Biliproject előlépett bugyiprojecté. Már második napja nincs pelus, azaz két éjszakát túléltünk
Az ágykérdést is sikerült megoldani. Vettem egy zuhanyfüggönyt a Rossmannban, az szépen letakarja. Egy kicsit zizeg, de nem én alszom rajta, nem zavar.
Minyu,
Bevallom őszintén, ennyi időnek kellett eltelnie, hogy rávegyem magam a Béres Alexandra letöltésére. Nem megy
Valami olyasmit kérdez, hogy milyen programmal akarom letölteni és ad vagy 10 kínai opciót. Ha még áll az ajánlatod, hogy elküldöd, élhetnék vele?
Ha igen, priv megbeszélhetnénk a részleteket. Ebben a pillanatban a nagyon tehénnek érzem magam korszakom van, ki kell használni.
Meg nehogy eltűnj a 2008 tavasziakhoz! Azt is olvasom azért, úgyhogy nem menekülsz
Csucsu,
Én még nem mertem Natit bevinni tóba.
Voltunk Agárdon, de nagyon boldog voltam, hogy nem akart belemenni. A dagonyázásban viszont mi is jók vagyunk!
Most nem tudom eldönteni, hogy szurkoljak-e nektek, vagy inkább babonából ne
Van tapasztalatotok a Gekko játszóházakkal kapcsolatban? Elég sokba kerül ahhoz, hogy potyára kidobjam a pénzt, de mivel Szabira kicsit kevesebb idő jut, mint annak idején Natira, valahogy próbálok kompenzálni.