Új privát üzeneted érkezett!

Lecso!

A hideg futkosott a hátamon a történeted olvasásakor, de a lényeg, ez a baba tied, veletek marad!

Rólam: megvolt a leszivás, most nem vagyok valami fitt. 20petikét szivtak le, apu katonái okésak. Holnap megtudom, hány randi siekrült és hogy mikor lesz a beülti. Még 2 hét az én zebrámig :lol: Csatlakoznék a csordához!

( és éljenek a júliusi házasok )
Vendég

Kincs minden doki azt mondja, átütő siker a 3X850-es adagtól szokott lenni. de én nem értek hozzá. nem tudom ilyenkor is kell-e emelni, ha van Ppé meg minden, de elvileg ugye ha azt veszem az is szedi a metet akinek nincs is IR-je...

házidokim azt mondta, nála sok fiatal pcos nő esz ia metet, aki nem esik teherbe, annak folyamatosan emelnek, van aki már 3X1000-et eszik...

Alice nem működik a régi mélcímed?

Kép

Kép
rejo

Dimet a Bálna, Bálna Dimet kismama!

Dimet EZ a bálna, és nem TE! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
rejo

Kincsem, én emelnék, mert a 3*850 az adag, nem????

Lara, sok sikert holnaphoz, szorítunk!!!!

Dimet, van bálnátok???Hol tartjátok????Én nem láttam, hogy bálna lennél!Csak szép, pocakos kismami.

Gina, akkor jó talizást a kissejteknek ,és váunk a hírekkel, aztán meg tapadást kívánok!!!!
Vendég

Kép Mindenkinek,aki hiányolt-és aki nem is...annak is!
.....azért nem jövök sürübben(jól esik a hiányolás....ezért is írok most!),mert csak mindig panaszkodni tudnék....és az nem is a pco-val kapcsolatos dolgok lennének,így nem off-olom a topikot fölöslegessen!Néha néha felbukkanok,örülök az örömötöknek.....olvasgatok napi szinten,de okosakat nem igen tudok mondani......mert,itt már többen ledoktorálhatnának pco-ból!belekotyogni,statisztikát rontani meg nem akarok... OK?! :wink: -ha viszont valaha lesz egy saját +tesztem,nem dugom el....megmutizom tuti :!: :lol:
Kép
-vagyok msn-en most is!
kandi72
Budapest III. kerület

Kavicska, Hatalmas Gratula!!!
Reggel már láttam csak a cégemtől nem tudok írni, alig vártam, h hazaérjek és gratulálhassak Neked, mert naggggyon megérdemled. Annyira jó, de annyira! teljesen feldobta a napom!

Kincsecske, én sem mondhatom, h nagyon értek hozzá, de én a Te helyedben biztos emelnék!

Kép
apple

Csajok,

olyan pozitív a kisugárzásunk, ez a topic most be fogja teljesíteni a feladatát, meglátjátok. Egymás erejéből merítünk energiát, és mindannyiunk szeretet energiája, ami itt szombaton összegyűlt, mindenkinek lökést fog adni....ebben biztos vagyok !

Lecsokám, a frászt hoztad rám.... :shock: mikor elkezdtem olvasni a hozzászólásodat, lemerevedtem teljesen, még jó, hogy happy end lett a vége....ez az "orvos ijesztgeti betegét" játék nem túl jó, e fene vinné el őket.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Norka, halálra röhögtük magunkat a párommal a listán,amit Bogi tanult a nyaralás alatt..... egyik hasznosabb dolog, mint a másik... :lol: :lol: :lol:

Nekem még mindig görcsölgetnek a petefészkeim..... mi a csuda lehet ez ? :roll: :roll: Hőm már felment...... ki érti ezt ??
De azért ma is akciózunk egyet... :oops: :wink:
zsizsik

Kép

Kép

Ezt küldöm mindnenkinek, aki új+tesztes és a leendő +teszteseknek és a kismamiknak és mindenkinek.

Kép Kép

Ezt még bónusz Neked, Drága Kandikám, hogy jobb kedved legyen....Meg asszem ezt a képet is kitörölte a géped, ugyi???
Vendég

Sziasztok!

Nem volt szándékomban senkiben sem megállítani az ütőt!
Csak megosztottam veletek,hogyan jártunk és mint éreztünk ma!
Nem volt semmi ez a nap az tuti!Ha megszületik Eszti,mert Levi szerint ha lány ,ha fiú lesz Eszti lesz,akkor lesz mit mesélni neki nagy korában!
Sziasztok!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Lányok, köszönöm a képeket, nagyon profi képeket csináltatok! Köszönöm!

Lecsó, h lehet már így ráijeszetni egy kismamára! Sok orvosnak mi nők olyanok vagyunk mint az árú a futószalagon. Semmi együttérzés!

Kép
apple

Kavicska: Gratulálok én is!!
vicky79
Budapest III. kerület

kincs, aham, felteszem a tieidet is holnap.

már várom az új zebrát. úgy beindult így mindenki :)

bálna széééééép :D tényleg nagyobb nálam. kicsit. :lol:

igen, bogi tevékenységén mi is nagyokat röhögtünk :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Norka!
Nem semmi, h mire jó egy gyerkőcnek a nyaralás :lol: Jó sokmindent megtanult :lol: :wink:

Lecso!
Elhűlve olvastam soraidat.... már majdnem sírtam!!!! De most azért könnyezek, mert végülis mégis veled van a csöppség!!! (és habár sovány vigasz,de akinek halálhírét keltik.... szóval, tuti, h egészséges, csodaszép Eszti babátok lesz) :wink: :lol:

babszika

Lecsó, csak tudod az a szomorú, hogy bizony van még olyan vidéken, ahol csak egy orvos rossz géppel megnézi a babát, amit félrenéznek és ki is kaparják... :cry: Nem egy olyan történetet hallottam már, hogy az abortusz előtti közvetlen kontroll UH-n derült ki mégis, hogy él a baba. Ez szörnyű!

Ha jól emlékszem, Nóránál is volt efféle ijesztgetés? Bocs ha nem jól emlékszem.

No akkor közkívánatra pár fotó, telefonálós, babakocsiban duzzogós, tengerben pacsálós, kavicsozós, matracon kiájulós!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Lafi,Kincs

Köszi a hiányolást....azért szoktalak benneteket olvasgatni.
Régebben olvastam,de mire irtam volna általában mindig mennem kellett,aztán már nem is olvastam...+kicsit be is csömörtem....

Jól vagyunk nagyon,minden okés(jó mondjuk már 2 hete nem alszunk éjszaka,volt egy kis orrfolyás...most próbáltam neki gyümileveket adni,de fáj tőle a hasa,szenvedet...igy felfüggesztettük!!

Remélem minél hamarabb pocakos lesz Mindenki!

Puszi

egy kép: Kép
Vendég

Norka!

Ezek szerint nem sokat tudtál pihenni! Sajnálom, h. nem úgy sikerült, ahogy terveztétek! :(
Bogi nem lehetett gyenge! Elég vizuális típus vagyok, úgyhogy könnyesre röhögtem magam! :lol:
Tengerpart tényleg nem homokos! Hogy oldottátok meg, h. ne legyen tele a pofazacskója kaviccsal? :shock:
Azért még ne vesd bele magad a melóba! Legalább itthon pihizz egy kicsit!
Mennyi időre szüneteltetitek a babaprojektet? Lesz olyan időszak szerinted, amikor ideális a kistesó?

Dimet!

Csak óvatosan! Meleg volt ma nagyon!!!!! Holnap meg hidegfront jön, én attól keményedtem mindig! Tedd fel a lábikódat és pihenj inkább! 8)

Lecsó!

Majd a szívbajt hoztad rám! :shock:
Rád meg a dokid! Basszus! Még jó, h. beküldött a kórházba kontroll UH-ra! :shock: :shock: :shock:
És vajon ahol a kórház van ilyen színvonalú UH géppel felszerelve, ott hány kis élet esik ennek áldozatul? Mérhetetlenül dühös vagyok! Ilyesminek nem szabadna megtörténnie! :evil: :evil: :evil:
De örülök, h. rendben van minden!

Pogi!

Sírós vagy mostanában? Hmmm…… :wink:

Zsizsik!

Jó kis sárgatest helyezkedik tartós használatra!!! :wink:

Gabika!

Hát végre titeket is látni!!!! Időnként benézhetnél a fenti topikba is, ha ráérsz!
Nagyon aranyos Miron! Kis hurkás! Igen elégedettnek látszik! :D Tényleg hogy becézitek?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Hi!

csak gyorsban:

Kavics!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!!

Lafi!
Holnap AFP, hogy rohan az idő...
Köszi a drukkot! :D

Megyek aludni! De előtte eszek dinnyét :wink: :D

Kép
lara26

Sziasztok,

Ella, az a szép gyermek!!!!Büszke lehetsz rá, olyan kis édi-bédi!!!!! :D
Nem lehet, hogy a változó időre érzékeny szegény?Mert kb 2 hete van, hogy nem tudni, mikor milyen idő van!

Norka, csodálatos képek!Bogi olyan kis huncut, de annyira ennivaló!!!!!
Vendég

Jó reggelt, Csajócák! :)

Lecsó, komolyan a szívbajt hoztad rám kora reggel, mikor olvastam vissza a tegnap délutáni hozzászólás-termést! :shock: Nem is bírtam végig olvasni, hanem futtattam végig a szemeim a sorokon, hogy mi lett a végkifejlet. S miután láttam, hogy minden okés, csak aztán tudtam végigolvasni az írásod. :)

Norka, te már le sem tagadhatod a boszorkány-mivoltod! :lol: Amit Kavicskával kapcsolatban is írtál..., komolyan, a hideg rázott. :o
A nyaralásotok ezek szerint kalandos volt. :) Bogika pedig hatalmasat fejlődött ezek a napok alatt (a képek szuperek!). :lol: Most azért próbáld kipihenni magad! :)

Dimet, tényleg pihizzél, amennyit csak tudsz. Állítólag brutál hidegfront jön, vigyázz magatokra!

Pogika, jajj de jó lesz, ha újra aktív topiktag leszel! :D Hiányzol ám! :wink: (A régi hozzászólásokban sokat olvastalak...)

Ginuska, ez nagyon bíztató punkció volt! :D Nagyon szorítok, hogy a tegnapi sikeres randiból minél több osztódó petikéd legyen! Majd tudósíts, mi volt!

Kandika, jó, hogy te is benéztél. :) Azért ezt a topikot a "régiek" viszok a vállukon! :wink: Jó lenne, ha sűrűbben jönnél...

Zsizsik, csupa jó jelek, szerintem. :wink: Nagyon várom a tesztedet! :)

Ellácska, Miron gyönyörű formás babuci! :) Gratula hozzá!

Lara, várunk az AFP eredményeddel! Addig is mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!

Anyoooka, Lafika, köszönöm a képeket! Így kicsit hozzám is eljutott a szombati topikbuli hangulata, na és nem mellesleg "testet öltöttek" a nicknevek! :D

Magamról csak annyit, hogy megint fogytam 2 kg-ot. :D 8) Kezd emberi (női) formám lenni... :roll: :wink:

Pusszancs,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Tényleg nem akartam a frászt hozni mindenkire!
Egyébként még én nem vagyok nyugodt teljesen,mert az mondta elég kicsi,meg is nézi jöv héten fejlődik-e.A 6 hétnek megfelelő nagyságú,ami lehetséges is hiszen azt sem tudom mikor volt a pé-m.Ők a 8. hétnek számolják az utólsó mensitől,ezért mondta gondolom,hogy kicsi!De a 8. hete egy normális,szabályos ciklusú nőre lehet rámondani ugye?Nekem tuti,de nem a 14 napon volt az ovu,akkor lehet kissebb!Pedig tudja,hogy pcos vagyok és csak furcsa arckifejezéssel nézett rám tegnap.
Remélem minden rendben!

Tegnap amikor azt mondták,hogy elhalt,kijelentettem a páromnak,nekem nem kell több gyerek! :cry:
De hála jól végződött az egész!
Van közöttetek babonás???
Tegnap amikor bejelentkeztünk a kórházba elkezdett viszketni a bal szemem,nálam az örömet jelent.Mielőtt felmentünk a lifttel rajtam volt egy pók!Eszembe is jutott milyen szerencsém lesz ma!
És bementem az uh-ra és bejenti a doki él a magzat!

A végén még babonás leszek?????!

Sziasztok!Most mennem kell dogozni!

Kép

Kép
lecso

lara, mááááár 16. hét. juj, de jó!!!lassan uh megint, az már annyira jó lesz. látod a babád kezecskéit, lábacskáit, pofiját!! majd tegyél fel képet ám!

igen, megéreztem a hidegfrontot....egész éjszaka görcsölgettem, keményedtem. de már elmúlt. ma pihizek. nem is takarítok. jön anyukám, így megvárom őt a takarítással. ő úgyis mindig energiabaomba. néha párommal elgondolkozunk azon,hogy szüleim nem szednek-e vmi gyorsítót, mert iszonyatosak :D

nekikezdek a képeknek, lekicsinyíteni őket. és fent lesz nemsokára.

tükörvíz, gratula a mínusz kilókhoz!!!!csak így tovább.

új kismamák hogy vannak?

jó, hogy az eltünt báránykák is jelentkeztek!!!

norka, bogi nagy kópé-látszik a pofiján.

miron babának meg annyira szép a szája!!!!! meg ő is olyan "jól meggyömöszölném" típusú gyerkőc.

na, lépek. elugrok bótbaaaaa. csinálok tiramisut :lol: 8)

Kép

dimet

Jó reggelt !

Ella, nagyon cuki Miron baba, csak úgy sugárzik a boldogság az arcáról !

Norka, imádom a szemléltető leírásaidat ! Könnyesre röhögtem magam némely részleten :wink: :lol: Boginak jól áll a pucérság !
Eszméletlen csajszi vagy, mondhatni, hogy kiégve mentél el nyaralni és új tervekkel jöttél haza, nem is tudom, hogy hova kéne téged elküldeni egy időre, hogy kicsit lenyugodjál !

Dimet, csak a szokásos terh.inzulin, vc vizsgálaton voltam ! Csütörtök reggel hozom el az eredményt.
Annyi finomságot sütsz, nem lennék a szomszédod, bár lehet ez a hízókúra titka :mrgreen:

Mikor és hol lenne az a szombati fagyizós randi ?

Lecso, bennem is megállt az ütő. Tragédia, hogy ilyen előfordulhat, de Istennek hála veletek minden OK. Levi nagyon nagy kópé :) minden elismerésem, a férjed kitűnően terelgeti !

7Kincs, szerintem ha bírod, emeld fel 3x850-re. Ha nem bírod, akkor is kéne egy köztes megoldás (én pl. negyedelem), hogy kicsivel többet szedjél.

Gina, gratulálok a 20 petihez, remélem hamarosan jelentkezel mennyien termékenyültek meg. Pocakod nagyon fáj ? Ennyi peti után nem csodálkoznék, próbálj jó sokat inni !

Kandikám, ha nagyon nem akarsz off-olni, akkor küldj pü-t
:wink: :lol: Már nagyon várom mikor bukkan elő a Te zebrád is :!:

Tükörvíz, gratulálok az újbóli fogyáshoz !! A következő talira gyere ám Te is !

Ma leadtam a kölcsön gyerekeket az oviba, remélem nem mennek ki az udvarra , mert kabátot nem hagytam ott, csak pólóba, pulcsiba öltöztettem őket . Azóta azon agyalok, nem kellett volna-e kabát, de férjem szerint ilyen időben úgy sem mennek ki az udvarra, bentre meg bőven elég amit viselnek.
Hát igen... nehéz dolog szülőnek lenni :lol:
Estére már próbára tették az idegeimet, miután délután nem aludtak, bőven volt ramazuri.

Naggggyon várom Kavicskát. Hallod Kavics, küldj egy jelet :lol:

mniki

Sziasztok!

Lecso, ez hihetetlen. Komolyan mondom, hogy "csak" azért nem estem kétségbe, mert olyan nyugodt stílusban írtad, hogy gondoltam ebből csak jó sülhet ki. Tényleg mennyire tönkre lehet tenni vkit egy ilyen kijelentéssel, pláne, ha aztán nem derül ki az igazság. Egyébként meg, ha a doki tudja, hogy ilyen sz.r a gépe, akkor miért UH-z ilyen korai terhességet? Ezzel a géppel hány kismamát küldött el tévesen m.a.-ra?
Nagyon örülök, hogy jó lett a vége a történetnek és hidd el, pont akkora a gyerkőc, amekkorának lennie kell ennyi idős korában. Csak Te tudhatod, hogy kb. mennyi idős, ha érezted a pét. Ennek megfelelően számold a terhességed, sztem.

Ella: Gyönyörű ez a gyerek!!! És tényleg olyannak néz kia, akit az ember szívesen megdögönyözne :)Gratulálok hozzá!

Gina: Nagyon drukkolok neked én is!!! Majd gyere és mesélj!

Kincs: Én is 3x380-re szavazok, sokan jártak úgy hogy kevés volt nekik és amikor emeltek, akkor láss csodát ;)

Norka: Hát a leírásod, tényleg nem semmi. Jó volt olvasni. Süt a képekről, hogy Bogi nagyon élvezte. Az utolsó előtti képen anniyra szép, nevetős, pancsizós. Látszik, hogy imádta a vizet :) És hát valljuk be, van mit kipihennije :D Legalább neked is jut egy kis időd pihire...

Dimet: Tessék otthon maradni és pihizni!

Pogi: Nekem is feltűnt egyből, amikor írtad, hogy meghatódós lettél. Gyanús, nagyon gyanús :D

Tükörvíz: innen is megy a gratula a minusz kilókhoz! Csak így tovább...

Zsizsik: Ennél jobban nem is célozhattatok volna. Húú, annyira drukkolok nektek is!

Lara, Lafi: Hogy szalad az idő! Ha ilyen gyorsan telik az idő, akkor tényleg alig kapunk észbe és már Ti is szültök :)

Mniki: Gyakorlásnak sem utolsó a gyerekfelügyelet, nem igaz? Én is így voltam vele hétvégén. :D

Így a legvégén szeretném megköszönni az elküldött képeket. Nagyon jók lettek ;) Bár név szerint még mindig nem tudom, hogy ki-kicsoda :oops:

Akit kihagytam, annak nagy pussz és bocsánat!

Mindenkinek kellemes napot! Végre nincs olyan nagy meleg, már csak a fejfájásomnak kellene abba maradnia...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!!

AFP eredmény csak 2 hét múlva lesz. De hamar eltelik az az idő is!
:)

Andi!
Én nagyon várom a + HCG -s híredet!!!

Kép
lara26

Betti!
Bizony hamar itt a Karácsony! :D

Kép
lara26

Sziasztok lányok,

a szombati fagyis talira én is szívesen elmennék.... szóljatok ha lehet...!

Kincs, én azt hittem, hogy te mindig is 3x850 mg-ot szedtél a metből.... :shock: :shock: szerintem mindenképpen emelned kellene. De azért egy dokit meg kell erről kérdezni.

Kavicska, ha tudod, légyszi küldd el nekem is a képeidet, köszönöm ! Email címem a táblázatban !

Az én képeimre várni kell, hogy összehnagoljam magam a két gépem között, a táblázat itt van elmentve, a képek pedig otthon.... kicsit zűrös vagyok, bocsi. :oops:

Ma megyünk a kiskutyáért, sallala !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Este felteszek képeket róla jó ?Ha nem jó akkor is felteszek az új bébikénkről..... 8)

Norka, tök jók a képek !! :lol: :lol: Nagyot nőtt Bogi ám !
zsizsik

Sziasztok!

Lecsó!

Ahogy olvastam az írásod majdnem sírtam, komolyan! Te vagy a zebrapárom, plusz most jöttem a dokitól és olvastalak! Betticaval egyet értek, tényleg "csak" a nyugodt stílus miatt faltam a mondatokat és vártam, hogy hol a jó hír! Ez el_ké_pesz_tő! Inkább bele sem gondolok, hogy mi lett volna ha....

Dimet!

Köszi a mai segélyszolgálatot is :D !!!! A bálnát meg felejtsd el, nagyon is csinos kismami vagy!!!! :!:

Norka, Ella!
A babák gyönyörűek!

Nálunk: a dokinő 3-4 hetes petezsákot látott, szikhólyaggal a közepén. 1 hónap múlva kontroll. A metformint nem ellenezte, azt mondta, hogy a magzatra nincs hatással. Jaj, nagyon izgulok.

Puszi Mindenkinek!

Gyöngyi
jokaliza

Bettica, Rambóka! Hihihi :-)) gyanús mi? :-) pedig kár ezen töprengeni, tuti nemvagyok babás, bár ha nem tudnám biztosan hogy nincs baba, én is gyanút fognék, mert egyre rosszabb a helyzet, ma egész délelőtt bőgtem csak úgy brahiból, egy tucat telesírt zsepi van mellettem, pedig csak dolgozom. Szerintem csak a feszültség.
Most vigyáztunk ebben a hónapban, mert Rambóka jól berémített, hogy ne várjam meg a következő zebrát a foggyökérkezelésemmel a röntgen miatt, és mivel az jövő héten kezdődik, most óvatosan duhajkodtunk :-)

Viszont az a jó hír, hogy már kétszer is megjött a mensim tök normális napszámra, és PÉ-m is tuti volt most is meg eggyel korábban is. Aszittem én is hogy kinyúlok úgy fájt a hasam vagy fél napig, ráadásul félidőben, azt kiderült hogy épp petét érlelek :-)
krumplis pogácsa

Szép napot!

Norka Bogi baba nagyon helyes kiscsaj! A göndörödő fürtök pedig angyaliak,sztem a hisztit csak kitaláljátok :lol: :lol:
Gergő is nagyon stramm legény volt a talin!
Ella Miron is szép fiúcska!

Az emeléshez írt véleményetekert köszönet! sajnos per pill dokim nincs,akivel megbeszélhetném :cry: Egy hét és kiderül emelek vagy sem..

Azt hiszem ennyi voltam mert a déli adag progi teljesen kiütött,alig bírok létezni,szédülök..

További kellemes napot!!
És Kavics ahogy tudsz jelentkezni írj,várlak!!
Képeket in is akarok!

Pogi minden jót a fogdokihozz! Fogyásod??
Ciklusokhoz gratula!!

Zsizsik Apple hőitek???????

Gina????

Lefordolok a székről ..pá pussz! :shock: :roll: a hibákért bocsi!!
Vérnyomimra kiváncsi lennék..
Vendég

Kincs, csak nyugodtan menj lefeküdni, ha a progitól ennyire szédülsz ne kínozd magad ! Az idő is ludas lehet, mert jönnek-mennek a frontok !

Pogi, jó hallani, hogy a Te mensid is normalizálódik ! A fogászati kezelés után mindent bele :wink:

Csajok, lehet, hogy a tegnapi cukros lötty tartós hasmenést csinált nekem ? Azóta bármit megeszek, jön is kifele.

Mi a francot lehet csinálni, hogy a WC melletti szobában ülő kollégám ne hallja egész nap a fosásomat ? :evil: :oops:
Már bevetettem az 'akkor húzom le, amikor jön ' praktikát is .. de nem mindig úgy jön ki a lépés. Sőt... Alig ciki :oops: esetleg szabadságoljam :lol:

mniki

Mniki, ciki......szegénykém. Amúgy igen, sajna nekem is volt ez a lötty után 2-3 napig!!!!!! :shock:
Hát nem tom, mit csinálj....szabi talán, mert hát nem tudni, meddig tart még....
Vendég

Lafikám, köszi nekem már ez is megnyugtató, hogy tényleg a cukros lötyitől lehet ez az egész.
Pont annyira szar, hogy zavarjon, de ahhoz kevés, hogy szabira menjek :lol:

Apropó, főnökasszonyod örült, hogy megjelentél a dolgozóban ?
- 1 hét ! trallalaa, ennyivel korábban mehetsz majd TP-re :)

mniki

Örült, el is halmozott munkával rendesen, de mintha más lenne, tök normális!!!!Vagy én nem veszem fel annyira :?: Nem hiszem, mert mindig mindent megköszön és érdeklődik és tök aggódott, hogy cukros lettem.... :shock:

Nem megyek hamarabb szabira, mert elenged még nyáron nyaralni, mert megsajnált, hogy nem jött össze a Balcsi így aug 20-25 megyünk Parádra!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Csajok! Kép

Jól vagyok! Kép

Megvan a progi és béta hCG eredményem.

Progi: 135,8nmol/l
béta hCG: 377,1U/l (június 10-én volt az utolsó menstruáció első napja és kb 24-25-én ovuláltam)

A dokim péntekre UHra hívott, hogy megnézzük jó helyen van e a PÖTTY!

Kincsecske!
Szerintem is emeld meg. Ártani nem árthatsz magadnak vele, csak használhat. :wink:

Jókaliza!
Gratula az eredményedhez! Kép

Gabika!
Olyan drága vagy, hogy írtál. Kép
Igazán gyakrabban is jelentkezhetnél. :wink:

Pogikám!
Gratulálok a rendszeres menszidhez és PÉkhez.
Hiába kell egy év mire teljesen egyenesbe jön az ember. :?

Lafikám!
A főnököd nem is olyan vén szipirtyó! Kép

Most ennyi vagyok.

Ma még leszek.

Cuppp

Kép
Vendég

Kavicska!
377 ..naon jó....Szuper!!!! :lol:

Norka!
Annyira csini ez a kislány, láthatóan élvezte a tengert.

Mniki!
Szerintem ciki nem ciki, ne törődj vele, max a kolléga fog egy ideig csunyán nézni :D

Ma telefonáltam, 11 sikeres randi volt, ebből 6 fagyibaba lett ( a kistesóknak) a többi holnapig osztódjon és a fürgéket vissza is kapom, 2-t!
( sajna a pocim még fájdogál, ugyhogy pihi 1000rel)

Pussz
Vendég

Kavicskám, ez nagyon jó!!!!jó sok lett a hcg!!!!!! ikreknek is elég

Gina, az nagyon sikeres randi :D Gratulálok!!!!Nagyon szorítok az ET-hez és a tapadáshoz!
Vendég

ezt találtam...ha jól számolom kavicska 17. DPO hcg általában:17-429
Vendég

hm...és te csak 15DPO...2baba lenne?
Vendég

Igen-igen, nekem is ez jutott eszembe.....
Vendég

Kavicsa, péntek mindjárt itt van :lol:
Veled együtt nagyon várom :wink:

Gina, tyűha, igazán sikeres randevújuk volt a petikéknek ! Szuper, hogy ilyen sokan mennek a frigóba !
és bevallom nagyon nagyon tetszik az avatarod :lol:

szerintem peteérek, mert erősen szúrkál a jobb oldalam. Este lövök egy LH tesztet

mniki

KAVICSKÁÉK!NAGY-NAGY GRATULA!NEM SEMMI ÁM!-MONDTAM ÉN,HOGY MÉG BÁRMI KÖZBE JÖHET! :wink:

Ginuska!Nagyon sok jót produkáltál!nem semmi,készülj a nagycsaládosok életére! :wink:
Niki!Válasz ment!
Lafi! :arrow: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

kavics, jó eredmények!!! lányok, két baba lenne?? ne ijesztgessétek kavicsot :lol: két kiskavics lesz :lol:

raktam fel képeket a tar.hu-ra. de még nem mindet!!!

megcsináltam a tiramisut, de sajna türlemetlen voltam, már ettem belőle.....elég jó. remélem nem lesz bajom tőle. nem szoktam én ilyen tömény cuccokat enni :D de fini.

szombati fagyizást rejo csütörtöki vizsgája után tisztázzuk. szabad-party lesz, mindnekinek szól a felhívás..... :)

tele vagyok tiramisuval...pfff...pedig konszolidált adagot ettem.

niki, hogy álltok a dvd-k átírásával? ha holnap visszahozod őket, kapsz hízókúrának tiramisut :D (de ráérnek, tényleg!!! csak hízlalni akarlak kicsit, mire végzel a dokinál, mi is itthon vagyunk. ja, én 3ra megyek)

Kép

dimet

mniki: ne haragudj, de nagyon jót röhögtem... magam előtt láttam, ahogy a kolléga dolgozik és hallja, amint alkotsz.

Nekem is van egy ilyen sztorim. Amikor még nagyon sokat hánytam a savam miatt, volt egy esetem. A régi munkahelyemen volt egy férfi WC, amit (férfi hiányában) nem nagyon használt senki. Mellette volt a konyha, amiben mindent lehetett hallani. Egyik boám után meggyötörten megyek ki, kollégám néz rám, kezében egy felbontatlan joghurttal. Kérdezem, mi van. Mondja, hogy úgy döntöttem, hogy inkább mégsem eszem meg. Égtem, mint a rongy.

Nem is mondtam: volt apa kiskatona számláláson hétfőn.

össz. sp. szám: 167,6M/minta
Makler kamrás számlálás: 38,1M/ml
Mozgó sp.: 26,7M/ml

Ezeket csak ebben a rendelőben nézik:

Progresszív gyors: 36,1%
Progresszív lassú: 46,8%

Azt mondták neki, hogy nagyon jó...ennek nagyon örülünk, legalább neki nincs baja.

lecso: Én is nagyon megijedtem, de szerencsére nem volt igaza az első dokinak. Ő lesz az orvosod? Én nem biztos, hogy maradnék.

gina: Gratula. Fájt, amikor levették a petesejteket? Hogy csinálják?

Bocsi, hogy hosszú lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Kavics!

Kép :wink:

rambóka

7 kincs: én is most emeltem az adagon, de nagyon rosszul viselem. Délben beveszem, utána állandóan megy a hasam. Azért még kitartok.

Szerintetek mennyi idő, amíg hozzászokik a szervezet egy ilyen nagy (850mg-os) emeléshez? Most már nem akarok csökkenteni, inkább még szenvedek egy kicsit, ha már nem tartana sokáig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Kavicska!

GRATULÁLOK NEKTEK! :D:D:D:D:D
A sztoritok elején nekem is lefelé görbült a szám, de az a szerencse hogy mindketten jól vagytok!

Húúúúú... annyian írtatok annyifélét hogy azt sem tudom ki kivel van. Ezt egy darabig még tanulnom kell. :)
Ugye nem haragszotok hogy konkrétan nem írok mindenkinek, csak úgy általában?!
B*sszus, mennyire vágjátok ezeket a PCOS dolgokat, alig hiszek a szememnek. Valaki feldob egy értéket és mindjárt jön is rá az elemző válasz. :D Hihetetlenek vagytok! :lol: :lol:

Kincs!

Ahogy nézem rám is vár egy adag emelés, én is még csak 2*850-et szedek. Úgy látom hogy van javulás a hőgörbe szerint, de azért nem árt rágyúrni még egy kicsit, pláne hogy most már szinte nincs bajom semmitől.

Mniki!

Ezzel én is megküzdöttem és tök kellemetlen volt.
Nekem az volt a bajom hogy a mi szintünkön egyetlen egy WC van és tuti ha nekem dolgom volt, a többiek is beszedték a vízhajtót. :oops: Ment az állandó kopogás és nekem az is még nagyon ciki volt, ha valaki véletlenül közvetlen utánam ment be... :roll: Nem szeretném ezt újra, bár úgy érzem, ha emelek, megint nem fogom könnyen megúszni. :oops:

Norka!

Tüdér lehetett a lányod. :D
Én is vizuálisan elképzeltem a strandon a "tépkedést" és nagyon jót röhögtem! :lol: :lol: :lol:

Lafi!

Jó hogy idén még összejön egy nyaralás! :)
Én is szívesen mennék! Pocakosan tök jó lehet nyaralni (is)! :D

Lááányok!

Nekem még mindig szúrkálik a pocim... Nem akarja abbahagyni, folyamatosan érzem. Mi történik velem?! :roll:

Ha nem bánjátok dobok fel egy görbét is.

Kép
Reggel fél hatkor (nem aludtam csak kb összesen 6 órát -- legalább 8at szoktam) 36,6-ot mértem, után felkelés nélkül azonnal visszaludtam. Amikor 7.15kor megint felébredtem csak úgy heccből megmértem megint és 37,0 volt! :oops: A pozitívság jegyében úgy döntöttem hogy ma a 37es számot választom és ezt írom be a táblámba, holnap úgyis kiderül hogy beborul-e. :) Mitől ingadozik ennyire a hő?

Szép estét!
(Mire ezt lekörmöltem legalább 2en írtatok szerintem :D)
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, azt nem tom, mi lehet, de szépen megy fel a hőd..... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kavicskám!
Hát rég sikerült valakinek is ekkora örömkönnyeket csalni a szemembe!! Bagyon örülök, és minden jót kívánok nektek!!!!!

Visszaolvastam...jó sokat termeltetek :) :) :)

Pusszancs
csipi78

Sziasztok! Kép Kép Kép

Monee!
A hőt érdemes lehetőleg ugyanabban az időben mérni. Mondjuk +/- egy óra még belefér. Én ilyen esetben kiátlagoltam. Kép
De volt, amikor én is pozitivkodtam. Kép
Az, hogy ennyire ingadozik a hőd ... csak a follikularis fázisod (PÉ elötti), nekem a luteális (PÉ utánni) viszonylag kiegyensúlyozottnak tűnik. Persze a mai napi kissé zavaró. De jól mutat. :wink:

Viki!
850 mg-os emelés tolerálhatósága maximálisan egyénfüggő.
Én brutálisan emeltem a dózist, kissé döglődtem tőle, de ahhoz képest 2-3 hét alatt teljesen megszoktam.
Az étvágyam elvette, de kb 3-4 hó után az is visszaállt. :lol:
Próáld meg, emeld meg a dózist, aztán látni fogod, hogy bírod. A lényeg, hogy éld túl. Kép
A férjed eredményéhez gratulálok! Kép

Lányok!
Kéretik, hogy az ikres gondolattal ne ugrassatok! Ezt komolyan kérem! Kép

Gina!
Termeltél rendesen! Gratulálok!
Kettőt kérsz vissza? :D Igazad van. Egyből le kell tudni a két gyereket. :lol:

Norka!
Szét röhögtem a fejem Bogi tanulmányait illetően. P.szőrzet ellen ott a gyanta Kép és rögtön egy számodra kellemetlenséggel kevesebb. :lol:
Kész nagy lány lett! Kép

Most megint csak ennyi vagyok. A képeket még nem volt időm továbbítani. :oops:
Igyekszem. :oops:

Kép
Vendég

Kavics!

Köszi! :D Akkor asszem átdobom egy 36,8ba, az sem rossz még. :) Én egyébként a holnapi napra bíztam a döntést. Ha az is alacsony lesz, akkor valszeg a mai sem volt véletlen. Mindegy, legalább úgy tűnik hogy PÉ volt és ez jó!!!! :) Nekem a fél 6 a mindennapi biztos pont, akkor mindig mérek, csak ritkán van hogy előtte vagy utána kelek. Tod, ezt azért meg tudom tenni a bébiért, ez igazán nem olyan nagy cucc. :)

3 nap az UHig, ez szuper! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?