Hahó,
itt vagyok megint. Yoan, Zulu, Virag, tenyleg nem vagyok egyedül a problémámmal. (Bár most úgy látom, ilyen csak nekem van egyedül.)
cicóka kicsit javult. Sajátos, de újabban nemigen nézelõdik, vagyis jóval kevesebbet, mint az oltás elõtt. De szerintem mégi mindig teljesen össze van zavarodva. Leírom, hogyan:
A szuri + front elõtt (múlt szerdáig) napi 6* evett, délelõtt-délután négy óránként, este gyakrabban, és egyszer éjjel (kb. 7, 11, 15, 18, 20-22). Alvás kétszer, egyszer délelõtt (9-10-tõl 11-ig kb.), második kaja után séta, azalatt megint alvás. Az utolsó két-három napban az esti utolsó kajolás 8-fél kilenc tájra került, és a szerdáról csütörtökre éjjelt átaludta, kb. 9-tõl reggel 5-ig. Ezenközben nézelõdés, cicin tekergés, ficergés, fõleg délelõtt, de már reggel is, nagyjából egy-egy szopi egy-egy óra (látjátok, mintha ikrek lennénk). A pozíciókat próbáltam váltogatni, a madonna-póz az alap, a fekvést este elviseli, reggel nem, a fölé hajolás egy-egy percig jön be, a ciciösszenyomás-masszírozás szintén. Ezzel együtt reggel-délelõtt-délután 150-170-eket evett, este-éjjel biztosan kevesebbet, de akkor nem mértem, mert akkor belealudt (nappal szinte soha). Csütörtökön mérték, két hét alatt hízott 42 dekát
Aztán jött az oltás. Péntek-szombaton reggel a szokásos mennyiség, napközben olyan 50-80-ak. Vasárnap nem mértem (már sík ideg voltam), hétfõn maximum 50 egész nap, hétszer (többször nem akart). Hétfõ délután már éhes volt nagyon, de a cicit nem fogadta el, úgy éreztem, nincs is benne egy csepp sem. Kétszer kelt fel éjjel, és pár klutty után elaludt. Ezalatt nemhogy nem gyarapodott, de két dekával kevesebbet mértem hétfõn, mint csütörtökön
Plusz folyton aludt, olyan fél órákat, a szél miatt séta sem volt...
Tegnap reggel egy nagy zaba, aztán másfél órás kínlódások egész nap, érzésre üres cicivel (másfél óra alatt hozott össze 100-110 g-t). Ma hajnali fél ahtkor ébredés (elõtte fél négykor), pár korty után elalvás, aztán letéve felébredés, evés 170. Aztán egy óra alvás. Két óra fentlét, tátogás a végén, aztán evés két cicibõl, nagy nehezen, egy szünettel, belealvás (egyszer közben azért megmértem, a vége felé 60
(). Most alszik. Itt tartunk most. Én arra gyanakszom, hogy a többnapos nemevés-frontozás-idegeskedés miatt kevesebb a tej, Cicóka meg utál küzdeni (sosem volt egy küzdõbajnok). Arra nem lehet adni, hogy mikor alszik el (hogy akkor elég volt neki), mert ha álmos, akkor képes 4-5 órát aludni 40 g-mal a pocakban.
Nem tudom, hogy ma még mit produkál. Fejéssel nemigen jön semmi, de nem is tudom ilyen körülmények között, hogy mikor és melyiket fejjem
Lányok, ti hogy álltok? Cicóka eddig nem kapott pótlást, de nem tudom, meddig nem... A pózváltogatás-nyomkodás még mindig nemigen jön be. Mostanában nem tekereg, csak mintha nemigen lenne kedve enni.
Ágci,
el tudnád nekem is küldeni a tejserkentõ praktikákat a
kriszi@dravanet.hu címre?
Üdv
Kriszi