Hali
olyan rosszul vagyok hüpp,ez a kurva hányinger
meg verekedős is és idegbeteg a kislányommal együtt,volt ma jó pár csatánk.
Móni
amilyen jó kedvem volt egész nap én tuti leálltam volna verekedni azzal a tahó biztonsági őrrel,hú de nem bírom az ilyet.Vicc ám,nem szokok kikezdeni nálam nagyobbal,bár ha olyan 100 kiló körül volt lehet bírnák vele.na mindegy.
Folyamatos helyzetjelentést kérek cukorról. És tessék megmutatni a rucikat a tieidet is és Jankáét is.
Andi
jajj ez a fránya cukor,DE SZERINTEM a tied sem vészes,kicsi diéta aztán ennyi,egyikőtönknek sem olyan hű de magas a cukra.Épp úgy mint Mareknál pár nap diétával simán leszorítható.Mindenhol mások az értékekek.
Marek
szerintem nagyon jó eza kocsi egy gáz aza a kis sárga benne,de szerintem az sem az,na ezt jól megmondtam
Holnap jön a barátnőm,ezt a képet raktam a fényképtartóba,remélem valóban ide is ér,mert nagyonkészülök.
Ma dlelött védőnőnél voltunk ,röhej volt ahogy mértek beállította a csaj 70 kilóra a mérleget,na mondom nyugodtan húzza jóval feljebb..........
Most tartok plusz 4 kilónál,de most kezd megjönni az étvágyam,Majával is így volt,félek a végétől..
Délután meg katasztrófa volt együtt sziesztáztunk Majával,aki amikor felkeltem nem talált magam melett mert pisiltem és félkomában elkezdett nekem üvölteni,hisztizni hát mondom nehogy már még pisilni se mehssek el tőled,ő meg tiszta magánkivűl volt,nahát elborult az agyam..........
Aztán egész délutánment a nyekegés semmi se volt jó,kapott a szép kis meztelen seggére is egy pacsit amikor megrugdosta a pocimat miután se nadrágot se pelust nem akart húzni.vhááá ma egy ördög volt
Felkapkodás,sírni hagyás:higyjétek el mint minden gyerekfüggő lesz.Csak lestem a strandon egy kissrácot az anyaja letette a plédre aztán órákig csak úgy volt,játszott valamivel,kalimpált egy hang nélkül,na én ilyenre nem emléksem.Maja nagyon ölbe baba volt 1-2 hónapig mindenképp amint leért a kiságyba a segge sírt,először próbáltam hagyni vannak a kik elalszanak vagy lenyugszanak ő nem ,addig sírt amíg nem kapott levegőt.És ez akkor még nem hiszti volt egyszerűen szüksége volt rám.Később is bepróbálkoztama bőgni hagyással,de ő csak hergeli magát akár hányásig.Mostanra viszont hatásos.Amikor kiakaszt és hisztizik berakom a szobájába cumi,innivaló kiséretébe hogy tomboljon elsőzör 5 percre,aztán hív ezerrel,könyörög,üvölt,megkérdezem tőle abbahagyod?igen ,jó esetben tényleg abba hagyja ha nem akkor megy vissza még 5 percre.De hát már két éves.Már vana nnyi értelme,hogy tudja miért sír vagy mibaja (jó esetben)
És bízom az angyalka típusú kistesóba
bár szerintem esély rá 0
mindegy majd lesz valahogy,majd meglátjuk mit dob ki a gép
jó éjt