Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hu, de gyorsan porognek itt a dolgok.. :D Szia Moni, szoval sz@rd le a dietat, gyagyasak ezek. Hol vagy te a cukorbetegsegtol??? :shock: Ja, es koszi a welcome-t :D

En 35 es fel vagyok..azt hittem elkerulhetem ezt a kerdest :D 2 eve elek itt, eloszor csak ugy gondoltam, kijovok kis idore nyelvtudast fejleszteni. Aztan megismerkedtem a nagy o-vel....(Nincs ekezetem. Szoval o, mint oszver, nem o mint ovszer :D ) Ugyhogy itt ragadtam, nagy boldogsagban elunk, es nagyon varjuk a babyt.
Annyi a bibi, hogy ugye nekem van egy nagylanyom, paromnak ketto lanya, es most is kislanyt varunk, tehat ossze-vissza mar 4 lanyunk van.... :shock:
Vendég

Niki
lehet nekünk is Angliába kéne terhesnek lennünk :-)
és a szülés? fogadottnál?vagy a szülésznő vezeti le és doki csak végső esetben van ott?

jó sok kiscsajotok van :-) milesz aneve a babának?
Vendég

Szia Niki!

Anglia, nemsokára én is ott :) melyik részén vagy? miért és mióta? :lol:

Nagyra nőtt az első babád :wink: , másik meg mindjárt ki is bújik.

Mesélj az ottani viszonyokról (úgy hallottam, ott megszülsz, és még aznap ki is engednek?)

Móni, kajákhoz: egészségedre :) - jajj, de bírom, anarchia :lol:
Amúgy tökéletesen NAGYSZERŰ A CUKORSZINTED - pedig aztán .. höhö... téllleg adtál a kalóriáknak :)

Ha visszanézek, hogy eddig mi mindennel stresszeltek be benneteket az orvosok a kezdetektől napjainkig... :) Mondtam már, hogy állatok ezek? :roll: mer' ezeknek még a mi terhességünk is csak egy jó kis business....

Kép
ebinc

Sziasztok!

Marek, ezt én se értem! :shock:
Mondjuk, az én dokim is azt mondta, ahogy ÉN érzem... Ja kérem, ez az, eddig se éreztem semmit, és mégse teljesen okés, akkor most mit is érezzek :?: MEg ha nagyon feszülget, akkor pihenjek le rögtön, aha... mondjuk ha mh-en jön rám a feszülgetés :?:
Aztán az ismerős doki nem tudom mit mondhatott ugyanerre Endrének, de ő úgy meg rémült, hogy azóta körbeugrál, és a házból se nagyon engedne ki... pedig abszolút nem az az ijedős fajta, én vagyok az ügyeletes paragyár...
No én úgy döntöttem, akkor én inkább biztos ami biztos pihizek :!:

Hát csajok, akiknek már van gyerkőcötök, elég nehéz lehet, én sem tudom hogy aludnék ha még egy 2 éves baba is rajtam lógna...

Móni, szerintem igazad van, lehet, hogy az egy teljesen fals eredmény volt, amivel egy tolvonásra cukorbeteggé nyílvánítottak..
Ha méred, akkor saját magadnak higgy!

Jutta

KépKép
jutta

Azert vannak negativumok is...mivel ez a kapitalizmus bolcsoje, hat itt nincs olyan, hogy otthon lenni kis hanyingerrel,stb. 6 honapot lehetsz otthon fizetve, es tovabbi 6 honapot nem fizetve. Legkorabban a terhesseg 29. heteben kezdheted a hat honapot, tehat 11 hettel a szules elott, viszont akkor mar csak 15 heted marad a babaval. :twisted:

Szuleszno csinalja a szulest is, doki csak csaszart es komplikaciot csinal. Fogadott doki, vagy ilyesmi itt nem jon szoba, mivel itt nem ismernek olyant, hogy halapenz. A dokik, es a nurse-ok is rendesen meg vannak fizetve persze :?

Kislanyunk Rania lesz, a jordan kiralyno utan.. :) Csak meg apukamnak meg kell tanulnia kimondani.. :D :D :D
Vendég

Még itt vagy Timi?
Szal overáll? Oké! Vettem az adást! Akkor megyek, oszt veszek én is valahol! Mondjuk Bécsben? :wink:

Kép
ermoni

Szia, Ebinc, en Swindonban elek, Londontol nyugatra kb 100 km-re van. Te hova jossz, es miiiiiiiiikooooooooor? Olyan maganyos magyar vagyok :cry: :cry:

Tenyleg kiraknak 6 ora mulva a szules utan, ha nincs semmi gond. Nincs eleg agy, szemelyzet.. :?
Vendég

höhö... szóval Angliában nincs vizsgálat... :lol: hát én meg se mertem nektek mondani (gondótam hüjjének és felelőtlennek tartanátok, pedig ecccerűen csak értelmetlennek tartom ezt az állandó turkálást, szerintem egyáltalán nem tesz jót se fizikailag se lelkileg...), hogy eddig összesen háromszor voltam a dokimnál... egy 13 hetes kor körül, egy 19 hetes kor körül (ennek nyoma sincs, mivel elfelejtettem elvinni a kiskönyvemet), és most nem olyan régen (talán négy hete?), amikor megkértem rá, hogy a vizsgálatot hanyagoljuk, fog még turkálni eleget, én teljesen jól vagyok, de persze kifizetem a vizsgálat árát (muszáj volt elmennem, mert a tanácsadón már előtte is ki voltak akadva, hogy miért nem voltam dokinál...).. Dokim kikerekedett szemekkel hátradőlt, hülyén nézett rám, de aztán elfogadta...

jóvanna, most kövezzetek meg

Kép
ebinc

fúúú, akkor mi feleslegesen parázunk,alul senki nem nézett volna meg Angliában?

JA szia Niki, üdv itt! :lol:
További jó szórakozást lökött fórumonkon! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Na még jövök majd csajok, de dógom van és még kft-nem is kell!
De jó Niki, h erősíted itt a 35 fölötti korosztályt! És hogy csak így kipattantál 33 évesen... és nagy Ő (nem óvszer! ez teccik! :lol: )... és ennyi csaj...király(nő)! Ha olvastál minket, akkor tudod, h én lánypárti vagyok! Egyértelműen!
Fecsegnék még, de tényleg nincs most időm!
Még este!
Ebivel jól ellennétek ott kinn! És lehet ott is fórum tali, majd! :wink:
Na uccsó mondat: a dán barátnénál detto ugyenennyi vizsgálat! Mondjuk volt vagy 2 napot benn a kórházban!
De én meg azt hallottam, h a magyar csajok inkább hazajönnek szülni! Hogy is van ez?
Ja és amúgy mivel foglalkozol? De lehet, h valaki már megelőzött...

Kép
ermoni

Hát Niki, én még majd' egy évet itthon leszek, pasim megy, egyenlőre Londonba, de úgy tervezzük, hogy közben majd próbálkozik melókereséssel Londontól távolabb (gyerkőcök szempontjából és az én szempontomból is jobb lenne valami kisvárosban).
Szóval az a "nem sokára" még azért mégsincs annyira közel :) (bár, egyre inkább várom - iszonyú lesz a párom nélkül így is ez az egy év jajjajjajjaj)

Kép
ebinc

Na, nem tudtok tőlem szabadulni, meg én sem tőletek!
Azért nem olyan nagy baj, h vizsgálnak - ha feleslegesen nem paráztatnak!
Pl: jusson eszetekbe, h a kevés ultrahang miatt van annyi sziámi iker tőlünk nyugatabbra! Pl.!
Na, pofa be, balra el!
Marek! Bukkanj elő!

Kép
ermoni

a sok ultrahang meg sokkolja a gyerekeket és akár hiperaktívvá is válhatnak tőle (ezt egy sok évtizede ultrahanggal foglalkozó szakorvostól tudom...)

na, nekem is mennem kell, vár a kiccsaládom, meg mennem kell anyóshoz, mert nála meg magánéleti válság van (ammellett, hogy a tévé pszichológusának is kikiáltottak már, közben család-pszichológus is vagyok - szegények :lol: )

szijjasztok

Andi, autó? Marek, Gabci és a többiek.. nahát :)

Kép
ebinc

Niki
Üdv a lököttek között (persze tisztelet a kivételnek....)..!

Móni
Nemtom mennyit nőhetett Bálint, ugyanis nem volt uh. Ezért nem értem, kb. hangvillával megállapította a doki, hogy kicsi a gyerek. Aztán megkérdezte, hogy mekkora volt az első :shock: nem volt formában...aztán láttam, hogy leesett neki, hogy ezt tőlem nem akarta megkérdezni, de akkor már késő volt. Aztán hogy javítson a helyzetén megkérdezte, hogy én mekkora súllyal születtem...mondom bocs, de nem emlékszem, még olyan pici voltam.... Persze tök érthető, hogy nincs a helyzet magaslatán, amikor tudja, hogy kb még én megszülök, aztán mehet amerre lát.... Biztos nekem is lennének gondjaim.... persze nem kellene, hogy a beteg észrevegye, de ő is csak emberből van... Úgyhogy őt nem hibáztatom, bár uh nélkül megállapítani, hogy kicsi a gyerek....háááát :?

Más téma:
A barátnőm és Angliában él, angol a férje és augusztusban fog szülni...most jött haza, mert a magyar egészségügyben még mindig jobban megbízik :shock: Mondjuk ez érthető, én is olvastam újságot, amikor ott dolgoztam, és valóban gáz van az ottani egészségüggyel. És ő is mondta, hogy az x hónap alatt egyszer sem vizsgálták meg :shock: Lehet, hogy nekik van igazuk...mi mennyit parázunk a hülye vizsgálatok előtt-közben-után. Ma konkrétan beértem a kórházba és rámjött a hasmenés :shock: Ebinek van igaza...mit idegesítjük magunkat ennyi hülyeséggel?!?

Hosszú lettem...most már leövöm magam...

marek

Héééé .... én itt voltam, csak sokáig gépeltem :roll:

marek

Hu, Ebinc, biztos rossz lesz apa nelkul, de egy ev nagyon gyorsan eltelik!!

Moni, szerintem azert mennek haza sokan szulni, mert aki megszokta, hogy dokira bizza magat, annak nagyon furcsa eloszor ez a helyzet. En is ki voltam eloszor akadva, mikor megtudtam... Huuu, nem doki???? "Csak" egy szuleszno??? De mivel itt a szulesznok rennngeteg szulest bonyolitanak le, nagyon hozzaertoek. Lehet, jobban, mint sok doki.. :?

Forum-tali jo otlet!! A repulojegy sokszor tenyleg nagyon olcso. Lanyomnak legutobb 12 ezerert vettunk return-t :wink:
Vendég

Ja, még annyi Móni kérdésére, hogy a papírra azt írták, hogy gestatios diabetes ? (így kérdőjellel), de azt mondta, a doki, hogy a kiskönyvembe MÉG nem írja be (még szép b*szki). Szóval nekem is megelőlegezték a cukorbetegséget....köszi... :twisted:

marek

Szia, Marek! Koszi az udvozlest! Szoval, te vagy, aki mindig ronda, dagadt is, a fenekerol nem beszelve... aztan....felteszel egy kepet, amin egy csinos, karcsu holgy... :D
Vendég

Hu, picit fel kell mennem a cbeebies honlapjara, itt van velem a parom 4 eves kislanya. Most epp hercegnonek oltoztunk... :D

Kép
Vendég

Igen... és én lettem a sötét Andi képein...teljesen véletlenül persze :lol:

marek

Micsoda hercegnő!! És mennyi lány...! Lesz segítséged úgy látom :D Egyébként mit csinálsz amikor dolgozol? (de szép kérdés) Vagy ezt már írtad? :?

marek

Niki
hát én szívesen bevállalnám,hogy csak szülésznő és vész esetében doki.
Nagyon szép a kiscsaj

Móni
overáll biza,de szerintem júliusba még boltba nem árulnak ilyet :-) oszt lehet

Marek
nekem nagy bébire számoltak Majával,aztán milyen pici lett és egyszer sem mondták se röntgenszemmel,se hangvillával se uhán hogy kicsi lenne,szal nyugi.Hát tényleg nem volt a helyzet magaslatán a dokid.

na lépek jók legyetek,megyek pizzát falni óhazába :-)
Vendég

Sziasztok!

Én is itt, csak ki kellett aludnom a tegnapi depimet. Mára kockás lett a fejem a sok vízszintestől (monnyuk, jól esett), meg el is gondolkodtam kicsit a hogyan továbbon, és megnyugodtam.
Ti azért, jól termeltetek, mondhatom :wink:
Niki, üdv köztünk. A szeptemberiektől ismerős vagy. A "receptet", meg megadhatnád, hogyan kell lányt csinálni, elrakom a második turnusra :lol:
A terhesgondozásotok, nekem baromi szimpi, mert nem vagytok agyon stresszelve, és a komplikáció mentes szülést (amihez, sztem nem is kell szakember) egy szülésznő, profin le tudja vezetni. ha meg gond van, felismeri azt is. Szal, nagyon jó így, főleg, hogy hálapénzt sem kötelező( !!!) adni.
Rita, gyönyörű Vivikéd, igazi kis angyal a képeken. El sem hiszem, róla, hogy ördögi is tud lenni, akárcsak Timi Majája :P
Joka, csini leszel a rucidban. És mért ne lenne alkalmi? nem te leszel az egyetlen, aki nem nagyestéjiben libben be, nyugi.
Móni: nem ragozom hosszasan a témát. Annyit csak róla, hogy a stressz is emeli a cukor szintet és 1 sz@r érték, még nem bizonyítja, hogy cukorbeteg lennél. (megjegyzem, vannak tünetei a cukorbetegségnek, pl állandó szomjúság, szájszárazság, szédülés, stb) És, megértem, azt is hogy fogysz, ha nem a megszokott ritmusodban étkezel. Alapon én is ilyen vagyok, bár most irtóra nem látszik.
A fürdőruciról, meg rakj képet, nem baj ha benne vagy te is :lol:
Mosás: Konkrét tapasztalat hiányában, csak azt tudom, mit fogok használni: Amway, baba mosópor és öblítő.
Marek, Jutta: pont ti vagytok a két véglet, dokitanácsok szempontjából, ugyanolyan eredménnyel. Én még mindig azt mondom, hogy csak kíméletesen, mindenki ereje szerint nyomuljon.
Jutta, apukát, meg beszéld már rá, hogy kicsit lazítson a szobafogságon. Nem kell ugrándoznod, mindent szépen lassan, de azért a baba boltokat, megnézheti veled.

Jajj, elfeküdtem a bordámat alvás közben és úgy fáj. Persze, a másik oldal, nem az amit Ádámka szokott rendezni. Annyit mozgott ma ez a gyerek, néha szinte kellemetlen, ha nem vesszük fel egymás ritmusát.
Na, el tescozni.

Jaa Timi, pedig jó lenne ha a hálózsákot leáraznák, mert ez lesz a babák egyen viselete fényképezkedéskor :lol:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Gyors kukk....

Szia Niki, üdv. a fórumon.

Marek ne foglalkoz a dokival, ez még a régi?

Mentem, mert mi is utazunk Mutiékhoz. Jók legyetek!
Kellemes hétvégét!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek!

Szerintem ez a mekkora a gyerek téma még UH-val se pontosan követhető, főleg nem kézrátéttel...

Nekem június 18-án 695 g volt, június 28-án 945 g (hoppsza 10 nap alatt 250 g, ez aztán...), legutóbb július 11-én 1050 g (ennyire belassított, 14 nap 100 g?)

No szerintem tuti egyenletesen nőtt, mivel egyre nagyobbnak érzem és a rugásai is egyre erősebbek...

Ja és a 4D-s profi gépnél elmondta a csaj hogy +/- 10%, azért az nem mindegy! Milyen lehet egy régebbi 2D gép?

Jutta

KépKép
jutta

Huu, Gabcii, recept? Mi fiut akartunk, es azt a receptet kovettuk...marmint, hogy agyba-fobe... :oops: :D azt tessek... :? De azert jo volt az a het... :wink:
Vendég

Szia Niki, üdv a topicon :wink:
Fiúcsinálás kapcsán én pont azt hallottam, hogy akkor lesz fiú, ha sokáig nincs szex előtte. Szóval lehet, hogy téged félrevezettek akkor :lol:

Móni, mikor méred kaja után a cukrot? Ugyanúgy 2 órával kaja után, mint ahogy a vizsgálaton csinálták? Mert ha igen, akkor tényleg elb@sztak valamit, de nagyon! Legalább lazithatsz, nem kell aggódnod!

Rita, mi az hogy jósló fájásaid vannak? Ez azt jelenti, hogy szülni fogsz nemsokára? :shock: :shock: :shock: Igaz, hogy te előbbre jársz nálunk jóval, de azért ne szüljünk még! :roll:

Ma voltam Tescoban is, hát hogy ott milyen gyatra a kinálat! Nézegettem a gyerekruhákat, sivár. Az az egy aranyos ruha volt, amit Gabci vett, a kis hálózsák :roll:

Én meg lejártam a lábam ugráló várért, aztán más ajándék lett belőle.

Timi, asszem te kérdezted, hogy mi lett a lelki válságommal meg a levéllel, amit apukának irtam. Hát a levelet nem adtam neki oda, hanem itt sokak tanácsára inkább megbeszéltem vele a dolgot és azóta annyira aranyos és figyelmes, szóval megérte :lol: :lol:

Marek, azt miből állapitotta meg a doki, hogy kicsi a baba, ha nem is volt UH? Csak nem tapintással? Kész röhej! De ne dühöngj, a jókedvű Marekot sokkal jobban szeretjük :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Meg kell keresnem Ciripke brownie receptjét, de nem tudom, hogy hányadik oldalon van...tényleg, hol van Ciripke? És Andi?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Megvan a recept, holnap megcsinálom, majd beszámolok, hogy milyen lett. Csak ne zabáljam fel, mig odaérünk a vendégségbe, mert akkor csatlakozhatom majd a cukrosok táborához :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hangvillával...vagy az aurám alapján vagy nemtom miből állapította meg, hogy kicsi....érdekes :D

Ciripke mondta, hogy nem dolgozik egy ideig (talán két hétig :? ), Andi meg autót vesz :shock: De hol vesznek ilyenkor autót??? Nem értek én már semmit...csak azt, hogy ez a rettenetesen kicsi baba az előbb akkora dudort csinált a hasamon, hogy segítségért kiáltottam :shock: Mi lenne, ha nagyobb lenne :shock:

Zsu
Hova mentek nyaralni...? Vagy ti is a wörthi tóhoz... vagy az nem te voltál :? Az olyan jó.... én már kétszer voltam, de még soha nem jártam arra nyáron, egyszer azt is ki kellene próbálnom...

Ja, és anyukám bevállalta a légzésfigyelőt!!! Tök jó, az is lesz Bálintnak :lol: :lol:

marek

Vigyázni a brownie-val, ketten is pórul jártak utána... :lol: :lol: :lol: Erről jut eszembe...hú de ennék valami édeset....a barátnőmnek is magas lett a cukra, úgyhogy tegnap hozott nekünk a férje norbi pudingot....háááát mit mondjak, ettem már jobbat is ... de vészhelyztere lehet, hogy tarthatnánk néhányat itthon :lol: :lol: De állítólag norbi rúdja viszont ehetetlen...nem is értem :? :lol:

marek

Na, csak beköszön!
Zsu! Kaja után 1 órát mondtak! Így akkoriak az eredményeim! (Ma vacsi után 5,5!) Hát tényleg nem tudom!
Marek! Te továbbra is diétázol?
Norbi rúdja! Ne is viccelj! Az egész csávó egy vicc!
Lányok! Fáj a búcsú, de holnap korán kelünk! Irány Bécs!

Kép
ermoni

Norbi rúdja, ez olyan fallikus :lol: :lol:

Mostanában nekem is olyan dudorokat csinál. Olyan, mintha már nem nagyon férne el, és ezért rettenetesen hisztis és dühös és üti-vágja anyukája hasát :lol: :lol: Azért néha tényleg szar :shock:

Andiék biztos olyan szupi autót vettek, hogy meg se álltak Afrikáig :lol:

És igen, a Wörth-i tóhoz megyünk, mi is voltunk már 1x, azért megyünk vissza, mert nagyon tetszett, meg persze közel is van...ha bármi lenne, onnan pár óra alatt hazajövünk.
Jövő héten még megyek egy UH-ra, ott majd megnéz a doki, hogy alkalmas vagyok-e a nyaralásra :roll:

Móni, jó utat, aztán sok szépet vegyetek Jankának! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni!
Bécs....De jó nektek!!! Mi csak Százhalombattára megyünk, remélem sikerrel járunk....
Egyébként még mindig diétázok...de kb. annyi, hogy a cukrot és a fehér kenyeret hanyagolom...meg úgy általában a lisztes dolgokat. Viszont rengeteg kaját meg tudok enni :oops: Nálam nincs olyan veszély, hogy elfogynék, vagy ilysmi :oops:

Zsu
Neked norbi rúdja fallikus :? :shock: :D Érdekes... :lol: :lol: :lol:

Andi
Na milyen volt Afrika???? De most komolyan! Most már nemcsak én, hanem Andi is az utak réme lesz? Lassan kiürül miattunk az ország :lol: :lol:

Jolka
Te mikor kezdesz vezetni?

Ja, tudom ám, hogy mindenki elutazott, csak magammal beszélgetek itten :oops: De béna..... Megyek is dinnyét enni...ideális időpont szerintem :lol:

marek

Jó reggelt!

Mindenki alszik? Mondjuk én is tudnék még, de indulunk babakocsit venni (remélhetőleg nem csak nézünk, hanem veszünk is). Utána tanítok...csak este leszek, de hétvégére úgyis mindenki elutazott...
:D

marek

Jó reggelt!

Bár nem tudom ki van itt.. :roll: :lol:

niki: üdv. :D

zsu: a jósló fájások ilyen előfájások. Nem akarok hülyeséget mondani. De a 8. hónaptól normálisak. Készül a méhem. Rendszertelen fájásszerűségek. Néha kellemetlen. De a doki szerint minden oké.

Na megyek, mert nemspká megyünk nagybevásárolni és még mosogatni kell. A jövő héten ritkán leszek, mert itt lessz a mostohafiam, apa meg szabin, és mivel hőségriadó lesz ezért sztem itt fognak punnyadni a gép előtt reggeltől estig... :?

Na mindenki vigyázzon magára a jövő héten!!!! 39-40 fokot mondtak. Sok-sok-sok víz, dinnye, pihi, zuhi. :)

pápá :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na nincs nagy forgalom, mindenki elutazott :shock: Andinak is megtetszett Afrika, haza se jön :shock:

Jelentem megcsináltam a Brownie-t, csak sokáig hagytam bent és kiszáradt...jajjjjajjjajjj, na mindegy azért elviszem a vendégségbe, ha már megcsináltam. Egyébként tökre nem olyan, mint Ciripkéé, a csoki is darabokban van benne, legközelebb felolvasztom előtte. És hát száraz, na. Nem vagyok egy nagy konyhatündér, ezt mindig belátom :?

Mi is mindjárt indulunk a bevásárlótúránkra és utána unokatesóhoz vendégségbe, szóval én se leszek.
Meleg lesz ma, mindenki hűsöljön és döntse magába a vizet!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na ezt még megmutatom, tegnap rendezgettem Panka eddigi ruha szerzeményeit, apuka meg ájuldozott, hogy ennyi ruhának hány szekrényt kell venni :lol: :lol: :lol:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Megjöttünk, megvettük a kocsit....tök jó!!!! Bálint nagyon örült, egész úton hazafelé őrültködött. :lol: :lol: :lol:
Szerintem jó üzletet csináltunk....még a kocsiba is befér :lol:

marek

Sziasztok!

Zsu, gondolom azért elfogy a buliban a Brownies... :wink:
Aszta mennyi ruci!!! :lol:

Marek, ha TE is és Bálint is boldog, akkor tuti jó a babakocsi!

Rita, hőséggel vigyázzál, akkora pocakkal amekkora most neked lehet.... szerintem én is a zuhany alá költözöm... :lol:

Ja nálunk is gyűlik a cucc: kis kád + állvány + pihenő szék érkezett adományként barátoktól...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Látom senki, de azért jelzem: itthon a bécsi tripből.
Röviden: megvan a babakocsi! Az utolsó, a kiállított darab... Előttünk 3-at vittek el! Kb. mintha ingyen lett volna, pedig...
Vettem rucikat Jankának, és magamnak! Csajok! A H&M-ben egy kismama ruhát nemegészen 9 euróért vettem. És olyan csini!
Jankának is alakul a ruhatára! :wink: A H&M-es bébiruhák nagyon édesek! Vettem egy-két darabot...
Meg vettem a hordózóra is játékot, meg sok-sok mindent!
Belecsúsztunk kinn is a leárazásokba... Nem lehetett kihagyni :wink:
Holnap pecázás, úgy hogy nem láttok!
Majd hétfőn mindenki élménybeszámol! :wink:
Marek! Gratula a kocsihoz! :wink: (A férjem néha tologatja a mi járgányunkat!)
Ja, és nagyon sok magyar vásárolt kinn! A bababoltban is!

Kép
ermoni

Sziasztok!!!!

Jól eltudok tünni... :oops: :oops:
Most is csak köszönni jövök,mert indulunk a Balcsira,de igérem utánna megpróbálok gyakrabban jönni!!! :roll:

Egyébként jól vagyunk,minden okés... :D :D

Puszi nektek!!!
--------------------------------------------------------------------------------

ancsi26

Sziasztok!
Látom, szokásos hétvégi pangás...mindenki rokonyozik, vagy bevásárol a babónak?? Én már megyek is aludni...olyan rohadt meleg van, hogy ki se megyek ma délután...majd este talán kitakarítom az autót, ha esetleg hűvösebb lesz...ennyi meló elég is egy napra. :lol:

Este még benézek, hátha addigra hazaér valaki.

És várom a képeket autókról, babakocsikról, ruhákról, bútorokról.....meg pocakokról...

Amúgy jelentem irtózatos hízásnak indultam...attól tartok innen már nincs megállás... :cry:

marek

Sziasztok!

Hát én jelentem élek, de félkómában vagyok a hőségtől...

Móni, muti a szerzeményeket!

Marek, csak csínján a kocsitakarítással, én ma a kezem is alig bírom felemelni...
Azt hiszem zuhanyzok egyet, hátha az segít... csak az emelet olyan messze van...

Jutta

KépKép
jutta

Eddig én is csak feküdtem, de nekem az olyan fárasztó...aludni meg nem lehet egész délután, mert akkor mit csinálok este??? De még várok egy kicsit, mert gondolom még mindig meleg van....majd 9 körül, addigra hűvösebb lesz...

marek

Sziasztok!

Hazaértünk. :lol: :lol: :lol:

visszaolvasok és majd jövök. :wink:
Vendég

szevasztok!
kocsi még nincs. afrika már van: helybejött :?
voltam pénteken dokinál: méhszáj 3100... nabumm...lőttek a házaséletnek. de tök nyugisan mondta, így nem aggódom (Timi, ne is írd, h kellene).
megyek cukros löttyöt inni kedden (most benyomok egy pöttyös rudit, Norbi fujj), de aszonták túl sokat zabáltam a 2. vérvétel előtt, ezért lett magas.
vettem orrszívó poszívót és bimbóvédőt (izgi cuccok)
szombat-vasárnap: otthon szüleimnél kaja, duma, pihi, tévézés, barátoknál borozás.. tökjóóó volt

Marek, Móüni, muti a kocsit azonnal!!!! tökjóóóóóó, h sikerült.
ruhákat is, de ne Zsu-módra ;) egyesével (azaz Zsu-módra mégis)

Kép
an°°di

üdv Nikinek :)

és Hajninak is újra itthonos üdv.. milyen volt?

Jolka, nagyon klassz ez a felső!!!!!! :wink: :wink: :wink: nem csoda, ha apjuknak is tecc ;)

jó gyerekcuccok: barátnőm szerint Zarában is vannak (kissé borsosabb áron, de megéri benézni, az ingyen van)..

mit akartam még??? :roll: :roll:
ja, a mi gyerekeink imádják a meleget! egész nap randalíroznak. tökjóó :lol: :lol: (oké, nem mindig, de 90%ban nem fáj és nem is kellemetlen)...

Kép
an°°di

na, nincs is itt senkise
akkor nem is fogok hiányozni, ha lelépek ;) mert hogy most ez jön
holnap azonban leszek!
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Kopp-kopp! Van itt valaki?
Sziasztok!
Pecázásból haza, de nincs kedvem most fotókat csinálni! Bocs! Majd holnap! Talán!
Képzeljétek, végig az árnyékban voltam és mégis kicsit leégtem!
Üdv Hajni a hazai kánikulában!
Andi, neked lesz újra vérvétel? Ezt nem hiszem el, h csak én vagyok ilyen balek, h egy vérvétel után beírják a kiskönyvébe, h cukros! :roll: :twisted: Ja és mi van az autóval? Mikor lesz meg? És milyen?
Marek! Autót puceválsz! Ahhoz annyit kell hajolgatni... Ne hajolgass!
Timi, Jolka! Milyen volt a hétvége?
Zara! Gyerek vagy bébi holmi?
A hülye szomszédaink f7-től üvöltették a sláger rádiót! Reggel! Hülye telkesek! Nem köszönnek, bámulnak, akkorák mint az elefántok, és a csaj végig dohányozta a terhességét! Láncdohányosként! Pedig nekem eddig semmi bajom nem volt az erdélyiekkel, de ezek! :twisted: Birkák, csak nem bégetnek!
Na megyek aludni! Talán holnap!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?