Rambóka, szétröhögtem magam az elemzéseden, de teljesen igazad van! Én is mindig eldobom az agyam az ilyen összeállításokon! Nem tudom, aki ezt lefordítja, az nem jár bevásárolni Magyarországon?! Egyáltalán nem biztos ám, hogy francia, mert ezeket bármelyik nyugati országban be lehet szerezni könnyedén, és főleg a zabkása, meg a mogyoróvaj miatt gondolom, hogy inkább angolból fordították. Ezekből itt is csak angol termékeket lehet kapni, bár tény hogy mindig lehet.
A mogyoróvaj nem ugyanaz mint a mogyorókrém, mert az utóbbi az gyakorlatilag csoki, míg az első krémesre darált földimogyoró, amiben esetleg van egy kis cukor. Amerikai, és nagggyon-naggyon hízlal!!! (és fenemód finom)
A csicseriborsó pástétom meg valójában a hummusz, lehet, hogy így már hallottad a nevét.
Na meg az a tejsavó, fürjtojás, naspolyás író, mimóza meg ilyenek! Nagyon durva! Én ezekől nem is hallottam amíg ide nem kerültem, és szerintem aki fordította, az sincs igazán tisztában azzal hogy mik ezek, csak lefordította jelentés szerint. "fekete retkes halragu" Jóságos ég! Füves tojás? mustármag-csírás pirítós?!
A kókuszos banánpüré nemtudom mióta GI barát, de nagyon finom, és könnyű elkészíteni, azt azért próbáld ki. Nekem az a kedvenc csemegém amióta vettem itt egyszer, de inkám magam szoktam összeállítani. Csak annyi, hogy megpucolt almát, banánt és kókuszreszeléket összeturmixolsz, és kész.
Alice, gyönyörű volt a tüzijáték!!! Itt szerencsére nincs olyan nagy hacacáré, meg tömeg, mert ez egy eléggé kisváros, és este csak mindenki leballag a loire-hoz, megbámulja a tüzijátékot, és hazaballag. Persze van vásár meg utcabál meg minden, de legalább gyalog jönnek az emberek
Az egész olyan családias.
A tamponról nem tudom pontosan, hogy miért van tiltólistán, mivel én amúgy sem használnám, és miután a dokim megbizonyosodott erről, nem töltötte vele az időt, hogy elmagyarázza ha úgyis felesleges. Utólag már gondoltam rá, hogy mégis meg kellett volna kérdezni mi a hivatalos álláspont. Nekem személyszerint az a bajom vele, hogy a mensi ott lappang, elzárja az útját a tampi hogy kijöjjön, mert mindent azért az sem tud magába szívni, és az mégiscsak egy elhalt szövet, ami ott bent kezd el bomlani, meg minden. Szerintem nem higiénikus, aminek ki kell jönnie az jöjjön ki. Elvégre ez egy tisztulási folyamat, és ha bedugeszoljuk, akkor nem tisztul ki. Persze ez csak az én magánvéleményem, soha senkit nem beszéltem rá vagy le semmiről, én nem használom, ennyi.
Kérlek valaki magyarázza el nekem ezt az Avandamet dolgot, mert egyáltalán nem vagyok képben, és azon gondolkozom, hogy váltok, de ahhoz tudnom kellene róla egyet s mást. Csak akkor váltok ha szabad mellette teherbeesni!
Érdekes amit mondtál Rejoka, hogy az arab országokban avandamettel csinálják a lombikokat. Vajon az arab és mediterrán országokban nagyobb számban fordul elő a pco? szerintem igen. Azok a nők hajlamosabbak a hirstutismusra és egyebekre, szal érdekes, hogy ez ennyire gyakorlat lett.
Nah, látom megint szómenésem van. De az a helyzet, hogy szépen kialudtam magam, és mensizek normálisan, és elvégeztem a munkámat, és amúgy is szép az élet!!! Na olyankor locsogok-fecsegek megállás nélkül, bocsánat