Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bolygókerkék, de meg lehet szüntetni a bolygást....és majd veszek néhány sárga ruhát hozzá, mert nem nagyon illik a ruháimhoz, bár a ruháim meg nem nagyon illenek rám :cry:

És még ez is csak alig fér be az autóba, szóval szívtunk volna a Bergonnal :cry: Én azt mondom jó lesz...Bálint fel is ébredt, hogy elkezdtem az ő kocsijáról beszélni :lol:

marek

Marek!

Ez a kép sokkal jobb mint amit legutóbb tettél fel, de azt még enm Te csináltad. Tényleg jó kocsi, tiszta. :wink: Jó egészséget kívánok hozzá, ja és balestmentes közlekedést!!! :wink:

Gabcii!
Dinnyét is túlzásba lehet vinni? Ne már... Sokan ezzel diétáznak.
Nyaralás, én azért örültmóem ,ho9gy itthon voltunk mert végre pihentettem. Gyerekkel már nem olyan a nyaralás mint anno. Itt is meg kell lenni a napi rutinnak, állandóna figyleni kell a gyereket, főleg a tengerparton. Tehát nagyon fárasztó. Mindenestre nagyon jó az új környezet, de akkor is jobb itthon, egy hét után.

Hajni!
Jobbulást neked, várjuk a képeket. Jesolóba voltattok, ugye?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jólvan, megyek főzni.
Palacsintát kívánok, de azér se csinálok.... Jó lesz a babfőzelék is, azt uccse szeretem. Legalább, nem eszem belőle sokat.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii!
Szomszéd is palacsintát készít, bolond ilyne melegbe. Küldjek neked?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, nagyon szuper a kocsi, szerintem nagyon igenyes!!

Hu, ok Andi, fenyegetes alatt megteszem! Bar az en gepemen nincs olyan sok foto, keresek valamit gyorsan fozes elott..
Eloszor en, 32. het pocakfoto, amit Jolka v.szinu mar latott :D
Vendég

Hol van? Varjatok, nem csatolta...

Kép
Vendég

Nálunk gulyás leves lesz, paprikáscsirkéből, és tejberizs. Én vacsir acsak dinnyét eszek. Levest meg majd uzsonára, mert még csak olvad a husi.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na csak halkan jegyzem meg, hogy ebéd után visszakaptam régi kislányomat, szóval visszatért pörgő-Panka :lol: :lol: :lol: Remélem ez most igy marad! Arra tudok gondolni, hogy a szombatunk elég strapás volt, vásárló körút, utána vendégség, este 10-re értünk haza, akkor egész nap ment is a ramazuri, talán tegnap azt heverte ki a kis törpém :roll:
De szokás szerint nagyon jól esett a sok biztatás, szóval köszi Csajok! :wink:

Mostmár volt kedvem visszaolvasni is.
Először is Móni, nagyon édik a kis cuccok, látom azért a rózsaszin mindenkinél beüt, hiába fogadkozik, hogy márpedig ő nem fogja rózsaszinbe öltöztetni a lányát :lol: És muti már a babakocsit!

Hajni, gyógyulj meg minél hamarabb, pihenj sokat és kúrál magad!

Niki, tökre megértem persze az aggodalmad, tényleg nagyon gáz lehetett, ha még igy 15 év távlatából is ilyen élénken él benned a rémálom! :roll:

Jutta, jöhet a lista, majd én kijavitom pirossal, ha más nem, mindig is jó voltam helyesirásból :lol: :lol: :lol:

Rita, jó nagy a poccos, már teljesen rálóg a gatyódra :lol: De te már jóval előbbre vagy, mint mi, szóval kb mi is erre számithatunk, ugye? :roll:
Móni, a tied nagyon szép és kicsi, mint mindig és csini a ruha is!

Marek, gratula a babakocsihoz! Én kb 2 naponta az összes eddigi cuccot elveszem és nézegetem, szóval ez a kocsi tologatás is ilyen :lol: :lol:

Timi, nagyon sajnállak Maja miatt :cry: Olyan nehéz ezügyben bármi tanácsot adni, főleg, hogy nekünk még nincs is tapasztalatunk :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Niki!
Szerintem nagyon jól nézzel ki, Te is a csini kismamik közé tartozol.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki!
Szerintem nagyon jól nézzel ki, Te is a csini kismamik közé tartozol.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki
32 hetes??? :shock: :shock: :shock: Nekem most ekkora...sőőőőt :cry:

marek

Hát nálunk az vált be Petykónál, hogy elkezdtem vele "megdumálni" a dolgokat. Hisztinél nem engedtem, aztán mikor befejezte, mindig leültünk beszélgetni (imádta, jött a kis fontoskodó csacsogásával - látta, hogy komolyan veszem, persze belülről vigyorogtam rajta, meg tudtam volna zabálni -, amúgy mind a mai napig a megbeszéléses technikát alkalmazzuk - még anno az éjszakai pelenkáról is azzal szoktattam le, hogy megdumáztam vele, hogy jó hülye voltam, elfelejtettem pelust venni, szóljon már, ha gáz van... hihetetlen, de egy-két nap alatt leszokott két évesen az éjszakai pelusról is). Szóval hiszti után mindig leültettem, megkérdeztem tőle, hogy most mi lett jobb. Ugye az nem lett meg, amiért bömbölt, neki is rossz kedve lett tőle, nekem is, legyen inkább az, ha valamit nagyon szeretne jöjjön, aztán beszéljünk róla, ha lehet, akkor úgyis lehet, hisz ő a kis mindenem, miért akarnék neki rosszat, ha nem lehet, akkor meg kitalálunk valami megoldást, ami mindenkinek jó. Aztán valahogy idővel sikerült kiküszöbölni a hisztiket. Persze ez nem mindig jó recept, csak meséltem, hogy nálunk ez vált be... Csak míg eljutottam erre a megoldásra.....

Kép
ebinc

Zsu!
Örülök, hogy minden ok. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, ez a pocak-dolog mindenkinel mas, de en lattalak, kifejezetten vekony vagy!!! Nekem pl. az elso terhessegem nagyobb volt sokkal!! Pedig akkor 20 voltam, most 35....es fel.... :cry:

Probalok rakni egy kepet a dragamrol.

Kép egy masik magyar lannyal...(lanyom lova :D )
Vendég

bakker... írni kezdek, aztán mindig bezavarnak itt a melóhelyen, és mire elküldöm, már nem is aktuális, ugorgyátok át hosszú, unalmas történeteim nyugodtan... :))

Niki, nagyon jól nézel ki, Jolka, köszi a paprikáscsirke ötletet, ma délután azt gyártok (de jó, mindig tőletek lopok)

jön a savam, dinnyét ide, izibe

Kép
ebinc

Itt pedig, mint nagyon buszke apuka...

Kép
Vendég

Niki!
Gratulálok,tényleg helyes a párod. Jó kiállású férfi. :wink: MÁr nem is csodálkozom, hogy füttyültek utána. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki!
De még mindig nem árultad el, mivel foglalkozol.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki, mindketten aranyosak vagytok és szépek. sztem befogadunk a csapatba ;)

Ebinc, nem késel el a sztorikkal, nyugi...
nekem is nagyon bejön elméletben a megbeszélős módszer. aztán majd meglátjuk, mit hoz a gyakorlat, meg ez a két kis rosszcsont magával.... :roll: :roll: :roll: a barátnőmék, akinél hétfőn voltunk pl sosem pofozták még meg a 3 éves kisfiukat... eddig ugye.. ki tudja, mi lesz még. de hozzátartozik, h olyan nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek, amilyet én csak remélni tudok... :wink:
a dinnye még mindig bejön savra?? klaaaasssz!! :D

eddig autót kerestem a neten meg ebédeltem (anyukám küldött petrezselymes krumplit rántott sajttal és karajjal...nyami) ...most már unom, és dolgozni is kellene... vagyok, de kissé szaggatottabban..

Kép
an°°di

Niki, hogy neked milyen pici a pocid 32 hetesen és milyen csini vagy!

És Marek, igy sokkal jobban néz ki a kocsi, mint az eladó képén! Nagyon egyben van és nem is gáz a sárga!

Ebi, te még nem tudod, hogy fiu lesz vagy lány? nem látok nevet se a vonalzón...még nincs?
Ez a megbeszéléses taktika egyébként nekem nagyon tetszek, bár szerintem Timi annyira szét van esve, túl sokat vállal magára, hogy emiatt nincs ideje ezekre a megbeszéléses dolgokra. Bár később biztos megtérülne az időbefektetés.

Na és akkor a szombati bevásárlótúrám + az uncsitesó látogatás eredménye:

Jutta, az Elefáni babanagyker hasonló lehet a Lehel úti nagykerhez igy elmondás alapján. Ha egy babakocsit meg akartunk nézni, akkor kb 10 perc volt, mire kiszabaditották a többi közül, kitolták a 2 m2 szabad helyre, de akkor ott se ki, se be. Szóval telezsúfolva az üzlet mindennel, viszont az eladók profik és a cuccok is jók, de idegbajt kaptunk a zsúfoltságtól. Megnéztük azt a CAM kocsit, ami 90-ért volt akciós, hát elég lehangoló. Nagyon gagyinak néz ki a Peg-Perego-hoz képest, amit mi kinéztünk.

Móni, Max-City-ben a Butterfly bútorüzlet valszeg már kiárusitott mindent, mert már tök üres volt és zárva is volt, szóval lekéstünk erről, de nem bánjuk, azt a Faktum bútort már úgyis kiválasztottuk.

És nem hiszitek el, de valszeg nagyon jó kislány voltam, mert az unokatesóm annyi mindent adott, hogy a kombi autó csomagtartójában épphogy elfért:
- légzésfigyelő (az egyik legjobb fajta!)
- mikrós cumisüveg sterilizáló
- cumisüveg melegitő
- mellszivó (ez mind Avent és minden kompatibilis egymással)
- komplett ágynemű fejvédővel, baldachinnal, gyönyörű!
- babamérleg
- 2 nagy láda babaruha (szerintem most van vagy 40 db rugink és ugyanennyi bodynk :lol: )
- az összes apróság: mellbimbóvédőtől kezdve textilpelusokig, mellbimbó ápoló krémtől a különbőző méretű cumiig és cumisüvegig (cumisüvegből is van vagy 10), körömvágó olló, eldobható kórházi bugyi, stb
Most eszembe se jut minden. Hogy fogom ezt mind meghálálni az unokatesómnak? :roll:

És már más is mondta, akinek gyereke van, de az uncsitesóm is, hogy az első babakocsit, amit most veszünk, azt csak kb fél-1 évig fogjuk használni, mert utána ugyis mindenki vesz egy esernyő babakocsit, ami 2-3 kg, mert egyrészt könnyebb, és sokkal kisebb, könnyebb vele menni bárhová, másrészt ezek a nagyok nagyon melegek nyárra. Azt számolgattam, hogy a mi babáink ugye ősziek lesznek, vagyis max jövő május-júniusig fogjuk ezeket a babakocsikat használni, tehát kb 8 hónapig. Ugána veszünk egy újat. Hát ezért tényleg érdemes 100.000 Ft-ot kiadni??? Gyerekes anyukák, segitség!!!! :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Tényleg nagyon jó kislány voltál. :)
Nagyon rendes az uncsid, nálunk én voltam az első babás. Tehát esélyem sem volt örökölni semmit sem. Na meg hülye fejjel mindenből újat akartam, ha még kevesebbet is.

Babakocsi!
Mindenki ezt mondja, tehát igaza van az uncsidnak.
De mi maradtun ka nagykocsinál. Apa megmondta, azért vettünk sporbabakocsit, hogy ne keljen tili-tolit. Végül is igaza volt, de nem Ő kinlódott vele, mert volt ilyen is. De nagyon hálás a nagykocsink a bevásárlás során, és nem hinném, hog melegebb lenne. Én mindig megpakolom szegény kocsit, kihasználom teljes mértékben. De ez az én hibám is, ha nem lennék ilyen gyáva kukac, akkor már rég kocsivla mehetnénk bevásárolni és elég lenne egy kisebb kocsi is.
TEhát hajrá két kocsi, nyaraláskor is kénylembesebb lesz majd.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu, eladod a teszveszen, hm?
közben irigykedem: dejóóóó nekeeeeeed!!! :D

Kép
an°°di

Niki, tényleg nagyon jóképű a pasi! Jól látom, hogy valamilyen mediterrán vér is csörgedezik az ereiben? :wink: Vagy csak ilyen jó bőre van? Biztos azért is jön be annyira az angol lányoknak :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Jolka, akkor te is csak megerősitesz ebben. Lehet, hogy akkor átértékeljük a stratégiát még 1x és Ausztriában nézünk valami olcsóbbat. Én azt hittem, hogy ezt fogom végig 2-3 éves koráig használni :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Valaki mondjon vmi a keményedésekre!?!
Jolka, Timi ti már jobban tudjátok... (jó-jó Jolka már biztatott)

Zsu, nem jó hír a kocsiról, már beleéltem magam... De apa majd megszakérti!

Jutta

KépKép
jutta

na, lelépek
úgysem szól hozzám senkise (oké, h nem vagyok érdekes, de mégis... :? )
talán később
:arrow:

Kép
an°°di

Hu, Zsu, szuper, hogy ennyi cuccost kaptal!! En is jobban szerettem az un. esenyos-kocsit kesobb, sokkal konnyebb, egyszerubb volt. Ezert en most hasznalt kocsit vettem, nem akartam annyit kolteni babakocsira.

Koszonom, hogy ennyi dicseretet kaptunk, (magamet kulon :wink: )
Nagyon kivancsiak vagyunk a kislanyunkra, mivel a parom anyukaja angol, apukaja jamaikai (tett egy kis szint a sapadt angol verbe :D ) igy a kis babynk 3 nemzetbol all ossze...Dehat a kutyaknal is a legmasszivabb a keverek kutya.. :D :D

Jolka, itt abszolut nem azzal foglalkozom, amihez ertek. Otthon marketing manager voltam (Obudai asvanyvizet menedzseltem, kozte volt babaviz, lehet ismeros) de itt a nyelvi akadaly miatt csak egyszeru adminisztrativ munkara vagyok alkalmas. Most vegzek egy konyvelo sulit itt, ha visszamegyek kesobb azt szeretnem csinalni, itt nagyon jol megfizetik.

Ja, egyebkent akartam mar irni, Andi, Marek, csodallak titeket, es mindenkit, aki tanari szinten megtanul nyelvet ugy, hogy nem abban az orszagban el!! De komolyan! En 2 eve itt vagyok, csak angolul beszelek, de egy komplikalt szoveget, foleg angolrol magyarra meg mindig keptelen lennek leforditani!! Hogy csinaljatok?? :shock:
Vendég

jó sokat írtatok,helyes :-)

Zsu
csak kevesebbet mozog Panka ügye?de azért mozog.Vannak időszakok ,akár napok is maikor így belassulnak,nyralás elött volt így nekem is ,már kezdtem pánikolni,de aztán most megint többet mozog.
na jól van látom közbe Panka beindult :-)

óh ne sajnálj nekem ezt dobta ki a gép :-) sok kisgyerekes van akinek könnyebb vagy nem vallják be a problémákat.Nem ezzel töltö ám a napjaim nagyrészét,hogy ezen agyalok.Az élet megy ,nem mindennaposak ezek a hisztik az éjszakák sem mindig ilyenek,ez olyan időszakos dolog.
Ma pl. még nem volt pisi baleset,evett szépen,hisztike sem volt csak egy pici,ilyeneket felsem veszek.Csak kicsit fáradt vagyok :-)
Szokok én Majcival beszlgetni ,de amikor örjöngős hiszti van szerintem nem is hall

hú apám ennyi mindent kaptál???ez nagyon jó

babakocsi:én totál így gondolom :-) márhogy felsleges mindentúdót venni,ezért marad nekünk a majdnem vízszíntesig döntehtő sportkocsink,merevaljú mózessel,télen még jó lesz aztán kikerül a mózes.3-4 hósan már sok baba igényli ,hogy kilásson.DE vannak olyan mindentudó kocsik amik kisebbek,könnyebbek és később sportként is nagyon jók,azt ha jó árba talál az ember szerintem nagyon jó.

Jutta
muti a listát és hogy mi van kipipálva :-)

figyu én Majával mindig azt hittem keményedik a pocim,aztán a csudákat az a baba volt mindig,most már keményedik,elég nagy a különbség a két érzés között ha nem az egész kemény ,mint egy dinnye,akkor szerintem inkább Dorka nyomul erre-arra

Ebi
hát akkor te érted,miről gagyogok,meg tudok kiakadni.Mostanra már elmúlt teljesen a nagy hisztik korszaka?
hiszti után és is próbálok vele beszélni :-)

Niki
nem semmi sztory,de szerintem csak is azért ,mert egy jónagy bunkesz volt az orvosod.Elhiszem,hogy félsz,rettegsz a szüléstől,de teljesen megérteni nem tudom a programozott császárt.Szerintem jobb a babának is mamának is atermészetes szülés,ha nincs akadálya.Bár ehhez tényleg az kéne,hogy ne így indulj neki,hogy egy borzalom lesz.

én se csodálom a füttyöket :-)

te sem panaszkodhatsz agyon csinos vagy

Jolka
nélunk vezetni nem kell a magzatmozgást csak figyelni,nyugis napokon vagy amikor gyengébben mozog számolom,hogy meglegyen a tíz,de ált. sokszor többet mozog.

már van nálunk is gáz,hallod Gabci ?szipózhatunk :-)

Majszikám :-) :
eleinte (amikor kezdődött az örjöngés) én is pofon vágtam Maját,persze nem úgy kezdtem és nem is csak kisebb sírásnál,hanem amikor nem használ a szép szó a csúnya szó és verekszik,örjöng azt se tudja már hol van ,mit csinál.3-4 taslit kapott eddig,ált. használt,de az utolsó időben nem.visszaütött vagy még jobban rázendített,ekkor már nincs értelme a pofonnak se.víz arcba szintén hatástalan.így most a szoba hatásos,világos van,ott a sok játék az ágya,cumi,pia úgyhogy én azt a pár percet kevésbé sajnálom,minthogy jól megkalapáljam.Én még hisztisebb voltam ,örjöngtem amíg nem hánytam,anyám meghagyta,ezért nem tetszik neki,de nem érdekel én nem fogom hagyni,hogy úgy viselkedjen.Azért pincébe nem zárnám.

Alvás
mi a fenét cisnáljak veel?hagyjam sírni?azt sosem tudtam.
Apucival az a gáz,hogy alszik,mint a bunda,tehát először felkele én mert hallom hogy nyekeg vagy átmegyek és megvárom még visszalszik 5 perc vagy fellökdösöm az apját aki egyből vagy áthozza vagy ott marad és elalszik én meg agyalhatok azon hogy vajon mikor jön vissza,mert az ébresztője meg ittvan ,nehogy elkésssen.
Iagzából azzal még elvagyok,hogy 2-3 felé egyszer átmegyek hozzá 5 percre és reggel ébred meg legközelebb amikor az apja már fent an és áthozza kununk még egyet.De ez hogy óránként ,két óránként menjek hozzá vagy itt aludjon egész éjjel akezeen meg csapkodjon ezt nem bírom sokáig.Ált. második keléskor hozom át hogy legalább mászkálnom ne kelljen.Ha ez így marda a babaszületéséig reformok lesznek,nem túl házzasság barát,de így leszmindenkinek ajobb én alszom itt Bibivel a férjemmel amíg nem kel a kisasszony és hanem akr hosszan aludni még mindig sokszor kel,akkor van egy nagy szivacsunk azon fognak ketten aludni a párommal a másik szobába.

Móni
ott bassza a pék ezt a hülye cukrot,te tutira nem vagy cukros,ne kínozd már magadat canderellel.

köszi,persze megoldok mindent :-)

Gabi
látom te is nyügi vagy a melegbe,mi lesz velünk a héten?brrr

szülésznővel hogy állsz?mész majd szülésfelkészítőre?

pelust majd vigyél a krházba ,mert azt mondta a szülésznőm ,hogy nagyon spórolnak vele a csecsemősök.

Segítségem nincs,anyósomra nem lehetne rábízni ,mindenki más dolgozik.

Engem nem strzesszel eza z öt perces berakom a szobába hiszti ,régebben pofon vágtam amikor örjöngött ,3-4 szer volt rá példa ,az észhez térítette,mostanra ez sem hatásos,így lett a szoba.Világos van ,be sincs zárva ,berakom neki a cumit,innivalót aztán szevasz,örjöng,sír majd megkérdem tőle befejzi e?ált. igena válasz hozzám bújik és lenyugszik,szeritnem sokkal jobb,mintha csak hergeljük magunkat tovább veszekedéssel és verekedéssel.

én is szokom vonszolni magam után maját :-) tegnap pl. úgy akart a városba sétálni,hogy nem fogja a kezemet,ilyenkor nincs más kiút csak a vonszolás

cica:hát eddigi életében benti cica volt,de msot kinti lett :-( elegem lett a sok szőr,háynás,pisi takarításból,hogy maja wcre nem tud tőle elmenni ,mert kiszökdös én kergethetem amúgy meg megbízhatatlan és egy perc nyugtom nem volt már tőle ,hogy vajon mikor képeli Maját.

Marek
de cuki vagy :-) még az álmodban is benne vagyunk :-)

ezen a képen nekem nagyon tetszik a kocsi :-)

Andi
ne úgy képzeld el ,hogy megpfozom Maját ,hogy sittysutty meg minden csak egy kis legyintés :-)

megjött a cicás szerkó,úgy örülök neki tündéri :-) csak 2000 ft volt :-)
Vendég

Zu!
Melyik Peg perego kocsit néztéttek ki? MErt, ha kis/közepes bolygós, szerintem azt nyugodtan lehet használi, akár 2-3 évig is. Nem nehezebb, vagy nagyobb, mint egy jobb tili-toli. Nyaraláskor majdnem mindenkinek Peg prego kocsija volt, tehát valószínűleg nagyon jó kocsi, és még jól is néz ki. Apánka is mutattam, hogy ilyet kérek inkább, de valószinű nem lesz új kocsi. :(

Jutta!
Nagoyn keményedik a poci, még a fekvés és a magnézium, se a kalcium sem segít?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na itten kicsit.

Voltak dokinál, gennyes a torkom, fasza. Amugy ez a doki egy barom, így lassan kereshetek másikat. :?

Marek:
szupi a kocsi. Ez milyen fajta? Mennyi volt, nekem is valami ilyesmi kellene. A hordozót rálehet rakni? Mennyi volt? :oops:

Zsu:
ez pontosan így van, mi is amint ülni tudott a kölök cseréltük is le egy esernyőre. De ha Ti sokat fogtok sétálni,akkor sztem nem érdemes eladni majd, hanem május körül venni egy esernyőt ( 10-20 ezer) ezt meg megtartani télre, mert sajna az esernyő az télen egy kalap...... :roll:
Szval ha így nézed, akkor 2-3 évig tudod használni. :wink:
Vendég

Jutta! Ha azok tenyleg kemenyedesek, es nem csak a baba dugja ki valamilyet, azt megerzed!! :shock: :shock: Nekem sajna eleg surun van mostanaban, foleg ha sokat maszkalok, de olyankor lemerevedek, alig tudom folytatni az utamat, nehez a jaras.
Vendég

Andi, jaja, ezért is baromság elméletre alapozni, úgyis mindig a gyakorlat dönt. Az elmélet és az elvek csak arra valók, hogy jól pofáncsapják az embert - piszkosul nem is hiszek bennük (pont múlt héten mókázgattunk az "Élettel" - na jó, ő játszadozott velem -, hihetetlen, mekkora humorérzéke van, nagyon tud szórakoztatni :lol: )
Amúgy meg... soha nem is szerettem az okoskodó, hangzatos elveket, elméleteket, mindig úgy gondoltam, hogy a kőkemény elvek egyszerűen csak szűklátókörűvé teszik az embert. Számomra az elv nem az, amit hangoztatunk, hanem ami bennünk van kimondatlanul, ami alapján megpróbáljuk élni az életünket, de mindenképp meghagyva a mellékutak lehetőségét - mijafsznak kell már megint okoskodnom???, lőjjetek le :lol:

Huh, Zsu, téged aztán elhalmoztak, de jó neked :). Babakocsi terén pedig én is pont ilyenen gondolkodtam: nyáron már Anglia, oda pedig tuti, hogy nem viszem magammal...
Amúgy fiú lesz, Marci - igazából Majcibaba, mint Timi Majája :)

Na bazz... megint bezavartak, tuti, hogy már totál aktualitását vesztette megint a zagyva szövegelésem...

Kép
ebinc

Képek:
apukán múlik, h mikor lesznek. Az ő gépét vittük, ami nincs feltelepítve az enyémre, így az övére kell letölteni, majd a közösből tudom átlopkodni őkat. Bonyi mi?! :) :wink: :lol:
Vendég

Andi!
Ne hogy menj. Én vagyok, de nem írsz.
Kérdezek és válaszolsz, ha van még kedved. ok?
Milyen kocsit néztettek még? újat, vagy használtat akartok venni. Érdeklődtettek márkakereskedésben, hogy nincs-e kifutott darab vagy teszt kocsik olcsóbban? Általában megéri.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, a kocsit tőlem kérdezed? :shock: :shock: :shock: csak mivel tárgytalan... :wink:

Timi, nem verést képzeltem... :wink: :D egy-egy legyintés vagy makarenkói pofon a kellő időben az én világomat sem döntené rommá

Kép
an°°di

tényleg, Andi, autó: aszongyák, hogy a japán autók a legfszábbak, viszont ha gáz van, drága az alkatrész (nekem és ismeretségi körömnek igen bejöttek a japcsik :) - mitshu, toyota, nissan.... - és még jól is néznek ki

Javítás, alkatrész szempontjából viszont tényleg az Opel áll az első helyen...

Kép
ebinc

höhö :) pofon :) persze, csak mire eljutsz arra a pontra, hogy taslit kell adni, addigra már nem tudod megtenni :lol: - elég egy másodperc és már képtelen vagy rá, szóval a pofon általában tényleg csak hirtelen dühből sikerülhet (vagy csak én vagyok balfsz, de nem tudtam, nem tudom megütni Petykót, életében egyszer kapott, azt a fájdalom szülte, szegényke, egy éves kora körül egyszer ült az ölembe és beleharapott a nyakamba csakúgyból... émmeg a fájdalomtól durr....)

Kép
ebinc

hé, Andi, miért tárgytalan az autó? Persze, biztos megjött dollárpapa, oszt hozott nektek amerikásnagycsaládit, mi? :lol:

Kép
ebinc

Hajni
sport és sport között is van különbség ,mi télen is azzal nyomolunk,nyomoltunk
Kép

a mienk iylen a mózessel,ebeb még rakok plédet plusz még ha hideg van mehet rá a lábzsák,ebbe nem fog fázni a baba az tuti

van egy ilyenünk is az tényleg csak nyáron jó
Kép

Ebi
jó ez a majcibaba :-) tegnap olyan rai volt Maja ,bemutatkozunk a szülésznéninek mindenki mondta ügye a nevét,erre a végén Maja bemondja :Majszika :-) édes volt. Ha nem lenne ilyen csajos kinézete biztos megkérdeznék,hogy Marci?
Vendég

Ebi
jpaánhoz is van már utángyártott,amúgy tényleg jók csak még egy bibijük van,szinte már semmit nem gyártanak a valóban Japánban :cry: mindent Európában vagy Thaiföldön,Koreába csinálnak és ennek a minősége megsem közelíti a hírs japán csodáékat.De kiestem a gyakorlatból nem tudom milyen autót ajánlhatnék Andiéknak.
Vendég

Hajni
42 ezer volt használtan...chicco...és a hordozót rá lehet rakni. Próbálok felrakni egy képet arról, hogy milyen lesz nyáron...viszont jövő télen nem tom mit csinálunk :oops: Erre eddig nem gondoltam...mi majd akkor veszünk egy olcsóbb használt sportkocsit szerintem :oops:

marek

Marek
nyugi jó vásárt csináltál,az a drapp esernyőkocsi amit felraktam újonnan 5 rugó
Vendég

Marek
nyugi jó vásárt csináltál,az a drapp esernyőkocsi amit felraktam újonnan 5 rugó
Vendég

Na ebéd kipipálva! Paradicsomleves canderellel! :? De a penne isteni lett! Recept valakinek?
Már a "trösztünk"nek is dógoztam...
Gyereknevelés! Mindent megbeszélni a gyerekkel??? Eszem ágában sincs! Van amit úgy kell csinálni, ahogy mondom és kész! Ez tanításkor sem működő módszer! És igenis, ha van helye és ideje a makarenkói pofonnak, akkor csattanjon el! (Hogy az most szobába-zárás, hidegvíz, vagy egy kis seggre pacsi az tök mindegy!) Én eddig is így próbáltam kölykökkel boldogulni! És nekem eddig bejött! Nyilván tanítani más, de azért már bocs nem ebből lesz a visszapofa meg ilyesmi! Én azt látom, h ha mindent megdumálnak a gyerekkel, az mindig visszaüt (lehet, h csak kamaszkorban, de akkor is!). Lehet, h túl szigorú anya leszek? Mondjuk ettől félek egy kicsit! :roll:
És akkor (és részemről lezárva) babakocsi témakör! Hát mi olyat vettünk, amit ti itt folyamatosan köpdöstök! Könnyű, travel systemes (amúgy kis helyen fér el!), dizájnos és drága! És mostmár nem érdekel ki mit mond! Ez van! Első gyerek, ki tudtuk köhögni rá a lóvét, amire én gondolom, h használni fogjuk, arra most még így tapasztalatok szerint úgy néz ki, megfelel! Ha meg nem válik be, akkor ráb*sztunk!
A peg peregot meg azért láttál sokat az Adrián, mert Horvátországban sok az olasz!
Mi meg ilyet láttunk egy párat, ami nekünk van Lengyelországtól Ausztriáig! (Kétségtelen, h ez nem az olcsó kategória...! Ezt le kell szögezni!)
Nem is fotózom le, mert már nincs kedvem!
Nézzétek meg itt, innen kaptam az ár-ötletet és ennek a csajnak ugyanolyan van!
http://terhessegem.blog.hu/2007/07/03/a_babakocsink

Kép
ermoni

Kép

Ilyen kicsi is tud lenni....ezér vettük meg....meg a mintája miatt :lol: :lol: :lol:

marek

Zsu
Ennyi cuccot egyszerűen nem lehet kapni! Ez nem ér!!!! Biztos nagyon jó lehettél :lol: :lol: :lol:

Móni
Én a ti kocsitokat szeretném látni :cry: És azonnal :lol: :lol: :lol:

Meg érdekel a pennés recept, bár én ma megettem a heti tésztaadagomat. Érdekel sok sok sok zöldésges recept is...mindenféle rakott izé-bizé....mer ugye én most már nemcsak számolok, hanem írok is, hogy meg tudjam mutatni a nővérkének legközelebb :roll: Szóval holnap kéne valami rakott cuccost csinálni...ötlet???

marek

Marek
király ez akocsi :-)

Móni
drága szívem,dehoyg köpködünk,csak szerintem jól megkell nézni ,hogy mire ad ki az ember lovettát.Az nagyon szuper,hogy megtudjátok venni Jankának a kocsit,nagyon szép és vagány.Hú elképzelem benne a kiscsajt abba a keki cuccba :-) tündéri lesz.
Nekem nagyon tetszik és biztos kicsire összecsukható nem?Szerintem a sport részt is sokáig kitudjátok használni.A tietek isilyen színű?
Vendég

Ajaj...:( Móni most rám céloztál? :(
Nem köpdöstem én senki választását, csak a saját tapasztalatomat írtam le, bocsi. :cry:

Qunny-t is sokat láttam tenger parton, csak a zap félét. Sokan szeretik, csak én a kerekei miatt nem tudtam volna túrákat tenni a városban.
Érzékeny napod van ma?

Marek!
A kocsira fel lehet tenni a boltíves tetőt, mert ha kompatibilis vele, akkor télen is nyogodtan lehet használni. A gyerkőc elég nagy lesz már akkor jövőre, hogy overál és pléd elég legyen neki.

Na de több tanács csak kérésre, mert még kikpaok Mónitól. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

egyébként én utálom a PegPeregot :-) de az egy másik történet :-)
Vendég

Móni, ez ... nagyon dizájnos tényleg :D színre is ugyanilyen?
és ki köpdöste, teeeeeee??? esetleg savanyú a szőlő?!?! ;) nekem azért nem kellene ilyen, mert nem fér bele két gyerek egyszerre :P

ja, a mi kocsinkról volt szó??? totál kész vagyok, Jolka/Ebinc... azt hittem babakocsi... f*szomatmán...le kéne dőlni pihenni...nem megy ez ma nekem. kedvetlen vagyok...

szigorúság: pont ugyanezt mondtam hétvégén, h attól tartok, túl szigorú leszek. erre lapozgatom a nők lapját és korniss mihály aszongya, h az nem jó, ha egy anya olyan, mert annak nem lehet a szoknyája mögé bújni (mert? miért ne lehetne????? :roll: :roll: :roll: :evil: ). mert az túl férfias. az apa legyen szigorú. jaaaa... mintha lett volna ő az anyja valakinek. vagy én :lol: :lol: ez is, mint annyi minden más, személyiség- és gyerekfüggő. ha kiabálós vagyok, akkor az vagyok. slussz-passz. attól még lehetek jó anya. lényeg a kompatibilitás és az elfogadás. de kéremszépen engem is elfogadni olyannak, amilyen vagyok... 8)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?