Sziasztok!
Nagyon kevés időm van, hazahoztuk Marcit, és jött vele 1 unokatesó is nyaralni, úgyhogy most időszakosan 4 szörnyecske van itthon!
Egyenlőre még bírom, egyébként nem is rosszak, igaz, egész nap a playsztésön előtt ülnek. Nem tudom őket kizavarni, ha jó az idő, az a baj, ha rossz, az. Na, mindegy, hétvégén majd megyünk valamerre.
Jubi, nem irigyellek a balatoni út miatt! Mennyi ideig fog tartani? Legalább 4 órás út tőletek, nem? Biztos nem lesz egyszerű a gyerkőcökkel, még egy felnőttnek se. Mi is megyünk valszínű már jövő vasárnap, de nekünk szerencsére csak 1 óra!
Rizi: etetőszék nekünk az a 3000 Ft-os ikeás van, már a negyedik gyerek nyúzza. Nagyon egyszerű, most is lehet kapni, és most is 3 ezer.
Az első gyereknek még én is vettem tizenezerért, a másik kettőnél már örültem, hogy ezt kölcsönkaptam! Nekünk tálca sincs hozzá, de lehet kapni hozzá, ha elkezd önállóan kanalazni, lehet, hogy veszek hozzá,talán akkor nem lesz mindig disznóól az asztal alatt.
Bettus: Levi is kb. ennyit alszik, mondjuk ő régen is sokat aludt. Sőt, Hanna is ebéd után van, hogy 3,5 órát alszik. Bébiőr: szerintem a légzésfigyelő neked már nem fontos, elég nagyok már a kicsik. Olyan rendes bébiőrt a múltkor láttam a Lidl-be akciósan 6000 Ft volt, csak akkor nem volt pénzünk rá, de én is gondolkodom, hogy veszek, mert ha kint vagyunk az udvaron, akkor hasznos dolog. De itt a neten is van, használtan lehet, hogy tök olcsón megkapod. (Mert már azért ezt se lehet annyira kihasználni). Ja, nekem is hullámos a hajam, a férjemnek is, és mindkét nagypapának. Hanna rendesen gyűrűgöndör hajú, és Marcinak is az volt másfél évesen, de aztán levágattuk neki, és azóta egyenes. (Bár nem tudom, ha megnövesztenénk, lehet, hogy begöndörödne neki).
Hettie: tényleg ne hagyd a pénzed! A bankkártyára lehet kérni olyan telefonos szolgáltatást, hogy ha jön v. megy pénz, azonnal jön az sms, és odaírják azt is, hogy honnan és mennyi, sőt a banki levonásokat is. Nekem ez így nagyon jó, mert pl. a férjemnek is van kártyája az én számlámhoz (bezzeg nekem nincs az övéhez
, de majd akarok), és mindig tudom, hogy hogy áll a számlám. Szerintem ezt érdemes elintézni, mert nagyon kényelmes így.
Anita: szájpenész miatt szerintem ne aggódj, én azon csodálkozom, hogy Levinek még nem lett semmi baja. Egyszerűen hihetetlen, hogy miket a szájába vesz. pedig mostmár kezdődik az az időszak, hogy reggel porszívózással kezdünk, de még így is
Már rosszul vagyok tőle, az előbb is egy hatalmas szöszmöszt rágcsált, (fogalmam sincs, honnan szedte) és sajnos, Hanna szét is szór mindenfélét, úgyhogy rettegek, hogy mikor fog megenni valamit...
Edi: el vagy tűnve! Nyaralsz? Ja, kérdezted a harapást: az ujját harapta meg, eléggé, mert meglátszott a nyoma. Szegény Levi nagyon sírt, egyből gondoltam, hogy baj van, mert olyan hirtelen élesen felsírt. Nagyon dühös voltam Hannára, azért csinálta, mert a cumiját Levi el akarta venni. Nem tudom őket kettéválasztani, Ha mindketten fent vannak, akkor a nappaliban együtt játszanak, ha pl. én főzök. Levi nem marad meg kint a konyhában a járókában. Így aztán rohangálok ki-be. Mondhatom, nagy élmény
Kajákról: Levi egyre inkább azt szeretné enné, amit mi, a bébiételek már nem nagyon csúsznak neki, viszont tegnap reggel krémsajtos kenyérfalatkákból rendesen bereggelizett. Minden falatnál rötyögött egyet, valamint cuppogott, és sóhajtozott. Az ízetlen, csak neki készült főzelékek szintén nem csúsznak, viszont ha levesből répát, krumplit adok, az már igen. Egyébként nem kell ám annyira szigorúan venni ezeket a szabályokat! Szerintem egyébként azt, hogy nem kaphat a gyerek tehéntejet, tuti, hogy a gyógyszeripar találta ki. (Ami a világon a legnagyobb hasznot hozó iparág!) Mert a tápszert is tehéntejből csinálják, még a hypoallergént is, csak kivonnak belőle valamit. Én sem adok neki tejet inni, de pl. krumplipürében ha van tej, akkor azt igen, hiszen tejterméket kap, akkor nem allergiás rá. És tejterméket viszont kaphat, sajtot, túrót, joghurtot, sőt, kell is nekik ilyesmit enni.
Pedig nekünk a férjem tesójának a gyerekei tök allergiások, de nálunk szerencsére a gyerekek nem örökölték. Ők már 5 és 6 évesek, de nem ehetnek semmit, amiben tej van. (Persze az is hozzátartozik, hogy 7 éves korukig dupla csal. pótlék jár ez miatt, ha rosszindulatú vagyok, akkor lehet, hogy azért... Dehát én nem vagyok rosszindulatú, NNA!
Voltunk tanácsadáson, Levi 8,9 kg és 75 cm! Majd csinálok mostmár képeket, ha lesz egy kis időm! Na megyek, mert úgy látom, megint valami rosszban mesterkedik! Sziasztok! Bocs hogy ilyen sokat írtam..