Sziasztok!
Hétvége, anyósékkal telt. Mondhatom úgyis, eltelt. semmi bajom velük alapvatően. Jószándékúak mindketten. hanem leginkább magammal van bajom mostmár, gyakran van olyan ne szóljon hozzám, pláne tanácsot ne adjon senki periódusom.
Védőnőn, és sikertelen ruha vásárláson túl vagyok ma már, ebben a melegben. Súlyméréskor, megjegyezte védőnéni, hogy kicsit sok volt a dinnye
A kiló sok, pedig most télleg nem zabáltam annyit.
Zsu: kb 2 hete, ti vígasztaltatok engem, mikor kétségbe voltam esve a magzatmozgás csökkenése miatt. Ugyan azt tudom mondani, hogy számolgasd (tudod, napi 10). Semmi baja Pankának, csak érzi ő is a meleget. Most pl, Ádám, sem reagál a dinnyére, pedig táncolni szokott, ha azt eszem.
Hajni, helló újra itthon. Mért írja majnem minden nyaralásból hazatérő, hogy elég is volt ennyi???
Rita, mekkora nagy pocid van
Hogy viseled?
Timi: neked aztán van türelmed. Mért, lenne baj, 5 perc szobafogság? Vhogy csak kell nevelni a gyereket. Jobb, mintha az ember megruházza. Nincs segítséged (érdemben), vagy te nem igényled?
Móni : irigy vagyok. Igazán csini, karcsú vagy a rucidban.
Zsu, Móni: ezeknek a lánykáknak, ahogy elnézem, ha fél évig nem vennétek ruhát, akkor is meglenne a teljes ruhatáruk
Macsek: ez nálunk is nagy dilemma. Elgondolkoztam rajta, hogy oda kéne ajándékozni vkinek, mire megszületik Ádámka, de nem vagyok rá képes. Megpróbálom, hogy jövünk ki így, ha a gyerekszoba tiltott terület lesz és felügyelet nélkül nem maradhat a gyerekkel.Egyébként, Timi, jól értem, hogy a tiétek sem kinti macska?
Niki: már bocsi, de ez télleg horror. Előszöris, 38 hetesen, ha kicsit nyitva van a méhszáj, mért kell szülést indítani??? Nem csodálom, hogy fent volt még a baba, várt volna ő még nagy valószínűséggel.