Új privát üzeneted érkezett!

eddig a nyárral itt olyan szerencsénk volt, hogy gyakorlatilag tegnap volt az első kánikulai nap. Eddig esős-hűvös idő volt, a hét elején konkrétan mackónadrágban üldögéltem itthon, meg gyapjúzokniban. Deszépisvót!
krumplis pogácsa

szívás a köbön.....összeraktuk a kiságyat, vagyis még össze sem bírjuk rakni, amit kaptunk. és nem jóóóóó :cry: :cry: :cry:
1. nem fér el
2. szar
3. régi, és alacsony, nem állítható magasságú, olyan mintha a földön lenne a gyerek.... :( :?
4. megvettük bele a speckó méretű kókuszmatracot.....70x117es. fasza. mérges vagyok és kiakadtam....pedig nem szoktam :cry: :cry: :cry:
és ráadásul pont reggel mostam ki a matrac huzatát, dobtam ki a zacskóját. vissza sem lehet cserélni..... :cry: :cry:
[/quote]

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Zsizs, ne akadj ki, lehet ilyen méretű kiságyat kapni, szaladjatok el gyorsan, és vegyetek egyet.
A kölcsön kapott dolgok átka.... nem mindig használhatóak, illetve ami másnak még remek állapotú, az adott esetben nekünk már romhalmaz kategória...

Gyerekek, döglés a köbön.... ollllyan meleg van, hogy a 10 hetes zsemle vizslánk, akinek a dolga az egész napos rendetlenkedés lenne, reggel óta fekszik.... :shock: :roll:
zsizsik

Sziasztok!

Képtelenség mindenre reagálni, pedig nagyon elszánt voltam. 8)

Rambóka, nekem is elment a kedvem az ilyen cikkek olvasása után. Ráadásul én elég válogatós is vagyok, tengergyümölcsei, és nagyon 'ínyenc' ételek kizárva! a jó őreg magyaros és olasz konyhát kedvelem! Zsíros kenyér hagymával és tészták minden mennyiségben rulez! ;)
Ja, és a tk lisztből készült kenyeret nem bírja a gyomrom (és az ízlelő bimbóim! :D)
A GI diétából eddig azt sikerült betartanom, hogy több zöldséget, gyümölcsöt eszem, és minimális cukrot. De csokizabálási rohamaim vannak! Mostanában elég gyakran.
Végülis nálatok csak a férjedet kellene rávenni, hogy GI diátázzon veled együtt, Gergő úgyis azt eszi, amit eléraksz, nem? (vagy túl naív vagyok?) :lol:

Kandi, mesélj magadról!!! Nem baj, ha nem pcos-sal kapcsolatban! Úgy hiányoznak a csillogó-villogó, mozgó képeid!

Móni, kedd hajnalra küldök egy zebrát!
Cserébe elküldenéd nekem is a diétát?

Lecsó, biztos minden rendben lesz!

Kincs, ne szomorkodj, a te időd is eljön majd, amikor nagy izgalomal bejelentheted a nagy hírt!
Ez az elmondás téma, néha nagyon kínos tud lenni. Ha valaki valamit megsejt (mert pl. gyakrabban késel a mhelyedről, mert vérvételen voltál), akkor egyből pletyka támad, vagy rákérdeznek. Ha nem válaszolsz semmit, akkor rögtön a legrosszabb variációt kezdik továbbadni, ha meg válaszolsz, akkor állandóan zaklatnak, hogy na, hogyan állnak a dolgok. :(

Zsizsik! A kutya cukorfalat! Én odavagyok a vizslákért (is). Köjökként meg annnyirra zabálni valóak! Irigykedem!

Rejo, én nagyon brom a szkeptikusságod! Tényleg előre viszi a dolgokat, mert felveted, aztán jól kivesézzük a témát.
Mit szólnál, ha együtt mennénk Zentai Andihoz? Én se tűrném jól, ha a kedvenc ételeimtől fosztana meg! Bár torokátharapásra talán nem kerülne sor. ;)
Muszáj lesz elmennem, mert ha nem ijesztenek rám, az életbe nem fogok egészségsen étkezni. Reggelizni én se tudok korán, bár a met óta aztért jobban megy. Édességet pedig szintén reggel, és délután kívánom. (Ha nem egész nap)

Dimet, nekem is küldheted a GI-t! :)
Biztos lehet ugyanakkora ágyat kapni! De siessetek, mert ha jól tudom júliusból már csak 15 nap van hátra! :)

Tampon téma: nekem se jön be. Hallottam orvostól is rosszat róla, de már nem tudnám értelmesen elmagyarázni. A lényeg, hogy a hülvellyel és a végbéllel van összefüggésben. Vagy az a tanga? Hmm, nem emlékszem. Csak az ragadt meg bennem, hogy ez a két dolog nem egészséges.

Pogi, akkor most nálad minden okés! Jövő hónapban pedig még okésabb lesz! Jó lesz így? :)
Az én véleményem, hogy konzultálj inkább előtte valakivel. Esetleg Petrányi Doktorral! Lehet, hogy a napi 3X850-t kéne előbb megpróbálni!

Kavics, te most egyél mindent! Megérdemled! :) Alice zavarbaejőenjóképűszingli főnökéről nekem is az jutott eszembe, ami neked. :oops:
De akkor úgy látszik majdnem minden rendben van a pasival. :) Miért pont 9 korty? :D

Mona, csak nem???
Loire nekem is nagy álmom!

Holnap tényleg kujvája hétfő! :evil: Nem akarom!

Na még annyit, hogy kezdek beleőrülni a mensi nélküliségbe! Barnázgatok, de azt se komolyan. :? Most miva'??? Rám ez nem volt jellemző!
Ha kapok időpontot, nincs szabin a dokim, megyek a jövő héten uhura! Hátha azzal okosabb leszek! És talán egy norculut recepttel gazdagabb. Bár ahogyan ismerem magam, tuti aznap fog megjönni.

Kép
mamint

alukálnilennekedvem..lehet fogok is :D bár nappal elég nehezen megy,azért megprószilom

Dimet ne ingereld magad,Zsizsik nagyon tuti tippet mondott egy délután gyorsan körbenéztek és a matrachoz kerestek kiságyat!
Csakegy azt hiszem neten keresett használtat. Sok sikert!
Jó hogy most akartátok összerakni mert néha az apuka csinálja meg amíg a mama és baba kórházban van,kicsi vigasz..

Mamint hőt egészen véletlenül nem méricskélsz??Akkor tudnád hányadán állsz a dolgokkal!
Még a 25cn nál korai a mensi! A barnázás nem vmi jó :(

Kandi Mniki Okr Babszi ha vagytok írjatok!!!
Vendég

Sziasztok!

Örülök, h. legalább ti jól szórakoztatok! :lol:
Én dühöngtem! :evil:
Minden kajaötletnek örülök, címemet küldöm priviben. :D
Sajnos muszáj lesz vmit csinálnom, mert már egy hete minden nap rosszul vagyok délután és a met ellenére ma délelőtt nagyon durván behipóztam. :shock: Vacakol a cukrom, ha anyu eljön szabira, elmegyek kontrollra.
Asszem muszáj lesz 3X850-re emelnem! Már előre fo.ok tőle! Rejo, szolidálni fogok veled! :oops:

Monee!

Ilyen időben öngyilkosság autóversenyre menni, hacsak nem a Mecsek árnyas fái alatt rendezik! :shock:
Este küldöm az emilcímemet.

Lecsó!

Én 3 kiló mínuszba mentem a 12. hétig. De utána visszajött! :oops:
Én végig szedtem.

Kincs!

Párod tud kenyeret sütni? Géppel v. sütőben? Receptet tudsz küldeni?

Zsizsik!

Előre is köszi, ha átküldöd az Andi féle diétát!
Dina tipikus kutyalány, nincs benne semmi marconaság. Annyira megdögönyözném!!!!!!!! :D :D :D
Gondolom rendesen amortizálja a kertet és a lakást! Az éjszakai menetek pedig edzésként vannak! :wink:

Norka!

Meg kell mondjam, erősen gondolkodom, h. hogyan lehetne az Andival neten keresztül lebonyolítani ezt a tanácsadást, pénzt küldeném postán v. Rejóval……
De ha ő is ilyen menüket állít össze, akkor asszem nem éri meg!
Meg lehet, h. megütné a guta, h. én miket eszek! :oops:

Na muszáj mennem, de még jövök!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sikerült :D
Aludtam :D

Bár a kapucsengőt ki kellett húznom a 3.csengés után (néha magától megőrül és az éjszaka vagy hajnal sem akadály) :evil:
A férjem dolgozik és pont most hívott,hogy csak estére ér haza, így csak egy órát szundiztam de olyan jó volt hogy a nyálam is csorgott :mrgreen:

Rambóka géppel süti a kenyeret mindent beledob és 3 óra után kész a friss illatos kenyér..vihettem volna a talira. Nincs extra receptünk csak amit ő kikísérletezett,de majd megkérdem. :wink:
Ahogy Norka is mondta ha a nagyobb dolgokat betartod a diétával kapcsolatban az már jó!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Alice:én nem a hányás miatt fogyok!Hála nem hánytam (még),émelygés annál inkább van!Én a merckformintól fogyok+ a szénhidrát diétától.

Köszike Rambóka a választ!Én még nem tudom,hogy fogom-e szedni végig(ha megérem egyáltalán)!Szeptemberben talán okosabbak leszünk amúgy is!Máj.13-án volt meg és azóta 5 kg fogytam és még csak a 7.hétnél járok.

Kavicska:napi 3X2 magne B6 szedek,de ez mellett is van fájó pocak,de a pihenés,fekvés segíteni szokott!De ma reggel a csípő csontom fájt.Talán szélesedek a hormonoktól vagy ki tudja!Levinél nem emlékszek ilyenre.

Kép

Kép

Kép
lecso

lehet csak jó lesz a kiságy. férjemnek bevillant egy pillanatban,hogy kell összerakni jól, és jó lesz.
csak ma reggel vmi front hatására, vagy nemtom szar kedvvel ébredtem. pedig nem szoktam. nem voltam/vagyok sírós. de úúúgy kibőgtem magam :D férjem már csak pislogott ijedten,mert bőgtem, közben meg hangosan röhögtem,hogy nemtom miért bőgök, de már unom!!!! vmi hormontúltengés lehetett :lol:

Kép

dimet

Sziasztok!

Ezt már tényleg nem lehet követni! :D Az utolsó írásom óta már lapoztunk egyet. :)

Nemtommárkikérdezte:

Köszi, a folyamatos pocak fájás ellenére többnyire jól vagyok. Ha akarom azt hiszem hogy valóban babát várok, ha kicsit lazábban veszem a dolgokat, akkor ráfogom valamire. :) Ma éppen folyamatosan hányingerem van, de ki tujda hogy nem-e a babtól, melegtől, mettől, stb. :D
Jah és ha letelik a 2 nap és nem jön mensi, akkor igen, jön a teszt. Nagyon kíváncsi vagyok, de valahogy sztoikus nyugalommal viselem az eseményeket, talán kibírom ezt a két napot épp ésszel. :D A tesztet ma megvettem... :wink:

Ezzel kapcsolatban van azért kérdésem!
Minden teszten, amit eddig láttam az van írva hogy az elmaradt mesi első napjától lehet teljes bizonyossággal használni. Igazából ez tényleg ennyire egy időre esik a beágyazódással, merthogy elvileg ugye az kezdi el termelni a HCG hormont. Mé nem lehet előbb tesztelni? Az tuti negatívot mutat?

(Előkerült a hideg citromos víz kortyolgatásra, hátha múlik tőle a hányinger. :))

Dimet!

:D Anyának már nagy pocakja van, imádnám ezt a feliratot. Mindig mosolyogni támad kedvem ha meglátom! :D

Rambóka!

Hja, jobban meg kellett volna gondolnunk, de azért kimentünk a pogányi reptérre. Ott effektíve nem volt meleg, mert fújt folyamatosan a szél, viszont ezerrel tűzött a nap és azt is elég nehezen viseltem. Napszúrást biztos nem kaptam, bírom a kiképzést, meg már előtte is rosszul voltam. :)
Mi is sütjük a kenyeret, nekünk sokkal gazdaságosabb. :)

Zsizsik!

Tündér a kis "dög". :D:D:D:D:D A vizslák hihetetlen aranyosak kicsinek! :D Nálunk itt bent a lakásban nincs meleg. Ajtó ablak becsukva, a meleg meg kint marad. Úgy látszik a vastag falak azért jó szolgálatot tesznek. :)

Kincs!

Én is aludtam. :) Legalább addig sem fájogatott a pocim és nem voltam rosszul. :) Minnyá megyek is vissza az ágyba, csak akartam Nektek írni előbb. :D

Öhm... Kincs, ugye Te csinálod a táblázatot? Tudom hogy leírtad már hogy mit kellene elküldeni, de lécci írdd le nekem mégegyszer és akkor én is feliratkozok. Utána meg megy mindenkinek a mail az anyaggal ami nekem van. Nem egy nagy szám, viszont ehető dolgok vannak benne (pl. csirkepaprikás). :)

Sziasztok!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Mamint :!: KépKép és Kincsecske :!: -műtét óta 2.mensim 33.napra,ma vagyok a 3cn-on :!: :!: :!: :lol:
Zsizsik! Kutyuka nagyon édes! :P Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Húú, de meleg van... :(

Zsizsik: Nagyon helyes kis kutyi. Gondolom éjjel jó kis rendet rak. :)

Monee: Lafi kezeli a táblázatokat, szerintem neki írj pü-t...

A GI diétás leírásom és megjegyzéseken és is felröhögtem :D Ilyen eszement étrendet aki kitalálta azzal etetném meg. A diéta nálunk úgy működik, hogy én igyekszem a lehető legkevesebb rizst, krumplit, tésztát és cukros dolgot enni. Párom is fogyott és nekem is ettől a "diétától" sikerült leadnom 10 kilót kb. 6 hónap alatt. Most megint fogytam, bár ez sztem inkább a metnek tulajdonítható (és a sok hasmenésnek és étvágytalanságnak).

Tegnap el akartunk menni Margit-szigetre egy kis romantikázásra évforduló ünneplés gyanánt. Hát, délelőtt nagyon morci voltam, mert párom pénteken elment a barátjával dumcsizni, aztán "enyhén" másnapos volt tegnap. Délután persze kiderült, hogy szegény direkt csak sört ivott, abból is csak 3-at, hogy szombatra ne legyen semmi baja. És hát aki nem szokott inni, ugye annak még ez is beteheti a kiskaput... Megegyeztünk, hogy majd bepótóljuk jövő hétvégén.
Ma voltunk babanézőbe. Nagyon picike és iszonyatosan jó babának tűnik a kicsilány. Felébredt, tisztába tették, megetették, kicsit nézelődött, majd egy nyikkanás nélkül aludt tovább. Egész nap alig hallottuk a hangját. Remélem a mienk is ilyen jó "csibe" lesz :)

Dinnyézhetnékem van :( Persze nincs itthon...

Asszem összedobok egy lájtos lecsót estére.

További szép napot mindenkinek.

Ja, még valami: GI diéta nekem is jöhet, hátha lesz benne vmi számomra is ;) Előre is köszönöm.

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Pogi!
A szőrzet egy undorító dolog. Lehet anno ősanyáinkon nagyon jól állt és ősapáink az asszonyi áll és mindenféle szőrzetétől indultak be... de manapság annyira nem kellemes... :roll:
Bár az is lehet, hogy a modern 20-21. századi csupasz női test rekláma a hibás.
Mit nem adnék, ha divatba jönne újból a szőrös női test! :lol:
Nálam az elmúlt másfél év alatt sokat változott, de még mindig szőrösebbnek számítok, mint az átlag nők.
Amit a legidegesítőbbnek tartok, az az arc szörzet.
Bajusz, áll. A szemöldök sem kutya.

A fogyásodhoz gratulálok. A metnek köszönheted, hogy ami lement az nem jön vissza.
Szerintem ha megint odafigyelsz még lefog olvadni néhány kiló.

Dimet!
Akartam kérdezni, hogy biztosan jól raktátok e össze?
:oops: De biztosan bosszantó lehetett.

Kisbabás anyukák és szülni készülők. Nem állítotok össze egy nyilvános listát, hogy a kórházba vonuláskor melyek azok a dolgok, amelyek kötelezően ott kell legyenek, mert nélkülözhetetlenek, ill. melyek azok, amelyek a kényelmet fokozzák. (azért nem luxusra gondolok).
Én szívesen vennék egy ilyen listát. :wink:
De csak ha van kedvetek! :lol:

Zsizsik!
Én ezt a meleget csak úgy viselem, hogy légkondi és félóránként kilenc korty víz. :lol:

Mamint!
Azért kilenc korty, mert valamikor megboldogult zsenge lánykoromban azt olvastam, hogy a joga azt tanítja hogy mindig egyszerre kilenc kortyot kell inni, ahhoz hogy a tested és szellemed harmóniába kerüljön. :? :lol:
Egyáltalán nem ismerem a jógát. Az sem biztos, hogy ez még megállja a helyét, de tény, hogy akkor nagyon megragadta a figyelem és azóta próbálok erre figyelni. Főleg azért, mert ha csak annyit innék, ami a szomjuságom oltaná, akkor 3-4 korty elég lenne. Így viszont magamba diktálom a vizet.
Egyszóval roppant praktikus.
A párom mindig jókat vidul rajta! :lol:

Nekem egyszer volt menszi helyett barna maszat. De akkor nem volt PÉ. :roll:
De jól látom a tickereden, hogy még csak a 25-ik napon vagy?

Kincs!
Ha du alszol, este könnyen elalszol? :wink:

Lecsó!
Hát ez a diéta tényleg nem lehet rossz. Lafiról is olvadnak a kilók. És attól még a babája csodálatosan fejlődik. :D
Ami a csípőcsont fájdalmadat illeti, ez számomra elég tág fogalom.
Forgód fáj járás közben, vagy a csípőlapátod? Vagy a popsiizom alatti terület? Hova is lokalizálódik?
A terhességed még túl fiatal ahhoz, hogy fájdalmat okozzon. Max azt tudom elképzelni,hogy kisugárzik a fájdalom?

Monee!
Még két nap és meglátjuk. :lol:
A legtöbb terhességi gyorsteszt a beágyazódást követő harmadik nap után már kimutatja a terhességet. Legalábbis ez van rájuk írva.
Ahhoz hogy megjelenjen a második csík a vérben a hCG értéke kb. minimum 25 U/l vagy afeletti kell legyen.
De itt a topikban is az a tapasztalat, hogy a PÉtől számítva a 12 DPOnál már ott a két csík.

Kandikám!
Örülök, hogy jelentkezel! :)
Igen jól hangzik ez a két csinos ciklus.
Azért írhatnál gyakrabban is. :wink:

Bettica!
Hehe, aki nem bírja Ne igyon!!! :lol:
Ilyenkor nincs más hátra csak még egy sör! Vagy valami tömény, ami gyorsabban gyógyít. :lol:
Huhh most a lecsóra gondolok. :P
Vendég

Kandim, ezek aztán jó hírek rólad! Szuper! 30 nap, 3. ciklus, 3. cn. Olyan misztikus nem?! ;) Három a magyar igazság! Remélem a 4. ciklus majd úgy 1,5 év múlva várható! :)

Kincs, Kavics, ja, nem vettem le a tickerem. Ugyanilyen maszatolás volt 25 napja. akkor kikiálltottam az 1. cn-nak, mert ha maszatolok, akkor is kb 28-32 napra megjött a következő. Na most nem. :?
De még reménykedem, hogy ezen a héten megjön normálisan.

Kincs, én is aludtam! Olyanjólesett!

Dimet, örülök, hog összeállt a kiságy! És tényleg nagy a pocakod?

Ha az én tickeremhez is lenne megjegyzés, az állna rajta: "Most már aztán jöjjön meg!!!"

cupp

Kép
mamint

Sziasztok!

Hogy bírtok ennyi lecsót enni? :shock:
Meghalnék asszem, nem szeretem a lecsót! :D Úgy látom nagyjából én vagyok ezzel csak így. :D

Lafi!

Küldtem privit! :)

Többiek!

Amint Lafi feltöltött engem is és elküldi nekem a táblázatot, elküldöm mindenkinek az én anyagomat, akit már ismerek névről. Bocsi, hogy nem írogattam le hogy kiknek kell pontosan, de sajna Ikrek betegség a felületesség. :)

Kavics!

Ezek szerint ha semmi piros nem történik és hőhullámvölgy sem, akkor a holnapi már jó nap. :)
A nagy kérdés, teszt vagy nem teszt? Hülyítem magam vagy nem?!
Tényleg, mindenki ennyire béna mint én elsőre?
Még sosem voltam várandós és bár nagyon vágytam rá, itt állva félig (nem kajabálunk el semmi!) a küszöbön, mégis hezitálok kicsit. :) Na jóvan, asszem holnap reggel lesz a mi napunk. Aztán vagy a MI NAPUNK LESZ vagy nem. :)

Pogi, Kavics!

Tudom hogy ez nem nyugtat benneteket semennyire, de rajtam szinte egy árva kósza szőrszáll sincs. Sőt, se a kezem, se a lábam nem szőrös alapból. :shock:
Vajon ez alkati dolog lehet?!

A kórházas lista engem is érdekel! :D Persze csak ha van kedvetek hozzá! :D

Gina!

Hogy vagytok?! :)

Zsizsik!

Nálad hogy áll a hő?! :wink:

Bettica!

Lesz ez még jobb is! Holnap esetleg egy romantikus vacsi valahol?! :D

Kellemes estét!
Monee

Monee

monee85

Móni, akkor holnapra küldöm a zebrát! ;)

Fogadjunk,hogy Rambókának profi excel táblázata lesz, létfontosságú, szükséges, és elhanyagolható kórházi "mi kell a szüléshez" bontásban! Sőt azt is megkockáztataom, hogy különböző dolgokból a különböző márkák összehasonlító táblázata is megtalálható nála! :lol:

Kép
mamint

Mamint!

Én is pont hasonlót gondoltam Rambókával kapcsolatban. :lol:
De ebből mindig csak mi profitálunk. Úgyhogy 1000 köszönet Rambóka! :D

Ehhez a maszat témához nem tudok okosat írni! :shock:
Asszem decemberig, vagy januárig? PÉtől kezdődően én is barnázgattam. Volt olyan ciklus, hogy a PÉtől egész a mensziig ez volt. De olyan is volt, hogy PÉ elött már volt némi barna maszat. De nem tudom mitől... :roll:
De az amit te írsz, olyan nekem sosem volt.

Monee!
Holnap reggel tesztelj!
Hamár ennyit gondolkodsz rajta, akkor csináld is!
Már úgy is megvetted a tesztet. :)

Pusssz.
Vendég

Hali!

Én még nem ettem az idén lecsót de mivel mindenki ezt eszi holnap én is fogok :D

Kandika nahát milyen szép ciklusokat produkálsz!!!! :P
Dokizni fogsz mostanság??

Monee akkor drukk a holnapi teszthez!!
Gyere reggel korán!
De ha holnap nem lenne + ne add fel,van akinek a 9dpo-n mutatja már a teszt van akinek csak 15...de van akinek 6.héten

Kavics nagyon ritkán alszom nappal, kb. 3/év így nincs nagy tapasztalatom :lol:
Este egyébként is nehezebben alszok el,1óráig is forgolódok és gondolkodok..

LÁNYOK!!Z. Andinak van diétás könyve?? Receptes???
Vagy tudtok vmi használható könyvet ajánlani???
Ajándékba kellene ,anyósom cukorbeteg és a diétákkal nagyon hadilábon áll..
Szoktam neki mesélni az "ismerőseimről" akik nagyon ügyesen diátáznak :D
Vendég

kandi, gratula!!! ez szép ciklus. akkor a műtét csak segített vmit!!! éljen, éljen!!!

kórházi lista:

http://www.hoxa.hu/?m1=2&m2=3&p1=cikk&p2=9

plussz egy kitartó férj/pár/pasi/vki...aki erős csontozatú, és lehet tördelni a kezét :D

ez is jó:

http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.htm

Kép

dimet

Sziasztok!

Nagyon kösziiiii! :D:D:D:D

Holnap reggel fé 6-kor hőmérés, 6 körül teszt. Tessék léccies rámgondolni! :D Már aki ébren lesz! :D

Monee

Monee

monee85

Köszönöm a ciklus dicsit! :lol: Jó volt a műtét persze,nagyon ildomos volt.....hülye voltam,hogy ennyi ideig vaciláltam vele....mind elfecsérelt idő volt!
Mamint :!: Neked legyen igazad a másfél évvel.... :D
Kavicska!Küldtem pü-t csütörtök-péntek környékén......arra se válaszoltál Nekem még :cry: :!:
Monee :!: Küldtem pü-t! Kép -küldök egy kis hűsítőt!
kandi72
Budapest III. kerület

Kincsecske!Csak augusztusi mensinél kell mennem dokihoz.....addig regenerálódok! :wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jajj... én nem tudom követni ezt a topikot...

(skacok... gyerektémával / listákkal stb. kapcsolatbana másik topikban is lehet kérdezősködni :) Az nem pörög, azt tudom követni én is:)

Nekem egyébként van egy eladó 60*120-as kiságyam kókuszmatraccal (Novetex, a vékonyabb fajta)... használt az ágy, én 10e-ért vettem anno, annyiért azonnal tovább is adnám (nem kellett mert kaptam egy állítható oldalút a nagyfőnöktől). Jó állapotban van, a két rövid oldala tömör, az oldalai sima rácsosak... ha érdekel valakit akkor lefényképezem. Semmi különleges, de martaccal együtt szerintem megérte a 10e-t (15-ért árulták de mást is vettem így lealkudtam)

Kenyérrecept... ha kell akkor szóljatok (PÜ vagy a másik topik:) Van olyan receptünk ami 100% TK lisztből készül... (kenyérsütőben gyúródik a tészta de végül kézzel fejeződik be mert úgy jobb)

Ha óccsó dietetikus kell a GI diéta miatt akkor is szóljatok, nekem asszem 3000 Ft volt egy alkalom (én 1,5 óráig voltam bent nála)

UFF :)
Vendég

Huhh, csajok!

Nem tesz jót nekem ez a rengeteg víz ivás.

Ma összesen két literrel próbáltam legyúrni, de már hányingerem van tőle. És meg is éheztem. :shock:
Vízmérgezés. :?

Pedig muszáj lesz magam rászoktatni a napi 2-3 literhez. :?

Mert az utóbbi időben megfigyeltem, hogy alig iszom. A gyógyszerbevétellel bemegy néhány korty. (az összes gyógyszert egyszerre teszem a számba és nyelem le. Öklendezem is rendesen tőle :lol: )
Ebéd leves + 1 másfél decis pohár viz. És du-tán egy negyed dinnye.
Kb ennyi a napi vízfogyasztásom. Nem sok. :?
Vendég

Kavicska :!: a levest áll. nem lehet a vízfogyasztáshoz sorolni!-mert ,annak megemésztéséhez is plusz vizet használ a szervezet!Vagy valami ilyen zagyvaságot olvastam!.......de ha mégse igaz,bocsika..... :wink: Kép-szóval igyál még egy pohárral és fogd rá aKép -ra!
kandi72
Budapest III. kerület

Halihó!
Némiképp visszanézelődtem,de nem nagyon vagyok képben. :oops: :oops:

Kavicsnak
már telón gratuláltam de itt is Nagy-nagy gratula!!!! Kép Látom jő a hányinger is,így van ez rendjén :D

Asszem nem is telik több tőlem,mert vagy két napja irtóra fájnak az ajkaim (alul) :oops: :oops: Nem tudom mitől van,de megpróbálok inklább ledőlni,ha van egy kis időm.(bár reggelre uolyan sz.r ,mint este lefekvésnél,de próbálkozom)
Ja anyaralás jó lett volna ,ha Ada nem a szobában akar folyton ülni. :shock: Bezzeg itthon állandó menőkéje van.ki érti ezt???? :shock: :shock: :?: :?:
Képeket köszönöm szépen!!Még nem leltároztam,hogy megvan-e mind,de amint tudok sokéig ülni megteszem.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Na úgy tűnik nem hipózás volt, hanem vmi enterovírus, mert a délutánt a fajanszon töltöttem. :oops: Ilyen körülmények közt természetesen elnapoltam a met emelést. :? Még csak az hiányozna! :shock:

Avandamet:
Arra azért szeretném felhívni a figyelmet, h. patkánykísérletekben fejlődési rendellenességet okozott, bár ott a normál dózis többszörösét alkalmazzák, és igen új szer, tehát még nagyon nincs vele tapasztalat, nemhogy terhesség alatt!
A másik dolog, h. a pozitív teszt idejére az embrió már 2 hetes és a szerveinek egy része kifejlődött! :!:

Pogi!

Szerintem a metet emeld! A szőrök javulására min. 1 éves szedést írtak külföldi honlapokon, de idővel javul!
Tényleg annyira alacsonyak a francia pasik? :shock: Akkor a párod igencsak kiemelkedik a tömegből! :lol:

Dimet!

Nézz körül a neten, tutira találsz kiságyat! (Még én is találtam, pedig extra igényeim voltak!)
Ja, közben olvasom, h. csak rosszul rakta össze a párod! Akkor ezek szerint mégis jó! :D

Mamint!

Nem voltál a talin, így nem tudhatod, h. nálunk elég nehéz a diéta, ugyanis én 10 kiló plusszban vagyok, a páromról viszont minimum ugyanennyi hiányzik! (Istenem, ha valahogy át tudnám rá rakni!!!! :lol: )
És simán kibírja, h. nem eszik! Csak éppen lassan elfogy! :shock:

Az a tanga! :lol:
Tampicseknél annó az USA-ban fordult elő egy pár toxikus shock szindrómás eset, amikor a tamponban elszaporodott egy speckó baci és páran meghaltak, de mind a mai napig nem sikerült kideríteni, h. konkrétan mi is okozta (mármint, h. nem eleve a tampicsekben volt-e benne a baci, pl. direkt :evil: v. véletlen szennyezés miatt!).
Én meg úgy vagyok vele, h. utálom a betétet, mert:
- annyira vérengzek az első két napon, h. az extra tampicseket is 2 óránként kell cserélnem, a betét pillanatok alatt átázna, az meg nagyon ciki! :shock:
- utálom, amikor a wc-n lehúzom a bugyimat és ott nyúlik a hm…… :oops:
- mindig úgy érzem, h. bomló vér szagom van és ez nagyon zavar :oops:
- a betét, akármilyen flexibilis, vhogy mindig összegyűrődik, rámragad, félrecsúszik stb. :evil:
- egy tampicsek elfér az ember tenyerében is, amikor cikis körülmények közt kell elosonni cserélni, egy betét nem igazán
- a tampicseket simán lehúzom a wc-n, a betét meg ott büdösödik a kukákban :oops: (tudom, h. nem mindenhol szabad bedobni a wc-be, de a betétet sehol sem!)

Mindenki a Loire mellé vágyik? Akkor jövőre ott rendezzük Pogiéknál a talit? :lol:

Kandika!

De jó, h. te is írtál! :D Remélem ez a ciklus igen sokáig fog tartani! :wink: Pláne, h. ezek szerint a műtét neked javulást hozott!!!!! Remélem Kavics átküldi neked a gólyát! Ideje lenne!

Kavics!

Hát a Willendorfi vénusz (http://hu.wikipedia.org/wiki/Willendorfi_V%C3%A9nusz) is nőideál volt annó. :lol: De hogy nekem miért kell pont ehhez az ideálhoz hasonlítanom? :twisted:

Az igaz, h. a progi fellazítja az izületi szalagokat? :shock:

A netem még mindig be van dugulva és nem tudom mit kéne csinálnom, h. fogadni tudjon! :evil: Kidobáltam egy csomó dolgot, de szerintem most egy darabig ne küldd el a képeket, mert holnap elmenekülünk itthonról anyuékhoz, mert ott van légkondi! Majd szólok, ha jöhet!

Ne aggódj, rövidesen vedelni fogsz! :lol: Én képtelen vagyok napi fél liternél többet legyűrni, de terhesen mindig sétapalackkal rohangásztam mindenfelé!

Egye fene, megpróbálom elővadászni a kórházi cuccos listámat! :lol:

rambóka

"Kórházi dolgok:

- boríték (a borítékba valót a férjed hozza, mert mindennek lába szokott kelni!)
- személyi igazolvány
- TAJ-kártya
- kismamakönyv
- leletek
- 1 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat

- papucs két pár (az egyikben zuhanyzol! ), mindkettő jó, ha mosható
- hálóing vagy pizsama, de olyan ami felül gombos, hogy szoptatni tudjál. Jó mély gombolású legyen (4 gombos)! Legalább 2, de inkább 3 (1 rajtad, 1 mosásban,1 tartalék!)!
- inkontinencia betét, de legalább a sima egészségügyi betét éjszakai változata
- sok bugyi (legjobb a Tena hálós bugyija!!!! Hidd el, csak elsőre rémisztő, nagyon kényelmes!!!!) mert naponta több is kellhet, mosószer a hálós bugyihoz (v. fertőtlenítőszer)
- mellszívó , ha a kórházban nincs ( De általában van!! Kérdezz rá!)
- melltartóbetét (sok, ha eldobható)
- szoptatós melltartó (lehetőleg 2! Dorinát tudom ajánlani,jól tart, Interspárban és Tescoban is kapható!)
- felfújható úszógumi (gátsebnél aranyat ér!!!!)
- legalább két törülköző (kéztörlőnek és zuhanyzáshoz)
- mosdókesztyű v. mosdószivacs (lehetőleg új!!!)
- kézfertőtlenítő vagy antibakteriális folyékony szappan. Otthon már nem nagyon használod, de mondjuk a vendégek nem baj, ha ezzel mosnak kezet, még ha meg sem fogják a babát, ami egyáltalán nem lenne baj.
- sampon, hajbalzsam, fogkefe, fogkrém
- patikában, DM-ben kapható a WC-re papír ülőke, nagyon fontos, higiénikus!
- popsitörlő, saját részre is, mert még a WC papír is dörzsinek tűnik az első napokban!
- A Szilvia konyhai papírtörlővel nagyon kíméletesen meg lehet törölni a gátseb környékét. Mosdásnál és pisilésnél is lehet használni. Tulajdonképpen nem is kell törölni, csak odateszed, és magától felszívja a nedvességet.
- rengeteg wc papír!!!!! Napi min. 2 tekerccsel számolj!!!!!
- Textil pelenka a babának, ill. fejéshez (ált. adnak a kórházban, de kérdezz rá!!!!)
- kispárna magadnak és szoptatáshoz
- gátöblítéshez jó lehet az ún. sportpalack antibakteriális folyékonyszappan oldattal v. Neomagnol oldattal töltve, főleg, ha a zuhanyzóban csak felső zuhanyrózsa van!!!!!
- Neomagnol, Neogranormon kenõcs, glicerines végbélkúp szorulásra
- szoptatós könyv vagy kismama könyv, de minimum a helyes mellretételt olvasd el mielőtt bemész!!!!!! Ne szégyellj segítséget kérni!!!!
- tejnövelő teát szerintem nem érdemes vinni, ha hamar mellreteszed a csöppséget és kitartó vagy így is –úgy is lesz tejed a 3-4. napra!!!!!! Viszont mindenképpen csecsemősnővér segítségével tedd mellre először a babát és meóztasd le, h. jól csináljátok-e, mert a mellbimbó kirepedése sok gondot okozhat!!!!
- vihetsz bimbóvédő kenőcsöt (pl. Garmastan v. Avent – ez utóbbit nem kell lemosni!), de nálam bevált az, h. a szopi után kipréselt pár csepp tejet rákenem és hagyom megszáradni!!!

- sok-sok rostos ivólé, hajlítható szívószál
- néhány szendvics (apának!)
- szőlőcukor, aszalt szilva (szorulás ellen nagyon jó és semmi gondot nem okoz a dednél!!!!!!Hidd el aranyat ér!!!!!),
- evőeszköz!!!, pohár!!!, egy kevés mosogatószer
- szalvéta
- vigyél egy konyharuhát is, mert ha első nap nem tudsz ülve enni, akkor fél fekve magadra tudod teríteni, és mégsem leszel teljesen maszatos
- könyv vagy újság

- FONTOS: keresd fel a leendő gyerekorvosotokat, mert fel tudja írni, hogy miket szerezz be a patikából, ne a férjednek kelljen ezzel foglalkozni!
Biztosan fog majd kelleni:
- alkohol és vékony végű fültisztító a köldökcsonk ápolásához,
- popsikenőcs (hidd el a gyógyszertári a legjobb!!!)
- babafürdető krém ( szintén gyógyszertári, nehezen oldódik, úgy a legkönnyebb használni, ha még szárazon bekened vele a gyereket egy textilpeluson és a vízben már csak lemosod róla, nagyon élvezi a bekenést és egyben meg is masszírozhatod vele!!!!)
- babaolaj, fürdés után a hajlatok ápolására, de masszírozásra is jó! (Felejtsd el a napraforgó olajat, avasodik!!!!!!!!)
- kozmetikai vattakorong az olajozáshoz (jobb mint a vatta, mert nem szálasodik annyira!!!!!)
- 6X6os gézlap a köldökcsonkhoz, 2 csomag elég, mert kb. 2 hetesen leesik a köldökcsonk!
- K-vitamin,
- D-vitamin.

Otthonra:

- egy jól záródó kisméretű szemetes
- 10 literes kozmetikai kukazsák a pelusoknak
- Mindenképpen legyen kb. 15 textilpelusod is: böfikendő (majd meglátod milyen sok kell!!!), kispárna a dednek, napellenző a kocsin v. hordozón, szóval mindenre jó!!!!
- Szopispárna: sokkal kényelmesebb ezen szoptatni, a ded biztonságosan a félbehajtott párna közt hagyható, amíg pl. wc-re mégy!!!! Mellesleg a 3. trimeszterben alváshoz is használható!!!!"

Én annó ezt gyűjtöttem és itt-ott kiegészítettem, de nem minden megjegyzés az enyém!

rambóka

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaa Monee!!!!

Hát pusztulok megfele a kíváncsiságtól!!!!

Szomorgunk vagy nevetünk???
Vendég

Szia Monácska!

Egyiket sem. :)
Hő leesett kicsit (de még a vonal felett van), teszt negatív.
Én meg nem vagyok szomorú, kicsit talán csalódott, de több nem. Most vagy jöjjön a mensi vagy ne...
A rosszabb érzés, hogy má megint hülyét csináltam magamból, no meg belőletek is. :?

Jövök majd még! :)
Monee

Monee

monee85

Ó Monee!

Ne mondd ezt kérlek! A csalódottságot megértem, de a többit nem akarom megint meghallani..... Azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk, biztassuk, néha megfeddjük egymást! És örüljünk vagy sírjunk, ha arra van szükség!

Nincs még veszve semmi, de nem akarlak feleslegesen bíztatni. Ha a hő elindult lefelé...... :(

De! A következő vagy a következő a Tiétek! Rendben????????????????
Vendég

Kép
Vendég

Monácska!

Köszi. :)

Pontosan tudom hogy ezek a napok azok amikor még bármi lehet. Még felugorhat a hő -nem ment nagyon le-, elmaradhatnak a piros betűs napok, stb. De lehet ennek az ellenkezője is... Nem szeretnék most erre gondolni, egyenlőre azon izgulok hogy ne jöjjön meg. :) Reggel olyan hányingerrel ébredtem hogy csak na és most sem vagyok teljesen százas. Fent van a gyomrom teteje a torkomban. :?

Tudod, ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy pár évvel ez előtt azért rohangásztam dokitól dokiig, mert a fogigátló ellenére sosem jött meg. Mindig azt hittem hogy valami elszúródott és terhes vagyok. Lerágtuk a körmünket közös erővel ez miatt. Aztán meg, ha akkor tudtam volna hogy PCOS vagyok, eszembe sem jut ilyesmi. Féltem tőle akkor nagyon hogy babánk lesz, pedig most tudom hogy nem is lehetett volna.
Így vagyok ezzel most is. Lehet hogy még jó sokat kell várnunk rá hogy tényleg örülhessünk és akkor "kis hülyének" fogom gondolni magam a mostani felhajtásért. Baba 3 hónap után... ugyanmár!

Hhhhh... :(

Szebb napot!
Már csak 700 számlát kell lejavítanom. :D
Monee

Monee

monee85

Sziasztok,

Akik érintettek, most küldtem el a táblát Moneeval bővültek az adatok.bocsi, de lefelejtettem tárgyat írni, szóval úgy keressétek meg, jó????
Vendég

Sziasztok !

Jó sokat írtatok hétvégén !

7Kincs, amit a öcsédékkel kapcsoltban írtál.. szerintem nem akartak megbántani azzal, hogy közlik a hírt. De gondolom a testvéred boldogságának attól függetlenül tudsz örülni, hogy nálatok nem megy zökkenőmentesen a babaproject és biztosan ők is nagyon szeretnék, ha egyszerre babáznátok... :wink:

Ez alapból sem egyszerű helyzet, most meg különösen..

Rambóka, az OB-vel kapcsolatban ugyanaz a véleményem. Egyszerűen szörnyű lett a minősége :evil: Én Frezia-t használok, mármint néha, amikor muszáj.. Egyébként utálom a tampont !

Pogi, nálam a szőrösödés nem javult. Hullik a hajam és ugyanúgy kell gyantáztatnom magam. A ciciken bizony van mit csipeszelni :? Mindegy, összességében sokkal jobb a helyzet, mint 1 évvel ezelőtt.

Zsizsik, egyszerűen csodaszép a kutyusotok ! Nagyon különleges szeme van, világosabb, mint a "szokásos", nem ?

Dimet, Rejo
remélem jót bűnöztetek :wink:

Kavicskám, kipróbáltam a 9 kortyos ivászatot :lol: Hátha használ..

Egyébként jól vagyok, a hétvégénk aktívan telt, vettem szép új függönyt a nappaliba, szombaton a barántőm 1 éves kislányát ünnepeltük, tegnap pedig pihengettünk, szomszédokat vendégeltünk és jókat kacarásztunk.

mniki

Jó reggelt! :D

Monee gondoltam rád !
Nagyon jó hogy nem keseredtél el!
"kis hülyének" meg nem kell gondolni magad szinte mindenki annak hihetné magát itt a topikban,
Minden ciklusban abban reménykedünk hogy ez lesz AZ, sokan azt mondják nem kell annyit foglalkozni magunkal és akkor könnyebb..
De ha egy nő számolgatja a cn-at,érzi a pét,estleg uh-n is volt vagy netán hőt mér ,hogyan ne gondoljon rá??
Aki pedig babát szeretne és "problémásabb" eset ezeket nehezen lehet kihagyni..

Én ritkán használok tampont, bár mostanság a tisztasági betéttel jól elvagyok..

Niki jó hogy lazítottál kicsit a hétvégén!
A múltkori uh gép nem volt vmi jó ugye? fogsz menni most?
Vendég

Ja és egy :oops: kérdésem is lenne:
Ti nem szoktatok néha házasélet közben fájó,nyomó érzést érezni??
Nem tudom mi nyomódik odabenn de én néha rendesen érzem :? :oops: :oops:
lehetnek a megnagyobbodott fészkek????
Vagy mi?
Vendég

7kincs: méhszáj? Ha pl. alacsonyan van akkor simán nyomhatja...

(tegnap a PGizével -tudjátok, a nyálazós izé- megnézegettem a párom kiskatonáit :oops: ... tök picikék :))))) Ráadásul buták is, mert valami koszfoltot támadtak folyamatosan... ja, és alig találtam meg őket...) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:
Csakegy!
Széjjel röhögcséltem magam!!!
Hogy nekem miért nem jutott eszembe!!!! :) Buták............... Hihihihihihihihihihihihihihi

Kincsecske! Nekem is szokott néha fájni, főleg pé közeledtével és ideje alatt. Olyankor lejjebb van a méhed is és a petefészkek is megduzzadnak, ettől lehet érzékenyebb!
Vendég

uh, csakegy. jó ötlet :lol:

dimet, rejo nem bűnözött. (eleget...)
viszont tegnap este bűnöztem. rámjött,hogy csokit kell ennem. úgyhogy megvotl a fél éves csokievészetem. most fél évig megint nem eszek.

viszont dimet mingyá megsül.....pedig itt hűvös van a szobába.

kavics, én is kipróbáltam a 9 kortyot. nemtom ki mekkorákat kortyol, de nekem az sok volt. pedig én sokat iszok egy nap....:)

Kép

dimet

SZiasztok!

Csakegy: :) Mókás lehetett, párod mit szólt az akciódhoz? :D

Kincs: Én is szoktam érezni időnként és nem rég tudtam meg, hogy pé közeledtével lehet ilyesmire is számítani. Hmm, mostantól jobban odafigyelek ezekre a jelekre (is).

Dimet: Először úgy olvastam, hogy "mindjárt megszül". Leizzadtam egy pillanatra.... Aztán láttam, hogy béna vagyok :oops:

Tampon téma: Én nem szeretm a betétet, pontosan amiatt, hogy az ott kifolyik, a betét elcsúszik és kényelmetlen, na meg tangára igen körülményes lenne használni :oops: Szóval én is tampon-párti vagyok. Viszont a márkás cucc véleményem szerint semmivel sem jobb, mint egy noname. Én pl. a corában és tacskóban szoktam venni kb. 250-300Ft-ért a 16db-osat. Nem mintha mostanában akkora költségekbe vertem volna magam, ha csak márkásat veszek :)

Most kérdeznék én is, ha lehet: Reprezentatív felmérést csinálnék saját részre ;)
Szóval, kinek mennyi idő kellett, hogy a rendszertelen ciklusa beálljon vagy elkezdjen beállni, rövidülni? Mennyi volt met előtt a ciklus hossz és kb. mikor érezte úgy hogy alakul a dolog?
Tudom, hogy még csak 1 hónpja szedem, de az eddigi három számjegyű ciklusaim alapján érdekelne, hogy kb. milyen esélyeim vannak (tudom, hogy egyén függő, de akkor is érdekelne...)

Kép

Kép
bettica

Szia!

Nekem a 0-nak nevezhető ciklusból 5 hónap alatt az alábbiakat alkotta:
1. ciklus mettel 56 nap, vége progi
2. ciklus Clostyval 31 nap, spontán mensi
3. ciklus 46 nap progi a vége
4. ciklus Closty, most vagyok a 27. napon, várom a végeredményt.....

Nem tudom a végét, de úgy gondolom, hogy fél- egy éven belül tervezhető a ciklus helyrerázása, feltéve ha fogysz, diétázol, mozogsz valami kicsinykét. És sajnos ez sem biztos......
Vendég

Szép napot mindnekinek !

CSakegy: ez mekkora ötlet, én is kipróbálom !!! ha egyszer végre lesz szex.... :cry: nem is értem, mi van velünk.... nincs kedvem, de szerintem neki sem. Nem is érdekel az egész. na így tuti, hogy egyhamar nem leszek terhes...
Ja, az avandamethez még visszakanyarodva: amig szedtem, a libidóm is sokkal jobb volt, szerintem a merckformin miatt a hormonjaim megint szarakodnak...áááááááááááá, elegem van magamból.

Bettica: felmérésedhez: az avandával első hónaptól 30 napra jött meg, merckforminnal tartjuk a 30-32 napot.

Dimet, az jutott eszembe, hogy a szülés előtti időszakban az ember lánya kissé hisztissé, síróssá, befelé fordulóssá válhat... csak nem ...??

Monee: ne bánkódj, amig nem kezdesz el vérezni, tényleg van esély... az én hőm:

Kép

Nem rossz, de kevés a dalhoz....

Ma megyek (ismét) a Szent Imrés doki nénihez, hátha ma nem küld haza, és végre megvizsgál..... megkérdem tőle, hogy szerinte mi legyen... lesz ebből valaha gyerek...?
zsizsik

Sziasztok!

Monee!
Semmi gond, majd legközelebb +at tesztelsz. Vagy pár nap mulva, vagy menzi..és a következő ciklus. Nem letörni, nem feladni!

Tampicsekről Nálam a női doki azzal a magyarázattal tette tiltó listára, hogy nagy a fertőzésveszély a használata közben, a hüvely sem tisztul megfelelően és nem tesz jót a hüvelyflórának sem. Hát...elfogadtam. Pedig utálom a betétet, mert kényelmetlen, elmozdul, gyakrabban kell cserélni, stb... De mondom végülis pozitív tapasztalatom van a betéttel, mert a kényelmetlenség ellenére a 8-9 napos menzijeim 7 naposra rövidültek. Megszoktam.

Csakegy!
Kiskatonák :D :D jót nevettem. Hogy neked mik jutnak eszedbe :lol:

Kincs!
Drága, te mikor tesztelsz? vagy rejtegetsz valamit? :o

Kandika!
Jó hogy ujra vagy! Grat a tökéletes ciklusokhoz! Neked akartam mesélni, hogy most a beültinél egy csajjal voltam egy szobán, aki PCO-s volt :!: Megműtötték, és azt mondja ennek 2 éve és semmi PCO :!: Szóval van akinek a műtét segit. 33 napos ciklus...irigykedem :oops: :oops:

Lafi!
Olyan tökéletsen vezeted a táblicskut..és külön köszi a megjegyzéseidhez! Az adatokat, cimeket tartalmazó táblát én is megkaphatom???

Kavicska!
Hányinger ? :D Kismami

Puszi mindenkinek, kitartást a nagy meleghez!

Gina
Vendég

Gina, drága, cserébe a te adataidért.... :wink:
nick, teljes név, lakóhely (legalább város), email, telkószám
Vendég

Hello-bello Csajócák!

Öööö, izé, annyit írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni. :lol: Reagálni most képtelen lennék (vagyok) ebben a melegben. :P

Bettica, én 3 hónapja szedem (még) csak(?) a metet, de még nem rendeződött a ciklusom. Azóta volt egy 48 és egy 65 napos ciklusom. :? De nem elégedetlenkedek, mert legalább VOLT mensim, rendes! :D (Előtte csak egy évben 2-3 rendes, a többi barnázás.)

Csakegy, a PG-s kiskatona-vizsgálaton megfeküdtem! :lol: De én is kipróbálom, sőőőt, páromnak is megmutatom a hadseregét! :lol:

Jajj, nem tudom, ki hogy fogja kibírni ezt a kánikulás hetet?! Terheseknek, kisbabásoknak kitartást kívánok!
Nálunk az irodában nincs klíma (mondjuk még jó, mert nem bírom), úgyhogy ki fog lógni a nyelvünk. Ma már megittam 1,5 l vizet :o .

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Gina, elküldöd mégegyszer, mert kissé elcsesztem valamit...... :oops:
Vendég

Na nem kell mégsem.....hát már az elcseszettet is elcsesztem, de legalább visszajöttek az adataid.

Mingyá küldöm az érintetteknek a módosított táblát.
Vendég

Monácska, neked az előző ciklusod nem úgy volt, hogy produkáltál egy spontán pé-t, csak rászedted türelmetlenségből a progit? :wink: Úgy emlékszem, nem a progi hozta meg!

7kincs, tényleg, neked mikor nem kell jönni a menzimanóknak? :shock: Én ilyen feszítő érzést kétszer éreztem eddig. Vagy amikor erős pé-m volt, nagy tüszővel (mint a múltkor is...), vagy koraterhesen, feltehetőleg mert nyomott a sárgatest...

Csakegy, és a mintát honnan vetted a kísérletedhez? :lol: :oops:

Gina, nagyon sokat gondolok rád...

Kavicska az a hányinger nem a víztől volt! Viszont nem ártana, ha a víz majdnem jeges lenne és citromos... :roll:

Csajok, Bogi nagyon eleven meg minden, de néha olyan koncentrálóképességről tesz tanúbizonyságot, hogy elámulok. Tegnap óta az állatos kiskönyvében (ami keményfedeles lapú és vagy 20 oldalas) képes megjegyezni és megmutatni nekem, hol a cica (az oroszlán), a kacsa (a mittomén milyen vadmadár) meg a maki (a majom). :shock: Oda is lapoz. Előtte csak dobálta a könyvet a földre. Kicsit ledöbbentem, hogy milyen gyorsan fejlődik.
Vendég

Sziasztok!

Húű de sokat termeltetek.....:) :) alig győztelek visszaolvasni titeket!

Pusszancs
csipi78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?