Sziasztok!
Tényleg nagyon kedvesek vagytok!!Én már annyiszor megpróbáltam
Sajnos mi se tudunk menni a talira,mivel apa kitalálta,hogy menjünk le a Balcsira a héten,mert ezt a meleget csak víz mellett lehet elviselni.
Csak egy javaslat,ezeket a nyári talikat lehet,hogy jobb lenne őszre kitolni,mert nem lehet összeegyeztetni,hogy mindenkinek jó legyen!
Niki!
Tényleg olyan kedves vagy!
Majd azért probálkozom
De épp ezért szerintem sokan elmentek,mert senki nem figyelt a mondandójukra,most nekem se esne jól,ha állandóan irogatnék,azt a kutyást se érdekelné
az igaz,hogy nem chat,de nem is blog.
Jó ötlet a fodrász előke
én ezt az Ikeásat azért szeretem,mert könnyű takarítani,ami anyagból van abból olyan nehezen jön ki a folt,azért nem tudom mindig kaja után rögtön kimosni neki:((meg nem is akarom)
Nagyon tetszik az avatar képetek,az a tükrös. Dani baba olyan szép!!!!
Szilvi!
Köszi.
Nem lehet,hogy a melegtől vannak a pötyik? Mert nekünk is vannak,és arra gondoltam,hogy attól. Nem mertem semmivel bekenni...
A fülét meg a foga miatt piszkálja. Úgy bánom,hogy nem linkeltem be ide azt az oldalt,pont a napokban olvastam róla valahol;hogy onnan is lehet tudni,hogy jön a foga,ha a füléhez kapkod,meg rágja a száját az ínyével,stb....csak már nem tudom hol olvastam.
Micsoda méretei vannak a fiatalúrnak. Jó hosszú hallod.
Kataa!
Hát ezt nem így vettem észre
Tudom,hogy ezt már százszor megbeszéltük,de egyszerűen béna vagyok!
Leon milyen helyesen ücsörög azon a képen,olyan édi.
Hát tényleg úgy tűnik,mintha egésznap enne ez a gyerek
Winnie!
Tényleg elképesztően hasonlít rád Réka.Látom játékban nálatok sincs hiány!
A kanál miatt ne aggódj,pár hét és meg fogja szokni,ne add fel
Nekem most azzal volt gondom,hogy rossz volt a technikája a kisasszonynak,amit beraktam annak fele ki is jött, és inkább lefetyelte a kajcsit,mint egy kiscica,de én galád módon visszapakoltam,és ahányszor kicsúszott én annyiszor dugtam vissza amig el nem fogyott. Mostmár olyan szépen eszik,hogy csak akkor köpi ki,ha már nem kell neki több.ÉS le vagyok döbbenve,hogy már megeszik egy üveg bébikajcsit.Dávid talán egy évesen evett meg egy egészet,ő inkább cicis volt.
Sajnos még nincs kész a konyhám,így főzni nem nagyon tudok neki,de Dávid is sok üvegest evett és nem válogatós,igaz keveset eszik,de mindent .
Remélem vele se lesz gondom.
Momi,üdv közöttünk. Gyere gyakran és ne add fel,ha úgy érzed,hogy lemaradtál!!!!
Zsuzsu!!
Őszinte leszek,először nem is tudtam,hogy ki vagy( MSn)
Ante-ra tippeltem,aztán megnéztem a Yahoo-nál (asszem ott és nem iwiw-en) és akkor esett le
Sajnos a tali nem jön össze,de talán a legközelebbi. Tudom,hogy nem lehet mindig az időjárásra fogni,de nekem se olyan egyszerű az odajutás,kocsi ide vagy oda.
Várom a pancsis képeket.
Nekünk körömvágásnál a tv vált be,mint figyelemelterelés,oda ülünk a tv elé,és annyira leköti,hogy sitty sutty levágom neki,észre se veszi. Áttértem a körömcsipeszre,éppen a Roni nagyi által említett okok miatt.
Még eddig nem csípentettem bele az újjába,ez se veszélyesebb,mint az olló.
Snoopy,üdv újra itt! Jó,hogy jöttél,gyere gyakrabban!
Szana,szia drága!Neked is örülök.
Nálunk is bejátszik az anya kell korszak. Ha valaki hívja az ölemből,akkor elfordul,nem megy,huncutkodik,de ha másnál van és én hívom,akkor egyből repül.
Mi még csak a kúszásnál tartunk,de azz is csak az ágyában és fej lent,pospi fönt,majd lábbal eltol,majd előlről kezdi,aztán az ágy végében meg megfordul módszerrel.
Jázmin nagyon mozgékony!Megyek még megkuksizom a képeket!
Ja etetőszék...mi a
Peg Perego-ra esküszünk! Dávid 6 hós korába kapta,és azóta nyűstöli.Dupla tálcás,5 pontos biztonsági öv, sok pozícióba dönthető.Sokszor el is aludt benne.
Most örökölte meg a Réka. Szóval,aki hosszú távra tervez,több gyerket,annak megéri egy jobb minőségű drágábbba befektetni.
ennyire tellet,mennem kell.(egésznap azon fogok agyalni,te jó ég neki se írtam,neki se
ááááááá.....)
puszi mindenkinek.
ildikó