Jó reggelt !
Ella, nagyon cuki Miron baba, csak úgy sugárzik a boldogság az arcáról !
Norka, imádom a szemléltető leírásaidat ! Könnyesre röhögtem magam némely részleten
Boginak jól áll a pucérság !
Eszméletlen csajszi vagy, mondhatni, hogy kiégve mentél el nyaralni és új tervekkel jöttél haza, nem is tudom, hogy hova kéne téged elküldeni egy időre, hogy kicsit lenyugodjál !
Dimet, csak a szokásos terh.inzulin, vc vizsgálaton voltam ! Csütörtök reggel hozom el az eredményt.
Annyi finomságot sütsz, nem lennék a szomszédod, bár lehet ez a hízókúra titka
Mikor és hol lenne az a szombati fagyizós randi ?
Lecso, bennem is megállt az ütő. Tragédia, hogy ilyen előfordulhat, de Istennek hála veletek minden OK. Levi nagyon nagy kópé
minden elismerésem, a férjed kitűnően terelgeti !
7Kincs, szerintem ha bírod, emeld fel 3x850-re. Ha nem bírod, akkor is kéne egy köztes megoldás (én pl. negyedelem), hogy kicsivel többet szedjél.
Gina, gratulálok a 20 petihez, remélem hamarosan jelentkezel mennyien termékenyültek meg. Pocakod nagyon fáj ? Ennyi peti után nem csodálkoznék, próbálj jó sokat inni !
Kandikám, ha nagyon nem akarsz off-olni, akkor küldj pü-t
Már nagyon várom mikor bukkan elő a Te zebrád is
Tükörvíz, gratulálok az újbóli fogyáshoz !! A következő talira gyere ám Te is !
Ma leadtam a kölcsön gyerekeket az oviba, remélem nem mennek ki az udvarra , mert kabátot nem hagytam ott, csak pólóba, pulcsiba öltöztettem őket . Azóta azon agyalok, nem kellett volna-e kabát, de férjem szerint ilyen időben úgy sem mennek ki az udvarra, bentre meg bőven elég amit viselnek.
Hát igen... nehéz dolog szülőnek lenni
Estére már próbára tették az idegeimet, miután délután nem aludtak, bőven volt ramazuri.
Naggggyon várom Kavicskát. Hallod Kavics, küldj egy jelet