Új privát üzeneted érkezett!

Nekem nem való az internet. Odaégett a rizsem...Kép

Judy
Judy (fodroczy)
 


Judy!

Bármelyik bababoltban! Mi a Megatoys-ban vettük, de van a Brendonban is, sõt még a jobb játékboltokban is, pl az Árkádban ami az aluljáró szinten van játékbolt. Ilyen mûanyag kis táskában vannak. de más típusú textil könyveket is lehet kapni, én már sokat láttam, sõt azt hiszem még valamelyik ilyen nagy áruház (talán Auchan, már nem emlékszem)játékrészén is láttam. Ezek ilyen kis alakú, kb 5-6 oldalas könyvecskék, színesesk. Mondjuk ahhoz képest elég drágák, 2000-2500 Ft körül általában.

Ma állítólag hozza fényképész a fényképeinket Emmáról!!!

Kataa! A tieitek milyenek lettek, nem is írtad.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Ilke

Azt hiszem 10 angol font, ami nem tul olcso, olyan 3800-3900 Ft korul van, de ha azt nezem, hogy a textil konyve, amit Mano is vett 2500 es fele akkora akkor nem is veszes. Meg az nem zorog...Kép Nekunk is van olyan is, a mienkhez kismaci van es magaban a konyvben is az a kismaci szamol minden oldalon.
Egyebkent nem gond, a baratnom imad vasarolni...foleg gyerekeknek, mar haromszoros keresztmama, ugyhogy gyakorolja is....
Nagyon ugyes Lilike!!! Gratulalok!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 

 
 

Zulu, Mona,
Hát, nem lehet könnyû 2 gyermekkel. Én el se tudom képzelni, de hát majd csak menni fog valahogy...

Ilke,
Gratula Lilinek!!!!!

Solymit is megihlette a tali: azt csinálja, hogy hasról átfordul félig ülõ helyzetbe, ott aztán maga alá szorul a lába, és nem tud mit csinálni, csak nyöszörög. Aztán kibillen valamelyik irányba.

Zita
parazita
 


Hello
Panaszkodni jöttem. Képzeljétek, tegnap éjszaka az én kislányom összesen 3 órácskát birt aludni, azt is négyszeri felkeléssel. Nem fájt neki se a foga, se a hasa, egyszerûen játszani akart. Dumált nekem ezerrel, meg bújt nagyon, de aludni, azt nem. Összeesem a fáradtságtól. Drága férjem fel se kelt velünk éjszaka, de pont most mesélte el a barátainak, hogy milyen rossz éjszakája volt, úgyhogy õ most ledõl aludni........... És persze most alszik. MINDEN FÉRFI ILYEN?????????? KépKépKép

Szilcsike
szilcsike
 
 


Sziasztok!

Mostanában elég sokminden van, ezért nemnagyon tudtam jönni. Zsófi szépen fejlõdik, simán oldalra gurul jobbra-balra, sokat kacag, gõgicsél, gurgulizál, mindent a szájába vesz.
Sajna nem tudtam a talira menni,( kocsi nem volt,kengurut utálja, ) de a képeket most nézegetem. Annyira érdekes, mert mindenkit teljesen másképp képzeltem el.

Olyan édesek a babák!!!!!

Ilke, Lili még mindig gyönyörû!!!! Édes a csíkos szerkójában a kis fogaival.

Édes Levi ahogy kutyázik!!!!

Judy, Gergõ is egy tünemény, mintha az én Zsófimat látnám, az õ keze is állandóan a szájában parkol.

Gomb,
Úgylátom Lilinek volt egy kis néznivaló, jó hosszú babó.

Nem tudom kié, de nagyon tetszik a halacskás játszószõnyeg!!!!Zulu, talán a tiétek? Anna hogy bírta a talit?

Édes Elõd ahogy a zokniját lehúzza, és jó látni ,ahogy ácsorog!

Anna és Lili együtt is szupi.

A csúcs Julcsi, Levi és Nátán, ez a 2 kép szenzációs!!!!

EGyszerûen minden baba édes, fõleg így együtt.

A májusi talira már tényleg szeretnék menni mindenképpen.

pusz
Brokkoli és a 4 hÓnapos Zsófi
brokkoli
 
 


Ilke, nyuszi gratula az ugyes lanykakhoz.Kép

Kataa en lehet vevo lennek egy kengurura, pont most filozok rajta, hogy vegyek-e. Meg apaval nem beszeltem, de azert erdekelne.Kép

Szilcsike igen! Az enyem meg se rezdul ejszaka, ho bombizik a gyerkoc, reggel meg elhesseget, amikor mondom neki, hogy odaadnam neki a fiat amig elmegyek mondjuk wc-re. Az ok: o meg nem aludta ki magat.Kép Igaz, o 12-14 orakat melozik minimum.Kép

orsoly

Ps nem tudom megnezni a talis kepeket a Westendben, mi lehet a baj?
orsoly
 
 


Orsoly
hogy-hogy nem tudod megnézni? vársz eleget hogy betöltse a képeket? elég sok van, úgyhogy várni kell egy kicsit.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Köszönjük a gratulákat a mászáshoz! Ma sem tétlenkedik a leányzó, egyfolytában próbálkozikKép.

Gömb,
Hogy tudom eljuttatni neked a tartozásom? Ha megírod merre laktok, szívesen elviszem.

Beszti,
Ti merre is laktok? Ha megyünk arra felé szívesen beadom neked is a barit.

Forti,
Tegnap még volt egy mutatványa, apa hasára támaszkodott és teljesen kinyújtotta a lábait, gyakorlatilag majdnem álltKép. Most gondolkodom rajta, hogy tegyük le teljesen az ágyat? Nektek már le van téve?

Ági,
Múltkor kérdezted, hogy finom-e a cékla, burgonya, alma kombináció. Tegnap fõztem egy jó adag céklát, aztán ma össze turmixoltam egy fõtt krumplival, meg egy almával, és bevallom õszintén, hogy nekem nagyon ízlett. Ami picike megmaradt, azt bizony én kikanalazgattamKép.

Kataa,
Nem tudom lehet-e a babáknak zöld teát adni. Talán inkább kamillát.
Szerintem egy használat után még nem dobjátok félre tejesen a kengurut, mert lehet, hogy csak egy nyûgösebb napja volt Alexnak, vagy tényleg csak a sok ember, hangzavar rémítette meg. Álltalában szeretik a babák a kengurut, Lili is imádta, míg bírtamKép.

Nyuszi,
Ok, akkor elõre is nagyon köszönjük a könyvetKép.

Szilcsike,
Mi az elején felváltva keltünk fel a férjemmel. De egy idõ után rájöttem, hogy jobb ha én kelek fel hozzá, mert úgyis tejcsit akarKép. Aztán másfél hónapos korára leszokott teljesen az éjszakai ébredésekrõl. Hát a férfiak már csak ilyenek, az enyém is nagyon szeret aludni és jajj annak, aki megzavarja abbanKép.

Orsoly,
Próbáld azt, hogy az egér jobb gombjára kattintasz és ott a kép megjelenítését kiválasztod. Ez nekem mûködni szokott, ha valami nem akar megjelenni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Forti most mar sokaig fenn vagyok, nem tudom miert nem jonnek le. De kiprobaltam Ilke tanacsat es az muxik. Koszi IlkeKép Bar kicsit nehezkes, mert mar Forti kepeitol nem jon le, igy jol elvoltam vele egy darabigKép

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly!

Most nagyon sok kép van benne, ráadásul nekem az elsö 6-8 elég nagy méretü, ezért lassan töltödik (utána már még kisebbre vettem a méretét, azok már gyorsabban lejönnek).
Direkt kitöröltem a memóriát utána, hogy lássam mennyi idö alatt jönnek le, hát sajnos tényleg lassú, de akkor már nem tudtam rajtuk változtatni. Ezért bocsi... Az is elöfordult, hogy a képek helyére kis piros keresztet tett, mintha nem tudná letölteni öket, de jobb gomb "Show Picture" parancsra ez is megmutatta.

Ilke!

Köszi!KépKép
Hát felénk biztos nem jártok, mert mi Szigethalmon lakunk. Viszont a párom Budán, az 1-es villamos végállomásánál dolgozik, ugyhogy övele tudtok találkozni valahol, ahová meg tudjuk beszélni.

Panda!

Köszi a kiegészitéseket a dokinénihez. Bár nekem is teljesen ugyanezek voltak a tapasztalataim.Kép Csak mivel konkrét akkor még nem hangzott el, ezért nem irtam bele.
Igaz, szerintem most rólam mindenki azt hitte, hogy minden szuperül megy, amilyen határozott vagyok, és soha senki nem kérdezett rá (se védönö, se dokinö), hogy hogyan is eszik és miért ugy.
Lehet, hogy megérzik, hogy rájukboritanám az asztalt (persze csak jelképesen, és az én szerény, jólnevelt modoromban), ha hülyeségekkel kezdenének el traktálni?KépKépKép
Igaz, azt is tudtam, hogy itt a környéken senki sem fog tudni nekem segiteni szopis kérdésben, és ez viszont nem volt jó érzés...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ilke
Tök ügyi Lili manó. Szerintem tegyétek le teljesen az ágyat, a miénk már lent van egy ideje. Levi a rácsba kapaszkodva próbál felállni, immel-ámmal sikerül is neki. Kép
Mire észbe kapok, hogy már tud mászni, addigra már állni fog. Ma bebarangolta az egész szobát, minden áron ki akart mászni a konyhába, mindig az ajtóból cipeltem vissza.
Tiszta édesek ahogy a kis csöpp méretükkel, komótosan apró "lépésekkel" haladnak elõre. Én nagyon élvezem, fõleg amikor tolatva le akar ülni és nem nézi mi van a háta mögött. Ma pl. a kisautójára (ami majdnem akkora mint õ) ült félig rá, ott egyensúlyozott hogy ne boruljon fel. Kép

Lányok aki BEBA 1-et ad a babájának leírná nekem a doboz hátoldalán található adagolást? Mert már elfelejtettem, és kéne az egyik ismerõsömnek, mert õ pedig kidobta a dobozt.
Köszi.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Orsoly
Édes a kisfiad nagyon!!!! Kép Végre megnéztem az albumotokat.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


nyuszi!

Az az a könyv! Én is néztem a kismacisat is. A miénkben a kislány mesél arról, hogy mi lesz ha nagy lesz.Kép

Milyen az a zörgõs könyv??? Tiszta kiváncsi lettem!

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok
Megjottunk az uszirbol.Hu eleg nagy macera es a mindent vinni es semmit nem elfelejteni.Az elso fel orat nagyon elvezte, nagyokat rohogott, az utolso negyedoraban meg a ferjem ( aki vele volt a vizben en meg kint a parton)kiadta parszo es akkor megnyugodott.Az oktatao nagyon kedves es segitokesz.Alex egyaltaln nem felt a viztol ha az arcaba ment vagy lemerult.
Utana mar jo faradt volt es meg ott megetettem de azt mar aludva csinalta; )))

Mano
Megvannak mar egy hete, apa megigerte hogy ezen a hetvegen bescanneli,majd ragom a fulet.Nagyon jok lettek,majd mindegyiken vigyorog mint a tejbetok.
Na akkor Emmanak bejon ez a konyv.Alex most egy patchwork labdat imad mindig rohog neki,ki tudja miert; )))

Judy
Hat ez az hogy itt ha kiviszem eleg sok heylen van hangzavar.En nem birom el a kenguruban csak a ferjem ragaszkodott hozza,hogy vegyek mert majd hasznaljuk.Talan majd anyueknal a jo kis videki csonben megegyszer kiprobaljuk.

Orsoly
Beszelj a kispapaval mi meg meg kiprobaljuk es ha nem nyero akkor el az ajanlat,de az arat nem tudom mert tavaly vettem.Valaki tudja mibe kerul alt egy kenguru????

Ilke
A nyug biztosan nem mert nem szokott,inkabb a sok ember.Sokszor engem is zavar hatmeg egy ilyen kis babat.

Forti
Nekem sincs mar doboz de tutihogy egy kanal tapszert 30ml vizzel kell felengedni es akkor ertelem szeruen no a mennyiseg.

Agi
Ti mikor voltatok????

Kataa es a nagyon faradt Alex

Kép
Kép
kataa
 
 


Forti: a Beba 1-et ugyanúgy kell adagolni mint a 2-t Kép Egy termékcsalád, ugyibár Kép

Juli is leskelödhetett a talin, mert egyre többször ül fel a hintázásból, és tök profin hintázikKépKép Nagyon édes, ahogy vigyorog közben. Próbálkozik a kutyázással is, már néha kinyújtja a lábát. Gyakolorja a Nátán-féle orronállást is, föleg hason fekve KépKépKépKép

Enyém képekre még kicsit várjatok, mert még csak ma töltöttük le a gépröl, és még fel kéne rakni a tar.hu-ra.
Most megyek IQ-harcolniKép

Jó éjt mindenkinek.

Ja: Kataa: szerintem nem lehet a babáknak zöld teát adni, mert van benne egy érdekes hatóanyag, amit most persze nem tudok hogy mi az. De megpróbálok utánanézni.

zsani
zsani
 
 


Sziasztok!

Hát mégiscsak lepucoltam az ablakokat és kimostam a függönyöket is. Szerencsére apája segített, kivitte Gergõt sétizni, de hamar bejöttek, mert rossz idõ volt. De utána még alukált a babakcsijában tovább a gyerkõc.
Persze ahogy végeztem, szakadni kezdett az esõ, de sebajKépMindig röhögtem azokon, akik esõben mostak ablakot.

Manó!
Köszi, akkor majd lehet, hogy beszerzünk mi is ilyen kis csodakönyvecskétKép

Szilcsike!
Fel a fejjel! A férfiak bizony szeretnek durmolni, nálunk is jöhet az alvás bármikor, még délelõtt is képes a férjem visszabrumizni egy kicsitKépnekünk is volt egy ilyen éjszakánk, amikor éjjel 2-tõl másnap délig nem akart aludni a fiam, igaz akkor az idegen hely zavarta meg, szerencsére itthon jó alvó éjjel.

Brokkoli!
KöszönjükKép Egyébként minket milyennek képzeltél?Kép

Forti!
Én csak a Beba Ha-t ismerem, ott is 30 ml 1 kanál a szabály.

Kataa!
A Camponában voltatok úszni? Most, hogy rendbe jött a Gergõ bõre, én is szeretném majd vinni úszni. Az közel is lenne hozzánk. Bár állítólag itt Érden is van, legalábbis a Kismamában láttam, Ficánka uszi. Ezt ismeri valaki?
Rendbe jött már a hajad? A mostani Nõk lapjában van egy cikk a hajhullásról, bár még nem olvastam el.

Na eldugulok, lassan fürdünk. Hát igen, a héten nálunk is eljött az az idõ, hogy egyedül fürdettem a babót, focimeccs és társai miatt. De azért jól boldogultunkKép

Pusz
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)
 


Sziasztok

Keszen van az album...Kép

Mi van, mindenki IQzik????

Mano

Ez a konyv attol zorog, hogy textilbol van es szerintem ket textil koze valami zorgos anyagot varrtak. De ugyanolyan szines mint a macis kkonyv, csak minden oldalon allat kep van, a nevevel angolul, meg kilognak belole dolgok, mind pl. a lonak par szal zsinor a farka, vagy a kacsanak egy sipolo muanyag szarnya van...Kép


na jo ejt

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!Kép

Remek idõ volt maKép.

Ilke,
nagyon ügyes Lilike!Kép

Zita,
hidd el, megoldodKép. Belõlem eddig soha nem ismert tulajdonságaimat sikerült kihoznia a két kölöknek. Ma pl. arcizmom sem rándult, mikor a fürdõszobába lépve elsõszülöttemet a WC fölé görnyedve találtam, és épp Anna cumiját áztatta a klotyóban. Angyali mosollyal közölte, hogy "jemosom Anna csumiját, mer leesett". Szó nélkül elkoboztam, és csak annyit mondtam, hogy elviszem megszárítani. Mert ugye elsõ a ded lelkivilága, Õ tényleg segíteni akartKép.
Solyminak gratu a féligüléshezKép!

Brokkoli,
kár, hogy nem tudtatok jönni a taliraKép. Anna nagyon élvezte a sok baba társaságátKép, majdnem végig maradtunk, csak mikor már nagyon mélyeket pislogott, akkor indultunk haza. Játszószõnyeg a miénk, egy foltvarró lány csinálta, én csak az anyagot adtam, pontosabban a kiscsaj falvédõjébõl maradt meg, és így hasznosítottukKép. Anna imádja, van rajta csörgõ fülecske, meg zörgõ lepke, meg mindegféle izgalmas cucc.

Judy,
Anna is jobban alszik kint, babakocsiban. De idõnként azért a kiságyában altatom napközben is, hogy megszokja, és ne járjak úgy, mint Malackával, akit a kiságy látványától is vert a víz.

Orsoly,
meglestem Lackó albumát, nagyon jó hapsiKép!

Zsani,
Julcsinak is gratu a kutyázáshoz, a hintázáshoz, és az orronálláshoz. Neked meg a tündéri kiscsajhozKép!

No, megyek, összenövök egy kicsit a ciciszippantóval.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem nagyon szoktam a forumhoz hozzászolni de most szeretnék egy kéréssel fordulni Hozzátok.
Szeretnénk a Babócánkat Andreát úszásra vinni.
Olvasgatom, hogy mások is hasonló helyzetben vannak.
Szeretném, hogyha akinek vannak élményei egyes baby uszikkal azt megosztaná velem/velünk. S végre egy helyen látnám a véleményeketKép)
Pl. Hol van, milyen mély a víz, milyen a víz tisztaság, milyen hõfokú a víz, milyen idõpontok vannak, milyenek az oktatók, milyen a gyermekek kedve egy ilyen úszáskor, milyen hosszú egy úszásóra, milyen körülmények vannak - öltözés, tusolás, gyerek szempontból- stb. Szóval minden olyasmi érdekelne ami Nektek is eszetekbe jutott akkor amikor a Gyermekeiteket vittétek elõször egy ilyen helyre.
Köszönettel: Picus és Andika 4,5 hó
Picus
 


Sziasztok!

Hát a Petra csütörtök óta nem eszik. Hétfõn elviszem az orvoshoz. Ma is úgy volt, hogy lefekvés elõtt fejtem egy kis tejet és azt kanalaztam a szájába. Csak azt nem tudom, hogy miért nem éhes. Ma is az úszás után megpróbáltam megetetni de csak üvöltés lett a vége. Engem már az sem érdekel ha nem szopizik csak egyen már valamit.

Nyuszi
Mikor elmentél már nem kellett sokat várnom 17.45-kor jött a párom.

Dió, Rit
Annyira örülnék ha eltudnátok küldeni a szakdolgozatot, sokat segítenétek vele. Van már csomó anyagom mert az egyik barátnõm anyukája a Környezetvédelmi Minisztériumba dolgozik. Meg gondoltam arra is, hogy elmegyek a könyvtárba és ott is megnézek párat. Tényleg annyira jó ez a net ha valami problémánk van vagy infora van szükség mindig kapunk rá válasz vagy segítséget. Elõre is köszönöm.

Rit
Akkor szóljál valamelyik ismerõsödnek, hogy járjon az uszikba fényképezni. Szerintem lenne rá igény. Én is mondtam már a páromnak, hogy miért nincs itt fotós pedig ez nagyon jó vállalkozás lenne. Majd vállalkozunk mi.

Panda
Akkor ezek szerint én is jó helyen dolgozom mert nekem is mindig megmutatták a bevallást és szerencsére mindig jól vonták le és nem kellett befizetni.

Gumicukor
Boldog 9 hónaposságot Daninak!

Orsoly
Igen azt a receptet csináltam amit Kryss leírt. Színezheted tojásfestékkel ez nekem most jutott az eszembe amit csináltam az még nincs színezve. Én is csinálok még mert jó ajándék a nagyszülõknek is.

Kryss
Örült neki az apa nagyon és ki is tette a polcra.

Forti, Beszti
A Petra is azt csinálja, hogy mikor már alszik egy jó ideje annyira keservesen felsír, hogy még a kezembe is nehezen nyugszik meg de utána meg mikor visszateszem akkor egybõl alszik tovább. Nem tudom, hogy ez mitõl lehet. Lehet, hogy fáj valamije?

Gumicukor
Ne keseredjél el a képek miatt. Mi is múltkor fényképeztünk és csak egy kép lett belõle jó és annál is a kis arca homályos. Ez olyan gép amivel a víz alatt lehet fényképezni? Mert mi a hagyományos gépet tettük bele egy tasakba és úgy csináltuk a képeket, a férjemen meg búvárszemüveg. Megkérdezem majd, hogy hol vették a tasakot akitõl kölcsönkaptuk.
Biztos jó lesz majd a Balatoni nyaralás mi Földvárra megyünk. Én is gondoltam, hogy veszek kis medencét és kiteszem majd a kertbe.

Pszi
Jobbulást!

Kataa
Nekem szerencsém volt mert nagyon segítõkészek voltak a kórházba a szoptatással. Én már szerintem rég feladtam volna. Akkor ti már soha sem jöttök a talira?

Ildikó
Köszi akkor megnézem a só-gyurmás topicot.

Sasha
Akkor ne adjál neki több banánt, biztos attól nem tud kakilni. Írtad, hogy van mikor megevett egy egészet szerintem az elég sok.

Most megyek visszaolvasok mert csütörtök óta nem volt idõm és a talis képeket is megnézem.

Ági
petra2
 
 


Orsoly,
SzívesenKép.

Beszti,
Ok, majd írd meg, hogy mikor lenne jó a párodnak, és akkor elugrik a férjem.

Menta,
Írtam egy levelet a HírTV-nek. El is küldtem nekik és Ibolynak is.

Forti,
Nagyon édes lehet Levi ahogy így ügyesedikKép.

Nyuszi,
Apát el se lehetett robbantani a TV elõl, de most boldog, mert elégedett az eredménnyelKép.
Megnéztem Emi képeit, annyira édesKép! Nagyon hasonlít a papájára.

Zulu,
Édes lehetett a segítõkész bátyó a cumivalKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ági,
Szerintem is vidd el dokihoz Petrát, kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok

Kicsit hülye vagyok mostanában, a beba adagolását akkor én is megnézhettem volna, mert ahogy Zsani írta a 2-esen is rajta van. Csak hát a tyúk eszemmel az elsõ nem jutott eszembe. Kép De köszi mindenkinek.

Ági
Levi már hála istennek 3 napja (mióta tud mászni) nem sír fel éjjel, múlt hét szombattól csütörtökig csinálta, és azóta semmi. Szerintem nem fáj semmije. Ahogy beszélgettünk a talin, kiderült hogy Zsuzsa Elõdje is csinált ilyet, sõt Zsani Julcsija is, tehát ez valami szakasz lehet a babák életében (ahogy sétáló partnerem magyarázta Kép Kép ).
Egyébként Levi sem nagyon akar enni, fõzeléket és gyümölcsöt egyáltalán nem fogad el, vagy ha igen akkor max. 3-4 kanállal (pedig õ már ebédre csak fõzit, gyümit kapott és 200grammokat evett), a tápszerbõl szintén nagyon keveset eszik, a korábbi 200-250 ml helyett reggel pl. 12 óra alvás után kb. 160 ml-t eszik. Õ is most 3 hét alatt 10 dkg-ot hízott csak, de a doki nem mondott rá semmit.
Petrát szerintem is vidd le az orvoshoz.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Jo reggelt,
Kepzeljetek Alex tegnap maatol aludt el a kisagyban percek alatt,olyan jo volt!!!!

Zsani
Megkosoznnem a ha utananeznel,ok akkor nem fogok neki adni.

Judy
Igen Camponanal a Muv Hazban.Nekem tetszett,bar eleg sokan voltak az oltozoben az elejen es a vegen de az uszi eleg nagy es mindenki elfert.
A viz 32C,Alexet elotte itthon szoktatauk a hidegebb vizhez es frocskoltuk az arcat.Nem kell mas mint egy igazaolas a dokidtol hogy egeszseges es egy biziklis nadrag fele,de azt ott is lehet venni.
A hajam kezd nemi pozitivumot felmutatni hullasilag,marcsak hajmosaskor jon ki nagyobb mennyiseg a napi fesulkodesek mar nem veszesek.
Majd megnezem a cikket a Nok lapjaban.

Zulu
Talan azert is knnyeb a masodik babaval mert tudod mik azok a hibak amit nem szabad elkovetni,nem??

Agi
Hat remelem majd megyunk azert valamikor mi is talira.
Petra fogy is vagy csak nem eszik???Mindenkepp vidd el szerintem is,csak tudnak valami okosat mondani.

Gomb
Hivlak ma!!!!Megyunk a konyvert.

Na megyek mert indulunk kirandulni: ))
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


sziasztok
bocsi hogy eltüntem de pénteken valamiért nem tudta elküldeni a gép az irásomat tegnap meg apáztam .

Tali
szerencsésen haza értünk petike az egész utat végig aludta csak a metro végálomásnál kellt föl Kép apának elmeséltem hol voltam meg menyi baba volt kicsit csodálkozot Kép .

Beszti
nekem se jött be néhány kép csak egy kis piros x de hiába probáltam az általad leirt modszer se segitet Kép de ami bejöt az nagyon jo voltKép.

ILke
köszi szépen hogy lefénymásoltad a cikkeket és elhoztad köszönöm. Nagyon tetszetek a képek különösen az amelyiken öszevan gabalyodva lili és petike Kép .


Ági
sajnálom hogy még mindig nem eszik rendesen petra babaKép talán a doki mond valamit vagy adrá valamit .

Pusz Csics és petike
csics
 
 


Sziasztok!

Kataa!

De jó, hogy Alex ilyen vigyori a képeken. Emma valószínûleg mindegyiken komoly, még nem tudjuk, tegnap nem értek ide vele.
A jövõ héten már mi is megyünk végre úszni, csak nálunk én leszek a vízben Emmával.

Nyuszi!

De jópofa lehet az a könyv!!! Emma is imádja a zörgõs dolgokat. És miért nem lehet ezt Magyarországon kapni?Kép
Szerintem egyébként tényleg mindenki IQ-zott! Mi is a férjemmel, de nekem rá kellett jönnöm, hogy az elmúlt 7 hónap intenzív agytevékenység nélkül betett nekem.Kép A számolásos részben nagyon lassúnak bizonyultam, és mivel jelentõs része számolás volt, így az IQ-m is igencsak átlagos lett. Mondtam is a férjemnek, hogy a gyesen lévõknek korrigálni kéne +10 ponttal az értéket.Kép Vagy csak én lassultam le ennyire?

Picus!

Mi a jövõ héten kezdjük, úgyhogy egyenlõre még nem teljes körû az információm.

Újhegyi uszoda, X. kerület:

Itt a vizipók egyesület tartja. Hétköznap: kedd és csütörtök ½ 6, 6, ½ 7 szombaton: 8, ½ 9, 9, ½ 10
Itt az a rossz, hogy nincs külön kezdõ meg haladó csoport, ez nekem annyira nem szimpatikus, viszont tõlünk 5 perc gyalog az uszoda, ezért kipróbáljuk.
6000 Ft/ 5 alaklom, de csak 1 felnõtt mehet be vele. A többirõl majd a jövõ héten beszámolok.

Ági!

Hogy hogy nem eszik? Szó szerint semmit? És inni iszik? Csak mert valahol valamelyik topicban olvastam oylat, hogy amikor jött a foga a babájának csak ivott pár napig, nem lehet nálatok is? Azért persze jobb ha elviszed orvoshoz.

Manó+emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Picus, az idõpontok enyhén zavarosak lettek, szóval:

kedd, csütörtök 1/2 6, 6, 1/2 7
szombat 8, 1/2 9, 9, 1/2 10

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Halihó!

UUUUUUUUuuutálom ezt a szeles idõt. Éjjel fél négykor felébredtem a szélre és csak hallgattam a férjem horkolásával együtt. Szerencsére a picurt nem zavarta, pedig sajnos az õ szobája mindig hûvösebb szélben.
Ma megyünk vendégségbe, remélem Gergõ jól fog viselkedni.

Zulu
Szóval a klotyómanó is cumizott?Kép

Kataa
Akkor tényleg jó hatása volt az úszásnak. Remélem mi is eljutunk, bár sajnos a párom suliba jár minden 2. szombaton.

Manó
Mi is IQ-ztunk, nekem nagyon tetszett, csak kár, hogy úgy elnyújtották a mûsort. Megvertem a páromat 3 ponttalKépDe hiába, mert õ már idõsebb nálam 8 évvel, így a végeredményünk hasonló lett.KépPedig az elsõ 40 kérdést csak a megoldásnál tudtam gyorsan megcsinálni, mert akkor még fürdetés volt.
Nekem nem volt gond a számolás, inkább a téri.

na pusz,
Judy és a brumizó Gergõ baba
Judy (fodroczy)
 


Manó: köszönöm a segítséget, mi is a X. kerületben lakunk. Igazándiból elárulhatom, hogy mi jártunk- kétszer voltunk eddig- a Robin Hotelben s kicsit elkenõdtem.
Az elsõ alkalommal nagyon jól érezte magát a gyerek, 32 fokos víz stb..
De most hétvégén már a víz 30 fokos volt- én most nem mentem be - de még a Párom is fázott. Azt mondta az oktató van amikor nem fûtik fel rendesen a medencét s az egy évesek se bírják a 29 fokos vízet. 30 ig még egyik sem nyávog...na de mi vagyunk 4,5 hónaposak. A gyerek nem sírt csak majd megfagyott.
A gyerek keze kékre fagyott az óra végére már több mint a fele csoport a melegedõben ült.

Én nagyon szeretném, ha a gyerek élvezné az uszodát és nem kényszernek vagy valami rossznak - lsd. hideg a víz, ha a Párom is fázott a 86 kg-jával akkor szegény gyerek a 6 kg-mal - tapasztalat maradna meg benne. Mi is folyamatosan hûtöttük az Andinak, de azt mondta az oktató hûtsük még lejjebb. Azért az otthoni fürdetést nem 30 fokos vízben szeretném !! A Gyerekeknél pedig egy fok is sokat sokat számít!
Picus
Picus
 


Beszti!
Én soha nem kértem a dokitól szopis tanácsot, adott magátólKép.

Ági!
Írtad, hogy Petra szopizni se hajlandó. Nem vagy véletlenül terhes? Mert ha igen, lehet, hogy a tej sem ízlik neki. Hiába kanalazod, akkor is ugyanolyan íze van.

Megyek ebédelniKép, most legalább rövid voltam.

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki hétvégézik.Kép De azt is látom, hogy rossz az idõ.Kép

Mi is itthon pihengetünk apával, Peti alszik, illetve, ha jól hallom, csak aludt.

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha szeretnék lassan egy következõ szopit - persze szép fokozatosan - másra kiváltani, akkor van arra valami szabály, hogy az melyik legyen? Konkrétan:
Peti szopik reggel 1/2 8-8 körül, 10 körül kis gyümölcsöt eszik, aztán 12 felé ebédel fõzit, ekkor már nem szopik, aztán délután 1/2 4-4 körül megint szopik, 6 körül kap egy kis gyümit, vagy joghurtot, és este, a fürdés után megint szopik. Meg persze éjszaka, többször is. Mivel én csak kb. egy éves koráig szeretném szoptatni, így lassan kiiktatnék még egy szopit. Logikusnak a délutáni tûnik, de ezt mindketten nagyon szeretjük. Viszont úgy veszem észre, hogy reggel már nem annyira igényli a tejet, nincs türelme szopizni. Csak nem tudom, mit adjak helyette reggelire, illetve, hogy a tejtermelésnek nem árt-e, ha csak délután, este és éjjel szopna. Szerintetek?

Forti!
Csak megnyugtatásul: Peti egy hétig nem evett semmit, csak tejet. Aztán egyik napról a másikra minden helyreállt. Próbálkozz joghurttal, neki az bejött, úgy vettem észre, hogy a hideg és híg dolgok azért lecsúsznak. Hogy miért volt, nem tudom, új fogat nem találtam, bár általában akkor szoktak ilyesmit csinálni, ha jön a foguk.

Na, megyek, mert tényleg felébredt.

Mindenkinek szép vasárnap délutánt/estét!

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Szilcsike,
Sok pasi (megkockáztatom: a legtöbb)ilyen...
Az én párom nagyon aranyos: eleinte soha nem kelt fel, mert úgyis szopizás volt (lásd Ilke), de mostanában sokszor nyûgizik Solymi éjszaka, és olyankor jópárszor elõfordul, hogy õ kel fel és altatja vissza. Reggel is sokszor képes felkelni a gyerekkel együtt és tisztába tenni (persze utána visszafekszik). Úgylátszik, én kifogtam a fõnyereményt... Lehet, hogy nem keres csilliárdokat és nem hiper-szuper manager, de nagyon aranyos és családcentrikus. Persze én is megteszek mindent, hogy amiben csak lehet, én is tehermentesítsem õt.

Zulu,
Ez jó Kép. Én már a második terhességet sem nagyon tudom elképzelni egy kis örökmozgó mellett, ha visszagondolok, hogy az elsõnél sokszor mennyire fáradt és/vagy nyûgös voltam. Persze ha az ember már ott tart, úgyis megy magától...

Ilke,
Lili tényleg teljesen átalussza az éjszakát? Ez valami szuper!!!!

Forti,
A BEBA-1 adagolása: 1 adagolókanál 30 ml vízhez.

Üdv:
Zita
parazita
 


Sziasztok lányok!

Hát....Nagyon rossz idõ lett a hétvgére, még a hó is szálinózott, és hog fúj a szél....Kép

Nem régen jöttünk meg egy "babazsúrról", Napsugár keresztszülei tartottak szülinapi találkát, nagyon jó volt, teli volt gyerekkel / 2hónapostól hétévesig / a ház!
Napsugár is jól érezte magát, annyi dolga volt...

Ági!
Hogy én is panaszkodjak egy kicsit: Napsugár sem eszik ezen a héten valami sokat. Szerintem a reggeli és esti tápszeradagjából tartja fenn magát. Napközben csak pár korty teát iszik és nagyon kevés fõzeléket, tejpépet.
Már kb. két-három hete nem hízik semmit, 7.10kg. De ha így folytatja, fogyni fog. Pedig már adok neki vitamint is. De attól sincs jobb étvágya. Ha már közelítek a kanállal feléje bömböl, rázza a fejét, és összezárja a száját. Kedden jön hozzánk a gyerekorvos, a múlt hónapban azt mondta ad még egy hónapot a Napsinak hogy hízzon, most nem tudom mit fog szolni????
Tényleg milyen jó azoknak az anyukáknak akiknek szépen eszik a babájuk!
Ja, és fog egy szál se, de nem is látszik semmi...
Lehet, hogy ezért nem eszik? De ez már elég régóta így van,
szerintem egyszerûen csak UTÁL ENNI!
Ez elég jó végszó volt!


Ildikó
ildikó
 
 


Manó: lehet kapni itthon is zörgös könyvet. Én a Brendonban vettem. Többféle volt, a miénk ovális, és hozzá van rögzitve egy telefonkagyló (Juli imádja). Kb. 3E Ft. volt.

zsani
zsani
 
 


Judy!

nekem a térbeli elég jól ment, a nyelvi nagyon jólKép, de a logikai számsoros része és a számolás csapnivalóanKép Egyébként nekem is tetszett. Mi a nyelvinél még ölben fogtuk Emmát, de utána átszállítottam anyukámhoz, õ nem IQ-zott, szegény Emma a végére elaludt anyukám vállán, úgy szállítottam a mûsor után az ágyába.Kép

Picus!

Én igazából úgy hallottam hogy 30 fok felé nem nagyon lehet vinni a hõmérsékletét a víznek, mert az már veszélyes a kórokozók terjedésében. Hát azért remélem találtok megfelelõt. És remélem nálunk nem lesz gond Emmával, és élvezni fogja.

Ági!

Hogy milyen igaza van Pandának!Kép Ez nekem eszembe se jutottKép Én meg csak a fogakra tudok gondolni. Lehet hogy te mész orvoshoz, nem Petra?Kép Na, azért nem akarom beléd beszélni.Kép

Zsani!

Köszi, akkor meg fogom nézni a Brendonban. Nemakarok béna lenni, de honna lehet tudni hogy az az a zörgõs? Meg lehet fogdosni?Kép Nincs valami márka ráírva?

Ildikó!

Emma nagyon jó evõ, és tényleg nagyon jó dolog. Viszont anyukám elmesélése szerint én is ilyen rossz evõ voltam, mint ahogy írod Napsugárról, azt mondja hogy bármit kotyvasztott nekem, én semmit sem ettem meg. teljesen el volt keseredve, de hát felnõttem, és hidd el a gyerkõcök tudják mi kell és mennyi nekik. Ha nincs semmi orvosi indoka (vérszegénység, vagy ilyesmi) akkor szerintem csak annyit tehetsz, hogy próbálod minél többfélével kínálgatni, hátha talál elõbb utobb olyat, amit szeret enni. Lehet hogy hülyeség, de miért nem adsz neki többször tápot pl, ha azt megeszi? Vagy azt is csak reggel meg este fogadja el? vagy ha a kezébe adsz valamit, akkor sem eszi meg? ha nem kanálból kínálod? Bocsánat, nem akartam okoskodni, hiszen szerencsére nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom, csak ezek jutottak eszembe.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Gomb,
Neked mikor és hol lenne jó, hogy odaadjam a tartozásomat?

Csics,
Szívesen.

Dió,
Hát tényleg a du-i szopi kiváltása tûnne a legjobb dolognak, de szerintem az a lényeg, hogy nektek mi a legjobb. Mi még csak napi 1x-i fõzizésnél tartunk, így gyakorlati tanácsot nem tudok adni, viszont én a következõ kajcsit uzsira illeszteném majd be Lilinél. Persze gondolom ehhez Lilinek lesz még 1-2 szavaKép.

Zita,
Hát, ha a reggeli peluscserét is bevállalja a párod, akkor tényleg tiéd a fõnyereményKép. Egyébként nekem is egyik fõ szempont a családcentrikusság.
Lili este 9-tõl reggel fél 6-6-ig alszik, akkor kajcsi, aztán szundi vissza, de néha ehhez nincs kedve, ilyenkor míg fel nem kelünk, magyaráz ezerrel. Szóval ilyenkor már mi sem alhatunkKép.

Mano,
Azt a fajta könyvet amirõl Nyuszival beszéltünk, itthon nem lehet kapni, én már rengeteg helyen kerestem. De vannak más nagyon jók is, viszont Lili ebbe szeretett bele teljesen, mit lehet ilyenkor tenni, szerezni kell egyetKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó, hogy nem felejtettetek el, Lányok!!! Kép Köszönjük szépen a gratulákat is!

Kataa,
A Rubinba járunk úszni, és M.nagyon imádja. Ez volt az elsõ alkalom, de nagyon bátor volt. A szeme elõtt lévõ játékot nem a kezével fogta meg, hanem belemerült a vízbe, és bekapta. Aztán mintha mi sem történt volna, feljött a víz felszínére, és játszott a zsákmányával. Büszke lehetsz Alexra, hogy ilyen nyugodt baba. Forogni-fogzani még bõven ráér. A kengurut még ne passzold el szerintem, lehet, hogy legközelebb már szeretni fogja. A zöld teában amellett, hogy egészséges, rengeteg a koffein, nem babának való

Forti, Ilke,
gratula a mászáshoz! A talin tanulták meg? Összebeszéltek?

Zulu,
már nem is emlékszem, milyen volt 1 babával. Valahogy tök természetes, hogy ketten vannak. Egyik szombaton elküldtem a Nagyot apucival a mamáékhoz, mert tavaszi nagytakarítást akartam csinálni. Hát tiszta hawaii volt egy gyerekkel! Mintha üdültem volna! Persze rettenetesen hiányzott a másik 2 pasi. Én még sose hagytam egyedül Krisztiánt a mamákra, el kellene kezdeni. Csak messze laknak, ha este meggondolja magát, nem tudok érte menni. Meg még elalváskor olyan anyás, az apja se tudja elaltatni, csak én kellek olyankor. A fürdetés azóta egyszerûbb, amióta együtt fürdenek. Így rövidebb ideig tart, de kétemberes. Nem hízás: ilyen alkat a kiscsaj, nagykorában milyen jól fog ez jönni neki! Nálam a Nagy az angyalka, a hszti az korral járó alapállapota neki is, de már észre se veszem. Most az állandó "Nem" mellett a "Most rögtön azonnal" mondatot hallom tõle a leggyakrabban, imádom. Mindent segít, a múltkor kivette a kezembõl a szemetest, "Anya gyenge nõ, Kriszi /ez õ/ erõs férfi".

Panda,
akkor kialvatlaságban kezet foghatunk. Nekem a Nagy szerencsére most már nagyon jól alszik, délután is 2 óra a minimumja, de 3-4 órát is durmol néha az éjszakai 11 órányi alvás mellé. Gyakran összességében többet alszik, mint az öccse. És a kajákkal hogy álltok? Ez az óraátállítás szerencsére nem okozott gondot, az õszi rosszabb volt.

Zita,
tök jó 2 gyerkõccel. Kihívás néha, de amikor látod öket együtt röhögcsélni, az minden nehézséget feledtet. Egyébként a 2. gyerek nem okoz akkora változást a család életébe, mint az elsõ. Megnézném Solymi mutatványát!

Szilcsike,
az és fiam és férjem ugyan ezt tette, bár tudom, ez nem vígasztal.

Ági,
vashiány nem lehet az étvágytalanság oka?

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté
 
 


Ilke!

Emma egyenlõre simán a textil könyvbe szeretett bele, és mivel a zörgõ dolgokat is szereti, ezért gondoltam hogy veszek én is. De nekünk jó lesz amit itt lehet kapni.Kép Énmár elõre félek majd a "kívánós" idõszaktól, Emmával nemrég voltunk a Mega Toys-ban, és tulajdonképpen mindent le akart szedni a polcokról! nagyon rámolós a lelkem.Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Manó!
Köszi a vígasztalást! És te most hány kiló vagy?
Igen, tápszert sajnos csak reggel és este fogad el, adnék én neki napközben is, de már rengeteget kiöntöttem a mosogatóba... Régebben minden kanalas evés után ivott még tápot, de már annyira megutálta, hogy csak reggel és este iszik.Kép
Hogy nem vérszegény-e azt nem tudom, lehet hogy jó lenne egy vérvétel, és ha az rendben van, akkor beletörödöm, hogy az én gyerekem ilyen és kész.

Picus!
Sajnálom a babót, én is nagyon utálom a hideg vizet!

Csics!
Voltatok már tejallergia vizsgálaton? Ha igen, mi lett az eredmény?

Conti, Viki, Áfonya, merre vagytok?????????

Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok,sajnos csak most tudtam jönni.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat és tanácsokat. Megpróbálok név szerint is válaszolni, ha valakit kihagynék, bocsánat érte.

Orsoly,
tudom, hogy mondhatom a védõnõnek, hogy nem adok neki mást, nem is ez zavar, hanem a feltételezés, hogy nem lesz elég a tej...úgy elbizonytalanított.Kép De Ti mindig megvígasztaltokKép, ezért is írtam Nektek.Kép

Kryss,
kicsit én is megkönnyebbültem, hogy "csak" ciszta, de a dokit azóta sem mertem felhívni.Kép Igazi nyúl vagyok.Kép
Minden esetre jobb szeretném, hogy amíg szopik Bence ne nyúljon hozzá, ha csak nem muszály.
Szopi ügyben köszi a bíztatást!Kép

Sasha,
épp azért bántott a dolog szopi/tej ügyben a védõnémtõl, mert nem volt eddig ilyen, SÕT nagyon is segített az elején, hogy beinduljon a tej és szopizzon Bence.
Segített mellre tenni, fejni a mellemet, õ tanácsolta, hogy szedjek Urtica Urenst, stb. Szóval sokat segített, ezért ért derült égbõl villámcsapásként, a mostani hozzáállása.

A ciszták a ball mellemben vannak, ami sajna eddig sem kellett annyira Bencének és nem is szuperált olyan jól, hát majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok...
Mostanában egyébként nem szopizik rendesen az én drága fiamKép, van, hogy csak 4 óránkét eszik és van, hogy akkor is csak alig...nem tudom mi van most?!KépKép

Panda,
köszi a bíztatást Neked is szopi ügyben.Kép
Köszi a gyümifagyasztós tippeket is, ha lehet a többit e-mailben küldd el, elõre is köszönöm.Kép
fules7@freemail.hu

Forti,
köszi Neked is a bíztatást szopi ügyben, remélem igazatok lesz és minnél tovább csak tejet kap az én csillagszemûm.Kép

Zulu,
köszi Neked is, remélem nem kell rászorulnunk az egy mellbõl szopira, de ha mgis, hát legyen úgy csak tartson sokáig.
A cumis történeted nagyon tetszett! Hiába, úgy látszik a gyermekeid storyjai örökké örömforrásaim lesznek, mindig meg tudnak nevettetniKép. Köszönet érte elsõ és másodszülöttednek.

Szilcsike,
részvétem a mellciszta mûtét miatt. Én most reménykedem, hogy egyenlõre, amíg szoptatok békén hagyjuk, és csak aztán kell, ha kell mûteni. Holnap tervezem felhívni a dokit, aztán okosabb leszek. Köszi, hogy leírtad mire számítsak.Kép

Kataa,
köszi Neked is a gyümik listáját.
Jól vagytok? olyan rég nem beszéltünk...sajna Bence elég nyûgös mostanában, szinte semmi idõm rajta kívül semmire. Tény, hogy ha meg elalszik napközben véletlenül én is vele tartok.Kép

Ilke,
köszi a drukkot ciszta ügyben.Képés a bíztatást a szopival kapcsolatban. Örülök, hogy Nekted sikerült 6 hónapig csak szoptatni, gratula.Kép
Köszi a gyümik listáját is.Kép
Gratula Lilinek a mászáshoz!!!KépKépKép

Manó,
köszi a drukkot ciszta ügyben és a biztatást a szopival kapcsolatban.Kép

Húúúúú, jó hosszú lettem, de remélem Mindenkinek sikerült megköszönnöm a segítséget, annyira aranyosak vagytok!Kép

Talis képeket is meglesetem, gyönyörûek a gyerkõcõk GRATULA hozzájuk!KépKépKép

Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Mielött elfelejtem:
(Bocs, egy kicsit szétszórt voltam, és nagyon régen volt tábla, de nyugodtan szóljatok ám rám!!! Pedig megigértem, hogy hétfö és csütörtökön lesz, de eddig nem nagyon siekrült rendesen teljesiteni. Megpróbálok igyekezniKépKépKép. Bocsi!!!)

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Pocok: Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat, kicsi környezetváltozás sosem árt
Azért átdobhatnád azt a telcsi számot! - elõre is köszönöm. Itt már nem a km számít, hanem, hogy megfelelõ idõben és hõmérsékletben legyen, mert azért amikor a fél csoport kijön a vízbõl akkor ott már valami nem stimm..
Igazándiból ott az is probléma volt, hogy a fûtés a terem hõmérséklete se volt olyan mint az elõzõ órán. Nekem ruhástól nem volt melegem....most várom a hatást mert ugye egy megfázás két napra jön ki de remélem nem lesz semmiKép
Ami még nagyon rossz, hogy a kezdõ csoport ugye ahol a legkisebbek vannak és hétvégén ami egy családi program lenne, 18 órakkor kezdõdik - szerintem ez egy ilyen kicsi babának a legrosszabb idõpont. Mire haza érünk fél 9 van addigra kezdjük újra a fürdéstKépKépKép
A játéknak nagyon nagyon örült az Andi bár már volt ehhez hasonló Neki de mégis jobban tetszik. Jól kitalálták. Nagyon jó érzés volt....
Manó: az elõzõ órán tuti, hogy 32 volt a víz, így is hírdetik, én is bementem a gyerekkel s nem fagytam megKép)))
Úgy szeretném, ha élvezné a gyermekem mert imád izegni mozogni az itthoni pancsit is imádja, s a múlt órán amikor melegebb volt nem is volt probléma...

Picus
Picus
 


Sziasztok Lányok,

Megpróbálom visszaolvasni a péntek-vasárnapi termést...

Ilke,
Könyv - majd egyszer meghívsz a fenmaradó összegbõl minket egy fagyira Kép

Nem tudom, hogy néhányótoknak miért nem sikerül megnézni a képeket. Kép Ha valaki kéri, szívesen elküldöm emilben.

Panda,
Torna - én is valami hasonló szintig jutottam el. Már vettem egy anyukáknak való torna kazattát Kép

Kataa,
Remélem, hogy tart még a lelkesedés hasizmozásban Kép

Forti,
Gratula Levinek a mászáshoz Kép

Zulu,
Múlt héten Lili sem hízott egy dekát sem, aminek hatására elkezdtem tömni Kép tejcivel. A héten már 20 dekát hízott. (persze teljes erõbedobással próbálom szaporítani a tejet, mert úgy érzem, hogy kevés neki. Hát le a kalappal azok elõtt, akik minden szopi után fejnek. Én nagyon elfáradok tõle)

Ilke,
Gratula Lilinek a mászáshoz. Ezek a gyerekek tényleg egymástól lesik el Kép

Képzeljétek, Lili kapott járókát. Már ki is próbálta. A legjobban a dodzsemezés tetszett neki, merthát kereke is van. Kép

Brokkoli,
Pont most gondoltam rád, hogy rég olvastalak, mi lehet Veletek... Kép
A talin Lili csak csendes szemlélõdõ volt. Gondolom éppen memorizálta, hogy hogyan is kell kúszni-mászni Kép

Hajhullás - nekem is nagyon hullik mostanában. A fodrászom javaslatára vettünk Vichy ampullákat és sampont. Remélem bevállik.

Zulu,
Cumi a WC-ben Kép

...na megyek, mert csibebaba nyafizik...

pusz,

gömb
gombolyu
 
 


Sziasztok!

Egész hétvégén nem tudtam a géphez ülni. Vagy a párom dolgozott rajta, vagy a gyerkõc volt ébren, vagy anyukám volt itthon, vagy a párom nem dolgozott és vele voltamKép
Szóval volt itt minden, még iszonyat hideg óriási erejû széllel. Úgyhogy a gyerek a megszokott 2 sétát nagyon hiányolta, de nem mertem kivinni, fõleg, hogy tegnap délután is enyhe hõemelkedést mértem nála amire kapott fél kanál panadolt, mert annyira sírt mindenen, hogy szerintem fájt neki valami. Utána nyoma sem volt hõemelkedésnek, de egész délután és éjjel nyüszitett álmában. Remélem csak a foga. A kólikás hasfájással még mindig küzd, pedig csak almát kap a szopis topikosok tanácsára. Egyébként meg elvileg jókedvü, csak aludni ne kelljen...

Beszti!
A táblázatban az anyukák életkora is szerepel? Olyan rég láttam táblát, hogy nem emlékszem rá?Kép Ha igen akkor léci javitsd a koromat. Ma egy évvel öregebb lettem. Holnap után meg Gabcsi lesz fél évesKép

puszi
sasha és a 26 hetes G.

Kép
sasha
 
 


Jaa!

Kisfiam legújabb heppje, hogy állni akar. Ennek nem örülök annyira, mert azt inkább addig tényleg ne amig magától nem. Az ágyát lejjebb kellett engedni, mert a rácsokba kapaszkodva próbálkozik húzni magát, csak még nem elég edzett hozzá a karja, de ha tovább gyakorol, hamar megedzõdikKép

pusza

Kép
sasha
 
 


Beszti,
kérlek javítsd a koromat a táblicskuban, ma töltöttem be a 29-et.KépKép

Sasha,
drága szülinap társnõmKép BOLDOG SZÜLINAPOT!!!KépKépKép


Megint lenne egy kérdésem:
milyen orrszívót ajánlanátok???technika, szerkentyû,stb.

Eddig (barátnõm ajánlotta) sima NUK orrszívót raktunk a porszívó csövére, elõtte Sterimar és úgy próbáltuk kiszívni a cuccot. Eleinte mûködött is a dolog, de mostanában semmi sem jön ki ezzel a technikával. Bencus most is nagyon szörcsög és nem tudom mit tegyek, félek, hogy ráhúzódik az arcára vagy a fülére.
Ha valakinek lenne valami ötlete megköszönném, ha szerkentyû, akkor örülnék, ha az árát is megsúgnátok. Köszönöm elõre is.

Timici
timici
 
 


Timici: milyen az, hogy sima NUK orrszivó? Porszivós? Ha igen, akkor viszont ne foglalkozz a szörcsögéssel, mert az kiszivja amit kell. Nekünk nemtom milyen van, a gyógyszertárban vettem. A pumpás nem jó, mert nem sziv ki semmit, de utazáshoz jó, ha nincs más.

Manó: ha a Váci úti Brendonba mész megvenni a zörgös könyvet, akkor jobboldalon a jétákosztályon találod, fel vannak akasztgatva. Read&Play a márkája. Volt többféle, olyan is volt, amivel lehetett bábozni. És simán ki lehet nyitni és megnézni. Szép lenne, ha úgy kéne megvenni valamit 3e-ért, hogy meg se nézhetem... Én egy csajszitól kértem segitséget, és nagyon szivesen megmutogatott mindent, kibontotta, bábozgatott KépKép
Egyébként vannak ott Clementoni fejlesztö-játékok is, én nagyon meg vagyok elégedve a márkával. Az ár-érték arány nagyon jó, nagyon sokféle van, szétszedhetök, bababarátok, stb.
Mi vettünk Julinak egy szélmalom-szerüséget, aminek van egy talpa (asztalra tappancsolható). De ki is lehet szedni a talpból, és akkor simán csörgöként funkcionál. Viszont le is lehet igy támasztani, és akkor a gyerek tudja forgatni. A szélmalom-lapátok helyén mindenféle érdekes csörgö/forgó/kemány/puha/rücskös/különforgó ketyerék vannak. Na, jól leirtam KépKép

zsani
zsani
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, ma mikor fogok jönni, lehet, hogy csak este, mert nagyon sok dolgom lenne (persze kedvem annyira nem, de htá valamikor meg kell csinálni). A hétvégén mi is csak ugy voltunk, tegnap a szomszéd kislány 1 éves szülinapját ünnepeltük. kapott tölünk egy tologatós kocsit. És bár nem tud még egyedül járni, nagyon tetszett neki, mert tolta és lépegetett mögötte (senki nem eröltette, hogy csinálja, nagyon tetszett neki). Meg jól elfáradtam, amit még nem sikerült kipihenni (mert ma "angol" reggelit csináltam a páromnak, de emiatt fel kellett kelnem).
Na megyek, majd még jövök.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Timici, Sasha
Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?