Krisz! Nagyon sajnálom, hogy megjött, de én azért nem hiszem, hogy olyan súlyos lenne a helyzet. Leó azért mégsem orvos, bizonyára hatalmas tapasztalata van, de ha fennállna vmelyik probléma, azt biztos az orvosod is mondta volna. Éljen a nyaralás!
Andi! Hát ehhez teljesen passzolok. Mondjuk nem hiszem, hogy ennyi idő után még beindulna a reflex, ráadásul egy másik gyerek miatt. Honnan érezted meg? Megtelt a melled, csöpögött is, vagy csak, ha nyomkodod? Mióta van ez?Akár egy terhességet is el tudok képzelni, bár nálam pont baromi kevés lett, ebből is gondoltam, hogy mi van, de mindenki máswképpen működik. Várom, hogy mit mond az orvos.
Mo! Örülök, hogy nem tüntél el, csak építesz. Nagyon szupi lesz nektek! Úgy várom én is, hogy költözzünk. Remélem az új doki megmondja a frankót! Azért néha összeereszhetnétek magatokat!
Éva! Örülök, hogy te is jöttél! Sajnos nem tudom pontosabban a nővérem címét, de majd megkérdem tőle, mindannyian csak tudjuk az útat, de hogy hol a fodrászat cím szerint, arról gőzzünk sincs. És különben arra gondoltam, hogy a sima szülésnél, hogy csinálják ezt a kitisztítást, nagyon fájdalmas?
Sheila! Tényleg mutass már pocakos képet! Én most ezt az Uh-ot kihagyom, majd a 20. hét után megyek vhova, addig majd még izgulok, hogy mi lesz!
Zora! Sajnálom, hogy te mint topik indító ilyen ritkán tudsz jönni. Attól félek, hogy mivel mindenki kimaradozik, mert nincs kedve ilyen-olyan témáról írogatni, ki fog halni a topikunk, és az nagyon szomorú lenne.
Vagy szerinted is csak nyári pangás?