Timi, még mindig ari...
Akit nem érdekelnek a cukros kalandjaim, ugorja át nyugodtan!!!
Hát, elmentem. A MÁV az maga a káosz! Nem tudták megmondani, hogy hol van az osztály és a doktornő... És két hét múlva már máshol lesz!
Aztán ültünk egy huzatos folyosón egy másik pocakossal. F2-re rendeltek oda, és 2 után került elő a dokinő. Nagyon kedves volt, aranyos, segítőkész meg minden...DE...
Biztos, h egy eredmény után én már cukrosnak számítok? Ugyanis mostmár így vagyok kezelve! Ez a doktornő írta amúgy azt, amit asszem Ebinc is levadászott a netről, a babaszobából!
Én próbálkoztam, h csináljunk egy kontroll, de azt mondta, nincs rá szükség. Cukros vagyok oszt helló! Még ha gyengített variáció is! Egy próba nem próba- én így tudom... Na mindegy... és innentől kezdve cipelem ezt a keresztet!
Méregetnem kell a cukorszintemet, és 180 gr-os szénhidrát diétára ítéltettem. Azt is mondta, h milyen jó nekünk nőknek, h terhesség alatt csinálnak ilyen vizsgálatot, mert legalább kiderül, h mi a helyzet. Szegény férfiaknak ilyen nincs! Csak lestem, h mi a f*sz van? Mi ebben a jó nekem?
Meg, hogy örüljek neki, mert tök egészségesen étkezhetek ezután. Én eddig is így csináltam! Meg nem fogok elhízni. De eddig sem híztam el! Mondom neki, h a 180 cm-hez én 6,5 kg-nál tartok! Hogy az tök jó, és továbbra is ilyen sudár maradhatok! Mondtam, nem én le fogok fogyni, ha éheztetnek! Jaj, ne legyek már ilyen!Meg nem fog vizesedni a lábam! Eddig se vizesedett jobban, mint másoknak! Sőt!
Meg hogy milyen jó a vérképem! Igen, mondom! Nekem eddig semmi bajom nem volt! Válasz: most jött elő és kész! A cukrosságnak nincsenek tünetei!
Na ne má'!
Ja, meg hogy anyám ugye időskori. Ja, hogy akkor nekem 50% esélyem van! Ja, szerintem is: vagy igen vagy nem!
Meg hogy csak gondoljak bele: nem kell 6 kg-os gyereket szülnöm! (A cukrosokat császározzák! Most itt lebeg a fejem felett az is, h lehet h császár lesz!
Mer' ugye én most már cukros vagyok!) Mondom, de nekem minden méricskélésnél teljesen átlagosak az eredményeim! Ó, változhat az még!
Kaptam egy nem működő vércukormérőt kölcsönbe! Meg cukorbeteg (!) kiskönyvet, meg cukorbeteg tanácsadó kiskönyvet!
Na erre felkúrtam magam, vettem egy vércukormérőt hazafelé! A kiskönyvből kiolvastam, h a szalonnának nincs szénhidráttartalma. Na beszalonnáztam (ja, a terhesség elején alacsony volt a koleszterin szintem!), fehérkenyérrel, uborkával és paprikával utána benyomtam vagy 1 kg dinnyét! Nesze neked szénhidrát, majd megmértem a cukrom: 5, 5! Ja, és 7 fölött már be kell rohannom és onnantól kezdve inzulin. Akár egy életen át!
Nem lehet, h ez a kérdés kicsit fel van tupírozva?
Ja és egy szép karton lettem, amiből remek statisztikákat lehet csinálni! Hát!!!! A izém akar egy karton lenni!
Na, úgy döntöttem, h megpróbálom ezt a diétát, de ha el kezdek fogyni, akkor lesz*rom. És ha jók az eredményeim (mert néha nyilván ki fogok lengeni), akkor utána felejtsenek el! Nem akarom azt, h ne legyen tejcsi Jankának egy tök felesleges diéta miatt!
És felhívott az egyik barátném! Ma pisilt először bilibe a kislánya! Legalább valami jó hír!
Na, elég zsibbasztó voltam?!
Amúgy gondoltam, h ez lesz! H feleslegesen b*sztatnak! Így jártam az urológián is, amikor a vesémet vizsgálták! Na ezt a történetet már nem zúdítom rátok...