Új privát üzeneted érkezett!

Végülis nem a saját dokimhoz megyek, hanem Bkriszta dokijához, igy már 16-án megyek UH-ra. Tartok is tőle, hogy nem sok mindent látunk majd... :oops: :roll:
Nah, mindegy, mindenkinek jóccakát!

Kép
Kép
Kép
minyu

Akkor hanyadik héten leszel majd uh-n?
szilbee

szilbee :)
5+5

Kép
Kép
Kép
minyu

Akkor már látszódni fog a petezsák, még ha nem olyan jó felbontású is az uh. :)
szilbee

Kép
Nati első fagyija. Tejszínhab Agárdon. :D

Minyu,
Érzel már valamit? Nem hányingerre gondolok, hanem valami pozitívumra. Rózsaszín felhőcskék vagy ilyesmi?

Kép KépKép
lorca

Reginek sok boldogságot és mielőbbi gyógyulást!!

Minyu
nagy gratula!!

Csucsu
drukkok mennek folyamatosan

Patrisa
ügyes a kislányod nagyon. Nappali alváshoz már nekünk sem kell a pelus, de éjjelre ráadom, ill. ha elmegyünk itthonról akkor is kéri.

Roberta

Kép
smici_robi

Hát csajok! Teljesen megbolondultam ettől a terhesség témától. :lol: Az éjjel álmomban már az én hasamban is rugkapált valaki. Csak sajnos, mikor felébredtem és elkezdtem fogdosni a hasam, rájöttem, hogy üres...vagyis babailag. :(

Csucsu! Csütörtökön nagyon szurkolok, hogy szép nagy tüszőid legyenek! Számolj ám be, hogy mi volt az UH-n!

Kép
patrisa

Patrisa :)
:mrgreen: :mrgreen: álmos témához megjegyezném, hogy 20-a körül lehetett peteérésem, 25-e reggel irt Bkriszta smst, hogy azt álmodta, terhes vagyok :shock: (utólag kibeszéltük, hogy ő megálmodta Ákosuk és az előtte lévő angyalkájuk foganását is), nah, pár napra rá én azt álmodtam, hogy ikreim vannak 8) :shock: , majd néhány nap múlva egy gólyapár jött a kertünkhöz (nem jöttek még eddig soha), következő nap meg a Schöpf-Méreitől (ott szültem) kaptam repi csomagot, benne 62-es body, sapi, előke. Ennyit az előjelekről :lol:

Lorca :)
émelygek, de egyelőre nem annyira, mint Nándival (jó lenne, ha igy is maradna) és bár próbálom még annyira nem nagyon beleélni magam (mert ugye dokinál még nem voltunk), de néha azon kapom magam, hogy kismamaruhákat nézek a vaterán :lol: Emellett már elkezdtem rendet tenni a kisszobában, olyan fészekrakó ösztönféle szállt meg... :D

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
:lol: Hát ez tök jó! :lol:
Már csak 5 nap :wink: és megtudjuk lesznek e ikreid!! :) Tényleg! Volt már a családban ikerterhesség??
szilbee

Szilbee :)
Jajaj, nagyon fogunk 1-nek is örülni!!! Nem volt még a családban ikerterhesség, és őszintén szólva nem én szeretném kezdeni a sort. :lol: (félek, hogy belerokkannék :oops: )
De azóta Csabi is ezen parázik, hogy ikrekkel álmodtam. :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

:lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Én is akkor álmodtam ezt, mikor a barátnőm reggelre megszült. Pedig nem is tudtam, hogy már benn van és vajúdik.

Ikrek! Hát én is félnék, hogy nem birok kettőt ellátni és elegendő anyatejet produkálni.

Kép
patrisa

Én eddig csak azt álmodtam meg, hogy átmentem a pszichológia vizsgán, a saját és barátosném jegyével együtt. :D Nem megyek médiumnak. Azért az ikrekkel óvatosan! Én szeretnék még gyereket, de azt hiszem, rémületemben szívrohamot kapnék. Nem azért mert van már kettő, hanem hogy egyszerre.

http://www.network.hu/videos/show/3336

Ezt meg azért, hogy tudjátok, mire számítson egy Ketteske :twisted:

Kép KépKép
lorca

Lorka! Jajj, ez a video! :shock: Nagyon brutálisnak tűnik így kívülről, de gondolom megszokta már a gyűrődést a kis krapek. :lol:

Kép
patrisa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, mi elmegyünk Tokajba Hegyaljafesztiválozni (először persze leadjuk a gyermeket megőrzésre :lol: )
Vasárnap jövünk.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Lorca!
Szép kilátások! :shock:
szilbee

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, tegnap múlt el a mensim, ma vagyok a 7. napon és van kettő 7,5mm-es tüszőm. Azt mondta a doki, hogy ez jó, persze azért vennem kellett még egy adag Puregon 600-as,
és mostantól 3 naponta kell menni kontrollra. Ha ilyen mértékben növekszik akkor valószínű, hogy ez a második adag elég lesz.Elvileg 17mm-től már jók a tüsző méretek, abból már lehet valami.
Lorka: Jó kis videó!
Minyu: Jó fesztiválozást!

Majd még jelentkezem!
Csucsu

Kép
csucsu74

Csucsu!
Ez tök jó! :) Akkor vasárnap vagy hétfőn mész kontrolra?
szilbee

Minyu
Gratulálok!

Szilbee
Kukacos :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu
Nagyon drukkolok!

Mennyi kistesó lesz :roll: :lol:

Mi már a finisben vagyunk....
Vendég

Betsy!
Nálatok is 36. héttől nst-znek?
Hogy vagy egyébként? Nagy pocakkal bírod a meleget?
szilbee

Csucsu,
Ilyen dolgokban nem vagyok nagyon jártas, bocsi ha hülyeséget kérdezek. A két tüsző ideális esetben akkor nagy valószínűséggel ikreket jelent?

:?: Nem tudna nekem valaki abban segíteni, hogyan tudok lekicsinyíteni videókat? Azt hiszem csak QuickTime player vagy mi van a gépen. Azzal nem tudok, a Windows alapértelmezett Media Playert meg nem találom, ami van, az kidob az internetre.

Nati tegnap hamar elaludt, nem volt idő pelust adni rá. Így a délutáni alvás bugyiban ment. Megúsztuk. :D Ami rossz, hogy délután volt egy kis hasmenés a játszin. Nem sok, küzdött szegény, hogy visszatartsa de belement a bugyiba az eleje. Onnantól vígasztalhatatlanul sírt, hazajöttünk. Itthon is nagy volt az elkeseredés, de pár perc bili és sok puki után már jókedvű lett. Ma reggel is száraz volt a pelus, ha egy-két hétig megy a délutáni átvészelés, akkor estére sem adok rá. Akkor meg csak az autópelus marad. Haladunk :D

Kép KépKép
lorca

Lorca!
Mi az AVS Videp Converter 4.3-at használjuk. Ez a videót méretét "lekicsinyíti", de a minőséget nem rontja.
http://www.avsmedia.com/
Itt talán találsz ilyen progit.
szilbee

Jav.: "Video"
szilbee

Szilbee,
Letöltöttem. Még küzdünk. Pedig van egy nagyon cuki röhögős videóm, amit szívesen közkincsé tennék. :wink:

Kép KépKép
lorca

Hahó!
Megjöttünk!
Nagyon klassz volt, sokat kirándultunk, de a a bulizós részt kihagytuk. A társaság is eléggé felhigult :?
De azért ó volt pihizni.

Pusz, majd jövök még képekkel!

Kép
Kép
Kép
minyu

5 mm-es petezsák, korai terhességnek megfelelő UH. :D

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Éljenek a kistesók! Melyik kórházat választottad?

A hétvégén voltunk Agárdon, csak ma jöttünk haza. Nem volt valami vidám a hazaérkezés, elpusztultak a madaraink. :( Ráadásul a teknőcnek megjelent valami fehér folt a lábán, gondolom egy elfertőződött sérülés. Hogy vigyek egy harapós viziteknőst dokihoz?! Ráadásul a stressztől simán elpusztulna. Még azon is gondolkodtam, hogy beleszórok a vízbe egy kis Augmentint. A növényeket kiraktam a szobából, hadd napozzanak. Lehet, hogy nem kellett volna, amilyen jó szériám van, szétégeti őket a nap. Egy kicsit meg vagyok ijedve, mi lesz Natival itthon a héten. Még szerencse, hogy Robi itthon van még kedden, de utána?! Ilyen időben mégsem lehet lent egész nap a játszin. :? Itthon meg legyilkolja Szabit és az idegeimet. :shock:

Kép KépKép
lorca

Hát még mindig gondban vagyunk kórház ügyileg. jövő hét szerdán megyek az én dokimhoz (most a Bkrisztáénál voltam) és meginterjúvolom, hogy maradt-e a Söfiben, vagy váltott. Ha nem váltott, akkor esélyes a Jahn Ferenc kh, mert hozzánk ez van legközelebb és ajánlottak egy jó dokit. vagy Kriszta dokija, aki a Szt Imrében praktizál, még vacillálok.

Igen, ez a meleg nagyon gáz! Délelőtt mi is kinn vagyunk az udvaron, de már 10 órától szinte elviselhetetlen a meleg. Délben hál Istennek, alszik Nándi, de igy is csak fél 7 után mentünk ma ki, annyira dög meleg volt. :? Alig lehet lekötni valamivel :(

Megyek, majd még jövök. Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu! Hát ez a baba nagyon gyorsan összejött. :) Remélem sikerül szimpatikus dokit választanod!

Csucsu! Mi újság? Voltál kontrolon?

Mi elég jól viseljük a meleget. Ma sógornőméknél voltunk medencézni, szerdán strandolni fogunk. A kertben nincs nagy hőség, tiszta erdős az udvar. Dinnyézünk és hűsölünk a vízben. :D

Kép
patrisa

Minyu!!!
Tökkéletes a mérete. Akkor nagyon középidős babának tűnik!! :wink: Most már merek gratulálni!!! :D 8)
Kép
szilbee

szilbee

Minyu,
Mivel egyik kórházról sem tudok semmit, mindkettő jó választásnak tűnik. :) Amit tudok, hogy a második lehet olyan gyors, hogy a minél közelebb annál jobb elv él. Én bent voltam a kórházban, mert Szabi nem mozgott, de még így is csak 1 órával az érkezése előtt derült ki, hogy szülök. Apuci és a doki is egy fél órára ugrottak csak be. (a dokinak kár volt) Nándi természetes volt vagy császár? Akkor még tavaszi topic aktivista voltam... :roll:

Szilbee,
Az utolsót azt nem adja ki, de a többin nagyon aranyoska :D
Jól festesz a pocival a bikiniben, a mérlegnek egyáltalán feltűnt, hogy terhes vagy? Ránézésre nem lehetsz annyi sem, mint az én - hajdan volt - versenysúlyom. :oops: :lol:

Kép KépKép
lorca

Épp az utolsó képnél kezdeték el a frissíteni a szervert. Szerintem holnapra bizti meg lesz csinálva, de lehet már délutánra. :)
Hát nem sokat híztam, meg kevés volt a kezdő súlyom, meg úgy tűnik szerencsésen választottam fürdőrucit, mert a terhes narancsbőröm már előjött a fenekemen. :wink: :oops:
Gondolom nehéz elhinni, de nekem olyan pici mellem volt, hogy ha borogattam volna elmúlt volna. Szóval nekem oda ment most is sok-sok zsír! Nagyon nehéz már. Nem az én alkatomhoz méretezték. Szegény jól meg is nyúlt. :?
szilbee

Sziasztok!

Minyu!
Gratulálok mégegyszer!A családnak már elmondtátok?

Szilbee!
Nagyon jók a képek és nagyon csinos kismama vagy!
Elég nagy a pocakod is!
Biztosan nem lehet könnyű ilyen nagy melegben.

Mi is voltunk tegnap strandon Mirtillnek nagyon tetszett.Nem volt még sosem így egy kicsit meg volt illetődve de aztán annyira belejött,hogy ki sem akart jönni a vízből.Az egyetlen bajom az volt,hogy mindig inni akart a vízből sokszor rá kellett szólni de így is nyelt egy keveset.Remélem nem lesz semmi baja.

Holnap után megyünk Tiszavasváriba.Kíváncsi vagyok Mirtill hogy fogja bírni mert még nem voltunk sehol vele és nem is aludt még az ágyán kívül sehol.Ha minden rendben lesz kedden jövünk haza.

Mirtillt megint megnyírattuk mert a csatot nem tűri de a haja már zavarta.Nagyon ügyes és együttműködő volt.

Jó hűsölést mindenkinek!

Sziasztok!

Ilyen az új séró:))

Kép

Kép
ildikó74

Szilbee!
De jó, hogy látom végre a pocid! :lol: Nagyon takaros. Levente láthatóan nagyon élvezte a pancsit. Nem zavarja, ha csúszáskor a szemébe megy a víz?

Minyu!
Ém is szeretnék gratulálni a pocaklakóhoz. :D

Ildikó!
Jó utat kívánok nektek. Rokonokhoz mentek?

Strandra mi holnap megyünk. Most szólt a volt kismamám, hogy jönnek ők is és hoznak mégegy családot. Plusz sógornőmék is ott lesznek a két gyerekkel. Lesz ám játszótárs Vaninak! :wink: Ha nem felejtem itthon a fényképezőt, akkor csinálok képeket.

Kép
patrisa

Patrisa!

Nem rokonokhoz.Van Apósomnak ott egy nyaralója és oda szoktunk járni minden évben habár ez elmúlt 2 évben nem voltunk.Tavaly Mirtillt még kicsinek találtam hozzá és egész nyáron gyógytornára jártunk,tavalyelőtt pedig az egész nyarat a kórházban töltöttem mert veszélyeztett terhes voltam és 30 hetesen már eléggé nyitva voltam és 1 centis volt a nyakcsatornám.
De most bepótoljuk!Majd csinálok fotókat!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Szilbee :)
nekem tegnap is bejött az utsó kép :)
Tényleg tök ari pocód van :) Melyik strandon voltatok?

Ildikó :)
családnak ma mondtuk el, bár én még vártam volna vele szivem szerint.
Nagy volt az öröm, ráadásul jó poént csináltunk belőle, mert Csabival megállapodtunk, hogy nagymamámnak mondjuk el először (beteg, és gondoltuk, ezzel hátha erőt adunk neki) Anyum itt volt vigyázni Nándira, és amig itt tett-vett, felhivtam nagyanyámat telefonon, hogy őt érte az a megtiszteltetés, hogy a családban ő tudja meg elsőként, hogy márciusban jön a kistesó. Nagyanyám persze rögtön sirt a telefonban, nagyon aranyos volt :) Anyám meg megállt, először sztem azt hitte, nem jól hall :mrgreen: Aztán ő is örült neki. Apukám nem volt itt, őt is felhivtam, mondtam neki, hogy rendelheti a 2. pónit is (mindig azt mondja, hogy majd gyűjti a pénzt és Nándinak vesz egy pónit :lol: )
Anyósomék is örültek, de velük Csabi beszélt, igy nem tudom a reakciókat leirni. :P

megyek
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszi a pocak bókokat! Én nagyon tehénnek érzem magam, így nagyon jól esett. :oops: :lol: 8)

Minyu!
Szolnokon a Tiszaligeti strandon voltunk.
Lorca csak beleszaladt egy pár órás frissítésbe, pont mikor az utolsó képet nézte volna. Onnan tudom, hogy egyik ismim mesélte, hogy nem látja az albumot. Én is gyorsan megnéztem, de egy óra múlva már elérhető volt az oldal.
Rosszullét ugye még nem jelentkezett? Remélem alaposan el is kerül!! 8)

Ildikó!

Akkor már nagyon rátok fér a nyaralás!! :wink: :) 8) Remélem jó időtök lesz.
szilbee

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem válaszoltam de mióta ilyen dög meleg van állandóan a Balcsin vagyunk. 15 perc tőlünk, úgyhogy minden nap lent vagyunk, csak az orvoshoz ugrok haza. Persze én nem merek fürdeni, nehogy összeszedjek valamit és nehogy e-miatt ne sikerüljön a babaprojekt. De a kisasszony nagyon élvezi!

Doki ügyben: most már két naponta megyek kontrollra, állítólag már beindultak a kicsikék, most a jobb petefészekben 2 9,9mm-és van a balba meg egy 9,8mm-es. Ma is megyek délután, remélem már sokkal nagyobbak.Elvileg 18 és 20mm közöttinek kellene lennie.
Lorka: elvileg igen, ha megérik mind a kettő akkor van az iker szindróma. Még arra igazán nem gondoltam.

Nyaralni mi nem megyünk most, sok pénzt elvisz ez a dolog. Apósoméknak van nyaralója Tamásiba, ezt használjuk ki, ott vagyunk álltalában hétvégenként.

Na , szép napot mndenkinek

Csucsu

Kép
csucsu74

Rakok fel képet a Balcsitól:
Kép
Dagolyázás:
Kép
Játszás apával:
Kép

Kép
csucsu74

Biliproject előlépett bugyiprojecté. Már második napja nincs pelus, azaz két éjszakát túléltünk :) Az ágykérdést is sikerült megoldani. Vettem egy zuhanyfüggönyt a Rossmannban, az szépen letakarja. Egy kicsit zizeg, de nem én alszom rajta, nem zavar. :D

Minyu,
Bevallom őszintén, ennyi időnek kellett eltelnie, hogy rávegyem magam a Béres Alexandra letöltésére. Nem megy :oops: Valami olyasmit kérdez, hogy milyen programmal akarom letölteni és ad vagy 10 kínai opciót. Ha még áll az ajánlatod, hogy elküldöd, élhetnék vele? :roll: Ha igen, priv megbeszélhetnénk a részleteket. Ebben a pillanatban a nagyon tehénnek érzem magam korszakom van, ki kell használni.
Meg nehogy eltűnj a 2008 tavasziakhoz! Azt is olvasom azért, úgyhogy nem menekülsz :D

Csucsu,
Én még nem mertem Natit bevinni tóba. :oops: Voltunk Agárdon, de nagyon boldog voltam, hogy nem akart belemenni. A dagonyázásban viszont mi is jók vagyunk! :lol:
Most nem tudom eldönteni, hogy szurkoljak-e nektek, vagy inkább babonából ne 8)

Van tapasztalatotok a Gekko játszóházakkal kapcsolatban? Elég sokba kerül ahhoz, hogy potyára kidobjam a pénzt, de mivel Szabira kicsit kevesebb idő jut, mint annak idején Natira, valahogy próbálok kompenzálni.

Kép KépKép
lorca

Persze, áll még az ajánlat :)
Gekkoról nem sokat tudok, én még csak a Savoyában voltam Nándival, az nagyon tetszett neki, nagyon sokféle játék van, bár nagyon apróknak asszem nincs, inkább másfél éves kortól. Nincs valami olyan lehetőség, hogy "próbaóra" vagy csak 1 alkalommal megnézni, aztán ha tecc, menni többször?

Kép
Kép
Kép
minyu

jaaaaaj, nem menekültök meg olyan könnyen tőlem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
minyu

Csucsu!
Nagyon jók a képek! 8)

Minyu!
Csinálsz vonalzót a "ketteskének"? :)
szilbee

csináltam :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Hogy bírjátok a meleget? Én úgy látom Vani jobban bírja, mint én. :?
A szobában is nagyon meleg van, 28°. A főzésről meg ne is beszéljünk.

Tegnap strandoltunk. Teszek néhány képet. Medencés kép nincs, mert csak ketten voltunk, így nem tudtam csinálni.

Minyu! Nagyon tetszik Ketteske vonalzója.

Szilbee! Sikerült már végleges nevet találni?
Jaj már mondani akartam korábban is, hogy aug. végén apának dolga van Szolnokon és lehet elkísérjük. Esetleg talizhatnánk. :wink:

Csucsu! Irígykedek, hogy ilyen közel van hozzátok a Balcsi. Mi csak vágyakozunk az ország másik feléről, hogy egyszer megmártózhassunk benne. :P

Lorka! Néha szükséges nálunk éjszakára pelus. Olyankor adok rá, mikor este sokat iszik, vagy dinnyét eszik. Reggelre tele is lesz. De majd kitapasztalod Te is. Ez a zuhanyfüggöny nagy ötlet, de nem tapad hozzá a bőre ebben a nagy melegben?

Na megyek, mert a gép is melegít. :(

Képek:

csúszdán:
Kép

kis pihi:
Kép

csúszás után:
Kép

kismedencében:
Kép

apával; így néznek csúnyán:
Kép

Kép
patrisa

Patrisa!
Tisztára úgy bohóckodik Vani az utolsó előtti képen, mint az apja az utolsón. :lol: Olyan szép TÜNDE szemei vannak a lányodnak! :)
Még nem találtunk nevet.
Az augusztusunk elég zsufi lesz, de majd ledumáljuk addig a dolgot. Páromnak ugyanis az augusztus a túlóraszezon, ebben a hónapban lesz egy nagy családi összeröffenés Tiszanán és egy kisebb Százhalombattán. Szóval most még semmi pontosat nem tudok mondani. De addig majd kiforrja magát a dolog. :) 8)
szilbee

Minyu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csemeték gyönyörűek!

Mi már nagy készülődésben vagyunk... :lol:
Vendég

Kép

Kép

Ilyen volt a pocakom 33+6-nál... :lol:
Vendég

Szilbee! Oké, addig még úgyis beszélünk. Köszi a bókokat a lánykám nevében! :)

Betsy! Épp kérdezni akartam, hogy mizujs veletek? Már nagyon a finisben vagytok. Errefelé rengeteg a szülés a nagy meleg miatt. Gondolom nem könnyű ekkora pocakkal.

Kép
patrisa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?