Szijjjjjjjjjasztok!!!!
Lexa!!!
Fogadd világrengető gratulációmat!Nagyon nagyon örülök,már megérdemelted a két kis csíkocskát!Szuper ez a teszt. Én eddig Mo-on csak kék-fehér színben láttam,na nem mintha jelentősége lenne...
No,csajok megjártuk ma rendesen.Nagyit sűrgősségi ellátásra vittük...szóltak,hogy üljünk le,nem kell sorszám,se vizitdíj,mindjárt hívnak...Ez volt 3/4 9kor...Délben miután elfogyott szinte mindenki (kb 20an voltak) végre rákerültünk...Éhes voltam,pisilnem kellett,fáztam...ÁÁÁ,útálom a magyar eü-t... (pedig én is eü-s vagyok).
Móni
Olyan ééédes a kicsifiad.Szuper helyen jártatok,de merre is pontosan????Élvezte a vizet Zsolti???
Edoci
Kitartást a vizsgálatokhoz,nem lehet egyszerű végigjárni mindent.Lassan minden napra jut vmi kórházi élmény.
Magi
Örülök,hogy jól haladsz a fogyival.Gratu hozzá! És egyetértek abban,hogy hagyj ki 1-2 alkalmat a peteérés körül,biztos ami biztos!!! Kos babától ne aggódj,szerintem inkább függ a neveléstől
,persze ettől még mindenki külön személyiség.
Én bika vagyok,türelmetlen,makacs,olyan csakazértisnekemvanigazan csajszi.DE senkit nem zavar(t) eddig...
Szülinap...mikor lesz pontosan????Vmikor a napokban,ugye???
Gabi
Balcsi is szuper,én szívesen mennék.CSak az időjárás tart vissza.Mindig ráfázunk ha partközelben vagyunk.Ezért választok inkább délebbi célpontot,ahol kevesebb esély van rossz időt kifogni.Bár már ez se biztos.
Mi 26án indulunk,10 nap az Adrián.Hmmmm,de várom már.
Én is aludtam egyet du...imént ébredtem,Dorkám még szundít.
Betti
Mi újság???Képzeld majdnem eljutottunk Cserszegtomajra a hétvégén...de sajna csak majdnem.
Végül Pesten kötöttünk ki...
Végülis az majdnem ott van...
Bevásároltam...vagyis csak vettem pár dolgot,inkább ruhákat.Most nekünk kedvez a divat.Olyan édes tunikákat lehet kapni.A Promod-ban leárazás volt...vettem szoknyát,felsőket.Benéztünk Brendonba...hááát...Noppies rövidnaci (csak az tetszett) 17ezer...Köszönöm,erre a 2 hónapra inkább nem kell...
Dorkámnak is vettem jópár dolgot.Jobbanmondva inkább neki vettem JÓPÁR dolgot...Párommal össz nem költöttünk annyit.
Imádok neki vásárolni.
Már csak az a kérdés mit csinálok ennyi lányruhával,ha fiam lesz.
Iszok valamit,közben olvasgatok.Ma asszem ráérek itt ülni,párom horgászni készül...
Lego