovább puffogok a babakocsi miatt (de nem sikerült a vércukromnak az égbe menni tőle: 5,6 )elmegyek a trösztbe gályázni!
Ja, és a cukor témát is hagyom, nem adok több helyzetjelentést! Nem zsibbasztok tovább magammal senkit, elég, ha magamat!
Marek! Ne egyél édességet! Ha azt kívánod egyél meg egy gyümölcsöt!