Sziasztok!
Én is itt, csak ki kellett aludnom a tegnapi depimet. Mára kockás lett a fejem a sok vízszintestől (monnyuk, jól esett), meg el is gondolkodtam kicsit a hogyan továbbon, és megnyugodtam.
Ti azért, jól termeltetek, mondhatom
Niki, üdv köztünk. A szeptemberiektől ismerős vagy. A "receptet", meg megadhatnád, hogyan kell lányt csinálni, elrakom a második turnusra
A terhesgondozásotok, nekem baromi szimpi, mert nem vagytok agyon stresszelve, és a komplikáció mentes szülést (amihez, sztem nem is kell szakember) egy szülésznő, profin le tudja vezetni. ha meg gond van, felismeri azt is. Szal, nagyon jó így, főleg, hogy hálapénzt sem kötelező( !!!) adni.
Rita, gyönyörű Vivikéd, igazi kis angyal a képeken. El sem hiszem, róla, hogy ördögi is tud lenni, akárcsak Timi Majája
Joka, csini leszel a rucidban. És mért ne lenne alkalmi? nem te leszel az egyetlen, aki nem nagyestéjiben libben be, nyugi.
Móni: nem ragozom hosszasan a témát. Annyit csak róla, hogy a stressz is emeli a cukor szintet és 1 sz@r érték, még nem bizonyítja, hogy cukorbeteg lennél. (megjegyzem, vannak tünetei a cukorbetegségnek, pl állandó szomjúság, szájszárazság, szédülés, stb) És, megértem, azt is hogy fogysz, ha nem a megszokott ritmusodban étkezel. Alapon én is ilyen vagyok, bár most irtóra nem látszik.
A fürdőruciról, meg rakj képet, nem baj ha benne vagy te is
Mosás: Konkrét tapasztalat hiányában, csak azt tudom, mit fogok használni: Amway, baba mosópor és öblítő.
Marek, Jutta: pont ti vagytok a két véglet, dokitanácsok szempontjából, ugyanolyan eredménnyel. Én még mindig azt mondom, hogy csak kíméletesen, mindenki ereje szerint nyomuljon.
Jutta, apukát, meg beszéld már rá, hogy kicsit lazítson a szobafogságon. Nem kell ugrándoznod, mindent szépen lassan, de azért a baba boltokat, megnézheti veled.
Jajj, elfeküdtem a bordámat alvás közben és úgy fáj. Persze, a másik oldal, nem az amit Ádámka szokott rendezni. Annyit mozgott ma ez a gyerek, néha szinte kellemetlen, ha nem vesszük fel egymás ritmusát.
Na, el tescozni.
Jaa Timi, pedig jó lenne ha a hálózsákot leáraznák, mert ez lesz a babák egyen viselete fényképezkedéskor