Húha! De sokat írtatok ma!
Rejo!
Gratula!
Azt nem mondtad, h. még további vizsgák vannak hátra!
Gondolatmeneteddel egyetértek, szerintem idővel odáig is el fogunk jutni! Ha belegondolsz, h. nemrég még csak a jeti számított "igazi" pco-s nőnek!
(egyes dokiknak sajnos még mindig!
)
Én igazából már annak is örülnék, ha a tizenéves csajoknak csak úgy írnának fel fogigátlót, ha előtte néznének egy hormonprofilt és UH-ot. Azzal elindulhatna a kutatás ebben az irányban is!
Meg, ha a dokik nem legyintenének a pco-s UH kép láttán, hanem egyből adnák a beutalót az endokrinológiára!
De itt már tényleg belelóg a kezem a bilibe!
Dimet!
Emelj a Mg-n! Ne aggódj, a szülésbe nem fog bekavarni! Annó Rejó ijesztgetett vele (mert én az utolsó pillanatig szedtem), h. már a 36. héten abba kell hagyni, mert szülésnél bajok lesznek, erre úgy tágultam, mint a villám!
De a hirtelen hidegfront is bekavarhatott!
Gratula a barátnődnek! De az 56-os rucikat nyugodtan neked ajándékozhatja!
Tényleg az ő dokijához nem tudsz menni?
Norka!
Kedvenc anyósodat nem tudod befogni egy kis bébiszittelésre?
Bogi mozgásfejlődése mostanra teljesen rendben van? Azt írtad, h. villámgyorsan mászik.
Tényleg, hogy tanítottad meg lépcsőn lefelé mászni? Ha jól emlékszem két szintesben laktok. Én örülök, h. mi nem, mert Egö minden félelemérzet nélkül meg tovább az ágy pereménél
(vak ló tipikus esete!
). Ha lépcsőnk is lenne, már vehettem volna neki hokis felszerelést (állvédő, arcvédő, bukósisak, vállvédő, popsivédő, sípcsontvédő
).
Én most nem is akarok vizsgákra gondolni (pedig nekem is van vissza még egy szakvizsga!
)!
Monee!
Én is azt mondom, h. néha olcsóbb egy jó dokit egyszer kifizetni, mint hülyékre elkölteni sok kisebb összeget feleslegesen!
De lehet, h. neked már nem kell majd ezen gondolkodni!
Zsizsik!
1X is elég, hidd el!
Kutyushoz sok türelmet kívánok! De ha ilyen okos, lehet, nem is lesz vele sok gond! Most még kicsit sírdogál az anyukája után, de pár nap múlva rájön, h. van két Istene, meg egy puszipajtása!
(Hogy oldjátok meg, h. ne Eszterrel aludjon?
)
Ginuska!
Nyugi, ott figyelnek a pocidban! Beszélj hozzájuk sokat! Hőmérőt dobd a kukába!
Utrót kapsz?
Kavics!
Mennyiben fogadtatok?
Mniki!
DHEAS-t néztek már neked? Mert az megmutatja, ha a tesztoszteron nem petefészek, hanem mellékvese eredetű!
(Tudom, h. vkit kihagytam, de már nincs erőm újból végigolvasni! )