Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, Kavicska, nem ugratni akartalak. Csak annyira örültem a magas hcgdnek.
Vendég

Kavics!

Én sem ugratlak. Írtam privit!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Hűűű, csajok ezek a zebrák nagyon beindították a topikot. De maradjon is így.

Kavicska, még ma is te jártál a fejemben. Annyira örülök. Végre eljött a várva várt pillanat!És bejött az amit mondtál Zsizsikéknél, jövőre már csecsszopóval jössz a talira! Emlékszel?

Tükör, gratula a további mínuszokhoz. Meglátod nemsokára ott lesz az eredmény is.

Lafi örülök, h csak el tudtok menni nyaralni. Lehet, h sikerül megszelídíteni a főnököd?

Niki, megvettem a Babablues c. könyvet. Alig várom, h olvassam. Köszönöm, h ajánlottad a topikon.

Ginuska, nagyon drukkolok Nektek!

Monee, a hőd nagyon szép.

Kincsecske, remélem sikerült pihenned és már jobban érzed magad!

Rólam, a hőm még mindig lent, 36.2 :cry:

Kép
apple

Sziasztok!

Már egy ideje úgy voltam, hogy nem kéne nekem ide többet jönnöm. Aztán változtattam az álláspontomat a jövök, de csak olvasgatok verzióra, majd a jövök, és csak néha írok-ra.
De a talira nem emiatt nem mentem el. Pedig nagyon vártam már.

Rövid leszek, mert hulla fáradt vagyok, és egyébként is rossz kedvem van. (kicsit)

A sok zebra viszont nagyon felvillanyozott! Anyira örülök!
Kavics! Először én sem láttam a két csíkot, mert könny szökött az én szemembe is! Látod! mondtam én, hogy 2009-ben már babázol a karácsonyfa alatt! :D

Eléggé el vagyok keseredve, ma megint el kezdtem barnázni. Már nem mondok semmit. Lehet, hogy ez is egy napig tart, és marad barnázás. Mindjárt le is veszem a tickerem.
50 napja volt utoljára normális mensim! (mondjuk akkor volt pé)
Lehet, hogy érdemes lenne meglátogatni egy nődokit?

Kép
mamint

Ja, Gina! HAAAAAAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Kép
mamint

Jó reggelt! :)

Lecsó, én eléggé babonás vagyok! :) És ami veled a második UH előtt történt (szemviszketés, pók), azok egyértelműen pozitív előjelek voltak! :D Én még ilyenekben "hiszek" még, minthogy feketemacska (nem mindegy, hogy merről merre! :twisted: ), orrviszketés, stb. :lol:

Dimet, hogy vagy most, hogy beköszöntött a "jégkorszak"? :) Remélem, minden rendben van odabent KisZsével is! :wink:
És tiramisu, nyami! :D

Mniki, a kölcsön-gyerekekből sokat lehet arról tanulni, micsoda gondokkal jár a gyereknevelés! :D Komolyan, nem is gondolná, akinek még nincs... :roll: De asszem, megéri! :lol:
Ne haragudj, de a mellékhelyiséges sztoridon jót nevettem, már csak tapasztalatból is. :lol: Én még ajánlani tudom esetleg "hangelterelő-hadművelet" gyanánt a hagnos köhögőrohamot a kritikus pillanatokban. :D
Mit mutatott este az LH-teszt? Volt PÉ?

Jokaliza, hatalmas gratula a petezsákocskádhoz! :D Gondolom, hosszú lesz ez az egy hónap. :roll: Azért így, UH után már el tudod hinni, hogy valaki "beköltözött" hozzád? :)

Pogika, gratula a szééép spontán PÉ-s mensikhez! :)

Lafika, ez szuper, hogy végül mégis el tudtok menni pihenni a nyáron! :D
Mi 2-szer is megyünk "nyaralni", jövő vasárnaptól 4 napra Szarvasra, a Holt-Kőrös mellé bringával, túrakenuzni. Majd szeptemberben pedig - szintén bringával, bár akkor autó tetején szállítjuk a célállomásig a drótszamarakat - a Duna-Kanyarba, Dömösre egy hétre. 8) Már alig várom...! :D

Kavicska, Hcg-eredményed tényleg szuper. :D Szerintem nem ugrattak a csajok az ikerterhességgel...! :roll:

Ginuska, hát ez nagyon klassz, hogy 2-t vissza kapsz, és még fagyizni is marad! :) Pihenjél, készítsed a fészket - lélekben is - a kicsiknek! :)

Vicky, apa eredményeihez gratula! Legalább ott rendben van minden, és ha úgy vesszük, ez már fél siker! :wink:
Emeléshez nem tudok mit mondani, én 500-zal emeltem hó elején, és szinte (a hasmenésen kívül) nem is éreztem meg.

Monee, nekem tetszik a görbéd! :wink: :D

Apple, van görbéd? Ha tudod, dobd fel, vannak itt, akik majd jól "megszakértik".

Mamint kedves, fel a fejjel! Hit, erő, kitartás..., meghozza a gyümölcsét, hidd el.

Pussztok,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Gratulálok Ginuska a sok petikéhez,és szorítok a megtapadáshoz!

Mniki:Írtam pü

Csajok köszönöm a sok megértő szavakat a hétfő miatt!Nagyon arik vagytok,hogy így együtt éreztek velem!!! :wink:

Norka teljesen igazad van,ki tudja hány kismama lett áldozatul már a Magyarországi kórházak felszereltettségének! :cry:

Mindenkinek nagyon jó napot kívánok!

Kép

Kép

Kép
lecso

igen, gina: hajrá :)

niki?? bejössz ma? márha tudsz. igaz még sajna a 3. évadot nem találtuk meg:( jövő hétre lesz meg, szóval, akkor is jóóóóó. de mondom, ha még nem tudtátok átírni, ráééééér.

mindenkinek szép napot!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Ja, és képzeljétek, a barátnőmnek tegnap megszületett a kisfia, Zalán! :D 15-re volt kiírva, de már 10 napja elhagyta a nyákdugóját. Végül császározni kellett szegényt 13 órás vajúdás után, és 4 kg-os (!) lett a pici bébi! Az egészben az a furcsa, hogy a terhessége alatt egyszer sem mondta neki UH-n az orvos, hogy órisábébije lesz! :evil:
Bezzeg szegény másik barátnőmet 2 éve viszont beparáztatta a nőgyogyija, hogy 4 kg körüli lesz a kislánya (miután végignézett a termetes apukán, és a barátosnémon, aki szintén nem "kisdarab"), hogyaszongya "ez a szülőkre tekintettel nem is csoda". Ehhez képest a kislánya 2,9 kg-mal született. Ennyit a bébi súlyának a megsaccolásáról... ! :lol:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Mamint, annyira de annyira sajnálom. Nem értem, mi lehet veled :cry: , Tűű dokihoz nem mész vissza hátha tud valami okosat mondani????
Vendég

Megnéztem a képeket a neten, nagyon tuttik lettek!!!!!!A pocakom is le lett kapva.... :oops:
Vendég

lafi, le!!! jóhogy!!! legközelebb megint le fogom fényképezni, hogyan kerekedik a pocid!!!
majd este felteszem a többi képet is. van még kb. ugyanennyi.
itt van anyukám. pörög ezerrel. én nem bííírom ezt nézni. ingerenciám van nekem is pörögni, csak nemtok :lol:
de már rendet raktam két fiókban, meg az íróasztalon is :)
ah.

Kép

dimet

mamint ne keseredj el!!

Rengeteg időd van, hogy rendbe tedd a szervezeted, hisz szemtelenül fiatal vagy. most szórakozik egy kicsit veled, oké, de legalább megismered a testedet, mit -mikor miért csinál, hogy mire élesben kell, már tudsz mindent, és addigra órára pontosan működik majd!

Bekavarhatott talán a gyógyszerváltások, oda-vissza, meforal-merckformin,nem emeltél? nem kellett tablettát felezned, amit eddig nem? Tudod rambóka írta ilyenkor nem tudni mennyit veszel be, mennyi szívódik fel...talán ez lehet a baj.

Tényleg Tűűnél mikor voltál? Mit mondott utoljára?

Hát nem tudom, ha van rendes nőgyógyászod, lehet nem ártana meg...

Néha én is azt mondom nem kéne jönnöm, minek, most nem is babára hajtunk...aztán eszembe jutnak a többiek, a barátaim, és el is felejtem rögtön.

ha más lelki gondod is van, ami itt nincs senkinek, ki vele ha fáj, legalább megvigasztalunk! :wink: (nekünk is volt olyan! :wink: :lol: )

Kép

Kép
rejo

Szasztok!!

A NÓRÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT SZERETNÉK KÍVÁNNI! CUPP CUPP!

Kavics gratulálok a szép eredményidhez,várom a pénteki beszámolód!

Most rohannom kell

Csók lányok!
Vendég

Norka: Nagyon boldog névnapot kívánok!!![/b]

Kép

Kép
bettica

Sziasztok !

Kavicskám, csak nem beijedtünk az iker lehetőségtől ? :lol: :mrgreen:
Nyugi, én úgy érzem, hogy 1 baba lapul a pocidban !
(anno nekem a 17. napon 650 volt a BHcg-m, 1 babával)
egyébként már csak kettőt kell aludni és kiderül :)

Mamint, szerintem egy UH-ot kéne csináltatnod. Van lehetőséged erre ? A barnázás sok mindent jelenthet.. Ma mi a helyzet ?

Kedves Norka és Nóra1

Névnapotok alkalmából sok szeretettel köszöntelek Benneteket !

Magamról annyit, hogy tegnapi LH teszt szerint még nincs itt az idő, este nagyon kiborultam, összejött minden, szex "elmaradt" és köszönhetően a lelkiállapotomnak is, reggelre csupa allergiás lettem. Sajnos pár naponta előjön a depi, de egy jó bőgés után megy tovább az élet :?

mniki

Köszönöm szépen.

(Kaptam ajándékba Rolling Stones-ra koncertjegyet. 8) )

Lányok, egy kérdésem van. Kaptam egy figyelmeztető mailt, így szépen kérem azt, aki szerepel a metformin baby moziban és ZAVARJA az ottléte, beazonosíthatósága, az írjon nekem a s.nora@pcos.hu -ra !!

Sose késő ezt megkérdezni. :roll: Igaz, annak idején a video miatt ez a kérdés már elhangzott az NLC-n, de senki nem reagált.
Vendég

Norkák, Nórik!!! boldog névnapot!!!!!!!!!!

milyen figyelmeztető mélt???? :? aki rajta volt, az mind tudott róla,hogy rajta lesz....én kibííírom :)

juj, rolling stones!!!! de jóóó!!!! én az idei szigetes lgt-t sajnálom,hogy nemtok menni. de azt hiszem,akkor pont más dolgom lesz :lol:

megyek a dokinkhoz. juj, kapok a kilóim miatt.....

Kép

dimet

Jaj, jaj... Nóra1 neked is boldog névnapot! Ne hari, hogy az előbb kihagytalak! :oops:
Minden Nórának boldogat!

Kép

Kép
bettica

Boldog névnapot minden kedves Nórának! :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

boldog névnapot a Nóráknak!

Tudtok nekem segíteni?Ha minden igaz herpesz nő a számon!Mit tudtok,veszélyes a babára,van valami teendőm?Mennyek el vele dokihoz?Valamelyik újságban mintha olvastam volna,hogy nem szerencsés terhesen herpeszes lenni.
Köszike előre is a segítséget!

Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

lecso, nyugi. herpesz a szádon nem árt a babának. csak ne kend zoviraxxal. kend be fogkrémmel, vagy körömvirágkrémmel. a másik herpesz káros a babára, ami lent van, nem fent :D

mingyá agyvérzést kapok.....voltam a drága dokimnál. baba, okés. a súlyom szerinte katasztrófa. ő meg egy köcsög, pénzsóvár, fasz.....bocsi...de kijött. grrrrrrrrrrrrrr...................................

Kép

dimet

ah, mindegy. a lényeg, hogy a baba rendben legyen.
ja, egyébként elfelejtett vérvételre és vizeltre küldeni, pedig a 36. héten illik még egyet megejteni. uh-ra sem kell mennem, majd legvégén csak. érdekes. persze mostmár harmadjára megkérdezte, hogy akkor a tarifáját felfogtam és okés a dolog......

na, jó. lefekszem,mert felrobbanok tőle.

Kép

dimet

Sziasztok!

Úúúgy belaktam hagymával, hogy csuda! Kép :lol:

Lecsókám!
Terhességben az ajakherpes viszonylag gyakori, főleg abban az esetben, ha már többször volt az életed során.
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=8592
Igazából nem veszélyes a babádra. Van, kellemetlen és kész.
Kezelése az aciklovir nevű hatóanyag (Zovirax néven ismert), de terhességben csak orvosi megbeszélés (szülész-nőgyógyász) után alkalmazható.
De van néhány igazi jó házi praktika. Kép
Forró kés rászorítása (csak annyira legyen meleg, hogy épp elviseld, lehetőleg ne égesd meg az ajkad! :lol: ). Ecettel bekenés.
Én ezeket mindig kipróbáltam, az esetek többségében nem jött be. Kép De hátha neked bejön.
Ha már nagyon elfajult kinyilt káposztafej formára, akkor szteroidos kenőcsöt szoktam rá kenni, hogy a seb gyorsan gyógyuljon. (De ez nem szakszerű!)

Norka egyetlenem! :D
Neked megint névnapod van?
Melyiket szoktad ünnepelni? Vagy tavaly köszöntöttünk utoljára, csak folynak egybe az évek? :roll:

Mniki!
Úgy döntöttem (kérdezősködéseim után), hogy nem megyek pénteken UHra, csak jövő pénteken.
Nem szeretném, ha közölnék velem, hogy nem látnak semmit és beparáznék, hogy méhenkivülim van. :roll:
Kivárom ... Kép

Rejokám édes!
Te nem tanuulsz!
Irgumm-burgumm! Felhívom az uradat és beárullak. :lol: :lol:
Vendég

Még mindig én...

Cseréltem avatart. Pedig annyira szeretem a másikat is, úgyhogy gyorsan azt is beteszem. Csak nem fér az aláírásba sok minden. Sajnos!

Dimet!
No comment! :shock: :? :roll: :!:

Kép
Vendég

Köszike az infót a herpeszről!Akkor megnyugszok és gyógyulok lasan,mert az egész pittyem be van dagadva.
Sziasztok!Jó éjt!
Pusza!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Nézzétek mit találtam!Igaz nem ezt kerestem,de rátaláltam!

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=92&cid=86558

Na ehez az orvoshoz sem mennék!

Kép

Kép
lecso

Nórák Boldog névnapot kívánok én is!

Drágák vagytok, hogy vígasztalgattok! Nagyon jól esik! Meg úgy általában jól esik feljönni ide, és olvasni a babás jó híreket.

Rejó, igazad van, van időm, és ez az egy, ami tartja bennem a lelket. Nekem is az emelés körüli herce-hurca jutott eszembe. Azóta szórakozik velem a mensi, mióta először emelni próbáltam. Gyakorlatilag kb 2-3 hete szedek egész szemeket.
Ráadásul mostanában el vagyok havazva munka terén is. Ez azzal is jár, hogy mire hazaérek mindent falok be, amit nem kéne, és büfés ebéden élek. :(
Tűű dokinál még áprilisban voltam, akkor nagyon megdícsért a hatalmas javulás miatt. Úgy tervezem, hogy szeptemberben megyek vissza, mert most csak visszafejlődést mutatna a hormonképem, amiért nem szedtem normálisan a gyógyszert.
Elhatároztam, hogy pár héten belül elmegyek nődokihoz. Most már nem halogatom, úgyis időszerű a rákszűrés is. Kérek UH-t is, a pf-imet is régen kukucskálták meg.
Ja, "mensi" terén továbbra sincs semmi előrelépés, barnázom, talán kicsit erősebben, mint tegnap. De érezem, most se pirosodik be.

Úgy szégyenlem magam, hogy ennyit írok a saját bajaimról, és rátok meg nem szánok időt. Olvasok, csak nincs kitartásom jegyzetelni.

Rejo, igen van más "gond" is, hol máshol, mint a munkahelyemen. De nem vészes, csak kicsit összejöttek a dolgok, és így nehezebben tolerálom. Igaziból buta módon felidegesít az alattomosság, a kétszínűség, és az, hogy hülyének néznek. Emellett rengeteg a munka is. Nyáron!

Jövök holnap is, ha nem is írok, olvasok, sokat gondolok rátok, ezerrel drukkolok mindenkinek!

Puszi!

Kép
mamint

Lecso!

Ezt a Hartmant azóta Petrányi már jól megleckéztette mailben! :wink:
Vendég

Csajok!

Van még ilyen 2007-ben??? :shock:
Nagyon szomorú vagyok tőle! :cry:

Norka drágám!
Nem elég egy mailos megleckéztetés. Seggrepacsi is kellene! És most finom voltam és nőies.
Vendég

Sziasztok!

Lecso!

A házi módszerek közül anyukámnak az Aloe Vera növény leve jött be legjobban a herpeszre. Leszed egy darabkát a leveléből és napokig tudja tunkolni vele a bibijét, ami igen hamar leszárad. Nem tom a babának árthat-e ez a megoldás, de nem hiszem. :)

A cikk nem kispályás...
Nekem a diabetológusom azt mondta hogy a PCO és az IR összefüggésével sok-sok diabetológiai konferencia foglalkozik már. Két kérdésem van:
1.) azok a diabetológusok akik nem akarják felírni a metet, miért nem járnak ilyen konferenciákra?
2.) a nőgyógyászokat miért nem hívják meg ide, hátha tanulnának valami okosat?! Talán kevesebbet fusiznának rajtunk ha így lenne. :?

Norka!

Boldog névnapot! :D

Kavics!

Ez a maradék 249 nap nagyon jól mutat! ;)

Szép estét mindenkinek!
Én eldőlök, nagyon fáradt vagyok!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat. Megvolt az ET. Itt van 2 4 sejtes kis embrió a pocimban, annyira jó érzés! (9 fagyibaba lett végül) Ma délután 3ig pihiztem. De úgy döntöttem, kell a mozgás is, ugyhogy sétálgattam barátnőmmel. ( aki ikreket álmodott nekem) Nagyon pozitív vagyok. Kicsit nehezen döntöttem el, milyen életmód lenne a jó a beülti után. Van akinek az állandó pihi vált be, van akinek a meló. Én maradok a pihi, séta kombinációnál. Szóval...hogy nehogy elveszítsem őket :wink:

Sorry hogy csak rólam :)

Nora, Norka...boldog névnapot!

Gina
Vendég

Norka! Nóra1!

Boldog névnapot!

Én voltam a figyelmeztető mail. Bennem merült fel, h. esetleg nem mindenki örül neki, ha bárki megnézheti, mert sokan a közvetlen környezetük előtt is titkolják, h. gondjaik lennének a teherbeesés terén, ill. újabban elég sok helyen hallom, h. problémák voltak abból, h. "civilek" beazonosították az illetőt. Ezért mondtam Norkának, h. dobja fel a kérdést a topikon.

Kavics!

Már katicából is dupla????? :wink:

Mamint!

Tuti, h. az emelés és az össze-vissza zaba is bekavar! De szeptemberre rendben leszel!

Lecsó!

Keress a lakóhelyeden softlaserrel kezelő orvost. Sokkal gyorsabban gyógyul és, ha legközelebb időben, még a bizsergős szakaszban elkapjátok, ki sem alakul!
Ne izgulj, nem fáj, csak rávilágítanak!

rambóka

Gina,annyira szorítok, hogy megkapaszkodjanak mindketten!!!!!!!!!!!!!Drukkkkkkkkkkk
Vendég

gina, drukkkkk a kapaszkodáshoz!!!!!!!!! szerintem ez a séta-pihi kombináció a legjobb!! meg minden ami jól esik.

Kép

dimet

Gina!
Mit tesz egy év metformin szedés. Na jó tudom, hogy több, mint egy év. Anno alig bírtak stimulálni, most pedig 9 fagyibaba is lett!
Hallod, lesz jócskán kistesó! :lol:
Csak bírd kihordani őket! :lol:
Nagyon pozitiv a hozzáállásod. :D Annyira örülök Neked!
Mindent úgy csinálj, ahogy a szíved diktálja. (most az eszedre ne hallgass!)
Ezer drukk megy a nagymagyar éterben feléd: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rambóka!
"Keress a lakóhelyeden softlaserrel kezelő orvost. Sokkal gyorsabban gyógyul és, ha legközelebb időben, még a bizsergős szakaszban elkapjátok, ki sem alakul!"

Ez nagyon jól hangzik. Évek óta ez az álmom. De akik rendszeresen herpeszes az tudja. A herpesz mindig: ünnepnap, hétvégén, késő este, kora reggel jön ki. És sajnos baromi gyorsan :shock: Úgyhogy én a legjobb indulattal sem tudnék eljutni. :lol:

Monee!
Aloe tényleg nagyon jó, bár én nem használtam :lol: de már ajánlották nekem.
Zovirax a tutti. Kép
Vendég

Kavics! Úgy örülök neked..nekte..de ezt asszem irtam már :lol:
Vendég

Ginácskám!
Ahogy elnézem szép házassági évforduló lesz :wink:
Vendég

Kivagyok kivagyooooooookkk!!!

nem tudok semmit, nem emlékszem semmire!!!!! Brutál az anyag!!!!

kavics úúúgy örülök, hogy csináltál vonalzót a a babádnak!!!!Tök jó!

Pont ma nézegettem a babafalvás vonalzókat, ugyanezt az alapot néztem, mindenféle rátéttel, én is katicával kezdtem! Hány órakor csináltad? sztem kb akkor néztem én is ! nesze neked telepátia!

Gina szorítok!!
tanulok tovább nagyon érdekes, csak ne kellene belőle vizsgázni.

Kép

Kép
rejo

Remélem nem tévedsz! Bár most nagyon tutira megyek
Vendég

Rejo!
Ha ugy érzed nem emléxel semmire..akkor te már mindent TUDSZ!!! nyugika
Vendég

Sziasztok!

Nóráknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Mamint, én is metre tippelek, időbe tellik még megszokja a szervezeted a normál adagot. De azért mindenképp látogass meg egy dokit. Próbáld meg a munka körüli dolgokat ne haza vinni, tudom néha ez lehetetlen, de muszáj! Én is nagyon kivoltam tenap, de ma reggelre helyre rázódtam. Ha vki csúnyán viselkedik veled (nem akartam durvább kifejezést használni) akkor az az ő baja. Ha neked tiszta a lelkiismereted és egyenes voltál azzal a bizonyos személlyel akkor nincs min enned magad. Undorító dolog a 2színűség, de sajna rengeteg ilyen ember van! Nem szabad vele foglalkozni.

Dimet, borzalmas ez a doki! Pénz, pénz, pénz! Most akkor nem is mész vizeletre és vérvételre?

A hőm még mindig lent. Dobok egy görbét! Szerintem a HSG zavart be, és azért nincs pé.

Kép

Kép
apple

És képzeljétek..van egy békás gyűrűm...hogy idecsalogassa a gólyát :lol:
Vendég

Ginuska!

Két ikresünk lesz egyszerre???? :wink:
Jajj! Annyira szorítok, h. szép házassági évfordulótok legyen!

Rejo!

Akkor a Kínai Népköztársaság és India (beleértve a teheneket is! :lol: ) teljes éves termését neked holnapra!!!!
Reggel már ne vedd elő a könyvet! Csak bezavar és olyankor már nincs mit tanulni!
Meg neked már nem is kell!!!!!!!!! Tudsz mindent! :wink:

Dimet!

Vizsgálatokra a körzeti is ki tud írni!
Jó, h. írásban nem figyelmeztet, v. alá nem irat veled egy megállapodást, h. tudomásul vetted a tarifáját! Kinyílik a bicska a zsebemben! :evil:

Hüvely leoltásod megvolt? (Streptóra)
UH már tényleg csak a végén lesz. De ilyenkor már nem is nagyon lehet látni semmit a babából, mert szegényke alig fér el. Épp tegnap néztem vissza a videókat. Az utolsón már annyira össze volt csomagolva, csupa kéz, meg láb volt mindenütt! :lol:

rambóka

Ja igen Dimet, közöld a dokival, te Dr-nő vagy, nagyon okos nő, megérted amit mond!

mellesleg az Uh azért ne legyen nagyon a végére halasztva, mertha megszülsz a 37. héten úgy jársz mint én domival, nem volt 3. trimeszteri Uh-m, ott izgult a doki mekkora lehet domi feje, átfér-e majd...második szülésnél ez már nem téma, ahol egyszer egy baba átfért...ott már átfér akárhány.

Rambóka nekem reggel a vázlatokat át kell néznem. az aprókba már nem megyek bele.

még mindig tanulok.

Kép

Kép
rejo

Rejo, sok sikert a vizsgához!

Kép
apple

Rejoka drága!

India és Kína versenyt sz.rjon ma NEKED! :lol:

Megy a drukk ezerrel! :wink:

Csóközön Mindenkinek és holnap már péntek! Kujvájapéntek! :lol:
Vendég

Akit érint......

Kép
Vendég

Rejo!

Egy hatalmas nagy kalappal! :D

Nekem meg tegnap lecsiszolták az egyik szemfogamat, mert kell koronát rakni rá. A szájszerkezetem ezáltal olyan lett, mint egy masszív alkoholistának, akinek kicsit kiverték a fogát a kocsmában. :)
Tegnap már gondoltam rá, hogy festek egy kis monoklit ide-oda, napszemüvegben járok egész nap, így megúszhatom a keresztkérdéseket, hogy miért is vagyok egyfogú. :D Ver a férjem és kész. :D:D:D:D:D:D

Itt szépen süt a nap, tök jó kedvem van tőle! :)
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

jaj, csajok azt hittem este,hogy szülök....ez mostmár így lesz???? arra keltem fel,hogy görcsölök rohadtul. próbáltam relaxálni, meg iylenek. de nem múlt. aztán elmúlt. figyeltem mikor jön megint. errefel 5 perc múlva megint. na, mondom fasza...aztán elmúlt. és nem jött megint :) pffff....... :) de nem röviden, hanem hosszan görcsöltem. na, mindegy. pénteken bemegyek a kórházba és szétnézek szülésznő ügyben.....

rejo, ma van a vizsga!!! nagyon szorítok!! csak ügyesen!!! majd írd meg milyen lett!

nekem a szombat délelőtt a jó. ki jön??? és hova megyünk?????

ja, azt írtam,hogy kérdeztem a dokimat, a fájdalomcsillapításról....közölte velem,hogy úgysem értek hozzá...én meg közöltem,hogy fájdalomkutatással foglalkozom. nem szeretek kérkedni, de kapja be :lol:

gina, a békás gyűrű szerintem hatásos lesz. ha beválik, akkor itt mindenkinek add meg,hol lehet ilyet kapni :)

zsizsik, tegnap nem jelentkeztél. kutyus?? megérkezett???

niki, mi volt a dokinál??? allergiád?

kavics, szerintme is okos ötlet kicsit később menni uh-ra. be tudják ám paráztatni az embert, ha nem látszódik még szívhang. vagy kettő :lol:

mindenkinek szép napot!!

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?