Új privát üzeneted érkezett!

hú most szöget ütöttél a fejembe, Norka. :idea:
lehet hogy érdemes lenne váltanom? :?:
krumplis pogácsa

Pogi, nemtom, nem vagyok orvos. :) Lehet.

Dimet, abban amit én szedek 1000 mg met van szemenként. :shock: Összesen 2000 mg/nap. És mégis jobban tolerálom, mint a sima 1500 mg metet. Plusz napi 4 mg rozi. Erre varrj gombot.

Na megyek, már csak burkolótégla minták villódznak a szemem előtt. :? elég volt mára belőlem, sziasztok
Vendég

Kedves mindenki, akit érint!
Megint küldtem a szigorúan titkos táblicskut mailben!!!!!
Vendég

Próbáltam visszaolvasni, de nem tudom hogy tudok-e mindenre reagálni, annyit írtatok!

Kavicska, Mágus?! Milyen hónap volt, hogy jött össze a pocaklakód? Hogy érzed magadat? terhességi tünetek?! :wink:
Képeket megkaptam és tovább is küldtem Lafinak!

Rejo, gratula a vizsgához! Ügyi vagy! Most pihizz egy kicsit! metet elkezdted végül?

Dimet, a dokid beszólása az anyagiakról nagyon durva :evil:

Zsizsik, kutyus-képek?! :wink:
Mai hőd? És ne legyél elkeseredve, nem rossz ez a görbe!!! max lányod lesz megint! :wink:
Azt, hogy a kötelező dolgok miatt besokalltál, megértem, az elmúlt egy-két hónapban nálunk is ugyanez volt a gond... Most taktikát váltottam, nem közlöm emberrel hogy mikor esedékes a pé, csak megpróbálom minél gyakrabban elcsábítani :oops: És nem érdekel az lh teszt, a hőm (azért mérem persze, függő lettem...) csak szeretjük egymást és kész!

Ginuska, nagyon-nagyon drukkolok Neked!!! Pihizz, sétálj nagyokat és beszéld meg a babákkal hogy kapaszkodjanak jó erősen!

Apple, hőd fent maradt?!

Rambóka, hatalmas gratula Gergő babának!!! :lol: mostantól lehet szaladni utána :lol: :wink:

Niki, vagyok már! Anyuéknál voltunk pár napig és tegnap jöttünk haza.
Progi miatt ne aggódj így, hogy 11. napon nézték! Norkának igaza van, kicsit szerintem is kapcsolj ki! És igaza lesz a Mágusnak, meglátod! :wink:

Megjött az inzulin eredményem! (összehasonlításképpen a régiek is):

..................met nélkül...............április...................július
0'
...............15,49.......................14,13.....................11,7
120'...........116..........................122........................113

Akire nem reagáltam, bocsika, és pusszantás!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Péntek 13?
Lehet, hogy ettől vagyok morci?

Drágáim kissé mérges lettem, hogy olyan email címre kértek képeket, ami következetesen visszaküldi az egészet. :?

Konkrétan Pogi és Rambóka! :lol:

Ráadásul a számítógép is lelassult. :roll:

Dimet!
Részemről a képek nyugodtan maradhatnak az általad létrehozott helyen. :)

A maradék 42-öt szintén mailban fogom elküldeni és ha valaki ért hozzá nyugodtan töltse fel a netre. Mert én ehhez hülye vagyok :oops: és a számítógép is lassú. :roll:

Pussz. Du még leszek. :D
Vendég

Kavicska, bocsi ha belepoff! Pogi emiljét tudom, a citromail-lel az a baj, hogy 3 megás mailt már nem enged be! Próbáld meg kettesével (egyesével) elküldeni nekik a képeket, akkor tuti be fogja engedni és nem dobja vissza!!!

Kép

Kép
anyoooka

Bocsánat kavicska, eszembe se jutna felbosszantani egy kismamát, mer' igen veszélyesek tudnak lenni! :D
van egy ugyanolyan email címem, csak épp a citromail helyett freemail -t kell bele írni. Az biztos dolgozik, mert Dimet képei is megjöttek rá, amit amúgy köszi Dimet :D
krumplis pogácsa

tényleg kavicska, nem kínoznak nagyon a tünetek?

kit vagy mit neveztek mindig Mágusnak? le vagyok maradva :oops:
krumplis pogácsa

A MÁGUS
(ide kell képzelni csupa áhítattal kiejtve és nagy szemekkel ütődötten nézve) Krizsa doki!!!
A reménytelenek megmentője, a babagyáros, a MÁGUS!!! Sokaknak segített és Norka után/mellett nagy boszi! Vajon ki kit képzett?????? Nem tudhatni...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok, nem győztem olvasni. :D

Kavicska: Én csak összesen 10db-ot kaptam tegnap. :( Pedig gmail-om van...

Zsizsik: Kutyuról nem dobsz fel képet? Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Rambóka: Hú, ezt tök jó lehetett látni. Ilyenkor olyan büszke az ember (gondolom). Gyorsan fejlődnek a picik :) Észre sem veszed és már az iskolai könyveket kell megvenned neki :D

Lara: Érezzétek nagyon jól magatokat! Tessék aztán pihenni ;)

Rejó: Én is úgy vettem ki szavaidból, hogy ez volt az utsó vizsga. Kitartást akkor a többihez még!!!

Húú az alvással nekem is gondjaim vannak mostanában, pedig olyan alvókám van, hogy ihaj. Régen 10 előtt nem keltem fel hétvégén. Most meg jó, ha 8-ig alszom és persze 11-12 előtt nem tudok elaludni. Momentán az zavar nagyon, hogy nehezen kapok levegőt. Állítólag ez vmi pszichés dolog. :shock:

Néztem a képeket a tar.hu-n. Nagyon jók :) Szerintem mehetnek oda fel még képek, ha van, hiszen ezt csak jelszóval lehet megnézni és így nem telik be senkinek a postaládája. Mert hogy az is lehet a visszapattant levél oka, ha megtelt a postaláda, nem csak az, hogy nem tud vki egy nagy méretű levelet fogadni...

Pussz

Kép

Kép
bettica

Puszika!

Bettica nem értem neked miért nem mentek el a képek. Hiszen nem is jelezte, hogy visszaküldené... :roll: Vajon mi történtehetett velük? Értem, hogy 10 ment át, de melyik tiíz?

Pogika!
Nem bosszantottál fel :wink: , csak sajnálom, hogy még mindig nemsikerült megkapnod a képeket. :(
És most már el sem tudom elküldeni, mert elutazunk.

Dimettel meg kell bótoljam, hogy töltse fel az én képeimet is! :wink: Nagyon fog neki örülni, hogy dolgot adok, ahelyett, hogy a pocakját szeretgetné. :oops:
Vagy kivel tudom megbótolni? :roll:
Vagy ha senki nem vállalja, akkor jövő héten kikínlódom magamból. :lol:

Lányok nem értem, most visszaolvastam ezt a hsz-om és sértőnek érzem. :oops:
Valami baj van velem. Egész du végigaludtam, most meg nem is tudok fogalmazni. :oops:

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök az állapotom felöl.
Igazából semmi sem történik velem. Tüneteim nincsenek. :shock: Egyáltalán nem érzem magam babásnak. Tudat sincs meg. :roll:
Mit nem adnék valamilyen jelnek. De nincs! :?
Hasam görcsöl - időnként - , fáj a cickó, d4e enyhén ennyi.

Sok puszika
Nagyon kellemes hétvégét kívánok! :)
Vendég

Bettica, Pogi!

Elküldtem őket. Egyelőre egyet sem küldött vissza. Remélem megkaptátok.

Sok puszika.

Mindenki jó legyen.

UI.: Anyoka, az inzulinod még mindig magas. :?
Az viszont biztaztató, hogy rendszersen van PÉ.

pusssz
Vendég

Lara, jó nyarat!!!!!!!!!!

Anyókám, micsoda javuláááááás!Fejet hajtanék meg minden, de akkor megfájdul a pocak.... :wink: de annyira örülök, nagyon szépen alakulsz, tiszta szívemből gratulálok!!!!
Vendég

Kavics Drága!
Megjöttek a képek, a tegnapiak is, lehet csak lassú volt a netem, azért nem láttam a többit még akkor. Ha gondolod én vállalom, hogy feltöltöm hétfőn (itthon lassú a net, beleőszülnék, mire feltöltök 20-40MB-ot)

Pussz

Kép

Kép
bettica

Aszonggya a kavicska:
[quote="aranykavics"]L írta:aranykavicsányok nem értem, most visszaolvastam ezt a hsz-om és sértőnek érzem. :oops:
Valami baj van velem. Egész du végigaludtam, most meg nem is tudok fogalmazni. :oops:

Nem baj van szivi, hanem Babás vagy!! Nincs jeeeel?! Szerintem ez mind jel! Mit nem adnék érte! :D
krumplis pogácsa

Én is megkaptam a képeket, köszi, meg Anyóókáét is :-)
Megnéztem, nagyon helyesek vagytok!Meg a kispapákok is nagyon elégedettnek tűntek :-) Ilyenkor sajnálom egyedül, hogy nem otthon lakom. De ha mondjuk csak úgy teljesen spontán lehetne rendezni egy összeröffenést amikor hazamegyek, az király lenne! Ki ér rá mondjuk 2008 májusában? :D Télleg spontán gondoltam, semmi készülődés, vagy ilyesmi :wink: :D

Melyikőtök volt a halványsárga-égszínkék batikolt kis nyári blúzban?
krumplis pogácsa

Bettica hát a doktori iskolában utolsó vizsga....a szigorlat majd valamikor 3 éven belül, amikor én akarom.

Lányok mikor vegyem be a metet kaja előtt, közben, után??? Csak lara írta mikor eszi.

Norka egész kedvet csináltál nekem az avandamethez! :lol:

zsizsik is azt szerette szedni.

Kép

Kép
rejo

lara!
jó kirándulás lesz, szép időt mond! Érezd jól magad!

Rambóka!
Életrevaló lurkó ez a Gergő, jól elfáraszt majd!

Most ..ennyit. Egyébként igen , 3x2 utróm van + magne B6 + folsav + met. Napirendem: sokáig alszom, aztám "segitséggel" főzöm, majd barátok, séta, net és pihi. Nem tudok és nem akarok egész nap pihenni, feküdni. Babáimmal beszélgetek, érzem :!. hogy velem vannak :)

Pussz!
Vendég

Sziasztok!

Megint visszament a hőm 36.2 re. Próbálkozik a szervezetem, de nem megy neki a pé. Na mindegy :( :(

Rejoka! Az esti adaggal én úgy vagyok, ha vacsival nem sikerül be vennem, akkor alvás előtt veszem be. De az a legjobb ha kaja közben veszed be. Igazából a reggelinél kell nagyon odafigyelni, ha beveszed akkor azonnal egyél is.

Kép
apple

Rambóka, Gergő nagyon ügyes! Uram üzeni, h kössetek rá GPSt mert ha beindul a drága nehezen találjátok majd meg!

Kép
apple

kavics, bótójuk..... :D küld el nekem a freemailre a maradék 40et, nekem bírja a freemailem. és felteszem, és mindenki leszedegeti,akinek ami kell. ha jó így.

és a hülye viselkedés is egy terhességi tünet. addig örülj,míg nincsen más :D

pogi, én ráérek 2008. májusán. :lol:

rambóka, írtam már,hogy gergő ügyes pasi?? ügyes pasi.

beszéltem barátnőmmel, akinek a 4,5 kgos babája született. szegényke 15 órát vajúdott. azt mondta nem mondja el a részleteket, majd csak ha megszültem, nem rémísztget...de mondtam,hogy nyugodtan. nem vagyok ijedős. mindenre felkészülök.....nem gondolta a dokija,hogy ekkora lesz a baba. szakadt mindenfele :? de jól vannak.

ja, voltunk anyóséknál. rámnézett és azt mondta,hogy július végén megszülök :lol: (tudjátok, szülésznő vót, mostmár "csak" tanítja....)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hellló lányok!

mennyit írtatok..

Apple :( nem értem,egy uh?

Pogi sztem Babszi!

Ginuska jól csinálod! :wink:

Rambóka Gergő első lépéseihez grat!

Kavics Lara jó pihit!

Lafi akkor várok az eredményeidre egy hetet :)

Rejo én evés után szoktam a metet benyelni

Most kicsit rontani fogom a topik hangulatát,de kiírom magamból
1,fáradt és ingerült vagyok 2,mindenki azt lesi mikor leszek kismama és közben bőszen mondogatják,hogy a munkámat ugye nem hagyom abba? :x persze kit érdekel a munka ha végre terhes leszek.. 3, az öcséméknek babájuk lesz de nekünk még nem mondták csak a szülőknek,nem irígykedem csak azt hittem én leszek hamarabb pocakos és kicsit izé érzés , és nekünk miért nem mondták?....
Vendég

Babszi rózsaszín cuccban volt!Én voltam sárgás-kékes átlátszó nyári felsőben.....lehet, hogy rám gondolsz Pogika????Passz. Kicsi, kövér rövidhajú.Kb erről még felismerhető vagyok, sajnos. :cry: De nagy a pocim!!!! :lol:
Vendég

Kincsem, jó, hogy kiírtad magadból, elhiszem, hogy rossz meg minden, de ne törődj velük, neked is lesz babád és sokkkkkkkkkkkkal okosabb, szebb és édi-bédi kislányod lesz!!!!!!!!!
Vendég

Képzeljétek csajok megjött a mensim! :shock: A 30.cn-on! Ez már a harmadik ciklusom, hogy tök normális időre jön meg a piri, nemsokára babás leszek! :shock:
Egyébként sosem tudom mi van, ha így késő este jön meg. Most ezt számoljam első ciklusnapnak, vagy csak a holnapot?

dimet, mázli hogy ráérsz, már azt hittem nem szólok majd elég korán :D

kincsecske, lehet hogy csak tapintatból nem szóltak nektek, nem? talán nem akarta a testvéred, hogy fájjon a szíved. úúgy sajnálom, drága :-(

Rambóka, jár a fiad! mostmár innentől nincs megállás :-)

Lafi szerintem akkor te voltál, és ne beszélj hülyeségeket, nem kövér vagy hanem kismama! Na, csak azért kérdeztem, mert asszem ugyanolyan a jeggyűrűnk :-)
krumplis pogácsa

pogi, akkor már hármunknak majdnem ugyanolyan a jeggyűrűje :D

kincs, lehet nem akarják még senkinek sem mondani, ha még korai terhesség, és ez így is van jól. és látod, jár itt a terhes-vírus. hamarosan elkapod!!!!!!

Kép

dimet

Rejoka: Én is evés közben veszem be. Így nem felejtek el enni :) De komolyan. A reggeli eddig nekem mindig kimaradt...

7kincs: lehet, hogy arra gondoltak várnak 1-2 hetet, hátha Ti is bejelentitek a nagy hírt... Az meg hogy mit érzel... Sztem mindenki tudja... Momentán én is most megyek majd vasárnap a párommal babanézőbe a sógoromékhoz, persze vegyes érzelmekkel. Szégyenlem néha, hogy miket érzek ilyenkor :(

Kép

Kép
bettica

A mi jegygyűrűnk fényesebb mint Dimetéké, az övék matt. Két fehérarany sáv között a világosrézszínű arany sáv van.
Azért Pogikám,van néhány súlyfelesleg rajtam :cry:
Vendég

Sziasztok!

Pogi!

Én evés után veszem be a gyógyit, de ha nem szól a telefonom, akkor rendszeresen elfelejtem. :) Uh. inkább szól a telefonom. :D

Kincs!

Nekem is elrontódott a kedvem. Taliztam az egyik barátnőmmel, aki sokáig hőmérőzött és mutattam neki a görbémet. Hát minden "hibát" felfedezett rajta. Nem is tom, lehet hogy ő teljesen más irányból nézi a dolgokat mint én. Szte nem ugrik elég nagyot ahhoz a hőm, hogy lehessen pé, stb. Most sírni fogok. :(:(
Zsizsik! Sírunk együtt?! :roll:

Rambóka!

Gratula Gergőnek! :D

Lara, Kavics!

Jó pihenést Nektek! Irigyelve vagytok! :D

Kellemes estét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lafi!

A kicsi, kövér, rövidhajú az én vagyok! Te a nagyobb, már nem is annyira gömbölyű, hosszabbhajú vagy! :lol: :lol: :lol:

Kavics!

Én ma hülye ingerült hisztis picsa voltam! Ha ma vki beszólt volna, tuti megölöm (aztán Lafi védhetett volna, átmeneti elmezavarra hivatkozva! :lol: )! Estére meg totál letargiába estem. Erre az időjós közli a tv-ben, h. NINCS FRONT!!!!!!!!! :?:
Akkor ez a mai mi volt szerintük??????????????????? :evil:

Kincs!

Szerintem pont azért nem szóltak, h. ne bántsanak titeket. Nekik is nehéz lehetett, h. ahelyett, h. szétkürtölik az örömüket, csak titokban mondhatták el!
Sírj egy nagyot, hidd el, utána jobb egy kicsit!
És gondolj arra, h. így a te babád egy csomó dolgot fog majd örökölni!

Dimet!

Te kujvája nem fogsz ráérni 2008 májusában!Fogadjunk???? :lol: :lol: :lol:

Apple!

Igen, már gondolkodunk rajta! :lol:
De lehet, h. elég lesz rátetováltatni a lakcímünket, az első éjszaka után úgyis visszahozzák! :lol: :lol: :lol:

Rejo!

Este lefekvés előtt, reggel kaja előtt! Délben meg helyette, mert alig tudsz majd enni! :twisted:

Pogi!

Grat a rendszerességhez! :D
Nem a premenstruációs szindróma tett téged feszültté? Plussz a nem létező front?

Nem akarok 40 fokot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg fogunk pusztulni!!!!!! :shock:

rambóka

SziasztoK!

Ne haragudjatok, h eltűntem, de ezerrel épül a házunk és csöppet leterhelem magam vele Kép

De akit érdekel, annak szólok, h ma voltam a MMEC-ben vérvételen (cukor és inzulin terhelés) :arrow: vagyis jó úton haladok. :D
Monácskának hála 26-án megyek Tűű dokihoz és remélem, h minden megoldódik.
De jelzem, h otthon (Gyulán) sikerült elintéznem, h felírják nekem a gyogyit (igaz, Meforalt) írt a csajszi..... de a lényeg, h ha Tűű doki nem írná fel, így is meg tudom szerezni.

Remélem, h mindenki jól van! Szégyellem, h nem olvastam vissza, de megpróbálom a hétvégén összekapni magam. Kisdobos becsület szavamra :wink:
Vigyázzatok magatokra!!!!! Kép

babszika

Ja!

Van még rajtam kívül vki aki ilyen hülyén menstruál:
Első két nap vérözön görcsökkel,
utána 1 nap totális szünet,
utána ismét brutális görcsök + vérözön alvadékokkal,
majd megint egy nap semmi,
azóta elhúzódó erőteljes barnázás!

Bocs, ha naturális voltam :oops: , de nekem korábban ilyenem nem volt! :shock:
Megjött, tartott 5 napig, utána vége volt, mint a botnak!
Mostmeg 7. cn-on még O.B.-t használok! (Ami egy sz.r, mellesleg, köszönhetően a silk touch borításnak! :evil: )
Vagy a csaszi miatt lenne ilyen? Nem értem! :shock:

rambóka

Jó reggelt!

Babszika!!! Csajszi, én a sejehajodba rúgok, ha Tűű doki nem írja fel a gyogyit, és Te mégis szeded majd...... Hidd el, hogy oka lesz annak, ha nem írja fel! Sokat árthatsz vele, ha elkezded csak úgy szedni! Tűű doki a profik legprofikkabbika (de hülye szót ötlöttem ki...), és meg fogja indokolni, miért nem kapod, ha nem kapod! De bízom benne, hogy nem lesz ilyen gond.

Azt is tudnod kell, hogy olyanoknak is felírja a metformint, akikre más azt mondta, hogy semmiképpen sem pcos, minden értéke, még az inzulin is éppen határérték volt. Ja, persze azóta a csajszi SPONTÁN bebabásodott, pedig náluk még a férjecske eredményeire is egyből a lombikot vágták az arcukba....
Na, a lényeg a lényeg! Bízz meg kérlek Tűű dokiban okés??????

Az igazsághoz hozzátartozik ugyan, hogy én is rettegve mentem hozzá, mert attól féltem, hogy el fog hajtani ő is, és akkor mi lesz velem, mehetek műtétre, és sosem lesz gyerekem, és én is azon gondolodtam, hogy hogyan fogok metet szerezni, söttörö, söttörö, söttörö....... Elég volt rám néznie szerintem, a szőreim, a hájam, a zsíros bőröm mindent elmondtak helyettem.....

Rejóka! Én mindig kaja közben veszem be, állítólag így lényegesen csökkenthető a mellékhatások mennyisége/erőssége.

Rambóka! Gergő babát bevállalom én egy hétre is esküszöm, a párom szerelmes a fiadba, feladta a leckét, ilyen gyereket kell a világra hoznom majd, mint a tied, nincs kecmec. Legalább tudtok pihenni. Na???? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja, Rambóka!
Én már régen leváltottam az O.B.-t, pont azóta, amióta ez a borítás rája került, semmit nem ér azóta. A +-ban és a DM-ben vannak jóval olcsóbbak, és a minőségük ebből a szempontból sokkal jobb!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Hol is kezdjem!
KINCS:Ne vedd a szívedre ,hogy az öcsédék nem mondták meg a babát!Lehet nem merik!Mivel tudják milyen rég óta szeretnétek ti!Nálunk is mi hamarabb szerettünk volna mint a sógornőmék és ő most már babázik,3 hónapos a baba!Amikor kiderült,hogy terhess nem mondták meg nekem sem.A párom mesélte el ,vigyázzva nehogy kiboruljak!Ő már akkor hetek óta tudta!Várj!Biztosan elmondják,csak lehet keresik a módját!

RAMBÓKA:Gratulálok Gergőnek,hogy ilyen gyorsan,hamar elindult!Ügyes nagyon!

KAVICS:Nekem is elöszőr a cicim fájt,majd a hasam :arrow: émelygés+émelygés!!!Még lehet ez után jön majd nálad!De ha mégsem,még mindig szerencsésnek érezheted magad,mert teljesen jól vagy!

REJO:Gratulálok a vizsgához!Ügyes voltál!

LARA:Jó kirándulást!

DIMET:Remélem jól vagy!Igaz most ez a nagy felmelegedés lehet megvisel majd!Engem a sarki kis boltos néni ijezgettet anno a szüléssel!De végül is igaza volt!Azt mondta nekem :úgy menyjek szülni,hogy úgy fog fájni,hogy majd bele halok!Ha mégsem,akkor csak kellemes meglepetésben lesz részem!

Mindenkinekl nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Sziasztok!

Kép

Kép

Kép
lecso

rambóka, ez jó ötlet!!! telószámot tetováltatok majd a gyerek nyakába :lol:

elhoztam anyósomáktól a vérnyomásmérőt. néha magasabb.....remélem nem lesz gond.

na, készülődök, talizunk rejoval és nikivel. remélem nikivel is,mert ő végül nem jelzett,hogy jön vagy nem jön.....

páááá

Kép

dimet

Szió! Szép napozós, pihizős 7végét nektek!

Kincs!
Annyira együttérzek veled. Bár nálam meg az a szitu, hogy mivel a haverok tudják, hogy babát akarunk x ideje, ugy vannak vele, én legyek az első aki megtudja. Körbe vagyok véve babásokkal, mindenki nekem mutatja az első tesztjét, az első UH képeket...és én örülök, vigyorgok ezerrel. ( Idén 4 ilyen volt). Aztán otthon letargia: "most én jöttem volna, ezek még fiatalok, stb ... " Mivel tesóm nincs, ő nem előzhet meg :) nyugi.... a mi babánk lesz a legnagyobb meglepi...és ez nem verseny! ( mondom én magamnak is, egyszer csak elhiszem) Öcséd meg bizti tapintatos, de nem jól csinálja :(
Szóval fel a fejjel kislány!

Képzeljétek éjjel picurokat görcsöltem (vagy álmodtam?), megijedtem. De remélem csak elfoglalták a babák a helyüket a pihe puha méhben..és most már csak növekednek :wink:

Tamponról..engem letiltottak róla, pedig évekig használtam. Dokim meggyőzött..és igaza lett, azóta simább a menzi, hamarabb elmúlik. Érdekes.

Bettica!
ma évforduló?? hogy ünneplitek??? grat!

Pussz!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Jaj Ginuska!Reggel elfelejtettem neked írni ,hogy nagyon szorítok a babáért,babákért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor derül ki....?

Kép

Kép
lecso

bettica, gratula!!

lara, nyugi. kis görcsimörcsi belefér. megtalálták helyüket a babák. mindketten :D

mi jót randiztunk rejoval. rábeszéltem egy pár szépségápolási cikkre :) rejo, párod engem fog lelőni a költekezésért :D de ennyi kell. megérdemled!!!!!!!!!!!!

johanna annyira jól viselkedett!

zsizsik, niki, kár,hogy nem tudtatok jönni!!!

mindnekinek szép hétvégét!!!!!

Kép

dimet

Sziasztok !

Niki draga, nagyon kerlek, fogadd meg Norka tanacsat !!! Nalam ez annyira bevalt….Persze kicsit mas szituban, mert annyira elegem volt a temabol, hogy mashogy mar nem is csinalhattam volna. Mondjuk Norka tudja mirol beszel, mert ha jol olvastam annakidejen, akkor Bogi is hasonlo kotextusban fogant meg.

Ginuska, annyira jo olvasni teged, tetszik az avatarod…tudod, en mar a kismamik koze sorollak!!! :lol: :lol: :lol:

Kincsecske, ne vedd a tesodektol bantasnak azt, hogy nem mondtak el…hidd el, csak tapintatbol. En is gondban voltam par esetben, hogyan mondjam el, hogy a leheto legtapintatosabb legyek. Biztos vagyok benne, hogy nemsokara Ratok kerul a sor. :wink:

Kavicska, no tunet? :shock: ...akkor Te eddig a szerencsesek csoportjaba tartozol. :lol: En mar a vervetel elott is hanyinger, hanyas, faradtsag es egyeb nyavalyakkal kuzdottem. Most is csak ugy birom ki a munkanapot, hogy delben hazajovok, es alszom egy oracskat :oops: …egyebkent osszeesnek tuti. Este detto ua., elso utam az agyba vezet es ujabb egy ora alvas.

Lara, jo pihenest nektek!

Pogika, orulok, hogy ujra latlak, olvashatlak. :lol:

Rejoka, gratulalok a vizsgahoz!!! Hetkozben nem tudtam valaszolni, de mihamarabb megy a valasz.

Lafi, neked mar latszik a pocakod ? Lanyok, en mar kezdek aggodni, mert nekem total nem latszik semi, ez normalis? Az osszes ruham jo, sot…megcsak nem is szoritanak. Csutortokon bejelentettem a mhelyen is…volt nagy meglepetes. Alig akartak elhinni, hogy 14. het…senki semmit nem vett eszre, meg sejtes szinten sem…A fonok nem ujongott oromeben, de nagyon korrekt es udvarias volt....pedig negyvenes egyedul elo jokepu orokifju hapsi, szoval empatiat nem vartam, mert tole meg a gyerek gondolata is messze van...de azert jol esett a viselkedese.

Jo hetveget!
Alice
alice27

alice, majd fog látszódni!!! szerintem 2-3 hét és úgy beindul a pocakod. hirtelen fog nőni!! én is hordtam a nacijaimat a 13-14. hétig. de jó,hogy a főnököd elég jól fogadta. egy pasitól mindig jobban fél az ember.

Kép

dimet

kandi72
Budapest III. kerület

kandi72
Budapest III. kerület

Alice 16 hetes terhesen 38-as esküvői ruhát húztam magamra darázsderékkal!!! semmi nem látszódott rajtam. persze akkor még 23 éves voltam... és 15 kilóval könnyebbb...(hurrá csajok már nem 20 hanem 15) 8) sportos és vékony alkat vagy, + első gyerek későn látszik, valahogy feszesek még az izmok...nekem Domi 20-22 hetesen kezdett látszódni.

Bezzeg Johanna! :wink: 8 hetesen már kismamagatyát kellett vennem! :lol: jajj most belegondoltam Franciaországban milyen gyönyörű kismamaruhákat lehet kapni biztos.... hmmm...növessz hamar pocakot hogy kiélvezhesdd! :D

Kép

Kép
rejo

Dimet, koszi, ez megnyugtat. :lol:

Feltem is a fonokomtol, halogattam a bejelentest ameddig lehetett, de csutortokon nem volt menekves, mert a decemberi munkakrol volt szo, es nem volt kepem hazudni....Szerintem minden intelligens embernek igy kellene kezelnie a dolgokat. Na, azt nem vartam tole, hogy megertsen (persze, majd o helyzeteben, ez lehetetlen...) ...megis ez az udvarias, joszandeku hozzaallas olyan jol tud esni. Foleg, hogy ugy izgultam, mint a csuda....alig jott ki a szo a szamon. :oops: Mindenestre levontam a kovetkeztetest, hogy a ferfi fonokok megertoek... :lol:
alice27

Rejoka, de jo, egy idoben vagyunk vonalban. :lol: ....Haaat, az az igazsag hogy mar nezelodtem a kismamareszlegen, es gyonyoru dolgok vannak .... Alig varom mar, hogy vegre hordassak ilyen rucikat. Lehet, akkor, hogy meg 2-3 hetet varnom kell majd ra :shock: ...mindegy, ennyi ev utan ez mar csak egy csepp a tengerben. :lol:
alice27

Alice, mentek ma tüzijátékot nézni? Én má' úúúgy várom!

Ginuska nagyon drukkolok!! ginuska-babák meg kapaszkodjatok!!! :D
A tampont nekem is kerek-perec megtiltotta a nőgyógyászom, bár nem mintha szükség lett volna rá, mert nekem elég erős averzióim voltak a tamponnal kapcsolatban, amióta csak aktuális lett a dolog, úgyhogy sose használtam.

Rejo, megcsodáltam Johannát a képeket! Hát! Én is ilyen hajasbabát akarok :-)

Rambóka, lehet ám, hogy télleg premens szindróma, volt, csak akkor ugye még fogalmam se volt, hogy meg fog jönni. Már teljesen elszoktam a rendszeres mensi gondolatától :-)

egyébként meg mindenki nagyon téved, mert én vagyok a kicsi, dundi és rövidhajú! :-) pedig nem is vagyok rajta a képeken :D érdekesen nézek ki a 187centis uram mellett. stan és pan :?
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Kandi!

Megnéztem a linkeket amiket felraktál. Érdekes. :)
Tényleg, lányok hogy álltok a homeos cuccokkal? Én még sosem próbáltam egyiket sem...
Állítólag a cukorbetegeknek van olyan homeos cucc ami hosszútávon használható a gyógyik helyett. Lehet, nekünk is működne.
Főleg a teszt árak tetszettek a linken. Ma most nem... akkor rendelni fogok tőlük terhességi tesztet, mert tényleg nagyon jó az ár! :wink: :D

Tudjátok mit eszek vacsira?!
Babfőzeléket (durumliszttel főzve :wink:) sózott hagymával. 8) Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor ettem eddig ilyet, de most annyira megkívántam, hogy... :)
A férjemmel megtörént az utolsó mai csókváltás. :D Bűzlök, nah. :D:D:D

Alice!

Nem csinálsz vonalzót magadnak?!
Tök jó hogy a főnököd ilyen jól vette a dolgot! :D

Erről jut eszembe...
Hát lányok, megtörtént a világ 8. csodája. 1,5 hét alatt teherbe estem... a kolléganőim által. :shock:
Valamelyik okos kitalálta, hogy BIZTOS azért nézegetek babás oldalakat, meg újságokat a szabad időmben, mert terhes vagyok. Ezt persze ahogy kell, el is kezdték terjeszteni a hátam mögött. 1,5 hét után jutott vissza hozzám, úgy hogy megjárt egy emeletet is a petyka. Uh. nem tudtam mást tenni, mint írni egy e-mailt a főnökeimnek (mindketten pasik) hogy sorry, ugyan nem mondhatom százra a dolgokat, de amennyire én tudom nem vagyok várandós és le lehet szállni a témáról. :evil: Agggrrr... nem jó ennyi nővel dolgozni együtt. :evil:

Pogi, Gina!

Miért van tiltó listán a tampon? :shock:

Kincs!

Értem meg a kutya sem aggódik, senki sem kérdi hogy akarunk-e babát, pedig most házasodtunk össze, stb. Főleg a családunk nem. Nem értem hogy miért. Tényleg nem. Pedig tudnak a PCOmról meg hogy ez mivel jár, de még arról sem kérdeznek. Néha úgy érzem hogy nem szeretnék még ha gyerekünk lenne és ezzel a strucc politikával azt hiszik jobb a helyzet. Ha nem vesznek tudomást róla, akkor minden bizonnyal nem leszek várandós. :evil:
No persze, gondolom sejted, tapintatról így nem is beszélhetünk... :roll:

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Pogika, jo volt a tuzijatek? Mi most kihagyjuk, tobb okbol...borus az ido, iszonyu sok a turista, nehez parkolas...pedig szep szokott lenni. :lol: Karpotlaskent neztem kicsit a tv-ben az Eiffel torony toveben az ingyenes Polnareff koncertet.

Monee, ez jo kerdes...majd csinalok! Most latom, milyen fiatal hazasok vagytok...hmmm, mi az iden unnepeltuk a tiz evet...nade ezzel nem dicsekednek, mert igencsek elorehaladott koromra utal :oops:
alice27

Elhatároztam, h. a tettek mezejére lépek és legalább elolvasom, h. mit is kéne ennem a GI diéta szerint! :oops:

Hát nem felb...tam az agyam megint? :evil:
De most komolyan! Aki ezeket összeállítja az mire gondol közben? :shock:
Olvassátok el az egész hetet:
http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/2 ... zelso.html

Folyamatosan akadályokba ütközöm a megvalósításnál!
Na vegyük sorra!
HÉTFŐ:
Az egy dolog, h. utálom a zabkását, de honnan vegyek áfonyát? (Most komolyan, ti szoktatok zabkását enni?)
Az aszalt sárgabaracktól önmagában is fo.ok, mint a vízfolyás, mi lenne, ha még joghurtot is ennék hozzá? :shock:
Csicseriborsó pástétom? Az mi? (Lefogadom, h. Csakegy tudja! :wink: )
Még sosem sikerült CSAK 1 banánt megennem, meg különben is, másnapra barna pöttyös lesz! :twisted:
Ha jól értem a leírás alapján, a kuszkusz ekvivalens a főtt tésztával, csak csicsásabb a neve! :twisted:

KEDD:
Szójakenyér (ráadásul 2 szelet! A többi meg penészedjen meg a csomagolásában, mert a párom tutira nem eszik ilyeneket, a héten pedig már nem kell többet ilyet enni!)
És a konzervszeder is megpenészedhet, miután kivettem belőle a 2 szelet pirítósra való mennyiséget! :evil:
Doboz lencse????? Milyen doboz? Kilós v. félkilós? Konzerv? Na ne!!!!! :evil:
Szójatej? Szójajoghurt? :shock:
De legalább a hétfői áfonya nem rohad ránk! :twisted:
Krumplit még sosem ettem zöldborsóval! :shock:

SZERDA:
És mit csinálok a másik tojás sárgájával?
FÉL mangó??? A másik fele máris kezd rohadni! :twisted:
Királyrák!!!! Csak az van otthon! :evil:

CSÜTÖRTÖK:
5 (öt!) mandula :shock:
Lazac???? :twisted: Grillezett????? :twisted:

PÉNTEK:
Mogyoróvaj? Az azonos a mogyorókrémmel? Mert akkor jöhet, csak nem biztos, h. megállok egy pirítósnál! :twisted:
Már megint a csicseriborsó pástétom, de reméljük nem romlott meg hétfő óta! :twisted:
És itt jön a konzervált lencse másik fele, ha az sem.
"Kelbimbó éberré tesz" :lol: :lol: :lol: (párom szerint 'M' betűvel tényleg! :wink: )
Alacsony kalóriatartalmú a szőlő????? :shock: Éppen ma néztem meg, a hazai gyümölcsök közül annak a legmagasabb a kalóriatartalma (76 kcal/100 g)
Vacsira még kénytelenek vagyunk lenyomni a lencsekonzerv maradékát! :twisted:

De a Wellnes Cafe GI étrendje sem gyenge!
Reggelik:
-Túrós palacsinta? Reggelente csak erre érek rá! :evil:
-Vaníliás tejsavó zabpehellyel :shock:
-Naspolyás- kókuszos író 3 db teljes kiőrlésű keksszel :evil:
-olívás fürjtojás (!) paradicsomos kenyérrel
-csokis tejsavó puffasztott árpával keverve :shock:
-csicseriborsó- krémmel töltött hajdinás- amarántos rizstallérok :evil:
Ebédek:
-Szintén rákok és lazacok :evil:
-Borjúfilé kapribogyós- salsás mártásban hagymás indiánrizzsel
-sült pulyka- kolbász erdei csicseriborsóval
-fekete retkes halragu (retkes az a halragu! :twisted: )
-lencsés hajdina finom füves tojással (füves tojás???? :lol: )
Uzsonnák:
-somlói galuska :roll:
-kókuszos banánpüré :shock:
-citromfüves barnarizs (lemegyek a játszótérre egy kis citromfüvet szedni! 8) )
-mustármag- csírás pirítós :twisted:
-reszelt sárgarépa darált sós mogyoróval megszórva :shock:
-kesudiós szójabab- csíra :evil:
Vacsorák:
-mimóza saláta olívás kenyérrel :twisted:
-lencsepástétommal töltött(?) krinolin :shock:

Van vkinek ehetőbb ajánlata?

rambóka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: