Sziasztok!
Képtelenség mindenre reagálni, pedig nagyon elszánt voltam.
Rambóka, nekem is elment a kedvem az ilyen cikkek olvasása után. Ráadásul én elég válogatós is vagyok, tengergyümölcsei, és nagyon 'ínyenc' ételek kizárva! a jó őreg magyaros és olasz konyhát kedvelem! Zsíros kenyér hagymával és tészták minden mennyiségben rulez!
Ja, és a tk lisztből készült kenyeret nem bírja a gyomrom (és az ízlelő bimbóim!
)
A GI diétából eddig azt sikerült betartanom, hogy több zöldséget, gyümölcsöt eszem, és minimális cukrot. De csokizabálási rohamaim vannak! Mostanában elég gyakran.
Végülis nálatok csak a férjedet kellene rávenni, hogy GI diátázzon veled együtt, Gergő úgyis azt eszi, amit eléraksz, nem? (vagy túl naív vagyok?)
Kandi, mesélj magadról!!! Nem baj, ha nem pcos-sal kapcsolatban! Úgy hiányoznak a csillogó-villogó, mozgó képeid!
Móni, kedd hajnalra küldök egy zebrát!
Cserébe elküldenéd nekem is a diétát?
Lecsó, biztos minden rendben lesz!
Kincs, ne szomorkodj, a te időd is eljön majd, amikor nagy izgalomal bejelentheted a nagy hírt!
Ez az elmondás téma, néha nagyon kínos tud lenni. Ha valaki valamit megsejt (mert pl. gyakrabban késel a mhelyedről, mert vérvételen voltál), akkor egyből pletyka támad, vagy rákérdeznek. Ha nem válaszolsz semmit, akkor rögtön a legrosszabb variációt kezdik továbbadni, ha meg válaszolsz, akkor állandóan zaklatnak, hogy na, hogyan állnak a dolgok.
Zsizsik! A kutya cukorfalat! Én odavagyok a vizslákért (is). Köjökként meg annnyirra zabálni valóak! Irigykedem!
Rejo, én nagyon brom a szkeptikusságod! Tényleg előre viszi a dolgokat, mert felveted, aztán jól kivesézzük a témát.
Mit szólnál, ha együtt mennénk Zentai Andihoz? Én se tűrném jól, ha a kedvenc ételeimtől fosztana meg! Bár torokátharapásra talán nem kerülne sor.
Muszáj lesz elmennem, mert ha nem ijesztenek rám, az életbe nem fogok egészségsen étkezni. Reggelizni én se tudok korán, bár a met óta aztért jobban megy. Édességet pedig szintén reggel, és délután kívánom. (Ha nem egész nap)
Dimet, nekem is küldheted a GI-t!
Biztos lehet ugyanakkora ágyat kapni! De siessetek, mert ha jól tudom júliusból már csak 15 nap van hátra!
Tampon téma: nekem se jön be. Hallottam orvostól is rosszat róla, de már nem tudnám értelmesen elmagyarázni. A lényeg, hogy a hülvellyel és a végbéllel van összefüggésben. Vagy az a tanga? Hmm, nem emlékszem. Csak az ragadt meg bennem, hogy ez a két dolog nem egészséges.
Pogi, akkor most nálad minden okés! Jövő hónapban pedig még okésabb lesz! Jó lesz így?
Az én véleményem, hogy konzultálj inkább előtte valakivel. Esetleg Petrányi Doktorral! Lehet, hogy a napi 3X850-t kéne előbb megpróbálni!
Kavics, te most egyél mindent! Megérdemled!
Alice zavarbaejőenjóképűszingli főnökéről nekem is az jutott eszembe, ami neked.
De akkor úgy látszik majdnem minden rendben van a pasival.
Miért pont 9 korty?
Mona, csak nem???
Loire nekem is nagy álmom!
Holnap tényleg kujvája hétfő!
Nem akarom!
Na még annyit, hogy kezdek beleőrülni a mensi nélküliségbe! Barnázgatok, de azt se komolyan.
Most miva'??? Rám ez nem volt jellemző!
Ha kapok időpontot, nincs szabin a dokim, megyek a jövő héten uhura! Hátha azzal okosabb leszek! És talán egy norculut recepttel gazdagabb. Bár ahogyan ismerem magam, tuti aznap fog megjönni.