Új privát üzeneted érkezett!

ezen gondolkozom pont, hogy le kellene cserélnünk a römer hordozónkat maxi-cosira. annyira kényelmetlen volt sztem a römer, de erre apa már nem emlékszik :?
sztem a maxi cosi nagyon szuper!

KépKép
KépKép
and

And:
elküldtem fél perce ismét..... :wink:

Szóval:
Barbi:
szerintem jól csinálod, a gyerkőcök is élvezik a nagyszülői kényeztetést, Ti meg egymást, ill.ilyenkor jobban tudunk szépülni(fodrász, kozmi, pedikűr-manikűr), relaxálni, magunkra figyelni.mikor mentek a horvátokhoz??
Rokica:
nagyon szépek a lányaid, minden túlzás nélkül!!Szilvivi nagy hunci, Zsuzsi meg igazi bájos CSAJ!!!!
Kati:
tesódék mindent meg fognak tenni a kisbabáéért, nagyon jó hírekkel jöttél!!! :D
Ayse:
Panni is nagyon tudja a lécci, köszii, tessé szavakat, és piszkosul vissza is él velük, no meg a puszijaival.... :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Benianyu
Valóban belealudtam a visszaolvasásba. :oops:
Daninak köszi a figyelmeztetést (nagy puszit neki), hanyag anya vagyok, nemsokára pótolom a képhiányt!

Andrea
Eszti nagyon csajosan pózol, olyan édes!

Barbi
Nincs veled semmilyen probléma.Teljesen megértelek! Imádom azt a napot a hétből amikor Tomi anyóssal van, persze délután már nagyon hiányzik.
Férj elutazik 5 napra, az elején még élvezni fogom a nyugit, a végén már hiányzik.
Apropó Férj! Nyaralás lázban ég, már most tervezgeti mikor induljunk. Ti mikor indultok? Reggel, hajnalban, éjszaka?

Rokica
Nagyon szépek a lányok! Az utolsó kép Zsuzsáról nagyon jó!!

Maresz
Jelentem ma először bilibe pisiltünk, ill. Tomi. Persze előtte 3x a földre, hiába nem vagyok elég gyors. :wink:

Kuha
Ajám :lol: nyugi, én is ezt hallgatom egész nap. A rosszabb napokon apa-apa-apa, fáradhatatlanul. Amikor megérkezik Apa, akkor pedig anya-anya-anya. :shock:

Kati
Remélem egyre jobb híreket kaptok!

Folyt. Köv.

Kép
Kép
thomasanne

And!

Mért nem jó a heimpálos? :roll:

ayse

Szia Bodzaaaaa!!!!
olyan jó olvasni soraid, úgy bírom a klassz családi programjaitokat!Rakhatnál fel göndi-böndi hajú Saciról és vasgyúró Kristófról képeket!!!!

Régen akartam kérdezni:hogy van édesapád?

uhh, holnapután jönnek a vendégek!!!holnap még megyünk egy két apró ajándékot venni Nekik, a kicsinek(11 hós!) ölég szép méretei vannak:79 cm, és 12.5 kg!!! :shock: ill, cűgöljük el anyuméktól Panna utazóágyát-abban fog aludni a fiatalúr!!(és reméljük, fog......)

Benianyu:
kérdezted, hogy fogom bírni a sok hétvégi lakomát?A bogyóimtól nem kívánom, ill.egy szelet pizzától úgy érzem szétrepedek!(ELŐTTE KÉT EGÉSZ PIZZA PL.MEG SE KOTTYANT! :oops: )
A mai menüm pl.a köv.volt:
r:2sz.sonka, 10kocka s.dinnyével, tízórai gyümölcslé, ebéd.tökfőzi, négykor pedig tojásos-virslis lecsó.ennyi+2l ásványvíz(na ezt is úgy útáltam!!)
száműtem a kólát, a cukros lötyiket, a lisztet, cukrot, nasit.még szedem a gyógyszert, nem is kívánom.arra viszont kíváncsi leszek, mi lesz ha abbahagyom???????? :roll: :roll:
Férj marhára nem örülne neki(rólam már ne is beszéljünk, ha duplaennyi jönne vissz...)most boldog, hogy kezdek csinosodni!!! :)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha:
nyühög :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: Ez olyan szénási féle. nem teszik?????? :twisted: :twisted:
el is felejtettem írni Neked, hogy egy kolléganőm, és a boltos csajszink is mocskosul megírígyelte a látványos zsírolvadásomat, rohantak a házio.-hoz.......!azért mondtam nekik, hogy ez mégiscsak gyógyszer, és igencsak a kp.i idegrendszerre hat, és nincs két egyforma ember!

KépKép

Hajni&Panna
totka

még van ám alföldi szókincs:
mi az a cibere???
ill. cimet???
találós kérdés!! :twisted:

KépKép

Hajni&Panna
totka

cibere= az egy levesfajta, nem?

ayse

még írok, ki tudja holnap milyen napom lesz, szeged plusz készülődés, csütörtökön meg irány sopron :)

Ayse,
azért, mert az eszti lábáról hónapok óta nem múlik el valami, amire azt mondta ez semmi, és elmúlik. már sokszor voltunk nála, mindig türelemre intett, ez még a vírusos pöttyök maradványalént fut. odatelefonáltam valamelyik nap, akkor azt mondta egy nő, hogy az a kór, amit legutoljára mo9ndott a dokinő, az ált örökletes, és egész életében ptt lesz, nem múlik el, és kellett volnba rá krémet kapnunk. ezt egy bőrgyógyász ismerős is meerősítette. szóval a tököm tele van, már bocsánat a bőrgyógyászattal :evil: próbáltam utánaolvasni a neten és találni akár egy magán gyerek bőúrgyógyászt, de nem jártam sok sikerrel :(
úgyhogy úgy döntöttem elviszem még máshova is, és meglátjuk ki mit mond.

Rokica, az uccsó kép Zsuzsáról valami eszméletlen gyönyörű! és mellesleg itt rögtön David jutott róla az eszembe, bocs :oops: csak valahogy a tekintete olyan. de akkor is magazinba illő kép!

Bodza!
jó hallani rólatok! hihetetlen, hogy Kristóf már ilyen aktív. öregszünk :lol:

visszamenőleg köszi a dícséreteket :)

Tominak meg gratula az első bilibe csurrantáshoz :D nem fogom elfelejteni, amikor szegénykém elsírta megát, amikor az Eszti pucéran fogadta az ajtóban :D :lol:

na jóéjt, ma alszom, holnap vasalok..

KépKép
KépKép
and

And!
Nekem egy nagyon tuti bőrgyógyászom van. Nem gyerek, de Lilit is odavittem eddig végül, mivel a gyerekbőrdokik - eddig - nem jöttek be. A vizit viszont egy kisebbfajta vagyon.
Megadjam a címét?

ayse

Sziasztok!

Megérkeztünk, nagyon jó volt! Kréta valami gyönyörű. Én 13 éve voltam már és pont ilyen szépre emlékeztem.
Kiskölyök is élvezte, bár már igen kezelhetetlen kezdett lenni. Szerintem már haza akart jönni..
Ja és az a legújabb, ha kakil(mert egyre sűrübben megy ám egyedül :P ) akkor elküld engem ill. minket és egyedül szeretné csinálni.Majd próbálom rávezetni a wc-re, hogy ott nyugodtan lehet egyedül. Álom-álom...
Képeket majd prezentálom. Amúgy nagyon imádja a gyerekeket. Mindenhol lebratyiz velük, ahol talál párat. A reptéren, a strandon, a szálláson. És kedvencei az idősebb rosszcsont fajta kisfiúk :lol: Őket egy pillanat alatt imádja!
Most haza felé a repülőn előttünk és mögöttünk is baba volt. Már ilyen korunk beli. Szegény szülők izzadtunk de nagyon, mert egyik babó sem viselte túl jól az utat. Cserélgettük mindenhogyan a játékokat, hátha az segít a helyzeten. Valamit segített, de durván nyomták. Azért megnyugtató volt, hogy nem csak a miénk ilyen hisztérika.A tengertől először félt, mert hullámzik. Aztán játékosan rávettem, hogy futkossunk a parta, meg megpörgettem a vízben és futottunk kifelé, futáááás felkiáltással. Aztán egyre jobban rákattant. Azért óvatos duhaj maradt, de ezt nem is bánom.

Amit gyors átfutásban tudok reagálni.

Nemesek
:P :P :P :P :P Ugye! Csak így tovább. Édes picurkának egészséges és gyönyörű életet kívánok! Nagyon szorítok Nektek!

Ayse
Lécci! :shock: :lol:

Rokica
Gyönyörűek a lányaid! Az uccsó képen olyan Zsuzsa, mint a Sehány éves kislányban a kislány.

Megann
Teljesen jó,ha erődnél vagy már! De jó lenne, ha így maradna.

And
Én a Veres társulatot tudom ajánlani. Mondjuk bőrgyógyival nem volt dolgom ott (sem).

Most megyek lányok puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt! :) :) :)

Most csak gyorsban, amíg a fiúk még alszanak. :)

Nemesek Kati,
Nagyon örülök én is a jobb híreknek és nagyon drukkolok a pici babának és családjának továbbra is! A korai fejlesztés csodákra képes és úgy néz ki a baba is szívós és élni akar!!! :)

Juci,
Üdv újra itthon! Jó kis nyaralás lehetett! :) Majd kérünk képeket! :) A repülőutat visszafelé igencsak el tudtam képzelni. :wink:

Totka,
Jó ez a fogyibogyi, hogy így elveszi az étvágyad! Az is biztos számít, hogy száműzted a nagy kalóriás dolgokat.
Ez a vendégbaba tényleg szép méretekkel rendelkezik, kb. mint Panni, nem? :oops: Talán kicsit alacsonyabb, de a súlya nagyobb lehet.

Megann,
Jó utat, ha még olvasod és tényleg az adrenalin lehet az éltetőerő! :)

Thomasanne/Maresz
Gratula a bilis sikerekhez! :) Nálunk nagy utálatnak örvend a bili egyelőre. :? :wink:

And,
Nagyon tetszik Eszti új fotója a vonalzón. Sokkal szebb, mint az előző. :oops: :) :oops:
Bőrgyógyászt nem ismerek, de remélem, akit Ayse ajánl, megoldja a problémátokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hajni! Köszi az érdeklődést, apu jól van, sőt, még az orvos is meglepődött, hogy 6 kemo után semmit (!!!) nem találtak a Ct-k, vérvételek alapján. Valószínűleg így nem kell végigcsinálnia mind a 12 kemót, hamarabb abbahagyhatja. A búzafű kúrát továbbra is csinálja, úgy tűnik, az használ.

Képekért felkereshetitek a www.kigyossy.hu –t, több képem most nekem sincs, nem nagyon fotóztam sajnos az elmúlt 2 hétben.

A cimet a fahéj, a cibere meg szerintem felénk (Szegeden) a keszőce. És a ricát (tányérica) ismeritek? :D

Kép

Kép

Kép
bodza

Kedves Anyukák!

Júliusban -50% nyári vásár a Branto gyerekruha boltban.
(Káposztásmegyer I. Dunakeszi u.16 és Cserző u. sarok)
Next,Adams,L.O.G.G.,MEXX,Cherkee,George,H&M,Gap,stb.. alig használt minőségi gyerekruhák 50-176 méretig.
Világmárkák elérhető áron!

Tovább folytatódik a 100,-/ db akciónk is!!!

Amíg a készlet tart!!
Poncsós strandtörülközők 2490,- ért!!!!

Kép

Kép
flocika

Bodza,
Bekukkantottam a honlapotokra és nagyon tetszett!! :) Nagyon édesek, szépek a gyerekek, igen kedves a szöveg, jók a videók! :)
Hihetetlen, hogy Kristóf már milyen nagy és ügyes baba! :) Saci meg tüneményes, a haját is imádom és nem csak amiatt, hogy Danié is ilyen. :) Duplo kocka Daninál is nagyon menő!
De jó hír, hogy Apukád jobban van! :) Csak így tovább! :)

benianyu

Sziasztok!

And
Eszméletlen kiscsaj Eszti! :lol: :lol: Nagyon vicces!

Bodza
Nagyon örülök, hogy jobban van Apukád!
Sacinak pedig boldog névnapot!

Emesék
Nektek is nagyon boldog névnapot kívánok!

Képdömping jön :oops: Nem tudtam választani.
Lesz benne még itthon, apa bukósisakjában, meg az unokahugival, az utolsó képen a repülőn ennyire tikkadt volt már Marci. És még sok más is jön!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szóval nem az utolsó képen annyira tikkadt, de gondolom rájöttök, hogy melyikre gondoltam.

A tájképen Matala van (az a lyukacsos szikla) és Kalamaki.
Olyan forró volt a homok,hogy kézben kellett átcipelni az ágyunktól a tengerig, mert a szandija feltörte a lábát és az csak első nap volt rajta. Utolsó nap vettünk Neki egy jót, de a köztes időben cipeltük :?
Aztán a lábnyoma van a homokban, meg édesen hízelgett este.
A repülőt mutatta, szökdécselt, így játszott az ágyon. Meg folyton letúrt bennünket :P
Meg kidőlt párszor.Úgy néz ki amikor alszik, mint egy kölyök mackó.

Felébredt.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csajok!
Köszönöm a sok hozzászólást!
Örülök, hogy nem vagyok UFO és nem egyedül küzdök ezzel a problémával (szabadságvágy) :lol: :lol:

Róki!
Húúúúú, elájutam olyan jók a képek a csajokról, persze neem is az utolsó a kedvencem Zsuzsáról, tényleg olyan, mint a sehány éves kislány :D

Benianyu!
Sajnálom a családon belüli konfliktust :(
Hátha idővel javul....

Maresz!
Gratula Briginek a pelusnélküliséghez :wink:

Kuha!
Biztos gyorsan elmegy az az egy hónap, amíg nincs Gergő és hétvégén fogod látni, nem lesz olyan vészes, meglátod.
Barátnőmék is most pont ezt csinálják, bezárt az ovi, bölcsi és a gyerekek ugyanígy a nagyikkal vannak hétfőtől péntekig.
Jövő nyáron, ha nem lesz ovi, mi is így adjuk le majd 2-3 hétre anyuhoz a fiúkat, hogy csak hétvégére hozzuk el őket.......

Nemesek!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél, a korai fejlesztés valóban nagyon-nagyon sokat számít, jobb minél hamarabb elkezdeni! Sajna nálun is van a családban halmozottan sérült gyerek (férjem öccse).

Megann!
Jó utat, habár lehet már nem olvasod! De érezzétek magatokat nagyon jól!!! :D
A kislányt elfogadom :wink:

Bodza!
Üdv újra itthon!
Megnéztem én is a honlapot, nagyon szép és kiegyensúlyozott család vagytok! :D
Örülök, hogy apukád jól van, ez igazán jó hír! :D

Csikken!
Jól néz ki az ülés, mi is úgy választottunk annó, hogy egyforma színű legyen :P

Hajni!
Horvátokhoz majd csak júli 28-án indulunk, még több mint 2 hét.......

Thomasanne!
Mi szerintem valamikor hajnalban indulunk, úgy, hogy 10 körül érjünk le. Szerintem 3 körül.

Juci!
Nektek is üdv itthon! :D
Képek??? :P
Időtök jó volt?
Ja, közben tovább olvastam és látom már azok is megjöttek (mármint a képek.... :P )
Nagyon jók, gyönyörű helyen voltatok, az idő is úgy látom szuper volt.
Marci meg irtó édes a napszemcsiben :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Olyan jó délutánunk volt Benivel. Sütöttünk málnás és meggyes muffint. Imád kuktáskodni. :)
Utána meg memóriakártyáztunk. Halálra vert. Nagyon ügyesen játszik, jó megfigyelő. Igaz, hogy hajlamos a csalásra, mint minden hasonlókorú :wink: , de én nem igazán hagyom és ma csalás nélkül is nagyon jól ment neki.
Tudom, hogy sokkal kezelhetőbb, ha sokat foglalkozom vele, de nem mindig tudom Dani egész alvásidejét Benivel tölteni, picit kell nekem is pihenni, rápihenni a második félidőre. :wink: Szerencsére Dani igen jókat alszik, ma lassan 3 órája. :) Ehhez pesze jól le kellett fárasztani délelőtt és majd délután is, hogy este is el tudjon aludni. :)
Most megengedtem Beninek, hogy nézze a Minimaxot. Újra adják a Nils Holgersont. Én imádtam, pedig nem is voltam már olyan nagyon kicsi, mikor elkezdték itthon vetíteni. :)

Juci,
Szuperjók a képek! :) Nagyon szépek vagytok! :) Marci olyan kis csibész, ha ébren van, ha alszik, akkor meg mint egy kis angyal(maci). :) Jó kis nyaralás lehetett. Gyönyörű a táj is, élvezetes hetetek volt! :) Marci miért van mindig trikóban? Nehogy leégjen? Bár neki olyan jó kis barna bőre van! Nem akarta levenni? Gondolom, erős volt a nap és kenegetted is.

Barbi,
A fiúkat alva teszitek át az ülésbe, mikor utaztok? Ezt most komolyan kérdezem. Mi késő este szoktunk indulni, ha nagyon messze megyünk kocsival, 10-10:30 felé. Dani ezt simán átaludná, Beni meg fent tudna maradni addig, főleg, ha izgulna az utazás miatt. Azért az a két hét már hamar el fog telni! :) :wink:

benianyu

Sziasztok lányok! :D

Itthonról irok nektek!!!!! :D
VÉGRE HAZAÉREZTÜNK!!!!!! :D :D :D

Most csak ennyi,este olvasok és képeket nézek és még jövök! :wink:

rengeteg pussz: annamami és mazsi
annamami

Köszönöm a sok hozzászólást, és drukkot. Úgy látszik, tényleg használ....

Juci, irigykedve néztem a tengerparti képeket... isteni lehetett.

Mi jövőhéten megyünk balcsira egy hétre, el sem hiszem, hogy trópusi meleget mondanak :lol: . Ekkora mázlit! Remélem, nem jön közbe semmi! 8)

Ti hogy viszitek a srácokat a vízbe? Úszógumival, vagy csak úgy kézben? Tavalyról van olyan, amibe bele lehet ültetni, azt újra kipróbáljuk, bár anno nagyon nem jött be, de kézben félteném... olyan kis izgága!
Vendég

Csikken, ezek ugye nylon anyagú ülések... vagy csak úgy látszik?
Én is ilyesmi anyagot vettem Kornélnak, hogy majd a klimás autóban úgysem izzad bele, erre tök váratlanul ért, hogy a szemem rendre begyullad a klimától. Eddig - évekig - nem volt semmi gondom, de most már a klimás áruházból is úgy jövök ki, mint akinek kötőhártya-gyuszija van... öregszem. Kornél meg izzad!
Vendég

Sziasztok,

Nemesek, igen szerintem az, de az tuti hogy nem teljesen pamut- De sokkal stabilabnak néz ki. A klíma meg nálam is megy az autóban.
Egyébként nekem mindig megfájdult az egyik oldalam a válamnál a klímától, de annyira, hogy szurikra jártam miatta. Aztán most úgy nyomatom, hogy feltolom teljesen a rácsot ahonnan jön ki, így engem egyáltalán nem ér közvetlenül. Szóval szerintem próbáld ki.

Ha meg Roli mégis beizzad akkor van a MAxi -cosinak direkt nyári ülésvédő huzata és veszek rá. Télen nem hiszem hogy kellene.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Ilyen:
Kép

K.

KépKép
Kép
csikken

Ja, mi a Balcsiba kézzel és beleülős úszógumival is vittük. Mind a kettő tetszet neki :)

Juci, nagyon jók a képek! MArci már nagyon nagy fiú!

K.

KépKép
Kép
csikken

Apa megfürdeti Pancsit, utánna ha elalszik jövök(holnaptól tuti nem tudok :roll: )

Juciiii:
IMÁDLAK!!!!köszi köszi a sok képet, de a szigetért vérzik a szívem, gyönyörűűű!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Persze Marci is jó pasi(férjed is :oops: ), és háát én még igen messze vagyok a Te csinosságodhoz!!!
Hol volt a szállásotok?Mi Kalamakiban voltunk, a Hotel Elektrában!!!
(bocs csajok, ha elragad a hév, de ez volt életem eddigi legszebb nyaralása-2003-ban Krétán)Bocsi Juci, ha uncsi lennék!De annyira jó nézni, nosztalgiázni, nekünk akkor még nem volt digigépünk, és ha Krétára vágyom, elő kell kotorni a fényképalbumot!

Majd jövök!!!

Csók!

KépKép

Hajni&Panna
totka

ANCSI, ha jöttök Marinába...mikor jöttök? Elfelejtettem... :oops:

Kép

Kép
prüntyi

Panna haja megszárítva, és már alszik is!!! :D

Bodza:
nagyon jó, hogy édesapádnak ilyen klasszak lettek az eredményei!!!! :D Továbbra is ilyen fantasztikus gyógyulást kívánok Neki!
Ayse:
igen, a cibere(más nevet nem tudunk neki), az a meggyleves, és a meggyszósz keveréke, ált.mi sült húsokhoz szoktuk enni, jól lehűtve!!nagyon finom! A cimet az fahéj!! :)
Annamami:
hmm, vannak még nagyon nagyon szép, happy esetek!!!kívánok NEKTEK minden szépet, és jót!! :D és gyere gyakrabban!
Barbi:
ááá, a két hét már nem is olyan sok!!! :wink:
Benianyu:
sokszor írod, hogy Benivel nehéz, néha undok ismeretlenekkel, én annyira nemtom elképzelni, úgy annblokk, a Te mentalitásodból kiindulva(már amennyire így az éteren keresztül ismerlek!)hohóó, én is nagy nils holgerson fan voltam!!!! :lol: :lol: :D :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

délután voltunk bevásárolni, unikumot, egri bikavért, piros mogyoróst, túró rudikat, ezen hungarikumokkal tarolunk!bár Ők is magyarok, de Pozsonyban nemigen lehet ilyeneket venni!jobb sajtokat, gyümiket, vizet, és otthagytunk több mint 15 ezret!!! :?

délelőtt meg szorítottam barinőmnek, 37 hetes kismami, és holnap menni kell neki kontr.ctg-re, mert "beszűkült" a kicsi szívműködése.de felment a szülésznőjéhez(a dokija külföldön), és ott megnyugtatták, nagyon szurkolunk nekik, hogy jövő hét szerdáig ne szüljön, utánna már lesz dokija!tiszta izgi!!

asszem elköszönök, jók legyetek, pocakosok vigyázzatok Mindenkire!
Csóközön!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Itt van pár kép azért...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

KÖszönöm a Marci dicséreteket!

Totak
Még nem tudtam elolvasni az elmúlt hetet, de Ti utaztok, hogy így elköszönsz meg bevásárolsz?
Kalamaki gyönyörű! Teljesen odáig vagyunk érte. Annyira hangolatos, ahhoz képest csendes, meghitt kis település!
Köszönöm a család nevében a bókokat! :oops:

Benianyu
Hú de ennék most málnás sütit! Ti mentek nyaralni? Vagy most a lakás miatt kiamarad? Már lassan költözés!
Marciról direkt nem vettem le a pólót. Iszonyat erős a napsütés. Én árnyékban voltam végig, kivéve amikor utána futkostam de így is nagyon megfogott a nap. Árpi háta és válla tiszta kiütés lett, mert nem kente be eléggé. De utána már a krém sem segített. Pólóban kellett lennie, mert egyre rondább lett. Nagyon kell vigyázni szerintem, mert hiába jó a bőrünk ez a napsütés, főleg a tenger mellett, nagyon brutál.

Nemesek
Úszógumival és kézben :lol: Szóval mi általában úgy csináltuk, hogy belecsüccsent az úszógumiba, szerintem nagyon jó az a beleülős, azért elég kicsik még Ők. És nyilván mellette volt az ember mindig mert kibillenhet. NÉha megmártóztak csak úgy kézben is Árpival, de olyankor csak nagyon a szélére mentek be. Mondjuk elég erős hullámzás volt, így féltünk csak kézben bevinni.

Kuha
Lemaradtam. Gergő most Anyudéknál lesz hétközben ahogy elkezdesz dolgozni?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi
Nagyon aranyosak a képek. Pocidról nem raksz fel?
Férjed igen lefogyott!

Totka
Mi Amudaraban laktunk, de az semmi Kalamakihoz képest! És osztom a lelkesedésedet! Én is teljesen szerelmes vagyok a szigetbe!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka,

Jo vendegvarast!

Pruntyi,
Nagyon helyesek vagytok ferjestul es gyerekestul :lol:

Juci,
Micsoda kepek, ebben a hidegben, csak feludito ilyet latni :lol: Nagyon csini vagy es Marci olyan nagyfius mar! nagyon kis huncut kepe van :lol:

Csikken,
nagyon jo szinu a huzat, nekunk is maxink van en nagyon szeretem!

Mi holnap indulunk baratainkhoz La Rochelle melle, majd 5 oras ut :shock: egy kis hosszu hetvegere! Meghivtak hozzajuk, van egy negy eves fiuk es egy 8 eves lanyuk, remelem jol kijonnek majd a gyerekek :shock:
Tengerpart mellett leszunk, meg van nyitott es zart medence, igy ha ilyen ramaty marad az ido, legalabb furodni tudunk :cry:

Ha nem jonnek, akkor mindenkinek jo hetveget!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, és a képek valami fantasztikusak!!!!

Irigykedve nézem őket ....nálunk még a helyzet változatlan.

Amúgy jól vagyunk, mindnenkinek sok puszit küldünk!

Mea
mea

Juci, pocis kép csak olyan van, ami nem annyira kompatibilis... :lol: de majd csinálunk jobbat és teszek fel...nagyon szép helyen voltatok! Nagyon jók a képek! Marci biztos nagyon élvezte!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Nem voltam mostanában, valahogy nem volt kedvem írogatni, de azért olvastalak ám Titeket!!!
Azt hiszem, mindenre nem fogok tudni reagálni, de azért erre az oldalra megpróbálok!

Nemesek!

Nagyon örülök a jó híreknek, látod, tényleg vannak még csodák, csak így tovább, és még több kitartás!!

Thomasanne!
Na, akkor mégegy "sorstárs", hogy Te is ezt hallgatod egész nap!
Tök jó, hogy lassan Ti is mentek nyaralni!

Totka!

Ha esetleg olvasol, akkor jó szórakozást a szlovák barátokkal! Aztán tessék beszámolni, hogy sikerült!

Juci!

Hű, nagyon szép képeket tettél fel, biztos nagyon szép volt minden!!! Bár Krétán még nem voltam, csak Korfun, de Totkához hasonlóan, én is görög őrült lettem tőle...
Marci nagyon édes az alvós képeken!!!

Ja, és igen, úgy lesz, hogy amíg dolgozom, addig augusztuban hétfőtől-péntekig Gergő Szentendrén lesz, anyuéknál. Csak hétvégére hozzuk haza. Anyu kivette az összes szabiját, ő így tudja "támogatni", hogy idő előtt el kezdek dolgozni!

Bodza!

Én is megnéztem a képeket, tényleg nagyon aranyosak!! Szépek a gyerkőcök nagyon!
És szintén örülök, hogy apukád ilyen jól van, csak így tovább!!!

Prüntyi!

Ti képeitek is nagyon helyesek!! Férjed pedig eszméletlenül le van fogyva!! Hány kilónál tart most?
Meddig maradtok Balcsin? Sajnálom, hogy ilyen rossz időtök van, de hétvégén talán sikerül egy kicsit még napoznotok is!! Jó időt jósolnak!

Barbi!

Képzeld, annyira ihletet kaptam a legutóbbi tuti kis turis ruhadarabjaidtól, hogy ma elmentem a LUNA-ba!
Hát, azt hiszem, életem legjobb turizása volt!
Nagyon jó kis rucikat szedtem össze, és szerintem tök jó áron!

Dobok is képeket róla:

Ez az ujjatlan póló 1500 Ft volt, az alja, ami tök szürke, az ilyen passzentos. Nagyon vagány!! A varrás a vállánál, olyan, mintha fordítva vettem volna fel, ill., mintha ki lenne fordítva!
Kép

Aztán, vettem ezt a DENIM gatyát, nagyon vagány, ez tetszik a legjobban. Jó kis nyári gatya, tök jó kis zsebekkel az oldalán. Ez volt 1700 FT.
Kép

Aztán, ez a felső is nagyon - nagyon tetszik, a fehér trikó bele van "építve". Ez volt 900 Ft. Ja, és ehhez vettem a Westendben a nyakláncot.
Kép Kép

És végül, egy Marks & Spencer szerzemény, nagyon szép, valami selyem féléből (nem tudom a pontos nevét) van, ilyen japán (vagy kínai :lol: :lol: ) nyakú, úgymond "átkötős", de igaziból átgombolós. Ez volt 1500 Ft.

Kép

Na, hát szóval nagyon happy vagyok, hogy ilyen jó kis darabokat sikerült kiválogatnom. Azt hiszem, kezdem érteni, hogy Barbi mitől olyan lelkes (na, meg persze, hogy mitől olyan profi)...

Kép
kuha

Sziasztok!

Benianyu!
Nem, tuti felkel mind a kettő arra, hogy a 3.-ról lecipelem őket, szóval ébren tesszük be őket. De Leon visszaalszik tuti, Nolcsi meg max. fent lesz és délután alszik egy nagyobbat.
Tavaly Noel alig aludt az úton, viszont mikor megérkeztünk, aludt 4!!! órát. :shock: Így mi is kipihentük az út fáradalmait. :D
Ha 10 körül elindulnánk, nagyon korán odaérnénk, ide az út olyan 6 óra "csak".

Nemesek!
A fiúknak van tavalyról olyan beleülős úszógumija, amiből nem tud kiborulni. Egy kormánykerék van az elején, abba kapaszkodnak.
Mindjárt keresek képet. Idén is ebben mennek be a tengerbe.

Prüntyi!
Nagyon szép képeket tettél fel, Tüncsi nagyon huncut apuval, férjed meg tényleg iszonyat sokat fogyott, rá se ismerni! :wink:

Anikó!
Jó hétvégét nektek, az alapján, amit írtál, bizti nem fogtok unatkozni :wink:

Évi!
Hűha :shock: :shock: :shock:
Szuper cuccokat turiztál, a gatya is nagyon szuper, meg a türkiz felső is. A többi is tetszik, bármelyiket felvenném :wink:
Kár, hogy nem mondtad, hogy mész a luna-ba, ma én is voltam.......össze is futhattunk volna.
Mikor voltál?
Én nem találtam, csak egy felsőt és egy táskát.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és még azt akartam írni, hogy eszméletlenül látszik, hogy fogytál, marha jól nézel ki, irtó csini vagy :wink: :P :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Köszi a bókot, nagyon jól esik, na meg persze az önbizalmamnak is jót tesz!

Bakker, ha tudtam volna, hogy te is mész... Igaz, elég spontán alakult, mert Robinak ma kevés munkája volt, mondta, hogy menjünk be délelőtt Pestre, elmegyünk nagybevásárolni. Én meg mondtam, ha már úgyis ott járunk a XI. ker-ben, akkor én elmennék a LUNA-ba, és akkor ő vigye haza GErgőt, én nyugodtan szét tudok nézni, úgyis fél 3-ra utána németórára kell mennem.
Szóval így alakult...
De képzeld, pont 12 órára értem oda. Igaz, tök mázlim volt, mert nem tudtam, hogy akkor nyit. MÉg nem is volt nyitva, de már 4-5 csajszi toporgott az ajtó előtt... Mire kinyitott, kb. 12 óra után 5 perccel, már voltunk ,vagy heten...
Szerintem nagyon jó kis cuccok voltak, és tényleg nagyon örülök, hogy elmentem.

Na, de majd legközelebb, rádcsörgök, ha arra járok...
Te mikor voltál egyébként?

Kép
kuha

Barbi, azt akartam még kérdezni, hogy hogy álltok a 90 napossal? Hol is tartotok?? (napokban, meg persze mínuszban)

A Totka féle bogyó receptje már megvan, de azt hiszem, megvárom a következő fizut vele.. :lol: :lol: De mindenképpen ki szeretném próbálni, nagy reményeket fűzök hozzá, pláne, hogy Totka ilyen sikeres volt!

Kép
kuha

Évi!

Először 12:10-kor mentem el a bolt előtt, de nem volt előtte parkolóhely, úgyhogy gondoltam,addig elintézem még a dolgaimat, majd visszajövök később............ :?
Olyan 1/2 3-ra értem vissza, de 12-kor is bemehettem volna :evil:
Na majd legközelebb :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Aniko
Kellemes pihenést Nektek!

Kuha
Nagyon csinos holmikat szereztél és nagyon jól állnak. És csak csatlakozni tudok Barbihoz, tényleg nagyon dögös csajszi vagy!
Kellemes lehetett a délutánod. Én már nem is emlékszem, hogy mikor csavarogtam így egyet :roll:
Nem irigyellek az egy hónap miatt, amíg Anyudéknál lesz hétköznap GErgő, de biztos hamar elszalad majd és nem lesz semmi gond. Az a lényeg,hogy biztos kezekben tudhatod Gergőt ez alatt az idő alatt is és sikerült megoldani a felügyeletét. Anyukád jó nagyot fog unokázni :wink:

Barbi
Ti mikor indultok nyaralni?

Prüntyi
Mivel nem kompatibilis a fotó? A mostani babával? :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi
Még Neked szerettem volna írni, hogy a szabadságvágy számomra sem ismeretlen érzés, de nálam vhogy úgy jelentkezik ,hogy ez valami elérhetetlen ami elmúlt. Mint a gondtalanság- bolondság. Nosztalgiával gondolok rá vissza és kicsit összeszorul a szivem,hogy elmúlt. De tudom, hogy nem kivitelezhető már. Mert megoldható pár óra, pár nap Marci nélkül, de én már nem az vagyok. Nem egészen. Na ez jó zagyva lett, de remélem érted.
Amúgy amikor néha-néha pár órára nyugim van( ez alatt értendő, hogy Marci Anyuéknál van én meg mondjuk takarítok itthon :lol: ) az annyira ki tud kapcsolni engem is. Tök jól esik olyankor a takarítás is :lol: Hogy nem kell fél szememmel folyton Marcit lesni és fegyelmezni.Aztán persze nagyon örül az ember amikor vissza kapja az óriásira nőtt szuszogó csomagocskáját :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Évi!

A napokat nem számolom, de olyan 1,5 hónapnál. Mérni nem mérem magam, mert attól csak ideges leszek, de 2 hete tuti nem fogytam semmit..... :(
Hát, ha megyünk nyaralni, úgyis felfüggesztjük, szóval még 2 hétig csináljuk :?

Asszem szeptemberben én is felíratom ezt a bogyót, addigra Hajninál is meglátjuk, hogy visszaszedi-e, amit leadott, vagy hatásos a bogyi :P (bocsi Hajni :oops: )

Juci!
Bő 2 hét múlva indulunk a horvátokhoz, de 2 hétre megyünk :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Jót mosolyogtam, hogy Hajnin teszteled a bogyeszt! :P (Bocsi Hajni :oops: )
Nekünk is a másik verzió Horváto. volt és kettő hétre kb.
De Árpi talált egy nagyon jutányos ajánlatott Krétára és lecsaptunk rá. De jó lesz Nektek!
Na ez nem kesergés, nagyon örülök hogy eljutottunk Krétára meg egyáltalán nyaralni!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Hát igen, azt én is tudom, hogy ami volt, elmúlt és soha nem lesz már az a fajta szabadság, ami a gyerekek előtt volt. Néha rossz érzés, de persze nem cserélném el a mostani életemmel.
Soha fel se merült bennem, hogy visszacsinálnám a fiúkat, csak pont, ahogy Te írod, jó nosztalgiával visszagondolni rá, milyen szabad volt az ember. És mennyire nem értékelte, olyan természetesnek tűnt.

Na ez is jó zagyva, de a lényeg a lényeg, hogy kell néha egy kis nyugi, de mindig a gyerek az első a szívünben és az agyunkban is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Kuha,
Nekem is tetszik, amiket turiztál, főleg a csíkos (:)) és a türkizkék blúz. Én is észrevettem, hogy lefogytál, tényleg látványos! :) Csak így tovább! Mikor nekem kezdtek lemenni a kilók, az volt a legjobb ösztönző, ha észrevették mások és dícsértek! :)
Miért nem volt kedved irogatni? :oops: :oops: Már, ha publikus?

Barbi,
Nolcsival már meg lehet beszélni, hogy mire számíthat, ha éjjel utaztok, biztos nem lesz gond. 6 óra az nem is annyira vészes, mi általában 9-10 órát utazunk.

Totka,
Remélem, a rokonok nagyon jól fogják érezni magukat, mert te aztán kiteszed szívedet, lelkedet és még anyagilag is beleadtok mindent.
Nagyon kedves vagy a Benivel kapcsolatos megjegyzéseddel! :) Még kialakulhat. :)

Prüntyi,
Meddig maradtok? Talán jut még egy kis jóidő is nektek! Tényleg nagyon jók a képek! :)

Aniko,
Jó hosszú hétvégét nektek, ha még benézel! :)

benianyu

Juci, Barbi
Én értem az összes "zagyvaságot", mivel egyáltalán nem zagyva. :wink: :wink: Én sem cserélnék már, bár amilyen napjaink vannak mostanában, egy kis szabadság jól jönne vagyis fog jönni holnap, ugyanis odaviszem az fiúkat a Anyuékhoz és mi meg elmegyünk Apával vásárolni az új lakásba egy két műszaki dolgot, utána meg együtt ebédelünk. :) :)

benianyu

Juci!

Hűű de tök jól leírtad az érzéseidet a szabadságvággyal kapcsolatosan!!! Pont így érzem én is!! Hogy jó-jó, mikor Gergő nélküli progi van, de az agyam mindig rajta jár! És hogy már soha-soha az életben nem lesz olyan felszabadult, igazi kikapcsolódás, mint régen.
Ami persze nem baj, mert van helyette férjünk, gyerekünk, akikkel ugyanúgy ki lehet, csak másképp. Csak ezt olyan furi elfogadni.
És ami a legrosszabb, hogy ilyenkor mindig eszembe jut az is, hogy mennyire öregszünk, és már nem vagyunk (lehetünk) azok a felhőtlen tinik...
Ráadásul, én azt veszem észre magamon,hogy baromira félek az öregedéstől...

Benianyu!

Igen-igen, tényleg az a legnagyobb ösztönző, ha másik veszik észre, jegyzik meg a változást.
Annak meg, hogy nem írtam, semmi különös oka nem volt, egész egyszerűen lusta voltam, ennyi... :oops: :oops:
Remélem, ezzel nem bántottam meg senkit, hogy esetleg nem reagáltam mindenkire... :oops: :oops: :oops:

Kép
kuha

De jó, hogy mindenki érti mire gondoltam. :P

Kuha
Én nem félek az öregedéstől, de az viszont fura érzés(nevetnem kell rajta), hogy egy ismerős lány, aki 21 éves azt a gondolatot ébresztette bennem, hogy szemtelenül fiatal! :lol: :lol:
Hát igen... Múlnak a gyermek évek és hasonló közhelyeket sorolhatnánk...
Ez az élet rendje.
Egy dolgot nagyon megtanultam a múltamban. Előre kell nézni! Aki a múlttal foglalkozik az elszalasztja a jelent. Nagyon sokáig ezt a hibát követtem el.

Benianyu
Akkor igazán üdítő napotok lesz honap. Egy kis vásárlás és ebéd! De el tudnám képzelni én is! A többiért azért nem irigyellek. Hatalmas macera ez a lakás dolog, örömteli, de nagyon fárasztó.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?