Sziasztok!
Régen voltam. De annyira nem voltam jól. Fájt a fejem.
ÚÚÚÚÚÚtálom, hogy ennyire változik az idő. Most tök meleg lesz, pár nap és megint 21 fok.
Az uh....
Én még csabára jártam. Jó is volt, mert mindig amit kérdeztem válaszoltak is. Kivéve a 20 hetesen, de ott tudjátok, az orvos olyan mododrú és kész. ( nem írom ki a nevét soha dokiknak ). Azért rákérdeztem, hogy minden rendben.
A 12 hetesen nagyon aranyos volt a doki, mondjuk őt ismertem is a suliból. A többin sem volt gond. Bár sajnos áprilisban kezdődött ez az egész tortúra az egészségügyben, hogy ki hova mehet és a békési terhesgondozós nőgyógyász nem adott Csabára beutalót. Na Békés katasztrófa.
1. Tök sokat kell várni az uh-n, mert nincs időpont adva.
2. Nem szívesen látják az apukákat!!! Meg is jegyezte az aszinsztens tök hangosan, mikor bent voltunk, hogy mi van ma, minden apuka ennyire kíváncsi???
Hát majdnem beszóltam....
3. Én nem is láthattam a babát, mert csak az a monitor van, amit épp a doki néz
4. nagyon kevés adatot adnak meg.
Így a 38 hetesre kértem beutalót a körzeti dokimtól.
Utolsó alkalommal így csak láthattam még Zsófimat.
Na meg Csabán nem hajtanak ki fél perc múlva, hanem tényleg megnéztek.
Viszont nem voltam 3d-s uhn sajnos. De nem is lényeg mostmár.
A szüléstől pedig nem szabad félni. Minden rendben lesz. Csak szólni kell, bármi bajotok van. ok? Inkább vizsgáljanak meg feleslegesen, minthogy ne merjetek szólni. Én mindig mondtam, hogy kakilni kell. Na erre vizsgálóra fel, de még nem voltam kellő tág. Szóval ha valamit is éreztek és kétségeitek van, szóljatok. Kérdezzétek meg, lehet-e tusolni vagy akádba beülni. Ha lehet, valószínű fel is ajánlják ( nekem felajánlott a szülésznő és nagyon jó volt a zuhany ), ha meg nem, akkor elmondják, hogy miért nem lehet.
Na megint jól belemerültem.
De ezek nekem olyan szép emlékek. Igaz az elsőnél nem így voltam és kijelentettem én nem akarok tbb gyereket, de most nem így álltam hozzá és csupa szép emlékem maradt meg.
Mi jól vagyunk amúgy, Zsófi is. Tegnap végre mentünk egy nagyot sétálni. Végig aludt.
Geri is jött velünk és szerencsére nagyon jó fiú volt. Tolta ő is Zsófit. Most olyanokat játszik, hogy anyunak van egy olyan kicsi babája, aminek rózsaszín ruhája van. Azt mondta Geri, hogy Zsófi. Eteti, fürdeti, cumiztatja, altatja a babát.
Olyan kis édes.
Itthon is egyre többet segít és mostmár újra szereti Zsófit.
Megbarátkozott a helyzettel és Zsófival is. Kellett azért pár hét.
Tegnap vettünk egy zenélő forgót, hogy lekösse a kis figyelmét őnagyságának. Írtóra tetszik neki. Rugkapál, mosolyog.
Mindjárt rakok fel egy képet róla.
Megyek,mert hamarosan szopi és neki kell készülnöm. Előfejek, mert így nem fáj a cickóm.
Puszi!
Anikó