Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni, engem is érdekel, sőt!!! csupa szem-fül-figyelem vagyok! :shock: :shock: :shock: elszaladok gyorsan átfestem még az ajtó körül... de jövök vissza!!!!

Timi, tényleg irtó jó kis cuccokat lősz! nekem meg a ikrós sterilizáló jutott ;) (F*sznakmi, Ebinc? :P :wink: ...legfeljebb eladom..)

Zsu, nem érdekes már... a rokonokat az ember nem válogathatja meg. sajnos rosszkor rossz hangulatba lépett bele... mindegy. tényleg nem érdekes, de köszi, h figyelsz! ;)

na, el, de aztán jövök
Móni, írjad!!! :roll: :roll: :twisted:

Kép
an°°di

Timi, még mindig ari... :wink:
Akit nem érdekelnek a cukros kalandjaim, ugorja át nyugodtan!!!
Hát, elmentem. A MÁV az maga a káosz! Nem tudták megmondani, hogy hol van az osztály és a doktornő... És két hét múlva már máshol lesz!
Aztán ültünk egy huzatos folyosón egy másik pocakossal. F2-re rendeltek oda, és 2 után került elő a dokinő. Nagyon kedves volt, aranyos, segítőkész meg minden...DE...
Biztos, h egy eredmény után én már cukrosnak számítok? Ugyanis mostmár így vagyok kezelve! Ez a doktornő írta amúgy azt, amit asszem Ebinc is levadászott a netről, a babaszobából!
Én próbálkoztam, h csináljunk egy kontroll, de azt mondta, nincs rá szükség. Cukros vagyok oszt helló! Még ha gyengített variáció is! Egy próba nem próba- én így tudom... Na mindegy... és innentől kezdve cipelem ezt a keresztet!
Méregetnem kell a cukorszintemet, és 180 gr-os szénhidrát diétára ítéltettem. Azt is mondta, h milyen jó nekünk nőknek, h terhesség alatt csinálnak ilyen vizsgálatot, mert legalább kiderül, h mi a helyzet. Szegény férfiaknak ilyen nincs! Csak lestem, h mi a f*sz van? Mi ebben a jó nekem?
Meg, hogy örüljek neki, mert tök egészségesen étkezhetek ezután. Én eddig is így csináltam! Meg nem fogok elhízni. De eddig sem híztam el! Mondom neki, h a 180 cm-hez én 6,5 kg-nál tartok! Hogy az tök jó, és továbbra is ilyen sudár maradhatok! Mondtam, nem én le fogok fogyni, ha éheztetnek! Jaj, ne legyek már ilyen!Meg nem fog vizesedni a lábam! Eddig se vizesedett jobban, mint másoknak! Sőt!
Meg hogy milyen jó a vérképem! Igen, mondom! Nekem eddig semmi bajom nem volt! Válasz: most jött elő és kész! A cukrosságnak nincsenek tünetei! :shock: :twisted: Na ne má'!
Ja, meg hogy anyám ugye időskori. Ja, hogy akkor nekem 50% esélyem van! Ja, szerintem is: vagy igen vagy nem! :twisted:
Meg hogy csak gondoljak bele: nem kell 6 kg-os gyereket szülnöm! (A cukrosokat császározzák! Most itt lebeg a fejem felett az is, h lehet h császár lesz! :twisted: Mer' ugye én most már cukros vagyok!) Mondom, de nekem minden méricskélésnél teljesen átlagosak az eredményeim! Ó, változhat az még!
Kaptam egy nem működő vércukormérőt kölcsönbe! Meg cukorbeteg (!) kiskönyvet, meg cukorbeteg tanácsadó kiskönyvet!
Na erre felkúrtam magam, vettem egy vércukormérőt hazafelé! A kiskönyvből kiolvastam, h a szalonnának nincs szénhidráttartalma. Na beszalonnáztam (ja, a terhesség elején alacsony volt a koleszterin szintem!), fehérkenyérrel, uborkával és paprikával utána benyomtam vagy 1 kg dinnyét! Nesze neked szénhidrát, majd megmértem a cukrom: 5, 5! Ja, és 7 fölött már be kell rohannom és onnantól kezdve inzulin. Akár egy életen át! :twisted:
Nem lehet, h ez a kérdés kicsit fel van tupírozva? :twisted: :twisted: :twisted:
Ja és egy szép karton lettem, amiből remek statisztikákat lehet csinálni! Hát!!!! A izém akar egy karton lenni! :twisted:
Na, úgy döntöttem, h megpróbálom ezt a diétát, de ha el kezdek fogyni, akkor lesz*rom. És ha jók az eredményeim (mert néha nyilván ki fogok lengeni), akkor utána felejtsenek el! Nem akarom azt, h ne legyen tejcsi Jankának egy tök felesleges diéta miatt!
És felhívott az egyik barátném! Ma pisilt először bilibe a kislánya! Legalább valami jó hír!
Na, elég zsibbasztó voltam?!
Amúgy gondoltam, h ez lesz! H feleslegesen b*sztatnak! Így jártam az urológián is, amikor a vesémet vizsgálták! Na ezt a történetet már nem zúdítom rátok... :wink:

Kép
ermoni

Andi!
Ne sz*rj be! Sőt, lehet, h nem kéne vele foglalkozni! 5 évvel ezelőtt van aki könyörgött azért, h csináljanak neki terhelésest, de mondták, h az egy tök fölösleges vizsgálat! Van aki szerint nem is létezik terhességi diabétesz!
Amúgy ez a dokinő tényleg kedves, meg minden, csak az alapelvvel van baj! Sztem!
Ja, és ő valami félistennek számít ebben a terhességi diabéteszben!
Ja, és a diatetikus elfelejtett ma eljönni tanácsot adni, így tanácstalanul jöttem el! :roll:

Kép
ermoni

Viszont az egyik új promod cuccban voltam!
:lol:
Majd rakok föl képet! :wink:
Hát ennyi! Megyek angolozni, holnap órára kell mennem!
Timi! Cuki a cucc! Mosószer? Ariel (folyékony) és színes/fehér vanish. Öblítő: sensitive. Én ezeket használom! Váltanom kell, ha kint lesz Janka? :oops: De komolyan?
Jolka! Ruhát akarok látni! Most a jövőhétig akarsz váratni!? Na ne má'! A fürdőruci még oké, de h ezt is csak így mondd! (A tegnap lőtt "kismama" fürdőrucit én sem mutatom meg! :wink: )
Jutta! Mondtam, óvatosan! És pihenj sokat!
Marek! Éljen a babakocsi!
Ebinc! Még nyaralásból is meteoztál? Normális vagy? Ilyen qrva jól fizetnek vagy mi van má'?
Gabcii! Te lassan már abszolút takarékra állíthatnád magad! Minek strapálnád magad! Mingyá lesz elég dolgod!
Rita! Ha már dicsekszel mutogasd is! :wink:
Ja, és kocsival voltam dokinál! Minek járok én másképp?
Még benézek!

Kép
ermoni

Szia Móni!

Nem ugrottam, már nagyon vártam a híreidet. Akkor minden ok, csak hülye az e.ü....:(
Mi van, ha leleteidet összecserélték mással, akkor is cukros maradsz? Érdekes, az gondolná az ember megismétlik a vérvételt. Hátha mond majd a rokon doki valami biztatót is.
Örülök, hogy most már jobb az eredményed. De mennyi is volt, ami miatt nem igazán meséltél?

Ma dumcsiztunk az egyik kismama ismerőssel a msn-en. Ő diétával kezdte a terhességet, nem akart annyi felesleget felszedni, mint a nagylánynnál. Eredmény rossz lett a terhelés. A védőnő szerint a túlzott diéta miatt, és megterhelte a szervezetét a cukroslöttyi. Most folytatni kell a diétáját, de nem nyilvánították cukrosnak.

Timi!
Ez a szerelés is nagyon tetszik. :) Az a kantáros ruha... egyszerűen fantasztikus. Majd kérünk Majáról képet, ha ráadod.

Rita!
Gratulálok a kislányodnak az eredményhez.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!
Szerintem nem kell mósószert váltanod. Én már mindet kipróbáltam, de egyik sem jött be. Hiába a reklám, hogy kiszedi a zsíros pacát, csak súrolással lehet eltüntetni, amit utálok.
Ha még nem is látszik száradás után, a vasaló szépen előhozza. :evil: TEhát várom mindenki otthoni praktikáját, ami mellett nem kell súrolnom. Ha igen, akkor mindegy, ha tárcsás mosógépre váltok, vagy megyek a patak partra, nincs is messze tőlünk. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni, kb erre jutottam magamtól is. de csak nagy vonalakban. a mostani 'kifakadásoddal' tökéletesen egyetértek. pont most mondtam Apukának, h lehet, h magas a cukrom, de lesz*om. a gyerekeket féltem, de jól érzem magam, nem szédülök, nem eszem sok kenyeret/rizst/krumplit/tésztát (kb naponta 1X), édességet pedig egyáltalán nem. épp ezért nem gondolom, h velük is bármi gond lenne. arról nem beszélve, h azt kívánja az ember (én biztosan), amit nem lehet... pedig eddig nem lágyultam el pékbolt előtt. ma igen! :twisted: kinek kell ez? amúgy is olyan low-life kismamaság van itten: nem lehet tornázni, szexelni, bicajozni, hegyekben kirándulni, úszni menni, aquanatalra menni, jógázni, kádban fürödni, stb, stb
csoda, ha rossz a kedvem? :evil: :twisted: :evil:

és amúgy még mindig rossz a kedvem. iszonyúan. és nem tudom pontosan mitől... ilyenkor régen a kádban meditáltam végig az összes lehetséges pontot, ahol elcsúszhatott a kedvem. ennek is ugye lőttek.
mindegy. holnap jókedvűen ébredek. és kész!
ma még talán benézek Móni (és Jolka???) ruhája miatt, de ennyi...

Kép
an°°di

Jolka, caola mosószappan? vagy az csak a fehérekre? (mindegy, akkor a színesek maradnak csak kérdésesek, nem? ;) )

Kép
an°°di

Na itt az egyik felső!
Kép
És itt a poci!
Kép

Kép
ermoni

natttyon csinike teccik lenni ;)
jó a gatya is.. honnan van? :roll:

Kép
an°°di

Móni
na azért ,én teljesen így gondolom,eddig is azt mondtam és most is azt mondtam,hogy nem vagytok cukrosok,nem tömjétek magatokat csokival,eg sütivel,de nehogy éhezzetek nekem.
Majával dettó így voltam,az egyik doki félszemmel a leletemre rámondta ,hogy cukros vagyok,piros betűvel beírták a könyvembe.Itt még tanácsadás sincs,azt mondták diéta de hogy mit hogyan senki nem mondta,majd meghaltam egy zselet dobos tortáért.1 hónapig nyomtam,mire a rendes dokim leüvöltötte a védőnő fejét ,hogy kiírta be hogy cukros vagyok,mert az eredmény alapján nem vagyok az.Azt mondta diétázgassak,de nem vagyok cukros,azért mert egy eredmény, 1 tizeddel feljebb van mint a határ.Tiszta hülyék ezek,azt mondják a cukrosoknak nagy babájuk lesz na puff neki lett egy hatalmas 2600 grammos bébim,hatalmas nem?A kiskönyvembe véggi bent virított pirosan hogy grav.diab. grrrr.

Ne faljatok,de egyetek mindent amit megkívántok!!!

Én is így mostam eddig,most tértem rá a porra ,hogy hátha hatásosabb,de nekem a Maja foltok ellen kell,bár így is kínlódom meg vanishezem.Aszongyák a folyékony jobban kimosódik a ruhából ezért kell elsőre azzal mosni a babacumókat.Meg amíg picik addig max. a kaki folt okozhat gondot.Szóval tökéletes az ariel,senzitiv öblítő Jankának is,aztán ha netán érzékeny bőre lesz akkor kell váltani.

Méga felesleges basztatáshoz, a háziorvos ügye elküldött a strummámmal a az endokrinológiára,végre bejutottam,erre azt mondják minek jöttem?mi a panasz?mondom semmi a háziorvos küldött kivizsgáltatni.Erre azt mondja a dokinő,na hát ez nem így működik kedvesem,csak úgy idejönni előzetes leletek nélkül,célirány nélkül,há mondom ez van nem én akartam jönni úgy küldtek,kapják be.

Jolka
köszi,én gy bírom ezeket a csinos csajruhákat,ez az együttes annyira jó szerintem :-) majd lefotózom benne a kisasszonyt

Andi
caola mosószappan ?az meg mi?
Vendég

Jolka! Te jössz! :wink:
Amúgy nem gondolom, h minden oké, szal azért vizslatom majd magam. De egy kicsit kiadtam most nektek, amit gondolok erről az egészről!
Ja, és az ismerős doki küldött ide! Mintha kicsit ő is túl óvatos lenne! Remélem azért még a császárról tudok vele beszélni! És valahogy ezt a bilogot letörlöm a homlokomról! Bár rendesen ráb*szták, az tutti!

Kép
ermoni

tök jó eza felső :-)

poci is csini :-)látom a köldököd eltűnőben
Vendég

Móni
ilyet én még életembe nem hallottam,hogy cukor miatt császározzanak,ha inzulinos kezelés kell talán vagy ha a bébi 5 kiló,de Janka nem lesz 5 kiló!!!!!!!!!!
Vendég

A gatya külföldi! :lol: :lol: :lol:
Kínai! :lol: :lol: :lol: 1100,-
És a felső nem is teccik? :wink:

Kép
ermoni

hát, nem az én stílusom, de tecc .. rajtad ;) rajtam...ujjj el sem képzelem...

Timi, sima mosószappan. a barátnőm azzal súrolja a kakifoltokat a textilpelusokból. és az kiviszi, mint a pinty...sztem színesre nem jó..

én lassan le is lépek. fáradt vagyok már itt ülni.
holnap, és azután, meg vasárnap sem leszek... autóvásárlási projektbe kezdünk. kíváncsi leszek... :roll:
jók legyetek, meg optimisták, meg csinosak, meg gömbölyűk...és mindent módjával!
no pá
:arrow:

Kép
an°°di

Timi! Hát én is normál súlyú kiscsajra számítok! :wink:
Szal a sz*rt semmi nem hozza ki, azt mondjátok? Eddig is ezt gondoltam... Rázhatják termoszban, akkor is csak duma! :wink:
Köszi a dícséretet, de én igazából nem ezért rakom fel! Hanem pl. hogy derüljetek, meg ilyesmi!
Holnap Janka motyói közül is felrakok néhányat!
Jók ezek a cuccok Timi! Nagyon jól nyomod! Komolyan taníthatnád is!
Mikrós sterilizáló? És az nekem is jó lenne? :oops: Na ennek utána nézek!
Holnap egész nap úgyis listát írok, h mi kell még. Hátha Bécsben is sikerül néhány dolgot levadászni!
Ebi! Milyen idő lesz akkor Keszthelyen, amikor mi lenn leszünk? :wink: Mit pakoljak? Van még időd válaszolni! :wink: És beleférek a táncrendedbe?

Kép
ermoni

Na én is el!
Az autóról is várjuk az infót!
Hajrá!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Sziasztok jó reggelt!

moni: jajj. Nem értem tényleg, hogy miért nem ismételnek vérvételt.. Én szerencsére megúsztam most is a magas értékeket. Már csak anyám miatt is örülök.. Neki idős koria van, de az agyamra megy vele.. Ő büszke a betegségére és örül, hogy figyelnek rá. Persze a diértáját nem tartja, de orvoshoz jár és mindíg panaszkodik, hogy leb..ták. Mindegy.
Amúgy a felső nagyon jó és szép a pocid is. :D

jolka: nálunk a caola mosószappan jött be nagyon. Meg a körömkefe. De nem kell sokat sikálni. Viszont ha a fehér ruha szürke, akkor ha ezzel kicsit átmosod olyan fehér lesz mint a hó. :D

timurr: a ruhák nagyon édesek. :D Főleg a kiscicás. :D:D

Nekem meg olyan vacak éjszakám volt, hogy csak na. 2x keltem fel arra, hogy begörcsölt a hasam. :( Aztán meg egyszer arra, hogy kivételesen nem a vádlim, hanem a bal fenékféltekém görcsöl... :shock: :roll: :lol: Nem is tudtam, hogy az is begörcsölhet.. Baromira fájt, de kedvem lett volna röhögni:D:D :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja a győztes kép. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita!
Gyönyörű a kislányod!!! Tökéletes kislány.

Móni!
Tetszik a rucid, nagyon csini vagy. Szép formás pocakod van.

Nálam aki, nem akarja azt mondani, hogy jó húsban vagyok, csak annyit mond " jó nagy pocid van"...Erre mit lehet válaszolni...Csak bazsalygok és ennyi. :)

A caola szappannak adok egy esélyt, a többi létezőt már kipróbáltam, tehát nincs csodaszer, csak súrolni kell.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja és a kép, tegnap kisérleteztem, mert Apának is el akartam küldeni, de csak így sikerült, ráadásul körbe is vágtam, mert nagy a kupi a lakásban. :) :wink:
Apa látatlanba dicsérte, na meg engem is, nagyon jól esett. Csak tudja, hogy ilyenkor ápolni kell a kismami lelkét. :)
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!!!

Mennyi csinos kismama...! Mindenki jó cuccokat vett...én most már kihúzom a régi cuccaimban, rajtam már úgysem lehet segíteni.... :lol:

Rita
Nagyon szép a lányod!!! De komolyan! Majd biztos nekem is ilyen lesz, ha lesz egyszer lányom egyáltalán :lol:

Móni
Neked nem kell sterilizáló, mert van mosogatógéped...! Ezt most szerencsére megúsztad.
A diétáról meg annyit, hogy a 180g szénhidrát simán tartható mindenféle éhezés nélkül...volt amikor este rájöttem, hogy még csak 140 és benyomtam még két barackot...nehogymá kevesebb legyen :lol: Mondjuk tegnap mentem a nyelviskolába és rámjött, hogy sütit ennék, de azonnal...bementem a boltba és vettem egyet...le*rom, szenvedni nem fogok, és te se kínozd magad, csak módjával!!!
A magyar egészségügyet meg alapból szeretjük....néztem a kórházam honlapját...megtaláltam, hogy milyen orvosokat keresnek...és lám...nőgyógyászt...most küldték el a dokimat, előtte fél évvel még hármat.... :shock: Mi a f*szér küldték el őket???? Persze a válasz egyszerű: felvesznek egy fiatalabbat, aki ugyan nem olyan tapasztalt, de kevesebbet kell neki fizetni :shock: Az, hogy mit fog velünk kezdeni egy tapasztalatlan nőgyógyász az meg tök mindegy.... :twisted:

marek

Móni, örülök, hogy újra a régi, pozitív Móni vagy, aki nem hagyja, hogy hülyeségekkel riogassák :)
Magyar egészségügy meg.... Nem akarok belefolyni a politikába, erről csak annyit, hogy ok, hogy a jelenlegi kormány a lehető legblfszabb módon nyúlt bele,és ismét az egyéni érdekek érvényesülnek, de... az a baj, hogy bárki akarja majd a dolgokat megváltoztatni, nem fog sikerülni, ugyanis a dokik féltik a jó zsíros kis állásukat, hálapénzeiket (fejlett országokban BÜNTETIK azt is, ha egy orvos akár egy tábla csokit is elfogad a betegtől, mivel neki a gyógyítás a HIVATÁSA, FELADATA, MUNKÁJA - amiért jól meg is fizetik persze...), így folyamatosan bojkottálni fognak minden jellegű változásra való törekvést (ahogy most is teszik....). Ebben az országban eléggé feltűnő módon kvára nem számít az egyén, itt valóban csak "statisztikák" és "kartonok" léteznek... Hát ezért nem bízom piszkosul az orvosok 80 százalékában (maradék húsz százalék meg... vívhatja szélmalomharcát, míg bele nem fárad...). Na jó, hagyom is, mert még mérges ránc ül a végén a homlokomra, ammeg öregít :) - és bocsi, hogy ilyenekkel untattalak benneteket :oops:

Mosópor. Hát nekem hülye módon egy kva olcsó folyékony cucc jött be, a Bonux mosószer (ariel-től kezdve biopononig mindent kipróbáltam már), adagolópohárba öntöm, hozzáöntök egy kevés vanish-t, oszt bele a dobba.... (ha láttátok már, mit tud művelni a fű egy tíz éves gyerkőc nadrágjával.... :) - ezzel ki szokott jönni)

Andi, maraggggyá má, neked tuti jól fog jönni az a streilizáló úgy a nyócvanezer cumi mellé - mer ikreknél az kell... meg amúgy is én csak egy eccccerű tenyerestalpas parasztjány vagyok, aki likaslábasforróvíz technikát alkalmaz (tényleg az vagyok ám, tőgyökeres gyenesdiási - anyai ágrúúú jó kis kulák ősökkel - anno fél Gyenes az övék volt :lol: )

És télleg mindenki olyan jól néz ki, émmeg itt... huhuhuhúúúú....

Móni, az időjárás, amikor jössz? Hát .... előreláthatóan sütni fog a nap és kánikula lesz, vagy nem :)
Persze, táncrendbembe bármikor, már látom magunkat, ahogy végigsétálunk a sétáló utcán te a száznyolcvanakárhányas én a 153 cm magasságommal, hatalmas pocakkal, jajj, de szépek leszünk :lol: . Amúgy könnyen meg fox találni :lol: , mivel egy fekete sport Mitshubishi Colt-tal száguldozok a városban, aminek a motorháztateje világosszürke (kölcsönadtam az autót párom anyukájáéknak és ripityára törték), az anyós ülés melletti ajtó be van horpadva és a hátulján is van egy törés (ez utóbbi kettőt én csináltam :lol: ), szóval nem észrevehetetlen jelenség vagyok, mivel mindennek tetejébe olyan, mintha nem is ülne benne senki, hiszen alig látszom ki belőle :lol: - a város bohóca :lol:

Na dolgozom egy kicsinykét... Amúgy is hosszú lett már megint :oops:

Kép
ebinc

Timi, ne búslakodj a barátnő miatt, nagyon nehéz lenne ilyen távolságból tartani a kapcsolatot.
A rucik viszont tényleg édik! Muti majd Maját a ruhában :wink:

Móni, meglátod nem lesz semmi baj. Igy legalább tudod rendszeresen kontrollálni a cukrod és legfeljebb megnyugszol, hogy minden ok. És aztán tényleg le ne fogyj! :lol:
A ruci meg klasz, nekem bejön.

Én most jöttem rá, hogy 1 hét múlva megyünk nyaralni és nincs fürdőrucim. Szerintetek nagyon megbotránkoznak rajta az emberek, ha sima bikiniben fogok fürdeni? A parton meg felveszek valami kis tunikát.
Olyan drága egy terhes fürdőruci, én nem adok 1 hét nyaralásért 10.000-et egy olyan fürdőruciért, amit aztán soha többet nem fogok felvenni. Néztem Vaterán és Teszveszen, de csak 38/40-es méretek vannak, vagy még nagyobbak.

Jolka, a te ruhád is nagyon csini, méghogy nem olyan jó esküvőre? Nyár van, szerintem pont megfelelő! És apuka aranyos, hogy igy kedveskedik :lol:

Jutta, majd ha már egyikünk se dolgozik, megyünk oszt járjuk a bababoltokat!
De egy ilyen közös talit is csinálhatunk még egyszer még szülés előtt, nem Csajok?

Panka ma pont a köldökömet nyomkodja kifelé :shock: Tök olyan, mintha mostanában pipa lenne azért, mert már nincs akkora helye pörögni, ezért ide-oda dobálja magát és nyomja magát kifelé. Egyszer csak sikerül neki átnyomnia magát a hasamon, mint az Alien-ben, legalább akkor már nem kell a szüléssel bajlódnom :lol: :lol: :lol:

Mosással kapcsolatban én is folyékony Arielt használok és a mosáshoz adok Vanisht vagy fehéret vagy szineset. Nálunk apuka olyan, mint egy gyerek, mindig leeszi magát, vagy összetollazza a ruháját, stb, szóval már edzett vagyok. De a "makacs foltokat" tényleg csak az hozza ki, ha előtte a foltot beáztatom Vanish-be. Hát nem tudom, hogy a babánál szabad-e használni. Ugyan nem klór, de ki tudja mi van benne. Bár ha utána ki van mosva, akkor elvileg mehet, nem? :roll:

Na én is jó hosszúra nyújtottam :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szaisztok
ma nyavajgás:elegem van!!!! hetek óta Maja éjjel két óránként kell,tle evan vele a bugyrom,ha magunk közé veszem akkor is így ébred,dőt a kezemen hajlandó aludna csakis egy póba ,fáj a csípőm a hasam mindenem,nyügi vagyok.Tegnap este már majdnem bőgtem,mihez kezdek két darab két óránként kelő gyerekkel????meg nappal is olyan bújós Maja ,a szívverésemre szeret elaludni meg a karomon,hogy fogok velük boldogulni,brühühü,az egyik mindig ordítani fog????

nyafff

Zsu
teljesen jó,ha bikinibe mész :-)

remélem megtudom Maját mutatni a ruciba,mert az eladó nem ír :-( az értékeléseiben sok olyan van,hogy már eladta másnak :shock:

Ebi
komoly????végre egy ügyfél :-)
mi a Mitsubishinél dolgozunk,dolgoztam,nekünk Lancerünk van,tavaly vettük a gatyánk is ráment

na mennem kel lmajd jövök
Vendég

Én ezeket a rucikat lőttem tegnap
Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát Zsu, ahogy a fényképeket néztem, te aztán teljes nyugalommal mászkálhatsz bikiniben, a hasadon kívül más nem igazán nőtt rajtad, ugye?
Meg végülis az számít, hogy az ember érezze jól magát a bőrében, oszt kész. Mindig úgy éreztem, hogy az se lenne baj, ha teszem fel 100 kilót nyomnék, ha úgy el tudnám fogadni magam és tojnék arra, hogy ki mit mond... Egyszer talán még majd ez az idő is beköszönt :)

Kép
ebinc

Ebi, igazad van, de néha azt veszem észre, hogy az emberek még ruhában is úgy néznek rám, mintha ufo-t látnának. Bár végülis magam is úgy érzem, mintha ufo lennék :lol:
Szóval hogy fognak rám nézni, ha a csupasz nagy hasamat látják??? Mert az ugye nem túl szép látvány :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Rita, tényleg szép a kiscsaj!

Móni, tényleg jó hülyén állnak ehhez a cukortémához... de igazad van, méricskéled otthon, majd látod, hogy kell-e a diéta vagy csak módjával...

Jolka, jó a cucc, de a fejed miért maradt le már megint?

Zsu, miért is lenne csúnya a hasad?? De egy kendő és egy magas faktorú krém legyen nálad, mert a pocidon a bőr véknyabb és érzékenyebb... és sokáig ne süttes a gyereket még hasfalon keresztül se - ezért jó a kendő!

No tegnap ISTENI túrógombócot ettem, anya csinálta. Ma pedig délután palacsinta lesz... De max 3 db-ot engedélyezek magamnak...

Ja és Dorka csuklott tegnap, tényleg vicces... este meg APukának produkálta magát, a kezét boxolta belülről hosszasan... hát a hatás nem maradt el, fél órán át beszélt a nagy/ügyes lányhoz és puszilgatta a pocit... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
hogyne lenne szép látvány a pocakod,az alakod meg szuper,rajtad legalább látszik,hogy terhes vagy,nem kövér.Még közel 100 kilósan is mindig valaki a strandon aki kövérebb nálam :-)

Nagyon tetszenek a rucik,bírom az ilyen "bundás" dolgokat,az overáll is nagyon édes.

Móni
nem azért dícsértem a felsődet,mhogy mondjak valamit,hanem mert tényleg tetszik :-)

az a szett Majcinak 1500 ft és állítólag egyszer volt a kiscsajon,azt mondja a párom ez a két ruha 1500?az sok,na mondom szivi egy ilyen a boltba a 5000 ft minyimum,mert másrkás is.

hát a kakit meg minden meg egyéb gyerekfoltokat úgy lehet kiszedni,hogyha egyből beáztatod és ázik amíg nem mosod ki+vanish.Ha beszárad sokszor a vanish se segít,csak nem mindig van energiám egyből áztatgatni,aztán elfelejtem aztán b@szhatom.

Állítólag elég a mosogatógép,bár ha belegondolunk ,ha 90 fokon mosogatsz akkor az nem sterilizál.Lehet eleinte mégis jobb valami sterilizáló cucc.Persze ha szopik Janka akkor meg egyáltalán nem kell.De ha meg teszem azt van bimbóvédőd,cumi,cumisüveg akkor már kellhet.Azon gondolkodtam,hogy végülis a mikros sterilizálók egy fedett kis tálcaszerűségek,lehet meglehet oldani egyszerű műanyag árúval is.Kis víz bele két perc aztán kész.

de jó neked Bécs :-)

Rita
Vivi nagyon cuki :-)
és mit nyert?

Jolka
csini a ruckó
Vendég

Jutta, hát azért valljuk be, nem szép látvány egy ekkora kismama has :lol: A naptej már megvan, bár úgyse nagyon fogok napra menni az allergiám miatt.

Most megyek, mert felfújható ugrálóvárat kell vadásznom az unokatesóm gyerekeinek, azt viszünk ajándékba. Tegnap néztem a Cora-ba, csak ronda rózsaszin barbie-s volt 15000-ért. Na ennyiért nem! Remélem sikerrel járok, majd este még jövök
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

timurr: véletlenül nem lehet, hogy klónokat kaptunk??? :lol: Mondjuk nekünk az éjszakai soxorkelés már 4 hónapos korától megvan, de Vivi mostanában előszeretettel alszik a kezemen. Ami persze éjjel ha átjön egy óra múlva már baromira kényelmetlen. Meg keresztbe fexik a lábaimon és úgy szunyál. Hogy nem nyomja a hátát.. Na mindegy. De mostanában Vivi is extra nyűgös. Néha én is kétségbe esem, hogy mi lesz, ha ketten fognak sípolni... Egyik az egyik fülembe a másik a másikba. Még jó hogy nincs 3. fülem, hogy az apjuk is belenyavajoghasson :P

Ma megyek délután dokihoz. Kíváncsi vagyok mit fog mondani, mert elkezdődtek a jósló fájások. Hipp-hipp-hurrá. :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

timurr: egy hintát és egy plüss akármit. De a hinta az nagyon szupi. Túlságosan is. Olyan veszekedések lesznek belőle... :? :roll:

ilyen hinta: http://www.adamo.hu/

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ez a hinta nagyon állat :-)

hát ,én attól is tartok,hogy Majának is kell minden piszi baba ruhái,gondolom majd az ágyat is kipróbálja meg minden majd neki kéne ami a babáé.

mondom én látszik a csajokon,hogy hasonlóak,én a két év alatt megtudom számolni a kezemen hányszor aludtam végig az éjszakát :cry:

na megyek megebédelem a tojáslevest meg trógombócot
Vendég

Timi, a gatyátok is ráment? :shock: Hogy őszinte legyek, nekem soha semmi bajom nem volt ezzel az autóval, jó kis ereje van, végighúzta Olaszországot, soha nem hagyott még cserben (leszámítva a töréseket, de hát ugye arról szegénykém nem tehet :) )
Reménykedj, hogy Maja talán kistesó érkezése után megértőbb lesz... Amúgy megértem, hogy nagyon nehéz lehet, émmég egyedül is szenvedek a méretektől "alvásnál", nem is tudom, mit csinálnék, ha még egy gyerkőc is bekéretőzne.

Zsu, azt a "még egy" találkozó ötletet én is nagyon díjaznám, de jó lenne most kicsit közelebb hozzánk :)

huh, csomó mindent akartam még, csak nem emléxem mit, mert itt állandóan zavarnak (hát dolgozni járok én a melóhelyemre?, haggggyanakmá, na :lol: )

Kép
ebinc

nyami.. hazamegyek, tojáslevest fogok főzni (köszi, Timi :) )

mondtam már, hogy én parasztjány vagyok és a kifőtt tésztát is úgy szoktam gyúrni (tegnap is azt gyártottam este), mert a fiúk rákaptak a házira, és képzeljétek, tegnap kaptam tőlük hozzá gépet is, így már nem nekem kell csíkokra vágnom (az vitte el mindig a legtöbb időt)

jah, csak úgy meséltem :lol:

Kép
ebinc

:twisted: :twisted: :twisted: Most jöttem a nőgyógyásztól...hogy mér is mentem el!!!??? Először is uh csak két hét múlva...apuka most látta volna először a gyereket...hurrá...mág jó, hogy jövő héten megyünk 3d-er. Aztán meg k*va alaposak vagyunk, ezzel a cukorral ugorjak már el hétfőn a diabetes szakrendelésre biztos ami biztos...most akkor nekem is megmondják, hogy mit lehet és mit nem és már előre felhúztam magam legalább annyira mint Móni.

Aztán jön a vizsgálat...ha már itt vagyunk veszünk le váladékot vagy mit...hoppá itt van egy kis vérzés, de nem vészes :shock: :shock: :shock: Utána pedig diktálja...zárt méhszáj, ci. 2000 :? :shock: :shock: Jutta ezzel pihen két hete, naná, hogy felfigyeltem rá. Meg is kérdeztem, hogy akkor most minden rendben? És állítólag ez teljesen jó...imádom...mér nem lehet mindenhol ugyanazt mondani???? Ja, és vizsgálat közben még megjegyezte, hogy olyan kicsinek tűnik ez a baba....De ha kicsinek találja, akkor mér nem mondja, hogy menjek le uh-ra, ha már úgyis kértem időpontot??? Nem értem ezt az egészet....Összefoglalva...minden a legnagyobb rendben, bár van egy kis vérzés a méhszájnál, meg kicsi a baba, meg mittomén. Akkor most legyek teljesen nyugodt???

marek

Marek, vizsgálatnál előfordulhat vérzés (főleg mikor kenetet vesznek), attól nem kell megijedni... A baba meg hogy a francba lenne hatalmas, mikor te is pici vagy (de utálom ezt a "túl kicsi/túl nagy ez a baba" elejtett megjegyzést a dokiktól), tojni rá...

Összefoglalva: ne foglalkozz vele, majd mész szépen a 4D-re, ott meglátjátok, hogy mennyire kis édes, oszt ennyi :)

Kép
ebinc

nya
elaludta hölgyeményem ,húzok pakolni,mert hétvégén anyuméknál leszünk.

Ebi
jaja a gatyánk egy új lancer 4 milla fellett van

Marek
hát ezek nem túl jó hírek.
mármint én nem értem miért csinál mindenki mindent másképp.Nálunk az első vizsgálatnál vesznek kenetet meg a 36ik héten nem véletlenül,mert ilyenkor érzékenyebb a méhszáj meg minden és sérülést okozhat.
A baba méretei :-) érdekes a cukrosoknak nagy babájuk lesz,neked tapintásra kisebb.jahj.nem értem én ezeket az orvosokat :-(
na de tényleg 4dén majd legalább megnyugszol :-)
érdekes ,hogy a méhszájadra is azt mondta ,hogy okés :roll:
Vendég

Timi, jajj, hülye vagyok, félreértettem, asszittem, hogy mióta megvettétek, azóta, merhogy annyi gond volt vele... Jajj, de söte vagyok... (söte = Petyának a sötét ragozatlan alakja volt :) )

Jó hétvégét neked anyukádéknál - próbálj aludni :)

Kép
ebinc

jah nem :-) elööte is lancerünk volt és azon is csak a kötelező szervízeket kellett megcsináltatni,de már váltásra szorult így mindenünket az újra szántuk,a párom else tud mást képzelni csak lancert.

köszi ,igyekszem :-) bár nem rajtam múlik
Vendég

Sziasztok!
Hát nem tudom jól csinálom-e, de most lesz*rom a diétát!
Ugye tegnap vacsora: 5,5 (fehérkenyér, szalonna, uborka, paprika, dinnye!)
Reggel kaja előtt volt 3,3 (mondjuk ez alacsony), kaja után 4, 9(vajas kifli, nagy bögre kakaó), ebéd: gulyásleves, túrós palacsinta vaníliaöntettel: 5,4.
Most akkor ugye Ti is azt gondoljátok, h ez nem magas? Ha ez hétfőig így lesz, akkor hívom a dokimat és lehet ezt a dokinőt is és közlöm, h mi van. Nem fognak örülni annak, h renitenskedem, de nem érdekel!
Arra hajlandó vagyok, h kevesebb édességet egyek, és nem iszom cukros lötyit, de feleslegesen nem fogok diétázni!
Mit gondoltok? Igazam van?
Marek, az van, h én most sokat eszem! És szénhidrátot is! (Csak a reggelim 65gr szénhidrát volt ma!) Biztos van olyan nap, amikor alig-alig, de nem mindig! Ha látnám, h indokolt biztos be is tartanám! Tényleg, Téged is cukorbeteg státuszba löktek? Kiskönyv, szép nagy betűkkel? :twisted:
És tényleg nem akarom azt, h mondjuk egy buta diéta miatt ne legyen tejem!
Na, h Ti már mennyi mindent vettetek Zsu, Timi!
Az a füles cucc mikor és mire jó? Nekem így erről fogalmam sincs!
Mer' amúgy teccik! :wink: Csak mire is?
Ja, szóljatok, én a találkozóban benne vagyok! :wink:
Timi, te szegény! Hát nagyon kíváncs vagyok, mi lesz, ha kinn lesz Bibi! Majd írd meg! Szorítok Neked, h ő egy tökéletes, nyugodt bébi legyen és eltűnjenek a ráncok a homlokodról!
Rita! Ha egy kicsi esélye is lenne annak, h szőke lányom lenne, akkor pont ilyen kis bájosat szeretnék, mint Vivi. De nekem fekete lesz! Boszi kategória! Úristen, hisz Te mingyá' szülsz! Doki mit mondott?
Mosási tanács kipróbálásra felvéve! :wink:
Jutta! Pihizz, vagy átmegyek Veresre a körmödre nézni! :wink:
Ebi! Sztem is szép látvány leszünk! És? :lol: Na majd jelzem, mikor megyünk!
Ja, fürdőruci! Én egy olyat vettem, h a felső része olyan mint egy nyakbaakasztós top (nagyjából eltakarja a hasam), az alsó meg egy sima megkötős bikinialsó! Sztem én ezt pecázáshoz is kiválóan tudom majd használni! A felső 2500,- az alsó 1700,- volt. És ne röhögjetek ki, de a tescoban vettem! Erre a szezonra úgyis jó ez! (És máskor amúgy is olyan szép bikiniket szoktam nem kevés pénzért venni... :oops: Mert én szeretem maga süttetni, és szeretem ha jó cucc van rajtam. Hiú vagyok és kész!
Na megyek, mert varrnom kell és listát csinálni a holnapi bécsi tripre! Hát kész vagyok gyermekem apjától, neki ez a babakocsi kell és kész! :roll:

Kép
ermoni

Timi! Én egy volvo terepjárót tudok magamnak elképzelni... :lol: :lol: :lol:
Az egyik barátunk nagyfia kiskorában misimisinek hívta a szolgálati terepjárót! :lol: :lol: :lol:
Marek! Komolyan! Fogjunk össze és csapjunk oda! Már elegem van. Egy, ilyen méhszáj vizsgálatkor is lehet olyan picike vérzés, mint amikor méhnyakrák szűrésnél! Ezzel ne foglalkozz egy pillanatig se! Kisebb a baba! Ahány gép, annyi adat! Nőtt az előző mérés óta? Nőtt, hát akkor meg? Egyébként is egy alacsonyabb csajnak mért kéne akkora babája legyen, mint shreknek? Hm???
Továbbá méhszáj: neked is csak annyi! Óvatos légy és figyelj magadra nagyon, akkor baj nem lehet! Egyszerűen, mint Juttának, amit mondtam: mindent nagyon megfontoltan: nem felugrálni székekről, buszra, stb. Nem mászni létrára, majd nagyot lépve lejönni róla! Szép lassan! Amúgy is, hová sietnél!
A diabetikushoz nincs hozzáfűznivalóm! Lásd előző hozzászólásom!
Timi! Én ezt a cuccolást szoktam úgy, de úgy unni! Be, aztán meg ki! Hát ha még ez az egész egy gyerkőccel is terhelve van... Szegény anyámék, kénytelenek lesznek ők jönni unokázni! Á! Biztos fogok neki örülni, h egy kicsit lepasszolhatom a lánykát, de már előre unom ezt a cuccolást! :?
Ebi! Jó formában vagy ma! Teccik!
Héj, Gabcii! Hol vagy?
Andi, ugye autót vesz... :roll: Tudnom kell a rendszámot is, h majd résen lehessek! Ha már T betűt úgysem tesz ki magára! :lol: :lol: :lol:
Marek, nyugi!
Zsu! Megvan a vár? Vagy lekvár?

Kép
ermoni

Ja, Jolka! Hát van pocid hallod-e! :wink: Látom Te is bevállalós vagy színes felsőben! :wink:
Elképzeltem magam a pappá szentelési misén magam ebben! :lol:
Hát kapnék a rokonságtól!
Miket viszel az esküvőre? Tényleg ilyen pappá szentelési izére is biztos kell ajándékot vinni! Vagy nem? :roll: Hát nekem fogalmam sincs...

Kép
ermoni

Sziasztok!!

Par napja olvaslak teteket. Hat mit ne mondjak, igen jol szorakoztam :D :D :D
Szoval, ha nem gond, csatlakoznek, eloszor gondoltam, nemigen kellek en mar ide, olyan jo kis osszeszokott csapat vagytok :)

Csak roviden bevezeteskent, en Angliaban elek, a masodik babamat varom, az elso babam 15 eves :shock: :D . Szeptember 6-ra vagyok kiirva..

Egyebkent a cukor-dologrol! En ki vagyok akadva, hogy az egesz varandossagotok alatt ezen kell stresszelnetek! Itt, Angliaban nincs terheles, meg ilyenek...semmi folosleges para.. Szerintem sok kismamanak attol megy fel a cukra meres elott, hogy azon parazik, mi lesz ha magas.. Szoval, itt nincs ez, megis szazszor tobb gyerek szuletik egeszsegesen...

Szoval johetek hozzatok? :?

Niki
Vendég

Móni
mondom ,én ezek telejsen jó értékek,eszméletlen,hogy még deszzert után is teljesen jó a cukrod.Csak így tovább,ne merészelj koplalni nekem.

Milyen füles cucc????
az overáll?hát az mindenképp kell a törpicsinknek,októberbe már lehet kelleni is fog.Mi kabátot húzunk babák jó ideig overállt,fülecske nem kötelező.Jól melegen tartja a babát :-)Most kifogok keresni Majáról egy képet,amin a tavalyi overálljába van :-)Olyan benne mint egy teletubbie.nem találom :-(

Cuccolás?gyerekkel katasztrófa,én a maximalista viszek mindenből kb. kétszer annyi ruhát,pelenkát ,fél házat,aztán vasárnap este győzök visszapakolni,de megéri már nagyon rutinosan nyomom.

Bízom benne ,hogy nyugodtabb gyerek lesz Bibi és nem kell ennyit dajkálni meg minden,mert mégegy ilyen kis mimóza,ölbe baba nem fér bele a keretben.Az biztos ,hogy a pici többet lesz sírva hagyva ,mint Maja volt,ha csak megnem kétszerezem magam.

tök jó lehet a fürdőrucid

nincs most szerintem semmi gond a tescos ruhákkal,a cactus clone sem volt rossz márkájuk a mostani cherokeee pedig teljesen jó,akár felnőtt akár gyerkruhában,nem kell tőle félni.Csak nekem ezek kicsit normál áron drágák, nem minden ,de pl. az a hálózsák is nagyon tetszik,de én 3500 ftot nem tudok,akarok érte kiadni,talán ha leakciózzák.

Én meg egy Pajerot tudok elképzelni magamnak,mondom mi csak Mitshuba gondolkodunk,jajj olyan szépek,mint az álom kitakarítottam,mutogattam párat,talán azzal a nagy dömperrel vezetni is mernék :-)
na de ez csak álom,most vagy 15 évig marda a lancer :-)
Vendég

szia Niki

ha bírod a hülyeséget ,néha kis depizést akkor gyere nyugodtan :-)

meséélj Angliában ,hogy működik a terhesgondozás ? :-)
Vendég

Hello Niki!
Lehet, h csak én vagyok most itt... de welcome! :wink:
Ilyen röviden nem úszod meg! Mesélj még! Mit csinálsz Te kinn és mióta?
És hány éves is vagy?

Kép
ermoni

A hulyeseget abszolut birom, depis is szoktam lenni!!! :D Foleg itt....hat a b_zi eso, es a napsutes hianya...rendesen kikeszit!! :twisted:

Hat a terhesgondozas abszolut maskent mukodik. Itt valahogy jobban hagyjak a dolgot menni a maga termeszetes utjan. Ha nincs gondod, akkor csak ennyi a kotelezo vizsgalat: 2 UH, 2 vervetel, valamint 5 vizit a szulesznonel. Doki abszolut nem jon a kepbe, csak ha valami komplikacio van. Huvelyi vizsgalat egyaltalan nincs :wink: Nagyvonalakban ennyi.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?