Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

ajaj, tehát nem szeretném.....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, ez egyértelműen genyaság... a gesztus a lényeg, nem?

én le is léptem, mert Apuka már kiabál, annyira örül, h övé az egész ágy... :twisted: :twisted: :twisted: majd éjszaka hogy örül, ha belehorkolok a fülébe. szegényke...

én holnap egy jó darabig nem leszek: ugye vérvétel, utána óra, utána még egy vérvétel, utána barátnőzés kicsit. de majd jövök, mert óráim is lesznek még itthon du.
jók legyetek!
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Szép álmokat!
Én is megyek, enyém az egész ágy. :) Kiváncsi vagyok mikor mászik haza apa. :D Még tv-t nézek egy kicsit.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Tényleg a gesztus lett volna a lényeg. :(

Ja, a hajam is elkészült. :) Sőt j.szombaton is megyek a lagzi előtt. :) Kozmetikus is le van beszélve. Lehet, hogy meghívom magam egy pedikürre, manikürre is. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Húha, akkor ezeket is mind vegyem meg? Mán annyi mindenen kell agyalni, hogy milyen legyen (digitális - sima - popsi - fül ill. kézi - elektromos), hogy kész vagyok... node még van 3 hónap!

Jolka, tényleg gesztus lett volna, és mért ne mentél volna el?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Jó reggelt!

Jutta!
Nagyon szívesen elmentem volna. Talán ami miatt kihagytam volna, hogy egy időpontba esett a két buli. Mutiék pedig 75 km-re, ma meg mindenkinek meló, nem várnám el tőlük, hogy egy buli miatt pesztrálják Manót. Anyucik már csak ilyen önfeláldozók... A férfiaknak u. u. megy tovább az élet gyerek után is, majdnem...: :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Végre aludtam....el se hiszem! És reggel apuka ágyba hozta a kávét sok habos tejjel, fahéjjal a tetején :lol: Aztán meg a reggelit is ... :lol: Örül mert Bálintos állandóan produkálja magát neki...ahol a keze van, Bálint ott kezd rúgkapálni...apuka pedig meg van elégedve, hogy milyen apás ez a gyerek....és ezért engem is jobban szeret, mert nem zárom ki ebből az élményből.... :lol: Csupa öröm :lol:

Jolka
Ugye azért apukának is megváltozik az élete egy kicsit? Nem tudnám elviselni, hogy nekem otthon folyik a tejem, apuka meg a haverokkal biliárdozik :shock: Persze közben tudom, hogy erről van szó :cry: Félek is tőle egy kicsit....De legalább anyukámék közel laknak, náluk már van kiságy(!!!), ha menni szeretnénk valahova, akkor átvállalják a gyereket egy kicsit...örömmel...főleg, mert az előző unokájukat évekig nem láthatták, majd belehaltak szegények.
Persze tudom, hogy ez is optimizmus...mármint hogy lepasszolom a gyereket és megyek a színházba, de gondolom néha meg lehet oldani :? Mármint ha már nem szoptatok...

marek

Jó reggelit!
Megint csak beköszönök... mert nem leszek ma itthon.
Tegnap hívott az unokatesóm (orvos :oops: ), hát nem lett jobb kedvem, de rosszabb sem! Viszont már 7 hetes a lánya. Na volt téma... :wink: Már 6-7 órát alszik... és már lassan csak a 62-es cuccok jók rá. (53 cm-el született amúgy, 3200 gr körül és kislány!) És borzalmasan akaratos! Csak éjjel marad meg a kiságyban, amúgy nem. És állandóan felveszik, tehát elvárja, h szórakoztassák! Ugye nem baj, h én egyelőre azt gondolom, nem kéne állandóan felvenni... :roll: :?
Diétára kezdem szoktatni magam. Először is, ma reggelire sütöttem kenyeret. A hajnali pisinél bedobáltam egy magvas kenyérre valót a gépbe és arra ébredtünk, h isteni kenyér illat van. És meleg kenyeret ettünk!
Jolka! Mikorra ért haza a férjed? És mekkora paraszt a barátné! Már bocs! Akinek gyereke van, az félember vagy mi?
Marek! Habos kávé az ágyba? Mi történt? Kész a fordítás és nyugi van és az ember is nyugiban van és kényezteti Bálintos (látom megtetszett :wink: ) szülőanyját! Hajrá!
Na, lépek! Talán este! :arrow:

Kép
ermoni

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Tegnap aztán kiveséztétek a szoptatós témát. :D
Azt tudtam, hogy a tej mennyisége nem egyenesen arányos a cici méretével, nade azért én mégis jobban örülnék a 75/B- ből történő tejcsorgásnak, mint a majdani 95-ből :evil:
Télleg, meddig nő még a mell? Már ki vagyok akadva tőle. Eddig "csak" 80/B-ről, 90/B-re nőtt. Annyira tutin nézek ki az itthoni pólókban ezmiatt. Tök szűk az összes, persze a hasam mindegyikből kilóg. Mint egy lelenc gyerek.
Nekem van porszívós orrszívóm, még saját használatra vettem kb fél éve... ( hülye allergia ). Nem annyira vészes, meg lehet szokni.
Fülhőmérő és egyéb digitális kütyük: Én amóndó vagyok, hogy a higanyos hőmérő a leg megbízhatóbb. A füles alá mér, a digitális meg vagy mér, vagy nem. Én utáltam velük dolgozni.
Jolka, az meg valóban nem volt szép, hogy nem hívtak bulizni...
Esetleg, első adandó alkalommal, megköszönhetnéd, hogy részt vehettél a lánybúcsún... én tuti ezt tenném.

Jóvan, kipihenten, eső és meleg mentesen, elindulok vásárolgatni.
Esetleges ebéd ötletek?

Kép
Kép
gabcii

Jaj Móni annyira sajnálom, hogy ilyen semmilyen hangulatod van. :(
Remélem holnapra egy kicsit vidámabb leszel.

Én sem vagyok híva a gyerek állandó felkapdosásának.
Ugyan mikor egyedül van otthon az ember, nincs sok dolga, állandóan a gyereket nézi. :) Mindig azon gondolkoztam, hogy nem unatkozik egyedül a kiságyban? Ilyenkor felraktam a nagyágyra és mesét olvastam neki. Első félévben nagyon jól ment, mert még nem tiltakozott, meghallgatott. :D Utána nem, de ma már megint szereti a meséket. Aztán amikor kifogytam a mesékből, jöttek az újságok, könyvek. :) Együtt voltunk, de még sem ölben. Nagyszülőknél sem szeretem, hogy állandóan felkapdossák. Apósom még a mai napig ölben tartaná Manót. Én azért szóltam, hogy nem kellene, ölben állandóan, el van Ő "magában". Ha pedig vigasz kell, akkor úgy is anya kell. :)

Apa tegnap 2-kor ért haza, tehát nem volt valami nagy buli, de állítása szerint jó volt. Grill parti volt, utána mentek volna a városba szórakozni, de kedden nincs semmi, csak "kocsmák". Ma meg fáradtan ment dolgozni. :lol: :lol: :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tényleg kinek milyen elvárásai vannak a szülésznővel kapcsolatban?
Nekem nem volt, de szerencsére nagyon kedves volt az ügyeletes, és még maradt is munkaidő után is.

1 hete kezdett el remegni a hasam, ha a szülésre gondolok. Elkezdődött....:D Olyan mintha egy vizsga előtt álnék. SZörnyű...
Nálatok?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Segítség!!! Hozzáértők...nézzétek meg ezt a használt babakocsit és mondjatok véleményt!!! Már beszéltem velük, elhoznák nekünk Pestig....http://www.vatera.hu/chicco_trio_szuper ... 06984.html

marek

Marek!
Megnéztem... Jaj, nekem nem tetszik, főleg, hogy ennyire rikitó sárga is van benne. Tényleg feltünő jelenség lennél vele. Árban, hát...márkás, de ennyiért már újat is vehetek, amit csak Ti használnátok.
Ami nekem ennél a fajtánál nem jön be, hogy, ha sportrészre van állítva csak egy egyenes tető van hozzá. Mi van ha esik az eső, vagy nagyon fúj a szél, a gyereket telibe kapja. Bocsi, hogy csak negatívokat írok, hátha valaki tud pozitívumot is felsorolni.
Ha nektek tetszik, akkor hajrá, mert minden van hozzá.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nekem az tetszik benne, hogy tuti befér az autónkba, mert a Bergon az iszonyú nagy összecsukva és lehet, hogy nem fér el...Meg a másik, hogy minden van hozzá és könnyű...a szín...szerintem is érdekes...A többihez meg nem értek, ezért kérdeztem...

marek

Marek, nekem tetszik, de nem vagyok szakértő, és ez bizti nem dögnehéz!! Nem használtan tényleg 100 e felett van!

Én kinéztem egyet 100 e HUF-ért (ez a legolcsóbb multifunkci csoda), de a párom hallani se akar róla mármint ennyiért).

Anya azonban ajándékba meg akarja venni, hátha így eladható apukának! (ő inkább elvi okokból nem akar ennyiért kocsit venni)

Jutta

KépKép
jutta

Marek, én tuti megvenném a helyedben! Mindent tud, minden van benne! Egy ilyen babakocsi újonnan 150.000 Ft és ez még márkás is!
Jó, én nem értek hozzá, de azért mostanában sok helyen nézelődtünk.
Hát a szine tényleg bizarr, de ha ez téged nem zavar, akkor szerintem nagyon jó vétel.
Örülök, hogy egyébként jó kedved van, és a férjed ennyire igyekszik :lol: Úgy látszik kezdi felfogni, hogy apa lesz :lol:

Jolka, ez tényleg bunkóság, hogy nem hivtak meg. Úgy látszik, hogy igy pocakosan már senki nem gondol ránk :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, nekem nagyon nagy elvárásaim vannak a szülésznővel kapcsolatban. Arra számitok, hogy mind lelkileg, mind fizikailag végig támogatni fog. Én szülés előtt fogok vele beszélni legalább 2x + szülőszoba látogatás együtt apukával. Addig össze akarom irni az összes kérdésemet, aggodalmamat, és mindent átbeszélek vele.
A szülésre már úgy akarok menni, hogy ő is ismeri az összes igényemet, elvárásomat és én is az ő hozzáállását a dolgokhoz.

És már én is egyre többet gondolok a szülésre. Tegnap pont elővettem a terhes könyvem és már a szüléssel foglalkozó részt olvasgattam :lol: De valahogy most nem parázok, inkább nagyon várom! Szeretném már átélni az élményt és találkozni Pankámmal. Asszem már 'nagyon terhes' vagyok és szentimentális lettem.

És tényleg az első fél évben már mesét olvastál neki? Ez vicces :lol: Bár nekik úgyis az a lényeg, hogy hallják a mamájuk hangját.

És Móni, tegnap azt is olvastam a könyvben, hogy ha a baba nyűglődik, akkor lehet, hogy csak arra vágyik, hogy kicsit babusgassuk. Én asszem nem leszek jó anya, mert fel fogom mindig venni, amig fizikailag birom a strapát. Lehet, hogy el lesz kényeztetve, de annyira vártuk már Pankát, hogy nem fogom hagyni sirni, az biztos :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csajok!

Találtam 90-ért nagyon multifunkci kocsit, olyat, aminke a vázára lehet a dolgokat felszerelni, tehát még könnyű is.

http://elefanibababolt.echt.hu/babakocsi/cam?cid=39193

Ez az!

És itt akciósan van egy 70 ezerét ami Top Rider, és szintén multifunkci, annyival kevesebb, hogy ott nem a vázra, hanem a vázra és a sportkocsira lehet rakni a többi felszerelést, tehát gondolom nehezebb!

Ez pedig itt van lentebb: http://elefanibababolt.echt.hu/akcio
(narancssárga)

Ezzel már a párom is kibékülne, de nekem a másik jobban tetszik..
:roll:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!

:cry: :cry: megjöttem a védőnénitől... Vérnyomásom 90/60 és sikerült ebben a hónapban +3 kilót magamra szednem... :P :oops: :roll: ajjaj pénteken mit fogok kapni a dokitól...

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jolka!

Én is hülyét kaptam mikor szilveszterkor úgy volt, hogy elmegyünk valahova szilveszterezni egy társasággal (legjobb barátnők közte), de nem jött össze. Aztán, gondoltam feláldozom magam, felhívom a csajokat, hogy akkor nálunk lehet, erre kettő is közli, hogy bocsi már van programjuk, de nem hívtak, mert nem gondolták, hogy eljövünk. Totál kiakadtam, a kicsi is elmúlt egy éves, rohadjak meg otthon? Tudom persze, hogy nekik nincs gyerekük, de nem találgatni kell hanem megkérdezni, hogy mi a f@sz van, jöttök vagy nem. Azt persze lazán elfelejtik, hogy én minden évben rendeztem házibulit a szülinapomon, ha volt gyerek, ha nem!
Bocs az indulatokért, de ez a téma engem is nagyon felzaklat!
Jolka, még annyit, hogy ha valamikor módosítasz akkor nekem be lehet írni, hogy ?arcell, de nem sűrgős

Anyósom hála az égnek nem hozta fel a takarítós témát, így részemről lezárva. Ő nem tart rá igényt én meg igen. Ennyi.

Marek!

Szerintem meg jó vétel! Ami márkás és ennyi mindent tud az bőven 100 felett van, az enyém is 50 volt használtan és én sem vettem volna zöldet, ha én választok, de szerintem itt a funció előrébb való! Én erre szavaznék!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja és nekem be is jön ez a kék-sárga szín!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta!

Nagyon jók a kocsik amiket kinézték, nekünk volt cam kocsink (tesókocsi), szerintem nagyon jó az ár/érték aránya. Most adtam kölcsön egy csajnak, nem hitte el, hogy 2,5 évig használtuk, úgy néz ki mint újkorában. (mondjuk lenyomattam nagynyomású slaggal, de a sárról nem a kocsi tehet)

Fú, baromira ráérek, hogy ennyit írogatok, de holnaptól egy hétig nem dolgozom, nem nagyon jövök majd!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Eddig 3 igen és 1 nem...várom a többi véleményt, mert még mindig tanácstalan vagyok :lol: A szín szerintem is kicsit gáz, de most a méret a lényeg :lol: Szóval nem ártana, ha a babakocsi mellé még valami mást is be tudnék pakolni a kocsiba...

Most megyek melózni, este összesítek és döntök...addigra gondolom elviszi valaki más és nem lesz min agyalni, tehát marad a megbízható Bergon....
marek

szevasztok!
vagyok, de nem nagyon és nem sokáig, mert dolog van..... :?
4kor meg már a terheléses eredményét is megmondják. dokihoz most egy ideig nem megyek (sajáthoz semmiképp), mivel szabin lesz aug. 6-ig... jó neki!! ;)

nekem mindegyik babakocsi tetszik.. és bármikor bárkinek hasonló gondja/problémája/kérdése van, szívesen segítek... ;)

más újság nincs. irtó hüjeségeket álmodtam éjjel. egyszer még fel is riadtam vmi baromi randa emberre...de tudtam, h ilyet nem szabad álmodnom, mert megijednek a gyerekek :lol: :wink:

gyerekfelkapkodás: egyszerre szigorúan csak egyet! ;) nemtom. meglátjuk... ha lesz időm, mindenképp felveszem őket.. karizomnak is jó ;)

szülésznővel kapcsolatos elvárások....öööö... még nem gondolkodtam rajta. sőt, ugye akkor augusztusnál előbb nem is tudom megkérni a dokit, h ugyan hozzon már össze azzal, akivel dolgozik, vagy aki(k) szóba jöhetnek...

Kép
an°°di

Marek!
Ha nektek tényleg nagyon tetszik vegyétek meg, nehogy elvigyék, és megbánt végül.
Timit kellene mozgósítani, hátha találna hasonlót neked még a neten. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

na tessék: éhgyomorra 4.4 a terheléses 7.1
a doki szerint 6.2-ig jó... most akkor mi van??? :? :roll:
..
el kell mennem fénymásolni, az tutira van...
közben felhívom a doktornőt, h mondjon vmit...
hm :?

Kép
an°°di

Az kb. olyan, mint az enyém volt...sőt alacsonyabb, mondjuk az enyém limonádés terhelés volt. Szerintem elküldenek egy ilyen finom limonádét inni, utána pedig te is lemondhatsz a kenyérről, tésztáról, szilvásgombócról...stb. :cry: Szegény.... :cry:

Mennem kell....majd jövök...

marek

Sziasztok!
Andi, én ezt nem értem, mert a terhelés után a referencia érték a 4,0-7,5 ... magyarán a 7.1 még belül van. Ezek az értékek mindenhol ugyanazok, nem? na mingyá neten is utánanézek, nem akarok hülyeséget beszélni, de szerintem teljesen jó az eredményed... (éhgyomorra jó 6.2-ig, a terhelés után tuti, hogy 7,5-ig jó...)

Marek, szerintem szuper jó a kocsi, úgyhogy 4-1 :) - minden benne van, kva jó az ára - szerintem csapjatok le rá még időben (ne járj úgy, mint a rövidnadrággal :wink: )

Móni, előbb már (tegnap) írtam, hogy fel a fejjel, optimistán, ahogy szoktad, nem lesz semmi baj (képzeld, te megszülsz, a diéta miatt gyönyörű, fitt anyuka leszel, míg én a rengeteg hülye édességtől gurulni fogok, megint utálok majd kimenni az utcára :oops: )

Gyerkőc felkapkodás meg: hát én Petykót soha nem hagytam sírni, gondoltam ha sír, annak oka van, úgyhogy.. izé... nagyon sokat volt ölben... aludt rajtam.. meg ilyenek... rendesen kényeztettem :oops: (utólagosan elmondhatom, hogy nem is bánom, mivel annyira, de annyira jó gyerek lett belőle, tele van szeretettel és nagyon családközpontú)

Kép
ebinc

Ciripke!
Mi Marcink is úgy néz ki, hogy Marcell lesz :)

Úgyhogy akkor van három Marcellünk, ha jól nézem :lol:

(először Mártonra gondoltam, de utáltam a Nils Holgerson mesét és a Mártonról mindig a lúd jut eszembe....)

Kép
ebinc

Andi,
Ebi tegnap leirta a jó ref értékeket:
éhgyomorra: referencia érték 4,0-6,0
ivás/evés után - referencia érték 4,0-7,5

akkor most a 7.1 nem jó???? ezt úgy birom, hogy mindenki mást mond!

Jutta, megnéztem ezt a cam kocsit, nekem is tetszik, de nem irják, hogy sportositható. Nem csak mély kocsi + hordozó? mert akkor külön kell hozzá venni még sport részt is.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nem tudok én már semmitse.... :? :?
mérgemben benyomtam egy túrórudit... tudván, h nem szabadna, kimondottan jólesett :shock: szemét, önző anya leszek.. ez már kismamaként egyértelmű... :twisted: :twisted: :twisted:

a dokim aszongya, h ugorjak be hozzá, és ad beutalót diabetikai szakrendelésre, hadd szúrkáljanak.... :evil: ilyenkor bánom kicsit, h a doki után mentem, és nem a kényelmememt figyeltem, és nem újpesti dokit választottam...

f*sse tudja már, h melyik határérték a mérvadó...
Ebinc, találtál róla vmit?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Csak Zsunak egy gyors válasz, utána visszaolvasok... de reagálni csak később, anyu egész nap szórakoztat! :-)

Tuti hogy sportosítható is, egy másik linken jobban látszik az összes funkciója, de ott egy 20-assal drágább, no mindegy, a fénykép meg a termék ua. tehát itt a link:

http://www.bambino.hu/index.php?m=4funkcios és itt a CAM Combi Family

Ja és mindenhol máshol 110-ért látom ugyan ezt a cuccos, itt meg 90 ezer!

És úgy általában is olcsóbbnak tűnik ez a bolt, mármint az Elefani!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, az Elefániban hol látsz árat a cam-re, mert én nem látok :shock:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, valami Dr. Schröder Zsuzsa nevű dokinő ezt írta egy fórumon egy kismama azon kérdésére, hogy jók-e az eredményei: "A jelenleg érvényes meghatározás szerint cukorbetegség akkor áll fenn, ha az éhgyomri vércukorérték ismételten 7,0 mmol/l vagy magasabb, és/vagy a cukorterhelés során a 120 perccel későbbi érték 11,1 mmol/l vagy magasabb.
Ha az éhgyomorra mért vércukor 6,1 - 6,9 között van, azt károsodott éhomi vércukorértéknek nevezzük. Ha a cukorterhelés során a 120 perces érték 7,8 - 11,1 mmol/l között van, az a csökkent cukortolerancia.
Ez a két eltérés még nem azonos a cukorbetegséggel, bár már fokozott érrendszeri rizikót jelentenek. "

Émmá semmit sem értek... :roll:

Most már igen csak kíváncsi lennék Móni eredményeire is....

Kép
ebinc

Aztán itt egy másik hozzászólás:
"Nekem a 23. héten a terheléses 75 gr cukros lötyi után 7,8 lett (120 perces érték). A dokim nekem azt mondta, hogy figyeljek a CH bevitelre, de konkrét diéta még nem kell. Most hetente 1-2szer ellenőrzöm a cukrom vércukormérővel, és a 28. héten megismételjük a cukros lötyit."

szerintem az orvosok, a védőnők egy bizonyos csoportja sík hülye, rémítszgetnek mindenkit hasracsapás-szerűen, ami egyiknek jó, az a másiknak borzalmasan rossz, gondolják, hogy "á, egy kis diéta úgyse árthat meg", csak arra nem jár a kis agyuk, hogy közben meg szerencsétlen nőket teljesen beparáztatják...

Hát én ezért próbálom kerülni őket rendesen, érzem, hogy totál jól vagyok, ha baj van, azt is érezni fogom, nem kell, hogy paráztassanak (a mostani védőnőm úgyis elmagyarázta nekem egy hónapja (!), hogy a jelenleg makk egészséges, 10 éves fiam a maga kis 2600 grammos születési súlyával igen csak pici volt, és hogy az teljesen nem normális - persze, az én 153 cm-mel már hogy lenne az, hüjjje... -, fontos, hogy a másik baba már nagyobb legyen). Ezek betegek, émmondom :lol:

Kép
ebinc

Egyetértek Ebinccel. Meg úgyis a gyerektől függ, hogy elvan, vagy igényli a testközelséget. Mindkét gyerekemmel 4 hónaposan úgy sétáltunk, hogy biztos ami biztos vittünk hordozókendőt a kocsiba meg toltam a bevásárlást haza (ja, mert különben ordítottak hazáig!, persze hagyjuk sírni, meg minden csak a fél utca feljelent a hatóságoknál, hogy kínzom a gyereket). És nem lettek elkényezteteve, (vagyis ez nézőpont kérdése), de el tudtak szakadni tőlem, mert tudták, hogy bármikor "odajöhetnek", megvolt a biztonságérzetük. Az tény, hogy sok gyerek (a "szomszédé", még másoké) elvannak egyedül. Egyébként tök jól főztem egy kézzel is!

A 7,1-gyel semmi gáz nincs!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Megnéztem az én eredményeimet....a 120 perces annyi, mint Andié....7,1...akkor most mi van???? Lehet, hogy tök fölöslegesen diétáztam eddig????
Nekem a második vérvételnél (60 perc után) volt 9,5, de olyat nektek nem is csináltak, gondolom, mert semmi értelme :twisted: :twisted: :twisted:
Akkor fölöslegesen zabáltam a rengeteg szalonnát, sonkát, marhanyelvet és pacalt kenyér nélkül? :lol: :lol: :lol:
És ami még rosszabb, hogy még híztam is, pedig hogy örültem, hogy mostantól én leszek a csini, fitt kismama :twisted: :twisted: :twisted:

marek

Csajok!

2 dolog: egyrészt TÉNYLEG feleslegesen paráztatnak sokszor minket, de azért azt, hogy neked magas-e a vércukrod azt NEM érzed meg, ez nem jár tünetekkel...
Hogy a 7,1 az jó -e, nem tudom, de eddigi ismereteim szerint határeset környéke, tehát gondolom nem tragédia... de tényleg nem nyilatkoznék.

Zsu, nincs ár fenn a honlapjukon, felhívtam őket, és azóta nem találok olcsóbat! Csak az akciós cuccokból következtetek... meg ebből. De azt én is utálom, hogy nincs fenn ár amúgy!

Ebi azzal azonban egyet értek, hogyegy 153 cm-s nőből nem biztos, hogy 4 kgás gyereknek kell potyognia...
Szomszédunk (ő mondjuk magas, de nagyon vékony alakat és a férje is ilyen) is arra panaszkodott, hogy a védőnő állandóan azzal csesztette, hogy az amúgy makk egészséges gyerek miért soványabb az átlagnál... egyszer beszólt neki, hogy baszki nézzé mán a szülőkre, tán genetikus... :shock: :roll:
A gyerek ma 2 éves, szobatiszta, inkább fejlettebb a koránál ügyességét és okosságát tekintve, magasságra kb. átlag, súlyra átlag altt egy picivel... hát lehet, hogy felnőttként se gurul majd és kész!

Jutta

KépKép
jutta

Anyukám olyan alkat volt, mint én, mikor szült, 160 cm és 2 db 4 kg-os gyerek pottyant ki belőle 1 év különbséggel :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Nehogy félreértsetek a felkapósdit, én a nem a sírásra gondoltam. Persze, ha sírt, mentem, sőt cicire tettem, ha kellett, még fél éve is ez volt a vigasz. De, ha elvolt a kiságyban, a járókában (na itt nem igazán)feleslegesen nem szorongattam magamhoz, akkor tényleg ölben lett volna, hisz ott a legjobb. Sétából mi is mentünk haza, úgy, hogy toltam a kocsit Manó pedig az ölembe, vagy kenguruba. De ez inkább sötétedéskor volt, mert nem szeretett már ilyenkor a kocsiban lenne, nem láta a faleveleket. :) :wink:

Jutta!
Ha a kocsi marad, akkor a mózesben szállítod, ha kocsival mentek, kb. az első 2-3 hónapban? Mert a rögzitőnek is borsos ára van. Tényleg nagyon jó ár, már 3 éve is több volt.

Andi!
hú, szerintem sem vészes. De ezt a dokik jobban tudják. Örülj neki, hogy vigyáznak rád. Én bevállalnám a második szurit is. Ez még nem jelenti, hogy cukorbeteg lennél, csak egy kicsit, a terhesség alatt jobban oda kell figyelni, nem mintha nem ezt tenné mindenki ilyenkor. Nálunk a második szuri után 6,9 ig van a felső határ. Tényleg mindenhol más.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

meglássuk, meglássuk
köszi Csajok a rengeteg infót.. meg a biztatást. igazság szerint nem vagyok kiakadva egyáltalán. és mivel a dokim tényleg tök alapos, és ezt is bírom benne, megyek diabetikushoz, aztán kész... inkább félek, mint megijedek. de én is amondó vagyok, h ha jól érzem magam, nem szédülök, stb (azt sem tudom, milyen tüneteket kellene produkálnom, mondjuk ;) ), akkor miért is ne mennék el kivizsgálásra.. a gyerekek miatt csak. én per pillanat le vagyok tojva...

na, léptem, mert program van
még este lehet, jövök
csááá
:arrow:

Kép
an°°di

Csak megnyugtatásként: nekem magasabb volt a cukrom Andi! Holnap kiderül mit mond a cukros doki! Te mikor mész? Majd eszmét és receptet cserélhetünk! :?
Na lesz*rom... Elég holnap foglalkoznom vele!
Voltam a Promodban! Egy szatyor cuccal jöttem ki! A tesómnak van új szemüvege. És Janka kapott egy csomó rucit (C&A és Tesco :wink: ).
És képzeljétek: amikor már majdnem összeestem leültem a Nyugati aluljáróban a Burger King kinti székeire (senki nem volt ott), erre azonnal jött egy biztonsági, h ne üljek ott ha nem fogyasztok. Mondtam neki, h de én így-úgy... Nem volt kedvem cirkuszolni, így cirkuszolt egy kicsit a hugom helyettem, majd eljöttünk! A bunkesz még rá is gyújtott ott a pofámba!
Alig akarták átadni a helyüket a metrón, szal jó nap volt. Hát már nem bírom csak autóban a gyűrődést!
Ja, ezt a felvenni a gyereket témát azt hiszem én hoztam föl! Lehet, h majd én is fel fogom venni, de most úgy gondolom, h nem akarok saját magam ellensége lenni! Mármint a későbbiekre vonatkozik ez a gondoltom. Ezt majd később fejtem ki, mert ez már a gyereknevelés gondolatsor előszele...
Mondjuk állandóan ölben tartani és hogy ne maradjon meg egyáltalán a kiságyban, az nem túl jó! De lehet ilyen gyerek is! Jaj, mondom, h én elméleti vagyok... Na majd kiderül!
Jutta! Cam kocsit (nem tom, h pont ilyet-é) a babadiszkontban láttam. Nem ennyiért, de az lehet, h más volt... Engem ott erre akartak rádumálni! :wink:
Marek! Mi lett? Megvettétek? Engem érdekel! :wink:
Hol vagy Timi?
Jolka! Szülésznő? Hát én még annyira a vércukrommal vagyok elfoglalva... Ja, és pl. lesz-e kórház vagy máshol kell szülnöm... ez most kicsit jobban elfoglal...
Ebinc! Köszi a biztatást, jól esik, de nem vagyok vidám most!
Zsu! Mi a helyzet a bababútorral? És a babakocsival?
Holnap se nagyon leszek...

Kép
ermoni

Hali

olyan rosszul vagyok hüpp,ez a kurva hányinger :-(

meg verekedős is és idegbeteg a kislányommal együtt,volt ma jó pár csatánk.

Móni
amilyen jó kedvem volt egész nap én tuti leálltam volna verekedni azzal a tahó biztonsági őrrel,hú de nem bírom az ilyet.Vicc ám,nem szokok kikezdeni nálam nagyobbal,bár ha olyan 100 kiló körül volt lehet bírnák vele.na mindegy.

Folyamatos helyzetjelentést kérek cukorról. És tessék megmutatni a rucikat a tieidet is és Jankáét is.

Andi
jajj ez a fránya cukor,DE SZERINTEM a tied sem vészes,kicsi diéta aztán ennyi,egyikőtönknek sem olyan hű de magas a cukra.Épp úgy mint Mareknál pár nap diétával simán leszorítható.Mindenhol mások az értékekek.

Marek
szerintem nagyon jó eza kocsi egy gáz aza a kis sárga benne,de szerintem az sem az,na ezt jól megmondtam :-)

Holnap jön a barátnőm,ezt a képet raktam a fényképtartóba,remélem valóban ide is ér,mert nagyonkészülök.

Ma dlelött védőnőnél voltunk ,röhej volt ahogy mértek beállította a csaj 70 kilóra a mérleget,na mondom nyugodtan húzza jóval feljebb..........
Most tartok plusz 4 kilónál,de most kezd megjönni az étvágyam,Majával is így volt,félek a végétől..

Délután meg katasztrófa volt együtt sziesztáztunk Majával,aki amikor felkeltem nem talált magam melett mert pisiltem és félkomában elkezdett nekem üvölteni,hisztizni hát mondom nehogy már még pisilni se mehssek el tőled,ő meg tiszta magánkivűl volt,nahát elborult az agyam..........
Aztán egész délutánment a nyekegés semmi se volt jó,kapott a szép kis meztelen seggére is egy pacsit amikor megrugdosta a pocimat miután se nadrágot se pelust nem akart húzni.vhááá ma egy ördög volt

Felkapkodás,sírni hagyás:higyjétek el mint minden gyerekfüggő lesz.Csak lestem a strandon egy kissrácot az anyaja letette a plédre aztán órákig csak úgy volt,játszott valamivel,kalimpált egy hang nélkül,na én ilyenre nem emléksem.Maja nagyon ölbe baba volt 1-2 hónapig mindenképp amint leért a kiságyba a segge sírt,először próbáltam hagyni vannak a kik elalszanak vagy lenyugszanak ő nem ,addig sírt amíg nem kapott levegőt.És ez akkor még nem hiszti volt egyszerűen szüksége volt rám.Később is bepróbálkoztama bőgni hagyással,de ő csak hergeli magát akár hányásig.Mostanra viszont hatásos.Amikor kiakaszt és hisztizik berakom a szobájába cumi,innivaló kiséretébe hogy tomboljon elsőzör 5 percre,aztán hív ezerrel,könyörög,üvölt,megkérdezem tőle abbahagyod?igen ,jó esetben tényleg abba hagyja ha nem akkor megy vissza még 5 percre.De hát már két éves.Már vana nnyi értelme,hogy tudja miért sír vagy mibaja (jó esetben)

És bízom az angyalka típusú kistesóba :-) bár szerintem esély rá 0 :-)

mindegy majd lesz valahogy,majd meglátjuk mit dob ki a gép

jó éjt
Vendég

jaha kép,bocsi akit nem érdekel
Kép
Vendég

Sziasztok!

timurr: ismerős a hiszti dolog... Vivi is csak sztem azért kezdett el szólni, hogy pisilnie kell, mert én is elmegyek wc-re. Ilyenkor jön és mivel eléri a kilincset, bejön. Ilyenkor neki is kell pisilni. :roll: pedig nem is... Amúgy tényleg gyerek függő az ölbekapkodás. Vivi is ölbebaba volt. Na nem sokáig. Ha azt vesszük, hogy 9 hónapig bennem volt, és hallotta a szívverésemet, érezte a melegséget, a közelséget és ez megnyugtatta, sztem persze, hogy sírnak, ha utána már egy hideg matracon kell egyedül feküdni távol a mamától. Én mindíg velvettem. Nem vártam, meg hogy sokat sírjon. Bár kipróbáltuk egyszer, hogy mivan ha nem veszem fel. Fél óra múlva nem kapott levegőt... :? 2-3 hónapos koráig volt rengeteget ölben. Utána elkezdte unni. 4 hós korától meg szinte utált ölbe lenni. Szóval gyerekfüggő. A barátnőm kislánya egyidős a lányommal ( 6 nap van köztük ), ő pedig alig volt ölben. Hagyták sírni és ez az állapot mire megtanulta a gyerek, hogy nem veszik föl minden rezdülésre eltartott majdnem egy éves koráig. Ki hogy neveli. Vivit soha sem szakkönyvek után neveltem. Egyéni véleményem, hogy nem szeretem az ilyen, hogyan neveljünk boldog gyereket, meg okosat meg stb. irományokat. Bár nem azt mondom, hogy rosszak, mert néha egy egy fortély tényleg bejött, de Minden gyerek más és más. Ha eleget foglalkoznak, beszélnek a gyerekkel a szülők, sztem rosszul nem fogják nevelni. De ez az én véleményem. :)

Na megyek. Mert apa megint hülye... :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja a tegnapi szerzeményeim: :D

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Móni, a Promod legalább feldobott, de utána az emberek...
Hát ezek tényleg nem normálisak!!! :twisted: :twisted:

Timurr majd számolj be a barátnőzésről!

Nekem is vannak elveim a gyereknevelésről, de már látom hogy egyre puhulóbbak... :oops:

Tegnap voltam nőyogyinál, méhszájam változatlan (C:2000, de legalább nem romlott), doki szerint a 40 nap múlva akár jöhet is a baba az már nem gond, addig meg csak kibírjuk :cry: :? :shock:

Egyre jobban be vagyok szarva, pedig inkább biztatni akart, hogy nem lesz gond... :cry:

No ma dolgozok félig ülve vagy 2 órát, utána fekszem. Babakocsit apuka megveszi egyedül, persze úgy hogy én kinézem, megmondom hogy milyen színűt kérem, ő meg megrendeli...

A következő vizit 25-én lesz, és elvileg még 10 db napot fogok dolgozni... ezen kívül piihizek ezerrel... most ugye túlparázom? :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó

Jó reggelt kismamák...!!! Egymás után két éjszaka is tudtam aludni!!! Hihetetlen!
Mindjárt felhívom a babakocsisokat és megkérdezem megvan e még. Ha igen, akkor hétvégén elmegyünk érte.... :lol: Csak az a ronda sárga ne lenne benne...mondjuk akkor már rég eladták volna... :roll:

Én holnap megyek dokihoz...most majd minden kiderül a méhszájamról.... Egy kicsit be vagyok sz*rva.... Én nem tudok most három hónapig pihenni :shock:

Húúú de fini kávét csinált apuka!!! Jó így kezdeni a napot :lol:

Ma délelőtt nem fogok semmit csinálni...lefekszem olvasni....esetleg később főzök valamit. Délután meló van, de addig lustizok! :lol: Három hónapra úgyse lesz ilyenre lehetőségem :D (sőt nincs is már három :shock: mér vagyok ilyen rettenetesen nyugodt?? :? Az nem jelent rosszat? :? )

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?