Jó reggelt!
Lecsó, én eléggé babonás vagyok!
És ami veled a második UH előtt történt (szemviszketés, pók), azok egyértelműen pozitív előjelek voltak!
Én még ilyenekben "hiszek" még, minthogy feketemacska (nem mindegy, hogy merről merre! ), orrviszketés, stb.
Dimet, hogy vagy most, hogy beköszöntött a "jégkorszak"?
Remélem, minden rendben van odabent KisZsével is!
És tiramisu, nyami!
Mniki, a kölcsön-gyerekekből sokat lehet arról tanulni, micsoda gondokkal jár a gyereknevelés!
Komolyan, nem is gondolná, akinek még nincs...
De asszem, megéri!
Ne haragudj, de a mellékhelyiséges sztoridon jót nevettem, már csak tapasztalatból is.
Én még ajánlani tudom esetleg "hangelterelő-hadművelet" gyanánt a hagnos köhögőrohamot a kritikus pillanatokban.
Mit mutatott este az LH-teszt? Volt PÉ?
Jokaliza, hatalmas gratula a petezsákocskádhoz!
Gondolom, hosszú lesz ez az egy hónap.
Azért így, UH után már el tudod hinni, hogy valaki "beköltözött" hozzád?
Pogika, gratula a szééép spontán PÉ-s mensikhez!
Lafika, ez szuper, hogy végül mégis el tudtok menni pihenni a nyáron!
Mi 2-szer is megyünk "nyaralni", jövő vasárnaptól 4 napra Szarvasra, a Holt-Kőrös mellé bringával, túrakenuzni. Majd szeptemberben pedig - szintén bringával, bár akkor autó tetején szállítjuk a célállomásig a drótszamarakat - a Duna-Kanyarba, Dömösre egy hétre.
Már alig várom...!
Kavicska, Hcg-eredményed tényleg szuper.
Szerintem nem ugrattak a csajok az ikerterhességgel...!
Ginuska, hát ez nagyon klassz, hogy 2-t vissza kapsz, és még fagyizni is marad!
Pihenjél, készítsed a fészket - lélekben is - a kicsiknek!
Vicky, apa eredményeihez gratula! Legalább ott rendben van minden, és ha úgy vesszük, ez már fél siker!
Emeléshez nem tudok mit mondani, én 500-zal emeltem hó elején, és szinte (a hasmenésen kívül) nem is éreztem meg.
Monee, nekem tetszik a görbéd!
Apple, van görbéd? Ha tudod, dobd fel, vannak itt, akik majd jól "megszakértik".
Mamint kedves, fel a fejjel! Hit, erő, kitartás..., meghozza a gyümölcsét, hidd el.
Pussztok,