Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu! Ez a rettenetes sok cucc... nem viszed túlzásba? :wink: :lol: Mondom én... :lol: :lol: :lol:
És ennyi babacucc között miért vágsz ennyire megszeppent, bánatos képet?! :wink:

Kép
ermoni

szasztok

épp fűrész 3 nézés közbe vagyok,közbe vacsiztam jó gyomrom van mi?

Móni
muti,muti mindent látni akarok!!!!!!!!

hétvége??? katasztrófa,két éjjel megint nem alvás után vagyok,plusz Majának van kaki gondja,nem részletezem,de visszatartja és állandóan csak sír hogy kell-kell,éjjel is,de ameddig tudja visszatartja,ha jön akkor meg ordít.szal éjjel s ment a műsor,aztán 7ko felkelt és úgyis maradt :shock: :shock: :shock: ez már sokk nekem úgyhogy gyorsan firssen összevesztem mindenkivel :-) aztán kibékültünk,nem nagy dolgok,de nem vagyok épp kisimult.Erre na mondom majd hazafelé alszik az autóba ,kialussza magát és normális lesz (merthogy neki is korai volt a 7 óra) erre aludt 5 percet és nem akart visszaludni.Mondanom se kell olyan dilinyós volt,hogy az hihetetlen.

Zsu
hú lassan utolérsz a cuccokkkal :-)tényleg olyan kis édes arcot vágsz a képen :-)

Andi
nem akarok én senkit sem riogatni :-( bocs ha úgy jött le,nem akartam

Voltam a szülésznénimnél,nagyon szipi,elbeszélgettünk mindenről.Gátvádelemtől nem zárkozik el,szülésnél derül ki,ha lehet az lesz,nagyon jó lenne.Vannak változások a kórházba ,javulások ,már csinálnak a gyerekágyon is rooming in-t ,ha nincs hely lent,ez nagyon jó.Láttam egy pár pici babát,annyira de annyira édesek voltak :-)volt kis hajasbabuci is,várom már nagyon ,hogy nekem is legyen :-)megint :-)
Bibivel most fejeztük be a vacsit,jókor igaz?de majától nem lehetett enni se.Anyum csinált májrahuval töltött rántott husit én meg káposalit+ barack+ SÖR :-)

na nézem ezt a borzadályt :-)

Hajni
képeket és beszámolót kérünk,hogy bírtad az utat?meg mindent?
Vendég

Sziasztok!

Csak életjelet adok, már 15 óra óta itthon, voltam net közelben is , de írni nem nagyon volt kedvem. :(

Hajni!
Üdv. újra itthon!!! Milyen volt?

MÓni!
NAgyon kivűncsi vagyok mit sikerült vásárolnotok. :D

Timi!
Miért tartja Maja vissza? A szobatisztaság miatt? Manó akkor képes visszatartani, ami nem sikerül neki, ha nincs rajta pelus...

Andi!Milyen kocsit néztettek?

Bocsi, de most már megyek...

REggel jövök!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
mi a baj?

Szerintem azért tartja vissza,mert egyszer fájt neki,szorulása volt és azóta ha érzi,hogy kell inkább összeszorítja a fenekét és tartogatja akár még 2-3 napot.Pedig nem bogyózik ,veszem neki a drága bio leveket,gyümölcshusos levet,eszik sok tejterméket (tej,joghurt,kefír) gyümit mikor milyen kedve van ,de eszik azt is.Végszükség esetén adok neki levolac szirupt,az lazító ált. eredményesen,de azt csak akkor vetem be ha már 4-5 napról van szó.Akkor is sír órákig ,mert fél hogy fájni fog.
Vendég

Sziasztok!
Amikor az előbb benéztem, akkor még senki, most meg már senki :shock: jól csinálom...de közben befejeztem egy könyvet és ismételten megállapítottam, hogy nem tudok én ennyit feküdni, jobban fáj, mint az autótakarítás.... :roll:
Holnap reggel megyek a védőnőhöz, utána irány a diabetes szakrendelés, ahol remélhetőleg nem írják be nekem is, hogy cukros vagyok, mert felrobbanok... :twisted:
Délután már leszek, de remélem addigra már ideérnek végre a festők....nem bírom ezt a felfordulást, felfordul tőle a gyomrom, és látszólag ok nélkül elkezdek zokogni, apuka meg néz, hogy mi a franc van már megint, én meg mondom, hogy olllyan kupi van brühühü :shock:
Na megyek, fetrengek még egy kicsit, de délután annyit aludtam, hogy ma éjszak tuti nem fog menni...inkább olvasok...vagy én is nézzem meg a Fűrész 3-t?!? :shock: :shock: :shock: Timi...te mé nézel ilyeneket...főleg vacsora közben....aztán meg csodálkozol, hogy folyton hánysz :lol: Érdekelne erről filmes szakértőnk véleménye...hiányzik ez a film Timinek? :wink:

Jó éjszakát mindenkinek, vigyázzatok a fűrészekkel!!! :lol:

marek

Sziasztok!

Csak egy aktuális pocakfotó :D

zsu: nagyon édik a kisruhák. Lesz még 3x ennyi is... :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hali
jór röhögtem Marek :-) hiányzik e nekem a film :-) Én már csak ilyen bomlott agyú vagyok,mondjuk addig nem néztem oda amíg lefűrészelte az ipse a lábát,sőt az a taktikám,hogy közbe csinálok mást is,pl. netezek :-)így nem háynok tőle és még rém álmaim se leszenk :-)alapba nagy horroros vagyok aztán majci születése után még a híradót sem bírtam nézni,hónapokig aztán visszadurvultam,most megint kezdek visszavenni :-)
Vendég

Sziasztok!

Na jól van Móni, meg volt az egynapos türelmi idő, mostmér képeket iziben!! :wink:

Marek én is rosszul vagyok már a fekvéstől, dehát...

Timurr, hogy vagy, jobb a kedved, kialudtátok magatokat a csajszival?

Jolka, hát téged mi lelt? Mi a baj, vagy csak fáradt vagy?

Hétvége jól telt, itt volt csomó barát, én nyilvánosan fetrengtem - na jó vasárnap az egész társaság dettó, mert szombaton sokáig buliztak (a szomszédban, tehát és 10-kor jólnevelten lefeküdtam alukálni) - ha véletlen megpróbáltam háziasszonykodni, nyomban 3-an szóltak rám, mondtam én, hogy csak terhes vagyok és nem mozgássérül, ill. nem beteg, de akkor se hagytak. :shock: :lol:

Ma megyünk este a kórházba, megnézi Apuka a szülőszobát, én meg a választott szülésznőt! MAjd beszámolok!

Jutta

KépKép
jutta

Húúú Rita, ez a Lala-lakosztály... mekkora lehet ez a gyerek már, tényleg te lassan "finishelsz", néha irigyellek... pár hét és babázhatsz!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Képzeljétek, tele lettem herpesszel a szám! Sztem az utóbbi napok stressze és cukormizériájának köszönhető!
:twisted: Képet a babakocsiról csak akkor mutatok, h Hajni és Jolka megígéri írásban, h nem sz*rozza le! Így is qrva sok pénzt adtunk ki rá, a fikázás nem esne jól! (Tudom, h Jolka kritériumainak nem mindenben felel meg, Hajninak meg volt már hasonló és utálta... szal ezért!)
A rucikról, meg rólam (veri egoiszt!) mingyá megcsinálom!

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Visszaolvasni nem tudtam, sztem nem is tudok ma. :(

Nyaralásról röviden:
szép volt, jó volt, pont elég volt. :?
Amugy nagyon szép helyen voltunk, az utat is jól viseltem, de nem bánom, h vége lett.
Marci imádnivaló volt, bár a tengertől félt kicsit, így inkább homokozott.
Képeket majd rakok.
1 nap volt hideg, na nekem sikerült megfáznom, így reggelre belázasodtam szerdán, azóta köhögök meg öklendezek meg ilyenek, szval irány a doki. :x
Rólunk ennyit. :)

Móni:
muti a kocsit. :))
Írásba adom, h nem szólom le. :lol: :lol:
Vendég

Jutta
köszi,khm ma csak 4szer keltünk,de nem két óránként szerencsére úgyhogy kicsit jobb,de úgy látszik végképp rászoktam a napi egy tejeskávéra,anélkül zombi vagyok.Viszont Maja úgy nézem átállt nyári időszámításra ,mert ma is fél 8kor kelt,ez nekem új,meg kell szoknom,de remélem hamarabb elalszik délután meg este.Reggel frankón telipisilte az ágyunkat úgyhogy most teregettem ki takaróstől mindnenestől,mpersze mosás után :-)

Móni
mutijjá má mindent,Janka úgyis szeretni fogja akocsit,reméljük te is :-) biztos tuti majd írd le mit tud.rucikra is nagyon kíváncsi vagyok :-)

Hajni
képeket,képeket.Hát sajnálom ,hogy elkapott ez a nyavaja :-( jobbulást
Vendég

Sziasztok!
Köszi Hajni! :wink: Még megvárom Jolkát is! (Remélem ma jobb a kedve, mint tegnap... :wink: )
Hát, sajnálom, h betegeskedsz, de kihevered és kész!
A nagyérdemű szórakoztatására néhány kép!
Kép
Janka ruhácskák és a macskánk! Ez az állapot a gyerekszobában nem lesz! Oda nem teheti be a tappancsait! (Korlátozni kell a mozgásterét, sajna!)
Kép
Ez meg az alig 9 eurós H&M-es kismama ruci!

Kép
ermoni

Szia Timi!
Hát hallod, ahogy így leírod mindennapi küzdelmeid Majával... Nem könnyű! De ugye nincs ez mindig így, mert akkor baromi fáradt lehetsz! (Meg mondjuk én is az leszek, ha az én lánykám is ilyen lesz... :? )
A rucikból ez válogatás, nem akarok dicsekvőnek tűnni! (Na jó, csak egy kicsit! :wink: )
És nem is tudom mennyi látszik belőlük! :roll:
A többi hétalvó merre van?
Andi, Marek, Zsu és a többiek?

Kép
ermoni

Móni
látom,te is szereted a keki vagy szürke színű cuccokat ,rózsaszínnel nagyon tutik :-) Láttam a múltkor Majcinak egy tuti kabátot,erre megvették előlem :-(
nagyon dögösek a rucik.a naci az bélelt?az nagyon állat én is akarok ilyet,bár már csak Majának,Bibi cuccot már tényleg nem nagyon kéne vennem

jah még a bodít kikell emeljem ,nagyon tetszik :-)

és a te ruhád is nagyon tetszik :-) egyezik az ízlésünk csak én ilyeneket már nem húzhatok fel :-(

jó ez a macsis kép,nekünk is volt ilyen az albumomba is,hogy ahasamon néz a macska meg akiságy alatt világít a szeme,azt hittem majd boldogulok egyszerre babával-macskával,de nem jött össze :-(amikor hazavittük Maját nekiakart egyből támadni ,íígy beköltöztettük a fürdőbe,ez ideáig ott élt,persze néha kiengedtük,felügyelet alatt,de mindig kiakart menni,így most már lassan két hete kiköltöztettem :-(
Vendég

Móni
valóban nem könnyű és az a legrosszabb,hogy senki nem érti meg ,persze más hasonló kaliberű gyermek anyaj megérti de a szüleim a férjem nem,hogy kiakadok.Anyukám azt mondta terrorizálom azzal ,hogy amikor hisztizik bezárom a szobájába 5 percre,de különben megverném az tuti.Úgyhogy szerintem jobb ez így,ez nem fáj neki és lenyugszik.Meg megkaptam hétvégén,hogy egy ekkora gyerekkel bizony sok tenivaló,gond van,na mondom köszi beszélni könnyű nem te vagy vele,immáron két éve nonstop és tényleg nonstop.Amikor megszületik a baba az első hetekbe nem is érzi az ember fárasztónak a keléseket éjjel,nappal is helytállni ,de fél éve meg egy év ,sőt két év után már eléggé fárasztó.De mondjuk megszoktam,csak amikor jön egy pár ilyen kemény nap akkor kitudok akadni,na nem panaszkodom tovább
Vendég

Sziasztok,

tegnap dögrováson voltam a melegtől, szinte egész nap aludtam/feküdtem.
És nagyon szar kedvem van, mert Panka alig mozog, én megszoktam, hogy egész nap üti-vágja a hasam, szóval most parázok ezerrel, nincs is kedvem semmihez.
Nem tudom, mit csináljak, hivjam a kórházat, vagy várjam meg a szerda reggelt, mert akkor megyek úgyis a kötelező UH-ra.
Miért kell állandóan aggódni valamiért? Miért nem lehet egy nyugis néhány hét??? :cry: :roll: :x :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó hétfőt, hetet, és...

Zsu! Ne ijedj meg, velem is csinált ilyent párszor Marcibaba, szívroham kerülgetett az ilyen napokon, aztán egyszer csak újra beindult. Érdekes, hogy általában egy napon keresztül szokott tartani ez a "tojok rátok" állapota, szóval nyugi :)
Jah, és hogy miért kell állandóan aggódni valamiért? Hát készülj fel, innentől kezdve az egész életed egy piszok nagy aggódás lesz. :lol:

Na visszaolvasok, oszt majd jövök :)

Kép
ebinc

Sziasztok!

En is itt, a mozgalmas hetvege utan!

Hajni! Hello ujra, itt is! :D

Dzsuzsa! Ne aggodj a baba miatt, ilyenkor mar kevesebb helyuk van, ezert mozog kevesebbet, foleg elso terhesseg idejen, ez teljesen normalis!! A mehed a masodiknal sokkal rugalmasabb lesz. :?

Moni, nagyon kiri a ruhakollekcio! Itt, Angliaban is olyan valasztek van, hogy mar leassan csak lekotozott kezekkel merek a varosba menni! :shock: Raadasul ez a nyari learazas... :?
Tok jol nezel ki a ruhaban, olyan karcsu vagy!!! :evil:

Ma megveszem a cuccokat, amik a korhazba kellenek. Ha minden igaz, 6 het mulva szulok... :shock: ( Csaszarmetszest kertem, amit valoszinu engedelyeznek is, igy azt a 38. het vegen csinaljak. Most hosszan nem reszletezem, miert, az elso szulesemet a draga orvosomnak sikerult egy harror-elmennye varazsolni, meg 15 ev utan is rettegek a szulestol...)

Vigyazzatok magatokra, igyatok sok folyadekot!! :!: Nekem itt nincs ilyen gondom! Meg kene keresnem a salamat... :shock:

Niki
Vendég

Köszi Ebi a nyugtatást, de a könyvek azt irják, hogy ha gyengülő vagy ritkuló magzatmozgást észlelünk, akkor azonnal be kell menni ellenőrző vizsgálatra.
Most azért hezitálok, mert nem akarok se flúgos-mindenértaggódó kismama lenni, aki hetente berohangál a kórházba, de felelőtlen kismama se, aki nem figyel az intő jelekre.
Most még adok neki néhány órát, hogy produkáljon valamit, talán az ebéd meghozza a kedvét egy kis hancúrhoz, aztán ha délután még mindig semmi, akkor telefonálok...mert ez már a 2. nap :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Niki, engem érdekelne a horror szülés története, hátha tanulunk belőle. Nem osztod meg velünk mégis? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Zsu, ne aggódj szerintem a meleget is megérzik a babák!!
Persze, ha megnyugtat inkább menj ovoshoz, de nem lesz semmi gond!

Móni, eszméletlen csini vagy!!! És vagányak a rucik!!!

Niki egy kis hűvöset küldhetnél!! 6 hét,hajaj akkor már tényleg mindent össze kell állítani!

Hajni, jobbulást! Azért képeket majd kérünk!

Ja és kész van a babakelengye lista összegzésem... de csak akkor rakom fel, ha nem nézitek a helyesírást... Itthoni gépemem nincs elenőrző program és tuti tele van elütésekkel... de már nem akarok vele többet veszkődni!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Móni!
Nem fogom lefi....ni a kocsit, igérem. Biztos nagyon jót vetettek.
Rucik nagyon tetszenek, a színei is szuperek. A ruhád egyszerűen fantasztikus, és nagoyn elegáns vagy benne. lagzira én is eltudtam volna képzelni egy ilyen rucit. :)

Marek!
Tőled is bocsi, hogy legutóbb azt írtam , hogy nem tetszik. A kocsival semmi bajom sem volt, mert mindent tud, csak az a sárga szúrta a szemem, de előnye, hogy sötétben is észre vesznek benneteket. :wink:

Na megyek, még a többi hsz-t is elolvasom.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu, akkor majd az ebéd talán magához téríti :) - amúgy igen, én is azon voltam, mikor így szórakozott velem, hogy felhívom a dokit, de aztán szerencsére mindig, mikor a határon álltam, csak tudatta, hogy itt vagyok, jól vagyok.

Timi, értelek, nagyon is, én még csak terhes sem voltam és úgy fogyott el néha a türelmem Petykóval, a sok-sok évi nem alvás ki tudja csinálni az embert (ő is képes volt anno öklendezésig/hányásig vinni a balhét...)

Móni, aranyosak azok a ruhák és nagyon jól nézel ki a kismama cuccban is... Nem értem, mindenkinek olyan jól áll a terhesség, émmeg valahogy nagyon bénának érzem magam...
Lassan úgy érzem, hogy az utcán mindenki rajtam röhög, néha döbbent tekintetek akadnak meg a mellemen (asszem befestetem zöldre a hajam, hogy más válljon feltünővé rajtam...) :roll:

na megyek, szerzek hajfestéket

Kép
ebinc

Zsu, persze, leirom, ha kivancsi vagy ra, csak nem akarok senkit (foleg elso babast) megijeszteni, mert tenyleg nem ez a jellemzo. Szoval keszuljetek olyan szulesre, ami hat persze, hogy faj, de felejthetetlen! :D

Annyi volt nagyvonalakban, hogy a 38. heten csak egy sima vizsgalatra mentem a korhazba, amikor a doki kozolte, hogy kicsit mar nyilik a mehszajam, ugyhogy ma meginditja a szulest. (Mar ez is furi, miert nem fektetett be, es vartuk termeszetes uton)
Aztan bementem, elokeszitettek, felfekudtem a szuloagyra, megrepesztette a burkot es bekotottek oxitocin hormon infuziot. Valoszinuleg nem akart az ejbe nyuloan dolgozni, mert olyan lo-adagban kaptam a hormont, hogy az egesz vajudas alatt szinte egybefuggo fajasaim voltak, es kb. az otszoros erossegu, mint egy normal uton halado szuleskor. Az agyat nem hagyhattam el, fekudtem a hatamon vegig ezekkel a hatalmas fajasokkal, orditottam, aztan amikor mar ugy ereztem belehalok, kertem EDA-t, amikor kozolte, hogy a baba nemigen akar lefele jonni, ezert arra gyanitanak, a nyaka korul van a koldokzsinor, ezert EDA-t nem kaphatok. Szoval meg ez is!! Na, nem akarok hosszu lenni, vegul meglett a lanyom(szerencsere nem volt a nyaka korul, csak rovid volt a k.zsinor, ezert jott le nehezen a baba). Aztan mikor vegre a szulesnek vege volt, elkezdtem nagyon verezni, dokik futkostak, tanakodtak...es pumpaltak ki belolem a sok vert...de aztan ez is megoldodott..
De szoval....most csak fel akarok fekudni az agyra, es 10 perccel kesobb megkapni a babamat! Tisztaba vagyok vele, hogy utana a gyermekagy resz fajdalmasabb, de meg sem kozelitheti azt az elmenyt, ami engem akkor ert!!
Tudom, sokan elitelik az un. "rendelt cs.metszest", de engem nemigen erdekel! :D Itt az a gunyneve, hogy "Too posh to push" szindroma :D
Vendég

Jutta!
Várom a listát, komolyan. Helyesírást nem nézzem, az enyémnél nem lehet rosszabb. Meg ez egy fórum, majd a hivatalos leveleknél jobban oda figyelsz. :)

Zsu!
Dokim szerint, tényleg kihat a meleg a babákra, ilyenkor kevesebbet mozognak. Az én pocaklakóm eleve kevesebbet mozog mint Manó annó. Egyél valamit, pihenj le és simizd a pocakot, csikizd, fel fog rá ébredni. Nálunk a zene jön még be, vagy a kocsikázás. Nem szereti, ha ülök, egyből jelez. Ja és a csoki a legjobb, arra egyből beindul. Próbáld ki, csoki és zene....
Abszolult nem mozgott a baba 2 napja, vagy csak kevesebbet?

Tényleg, többiek, nálatok van magzatmozgás számlálás? NÁlunk kb. 32. héten kell elkezdeni számolni. Napponta 10x kell megmozdulnia legalább. És vezetni kell egy táblázatba. Ezt azért tanálták ki, hogy aki nem figyel elégé a gyerekére, ne felejtse el, nehogy baj legyen. De ez nem ránk vonatkozik. :wink:
Manaó a 10-et már reggel kilenckor produkálta mindig. Pedig akkor sem figyeltem annyira, mert állandóna mozgásban voltam, de nem lehetett észre venni, mert állandóan bulizott.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki... jó nektek, hogy lehet kérni a császárt... bár a dokim azt mondta, hogy megoldható nálam is, mivel komplikált volt az első szülésem, hogy őszinte legyek az igen-nem, igen-nem között ingázom... (na meg ugye közben kirobbant az országos botrány, hogy túl sok a császár, szigorúbban fogják ellenőrízni, hogy mennyire indokolt). Nálunk a szülés után öt napig még elég sok megalázó procedúrán kell végigmenni, ez is a császár mellett szólna (már nálam), valamint nekem még jó egy hónapig elég nehezen ment a mozgás (szülési komplikációk miatt, nem részletezem), ennyi ideig meg császárból sem tart, míg kimászol.
Szóval nem tudom, meglátjuk, mi lesz.

Kép
ebinc

Niki, ez tényleg nagyon gáz, de biztos, hogy hagyod, hogy egy 15 évvel ezelőtti köcsög állat doki miatt megcsászározzanak? Egyrészt az élményből maradsz ki, másrészt tényleg utána a lábadozási idő :roll: Van egy ismerősöm, akinek muszáj volt császárral szülnie néhány hete, mert faros volt a baba, de még 6 hét után is alig tudott rendesen menni.
Most jobb kezekben lennél...azt nem lehet, hogyha nagyon gázos a hleyzet, akkor még közben is kérhetnél császárt?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Niki!
Teljes mértékben megértelek. Szörnyű lehetett, főleg, hogy a baba még jó helyen lett volna bent. CSak nem a nyaralását féltette a doki? Nekem sem tertmészetes ez az "erőszakkal" megszületés. De ki mer egy dokival vitatkozni, hisz elvileg ő a szakember.
NAgyon remélem az én dokimmal nem lesz ilyen. Az első szüléssem nagoyn jól sikerült. Az anyósomnak hála, protkós voltam. Elfolyt a magzatvíz, és gyorsan keríteni kellett dokit. Ő egyből hívta az ügyfeleket, hogy gyorsan kell egy jó doki. A tiszti főorvos egyből intézkedett, szerencsére bent is volt az orvos. Sose láttam előtte, a papám lehetett volna. De tetszett, hogy határozott volt, teljesen rábíztam magam. Edát elutasította, mert tán lassítja a szülést, de semmi mást nem ajánlott fel. Szerencsémre az ügyeletes doki megkérdezte, hogy nem kérnék-e gázt? Megpróbáltuk és nagyon jó bevált. Nagyon bízok benne, hogy a mostani is ilyen simán megy majd.
CSászár, ha szükség lesz rá, nem fogok tiltakozni. Legutóbb még farosak voltunk, ha doki szerint biztonságosabb a császi, akkor hajrá.
A nagylányodat még itthon szülted, ugye?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok!

1. kikérem magamnak a hétalvó státuszt. ;) kéremszépen, én dolgozni voltam. utána meg pénzt költeni (egy nagyon egyszerű szürke és egy nagyon szép, afrikai-stílusú...hamár kánikulaugye... felsőt, és 4 szép! bugyit vettem ---promod és women'secretben).

2. képek: Móni csini baromira! (mikor volt nekem ilyen pici hasam jajj :shock: :roll: :lol: ), a ruhák mind-mind nagyon szépek, Zsu és Móni szerzeményei is.
Marek, lássuk a kocsit!
Rita... :shock: :shock: nem semmi!!!

3. mozgás: lehet, h azért, mert 2en vannak, de ami bennem megy, az fenomenális. imádják a meleget. hidegfrontban többet alszanak/pihennek/mittomén, de most ramazuri ezerrel...
Zsu, lehet, h Nálad pont fordítva van, nem?

4. szülés: Niki, mennyire voltál nyitva, mikor úgy gondolta az orvos, h elindítja? mindenesetre horror, ja. ilyenkor kellene vki, aki észnél van, és megtiltja az oxitocint, nem?

5. horror: nemááááá.
:oops: :cry: :? én mindig rosszul voltam tőle. mi tegnap este Nagy kékséget néztünk. van lemaradásom na...

6. kelengye.. Jutta, lássuk a táblát, kit érdekelnek a hibák? ki tudjuk szűrni a lényeget... :D (bár én Timiével járkálok és sehogy sem haladunk :lol: )

7. has: Mónié csini, Ritáé irtó nagy, Ebinc a tiédet meg muti... ha te is, akkor én is :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Fú csajok, próbálom ezt a diétát is betartani, de olyan alacsony a cukrom folyamatosan, h rosszul lettem! Lehet, h mégis cukros vagyok? Vagy hülye, h ennyit foglalkozom ezzel. (Még az ebédet is canderellel főzöm... :oops: )
Zsu! Nem vagyok doki, de a sógornőm anno ilyen esetben berohant a kórházba és benn tartották, pszichiátriai zavarral! :?
Ne olvass túl sok szakirodalmat! Márcsak azért sem, mert nem arról van szó, h egyáltalán nem mozog, hanem mert kevesebbet, kevésbé intenzívet! (Legalábbis ezt írtad!) Semmi baja Pankának, csak a melegtől belustult és kész!
Na, jó, mutatok képet a babakocsiról is!
Mit izéltek itt a csinossággal, akit eddig láttam, az mind csini volt! (Jolka, Te jutottál az eszembe ennél a ruhánál! Hát én majd a papi jubileumon leszek a misén ebben... Bár a férjem szerint túl csini vagyok ebben! :oops: És nem a papokat fogják nézni, hanem engem! :lol: :lol: :lol: Elfogult, de ez így van rendjén! :wink: ) Na Ebi! Jövő péntektől Keszthelyen leszek megnézlek majd magamnak!
Timi! Hát Te tényleg nagyon magadra maradsz néha, úgy látom! De stramm kis csaj vagy, megoldod! :wink:
Jutta! Listát! Én megígérem, h nem javítom ki pirossal. (Amúgy sem tanítok már!)
Niki! Az a baj, h a Te történeted nem is kirívó! Én úgy veszem észre, h ilyen egy átlag. Valami mindig van... Hát nem tudom! Ez azért nem túl jó érzés!
HAjni! Hunn vannak már a talján fotók?
Na folytatom az ebédfőzést!
Később!

Kép
ermoni

ja, még..
autó: nincs pénzünk, így természetesen olcsó és megbízható autót keresünk, amibe belefér az ikerkocsi :? :roll: opel astra kombit néztünk eddig, de nem akarunk elhamarkodottan... hátha lenne kicsit olcsóbban is. mert ugye most aztán minden megspórolt forintnak több helye is van/lenne... még olyan 2 hetet adok magunknak... addigra a jogsimat is meghosszabbíttatom :twisted: :twisted: :twisted:

cukker: a fránya rohadtságos izéjét neki... én speciel nem zavartatom magam, eszem, amit akarok, de módjával, mert eddig már ugye +10, aztán hol van még az a szülés?! de nagyon kíváncsi vagyok a holnapira. és az a 2r óra ottüldögélés...alig várom :evil: :? :evil:

Jolka, ha most faros, az még semmit nem jelent, nem? Anyukám azt mondta, h én 9kor még a szülőcsatornában sem voltam, éjfélkor meg már kinn :D

Kép
an°°di

Halihó

Én is vagyok, csak eddig a kórházban ültem ebben a rohadt nagy melegben. Közölték, hogy még nem vagyok cukorbetek, de diétáznom kell ... el is mondták, hogy mit lehet és mit nem, úgyhogy most már mérlegelhetem a kaját és írhatom, hogy mit ettem.... Ja, és 11 kilónál nem hízhatom többet...az kb. még egy hét, amilyen ütmben haladok, utána majd nem ehetek semmit vagy nemtom :shock:

És reggel még a védőnő is megnézte a cukrom, jó magas lett, tehát nem kell próbálkozni tortával, rétessel meg fagyival, mert azonnal kiderül :cry:

Ja, és csak hogy jó napom legyen este azt álmodtam, hogy megyek szülni...tök boldog voltam, meg minden, csak ébredés után rájöttem, hogy annyira azért nem kell ennek örülni, mert még nem kéne szülni :shock: Még az is benne volt az álmomban, hogy nektek megírtam, hogy akkor én most megyek szülni :roll:

Móni!
Nagyon jók a ruhák és te is nagyon csini vagy...én is hasonló ruhát vettem magamnak, csak én nem vagyok benne ilyen csinos :oops:

Nálunk most teljes a felfordulás, ideértek a festők...imádom....mikor lesz megint rend??? Főleg mert én nem kezdhetek el takarítani, meg kell majd várnom, hogy anyukám ráérjen.... :cry:

Jolka
Az a sárga nekem se tetszett a babakocsiban, de így, hogy itt van nálunk, szerintem gyönyörű :oops:

Jutta
Várjuk a listát!!!

Hú de hosszú lettem :oops: Most már eldugulok :lol:

marek

Zsu, az a baj, hogy ha meg egy szuper szules-tortenetet is hallok, akkor is azt gondolom, jaj, de jo...de koszi nem :? Szo szerint rettegek a szulestol, es ezzel a tudattal nehez a konnyebb lehetosegrol lemondani. Annyi szolt volna ellene, hogy otthon nemigen engedik az apukat bent lenni csaszarkor, es a babat is elviszik. Ez egyertelmuen ellene szolna, de itt szerencsere mashogy vagy, apuka ugyanugy bent lehet, elvaghatja a koldokzsinort, es a baba az elso perctol veled marad.

A gyermekagy az egyeduli hatrany, de hallottam olyanrol is, aki abszolut hamar regeneralodott, nekem pedig a parom is nagy segitseg, minden hazimunkat ellat itthon, a babaval is imad foglalkozni (van mar 2 lanya, igy gyakorlott). Szo szerint feler 5 szuper haziasszonnyal :)
A haverjai neha csufoljak emiatt, hogy buzi.. :D :D Pedig nem!! :D Ezek az angol csajok olyan gatlastalanok, kepzeljetek, multkor vartam a kocsiban a benzinkutnal, parom jott kifele a shop-bol, erre ket kis fiatal csaj futyult neki!! :twisted: :twisted: Ki voltam akadva, Magyarorszagon sosem tapasztaltam, hogy lanyok futyulnenek pasik utan!! :? :shock:
Vendég

Móni!
Nem lehetne kérni egy újabb terhelést? Ki adja nálatok a beutalót? NÁlunk a védőnő, vele tuti meg lehetne beszélni, hogy adjon mégegyet. A vérvételen meg nem nézik, hogy menniy idős terhes vagy.
NEhogy most a diéta miatt, leesen a cukrod. Vigyáz magadra, szerintem nem vag cukros.
Utólagos engedelmeddel beszélgettem anyukámmal rólad, hogy, hogy jártál. Ő is kiakadt, hogy egy eredmény miatt, cukrosnak nyilvánítottak. Aput hozta fel példának. Nem rég volt egy infarktusa, 12 volt a cukra. De minden nap egyre kevesebb lett. Mire kiengedték tökéletes volt. A dokik szerint természetes, hogy ilynekor a stresz miatt megugrik. Lehet, hogy tényleg egy kicsit idegesebb voltál, mikor levették, hisz már neked még ott volt a magzatvíz levéttel is anno.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek!
Ismerős érzés. :D Mi is mikor hazahoztuk a b.kocsit, állandóan gyönyörködtem bene, kicsomagoltam, összeraktam, tologattam, alig vártam, hogy Manó belekerüljön. :D

Vezetés? Hát, vesztemre Apa megtalálta a jogsim. :) Most már semmi akadálya nincs a vezetésnek. De tényleg gyakorolni kellene, mielőtt beülök, kombival meg elég nehéz lenne kiállni a garzsból. Pedig anno szeretem vezetni, de mamár féltem az sza...os életem. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki!
Most már kérünk egy képet a párodról. Már szinte mindenki megmutatta. Szerintem most már mindenki kiváncsi rá, hogy milyen helyes párod van.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na, ha nics senki írok... :D

ZSu és többiek, annyira jó nekek, hogy ennyire ráhangolódtattok a babavárásra. Én még mindig nem vettem semmit, nem is nagyon nézelődök. Bízzok a nagyikba, hogy hoznak pár új holmit. Anyósom már megbeszéltem Manóval ,hogy papával együtt elmennek venni valamit a tesónak. Mutimra is számíthatok. Lassan megkellene nézni Manó régi ruháit, de egyelőre felesleges rendbe tenni őket, hisz elvileg még tapétázás is lesz. Na meg a tesó ágy amég szerte szét van. Fele itthon, fele apuék. Nekem már csak pár bodyt, tipit, textilpelust, kell venni, többi elvileg van.
TEhát Marek, jó neked, hogy már ott vannak a festők, én egyelőre a csodában bízok, hogy lesz pénz, és augusztus végén rendbe teszük, legalább a kisszobát és a fürdőt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

én mondjuk Nikire is kíváncsi vagyok... de a férjére még inkább ;) lássuk, ki után fütyülnek a kiscsajok... :lol:

Kép
an°°di

Moni, szerintem is meg kene nezetned ujra azt a cukrot!!

Jolka, jo, jo, dobok mindjart egy kepet, de azert az nem fair, hogy nem rolam kersz eloszor fotot!! :D :D (Egyebkent poennak szantam, utalok fotozkodni, mult heten szantam ra eloszor magam egy pocakos kepre, ez a pici kep, ami fent van profilnak, kb 6 eves :) :wink: )

Viszont, ok, a te parodat most lattam, nagyon helyes pasi, viszont a tobbieket vissza kell keresnem!! :D
Vendég

Sziasztok!

No lista nemsokára jön, de semmi merőben újra ne számítsatok!!

Niki, megértelek... na nálam ezért lesz bent apuka, elmondom, hogy mit hogyan gondolok ő meg védje érdekeinket és konzultáljon az orvossal! Elég határozott fickó! Persze az orvos a szakember, de ha azt látja, hogy van aki vigyáz ránk, szerintem rögtön másképp viselkedik

Cukker: Móni csináltass még egy vizsgálatot! Ne hagyd magad!!

Jaja, bevettem magnéziumot, kalciumot, de néha így is feszül a pocim... csak pár pillanatra max. 1 percre, és nem is fáj, csak tapintással érzem... ez ugye normális... semmi olyan mint amilyet Rita írt, ha dolgoznék vagy elfoglalnám éppen magam észre se venném... vagy túlparázom az egészet már? :cry: :oops:
Meg lehet hogy a gyerek feszíti belülről, néha inkább annak gondolom... :shock:

Utálom ezt a "ha úgy érzi, túl feszes, vagy túl gyakori" dumákat, én reálértelmiségi vagyok - konkrét mérőszámokat, és műszereket kérek, mit tudom én ezt a "túl" jelzőt értelmezni... :shock: :shock:
Ez olyan mint amikor főzni kezdtem tanulni: a "csipetnyi" ill. "Ízlés szerint" jelzőktől voltam teljesen kiakadva!!! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

No lista nemsokára jön, de semmi merőben újra ne számítsatok!!

Niki, megértelek... na nálam ezért lesz bent apuka, elmondom, hogy mit hogyan gondolok ő meg védje érdekeinket és konzultáljon az orvossal! Elég határozott fickó! Persze az orvos a szakember, de ha azt látja, hogy van aki vigyáz ránk, szerintem rögtön másképp viselkedik

Cukker: Móni csináltass még egy vizsgálatot! Ne hagyd magad!!

Jaja, bevettem magnéziumot, kalciumot, de néha így is feszül a pocim... csak pár pillanatra max. 1 percre, és nem is fáj, csak tapintással érzem... ez ugye normális... semmi olyan mint amilyet Rita írt, ha dolgoznék vagy elfoglalnám éppen magam észre se venném... vagy túlparázom az egészet már? :cry: :oops:
Meg lehet hogy a gyerek feszíti belülről, néha inkább annak gondolom... :shock:

Utálom ezt a "ha úgy érzi, túl feszes, vagy túl gyakori" dumákat, én reálértelmiségi vagyok - konkrét mérőszámokat, és műszereket kérek, mit tudom én ezt a "túl" jelzőt értelmezni... :shock: :shock:
Ez olyan mint amikor főzni kezdtem tanulni: a "csipetnyi" ill. "Ízlés szerint" jelzőktől voltam teljesen kiakadva!!! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Hétvége, anyósékkal telt. Mondhatom úgyis, eltelt. semmi bajom velük alapvatően. Jószándékúak mindketten. hanem leginkább magammal van bajom mostmár, gyakran van olyan ne szóljon hozzám, pláne tanácsot ne adjon senki periódusom.
Védőnőn, és sikertelen ruha vásárláson túl vagyok ma már, ebben a melegben. Súlyméréskor, megjegyezte védőnéni, hogy kicsit sok volt a dinnye :twisted: A kiló sok, pedig most télleg nem zabáltam annyit.

Zsu: kb 2 hete, ti vígasztaltatok engem, mikor kétségbe voltam esve a magzatmozgás csökkenése miatt. Ugyan azt tudom mondani, hogy számolgasd (tudod, napi 10). Semmi baja Pankának, csak érzi ő is a meleget. Most pl, Ádám, sem reagál a dinnyére, pedig táncolni szokott, ha azt eszem.
Hajni, helló újra itthon. Mért írja majnem minden nyaralásból hazatérő, hogy elég is volt ennyi???
Rita, mekkora nagy pocid van :lol: Hogy viseled?
Timi: neked aztán van türelmed. Mért, lenne baj, 5 perc szobafogság? Vhogy csak kell nevelni a gyereket. Jobb, mintha az ember megruházza. Nincs segítséged (érdemben), vagy te nem igényled?
Móni : irigy vagyok. Igazán csini, karcsú vagy a rucidban.
Zsu, Móni: ezeknek a lánykáknak, ahogy elnézem, ha fél évig nem vennétek ruhát, akkor is meglenne a teljes ruhatáruk :lol:
Macsek: ez nálunk is nagy dilemma. Elgondolkoztam rajta, hogy oda kéne ajándékozni vkinek, mire megszületik Ádámka, de nem vagyok rá képes. Megpróbálom, hogy jövünk ki így, ha a gyerekszoba tiltott terület lesz és felügyelet nélkül nem maradhat a gyerekkel.Egyébként, Timi, jól értem, hogy a tiétek sem kinti macska?
Niki: már bocsi, de ez télleg horror. Előszöris, 38 hetesen, ha kicsit nyitva van a méhszáj, mért kell szülést indítani??? Nem csodálom, hogy fent volt még a baba, várt volna ő még nagy valószínűséggel.

Kép
Kép
gabcii

Andi, szoval te is sertegetsz! Ram mar nem is vagytok kivancsiak!!! :cry: :cry:
Vendég

Megpróbálom idevarázsolni a kocsit, bár már mindenki látta, de most már Bálint tulajdona és nagyon örül neki!!!

Kép

Ő az.... és Jolkának igaza van, nekem nem kell legalább zöld mellényt húznom, amikor sétáltatom... :lol:

marek

Timi!

Lassan tessék valamit kitalálni a kishercegnőre, mert két gyerkőccel meg fogsz dilizni, főleg, hogy nincs segítséged.
Tudom könnyű mondani, d enálunk is vannak hisztis, kiborító napok, De szerencsére nem sok.
LÁnyok hisztisebbek általában. Bezárásos taktikát a club tv-n láttam először. Nálunk nem vetették be anno. De tény, hogy sok gyereket riogatnak, sőt van akit még be is zárnák a sötét pincébe. Nem tudom mennyire jó ez.
Nálink a beszélgetés, vagy, ha már nagyon felhúzta magát, kap egy taslit, muszály, mert tényleg felhergeli magát, és már nem is tudja miért húzza as záját. Na most nehogy azt higyétek, hogy verem a gyereket, mert egyáltalán nem. De néha egy józanító tasli kell.
Gyerekkoromba, talán annyi lehettem mint most Maja. Nagyon hisztis voltam, képes voltam elájulni. Szegény anyu elleinte fellocsolt, szólongatott.... Na majd az 5. ilyen hisztimnél már egy hatalmas pofont kaptam, egyből magamhoz tértem...:D De még most is emlékszem, a bőgésre, hogy nem kapok levegőt, és puff.

Timi!Nem akarok beleszólni, de ki kell valamit találni az alvásra is. Nekünk decemberbe kezdődött a szopiról való leszokatás. DE akkkor még főleg az éjszakairól. Borzalamas volt az első két este, de sikerült. Apát is ved be az altatásba. Muszály lesz bele mennie, mert míg a kórházban leszel, valakinek altatni kell a kiscsajt.
Mi egys zobában alszunk, de külön ágyban. Szó sem lehet róla, hogy köztünk legyen, így volt nevelve, nem is akar átjönni hozzánk, még reggel sem, pedig mondjuk neki, de jobb neki a saját fészke. :)
Remélem ,mire meg lesz a tesó minden rendeződni fog, kitartás hozzá.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Niki!
Én már láttalak a másik fórumon...:D De rád is kiváncsi vagyok :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta!

Szerintem csak gyakorlatot tart a méhed, készül a szülésre, persze ami még nem most lesz. :wink: A kalcium nekem is nagyon bevált, azóa minden ok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ne idegesícccssél mán Niki
rakj egy képet magadról meg a fasziról... azonnyomban!!! :evil: :evil:
:wink: :lol:

Marek, nekem ez a sárga a kedvenc színem.. olyan vidám. jó lesz ez! és a huzatja is csinibini ...kis csillagok, meg minden... bolygókerék? igen? :roll: :wink: jó lesz. a lényeg, h tetszik, h jó áron volt, és dbefér a csomagtartóba...mert ugyebár mi a babakocsihoz keresünk autót :? :wink: :D

Kép
an°°di

Marek, nekem semmi bajom a sárgával, sőt még tetszenek is a kocsi színei.
Én vagyok nagyon érzéketlen, vagy nem is tudom micsoda?
Ugyan nekem nincs még gyerekem, de azt gondolom, ha megérdemel egy-egy fenékre ütést, vagy taslit, meg fogja kapni... Kövezzetek meg érte, de nem látok kivetnivalót ebben.
Gyerekként, tesóm is, én is tudtunk hisztizni rendesen. Fél kávéspohárnyi víz, helyre tett mindkettőnket... :lol:
Attól, meg fel áll a hátamon a szőr, ha egy gyerek, fogja az anyja kezér, azon csimpaszkodik és ordít torka szakadtából, anyuka meg vonszolja maga után...

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?