Új privát üzeneted érkezett!

Írtam kettőt, hova lettek??? :evil: :evil: :evil:

KépKép
lexus

OK, bocs, nekem esküszöm nem jelentek meg :D :? Na húzok, megint sok belőlem kicsit :D

KépKép
lexus

Lexa!

Akartam valamit irni neked, de mire ide lapoztam elfelejtettem.

En is ma kicsit gaz vagyok.

Magi
Vendég

Magi! Én meg vmivel kapcs. akartam neked privit küldeni, de én is elfelejtettem, h mit akartam írni bele :D Na mindegy, majd ha eszünkbe jut, mondjuk ;)

KépKép
lexus

Jaj lanyok megebedeltem.

Most nagyon jol erzem magam. :lol:

Magi
Vendég

Lanyok!

Ugy elalmosodtam.
Olyan faradt vagyok.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megjottunk, itt meg jol felporogtek az esemenyek! :D

Lexa!
Mar az ejjel megerkeztunk es 1kor meg bepillantottam, h mi tortent errefele. Ugyhogy kicsit reszt vettem az izgalmadban, aztan reggel az oromodben :D Amik a neveto arc kozott voltak, azokat Zsolti uzente :D
Nagyon orulok neked, ennel mar csak az lenne jobb, ha en is bezebrasodnek, gyakorlatilag teljesen egyidosek lennenk. :) En meg nem erzek semmit, de Zsoltival sem ereztem, csak majd ket hetre a vart mensi utan. Nekem kicsit hosszabb szokott lenni a ciklusom, ezert 12re kene megjojjon, de tesztelni csak akkor fogok ha kesik egy par napot. Illetve vasarnap elott, mert akkor megy el apu. Jot tett ez a tenger, tobbek kozott elterelte a figyelmet a varakozasrol, most mar kibirom azt a par napot :) :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

A tengeren jol telt, igaz egy kis vihar beleszolt a dologba, mert par napig a viz ugy lehult, h nem lehetett furodni. Mi meg mindharman hulessel kuszkodtunk nyar kozepen :?

Kicsinyitek kepeket es jovok

bangham

8) Kép vegul igy aludtunk Kép hamar baratokra lelt... Kép apaval Kép anyaval Kép huncutka Kép Zsolti es a hajo Kép Zsolti es a tenger Kép mind

bangham

Kép sofor

bangham

Nagyon sok lettem... :oops:
Azert remelem ti is belatjatok, h nehez volt valogatni :lol: 8)

bangham

bangham!

Irigy, irigy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nagyon szupik akepek!

Magi
Vendég

Móni! Köszönöm, nagyon édes vagy :) Zsoltit pedig puszilom, köszi az üzit neki :D Gyönyörű helyetek lehetett! Ez a fehér homok engem mindig annyira elkápráztat.. Álomszééép! Nagyon édes a kissrác, tényleg huncut :D
Nagyon drukkolok neked, és szuper lenne, ha egy idősek lennénk, még ez is egyezne :D Remélem, h az, h nem érzel semmit, egy jel ;)

Én most megyek enni, 2 szelet kenyeret :? Többre nincs idő.

KépKép
lexus

bangham nagyon szupik a képek, mi majd hétfőn megyünk nyaralni, igaz mi csak a magyar tengerhez, de az is nagyon jó lesz. Már nagyon várjuk.

Én most ebéd után leraktam Rékát aludn, és én is zépen bealudtam mellette. Ilyen már nagyon régen fordult elő velem, de jó volt.

gabi

Kép
lieglgabi

Lanyok!

Mar csak 54 perc es mehetek haza!!! :lol: :lol: :lol:
Magi
Vendég

Lanyok!

En akkor most megyek haza.

Kellemes delutant mindenkinek!

Lexa!
Ird meg, hogyan fogadta a ferjed a dolgokat.

Magi
Vendég

Na, most ért véget a munkaidő, itt meg tombol az aktuális hányinger roham, úh így be nem ülök a kocsiba, megvárom az irodában, amíg elmúlik, aztán majd megyek haza. Párom úgyis csak 7-8 között ér haza megint.

Magi! OK, természetesen megírom ;)

KépKép
lexus

Sziasztok!

Lexa
Hatalmas Gratula neked! :D :D :D Ez aztán a jó hír! Majd írd meg mit szólt hozzá apa és hogy mi volt az uh-n! :D :D :D
A hányingerhez meg kitartást! :wink: Pihenj sokat!

Móni
Szuperek a képek,szép helyen járhattatok!De jó lehetett nektek! :D

Hát nekem meg nem volt valami jó napom,voltam a genetikán,ami még a múlt héten megvolt amikor bejelentkeztem,de mostanra megszűntették! :shock: :twisted: Úgyhogy a kérdésemre még mindig nincs válasz!
A vérképem is sz...r lett,még ez ügyben is kell futnom pár kört. :(
Tehát holnap belgyógyászat aztán pénteken uh.
Nem is vagyok ideges! :?:

edoci

Lexus: hányinger:( próbáld meg a elveit magne b6 kombinációt. reggel magne b6, délben elevit este magne b6. vagy még gyömbért mondják hogy jó hányingerre. illetve mostanában mondják hogy a salvus víz nagyon jó . bár utóbbinak állítólag nem valami jó íze van, de próba szerencse, hátha jó.

Gabi

Kép
lieglgabi

Szijjjjjjjjjasztok!!!!

Lexa!!!
Fogadd világrengető gratulációmat!Nagyon nagyon örülök,már megérdemelted a két kis csíkocskát!
Szuper ez a teszt. Én eddig Mo-on csak kék-fehér színben láttam,na nem mintha jelentősége lenne... :lol:

No,csajok megjártuk ma rendesen.Nagyit sűrgősségi ellátásra vittük...szóltak,hogy üljünk le,nem kell sorszám,se vizitdíj,mindjárt hívnak...Ez volt 3/4 9kor...Délben miután elfogyott szinte mindenki (kb 20an voltak) végre rákerültünk...Éhes voltam,pisilnem kellett,fáztam...ÁÁÁ,útálom a magyar eü-t... (pedig én is eü-s vagyok).

Móni
Olyan ééédes a kicsifiad.Szuper helyen jártatok,de merre is pontosan????Élvezte a vizet Zsolti??? 8)

Edoci
Kitartást a vizsgálatokhoz,nem lehet egyszerű végigjárni mindent.Lassan minden napra jut vmi kórházi élmény. :cry: :?

Magi
Örülök,hogy jól haladsz a fogyival.Gratu hozzá! És egyetértek abban,hogy hagyj ki 1-2 alkalmat a peteérés körül,biztos ami biztos!!! Kos babától ne aggódj,szerintem inkább függ a neveléstől :wink: ,persze ettől még mindenki külön személyiség. :D Én bika vagyok,türelmetlen,makacs,olyan csakazértisnekemvanigazan csajszi.DE senkit nem zavar(t) eddig... :lol:
Szülinap...mikor lesz pontosan????Vmikor a napokban,ugye???

Gabi
Balcsi is szuper,én szívesen mennék.CSak az időjárás tart vissza.Mindig ráfázunk ha partközelben vagyunk.Ezért választok inkább délebbi célpontot,ahol kevesebb esély van rossz időt kifogni.Bár már ez se biztos. :lol: Mi 26án indulunk,10 nap az Adrián.Hmmmm,de várom már.
Én is aludtam egyet du...imént ébredtem,Dorkám még szundít.

Betti
Mi újság???Képzeld majdnem eljutottunk Cserszegtomajra a hétvégén...de sajna csak majdnem. :( Végül Pesten kötöttünk ki... :lol:
Végülis az majdnem ott van... :lol: :lol: :lol:

Bevásároltam...vagyis csak vettem pár dolgot,inkább ruhákat.Most nekünk kedvez a divat.Olyan édes tunikákat lehet kapni.A Promod-ban leárazás volt...vettem szoknyát,felsőket.Benéztünk Brendonba...hááát...Noppies rövidnaci (csak az tetszett) 17ezer...Köszönöm,erre a 2 hónapra inkább nem kell... :?
Dorkámnak is vettem jópár dolgot.Jobbanmondva inkább neki vettem JÓPÁR dolgot...Párommal össz nem költöttünk annyit. :lol: Imádok neki vásárolni. :lol: Már csak az a kérdés mit csinálok ennyi lányruhával,ha fiam lesz. :lol:

Iszok valamit,közben olvasgatok.Ma asszem ráérek itt ülni,párom horgászni készül... :D

Lego
Vendég

Csak úúúgy..... 8)

Kép
Vendég

Csak le kellett írni, h rosszul vagyok, és el is múlt :D

Gabi! Köszönöm szépen a tippet, apával este megyünk vásárolni, majd elmegyek gyógyszertárba is, és veszek! Remélem, segít, köszi szépen még egyszer!

Lego! Köszönööömköszönömköszönöm :D Amúgy igen, én se láttam még ilyen tesztet, de bejön, pláne azzal a 2 csíkkal ott a közepén ;) :D
Sajnálom, h ilyen sz.rul alakult a délelőtt :? És végül mi lett az eredmény a dokinál? Kiscsaj naagggyon édes!!! Promodba járni SAJNOS én alapból imádok, és SAJNOS pénzt is szoktam ott hagyni. Most viszont ez a 70%-os leárazás istenkirály volt, vettem magamnak egy nadrágot 2.500 ft-ért, ami ugye a Promodban igen alacsony ár..

Edóci! Köszönöm szépen neked is!!
Sajnálom, h a vérképed nem lett jó :( Pedig drukkoltam :( És mi az, h megszűnt genetika??? :shock: És ezt csak így közlik, amikor mész, mert kaptál időpontot??? Basszus, ez a magyar eü tényleg rohadt gáz :evil:

KépKép
lexus

Lépek, megcsinálom apának a bébi nevében a levelet, nehogy mégis hazaérjen úgy, h még nincs meg :)

KépKép
lexus

Lego!

Ma van!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Boldog szüliiiinapooooot,boldog szüliiiiinaaapooooot!Boldog szüliiinapooot Magiiiiiii!Boldog szüüüüliiiinaaaapoooooooooooooooooot!
(ezt most énekeltem):lol: :lol: :lol: :lol:

Lexa
Levél célba ért???Anno én is így közöltem a lányomnál a jóhírt párommal. :wink:
Vendég

Lego!

Koszonom! :lol:

Magi
Vendég

Magi!
Én is boldog szülinapot kívánok:Betti :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Koszonom!

Magi
Vendég

Magi
Boldog szülinapot!
Kép

Lexa
na hogy fogadta apa a hírt? :lol:

Lego
Édi a kép a kiscsajszidról! :D
Ti is jól megjártátok az ügyeleten! :?
Tényleg jól bevásároltál! :lol:

edoci

Edoci!

Koszonom!

Magi
Vendég

Edoci!

Koszonom!

Magi
Vendég

Hepi börzdéj, Magi :D Klassz lenne, ha egy baba is csapódna az ajándékok mellé, nemdebár? ;)

Na, apa már tudja, azóta kicsit nem a földön jár :) Olllyan aranyos, úgy szeretem. Bocs, nyáladzok. Szóval a postaládában volt. Feljön, aszongya: mííí a rekért küldenek nekem mindig olyan levelet, amin nincs feladó? Mondom Tibi, nyugi, bontsd ki, olvasd el, hátha fontos (höhö, de még mennyire, h az volt). Elolvasta, aztán könnyes szemekkel meredt rám egy darabig, aztán megölelt - de innentől már biztos ti is átéltétek :) Olyan szép pillanat volt, hihetetlen érzés volt látni a szemében azt a boldogságot.

KépKép
lexus

Ja, még vmi, szokásosan lemaradt! :D Holnap megyek fodrászhoz, átfesti a hajamat a csaj. Úgy aggaszt, h nem az én fodrászom lesz, hanem csak 'helyettes'. Ugye nem fogja elcseszni?? :roll:

KépKép
lexus

Na jól van, én se itt járok ma :D Szal azt akartam ezzel a fodrászosdival, h ugye én vagyok az egyetlen, aki még lóg nektek képpel magáról, holnap teszek fel fodri után, h szép Lexát lássatok :D

KépKép
lexus

Lexa

Könnyes apának is gratula.Minden szépet és jót kívánok,pláne problémamentes,csodás várandósságot. :wink:

Már napok óta tervezem,hogy megírjam...lógsz 1 képpel. :lol: :lol:
Látom nem felejtetted el...pedig jujjj mikor volt már és 1 hetet ígértél. :lol:
Na jó,holnap csini Lexat látunk új frizkóval,bár boldogabbat aligha láthatnánk. :wink: Látod...itt az anyud szülinapi ajándéka...én megéreztem. :wink: :wink:

MAgi
Mi jót kaptál e szép napon????? :?: :D
Vendég

Lexa!

Neked is koszonom!

Magi
Vendég

Lego!

Kaptam 15 szal voros rozsat szepen csokorban, arany csillammal leszorva.
Zolitol is kaptam csokrot rozsaval.
Na meg egy olyan nagy papirt, Poszter nagysagu, amire ra van irva, hogy milyen a jo feleseg es anya. :lol:

Magi
Vendég

Lexa!

Aterzem csodas esteteket. Irigy is vagyok am! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gondoltam en is arra, hogy milyen jo lenne egy baba szulinapi ajandeknak.

Elvileg ket oraja ugy faj a hasam jobb oldala. Meg is fordult a fejemben, hogy lehet ez pe.
Es tegnap ejjel egyutt is voltunk, na meg tegnap reggel is. Na meg azelott is. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szoval el vagyok latva teljesen kisfickokkal. :oops: :oops: :oops:

Magi
Vendég

Lego! Igen, az az 1 hét kicsit több lett :D Hidd el, holnap is leszek még ilyen boldog, mert addigra felfogom ;) És sztem éjszaka alig ha fogok tudni aludni.. de megéri!
Igen, igazad volt anyuval kapcs. És jó, h írtad, akartam is kérdezni, ti mikor mondtátok el anyukátoknak? Én nem tudom, h várjak-e vele a pénteki UH-ig, vagy esetleg a jövő hét hétfőig, mert akkor ugye egy hétig együtt leszünk, vagy mondjam el neki holnap - de az meg olyan gáz lenne, személyesen talizni nem tudunk, és egy ilyen hírt pont anyunak telefonban?!

Magi! Akkor megtettetek mindent az ügy érdekében, lehet reménykedni :D Drukk!

KépKép
lexus

Magi!

Boldog szulinapot!!! :D :D :D Akkor te most 15 vagy? :wink:

Lego!
Dorka is nagyon edes am! :wink: Zold a szeme?
A roman tengerparton voltunk, Costinesti-en, biztosan lattad ott a nevem alatt, h erdelyi vagyok. En ugy vagyok ezzel a dologgal, h (bar nem sokan ertenek egyet velem), ha tenger, akkor a Fekete. Igaz, h eddig meg csak az Adriain voltam no meg az Arab tengeren (nem strandolos helyen), de bar elobbi gyonyoru kek nekem kozelebb all a Fekete.(persze kozelebb is van :wink: ) Horvatorszagban hianyoltam a hullamokat, a homokot,a siralyokat, az algaszagot, azt a vad es mely erzest amit a tenger kozelsege ad. Tul kiepitett minden, nem ad borzongast. na, ezt megmagyaraztam :lol: :roll: De az tenyleg igaz, h ott kevesebb a meglepetes :wink:
jaj, csak azt akartam mondani, h erzelmi szalak kotnek a Fekete Tengerhez :lol: :roll:

Lexa!
Nem semmi napod lehetett, nekem meg mindig nincs otletem, h hogyan mondjam meg :roll: Majd meg pontosan kikerdezlek ha aktualis lesz :)
Most ma tenyleg nagyon varjuk azt a kepet!

Gabi!
Nem az szamit, h milyen messze mentek el, a nyaralashoz elsosorban lelkiallapot kell. legalabbis en igy erzem. Annyit utaztunk, h nem volt kedvem nyaralni, nem is terveztuk, aztan hirtelen dontottunk es nagyon jo volt! Meglatod nektek is jo lesz! :wink:

Edoci!
Mi a baj a verkepeddel? Miert csinaltatod, valami gond volt v csak rutinbol a baba elott?

bangham

Holnap hajnalban erkezik aposom latogatoba par napra. Ritkan latom, orulok is neki, de lehet elvesz a netes idombol :roll: Vagy lehet, h pont ad azzal, h Zsoltit elviszi setalni :roll: :?:

bangham

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Magi
Vendég

Hello!

Csak jöttem szólni, h keveset leszek ma, lehet, h ez után már csak otthonról jelentkezem. A képet majd természetesen küldöm fodrász után. Jó (és kevesebb) melót mkinek, majd jövök!

KépKép
lexus

Lexa!
Mi a baj?
vagy csak már nem dolgozol így pocaklakósan?
Magi!
Lh teszted mit mutat?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!

Miert nem jossz?

Igy nekunk nem lesz ki segitsen az ido mulasaban. :cry:
Latod, csak elhagysz minket. :cry:

Betti!

LH-t majd elbe, vagy 1 korul fogom megcsinalni, mert akkor nem lesz itt senki a cegnel es ki tudok menni.

Ha eros lesz akkor kihagyom ma a fogyit, ha meg mindig halvany, akkor nem.
Amugy tegnap este szurt a hasam es ma is.
Lehet a pe miatt, pedig meg az LH szerint nincs.

Na mindegy. Ha fogyi lesz akkor apatol ejjel ugy is kapok utanpotlast, ha nem lesz a petembol rantotta. :lol: :oops:

Betti te hogy vagy?

Magi
Vendég

Lanyok!

Most lett + az LH!

Na ma is jol elkapom apat! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Holnap lesz pe! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj lanyok szoritsatok nekem!

Most beszeltem apaval, hogy igyekezzen haza, egyen igyon, majd utana menjen ura dolgozni es igyekezzen haza, ne ejjel jojjon.

Holnaptol iszom a palastfu teat.

Magi
Vendég

Jaj lanyok nem birok magamma.

Magi
Vendég

Haho lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Szia Magi!
Szorítok az estéhez :wink:
Én nem vagyok jól hogy őszinte legyek!
Tegnap csináltam tesztet de negatív lett!
Minden reggel émelygek és még mindig vérzek így ma doki!
ma már látni akar a tünetek alapján!
Nem akartalak titeket ezzel terhelni de így hogy kérdezted válaszolok!
Biztos még a hormonok játszanak velem!!!
Lexáról tudsz valamit?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?