jó sokat írtatok,helyes
Zsu
csak kevesebbet mozog Panka ügye?de azért mozog.Vannak időszakok ,akár napok is maikor így belassulnak,nyralás elött volt így nekem is ,már kezdtem pánikolni,de aztán most megint többet mozog.
na jól van látom közbe Panka beindult
óh ne sajnálj nekem ezt dobta ki a gép
sok kisgyerekes van akinek könnyebb vagy nem vallják be a problémákat.Nem ezzel töltö ám a napjaim nagyrészét,hogy ezen agyalok.Az élet megy ,nem mindennaposak ezek a hisztik az éjszakák sem mindig ilyenek,ez olyan időszakos dolog.
Ma pl. még nem volt pisi baleset,evett szépen,hisztike sem volt csak egy pici,ilyeneket felsem veszek.Csak kicsit fáradt vagyok
Szokok én Majcival beszlgetni ,de amikor örjöngős hiszti van szerintem nem is hall
hú apám ennyi mindent kaptál???ez nagyon jó
babakocsi:én totál így gondolom
márhogy felsleges mindentúdót venni,ezért marad nekünk a majdnem vízszíntesig döntehtő sportkocsink,merevaljú mózessel,télen még jó lesz aztán kikerül a mózes.3-4 hósan már sok baba igényli ,hogy kilásson.DE vannak olyan mindentudó kocsik amik kisebbek,könnyebbek és később sportként is nagyon jók,azt ha jó árba talál az ember szerintem nagyon jó.
Jutta
muti a listát és hogy mi van kipipálva
figyu én Majával mindig azt hittem keményedik a pocim,aztán a csudákat az a baba volt mindig,most már keményedik,elég nagy a különbség a két érzés között ha nem az egész kemény ,mint egy dinnye,akkor szerintem inkább Dorka nyomul erre-arra
Ebi
hát akkor te érted,miről gagyogok,meg tudok kiakadni.Mostanra már elmúlt teljesen a nagy hisztik korszaka?
hiszti után és is próbálok vele beszélni
Niki
nem semmi sztory,de szerintem csak is azért ,mert egy jónagy bunkesz volt az orvosod.Elhiszem,hogy félsz,rettegsz a szüléstől,de teljesen megérteni nem tudom a programozott császárt.Szerintem jobb a babának is mamának is atermészetes szülés,ha nincs akadálya.Bár ehhez tényleg az kéne,hogy ne így indulj neki,hogy egy borzalom lesz.
én se csodálom a füttyöket
te sem panaszkodhatsz agyon csinos vagy
Jolka
nélunk vezetni nem kell a magzatmozgást csak figyelni,nyugis napokon vagy amikor gyengébben mozog számolom,hogy meglegyen a tíz,de ált. sokszor többet mozog.
már van nálunk is gáz,hallod Gabci ?szipózhatunk
Majszikám
:
eleinte (amikor kezdődött az örjöngés) én is pofon vágtam Maját,persze nem úgy kezdtem és nem is csak kisebb sírásnál,hanem amikor nem használ a szép szó a csúnya szó és verekszik,örjöng azt se tudja már hol van ,mit csinál.3-4 taslit kapott eddig,ált. használt,de az utolsó időben nem.visszaütött vagy még jobban rázendített,ekkor már nincs értelme a pofonnak se.víz arcba szintén hatástalan.így most a szoba hatásos,világos van,ott a sok játék az ágya,cumi,pia úgyhogy én azt a pár percet kevésbé sajnálom,minthogy jól megkalapáljam.Én még hisztisebb voltam ,örjöngtem amíg nem hánytam,anyám meghagyta,ezért nem tetszik neki,de nem érdekel én nem fogom hagyni,hogy úgy viselkedjen.Azért pincébe nem zárnám.
Alvás
mi a fenét cisnáljak veel?hagyjam sírni?azt sosem tudtam.
Apucival az a gáz,hogy alszik,mint a bunda,tehát először felkele én mert hallom hogy nyekeg vagy átmegyek és megvárom még visszalszik 5 perc vagy fellökdösöm az apját aki egyből vagy áthozza vagy ott marad és elalszik én meg agyalhatok azon hogy vajon mikor jön vissza,mert az ébresztője meg ittvan ,nehogy elkésssen.
Iagzából azzal még elvagyok,hogy 2-3 felé egyszer átmegyek hozzá 5 percre és reggel ébred meg legközelebb amikor az apja már fent an és áthozza kununk még egyet.De ez hogy óránként ,két óránként menjek hozzá vagy itt aludjon egész éjjel akezeen meg csapkodjon ezt nem bírom sokáig.Ált. második keléskor hozom át hogy legalább mászkálnom ne kelljen.Ha ez így marda a babaszületéséig reformok lesznek,nem túl házzasság barát,de így leszmindenkinek ajobb én alszom itt Bibivel a férjemmel amíg nem kel a kisasszony és hanem akr hosszan aludni még mindig sokszor kel,akkor van egy nagy szivacsunk azon fognak ketten aludni a párommal a másik szobába.
Móni
ott bassza a pék ezt a hülye cukrot,te tutira nem vagy cukros,ne kínozd már magadat canderellel.
köszi,persze megoldok mindent
Gabi
látom te is nyügi vagy a melegbe,mi lesz velünk a héten?brrr
szülésznővel hogy állsz?mész majd szülésfelkészítőre?
pelust majd vigyél a krházba ,mert azt mondta a szülésznőm ,hogy nagyon spórolnak vele a csecsemősök.
Segítségem nincs,anyósomra nem lehetne rábízni ,mindenki más dolgozik.
Engem nem strzesszel eza z öt perces berakom a szobába hiszti ,régebben pofon vágtam amikor örjöngött ,3-4 szer volt rá példa ,az észhez térítette,mostanra ez sem hatásos,így lett a szoba.Világos van ,be sincs zárva ,berakom neki a cumit,innivalót aztán szevasz,örjöng,sír majd megkérdem tőle befejzi e?ált. igena válasz hozzám bújik és lenyugszik,szeritnem sokkal jobb,mintha csak hergeljük magunkat tovább veszekedéssel és verekedéssel.
én is szokom vonszolni magam után maját
tegnap pl. úgy akart a városba sétálni,hogy nem fogja a kezemet,ilyenkor nincs más kiút csak a vonszolás
cica:hát eddigi életében benti cica volt,de msot kinti lett
elegem lett a sok szőr,háynás,pisi takarításból,hogy maja wcre nem tud tőle elmenni ,mert kiszökdös én kergethetem amúgy meg megbízhatatlan és egy perc nyugtom nem volt már tőle ,hogy vajon mikor képeli Maját.
Marek
de cuki vagy
még az álmodban is benne vagyunk
ezen a képen nekem nagyon tetszik a kocsi
Andi
ne úgy képzeld el ,hogy megpfozom Maját ,hogy sittysutty meg minden csak egy kis legyintés
megjött a cicás szerkó,úgy örülök neki tündéri
csak 2000 ft volt