Sziasztok Lányok!
Nem voltam mostanában, valahogy nem volt kedvem írogatni, de azért olvastalak ám Titeket!!!
Azt hiszem, mindenre nem fogok tudni reagálni, de azért erre az oldalra megpróbálok!
Nemesek!
Nagyon örülök a jó híreknek, látod, tényleg vannak még csodák, csak így tovább, és még több kitartás!!
Thomasanne!
Na, akkor mégegy "sorstárs", hogy Te is ezt hallgatod egész nap!
Tök jó, hogy lassan Ti is mentek nyaralni!
Totka!
Ha esetleg olvasol, akkor jó szórakozást a szlovák barátokkal! Aztán tessék beszámolni, hogy sikerült!
Juci!
Hű, nagyon szép képeket tettél fel, biztos nagyon szép volt minden!!! Bár Krétán még nem voltam, csak Korfun, de Totkához hasonlóan, én is görög őrült lettem tőle...
Marci nagyon édes az alvós képeken!!!
Ja, és igen, úgy lesz, hogy amíg dolgozom, addig augusztuban hétfőtől-péntekig Gergő Szentendrén lesz, anyuéknál. Csak hétvégére hozzuk haza. Anyu kivette az összes szabiját, ő így tudja "támogatni", hogy idő előtt el kezdek dolgozni!
Bodza!
Én is megnéztem a képeket, tényleg nagyon aranyosak!! Szépek a gyerkőcök nagyon!
És szintén örülök, hogy apukád ilyen jól van, csak így tovább!!!
Prüntyi!
Ti képeitek is nagyon helyesek!! Férjed pedig eszméletlenül le van fogyva!! Hány kilónál tart most?
Meddig maradtok Balcsin? Sajnálom, hogy ilyen rossz időtök van, de hétvégén talán sikerül egy kicsit még napoznotok is!! Jó időt jósolnak!
Barbi!
Képzeld, annyira ihletet kaptam a legutóbbi tuti kis turis ruhadarabjaidtól, hogy ma elmentem a LUNA-ba!
Hát, azt hiszem, életem legjobb turizása volt!
Nagyon jó kis rucikat szedtem össze, és szerintem tök jó áron!
Dobok is képeket róla:
Ez az ujjatlan póló 1500 Ft volt, az alja, ami tök szürke, az ilyen passzentos. Nagyon vagány!! A varrás a vállánál, olyan, mintha fordítva vettem volna fel, ill., mintha ki lenne fordítva!
Aztán, vettem ezt a DENIM gatyát, nagyon vagány, ez tetszik a legjobban. Jó kis nyári gatya, tök jó kis zsebekkel az oldalán. Ez volt 1700 FT.
Aztán, ez a felső is nagyon - nagyon tetszik, a fehér trikó bele van "építve". Ez volt 900 Ft. Ja, és ehhez vettem a Westendben a nyakláncot.
És végül, egy Marks & Spencer szerzemény, nagyon szép, valami selyem féléből (nem tudom a pontos nevét) van, ilyen japán (vagy kínai
) nyakú, úgymond "átkötős", de igaziból átgombolós. Ez volt 1500 Ft.
Na, hát szóval nagyon happy vagyok, hogy ilyen jó kis darabokat sikerült kiválogatnom. Azt hiszem, kezdem érteni, hogy Barbi mitől olyan lelkes (na, meg persze, hogy mitől olyan profi)...