Sziasztok!
Barbi!
Nyugi, nem vagy ufó, amiért ilyen érzéseid vannak, illetve amiért ennyire vágysz időnként a szabadságra, egyedül létre!!! Szerintem ez mindenkinben benne van, max. esetleg a kétgyermekeseknél jóval erősebben... Amit nem is csodálok.
Bennem is bennem van, hogy de jó lenne egy kicsit elszabadulni egyedül vásárolgatni, stb-stb.
De egyrészt ez elég ritkán adódik, mert ugye nekem napi szinten nincs segítségem, legalábbis nem tudom anyura rábízni, mert ugye nem vagyunk közel egymáshoz.
Másrészt, ha mégis úgy adódik, hogy van rá alkalmam, és el is megyek valahová, több órára, akkor meg már nem tudok magammal mit kezdeni, mert a 2-3 óra után tök lelkiismeret furdallásom van emiatt.
És rohanok haza Gergőhöz.
De majd most, augusztusban meglátjuk, hogy is leszek ezzel a fene nagy szabadság - vággyal. Ugye Gergő végig anyuéknál lesz, egész augusztusban, csak hétvégére fogjuk mindig hazahozni.
Hát, majd meglátjuk. Szerintem nem fogom bírni!
Maresz!
Nekem ezzel az ottalvós, anyura rábízós dologgal szerencsém van, mert bár hétközben ugye anyut nem tudom ilyenre megkérni, de azér mi kéthetente anyuéknál töltjük az egész hétvégét. Szóval Gergővel nem lesz gond emiatt augusztusban, sőt, nemegyszer volt már, hogy egész hétvégéket vigyázott rá anyu, mikor mi elutaztunk pihizni egy kicsit.
Én azt mondom, ez annak köszönhető, hogy már egész pici korában is ott hagytuk Gergőt, már két hónaposan anyu vigyázott rá, mikor mi Sárvárra mentünk hosszú hétvégére.
Persze, ez köszönhető annak , hogy ugye én nem tudtam szoptatni Gergőt, úgyhogy ezzel a részével nem volt gond...
Róki!
Nagyon helyesek a lányok ám!!! Zsuzsa annyira, de annyira szép az utolsó képen!!!!
Benianyu!
Jó kis napotok lehetett tegnap, hallod!! Én már akkor rosszul vagyok, mikor megyünk valahová, és Gergő csinálja a műsört. Egyedül. Nem, hogy ketten... Anyám...
Bár, mondjuk, ezzel is úgy vagyunk,mint az anyuéknál alvással, hogy Gergő annyira hozzá szokott már, hogy egyfolytában tömegközlekedünk, hogy gyönyörűen viseli, egy hangja nincs. Aműgy teljesen oda van a HÉV-ért, buszért stb. Úgyhogy ezzel nincs gond, ezért is merek elindulni vele már simán babakocsi nélkül.
Kb. két hónapja összecsomagoltam, benylonoztam (atyaég, ezt így kell írni???
) a babakocsit.
Már nyaralni sem vittük magunkal...
And!
Hát hallod, leesett az állam ezen az Eszti csajon!!!! És azt áruld már el, hogy ezek véletlen pózok, vagy tudatosan csinálta, a fényképezés miatt??? Nagyon-nagyon vagány, igazi csaj!!!!
Eszméletlen...
Egyébként képzeld, nekünk meg nem is működik a bili. Na, nem mintha Gergő belepisilne, de az elején, mikor kipróbáltuk, még zenélt,most meg már meg sem nyikkan.
Amúgy, akárcsak Maresz Brigije, Gergő is a délutánokat egy szál bugyiban, pelenka nélkül tölti (annyira édes az alsógatyában!!
). És ő is szól, hogy pisi, vagy kaki, csak az a nagy bibi, hogy nekem megint nem hajlandó ráülni a bilire, hanem követeli, hogy pelenkát adjak rá...!!!!! Addig nyühög (ahogy Totka mondaná:lol:
), amíg rá nem adom. Aztán, amikor elvégezte a dolgát, akkor meg le akarja venni a pelust. Kész vagyok tőle, komolyan.
Ja, és amitől végképp kész vagyok: kb. 3-4 napja nem azt mondja, hogy "aja" (anya), hanem azt , hogy "ajám" (amit én anyámnak hallok, bár nem hiszem, hogy konkrétan ezt akarná mondani). Mindenesetre ez nagyon-nagyon idegesít, és mindig kijavítom, hogy nem anyám, hanem anya. Ilyenkor jót röhög, és mondja, hogy "aja"!
De nálunk amúgy is egész nap ezt hallom....
Azt hiszem, talán Megann jegyezte meg And-éknál, hogy megnyugodva veszi tudomásul, hogy nemcsak Léna csinálja ezt....