Sziasztok,sajnos csak most tudtam jönni.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat és tanácsokat. Megpróbálok név szerint is válaszolni, ha valakit kihagynék, bocsánat érte.
Orsoly,
tudom, hogy mondhatom a védõnõnek, hogy nem adok neki mást, nem is ez zavar, hanem a feltételezés, hogy nem lesz elég a tej...úgy elbizonytalanított.
De Ti mindig megvígasztaltok
, ezért is írtam Nektek.
Kryss,
kicsit én is megkönnyebbültem, hogy "csak" ciszta, de a dokit azóta sem mertem felhívni.
Igazi nyúl vagyok.
Minden esetre jobb szeretném, hogy amíg szopik Bence ne nyúljon hozzá, ha csak nem muszály.
Szopi ügyben köszi a bíztatást!
Sasha,
épp azért bántott a dolog szopi/tej ügyben a védõnémtõl, mert nem volt eddig ilyen, SÕT nagyon is segített az elején, hogy beinduljon a tej és szopizzon Bence.
Segített mellre tenni, fejni a mellemet, õ tanácsolta, hogy szedjek Urtica Urenst, stb. Szóval sokat segített, ezért ért derült égbõl villámcsapásként, a mostani hozzáállása.
A ciszták a ball mellemben vannak, ami sajna eddig sem kellett annyira Bencének és nem is szuperált olyan jól, hát majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok...
Mostanában egyébként nem szopizik rendesen az én drága fiam
, van, hogy csak 4 óránkét eszik és van, hogy akkor is csak alig...nem tudom mi van most?!
Panda,
köszi a bíztatást Neked is szopi ügyben.
Köszi a gyümifagyasztós tippeket is, ha lehet a többit e-mailben küldd el, elõre is köszönöm.
fules7@freemail.hu Forti,
köszi Neked is a bíztatást szopi ügyben, remélem igazatok lesz és minnél tovább csak tejet kap az én csillagszemûm.
Zulu,
köszi Neked is, remélem nem kell rászorulnunk az egy mellbõl szopira, de ha mgis, hát legyen úgy csak tartson sokáig.
A cumis történeted nagyon tetszett! Hiába, úgy látszik a gyermekeid storyjai örökké örömforrásaim lesznek, mindig meg tudnak nevettetni
. Köszönet érte elsõ és másodszülöttednek.
Szilcsike,
részvétem a mellciszta mûtét miatt. Én most reménykedem, hogy egyenlõre, amíg szoptatok békén hagyjuk, és csak aztán kell, ha kell mûteni. Holnap tervezem felhívni a dokit, aztán okosabb leszek. Köszi, hogy leírtad mire számítsak.
Kataa,
köszi Neked is a gyümik listáját.
Jól vagytok? olyan rég nem beszéltünk...sajna Bence elég nyûgös mostanában, szinte semmi idõm rajta kívül semmire. Tény, hogy ha meg elalszik napközben véletlenül én is vele tartok.
Ilke,
köszi a drukkot ciszta ügyben.
és a bíztatást a szopival kapcsolatban. Örülök, hogy Nekted sikerült 6 hónapig csak szoptatni, gratula.
Köszi a gyümik listáját is.
Gratula Lilinek a mászáshoz!!!
Manó,
köszi a drukkot ciszta ügyben és a biztatást a szopival kapcsolatban.
Húúúúú, jó hosszú lettem, de remélem Mindenkinek sikerült megköszönnöm a segítséget, annyira aranyosak vagytok!
Talis képeket is meglesetem, gyönyörûek a gyerkõcõk GRATULA hozzájuk!
Timici