Na jó reggelit!
Én már az alsó szintet ki is takarítottam!
Rita! Én pl. úgy vagyok elméleti, h egyetlen egy könyvem sincs hozzá!
De tanultam pedagógiát, gyermekpszichológiát stb. Még vizsgáztam is! És én komolyan vettem... Ezért nem is nagyon lesz. Csak van egy-két gondolatom... És naná, h minden gyerek más, és naná hogy keresik a Te határaidat... És nem gondolom, h mindent meg kell beszélni egy gyerekkel (lásd pszicológusok gyerekei
én ismerek párat...
) és a szeretgetés sem old meg mindent!
Andi! Ki mit érdemel... jaj, nem baj, ha ezzel nem tudok mit kezdeni...és ki dönti el, h én mit érdemlek? és milyen normák alapján? ezek az erkölcsi normák változnak? jajaj... ez sztem egy kicsit maszlagos... illetve egy hosszabb filozófiai gondolatsor eleje...
De nem vitázom, mert azért mert más a véleményem utáltak már ki topikból!
Hát, f2-re van jelenésem a cukros dokinál, ha van időtök gondoljatok rám/ránk! Én nem kevéssé vagyok elkenődve...
Ja, a tegnapi csúcs: a C&A-ban egy perverzre lettem figyelmes. Képzeljétek, mellettem levágta magát a földre, és bekukucskált egy csaj (mondjuk épp hogy bugyitakaró) szoknyája alá!
Hát, ha nincs Janka, akkor felrúgom, így csak hangos megjegyzést tettem rá. Aztán a hugommal addig néztük, amíg kiment az üzletből. És még utána is ott keringett, próbált minden dekoltázsba bekukkantani! Majd egy másik bótban megint összefutottunk vele, kivette az enyhén kövér, randa, ám rövidszoknyás (ihaj rózsaszín) kiscsajt. Az meg annyira el volt telve magától, h észre sem vette. Na, mi a hugommal ismét elüldöztük. Most mondjátok meg! Ja, jó ötvenes, magas pasas. Ránézésre meg nem mondtad volna...
Istenem, ilyenkor eszembe jut, h de jó vidéken, de hát itt is vannak barmok! És ebben a világban kell majd az én Jankámnak felnőni. Biztos, h én meg fogom tudni védeni mindentől...
Amúgy is depis vagyok most, mert állandóan az jár a fejemben, h meg fogom tudni oldani ezt a feladatot, hogy gyereknevelés, gyerekgondozás
Alkalmas vagyok én egyáltalán erre
Na eldugulok, mert valaki még elkapja a depit tőlem!
Timi! Barátné? Jó a kép! Én személy szerint az ilyen ajándéknak örülök a legjobban!
Jutta! Már meg akartam kérdezni, h mi van a szopipárnával? Én olyan jókat alszom rajta! Ja, az a Cam amit én néztem 3 kerekű volt...
Marek! Mi van a babakocsival?
Hát, dobáljatok meg... szombaton lehet, h megyünk Bécsbe