Új privát üzeneted érkezett!



Lányok! nem tudjátok esetleg, hogy hogyan kell fotó-mozaikot készíteni? Arra gondolok, amikor sok kicsi képből áll egy nagy kép. Aki tudja, az légyszi ossza meg velem a titkot. :) Köszi előre is! :)


Kép

Kép
diverse
 
 


Sziasztok

Enikő ,nagyon szépen köszönöm a képeket .Olyan aranyos Lilike.Mostmár tényleg megesz a penész egy picibabáért.Remélem sokat fogtok sétálgatni felénk.Még mondják azt hogy nem mernek vállalkozni a gyerekekre,ti mindenféle statisztikát megdöntötök.
Viccet félretéve,GYÖNYÖRŰ LILI BABA.

Gyöngyi,jó hogy te is előkerültél,én sem bírom a meleget.Ma sem mentem ki,meg itthon vannak a gyerekek és máér délbe összepakolok.Ez a nyár így fog eltelni,még van 2 hét az oviból és aztán Bálint is otthon van.

Vigyázzatok a picurikra,és hűsöljetek.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!
Köszönöm bíztató szavakat.Igazából nem is a toxémiától tartottam,inkább a kórházi hozzáállástól.De most már kezdek úgy lenni vele,főleg ebben a melegben,hogy minél hamarabb legyünk túl rajta,legyünk egészségesek,a többi meg nem számít.


Hogy bírjátok ezt a meleget?

Holnap megyek megint CTG-re,kíváncsi vagyok mit mondanak,meg már a pocakom is kezd lejjebb menni,anyukám szerint(aki régen szülésznő volt,csakaztán átpártolt óvonőnek) még kb 3 hetem van.
Hát majd meglátjuk.


Hűsöljetek sokat!!!!!

EsztiKép
eszti21
 
 

 
 

Sziasztok!

Ildikó! Jó, hogy te is jöttél már! Hiányoltalak! :)
Ha Bálint nem jár oviba, akkor otthon fogsz maradni vagy van hova tenni? A nagyok vigyázak rá? Azért jó, hogy vannak nagyobb gyerkőid is!
Na én bíznám Gerire!!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Ez az! Nem lesz gond! Hidd el nekem! Én azt mondom, hogy Csabán sem rosszabb, mint máshol. Én amikor ctg-n voltam bent Csabán, akkor még egy kismami volt ott szintén ctg-n. Nem volt jó a szívhang és a dokija ( O. I. ) ott állt mellette végig. Csak 1x ment ki valamiért. Addig ott volt vele, míg fel nem kelt a baba és jó nem lett a szívhang.
Jó kezekben leszel!!! :wink:
És a babások is olyan kedvesek! Majd meglátod!

Voltam bent Enikőnél és nagyon jó kedve volt. És képzeljétek! Simán ült a széken!!!! :o Én meg féloldalazva, mint akit épp akkor varrtak össze! :lol: :lol: :lol:
Én is megkaptam Liliről a képeket és tündéri! Mekkora haja van!!! Nem semmi!

A meleget én sem birom, de Zsófi..... még ma csak aludt, evett, cicizett! Mert újra kezdjük a szopizást. Bár a melleim még elég rokkantak, de már nem fájnak annyira. Szopi előtt beedzem a mellszívóval és akkor sokkal jobb. Csak az a baj, hogy kb 20-30 ml-ket megeszik és kiköpi a cickót. Visszatukmálni meg már nem bírom. De majd csak belelendülünk.
Ti miket főztök ebben a nagy melegben? Mert nekem már nincs ötletem. Ja Gabi vega, így hús nélkülit is csinálnom kell.
Nekünk ma paradicsomszósz lesz húsgombóccal a vacsi, ha Gabi hazajön időben és le tud váltani. De holnap???? Holnap után????

Megyek összepakolok a konyhában, míg Mininő alszik.
Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Halihó

Végre csend van,olyan jó mikor Bálint elalszik,minden lenyugszik.A nagyok meg kint csatangolnak még .Ilyenkor nyáron 11 előtt nem nagyon jönnek be.

Bálintot ha nem lesz ovi majd apával felváltva,meg a nagyokra bízva vigyázzuk.A hugom is mondta hogy egy pár napot ő is vállal,és anyukám is ha nem kell dolgoznia.Ugyhogy jó nagy szervezés előtt álok.

Nekem minden nap valamit főznöm kell,ma pl.oldalast sütöttem,hagymás krumplival meg ubisali.Ment is egész nap a sütő.De már vacsira bundáskenyér és palacsinta kellet.Pont ma volt itt a szomszéd asszonyom neki mondtam ,hogy el sem pakolok az asztalról ,csak az üres edényeket cserélem telire.Annyit esznek ,hogy az valami őrület.
Ugyhogy nekem jóidő ide vagy oda ,állandóan a konyha jut. :D :D

Holnapra valamilyen tésztát gondoltam.Ettetek már friss sajtot?
Isteni!!!!! olyan mintha tejfölös túrós tésztát ennétek.Próbáljátok ki.

Holnapra jó főzést, és jön a lehülés.De már hétvégére megint jó időt jósolnak.Mi a hétvégén sátorozni megyünk családilag.Remélem addig jó idő lesz.

Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


és még nem alszik az előbb osont le,na ilyett!!!!!!!!!!
Agyon csapom,én meg azt hittem hogy alszik

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!
Ma voltam megint CTG-n,Benének jó a szívhangja,nekem meg egyre erősebb görcseim vannak,legalábbis szerintük,mert én nem éreztem. És már 1 újnyira nyitva van a belső méhszáj,azt mondta a doki,hogy,nem fogjuk megvárni a 28-át.
Hát nem tudom.

Én sem tudom ma mit főzzek,talán túrógombócot.De holnap?
Ilyen hőségben még a konyha felé sem szeretek menni :lol:

EsztiKép
eszti21
 
 


sziasztok!

anyko!
akkor lassan tényleg venned kell Zsófinak ruhácskákat!
de képzeld nekem meg csak nyári tipegőim vannak így mire Balázs megérkezik már hideg lesz és sajna nekem meg mindent vennem kell neki!!!!
de már nagyon várom!!!!
örülök hogy enikő jól van!!!!
és a fényképet nem tudod felrakni a netre a babáról????

bebafa!
te szegény mindennap főzni na én nem főzök minden nap mondjuk ha nem én főzök akkor anyu vagy anyósom és jó is mert ezek a frontok mostanság teljesen lemerítenek!!!!

és szeretnek a nagyok csatangolni????
majd ha már a kicsit is viszik magukkal!!!!

diverse!
köszike az üdvözlést!!!
nagyon édi a kisfiad!!!
szupi hogy jók lettek az eredményeid csak így tovább!!!!
na és mit szeretnétek????

eszti!
szupi hogy minden rendben van Bence babával!!!!
hátha meghozzák a frontok a babát hamarabb hidd el nem lenne rossz!!
mondjuk én Bencével a 38.héten már 3 újnyira nyitva voltam és a kis manócska olyan jól érezte magát hogy megvárta a kiirt időpontot de ez nem azt jelenti hogy nálad is így lesz!!!
ja mondjuk Bence nem érzékeny a frontokra és a pocakomban sem volt az gondolom ezért nem jött hamarabb!!!

na a konyhával én is így vagyok és inkább mindig valami gyorsat készítek ha én főzök!!!!
mondjuk tegnap kipróbáltam a töltött tököt és ugye azt sütöben kell sütni és egész délelőtt ment a sütő!!!!
de megérte mert nagyon finom lett!!!!

rólunk!
jól vagyunk bár eléggé feszül a derekam meg a hasamalja de majdcsak túlélem valahogy!!!!
Balázs elég sokat mocorog és nagyon élvezem főleg azért mert már látványos is és olyan jó hogy néha odasimul a kezemhez ha megsimizem!!!!
ja és 10-én megyünk Kecskemétre 4D-re már nagyon várom!!!!
olyan jó lesz újra látni a kicsi manót!!!!!

na jó hosszú lettem bocsika!!!
szép napot!!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Még ma szeretnék jönni írni is, és a képeket is fe akarom rakni Liliről.
Csak most evett Zsófi, rohanok fejni, utána fürdés, stb...

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Csak gyors felrakom a képeket a kis Liliről, mert Zsófi ébren van kora délután óta. Így írni már nem tudok. Talán holnap.
Puszi!
Anikó

LILI:
Kép Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ma nem dolgozok :D :D ,esik az eső.Lehült az idő ugyhogy valami fincsit fogok főzni,még nem tudom hogy mit.


Tündi.a nagyok állandóan csavarognak.A Nyugati kertvárosba lakuk és van az utcánk végén egy játszótér ,mindíg ott vannak.Vagy valakihez betelepednek.Multkor nálunk grilleztek.Mindent egyedül szerveznek meg,én mondtam nekik hogy csak akkor csinálhatnak bulit ha össze is pakolnak utána.Nagyon ügyesen megcsinálják :D .
Bálintot nem sokszor viszik ki,mert nem érnek rá vigyázni,de nem baj.Így is sokszor ők vigyáznak rá,ha mi apával dolgozunk.
Valamelyek nap is Fanni csinált ebédet ,és fincsi is volt.

Enikő , itthon vagytok? :?:

Megyek csinálok valami reggelit
Puszi,jövök még

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Annyira nagyfiús Ricsi! És olyan igazi kisfiú! Szóval csibészes! :)
Jaj de jó, hogy jobban vagy! Ez a 12. hét a vízválasztó állítólag. Bár én 4 hónapig voltam nagyon rosszul. Utána is de az már más volt. De én végig vacakul voltam, nem vagyok követendő! :)
Viszont a pocakom nekem is hamarabb kezdett nőni és mintha nagyobb is lett volna. Nekem meg is szakadt egy kicsit a köldököm felett. nagyon csúnya volt, de már szépül.
A következő uh-n már meg is tudhatjátok ki lakik odabent, hacsak nem esz szégyenlős! :) Jaj, ezek olyan szép dolgok! :) Bár való igaz, most azt mondom, hogy jobb már, hogy kint van Zsófi!

Gyöngyi! Ha csinálnék egy oldalt, ami hírdetés, ki tudnád otthon nyomtatni és kitenni Csabán a terhesgondozóba? Elküldeném levélben. Csak egy a4-es lap lenne. Ha nem, nem gond. Majd megpróbálok bemenni.

megyek, a nőm éhes. De majd jövök!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Tündi!

Voltatok már régebben is kecskeméten 4D-sen? vagy most mentek először?
Itt Csabán is és Gyulán is csinálnak. Ide nem is akartál jönni? Barátnőim Gyulán voltak és nagyon meg voltak elégedve. A csabairól még nem hallottam semmit.

Ildikó!
Mehetek ma egy adag kajáért??? :lol: Nekem nincs erőm főzni. Na meg fogalmam sincs, hogy mit kellene enni. Tegnap grízes tészta volt. Holnap lehet lesz palacsinta. De mi még? Én alig ehetek valamit is. Így, hogy odafigyelek mit eszem, Zsófi nem hasfájós. Kicsit ugyan nehezen büfizik, de legalább a pocija nem fáj. Viszont én éhezem! :lol:

Jut eszembe. Most rendelek majd Angliából. Kell akkor Hello kitty-s ágynemű? Megnézem, hogy milyenek vannak, hátha van valahol valami jó akció.
Másnak nem kell valami? Ha valakit érdekel még, akkor linkelek. :)

most megyek, mert délután vendégek jönnek és romokban a ház. Mindig csak olyankor csinálok nagyobb takarítsát, ha jön valaki. Nem szörnyű??? De most csak így van energiám. Majd ha belerázódunk mindenbe, akkor újra a régi leszek, de most....

Enikőék biztosan jól vannak. Remélem azért hamarosan jelentkezik. Nem meremmost zavarni, de lehet egy sms-t küldök neki.
na mentem!
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Tündi: Én Gyulán voltam 4dimenzióson és tényleg rendes volt a doki,igaz 12000 Ft volt,de megérte.

EsztiKép
eszti21
 
 


Ááááá, most beengedett a rendszer, mire mennem kell!!!

Anikó, írtam neked az iwiwen, mert itt sosem sikerült, amikor ráértem. Várom a papírt, amit ki kell tennem! Később még próbálok jönni, puszi mindenkinek!

Kép

Kép
diverse
 
 


sziasztok!

anyko, eszti!

Bencével is kecskeméten voltunk és most sem tenném ezt másképpen!!!!
nagyon aranyos a doki és tényleg mindent elmond és nagyon közvetlen!!!!

tudom hogy van csbán és gyulán is de nem megyünk ide!!!!
Csabán Róna dokinál van mondjuk róla nem régen hallottam és addigra már bejentkeztem kecskemétre de gyulára Imádhoz a világ minden pénzéért sem mennék!!!
sajnos itt mindenki csak rosszat hallott róla és még a védőnőm sem ajánlja!!!!
és sajna nekem is az egyik barátnőm nála volt és most a kisfia szegeden van mert bizonyos rendellenességet nem vett észre az uh-on és ez csak a szülés után derült ki!!!!
szóval maradok kecskemétnl de egyébként tanácsadásra Orosz doktor jár ki ide és ő is inkább a kecskeméti dokit ajánlja!!!!

de már nagyon várjuk és nemsokára kedd lesz és végre megint láthatjuk a mi kis manócskánkat!!!!!

anyko!
akkor neked jó takarítást nem írigyellek de ha visszaemlékszem én is ilyen voltam!!!!

eszti!
és egyébként hogy vagytok????
hogy viseled a frontokat????

szép napot!!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Hát nem tudom,ezek az ultrahangos dolgok azért nem 100%-ig megbízhatók.Én is hallottam az Imád féle dologról,de állítólag azt nem lehetett volna észre venni ultrahangon.
Igaz mi is nála voltunk,nekünk mindent szépen elmondott,de engem Szarvason is mindig ultrahangozik a doki,gondolom,ha gond lenne ő már biztosan szólt volna.

Anikó:Nem irígyellek a takarítás miatt,már nehezen csinálom én is.
Kicsit félek is hogy ha meglesz a baba akkor mennyien fognak jönni,nem is a takarítás miatt
(már a gondolattól is rosszul vagyok)

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok!

Régen voltam. De annyira nem voltam jól. Fájt a fejem.
ÚÚÚÚÚÚtálom, hogy ennyire változik az idő. Most tök meleg lesz, pár nap és megint 21 fok. :x

Az uh....
Én még csabára jártam. Jó is volt, mert mindig amit kérdeztem válaszoltak is. Kivéve a 20 hetesen, de ott tudjátok, az orvos olyan mododrú és kész. ( nem írom ki a nevét soha dokiknak ). Azért rákérdeztem, hogy minden rendben.
A 12 hetesen nagyon aranyos volt a doki, mondjuk őt ismertem is a suliból. A többin sem volt gond. Bár sajnos áprilisban kezdődött ez az egész tortúra az egészségügyben, hogy ki hova mehet és a békési terhesgondozós nőgyógyász nem adott Csabára beutalót. Na Békés katasztrófa.
1. Tök sokat kell várni az uh-n, mert nincs időpont adva.
2. Nem szívesen látják az apukákat!!! Meg is jegyezte az aszinsztens tök hangosan, mikor bent voltunk, hogy mi van ma, minden apuka ennyire kíváncsi??? :x Hát majdnem beszóltam....
3. Én nem is láthattam a babát, mert csak az a monitor van, amit épp a doki néz
4. nagyon kevés adatot adnak meg.
Így a 38 hetesre kértem beutalót a körzeti dokimtól. :) Utolsó alkalommal így csak láthattam még Zsófimat. :) Na meg Csabán nem hajtanak ki fél perc múlva, hanem tényleg megnéztek.
Viszont nem voltam 3d-s uhn sajnos. De nem is lényeg mostmár.
A szüléstől pedig nem szabad félni. Minden rendben lesz. Csak szólni kell, bármi bajotok van. ok? Inkább vizsgáljanak meg feleslegesen, minthogy ne merjetek szólni. Én mindig mondtam, hogy kakilni kell. Na erre vizsgálóra fel, de még nem voltam kellő tág. Szóval ha valamit is éreztek és kétségeitek van, szóljatok. Kérdezzétek meg, lehet-e tusolni vagy akádba beülni. Ha lehet, valószínű fel is ajánlják ( nekem felajánlott a szülésznő és nagyon jó volt a zuhany ), ha meg nem, akkor elmondják, hogy miért nem lehet.
Na megint jól belemerültem. :) De ezek nekem olyan szép emlékek. Igaz az elsőnél nem így voltam és kijelentettem én nem akarok tbb gyereket, de most nem így álltam hozzá és csupa szép emlékem maradt meg. :)

Mi jól vagyunk amúgy, Zsófi is. Tegnap végre mentünk egy nagyot sétálni. Végig aludt. :) Geri is jött velünk és szerencsére nagyon jó fiú volt. Tolta ő is Zsófit. Most olyanokat játszik, hogy anyunak van egy olyan kicsi babája, aminek rózsaszín ruhája van. Azt mondta Geri, hogy Zsófi. Eteti, fürdeti, cumiztatja, altatja a babát. :) Olyan kis édes. :) Itthon is egyre többet segít és mostmár újra szereti Zsófit. :) Megbarátkozott a helyzettel és Zsófival is. Kellett azért pár hét.
Tegnap vettünk egy zenélő forgót, hogy lekösse a kis figyelmét őnagyságának. Írtóra tetszik neki. Rugkapál, mosolyog. :) Mindjárt rakok fel egy képet róla.

Megyek,mert hamarosan szopi és neki kell készülnöm. Előfejek, mert így nem fáj a cickóm.
Puszi!
Anikó

Kép Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Anikó:Zsófi napról napra szebb :lol:


Képzeljétek borzalmasan fáj a fogam :cry:
De elég nehezen szánom rá magam a fogorvosra,nem akrtam menni addig amíg Bence meg nem születik,de úgy látszik muszáj lesz. :(

EsztiKép
eszti21
 
 


sziasztok!

eszti!
na a fogorvossal én is így vagyok de ha muszáj akkor muszáj!!!!

na és Bence hogy érzi magát odabent????? hogy birod az utolsó heteket????
és milyen lett Bence birodalma??? nincs róla képetek??? na és a pocakról???

na jól letámadtalak a kérdésekkel!!!!!

enikő!
vajon otthon vagytok már????

anyko!
igaz Zsófi napról napra szebb igazi kishercegnő!!!!

szép napot!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!
Sajnos ki kellett húzni a fogam,de szerencsére nem fájt.

Tündi:Bence jól érzi még odabent magát,bár lehet,hogy őt is megviselte,hogy már 3 éjszaka nem aludtam rendesen.

A birodalmáról még nincs kép,de majd csinálok.

ez meg egy pocakos kép,kb június elején készült

Kép

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Zsófi nevében is! :) Valóban nagyon változik és gyorsan nő. Na de aki ennyire sokat eszik..... :lol:
Délben a szökőkútnál evett. hazajöttünk és itthon még szopizott. Aztán ami bent maradt lefejtem és még azt is megette. Majd még kért pótlást. Kifáraszt! :lol:

Eszti!
Nagyon aranyos vagy!!! :wink: És hol rejtegeted Bencét???? Mert a pocakod nem is hatalmas! Nekem kb az 5-6. hónapban volt ekkora, itt pedig te a 8. hónapban voltál! :)
Ez a tó nagyon szuper!!! Én tuti ott ülnék a kis hídon és lógatnám a lában a vízbe. Igaz akkor halakat nem tarthatnánk benne. :lol: :lol: :lol:
Fogad helye nagyon fáj? Jobbulást neked!
Én az vagyok, aki ha nincs baj nem megy fogorvoshoz, pedig mindig megfogadom. Bár nincs baj hál Istennek.
Viszont 3 éve fájt az innyem és másnap loholtam is. Gondoltam csak beecsetelik. Aztán kközölte a doki, hogy bizony kivágja az innyemet. Ott viszont már nem volt időm félni. :) Ja és ott volt Gerike is 1 évesen,mert nem tudtam hova tenni. :) Így az aszisztens babázott én pedig tartottam azt az elszívócsőt, ahogy a doki kérte. :) :) Jó mi?

Enikő múlthéten kedden ment haza. Legalábbis hétfőn, amikor bent voltam, még így volt. De szerintem biztosan hazamehettek kedden. Azóta nem beszéltem Enikővel, mert nem akarom még zavarni, de egy sms-en már gondolkoztam.

Ma váltottam ki a dm-es bababónusz micsodát. Kaptam kuponokat és elég jók. Még ingyen adnak egy cumit, 1 doboz laktoherb teát.
Csütörtökön pedig megyünk az első tanácsadásra Zsófival. :) Hétfőn pedig a 6 hetes kontrollra a dokimhoz. Remélem mostmár fürödhetek én is kádban, medencében. :) Annyira várom, hogy tudjak hűsölni, pancsolni egy kicsit.
A gátam nagyon szép lett. Lelappadt. De kipotyogtak a belső varratok. Lehet azért volt bedagadva és azért fájt nagyon.

Na jó, nem beszélek már ennyit.
Ildikó még főz azóta is, hogy nem jön? :lol: vagy ő is pancsol a nagy melegben. Holnaptól jön a hideg. Eszti, hátha nálad beindul valami! :)
Puszi nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Itt vagyok,csak a szombattol horgászni voltunk.Ma jöttünk haza.Majd jövök.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!
Szerencsére már nem fáj a fogam helye,már elég szépen gyógyul a seb is.

Hát nem lenne rossz,ha ez a hideg front besegítene egy kicsit :lol:

Na de majd látjuk :lol:

Tündi: Nem ma mentetek 4d-re?

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok!

Tündi! Mi újság kecskeméten? Várjuk a beszámolót és a képeket. :)

Eszti! Örülök, hogy hamar gyógyult a seb a fogad helyén. Vigyázz rájuk! :wink: Bár azt mondják 1 gyerek 1 fog. Igaz én ezt megcáfoltam. De most szülés után eszem a kalciumot is. Béres kalcium tabletta. Szerintem nagyon jó.

Nem bírtam tovább és felhívtam Enikőt. :) Jól vannak. Szerdán jöhettek haza. Kb 1 hét múlva szeretne majd feljönni ide, de előbb nem biztos, hogy tud. Gabi is ozzhon van velük. :) Ez olyan jó. Csak maradjon is így!!!!

Ildikó? Gyöngyi?
Gyöngyi! Tudsz valamit már?
Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 



Sziasztok!

Sajnos folyton lemaradok itt a fórumon... Elég nehéz napjaim voltak, nem bírom a melegfrontot és napokig annyira fájt a fejem, hogy alig éltem. Már hívtam a háziorvost, a védőnőt, a nőgyógyászati szakrendelőt (Anikó, a te dokiddal beszéltem pont! :)), hogy mit vehetek be, mert lassan begolyózok. Természetesen mindenki csak az Algopyrint javasolta, ami nekem nem használ semmit. No mindegy, nem panaszkodom, látom, Eszti a fogával kínlódott, hát az sem jobb, legalábbis én jobban félnék a foghúzástól, mint a szüléstől. :D

Húúúú Eszti, itt a hidegfront, ami sok babát kicsalogat! :) Gondolunk rátok! Amikor Ricsi született, pont annyi idős terhes voltam, mint te leszel holnap, 37+5! :lol: Remélem, nagyon jó élményekkel jössz majd haza! :)

Tündi, milyen érdekes, hogy mennyire eltérő véleményeket lehet hallani az orvoskról! :) Nekem eddig mindkét 4D UH-st csak dicsérték, a gyulait is és a békéscsabait is. A gyulaira viszont olyat sokat hallottam, hogy nem nagyon mernek nála szülni, de az UH-hoz nagyon ért. Nem tudom, mi csak nála voltunk egyszer Ricsivel és nem volt semmi gond.

Bocs, hogy SOHA nem írom ki az orvosok neveit, mert láttam, hogy egy másik fórumban ebből milyen nagy cirkusz volt. Nem szeretném, ha itt is az lenne.

Anikó, még sajnos nem volt időm/erőm válaszolni. Nyugodtan küldd el, amit ki kell tennem a terhesgondozóban, majd arra sétálunk és kiteszem. Figyelem a postát. :) Az orvosokkal kapcsolatban nem tudok semmi újat, majd a jövő héten kell bejelentkeznem és 2 hét múlva mennem. Akkor már okosabb leszek. Nagyon édes Zsófi baba! :)

Puszi nektek és vigyázzatok magatokra!


Kép

Kép
diverse
 
 


sziasztok!

csk gyors bekukk mert nagyon elfáradtam ma eléggé hosszú volt ez a nap!

szóval ma voltunk 4D-sen kecskeméten!
szuper volt teljesen rendben talált mindent a doki bácsi Balázs baba most 726gramm és 22cm amire azt mondta teljesen jó!

igazi kis örökmozgó kész bokszmeccset rendezett odabent szóval nagyon édes volt!!!!

eszti!
csini kismama vagy és hátha meghozzák a frontok a manócskát hamarabb!!!!

többiek!
bocsika hogy most csak ennyit írok de nagyon fáradt vagyok majd jövök és hozok nektek képeket is!!!!

szép álmokat!!!!
tündi23
 
 


.Sziasztok

Megjöttünk a horgászatból.Nagyon jó volt.Csak 2 napot akartunk maradni ,de ! lett belőle.Mikor jöttünk haza Bálint nagyon sírt,mert maradni akart még.
Apáék fogtak is halat ,ugyhogy minden szempontból jó volt.Anyuék kérdezték Bálintot,hogy mit fogott,jó nagyra kitárta a kezét.Igazából semmit nem fogott,de mint jó horgász hazudni tud :D :D :D :D .
Én is élveztem,olyan csend volt.És a legjobb az volt ,hogy Fanni is jöt velünk.Először úgy volt hogy csak egy napot marad,de aztán annyira tetszet neki is hogy végig maradt.

Anikó ,Zsófi egyszerűen gyönyörű :D :D ,annyira nőcis.Fanni volt ilyen csupa haj.A Hello kittys ágynemű kell.Ha még tudsz rendelni,és az sem baj ha egy kicsit olcsóbb.
Még egy kicsit panaszkodok,Bence teljesen kikészített ma.Én aláírom hogy kamaszodik,de olyan mértékben hogy nem bírunk vele.Ma is nevelés volt,jár motort vezetni és mondtuk neki hogy nem mehet addig az ővével ,mert ha elkapják nem mehet vizsgázni.Hát ebből kitört a vita .Azt mondta hogy ugyis megy a máséval meg nem érdekli.Én ezt nem bírom .Ha az eggyik gyerek megjavul kezdi a másik.Most Fanni kezelhető,akkor Beni kezdi.
Olyan jó hogy picik a gyerekeitek.
Bocsi hogy ilyennel traktállak benneteket,de jó kiírni magamból.

Megyek mert vacsit készítek,nem sok kedvem van hozzá
puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Kép
Ez volt a sátorvárosunk
Kép
Bálint horgászik
Kép
A gyereksereg eggyik része

Kép
Készült a fincsi körömpöri

Na most már eldugulok

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Ildikó!

Mérd már le nekem a Thomas-os póló hosszát és szélességét légyszi. Ugye 4/5 éves méret van benne? Barátnőm szeretne rendelni és most van 4/5 évesben is és 5/6 évesben is.
Köszi!

Anikó

Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Még valami! Jó az anyaga? Gondolom mostad már párszor. Nem fakult, nem nyúlt ki?

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

most csak gyors leírom, hogy voltunk a 6 hetes tanácsadáson.
Nem akarta elhinni a védőnő, hogy ennyit nőtt, így 2x is megmérték a hosszát.
50cm-vel született és most 57,5 cm!!!
Súlyra is jól gyarapodott. 3400g-mal született és most 4970g.
Hatalmas csajom van!! :)
Puszi!

Eszti! Egyben még?

Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Pocakosok. Ezt az oldalt ismeritek? Én ezt nézegettem pocakosan. :)

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Tényleg megyek!

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk,úgy látszik ez a hideg front nem hatott ránk,majd lehet,hogy a meleg :lol:

Anikó: Zsófi baba tényleg sokat nőtt :lol:

Ildikó: Merre voltatok horgászni?

Tündi: Hogy bírod a frontot?


Gyöngyi: Fejfájás? Az Algopirin nekem sem ért semmit a fogamra,igazán feltalálhatnának már valami olyan gyógyszert amit kismamik is szedhetnek.

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok

Anikó a poló nagyon jó,semmit nem nyult és nem fakult.A minőség szuper.A cimkébe 110-es méret van írva,A hossza 44 cm, a szélessége meg 33 cm.
Zsófi nagyon sokat nőt ,nem semmi jó nagy csajszi lesz belőle ha így halad.

Eszti,Köröstarcsánál a Körösnél voltunk.Nagyon szuper helyet sikerült találnunk,már voltunk kint egyszer ugyan itt.A hugomék olyan jól érzik magukat hogy csak vasárnap jönnek haza.
Mi ha jó idő lesz akkor Mórahalomra megyünk a strandra.
Volt már valaki ott?Ha igen infókat kérek. :D :D

Megyek mert árúért voltam és nagyon fáradt vagyok.
Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


sziasztok!

eszti!
köszike hát valahogy elviselem!!!!
és te hogy vagy????

anyko!
Zsófi baba szépen növekszik ügyesek vagytok!!!!

befaba!
akkor bizti jót sátoroztatok!!!
gondolom a gyerkőcök is élvezték!!!

igértem a képet Balázsról hát itt van és nagyon aranyos !!!

Kép

szép estét!!!!
tündi23
 
 



Sziasztok!

Sajnos nálam megtette a front a hatását, tegnap hajnalban görcsölni kezdtem... Ma már jobb, de egész nap pihennem kell és jó sok magnéziumot szedni. Nagyon ijesztő volt a tegnapi nap, nagyon féltem, hogy valami nagy baj lesz. :( Szerencsére nem lett semmi és remélem, hogy nem is lesz. Egyelőre annyit tudok tenni, hogy tényleg pihenek. Ma itt volt anyukám, hogy vigyázzon Ricsire, hétvégén pedig itthon lesz a párom. (Segítség nélkül nem túl egyszerű a pihenés egy másfél éves mellett.)

Jövök, amint javul a helyzet, addig is vigyázzatok magatokra! Azért megpróbálok naponta leglább egyszer pár percre benézni, hogy ne maradjak le a friss infókról. :)


Kép

Kép
diverse
 
 


sziasztok!

diverse!
vigyázz magatokra!!!

csajok!
holnap reggel elutazunk egy hétre Balatonfüredre addig is mindenki vigyázzon magára pihenjetek sokat!!!
ha hazaértünk jelentkezem!!!

sziasztok!!!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi: Remélem már jobban vagytok!!!Ezek a frontok csak úgy jönnek-mennek mostanában és az a baj,hogy semmit nem tudunk ellene tenni.

Tündi: Jó nyaralást nektek!

Már megint jön a meleg :(

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok

Gyöngyi, jobbulást pihenj nagyon sokat.Vagyis amennyit tudsz.Remélem Ricsi egy kicsit hagy pihenni.

Tündi nektek meg nagyon jó níaralást,jól kifogtátok.Most néztem hogy csak szombatra mond egy kis lahülést,de az sem biztos.Szép barnák lesztek.Mi is mennénk,de nem nagyon jön össze,mert apánk nem tud eljönni szabira.De majd meglátjuk. :)

Enikő remélem jól vagytok.Növöget a kisnő?Puszi nektek.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Milyen hülyeségeket írtam????????? :?:
Szóval jó nyaralást, És csak szombatra mond egy kis lehülést.
Látszik hogy meleg van

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Sziasztok!

Jöttem én olvasgatni, csak időm nem maradt sosem írni,mert valamelyik gyerek biztos követelt! :lol:

Gyöngyi!
Jobbulást neked!
Van otthon arany sárkány krémed vagy sunbrise olajod? Ha van valamelyik, akkor kend be a halántékodat és a tarkódat vékonyan és masszírozd is be. Nekem nagyon bevált. Illetve Gabi masszírozta a hátam, vállam és a tarkóm vagy a kádban a legerősebb vízsugárral megnyomattam. Kismamiként meg a zuhany legerősebb vízsugarával. És elmúlt a fejfájásom. Bár nekem csak a kalmopirin hatásos, én ugyan vettem be 2x is a terhesség alatt. Igaz én a 2. trimeszterben. Az elsőben nem mertem semmit sem bevenni.
De ez a szeszélyes időjárás engem is kikészít. Nekem meg ideggyulladásom lett a bal oldalon a fejemen. Senkinek em kívánom, mert annyira fjdalmas, hogy összeesem. Mondtam is, hogy inkább szülök még 100 gyereket, csak ilyet ne éljek át újra. Egy balesetemből adódóan sokszor begyullad és a legváratlanabb pillanatban kezd el fájni! Borzalmas!!! :cry: :cry: :cry:

Tündi!
Édes a kép nagyon! :) Milyen jó így látni a babát! Olyan kis édes! Ugye a keze az arca előtt van? Amúgy a babákat nagyon zavarja az uh, mert nagyon magas frekvencián megy az uh és ezt a babák nagyon nem szeretik. Ezért is teszik az arcuk elé a kezüket. De ártani nem árt nekik, csak nem szeretik. :) Kis betyárok. :)
Jó nyaralást! Remélem a víz mellett azért valamivel elviselhetőbb lesz a nagy meleg amit jósoltak. Csavarogjatok sokat, de vigyázni a pocaklakóra is! :)

Eszti!
Ezek a frontok mostanában nem hoznak babákat. A dokimtól megkérdeztem, amikor már ki voltam bukva, hogy még egyben vagyok. Azt mondta, hogy egyre ritkább, hogy a frontok beindítják a szülést. Illetve nem a front megérkezésekor indítják be, hanem a front megjötte előtt 2-3 nappal. Kitartást! Már nincs sok hátra! :) Mondom én, akinek már minden nap kín volt a 40. héttől! :)

Ildikó!
Olyan jó lehet áruárt menni! Imádok vásárolni! ja, valamelyik nap veled álmodtam! Azt álmodtam, hogy Zsófival a piacon voltunk nálad és vettem neki ott egy tündéri sapit! :)

megyek,mert felébredt mininőm és éhes!
Puszi nektek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok.
Hát itt vagyok én is.
Eljöttünk anyósomékhoz Lilót megmutatni.
Csak kicsit tudok lenni,mert még nagyon szanaszét vagyunk.
Ha nem baj nem írok most mindenkinek név szerint,hanem egyben köszönöm szépen a jó kívánságokat.Nagyon aranyosak vagytok.Jó pocakosodást Gyöngyi Eszti Tündi.Vigyázzatok magatokra.Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni mert még nem nagyon megyünk sehová.Akartam képeket feltenni de valamit elrontottam és már megint túl nagyok lettek.
Anikó,ha megkérhetlek,neked elküldöm e-mailben és feltennéd ide,megint?Elöre is köszönöm szépen.
Liló szopizott amíg visszaolvastam,most Gabi büfizteti.
Már mennem is kell,mert átvitte anyósomékhoz a másik lakrészbe és nem vagyok nyugodt ha nem látom.
Bocsi hogy csak ennyit tudtam lenni,remélem hamarosan tudok jönni beszámolni részletesebben.
Puszi mindenkinek.
Nagyon hiányzik hogy nem tudok jönni sűrűbben:cry: :cry: :cry: na de majd kicsit később.
Sziasztok

KépKép
KépKép
enikõ24
 
 


Sziasztok!

Enikő! Jó újra hallani felőletek! A gyerekek nagyon édesek! :) Milyen szép Lili! És sokat nőtt!
Majd írok, csak most éhes a család!
A képeket felrakom. :)

Kép
Kép

Puszi mindenkinek!
Anikó

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok!

Enikő: Nagyon szépek a gyerkőcök!

Hát elviselhetetlenül meleg van,Ti hogy bírjátok?

EsztiKép
eszti21
 
 


Sziasztok

Enikő tündéri Lili,Olyan csöpp .Aranyosak együtt Patrikkal.Gondolon nagyon kell vigyázni hogy ne nyuljon hozzá durván.
Hogy bírják a picik ezt a meleget,mi itthon hűsölünk,mindenhol be van sötétítve,legalább 15 fokkal kevesebb van bent mint kint.

Jó hüsölést :D :D

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Csajok!!!!

Még egy babánk van! :) :)
Most írt Eszti, hogy Bence ma megszületett! :) :)
3 kg és 48 cm

Eszti!
Szívből gratuláok! Igazi hős vagy, hogy ebben a nagy melegben ilyen nagy feladattal küzdöttél meg!
Sok boldogságot és egészséget kvánok nektek!

Ugye majd apa rak fel képeket?
Puszi!
Anikó
Kép

Kép

KépKép
anyko
 
 


Sziasztok

Enikő nagy gratula.
Nagyon sok boldogságot a kicsi Bencéhez.

Ildikó
Kép
bebafa
 
 


Ildi!

Olyan aranyos vagy, de nem Enikő szült mégegyszer, hanem Eszti! :lol: :lol: :lol:
De bizti a meleg! :)
Jól vagytok? HOgy bírjátok a meleget? Itt árnyékban 39 fokot mutat a hőmérő. Napon megy csak az Úr tudja mennyi van. Igazi kánikula! brrrrrrr.....

Kép

KépKép
anyko
 
 


Anikó köszi hogy figyelmesztettél,tök ciki. :oops: :oops: :oops:


Szóval Esztinek és a kicsi Bencének kívánunk nagyon sok boldogságot.

Egyépként ma kint voltam a piacon ,és annyira megfájdult a fejem hopgy még mindíg érzen ,pedig már gyógyszert is vettem be,meg pihentem is.Nem álltam a napon,de a meleg az valami borzasztó volt.
Úgy gondoltam hogy csak szombaton megyek megint.Ma egész délután a medencébe ültem,ott el lehet viselni ezt a poklot.

Mégegyszer bocsi az elírásért.

Puszi

Ildikó
Kép
bebafa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?