Új privát üzeneted érkezett!

Holnap neked is elküldöm, csak azt írd meg, hogy melyik fogad be ennyi képet? :roll:
Mert van vagy három címed a postaládámban. :lol:

Nana Kavics! (ez tetszett :lol: :lol: )

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lyányok!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Nem kaptam képeket!

herbatee@hotmail.com

Erre a címre lehet küldeni, a citroméles nem fogadja valamiért!

Előre is köszike!
Vendég

Kavicska, 40 kép jött át. Köszönöm!

Dimet a Te képeid is meg vannak. Köszke!

Kép
apple

Monee!
Semmi gond nincs!
A helyzet az, hogy én mire eljutottam Tűű dokihoz, (akkor még az Istenhegyire) háromszor ennyit költöttem fat@kűekre a lakóhelyem környékén. Nekem már mindenki meg volt....... :lol: :lol: :lol: :oops: És metet mégis csak Tűű dokitól kaptam!
Értelek én, és én is minden bántás nélkül írom, borzasztó hálás lehetsz az égnek/sorsnak/istennek, hogy elsőből sikerült pcos-hez értő dokit kifognod!!!
Vendég

Húha! De sokat írtatok ma!

Rejo!

Gratula! :D
Azt nem mondtad, h. még további vizsgák vannak hátra! :shock:

Gondolatmeneteddel egyetértek, szerintem idővel odáig is el fogunk jutni! Ha belegondolsz, h. nemrég még csak a jeti számított "igazi" pco-s nőnek! :twisted: (egyes dokiknak sajnos még mindig! :evil: :evil: :evil: )
Én igazából már annak is örülnék, ha a tizenéves csajoknak csak úgy írnának fel fogigátlót, ha előtte néznének egy hormonprofilt és UH-ot. Azzal elindulhatna a kutatás ebben az irányban is!
Meg, ha a dokik nem legyintenének a pco-s UH kép láttán, hanem egyből adnák a beutalót az endokrinológiára!
De itt már tényleg belelóg a kezem a bilibe! :(

Dimet!

Emelj a Mg-n! Ne aggódj, a szülésbe nem fog bekavarni! Annó Rejó ijesztgetett vele (mert én az utolsó pillanatig szedtem), h. már a 36. héten abba kell hagyni, mert szülésnél bajok lesznek, erre úgy tágultam, mint a villám! :lol:
De a hirtelen hidegfront is bekavarhatott!

Gratula a barátnődnek! De az 56-os rucikat nyugodtan neked ajándékozhatja! :lol:

Tényleg az ő dokijához nem tudsz menni? :wink:

Norka!

Kedvenc anyósodat nem tudod befogni egy kis bébiszittelésre?
Bogi mozgásfejlődése mostanra teljesen rendben van? Azt írtad, h. villámgyorsan mászik.
Tényleg, hogy tanítottad meg lépcsőn lefelé mászni? Ha jól emlékszem két szintesben laktok. Én örülök, h. mi nem, mert Egö minden félelemérzet nélkül meg tovább az ágy pereménél :shock: (vak ló tipikus esete! :lol: ). Ha lépcsőnk is lenne, már vehettem volna neki hokis felszerelést (állvédő, arcvédő, bukósisak, vállvédő, popsivédő, sípcsontvédő :lol: ).

Én most nem is akarok vizsgákra gondolni (pedig nekem is van vissza még egy szakvizsga! :shock: )! :evil:

Monee!

Én is azt mondom, h. néha olcsóbb egy jó dokit egyszer kifizetni, mint hülyékre elkölteni sok kisebb összeget feleslegesen! :twisted:
De lehet, h. neked már nem kell majd ezen gondolkodni! :wink:

Zsizsik!

1X is elég, hidd el! :wink:

Kutyushoz sok türelmet kívánok! De ha ilyen okos, lehet, nem is lesz vele sok gond! Most még kicsit sírdogál az anyukája után, de pár nap múlva rájön, h. van két Istene, meg egy puszipajtása!
(Hogy oldjátok meg, h. ne Eszterrel aludjon? :lol: )

Ginuska!

Nyugi, ott figyelnek a pocidban! Beszélj hozzájuk sokat! Hőmérőt dobd a kukába!
Utrót kapsz?

Kavics!

Mennyiben fogadtatok? :lol:

Mniki!

DHEAS-t néztek már neked? Mert az megmutatja, ha a tesztoszteron nem petefészek, hanem mellékvese eredetű!

(Tudom, h. vkit kihagytam, de már nincs erőm újból végigolvasni! :oops: )

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!
Nekem eszembe jutott!!!!

DIMET!!!!!!!!!!! Párocska üzeni, hogy ne merd magad bálnázni! Remek formájú, se túl nagy, se túl kicsi, csinos, kismamás pocid van! Szerinte ilyennek kell lenni egy utolsó idős kismamának!!
Hihetsz neki, rém kritikus a drágám.................. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Kavics!

Énisénisénis!!!!!! :lol: Kérlek szépen küldd el nekem is a 40 képet!
(Bár lehet, h. ez a dög chello ma már nem veszi be, úgyhogy csak holnap küldd!)

rambóka

Ööö. anyós? venni kéne neki ahhoz egy helikoptert! :x Hogy a sógoréktól átruccanjon sittelkedni.
Meg mostanában inkább öregkriplisitterkedik.

(aki érti, az érti, aki nem, az nem :lol: )

Augusztustól igencsak befigyel a közelben egy frissen induló családi napközi, hetente 1-2-szer pár órára. Láttam Bogin Opatijában, hogy borzasztóan hiányoznak neki a gyerekek, a társaság. S nekem is könnyebb lesz így.

Na, épp ma vacilláltam azon, hogy a Dévényesnek még egyszer megmutatom Bogit. Nem tetszik a bal lába (a bal oldala volt rossz), olyan spicces nekem, merev. Mondta is, hogyha majd jár, menjünk még vissza "igazítani" egyet. Hát nem jár. 4 hónapja áll már, meg tipeg minden mellett, de csak oldalazva, előre megindulni nem akar. Gyanítom, mászásban ezért lett már ilyen profi. Lépcsőn nem engedem mászni, lezuhanhat. Felfele engedem csak, mondom, hogy kaka, visszamondja, hogy kaka, indulunk is pelenkázni a szobájába föl, akkor megengedem, hogy felmásszon az emeletre. :lol: Cipekedik a baj. :lol:

Monee, nem bántottál meg senkit, igazából ilyenkor csak azon dühöngök magamban, hogy fizeted te is a sok tb-t a semmire és csak a szerencséden múlik, hogy megfelelő ellátást kapj, vagy különben hoppon maradsz!
De befogom a csőrikém, mert megint a kedvenc témánknál kötünk ki. :wink:
Vendég

Sziasztok!
képzeljétek végre elkészültem a munkámmal! Úúgy örülök, már majdnem két hónapja folyamatosan, napi 10-12 órában ezen dolgozom, és most kész! :D márcsak az utómunkálatok vannak hátra, de az maximum egy/másfél napos munka :-)

Nem tudtok valami tuti tippet már-már krónikus álmatlanság ellen? Nem bírok aludni lassan egy hete, viszont az állandósult sírógörcs abbamarad, talán kisírtam az összes könnyemet egy évtizedre előre :D Muszáj aludnom de nem megy, már kijött tőle a terpeszem nekem is, Lecso a tiéd hogy van?

Rejoka gratula a vizsgádhoz, nem semmi vagy, én biztos nem lennék rá képes!

én is kaphatok képeket?

Már tudom, hogy másról van szó, de olvastam azt a cikket, amit lecso linkelt be, és erről eszembe jutott egy lány, akivel nemrég beszéltem, és képzeljétek el, annak azt mondta a dokija két év hormon meg minden mittudommémi után, hogy pcos, és hogy van ez az új gyógyszer rá (metformin persze), azt szépen szedje be, és ha nem jön össze a baba, akkor két hónap múlva megműti. Igenám, de azt nem mondta neki a doki (szerintem nem is tudta), hogy folyamatosan kell szednie, a csaj meg beszedte ami a dobozban volt, persze iszonyú rosszul érezte magát, mert hozzászoktatás nuku, azt azóta ül és vár hogy teherbe essen, vagy megműtsék. Az agyam eldobom. Aztán visszament a dokihoz, és az mondta neki, hogy lehetséges hogy egy ideig még folyamatosan kell szedni pár hónapig hogy hasson, végül valami négy hónapban maradtak,és felírt neki mégegy adagot, a lány rosszul van mint a fene, és állandóan attól parázik, hogy nem fogja megérezni hogy terhes, mert hányingere és hasmenése van, és fél hogy elvetél ha nem hagyja abba időben a bogyót.
Hát mondhatom marhára tájékoztatva van szegény! :evil:
krumplis pogácsa

Pogikám!

Végre!
Ne izgulj, csak túlpörögtél!
Mi is van azzal a csodatévécsatornáddal? Cuppanj elé pár napra és csak nézzél kifelé a fejedből!
Én sosem nézek délutáni "sókat", de vizsgaidőszakot követően bizony befigyelt párszor!

Fogad? :twisted:

rambóka

[quote="rambóka"]
írta:
rambókaFogad? :twisted:

Jaj, ne is mondd, nagyon parázok, de egy hős vagyok, és 31.-én megyek! Egyébként azóta nem fáj, de vigyázok is hogy ne durranjon be. Minden morzsa után söprök fogat mosni elmexel. Nem tudom használ-e valamit, de legalább nem fáj...
krumplis pogácsa

kavicska nekem is küggyé képeket!!!!! címem nekem is tudod!!! :wink: (nem a titkos táblicskuból!)

Monee nem kell rögtön egy komplex kivizsgálással kezdeni! Soka hónapok alatt nem tudtak egy terheléses inzulinvizsgálatot elintézni sehol, sem kikönyörögni, sem kicsalni, ha megkapták valahogy a beutalót a laborban nem volt reagens...
neked szerencséd volt a dokiddal...

Norka ezen okokból kifolyólag erős angoltanulásba kezdek újra én is (hamar visszajön ám), és én is szinte új témát kezdek!

Rambóka vizsga! vizsga van még hátra, és nem vizsgák!igaz az egy jó nagy szigorlat! :roll:

Szijja Pogi remélem akkor mostmár jössz sűrűn!

Álmatlanság ellen: ha már úgyis fent vagy éjszaka, szex. arra a férfiak úgyis mindig kaphatók. :lol: ha jó kiadós az sokszor elálmosít. ha nem, jöhet a következő menet. :lol: egyszer csak kidőlsz! + még a babagyártáshoz is jól jön plusszba!

meleg tejcsi. este séta vagy sport ami lefáraszt. meleg fürdő, esetleg levendulaolajjal. álmosító könyv. (amiből vizsgáztam tudom ajánlani, két perc alatt elalszol rajta!)

de ha jó könyvet olvasol vagy netezel legalább értelmesen használod az álmatlanságból keletkezett szabadidődet. klassz francia lakberendezési újságok nézegetése.

ha eszel az sokszor álmosít, jobban tudsz utána aludni.

hát ennyi jutott most eszembe.

Kép

Kép
rejo

Nem azzal van a baj, hogy nem vagyok álmos, hanem azzal, hogy nem tudok elaludni csak forgolódok. Nem bírok én olvasni vagy netezni, mert kifolyik a szemem, ami pedig a mozgást illeti maximum a vécéig tudom elsportolni magam, és már az is lefáraszt. :D Éppen az rossz, hogy nagyon-nagyon álmos vagyok már. Tisztára mint abban a gyilkolászós filmben, amiben a pasi elmegy északra, ahol nincs sötét hónapokig, ő meg addig van ébren, ameddig a nap tart :-)
A meleg tejnek még a gondolatától is émelygek, de a levendulás dologt kipróbálom, meg a meleg fürdőt is, hátha ellazít.
A zabálás is jó ötlet, bevágok egy fél marhát, attól tényleg el szoktam kicsit szundítani :wink:
krumplis pogácsa

Rejo!

Bocs, h. itt válaszolok, de az sms iszonyat lassan íródik nálam! :oops:

Felezd mindenképpen!
Majd, ha egy hét múlva is rendben vagy, akkor vezesd be a reggeli, majd a déli felet, később emeld egy egészre az estit, majd idővel a reggelit és a délit is.
(Amit írtam, az arra vonatkozott, h. miért szarabb az egészre való emelés. ) De attól még ne kezdj egyből egésszel! :shock:
Mert nem fogsz tudni eltávolodni a fajansztól! :lol:

rambóka

Pogi!

Szex!!!!!! :wink:

Na mostmár tényleg lépek aludni, mert ma tuti éjszakai ügyelet lesz, ugyanis oltáson voltunk (birkapöttyök ellen :lol: )! Remélem nem lázasodik be nagyon! :shock:

rambóka

Krupogi!

Túlfeszítettség. A szigorlat előtt 1 hétig nem aludtam semmit (32 hetes terhesen), mert járt az agyam. Tudom milyen.

Tipp: 1 pohár sör + 2 szem Valeriana Forte. Nem is tudom miért, de nálam ez működik. A bor, meg a mindenféle Sedatif meg melatonin bogyók érdekes módon nem. De ez a komló-macskagyökér páros eléggé, valahogy meg tudja szüntetni az agy kattogását és könnyebben jön az édes álom.

Egyébként én amikor leszigorlatoztam, aznaptól aludtam mint a bunda, úgyhogy még fejezd be ezt a kicsit ami hátravan. :wink:
Vendég

Rambóka, gondolod, ha a vécére sem tudom kivonszolni magam akkor szexualizálni birok :?: (hogy kavics szavával éljek :D )

Norka, köszi, tulajdonképpen egyik sincs itthon, de holnap beszerzem mindkettőt, és este levendulás forró fürdőben ázva fogom leitatni magam sörrel, be a valeriána, megcsókdosom az uramat, és kiütöm magam hétfőig :-)
krumplis pogácsa

Sziasztok Lányok!
Monácska! Tőled kaptam először tanácsot, így újra hozzád fordulok. Néztem a Pcos oldalt, fel is vettem a kapcsolatot a Bartók úti magánrendelővel, de annyira lenullázott minket a lombik, hogy csak sima rendelésre tudjuk kigazdálkodnia pénzt...Szóval a SOTE belklinikáján van egy nagyon rendes belgyógyász, aki beszélt egy endokrinológussal az ügyemben. A ciklus 4. napján levették a hormonokat és megcsinálták a tehelést asszem 75 g glükózzal. Majd megyek a 21. napon is. Nem tudom, hogy mi a heylzet akkor, ha a vesém újra fehérjét enged át, akkor szedhetem-e a metet. Most már szinte minden nap fáj a fejem, evés után kómás vagyok, hangulatingadozás ezerrel...
Úgy várom már a gyógyszert mint a megváltót. látom fokozatosan kellene hozzászokni. Anyósom évek óta szedi reggel a cukra miatt, de mindig megy tőle a hasa. Ez velem is így lesz?
Írj valami bíztatót légyszíves. MIndenkinek a legjobbakat kívánom!
Vendég

Szia Babóca!!!!!!!!!!!!!

Anyósod nem tartja be a diétát, és erre a fejemet-lábamat teszem oda, ráadásul valószínűleg érzékenyebben is reagál rá kicsit!!!! És így biza a met eléggé kigyártja a mellékhatásokat......... Kezdésnél általában szoktak lenni gyengébb-erőssebb mellékhatások, kinek így, kinek úgy! Van aki szinte rögtönből megszokja, (lásd nekem szinte semmilyen mellékhatásom nem volt. Néháy napig hányinger, aztán vége lett) van aki még több év után is képes hasmarsot kapni bizonyos ételektől! Előre nem lehet megmondani sajnos!!!!!!

Ha a veséddel gond van???????? Azt tudom, hogy a met megterheli a vesét is és a májat is, tehát időnként nem fog ártani egy vérvétel ezeket megkukkantani. Hogy őszinte legyek, ha a kezdésnél már gond lenne a veséddel...... Én erről nem és nem merek nyilatkozni, ha nem bánod, azon oknál fogva, hogy ennyire nem értek hozzá!!! De vannak itt jóval, SOKKAL okosabbak is, és biztosan fognak válaszolni, de lehet hogy csak estefelé.

Remélem rendeződsz! Remélem megkapod a metet! Vannak már a tereléses inzulinból eredményeid? Szívesen megkuksiznám, ha nem bánod!!!

Aztán még egy gondolat! Ha elkezded a gyógyszert, válts életmódot! Tudom, két gyerek, férj, söttörö, söttörö, söttörö...... Muszáj, mert egyébként csak félig léptél rá a jó útra, a másik lábaddal még mellette taposol!!!! A met nem fog csodát tenni, mert nem csodaszer!! Diéta, mozgás, met! A 3 fegyver a pcos ellen!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kavicska köszönöm szépen a képeket!Jók nagyon!

Lenne egy kérdésem!Valaki írja meg létszi priviben!!!!!!Hol találom meg a titkos táblicskut?????????????????
Én is küldtem volna képet ,de hová?Nem tudom a címeteket!
Sziasztok!Mindenkinek nagyon jó napot!

Ja!Ma dolgozom utoljára!Jöv héttől hepa itthon!

Kép

Kép
lecso

Lecsó, elküldtem neked hétfőn mailben.
Vendég

Lecsó, most elküldtem neked megint!!!!gmailes címre, amit megadtál.
Vendég

Sziasztok!

Először is a babonásoknak, szerencsés PÉNTEK 13.-ÁT! :D

Rambóka!

Értem ám, miért kapom a sok :wink: jelet! Csak úgy csinálok mintha nem érteném, hogy ne legyen akkora koppanás ha pár nap múlva mégis megjön. :D Remegve várom ezt a 4 napot hogy mi lesz. :oops:
Ma még fent van hő, ki tudja lehet holnap már lent lesz. :roll:
Egyébként meg fáj a hasam. Nem mesi típusú görcs, hanem fáj. A jobb oldalamon alul, nem a petefészek környékén, hanem lent. :(
Van valami praktika erre ami mondjuk nem gyógyszer és a munkahelyemen is be tudnám vetni, vagy nincs, így jártam?! A melegvizes palack a pocihoz, lehet hogy segíteni fog. :)

Baboca!

Nekem is pont ez jutott az eszembe amit Monácska leírt Neked, hogy valószínű az anyósod nem tartja be a diétát, azért van rosszul tőle. Én ugyan nem járok ide rég óta, de úgy látom, mindenkit más dönt le a lábáról. Engem pl. a met + fehérlisztes dolgok nagy mennyiségben, de van akit a tej és sorolhatnám még. :) Életmódváltozás, ez a kulcsszó sztem a mi esetünkben. :)
A többiek remélem kifejtik mire gondoltam. :D

Pogi!

Sok +++++++++++ Neked. Meg egy jó nagy alvást kívánok. Az az Álmatlanság című film, tényleg elég kemény volt. :shock:

Az én sztorimmal kapcsolatban még csak annyit, hogy nagyon felvértezve mentem mind a háziorvosomhoz, mint a diabetológiára, úgy hogy fel voltam készülve hogy nem fognak segíteni. Aztán amikor a diabetológus aszisztense mondta először telefonban, hogy igen tudja mi az a PCO, akkor kicsit megkönnyebültem. A háziorvosnak ugyan nekem kellett elmagyaráznom hogy mi bajom van, de az már nem volt vészes. Tényleg szerencsém van-volt. De nekem legjobban a pcos.hu segített, onnan szedtem mindent, hogy hogy kell ezt a dolgot végigcsinálni. No meg Rambókától. :)

Ha valakinek nem válaszoltam, akkor bocsi! :oops:

Engem vár a további 800 akárhány számla lejavítása, tegnap 6 órát voltam, 152-őt tudtam megcsinálni belőle úgy hogy nem csináltam mást. Soha nem végzek vele...

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kellemes pénteki ébredést!!

Monácska és Norka küldtem képeket én is nektek...aki nem kapott annak nem tudom a mail címét..ha priviben küld elküldöm estére a képeket..

Pogi tudtál aludni??
Gratulálok a munka befejezéséhez!
Regggelente úgy kelek ki az ágyból mint akit megvertek..

Kavicska teljes nyugalommal viseled a terhességet?? soha semmi elszólás..
Tünetek?? Tudja már vki a nagy hírt?
Nincs kedved csacsogni róla?

Lafi ma lesz a vizsgálat?

Babszika?

Szép napot!
Vendég

Kincsecske!
Megkaptam, köszönöm!!!
Vendég

Kincsem, nem ma. Jövő szerdán és jövő péntekre lesz meg az eredménye.
Vendég

Szia Lafi!

Bocsika!Tényleg elküldted,csak muja vagyok!Most megnéztem és tényleg ott van!

Kép

Kép

Kép
lecso

monácska, elküldtem a képeket!! köszi a bálnátlanítást :lol:

pogi, norka küldtem privit nektek.

rambóka, te megkaptad a képeimet?? (szedem a magneb6ot, ma éjszaka nem volt görcsölésem, pfff....4szer2 magne b6ot benyomhatok maximum, de ezt úgy a 37-38. hétig.)

lányok, akkor leszedjem a tar.hu-ról a képeket??? holnapig még fent hagyom, aztán törlöm, oksa?? majd elküldöm emilben mindnekinek az első 50et. 51től 67ig megkapta mindenki????

zsizsik, várjuk a kutyus képeket!!!!

szóval, akkor holnap hol?? mikor????

tanácskérés: ha megszülök, metformint abbahagyom. mikor lehet újrakezdeni? vagy hogy csináljam szerintetek?????

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet!

Köszi megkaptam.
Szerintem ne hagyd abba. Ha normál úton szülsz, nyugodtan tudod szedni, ha császárral, akkor amint önjáró vagy szedd be! Pár nap kihagyás nem fog gondot okozni!

rambóka

Rambóka, szoptatás alatt is???????????
Vendég

Dimet válaszoltam, köszi :-)

Lafead, nálad kell jelentkezni a titkus táblicskuba? mert ha igen akkor én is felkéreckednék, csek nem tudom pontosan milyen adatokat írjak meg priviben.

Aludni nem nagyon tudtam, illetve aludtam egy kicsit, de nem álmodtam, hanem össze vissza cikáztak a képek a fejemben, nem volt pihentető. Nagyon bízom a mai levendulamelegfürdősörösvalerianás koktélomban :-)

Lányok van egy kérdésem, ami már régóta foglalkoztat, de itt soha nem merült föl, ha pedig igen, akkor legalábbis az én figyelmemet elkerülte. Itt mindig csak a babaügyben beszélünk a metforminról, azért szedjük, hogy rendbehozzon minket a babára igaz? Nade, mivel azt is tudjuk, hogy a met nem gyógyít, hanem szinten tart akkor ha folyamatosan szedjuk, felmerül a kérdés, hogy akkor ezt nekünk már életünk végéig szedni kell? Mert ha majd már nem akarunk több gyereket, akkor sem hagyhatjuk abba, mert felmegy az inzulin, jönnek a rosszullétek stb. Vagy a változókorral egy elmúlhat? Nem emlékszem, hogy ez szóbekerült-e már, de én kíváncsi vagyok, hogy mi lesz hosszútávon. Mit gondoltok?
krumplis pogácsa

Kipróbáltam a tár.hut. Beírtam a keresőbe a szót, amivel Dimet mappát csinált és a miénket nem dobta fel.Ergo magánképtár!!!!
Mivel gondolom Dimet úgy jelölte be.....
Szerintem nincs gond, nem látja senki.
Vendég

Pogika következő:
nickname, név, lakóhely (város legalább, van, aki megadta a címét is), telószám, emailcím.

És püben kérem!!!!!
Vendég

[quote="krumplis pogácsa"] írta:krumplis pogácsaVagy a változókorral egy elmúlhat?

Az az "egy" természetesen "ez" akart lenni. :oops:

Lafi küldöm, persze hogy priviben! :D
krumplis pogácsa

lafi, köszike. akkor nem szedem le a képeket!!!!
ja, én is gondolkozom a metforminon szoptatás alatt....ismerem az érveket és ellenérveket...de ez egy jó kis gondolkozás lesz megint.

pogi, amit meg felvetettél, már beszéltük. de szerintem nem jutottunk dűlőre. de megint tegyünk egy kört,ki mit gondol. mert ez igen érdekes. hogy szedjük egész életünkben? vagy mi van???? azért az ember alapból nem szívesen szed évekig gyógyszert. de ha bizonyítottan (magas inzulin) hajlamos a IIes típusú diabéteszre,akkor fontos. de tuti,hogy kialakulna IIes diab. a bogyó nélkül???

Kép

dimet

Azért most kipróbálom úgy, hogy regisztálok másképp, még nem kaptam meg a kódot és megnézem, úgy bele lehet-e nézni, mert elméletileg azt írja ki hozzánk, hogy privát galéria, csak meghívottaknak. Most megnézem máshogyan, amint kapok kódot. Ha úgy is rendben, sztem nem kell parázni.

Anyóka, milyen képek, amiket most küldtél???Te csináltad????
Vendég

Jó reggelt !

Csajok, annyira aranyosak vagytok ! De komolyan, nagyon köszönöm, hogy így szerettek :lol:

és biztosan éreztetek valamit tegnap, hogy én voltam a "téma".

Elmentem az Sztk-ba UH-ra. A doki kis híjján lehidalt, amikor előadtam az immunológus kéréseit. Csak bámulta a kis cetlit, amire Fülöp felírta milyen vizsgálatokat kér 2 ciklus során.
A doki első kérdése az volt, hogy mit akar látni a ciklus 11.napján a Fülöp ? A női hormonok csak akkor informatívak, ha a ciklus 3. napján veszik le és mivel nem tudja megindokolni, hogy miért csináltatják ezt a labort, így csak fizetősen tudja kiírni :( Na, és innen el lehet képzelni mikor mondott a Fülöpre :roll:

Megnézett UH-n, (13-14. napon voltam) és miután egy csomó ideig keresgélt, közölte, hogy elég vacak a gép, a képernyő, biztonsággal nem tudja kijelenteni, hogy van érőben lévő tüsző, ámbár ha nagyon akarjuk, ráfoghatjuk ott az egyikre, hogy olyan 13 mm-es. Több kisebb "tüszőt" lát :roll:

Ez alapján bizton megállapíthatom, hogy 1. kib...tt nagy marhaság volt SZTK-ba mennem, 2. a Fülöp féle vizsgálatokat senki nem fogja már TB-re kiírni nekem.

Az, hogy van peteérésem már november óta, tuti. Nem csak az LH teszt, a hőmérő, de többször Káalis UH is bizonyította. Emiatt igenis furcsálom, hogy miért lett szar a progim.

Norka, 10-11. napon vették le a vért ! 0,2 ng/ml

Azt is furcsálom, hogy a tesztoszteronom ilyen magas, de tudom, hogy HAT a met. Másfél éve szedem, azóta 2x voltam terhes.
Majd Tűű dokit kifaggatom mit lehet még tenni :lol:

Rambóka, kb 4 éve néztek DHEAS-t, akkor jó volt. Tudom, most bármi lehet :roll: Majd Tűű... :wink:

mniki

Sziasztok!

Iszonyú sokat írtatok... :lol:

Lafim, a Kavicskától kapott képeket küldtem át Neked! Láttam hogy nem vagy rajta a listán, te nem kaptál belőle, gondoltam átdobom neked is! :wink:

Dimet, szerintem ne töröld a képeket a tárról! ha privát galéria, nem tartom valószínűnek, hogy bárki megnézhetné! De ki fogom próbálni...
Ne szülj még! Beszélj KisZsével hogy maradjon még bent picit!

Próbálok visszaolvasni... Addig pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Pogi
Álmatlanság ellen nekem csak az vált be, hogy lenyugodtam. Próbáltam hoeos cuccokat, de nem vált be. Próbáltuk a szexet, masszírozást, meleg tej, lefekvés előtt séta,Tens készüléket, tv nézést, olvasást, fürdőt. Semmi nem jött be, csak akkor tudtam aludni, amikor már túl voltam amin kellett.

Norka "receptjét" kipróbálnám, de utálom a sört :lol:

7Kincs, a képeket nem tudtam megnyitni, nem tudnád más formátumban átküldeni ?

Dimet, szerintem maradhatnak a képek a tar.hu-n, én sem tudtam máshonnan megnyitni a képeket.
A cuki, amit említettél, az az Európa Kávézó, Cukrászda.

VAN IDŐPONT A HOLNAPI TALIRA ?

Rambóka, Rejo és aki nem értette Kavics célzását.. :
Mágus azt mondta nekem múlt héten, ha fogadnia kéne, az összes pénzét fel meré tenni arra, hogy 3 hónapon belül boldogan jelentkezek a + teszttel :lol: Remélem igaza lesz :!:

Rejo, tudtam, hogy sikerülni fog a vizsgád. Bevallom, én is azt hittem neked ez az uccsó :roll: Így még van rajtad nyomás rendesen, de majd összehozod a többit is, ez tuti !

Norka, baromira kíváncsi vagyok, hogy szeptemberben milyen lesz a terheléses vizsgálatod eredménye. Házproject hogy áll ?

Anyoo , merre vagy ???

mniki

Niki mi lenne ha most tényleg fognád magad, és HAGYNÁD AZ EGÉSZET A CSUDÁBA.

Emlékezz vissza amikor spontán terhes lettél tavaly,az hogy volt. Nem foglalkoztál semmivel, emlékszel?? Akár még azt is megkockáztatom - és nagyon szeretlek, hidd el 8) -, hogy a fórumozást is hagyd abba, ha ez segít. Én biztos vagyok benne valahogy, hogy ahogy tavaly kaptál egy sokkot a metformintól és nem foglalkoztál semmivel, most úgy kaptál egy kis lökést a drillingtől és megint nem kéne foglalkoznod semmivel. A lapar után a statisztika szerint a 3-4.hónapban szoktak a legtöbben terhesek lenni. De ehhez hidd el kéne hogy lelazulj és ne érezd ekkorának a tétet. Van metforminod, szedd tovább, igenis segít neked, de nem kell most Uh, labor, orvos, kutyafüle, csak menj és éld az életed, próblj meg most kicsit bízni a testedben. Én ezt gondolom... :)
Ja, egyébként elgondolkoztatott azért az engem, hogy Lafival csináltátok tavasszal ezt az Arwen tornát, és mindketten terhesek lettetek. :shock: Nem lehet, hogy van benne mégis valami? Vagy Lafi nem csinálta?

A ház napi szinten több órámat elveszi most, ugyanis nézegetnem kell mindenféle szart, burkolást, nyílászárót, tervezni.... :evil: azért is ülök ennyit a Net előtt.
Vendég

Mniki, Norka szívembő szólt!!!!!És te tudod, mi a véleményem minderről, nem ecsetelgetem!!!!
Norka, igen, én jártam, ráadásul a legtovább, mert a terhesség 9. hetéig.
Szeptemberben kezdődik, mosz nyári szünet van. Akkor kezdi a terhestornát is.Arra megyek megint.
Vendég

A gyerek éppen most tette meg élete első önálló lépéseit! Nem vicc!
Komolyan, ott sem voltunk körülötte! Csak megunta az ajtó üvegének csapkodását és egyszercsak megfordult és átlépegetett a szekrénysorhoz! :shock:
Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga! Lehidalok! :shock: :D :D :D

Mniki!

Így már érthető a rossz progiszint!
10-11. napon mire számított? PÉ előtt nem magas a progi!
(vagy én értettem félre és az nem a progiszinted?)

rambóka

Rambóka!Ez fantörpikus!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

pogi engem is aggaszt ez az életünk végéig szedni kell, nyírja a májat, a vesét... de: anyum 30 évese4n szívgyógysze4rt kezdett szedni élete végéig, zsoltimnak kiderült magas aszemnyomása, élete végéig csöpögtetni kell, hogy ne vakuljon meg majd öregkorában. Szóval az élet ilyen, öregszünk! :lol:

Látod én most nem babára hajtok, mégis el kéne kezdeni szedni.

Engem jobban aggaszt az, hogy kezdek 3X500-al, aztán mindenki emel, mert nem elég. akkor jön a 2X850, aztán 3X850 aztán nem elég a met hogy szinten tartson, kell az avandamet, aztán...

Háziorvosom belgyógyász és a diabetológia a szakterülete. azt mondta 60 éves korára minden 3. ember cukorbeteg lesz.

kérdeztem tőle, ha elkezdem szedni ilyen fiatalon a metet, akkor nálam nem alakul ki majd a II. típusu cukorbetegség? Azt mondta de igen, ki fog alakulni szerinte biztosra, csak 10 évvel később. nem 50 évesen hanem 60 évesen.

hmmm igaza van zsizsiknek, én nem akarom elkezdeni szedni, halogatom-halogatom, most is fogytam 3 kilót mióta hazajöttünk a nyaralásból...met nélkül, úgy hogy nem csináltam semmit, sőt most vizsga miatt ennem kellett rendesen, hogy forogjon az agyam...valahogy úgy érzem nincs szükségem a metre...

egyetlen dolog miatt kezdem el a pattanásaim miatt.azok iszonyúan zavarnak.

tényleg csajok, a metet vacsi közben, előtt, után vegyem be, vagy mielőtt lefekszem? (a kettő között van pár óra)

Kép

Kép
rejo

Kavicska, Anyókámtól megkaptam a 40 képet, szóval azt nekem már nem kell megküldened, csak a maradék képeket.
Vendég

Fura dolog ez a gyógyszerszedés. (Na lányok, most úgy rámjött s szófosás, hogy el kell kergetnetek innen.)
A metformin mellett betegségtudatom volt, mert megkínzott. Megvallom őszintén, sosem szerettem azt a gyógyszert. TUDTAM, hogy szedek valamit. Ráadásul bár a bőrömet javította, a tarkóm, hátam nem volt tiszta. OK, lefogytam tőle.
Az Avandamettel ez teljesen megszűnt, és komolyan mondom, JOBB az életminőségem, mint met előtt. :shock: Kb. olyan mintha Trabiról váltottam volna halksuhanásos Audira. Nincs mellékhatás, nincs hypozás, a bőröm mindenhol BABAbőr lett, összességében sokkal jobban érzem magam és az étvágyam is visszajött (de nem hízok). Pont azt leveleztük Yamillal (ő is szedi), hogy nem is akarunk visszaváltani a metre. Odaát két csajnak azonnal előrehozta a pé időpontját, mettel sokkal később volt.
Szóval nem tudom. Nem tudom, hogy a gyógyi hosszú távú szedése milyen látens mellékhatásokat szövöget a szervezetünkben, de tény hogy jobb így, mint met nélkül. Legalábbis nekem. Még így is pozitívan tudok róla beszélni, hogy nem biztos, hogy most megint lesz pé-m. :roll: (Nem baj, akkor is ott lesz nekem a Closty tesóprojektre, egyszer már bejött)

Ami a tegnapi témát illeti Rejoka. Nem tudom már, hogy Petrányi dr. a honlapon vagy a mi levelezésünkben ismertette ezt a véleményét, már összekeverednek a dolgok, de őneki is az a véleménye, hogy a meddőség a PCOS-ban csupán a jéghegy csúcsa, és a legtöbben nem teherbeesési nehézségekkel küzdenek, hanem ronda bőrrel, szőrökkel, vetéléssel, terhességi cukornavalyákkal, később az elhanyagoltság miatt szövődményekkel. A fórumokon a babásodni vágyók özönlenek elsősorban, mert náluk ismerszik meg a szindróma, mert rohannak az orvoshoz. A honlapnak is ez lenne a lényege hogy nyissuk fel az emberek szemét. Pl. a pattanas.lap.hu-ról is klikkelnek a honlapra. Át akarjuk kicsit szabni a honlapot ősztől, és a meddőség egy külön rovat lesz, egy a többi között. Mert nem ez a lényeg. Anyámnak is 3 évig tartott míg velem terhes lett, de aztán? 10 éve vérnyomáscsökkentőt szed, permanens édességzabálási rohamai vannak (éjjel is! vajon miért? :evil: ), kipakolták, 10 éve egyszerűen szar az életminősége, ez szerintem nagyobb baj.
Vendég

norka, az avandametnek nem metformin a hatóanyaga? :shock:
én teljesen azt hittem, hogy az ugyanolyan mint a többi bogyó, mint a merckformin, vagy amit én szedek a Metformine Sandoz
krumplis pogácsa

Az Avandametben nemcsak metformin van, hanem roziglitazon is. Ez benne a turbósító, másképpen hat, sejten belül.

Hogy miért nem kínoz meg a metformin része sem, nem tudom, talán a vivőanyaga is más lehet?
Vendég

rejo: pattikra skinoren. nekem is segített. persze végső elmúlást a metformin hozott, de a skinoren csodákra képes. vényköteles. kenőcs.

jó lenne, ha vmelyik gyógyszergyár csinálna, vagyis tuti csinál, így közölne újabb kutatási eredményeket a metforminról, roziglitazonról. és a dokikat is első sorban sikerülne meggyőzni a hatásosságáról, és persze kiterjeszteni a használhatóságát. de szeritnem ez még évtized, tizedek kérdése.... :?

mennyi metformin van az avandametben?? nemtom, ebben az esetben a vivőanyag befolyásol-e. mi benne a vivőanyag? lehet nem szívódik fel annyi metformin? vagy együtt a rozival, az lenyom bizonyos mellékhatásokat. hm. mondjuk nekem nem volt gáz az adimet sosem. talán egyszer voltam szarul tőle.

norka, csak nyugodtan a szómenéssel. nem hiszem,hogy bárki bánná.

voltam a szülőszobát megnézni. egy kedves szülésznő vezetett körbe.

Kép

dimet

Sziasztok!!
Mostanában el vagyok havazva és még nincs is tél.
Szinte csak olvasni volt időm.
Holnap indulunk Vodice-be, egy hétre. Legalább hamarabb eltelik a 2 hét az AFP eredményig. Remélem nem fog csörögni a telóm az eredmény miatt.

Kavics!
Megkaptam a képeket, amiket küldtél! Köszi!!!
Nagyon tetszik a visszaszámlálós vonalzód!!!

Pogi!
Gratulálok munkádhoz!!

Rejo!
Én kaja közben szedem a metet.

Rambóka!
Kisfiadnak ez már természetes. :D
Nagyon jó dolgok ezek, látjuk mennyire önállósulnak a picik, h elérjék céljukat. Párom búvárbarátjának a kislánya 3 éves. Kapott egy neoprén ruhát, arra rá egy mentőmellényt (fő a dupla biztonság) és úgy úszkált a tóban. Odaúszott a búvárokhoz és megkérdezte, h mit csinálnak és, h segíthet e nekik. :lol: :lol: :lol: :lol:
Pü -t küldök.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?