Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok!
esküszöm, én egy csomó dolgot nem értek:
nem értem, pl. miért kellene kijönnie egy babának 40 nap múlva, ha még akár 80at is bennmaradhatna... ?? minek kell ilyeneket mondani?
azt sem értem, h miért kell egy biztonsági őrnek agyatlannak lennie.. erről az a rendőrvicc jut eszembe, h "milyen lett az IQ teszted? - Szerencsére negatív"... ha nem ilyen lenne, akkor sztem fel sem vennék securitysnek... nem értem, miért nem lehet átadni a helyet kismamáknak..?

abban viszont hiszek vhol (pedig egyéként le az ilyesmi típusú vajákossággal!), h az ember azt kapja, amit 'érdemel', illetve, h az élet nem mér rá többet, mint amit képes elbírni...sztem ilyen a gyerek is. sztem olyan gyereked lesz, amilyen vmiért 'kell'.. hisztis, ha túl türelmetlen vagy, pörgős, ha túl lusta vagy... :roll: vagy természetesen, annak is megvan az esélyed, h baromságokat hordok össze :lol: biztos a diéta gondolata miatt van ;) vagy szükségem van vmi támaszra, h miért is lesznek ikreink...
:shock: :roll: :evil: :wink: :D

Kép
an°°di

Marek, én is beugrok holnap a dokihoz beutalóért...még nem tudja, h meg fogja nézni a méhszájamat is, mert már oly' rég! :oops: :lol:
és mi történt apukával? jót tett neki, h ennyi kismama közt látott, mi? azóta nem győzi ágyba vinni a kávét... :wink: :wink: (csak irigykedem picit, és nem is igazán)..
hajrá babakocsiii!!!

Zsu, írtam én egyáltalán, h mennyire cuki Panka feje is és talpa is?? :roll: :? sztem nem. akkor most pótolnám: édesbogár, jók a képek és már most rendkívül pufi és fotogén!!!!! :D :D

Kép
an°°di

és végre én/mi is 100 nap alatt vagyunk :D :D hurráááááááá

Kép
an°°di

Ma nem hozta ágyba...kifáradtam érte a konyhába.... :lol: Viszont mindig ő csinálja, ha itthon van, ugyanis én állítólag nem tudok jó kávét csinálni...márpedig a jó kávé az fontos...annyira nem bánom :lol:
És amióta vett ilyen kétszáz forintos tejhabosítót az ikeában, azóta rajtam gyakorlatozikm amit szintén nem bánok :lol:
Na megyek teregetni, hogy utána valóban ne kelljen semmit csinálnom...(gondolom addigra megjönnek a festők és ennyit a tervemről :twisted: )

marek

Ezt talán ünnepeld is meg egy koffeinmentes kávéval :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Timi: köszi a privit, nekem a két névből, Emit ajánlkották.
Készülgess csak barátnőre :lol: meddig marad? (vagy nem figyeltem és írtad már?)
Babafelkapkodás: fogalmam sincs, a helyzet adja majd. Engem a koraszülöttön, mindig felkapkodtak, mert folyton bömböltem, aztán a szüleimnek otthon, már nem maradt sok választása.
Egyébként, nem feltétlen "rontjuk" el vele a gyerekeket. Barátnőm 4 hós kisfia is sokat van ölben (a szülők kedvtelésére) mégis nagyon nyugodt baba.
Jutta, Marek: nekem spec, mindkét babakocsi bejön, bár Jutta által kinézett, még akciósan is nagyon drága nekem. Én nem szánnék ennyit rá. Mareké, viszont ennyiért, ekkora "tudással" szupi sztem.
(de ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok :) )
Móni, sok sikert a mai randihoz a diabetológussal.
Egyébként, nem értem, hogy lehet, hogy kb 10 kismamából, 7 szenved terhességi cukorbetegségben??? Baromi magas az arány!

Andi, ezt a "mindenki azt kapja, amit megérdemel, meg amit el bír"... Ettől a hideg ráz. (van okom rá, hogy kellően ideges legyek az ilyen kijelentésekre, de bocsi, nem szeretném részletezni )

Kép
Kép
gabcii

gúúdmóningszánsááááájn lálálálálááááááááá...

Jutta, irigyellek, én se akarok már melóhelyre járni (pedig annyira asszittem, hogy hú, majd aztán én a végéig és dejófejvagyok, de francokat... csak most már muszáj, mert itt megígértem - énhüjjjje).

Andi, azért lesznek ikreid, merazjó :). Míg Petykó egy évesen is nyújtogatta a kis kezecskéjét, hogy "ömbi, ömbi" (gyk: ölbe :) ), addig a kis ikreid olllan gyönyörűen el fognak játszani egymással, hogy öröm lesz mellettük olvasnifőznitakarítani (pl.) :lol:
Abban viszont tökéletesen egyetértek veled, hogy mindenkinek annyi, amennyi "kijár"... Különben mi a francból tanulnánk, mitől fejlődnénk, ha nincs ösztönzés...

Ha már kutakodás: nekem ma nézik meg minden ok-e ott lent (na de: miért is ne lenne :) )

Kép
ebinc

Marek
hajrá kocsi :-)

Rita
annyira egyformák a csajaink,de tényleg...
Én kezdem ezt a szobatisztaságot feladni.Ha nincs bugyi,naci szól,bimizik ha van rajta valami nem szól.Napi 3 garnitúra után már ráadom a pelust.Nem egyszerű

édesek lesznek a csajok az egyen rugiba :-)

kinéztem a teszveszem egy rucit ,de levették vagy elvitték :-(

Gabi
Maját az Eminél szültem,kedves,aranyos tapasztalt nő,de maradt bennem tüske így most Mónit választottam.Már a kórházba eldöntöttem,hogy ha szülök nála fogok.

Nálam csak pár órát marad a Helga,ilyenkor megy mint a mérgezett egér :-)

Jolka
én a szülésznőtől elvárom,hogy ő adja a beöntést,borotváljon ha kell,kukkantson rám sokszor,de ne zavarjon.Vasárnap fogok talizni az enyémmel és kifogom kérdezni mit szól a gátvédelemhez,katéterezéshez.Aztán szülés után ő tol be a szobámba és segít a gyerekágyon. :-)

Jutta
bizti azért mondta a dokid hogy 40 napot húzz még ki,mert akkor már nem lenne gond a babával :-)de lehet túlhordod,kitudja :-)
Vendég

Gabcii, igazad van, bocsánat. mittudomén, milyen az, ha vkinek nehéz az élete.. eddig én, mint Marci Hevesen. komolyan.
amúgy is azt mondta a parapszichológus havernőm, h nincsenek rossz fényszögeim a horozkópomban, tehát könnyű életem lesz :lol: :lol: jaaa, biztos. de az ilyet szívsen elhiszem. ja, és azt is mondta, h sosem lesz sok pénzem... minő meglepetés..
inkább dolgozom..ma baromságok mennek itt benn, még álmomban is (Móni, Gyurcsány és Apuka szerepeltek az álmomban 3 néger kisgyerekkel együttt. volt ám akció, képzelhetitek ;) ). szóval kényszerített leállás lesz ebből..kontrollált agyi tevékenység...

Kép
an°°di

Na jó reggelit!
Én már az alsó szintet ki is takarítottam!
Rita! Én pl. úgy vagyok elméleti, h egyetlen egy könyvem sincs hozzá! :lol: :lol: :lol: De tanultam pedagógiát, gyermekpszichológiát stb. Még vizsgáztam is! És én komolyan vettem... Ezért nem is nagyon lesz. Csak van egy-két gondolatom... És naná, h minden gyerek más, és naná hogy keresik a Te határaidat... És nem gondolom, h mindent meg kell beszélni egy gyerekkel (lásd pszicológusok gyerekei :? én ismerek párat... :? ) és a szeretgetés sem old meg mindent!
Andi! Ki mit érdemel... jaj, nem baj, ha ezzel nem tudok mit kezdeni...és ki dönti el, h én mit érdemlek? és milyen normák alapján? ezek az erkölcsi normák változnak? jajaj... ez sztem egy kicsit maszlagos... illetve egy hosszabb filozófiai gondolatsor eleje...
De nem vitázom, mert azért mert más a véleményem utáltak már ki topikból! :oops:
Hát, f2-re van jelenésem a cukros dokinál, ha van időtök gondoljatok rám/ránk! Én nem kevéssé vagyok elkenődve...
Ja, a tegnapi csúcs: a C&A-ban egy perverzre lettem figyelmes. Képzeljétek, mellettem levágta magát a földre, és bekukucskált egy csaj (mondjuk épp hogy bugyitakaró) szoknyája alá! :shock: Hát, ha nincs Janka, akkor felrúgom, így csak hangos megjegyzést tettem rá. Aztán a hugommal addig néztük, amíg kiment az üzletből. És még utána is ott keringett, próbált minden dekoltázsba bekukkantani! Majd egy másik bótban megint összefutottunk vele, kivette az enyhén kövér, randa, ám rövidszoknyás (ihaj rózsaszín) kiscsajt. Az meg annyira el volt telve magától, h észre sem vette. Na, mi a hugommal ismét elüldöztük. Most mondjátok meg! Ja, jó ötvenes, magas pasas. Ránézésre meg nem mondtad volna...
Istenem, ilyenkor eszembe jut, h de jó vidéken, de hát itt is vannak barmok! És ebben a világban kell majd az én Jankámnak felnőni. Biztos, h én meg fogom tudni védeni mindentől...
Amúgy is depis vagyok most, mert állandóan az jár a fejemben, h meg fogom tudni oldani ezt a feladatot, hogy gyereknevelés, gyerekgondozás :?: :?: :?: Alkalmas vagyok én egyáltalán erre :?: :?: :?:
Na eldugulok, mert valaki még elkapja a depit tőlem!
Timi! Barátné? Jó a kép! Én személy szerint az ilyen ajándéknak örülök a legjobban! :wink:
Jutta! Már meg akartam kérdezni, h mi van a szopipárnával? Én olyan jókat alszom rajta! Ja, az a Cam amit én néztem 3 kerekű volt...
Marek! Mi van a babakocsival?
Hát, dobáljatok meg... szombaton lehet, h megyünk Bécsbe :oops:

Kép
ermoni

Andi! Milyen Móni? Ugye nem én?

Kép
ermoni

Para barátnő? Akkor meg mit parázol? Néha... :lol: :lol: :lol:
Ez zsír, nekem is kell egy para barátnő! Egy dokit vagy egy filmest becserélnék...De kettőt is adok egy jó paráért!
Még mindig a babakocsi... Hát hogy én mennyi cuccot tudnék most a Promodban (is) venni a leárazások alatt az eredetileg babakocsira szánt lóvé és a vélhető ár közötti különbségből... :?

Kép
ermoni

Móni, de... Veled álmodtam... vicces, mi? nagy hatással voltál rám... akár vitatkozhatnánk is egyet ;)
parabarátnőből egy vagy, de ő valóban parás. a másik annyira nem közeli, de szeretem nagyon, és ő kérlekszépen parapszichológus. még papírja is van róla. :shock: ne kérdezzetek erről többet. azt tudom még, h Joshi Barat a kedvenc vajákosa.

(na, erre Huba is beindult és Alient játszik... :lol: olyan cukiii)

apropó para/vaják-izék: mondtam már, h voltam cigány jósnőnél? 2 éve a Szigeten annyira unatkozott a Roma sátor mellett, h a parabarátnőmmel odamentünk szórakoztatni. mivel egy ezresért jósolt, gondoltam, micsoda poén. adott mézes barackpálinkát is, és azt mondta, h 30 éves korom körül megtelepszem vki mellett, és ikreim lesznek :lol: :lol: meg akarom keresni, és meghívni egy feles barackra.. mert megérdemli ;) annyit tudok, h a Rádió C-nél dolgozik...nem ismer ott vki vkit? :roll:

Kép
an°°di

Móni, léccilécci, ne legyél ennyire elkeseredve, meglátod, minden rendben lesz, és persze, hogy remekül meg fogod oldani az anyaság kérdését. Ilyentől nem kell félni, lesznek könnyű, lesznek boldog, lesznek nehezebb napok, de szuper lesz, meglátod (látod, még nekem is sikerült, pedig néha sötét vagyok, mint az éjszaka, néha idétlen, néha depis, de hát emberek vagyunk... tegnap Petykóval arról beszélgettünk, hogy mindenki tele van hülyeségekkel, ő azt mondta, hogy de a kistesója az tökéletes lesz, erre mondtam neki, hogy francokat, nincs unalmasabb egy tökéletes embernél). Szóval fel a fejjel, meglátod, azon a fél kettes találkozón is minden ok lesz (egy kérdés: éhgyomorra is rossz volt már az a cukor, vagy csak a terhelés után?)

A másik meg, a "kijár" dolog: én mindig azzal vígasztalom magam, hogy azért kell minden szarért ezerrel megküzdenem, és azért vágott töbször is jó alaposan pofára az élet, mert ezzel akar a fejlődésre késztetni (ha ez a "vígaszom" nem lenne, már egy csomószor eret vágtam volna :lol: ) - szerintem Andi is valami hasonlóképpen gondolja/érti.

Kép
ebinc

[quote="ermoni"]
írta:
ermoniAmúgy is depis vagyok most, mert állandóan az jár a fejemben, h meg fogom tudni oldani ezt a feladatot, hogy gyereknevelés, gyerekgondozás :?: :?: :?: Alkalmas vagyok én egyáltalán erre :?: :?: :?:

szerinted ezzel ki nincs így? még Anyukám is elbizonytalanodik néha, h vajon jól csinálta-e. mintha lenne lehetősége visszacsinálni bármit is. de olyan érzés volt eddig A szülőkre mutogatni, h TI tehettek róla, ha vmi baja van a gyereknek (depis, életunt, szektás, drogos...stbstb)... ezentúl asszem nem lehet letolni ilyen egyszerűen a felelősséget már. jaj, nem is akarom ezt most... jaj, biztos jók leszünk, ugye? (na, érzem, h kezdek elkeseredni....megyek is vissza tényleg dolgozni) :shock: :? 8)

Kép
an°°di

höhö :) milyen szuper lesz, mikor nyolcvan évesen azzal fogom magam vígasztalni, hogy azért nincsen fogam, hogy megtanuljak annélkül is enni, és azért nem tudok kimenni wc-re, hogy tapasztaljam, milyen a cuccban ülni és azért lettem rusnya és kopasz, hogy végre megtanuljak befelé élni.....
csak optimistán :lol:

Kép
ebinc

nem sajnos Ebinc, csak járt a pofám megint, anélkül, h végiggondoltam volna, mit is írok...felületes majomság...szokásos...
hagyjuk ezt a vonalat, jó? visszatérünk rá alkalomadtán...bocsánat. sztornót kérek.. :? :evil:

Kép
an°°di

Jaj de jó Andi, köszöntünk a 100 nap alattiak táborában :lol: :lol:
Panka képeivel meg egyszerűen nem birok betelni :lol:

Móni, ezt az egész cukor ügyet úgy kéne felfogni, hogy legalább tényleg valaki törődik velünk, és ha a legkisebb esélye is megvan, hogy valami gond lehet, akkor kezelnek minket. Azt tudjuk, hogy ez a cukor dolog nem olyan nagy ügy, ha betartod a diabetikus utasitásokat, és könnyű is kezelni. Szóval ne depizz semmin, van egy édes Jankád, aki nemsokára megszületik. Majd akkor mennyit fogunk aggódni :lol: :lol:
Kérünk képeket a ruhákról! A sajátjaidról olyat, hogy te is benne vagy, szóval egy rögtönzött divatbemutatót kérünk :lol:
És tegnap kijutott neked baromállatokból bőven. De valóban, biztonsági őrökkel nem érdemes vitatkozni, mert annyi agyuk sincs, hogy képesek legyenek érvelni. Le kell szarni.

Jutta, én már csak jövő héten dolgozom, aztán 1 hét nyaralás, és utána szeptember végéig pihi! Úgy irigylem magam :lol: :lol:

Marek, te végig dolgozni akarsz??? :shock:

Móni, bútor és kocsi ügyben még nincs semmi, de remélem szombat estére okosabbak leszünk. Szombaton megyek az uncsitesómhoz Biatorbágyra, neki 2 pici lánya van, kapok tőle egy nagy zsák cuccot. És hát Biatorbágyig jó sok baba üzlet útba esik, Útvonaltervezőn már megterveztem a programot.
1. állomás Jutta által javasolt Elefáni babadiszkont a XI. kerületben, utána a Max City, ahol megnézzük a Butterfly bútorboltot és végül elmegyünk a Matti-ba Budaörsre. Majd irány Biatorbágy, ahol szerintem hulla fáradtak leszünk már :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jajj, olllan édes volt az egyik kollégám.... ugye törpe vagyok, mint említettem volt... jövök ki wc-ről, néztem felfelé a kollégámra, ő meg nekiállt röhögni, hogy tele szájjal voltam wc-n.... ebben az egészben csak az volt a bibi, hogy nem volt semmi a számban.... szerintetek ez azt jelentheti, hogy dagadt lett a fejem? :lol:

ez kb. olyan, mikor a barátnőm aszonta egy csajnak ruhapróba alkalmából, hogy vegye le a pulóver alól a másik pulóvert, a csaj meg hülyén nézett, hogy hisz nincs alatta semmi....

na jóvan, bocsi, csak mindenki olyan kis szomorú lett, próbálok valami vidámabb kedvet varázsolni, de mint már említettemvót: szar és érthetetlen a humorom :oops:

Kép
ebinc

Na, fáj a búcsú...
Ha nem jövök este, akkor nagyon el vagyok kenődve!
Jók legyetek!
Andi! És még GYurcsány is... Hát szép csapat! :lol: :lol: :lol:
A jósnőt meg keresd meg! Nagyon állat!
Bocs csajok, majd, ha jobb pillanatban leszek mutogatok, de nem most... rucikat! :wink:
Babakocsi-vadászok előre!

Kép
ermoni

Ebinc, nekem azt mondta tegnap egy ismerős srác, h olyan szép, kisimult az arcom... sztem ödémás... csakúgy, mint a lábfejem volt tegnap (is) :D
váltig tagadta, h erről lenne szó. tehát: szimplán csak hízom... :roll: :roll:

ma már másodszor áztattam el a trikóm: túl közel hajoltam a tükörhöz, h megnézzem, mi is az ott az orromon (vmi kis karcolás figyel a nyergen)... de közben folyt a csapból a víz, és bele a dekoltázsomba... :? aki hülye...tudom... :wink:

Kép
an°°di

Nem tom felhívni a babakocsis ürgét :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek is főzni....az olvas/fetrengés programból az lett, hogy jól elaludtam, de szerintem az se ártott nagyon....
Különben is mér kell nekem mindig a halálról olvasni, alvással védekezik a szervezetem szerintem :lol: :lol: :lol: Micsoda immunrendszer... :wink:

Zsu
Az én munkám nem olyan mint a tiétek...nem kell minden nap menni, ezért nem is olyan fárasztó....
Jövő héten vége lesz az intenzív tanfolyamomnak, utána szeptember közepéig van egy csoportom, azt szeretném végigcsinálni, de valószínűleg nem fogom...sokak szerint akkor én már szülök....Azért mondják, mert nagy a hasam...anyukámnak is nagy volt és mégse szült előbb :roll: szerintem csak irigykednek a csini :shock: pocakomra :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Móni, majd írj azért! Szerintme ennél már nem lesz rosszabb, mert nagyon megijedtél, ehhez képest, csak jókat mondhatnak, vagy nem? JA és ha nem komplikálod túl, tuti jó anya leszel, csak igyekez gyorsan elfelejteni a szakkönyveket és amit tanultál!!

Marek, csak utoléred őket, és miért is kell neked ilyen könyveket olvasni? Valaki kényszerít rá? :wink:

Andi, te mekkora zagyvaságokat bírsz összeálmodni, legalább nem unatkozol, a néger gyerekek ikrek voltak? :lol:

Ebi, teccik az életigenlésed, és persze, hogy nem kell tökéletes gyerek, a gyerek az legyen néha rossz, meg huncut, különben uncsi!! Ja mondjuk ezt 2 év múlva azért valaki juttassa eszembe!

Zsu! Tökre jó, így is tervezted a melót? Nekem még össszesen 10 nap lesz, és utána közelébe se megyek semminek!!

Ebi, ha pihizni akarsz, akkor irasd ki magad! Bent meg mond azt, hogy az orvos javasolta... genyaság, de most Te érzed mi a legjobb neked, és nincs az a melóhely ami megéri, hogy terhesen túlhúzd a húrt, akár csak lelkileg is!

Jutta

KépKép
jutta

Szombaton megyünk a babakocsiért Százhalombattára... :lol: :lol: Remélem addig már nem adják el... :roll:

marek

Jutta, igazából azért szr még mindig dolgozni, mert.. izé... szóval nem megy már semmi olyan flottul, mint eddig. Eddig elmentem melóhelyről délután/estefelé, otthon takarítás (kicsit mániákus vagyok rend terén, mondhatni inkább már beteges :oops: , főzés, család, stb), késő éjjel kerültem ágyba, és nem is volt ezzel semmi gond, szeretem a pörgést... Igen ám, de most minden sokkal lassabbá és nehezebbé vált... Először is nálam pl. a takarításba az is beletartozik, hogy naponta guggolva megyek végig a fürdőn, ugyanis először papírzsepivel felszedem a sarkokból is a legapróbb piszkot, és csak utána mosok fel.. (tudom, hogy beteges, na! :lol: )hát most ilyen hassal ez dupla időbe telik, ráadásul iszonyúan fáraszt.. aztán meg nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem estére mindig olyan, mintha duplára nőtt volna a hasam... lényeg, hogy jobb lenne mindent napközben megcsinálni otthon, ehelyett mindennap melóhelyen "cseszem el az időm".
Viszont ha kiiratnám magam, akkor kicsesznék a főnökömmel, sőt, nem is tudom mi lenne, mert ami melókat én csinálok, azt más nem tudja (majd augusztusban jön valamikor egy srác, akit betanítok). Na mindegy, végülis kibírom, belehalni nem fogok, max. kicsit egyszerűbb lett volna az életem. (Bocs, már megint kicsit hosszabbra sikeredtem a kelleténél...)

Móni, feltétlenül jelentkezz este, várjuk az eredményeket.

Kép
ebinc

klasszul felhúztam magam... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
le is lépek. úgyis főzni akartam, meg csiszolni... f*sznak sincs kedve...
és mindenki azt kérdezi, h "jaj, muszáj ennyit dolgoznod?" kissé kényeskedő hangsúllyal... hát, igen, basszus, muszáj... és a takarításról nem is beszélek. annyira nem súlyos a helyzet, mint Ebincnél ;) , de be tudok lendülni...
na, majd délután lehet, h még jövök.
most fővök egy kicsit a saját levemben...
:evil:
:arrow:

Kép
an°°di

Ebi, eddig én is azt hittem, hogy nélkülözhetetlen vagyok a melóhelyen, de rájöttem, hogy nem. Én vezető vagyok, most egy projektet vezetek, pont a közepén fogok kiszállni. Gondolj arra, hogy mi lenne, ha valami probléma miatt egyik napról a másikra kiirna a dokid...megállna az élet a melóhelyen? Biztos nem! Szerintem az a 2 hónap szülés előtt igenis jár mindenkinek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, hát nélkülözhetetlen az nem vagyok, de pl. a képújságot tök egyedül csinálom (nem txt, hanem képújság), és a reklámozóknak nem lehet azt mondani, hogy bocsi, de most két hétig nincs szerkesztőnk, szóval csúnya egy cserbenhagyás lenne tőlem... (nekem a "szabik" is úgy működnek, hogy minden délután be kell jönnöm - esti híradóba a meteort is én gyártom, az pedig ugye napi frissítés -, Olaszországban voltunk tavaly nyáron, minden nap netkávézóból küldtük ide az anyagot :), szörnyű volt....), szóval nem tehetem, hogy kiugorjak csak úgy. De nem panaszkodhatom, mert én vállaltam, senki nem hibás abban rajtam kívül, hogy most kissé csapdában érzem magam :). Mert mindig azt hiszem, hogy bármire képes vagyok (néha mérgemben bőgni szoktam a fizikai akadályok miatt)

Andi, miért vagy mérges?

Kép
ebinc

Mindenki érzi, hogy állnak az erő tartalékai. Fizikailag, én nagyon le vagyok pukkanva (jelenleg, mindenhogyan!!!) A boltból hazajönni, nekem közepesen nehéz cuccokkal sem megy már flottul. Nem tudnék dolgozni napi rendszerességgel. Ahogy Marek és Andi csinálja, nekem úgy sem menne. Köszönhettő ez a rossebbtudja mióta itthon punnyadásomnak. (már elég korán eljöttem a melóhelyről, érthető indokok miatt)
Tehát, Ebinc, majd szólsz a főnöknek, ha úgy érzed ez már sok. Jutta és Zsu, már érezgetik :wink:
Móni, neked meg tegnap, igazán kalandos utad volt. Timihez csatlakoznék, csak én ma vagyok verekedős kedvemben és annyira sírós vagyok, hogy egész délelött bőgtem, mostmeg fáj a fejem miatta.
Mindenesetre jó nagy bunkók az emberek. nem is értem, hogy lehet sokuk szabadlábon...
Azt próbálgattam, hogy ha nem térek ki, a velem szemben jövő, fellök-e? És, 90%-ban IGEN.
Na, akkor mit várjuk, hogy átadják a helyüket, meg ilyenek???
Jóvan, én most befejezem. zizzent vagyok, bocsi.

Kép
Kép
gabcii

Andi
Mi van veled? Mi tudott ennyire felhúzni? Ugye nem MI???

Ma én is busszal megyek ... érdekel, hogy most hány táskával kell osztozni az ülésen.... :roll: Alig várom... Tegnap is busszal jöttem haza, mire megvettem a jegyet, addigra a sofőr annyi füstöt belefújt a pofámba, hogy majdnem megfulladtam...és ne azért ne csinálja, mert terhes vagyok, hanem mert simán ember vagyok és jogom van hozzá, hogy eldöntsem, hogy akarom e szívni, vagy nem.... :twisted:

marek

Jaj, ma mekiben ettem, de gonosz vagyok a gyerekemhez már most...biztos tök egészségtelen!

Viszont ma hozott a posta néhány nagyon édi kiscuccot a teszveszről, este majd rakok fel képeket :wink:

Andi, mondmá mibajod! :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Egyébként munkára visszatérve én simán birnám még, nem olyan megerőltető, csak egyszerűen nincs már kedvem dolgozni :lol:
Annyi mindent kell még csinálni, mielőtt Pankia megszületik. Ki kell festetni a szobáját, venni kell még egy csomó mindent neki, redőnyt akarunk még felszereltetni, felső szinten a fürdőt készre csinálni, és ezekhez mind otthon kell lenni.
Szóval én inkább ezért döntöttem igy.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

hát a Gyurcsányból gondolhattam volna, h ez a nap nem lesz vmi frenetikus....
de most már jobb. picsogtam egy kicsit, lefestettem a falat az új ajtó körül (még jó, h maradt ki festék az előző adagból, különben idegrohamot kaptam volna... de nem kellett), és örömmel konstatálom, h nem csupán ehető lett a kelkáposztafőzelék, de finom is! :wink: legalább vmi jó...
3-ra jön tanítvány, utána barátnőzés ezerrel... ebéd után zuhany és kis pihenés addig is..

dolgozás: nekem sincs semmi kedvem sem. de kell. ez van. még az augusztust terveztem egyre csökkenő mennyiségű melóval... szeptemberben bálnát jétszom terv szerint (csak a kádba beférjek, jaj)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jöttem büszkélkedni. :D:D:D:D:D Most telefonáltak, hogy Vivi különdíjas lett a babamama tudakozó szépségversenyén. :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita! gratulálok!
Vivinek persze ;)
képpel indult? mutiiiii

Kép
an°°di

Rita, gratula kicccsajhoz, azt ugye már itt is láthattuk, hogy gyönyörű gyerkőc :)

Más: olvasgattam fórumokat, ahol pici totyogósokról beszélgetnek az anyukák. Érdekes jelenségre lettem figyelmes: barátnő, szomszéd, ismerős gyereke mind-mind tök nyugisan eljátszik órákig, csücsül a homokozóban és sütöget, de még egy anyuka se írta azt, hogy az ÉN GYEREKEM IS :) . Nálam dettó ugyanez volt, Petykó a büdös életben nem tudott eljátszani egyedül :)... asszem, ez az egyedül eljátszik dolog valami olyan lehet, hogy az életben egyszer anyuka benyugatózza a gyereket, oszt beülteni a homokozó közepére, büszkén megmutatva, hogy az ő gyereke mit tud (na végre, megfejtettem a titkot :lol: )
Jóvanna, bocsi, tudom, hol van ez még.... :shock:

Kép
ebinc

Rita!

Gratula!

Most én jövök, csatlakozom a panaszáradathoz: egyrészt halálosan be vagyok sz@rva emiatt a méhszáj-izé miatt (nem mertem írni, de jóindulattal 2000, inkább picit rosszabb), egész nap a technika ördögével játszadozom, de inkább ő velem... skype (meló) közben lefagy a gépem, teló közben kikapcsol a telóm... ha valahova leülök, akkor a máshol hagyott mobilom ezerrel csörög... ha felülök kicsit keményedik a pocim, és mégjobb be vagyok sz@rva... :evil: :twisted: :cry: :cry:

Lehet, hogy egy hétig aludnom kellene és a kaját is ágyba hozatni... hát tegnapig már pont kezdtem optimista lenni, de most megint jól el vagyok kenődve, mikor lesz mán ez a gyerek legalább 2 kg, hogy egy picit megnyugodjak, és kimondja meg nekem, hogy most vissza merjek-e menni dolgozni arra a 2 hétre????

Na és :arrow: :arrow:
nem sírok itt tovább, kikapcsolom a gépem, lehalkítom a mobilom ...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, szerintem már ne menj vissza melózni, főleg, hogy ilyen jellegű problémáid vannak (egyébként mit jelent ez a méhszáj-izé?)

Viszont ha keményedik a hasad olyan gyakran, akkor inkább feküdj és télleg minden magasról le van tojva, maradjon még az a baba ott, ahol van, ne kockáztass (szerintem)

Kép
ebinc

Jutta
szeritnem se menj vissza dolgozni már,ez a méhszáj dolgo annyira kiszámíthatatlan,vannak akik így hordják ki a babát,de lehet hogy egy pár erősebb görcstől továb nyílik.Szerintem tedd magad totál kímélőbe.

Rita
gratula a kiscsajnak,muti a nyerő képet.

Én nem szeretem az iylen versenyeket.

Barátnőm itt volt elment,mondott érdekes dolgokat,de annyira kivan virulva :-) tök jó :-)

Mai szerzemény
Kép

használ valaki vagy próbálta valaki a dreft mosószereket????mennyire lehet hatékony?van nekik babamosószerük,nem i túl drága de vajon szépen lehete vele mosni???
Vendég

Jutta, ne sza*j be, csak pihenj és kész....
és ne aggódj. nem lesz semmi baj. parázni bármikor, bármin lehet...én pl az előbb nem éreztem Petrát. erre kb seggberúgott. igaz, belülről. ;)
minden rendben lesz, meglásd. csak észre kell venni a test jelzéseit (l. Marek délelőtti alvása, meg ilyesmik) és pihenni, feküdni, ha azt kell
...mennem kell
:arrow:

Kép
an°°di

Jutta, azt vettem észre, hogy itt a fórumon mindenki bizonyos időközönként beparázik valamitől, de ez igy normális, legtöbbünknek ráadásul az első terhessége. Nem baj, ha aggódsz, legalább nem viszed túlzásba a melót és kiméled magad egy kicsit :wink: Szóval aggódj csak, egy szülő élete amúgy is állandó aggodalom. Na puff, micsoda agyoncsépelt frázisokat puffogtatok itt :lol:
De szerintem se menj már vissza teljes munkaidőben. Legfeljebb beszélj a főnököddel, hogy mondjuk minden másnap bemész 4 órára, vagy valami ilyesmi kimélő.

Rita, gratula a kiscsajnak, Timi, neked meg a rucihoz, nagyon szép! Remélem most egy kicsit felvidultál barátnőtől.

Andi, még mindig nem tudjuk mi bajod volt délelőtt. Vagy kihagytam valamit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ebi, és tényleg van ilyen, de tényleg mindig a szomszéd gyereke a jó gyerek :lol: Én hétfőn voltam szomszédolni, ahol van egy 2 éves kisfiú, kb másfél órát dumcsiztunk a szomszéd csajokkal, addig a kisfiú ült a földön és autókkal meg helikopterekkel játszott és nem szólt egy kukkot se.
Ez nem olyan, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb?
Na tessék, megint egy olcsó frázis :shock:

Más...nektek nem szokott mostanában a bébi olyat csinálni, hogy egy oldalra kucorodik, és az az oldala a hasnak megemelkedik kb 3-4 cm-vel magasabbra, mint a másik? Nekem Panka állandóan ezt csinálja. Meg valami hegyes valamit is néha kidug a hasamból, gondolom a sarka vagy a könyöke lehet, de ez olyan kellemetlen, hogy mindig odakapok, mert azt hiszem, hogy mindjárt ki is nyúl a hasamon :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, de igen,meg ezek az apró kis hegyes akármik is megvannak... émmá oda jutottam, hogy még meg se született és fel kell kelnem hozzá. Ugyanis Marciúr leginkább éjjel munkálkodik, ezért nem tudok aludni... Ilyenkor felkelek, sétálok, hogy álomba ringassam :lol:
nahiszen.... :lol:

Timi, annyira haláliak ezek a kis rucik, amiket beszerzel

Andi, nekem még mindig tök fura, hogy tudod, hogy mikor melyik gyerkőc szambázik benned

Kép
ebinc

Zsu
köszi

tényleg ti apával,hogy álltok,milett a levél után ??? bocs de emlékszem :roll:

kedvem? őszintén ?inkább rosszabb? valahogy olyan ez a barátság,hogy nem is tudom 3 éves korom óta ő volt nekem az istennő,aztán elköltöztünk és más barátai lettek,évente 1szer kb találkozunk,beszélünk mintha mi sem történt volna,ill mintha mindig egymás mellett lennénk,de közbe mégse.Nem volt ott az esküvömőn pl. most is mutatott egy csomó képet ,bulik meg minden és én egyiken sem vagyok rajta :-(

nekem is emelekedik néha ittott a poci,kinyúlást még nem érzek,gondolom mert vastaga hasam szépen szólva.Majával a avégén éreztem :-)

Ebi
olyan jókat tudsz írni :-) olyan kis vidám vagy :-)

DREFT ügybe nem nyilatkozik senki?
Vendég

Sziasztok!

Timi!
Nagyon aranyos az új szerzeményed. Ilyen nekem is kellene, ha 1x kislányom lesz. :) Most már 1000%, hogy Bibi lesz?
Dreft, nem használtam még, de nekem semmi nem jött be még igazán. Én már minden mosószerről azt gondolom, hogy direkt oda teszik azt a zsírpacát.... :evil:
Manó ruháit eleinte csak sensitivel mostam, öblítő nélkül. Most már nem leszek ilyen figyelmes, de az öblítő most is kimarad egy darabig. Az én bőröm sem igazán bírja, nem fogom feleslegesen irritálni a kicsi bőrét.
Mosódió? Az egyik fórumos ismerősünk használta, de szerintem az első paca után már ő sem. Majd rákérdezek.
Beöntést és társait a választott szülésznő? Ilyen is van? Én azt hittem ezt az előkészítőben csinálják, vagyis nálunk igen. Addig fel se megyünk az osztályra. Nekem mindegy ki csinálja, csak gyors legyen.
Gátvédelmet szeretnél? Nem is tudom, én nem foglalkoztam vele, ha kell, akkor kell. Katéter? Félsz tőle, vagy rossz élményed volt? Nekem 2x is csinált a szülésznő, mert nem tudtam az ágyon pisilni. :? De nagyon jól csinálta, mert nem éreztem semmit sem.
Barátnőd örült az ajándéknak?

Jutta!
Nem is tudom mi a jobb, ha vizsgál a doki szülésig, vagy sem. Manóval legvégén nézett meg, de akkor is azért, mert 1 hétig konferencián volt, és már csak 2 hetem volt hátra. Kíváncsi volt, hogy meg várom-e. :D
Jövő héten lehet, hogy kérek egy vizsgálatot, de az elmúlt két napba jól vagyok, már nem nyilall lent, a séta újra a régi, lehet, hogy idő miatt is könnyebb...
Tehát, azt akartam kihozni belőle, ha nem vizsgált volna a doki ki sem derült volna, hogy vékonyabb a méhszájad. Valaki tényleg nyitva van majd nem végig... tudom más "nem érdekel"... Szerintem is, az a pár nap meló, nem ér annyit, hogy baj legyen. Pihenj sokat, mert pár hónap, és vége a "nyugis" életnek. :)

Ma beszereztem az esküvőre a ruhát. Képet majd csak jövő héten... Nem a legalkalmibb, de erre a két hónapra már nem akartam feltűnőbbet, mert utána nem biztos, hogy hordtam volna. Egy fehér térdik érő egyenes vonalú szoknya és egy blúz/top ami olyan mintha zebracsíkos lenne és piros virágok vannak rajta. Sose vette mvolna ilyet magamnak, de felvéve egész jó. Remélem elég alkalmi lesz majd. A felső elvileg pocak alatt megkötős, de azt kivettem, mert nem az én pocakomhoz mérték. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
remek akkor nem csak én vagyok béna mosás terén,én már vettem persil goldot meg mindent,de csak a mosópor-gél nem szedi ki a foltjainkat.A végzetem amikor teregetek és na ez is foltos maradt az is.Most már úgy csinálom,hogy beáztatom a foltosakat vanishbe mosás elött és úgy a gépbe így ált. kijön a folt.De te is írtad ,hogy megsárgulnak pl. a fehér rucik és valóban,most azokat áztassam vanishbe?az nem durva?ez a kímélő dreft lehet túl kímélő és akkor semmit se ér :roll: micsoda problémák :-) asszem majd veszek egyet kipróbálni.Majci első ruháit én is senzitiv géllel és ölítővel mostam,de ő nem érzékeny semmire,bír mindent.

dehogy 100 % a bibi,de ebbe úgy beleszerettem :-) igazából,ha fiú mégis,ígyis úgyis megszívtam,mert a ruhák 80 % hiper csajos.akkor végkiárusítást tartok majd.

nálunk úgy van,hogy ha van fogadott szülésznő akkor ő csinálja ezeket,de Majánál kicsit megijedtek,mert gyorsan tágultam és a barátnője a szülésznőnek beöntött.borotválni nem kellett,mert elötte való nap csinálta a párom és totál lecsupasztott alig volt égő,mint egy pornósztár.

gátvédelmet csak megkérdezem mit szól hozzá,esetleg ha szülésközbe úgy látja menne akkor jó lenne ha nem,nem

katéter bizony rossz emlék,nem számoltam rá,telefonon beszélek éppen erre érzem,hogy kegyetlen fáj valami,hát az volt,de meg se kérdezte ,hogy nem e tudnák pisilni,pedig tudtam volna.ez az egyik tüske felé

barinőm örült neki,jót nevetett a képen :-)
Maja meg kapott valami röhögő,idétlen plüsst énmeg egy valami átlátszó,virágos valamit,talán buksza :-)

kíváncsi vagyok a ruhádra :-)
Vendég

Haligali!

Pihiztem és jobb a kedvem! Ja és beszéltem a főnökömmel, minden határidős dolgot sikerült átvariálnia akkorra amikor már visszajön a szabiból, ezért ha dolgozom is, akkor is nagyon lightosan, és lehet, hogy csak itthonról, max 2x vagy 3x megyek be!

Úgy is veresi, majd áthívom vmikor hétvégre hozzánk, lehet hogy vasárnapra... majd meglátjuk!

Jolka, tuti szép a ruhád, majd küldj fotót! :wink:

Timi én még nem merek csajos ruhákat venni, mert csak egyszer mondták hogy csajos, azóta újra kis szégyellős...

És mindnkinek köszi a megértést/biztatást!!
Zsu, hamár halálra unom magam, akkor átugorhatnál hozzánk, én majd itt szigorúan fekszem, de kaja - pia lesz!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
nálunk mindig szégyenlős volt :-)

de mAJNAK IS LŐTTEM VAALMIT,Ő TUTI LÁNY :-) Kép
Vendég

Jó estét!
Na túl vagyok a mai napon! Valakit érdekel, h mit is gondolok a magyar egészségügyről? :twisted:

Kép
ermoni

Móni
érdekel,érdekel MINDEN
Ki mit mondott?????
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?