Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!
És miket főzöl?

ayse

Ayse,
Nekem nagyon tetszik igy a hajad!

Benianyu
Miert nem jott be a tabor?? Bar azt hiszem kitalaltam, nem lehet konnyu ennyi idos korban sok gyerekhez es a kotottsegekhez alkalmazkodni nem? Majd jovore talan!

Totka,
Ha mar ennyire layvanyos a fogyid, akkor nagyon ugyi vagy! Csak igy tovabb!!

En jelentem ledobtam vegre magamrol a 3 folos kilomat, 158cm-he vagyok 52 kilo! Most mar egesz jol erzem magam, csak a hasam allaggaval kell meg izomerosito gyakorlatokat csinalnom, mert az meg nem igazan feszes!
Egyebkent a tea semmit nem ert :shock: :oops: :cry:

Latszik, hogy mindenki nyaralgat, annyira keves iras van :lol: :lol: :cry:

A szulinapi buli jol sikerult, Ayse meg1x koszi az otleteket, bar fenykepezesre nem jutott ido, de volt kincskereses, lottojatek kis nyeremennyel, sorjatek, meg a hon allitott medence ugye! Itt azutan csak felugyeltunk! Majd elmentunk egy szabadteri koncerttre-vacsival egybekotve, ahol Balazs ahitattal halgatta a zenet, Mat meg fel lett kerve a szinpadra cintanyerozni meg mas hangszrekkel kiserni a zeneszt, utana meg elenekelt egy dalt :shock: :shock: Olyan jol erztuk magunkat :lol:
Tegnap meg cirkuszban voltunk, amit mindket fiam imad, volt elefant, tigris, oroszlan, parduc, lama, kisebb haziallatok stb. Balazs sikoltozott oromeben!

Na mennem kell, de meg jovok!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

And,

Eszti nagyon-nagyon csinos, tok jol all neki ez a szerko es hat ezek a pozok!!Nagyon edes a lanyod :lol: :lol:

Megann,
Szerintem is el kene fogadnod egy kis segitseget, engedd anyosodhoz Lenat, mert egyreszt neki is jot fog tenni, egy gyereknek nagyon jo erzes, ha nagyszulok veszik korul es masreszt meg neked is jot fog tenni egy kis pihenes! Muszaly lesz, mert egyedul valoban nagyon nehez!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!
Panni ma ebédnél(tökfőzit főztem neki, csirkemellkockával), meglátta a pepperónis savanyúságos üveget, mondja hogy ubuka!
Mondom neki, hogy ez nem ubi, hanem paprika, erre Ő :lécci hami!!
Megevett két paprikát egy tányér főzelékkel..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ayse
első nap tárkonyos raguleves, rakott palacsinta, másnap tesóm meghívott bennünket ebédre, este uncsitesóék pizzériájába hívtak meg, szombaton délben elvisszük őket Szarvasra éttermbe, vacsira asszem grillezünk(v.keresztanyám fog meghívni lángosozni), vasárnap meg anyu főz!!!! :lol: :lol: A reggeli meg bolt:zsemlék, péksütik, sonka, sajtok, olajbogyó(meg vannak veszve érte)
valamint az Unicumért is ölnének, és az Egri Bikavérért!(ezekből igencsak be kell spájzolnunk) :oops:
Anikó
jaj anno én is nagyon szerettem cirkuszba járni!!!Kíváncsi vagyok , Panni ha nagyobb lesz Ő is ennyire fogja e imádni!!!
Nagyon jók a testsúly/magasság arányaid!!Hiába, csak rendelkezel valamiféle tornász vénával!!! :wink:
én pill.ott tartok, hogy.168cm, és 76 kg.69-70kg a célom, ennyi a versenysúlyom, ami kb.2004 tavaszán-nyarán volt legutóbb!!! :roll: :roll:
mostmár lassul a fogyi, heti 0.5 kg a mínusz.

csóközön!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok,

And. Nagyon helyesen pózol Esztid :)

Totka, szerintem minden fogyás egy idő után lassul. Ügyes vagy, hogy már ennyire látványosan lefogytál :)

Tesóka után majd én is figyelek, hogy ne szedjek fel sok sok kilót, mint Roli után.

Kismamatársaim, hogy vagytok?

Van valakinek Maxi-cosi Piori ülése? Mi tök újan vettük 2005 decemberében (persze akkor még nem használta Roli) és már szét van teljesen a varrásnál. Szegény nagyit már rábeszéltem egy új ülésre de most találtam hogy a Baby Planetnél lehet hozzá kapni eredeti huzatot 12500 Ft-ért. Szóval mégse veszünk másikat. Egyébként sajnáltam is volna, mert 42-43 Ezer Ft volt.

Ezt azért írta másnak hátha szintén van ilyen gondja.

pusszantás: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Halihó, hova tünt mindenki?
Nem vagyok én ehez hozzászokva ;)

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

trallali trallali trallali hóóóóóóó! Akkor kicsit szaporítom a hozzászólásaimat :)
K.

KépKép
Kép
csikken

Csikken,
Én beestem, hogy olvasgassak, de nem nagyon van mit. :oops: :wink: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hello-bello csajok!

Megjöttünk a telekről, visszakaptuk a fiainkat. Nagyon jól viselkedtek anyunál, nem is akartak nagyon hazajönni. Na persze azért hiányoztunk nekik.

Ayse!
Hajad szerintem is szuper lett, nagyon fiatalos, ha szabad ilyet írnom. :P
Hú, nem semmi lehet a 4 gyerekkel :shock: :shock:

And!
Eszti olyan édesen pózol, hogy meg kell zabálni. :lol: :lol:
És a rucija is nagyon vagány :wink:

Benianyu!
Dani szalagja elromlott, mert tuit, hogy nem 8 hónapos múlt....... :lol:

Anikó, Hajni!
Gratula a - kilókhoz,ügyik vagytok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Aniko,
Igen, az volt a baj, hogy sok volt Beninek a kötöttség és az ismeretlen. Nem kellett ott aludnia, ahhoz még igazán nagyon kicsi, de így is idegen helyen és emberek között volt egész nap és nem is nagyon barátkozott össze senkivel ezalatt a pár nap alatt. Jövőre újra megpróbáljuk, de igyekszem majd úgy szervezni, hogy valamelyik barátjával együtt menjen.
Jó lehetett a szülinapi buli és az utána következő programok. :)
Éljen a -3 kg, amit leadtál! :)

Totka,
Kitartás a fogyókúrához, tényleg lelassul egy idő után, de nem szabad feladni, főleg, ha már ennyire látványos. :)
Hogy fogod tudni tartani magad ennyi finomság mellett, ami a hétvégi ebédeken és vacsorákon vár rád?

Csikken,
Nagyon durva, hogy egy ennyire drága és I. osztályúnak mondott ülés ilyen rossz minőségű! :twisted: Nincs már rá garancia? 1 év volt csak? Még jó, hogy lehet csak huzatot venni hozzá!

benianyu

Benianyu!

Éééééés már megint egyszerre írtunk :P
Hogy bírod a két fiút együtt?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Köszi, hogy szóltál, észre sem vettem. 1 éves és 8 hónapos inkább. Ki is javítom! :)
Azért biztos jó, hogy végre otthon vannak a fiúk! :) Bár a nyugalom igen jó lehetett! :)

benianyu

Persze, nagyon hiányoztak már, de azért be kell valljam, hogy iszonyat jó volt 6 nap kettesben Gabival.
Van emiatt elég rendesen lelkiismeret furdalásom, hogy amikor nincsenek itthon, akkor 1-2 napig nem is hiányoznak, olyan jól érzem magam, azt csinálok, amit akarok, akkor kelek, amikor akarok.... :oops: :oops:
Sajna nekem hiányzik ez a fajta szabadság az életemből, mint amikor nem voltak a fiúk. :?
Nem tudom, ez jó-e így, főleg, hogy tervezünk még gyereket. És én őszintén szeretnék is még babát, vágyom rá, de közben meg itt van ez, hogy időnként muszáj egyedül lennem......
Ma pl. Gabi sincs este, hááááát ő sem hiányzik, élvezem a nyugit. :lol:
Biztos velem van a probléma........ :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Igen, egyszerre...... :)
Hát, ha már így rákérdeztél, nem egyszerű. Ma már reggel 8-kor indultunk, elvillamosoztunk Újpestig, kb. 10 megálló, az még elég jól ment, mert nagyon élvezték. Ott kellett találkoznunk a hitelügyintézővel, szerencsére a Burger Kingben beszéltük meg és ott van mini játszóház. Utána át kellett menni a bankba és még ott is szerencsém volt, mert nem volt sor. De azért elég sokat gyalogoltunk, meg lépcsőztünk. Ha Dani fogni akarja Beni kezét, akkor Beni nem, ha Beni fogná, akkor Dani nem akarja, csak egyedül megy és lépcsőzik. Egyik erre szalad, a másik arra, vagy egyirányba mennek, de az tök ellenkező, mint amerre mennünk kéne. Vívnak a kiflin, pedig van elég, egyszerre szomjasak, stb. Hazafelé még vásároltunk, Dani mindent kipakolt a zöldségesnél, ha nem figyelek oda beleharap a barackokba, stb. A péknél ugyanez. Balhéznak, ha nem veszem meg a századik kiflit/innaivalót/pogácsát. Ilyenkor aztán nagy az összhang. Szóval én már alig vártam, hogy végre hazaérjünk. :oops: :wink: :oops: :wink:
És ez csak a délelőtt volt. Aztán ebédig nyávogtak, hogy mindjárt éhenhalnak. :) De legalább rendesen kajáltak. :)

benianyu

Barbi,
Nem veled van a probléma! Én is nagyon vágyom pár ilyen nyugis napra. :wink: Sőt azt is bírom, ha nagyon ritkán a Péter későn ér haza és nyugisabb az este. Ilyenkor néha a fürdőkádban vacsoráztatom a fiúkat, tátognak a kajáért, mint a madárfiókák és nagyon élvezik ezt a kényeztetést. Én meg egy füst alatt lezavarom a vacsorát és a fürdést. :)
Az a jó, hogy 100%-ban meg tudsz bízni a szüleidben is és Gabi szüleiben is a fiúkkal kapcsolatban, támogatjátok mind a ketten, hogy a másik szüleinél vannak a gyerekek és ez egy megnyugtató helyzet! Senki sem feszült, ideges. :) :) Ráadásul ezeket a napokat most kell kihasználni, mert ősztől már nem lesztek szabadok ennyire.

benianyu

Benianyu!
Hát igen, engem is ez fáraszt le nagyon, hogy egyszerre kell minden, mind a kettőnek uaz. a játék kell, ha van két egyforma kifli, akkor is a másiké kell, aki persze nem akar cserélni......
Szóval egy kicsit várom az ovi/bölcsit, persze dolgozni nincs kedvem visszamenni annyira. Az lenne a tuti, ha leadnám a két fiút, én intézhetném a háztartést, stb., délután meg együtt lennénk.
Álom :lol:
Ti miért nem hagyjátok anyudéknál a fiúkat gyakrabban? :roll:
Régebben Beni is aludt ott sokat, nem?!
Vagy a Péter és a szüleid között lévő konfliktus maitt nem?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Anikó!

Én csak angolul szólok Zsuzsához, akkor is ha magyar társaságban vagyunk, ha hozzá beszélek, akkor azt angolul teszem. Automatikusan váltok. Ő csak angolul beszél, illetve szinte csak angol szavakat mond. Egy-két magyar is becsúszik, pl a hinta-palinta meg ilyenek. De a szókincsének a 95%-a angol.

Hallottam ezt már mástól is, hogy a kétnyelvű gyerek csak az egyik nyelven hajlandó megszólalni, pedig mindkettőt érti, esetleg már mindkettőt beszéli! Azt hiszem ezzel nem tudsz mit kezdeni, erőltetni nem tudod, azt a szüleid is látják, hogy ÉRT magyarul, tehát nem arról van szó, hogy nem tanítottad meg, hanem egyszerűen ő választott. Nem egyszerű dolog a kétnyelvűség, és vannak gyerekek akik így "oldják meg" a problémát. Szerintem ha hazajöttök, akkor itthon belejön a magyar beszédbe is.

Képzelem mit szólnának anyukádék hozzánk. Zsuzsa Magyarországon él, mégsem beszél magyarul. :D Legalábbis egyelőre. Mi azt reméljük, majd a bölcsi hoz változást.

Ha belegondolok viszont akkor lehet hogy nálunk is pont ugyanez a helyzet, mert Zsuzsa mindent megért amit anyukám magyarul mond neki, de angolul szól hozzá. Én ezt nem úgy értelmeztem, hogy akaratlagosan nem szólal meg magyarul, hanem hogy úgy szól anyukámhoz, ahogy tud. Angolul. Mázlija, hogy Anyu megérti. :) De a bölcsiben nem fogják, ergo kénytelen lesz magyarul is megszólalni. Gondolom. És lehet Balázs is ahogy felméri a helyzetet, hogy a szüleid nem értik ha franciául beszél, akkor elkezd majd magyarul.

De csak találgatok. Szerintem nincs recept. Minden gyerek más.

Megann:

Én csak annyi biztatót tudok írni, amivel magamat szoktam biztatni, hogy más is nevel kettőt, akkor nekem is menni fog!

Viccen kívül, Szilvi topikjában pont most tartottam elrettentő szónoklatokat a kétgyerekességről, de a lényeg az az, hogy szerintem 4 dolog kell hogy az ember bevállalja és ép ésszel túlélje a kis korkülönbséget:

1. acélidegek, végtelen nyugalom és optimizmus (a la PZita az ő 3 gyerekével...) Erre nincs receptem, de erősen próbálkozom...
2. megfelelő környezet, ami nálatok adott, lévén kertesház, amit tuti gyerekbiztossá lehet tenni oly módon hogy a nagyobbat mindig biztonságban tudd még akkor is ha te mondjuk elalszol a kanapén vagy oda vagy nőve mert szoptatsz. Ami még fontos lehet, hogy hangszigetelni tudd egymástól a kettőt, hogy ne kelljen egymás köreit zavarniuk ha egyik éppen üvölt
3. megfelelő felszerelés, mint pl biztonsági eszközök, ajtózárak, kényelmi eszközök, mint testvérfellépő vagy ikerkocsi vagy etetőszék aminek van biztonsági öve... vagy motoros hinta a picinek hogy legyen ami ringassa akkor is ha neked a naggyal kéne foglalkozni, mondjuk adott esetben megetetni meg ilyen apróságok. Ha meg tudjátok engedni anyagilag, akkor szerintem megéri minden ilyen kényelmi-biztonsági dolgot beszerezni.
4. rendszeres, beépített segítség akit elfogad a pici is, nagy is (meg anyuka is), aki be tud segíteni a főzésben, házimunkában, gyerekellátásban, hogy neked egyszerre csak az egyikkel kelljen mindig foglalkoznod. Ha nincs ilyen rokon, szerintem vegyetek fel babysittert, pótnagyit.

A 4. pontból láthatod, hogy nagyjából egyetértek a férjeddel, de ha számodra anyós nem elfogadható, akkor valaki más kell.

Barbival ellentétben nekem az a tapasztalatom, hogy legalábbis ilyen picinek a baba rendkívül ellenálló, gondolom azért mert szopik és kapja tőlem az immunanyagokat azokra a betegségekre amikkel az én szervezetem már találkozott. Pl már kétszer átment a családon a fosós-hányós vírus, mindenki elkapta csak Szilvi nem. De gondolom lesz ez még így se ha Zsuzsa bölcsibe jár, és Szilvi már nem szopik, akkor lesz majd az a jó kis mindent elkapunk egymástól időszak...

And!

Remélem már jobban vagy! Bilis kálvária olvasása után jót mulattam mikor megláttam hogy anyukám pont ugyanazt a kacsás-zenélős bilit szerezte meg mint ami agresszivitásod tárgyát képezte! :D Még nem volt alkalmunk kipróbálni, vajon abbahagyja-e a zenélést mert Zsuzsa ezidáig még egyszer sem pisilt bele.

Eszti-képek meg tüneményesek. :D

Ayse!

Bár az én véleményem ilyen témákban nem mérvadó, de nekem is tetszik az új frizurád!

Barbi:

Szerintem ez nem probléma, én is ilyen vagyok!!! Nagyon nagy szükségem van az egyedüllétre, az önállóságra, önirányításra. Én szerintem ezért sem fogom bevállalni a 3. gyereket, mert már kettő mellett is elég nehéz időt találni csak magamra (bár megoldottuk! hurrá!). De csak anyukámra számíthatok, ő az egyetlen nagyszülő, és ha vele neadjisten történik valami... még így is nehezen bírom hogy iszonyat sokat segít, nélküle már biztos idegösszeroppanást kaptam volna. David is nagyon sok mindent bevállal(na), de ő most olyan eszméletlen sokat dolgozik, hogy ő is az idegösszeroppanás mentén lavírozik, nem csodálom, hiszen nap mint nap hajnali négykor kel és menetrendszerűen dolgozik este hatig, gyakran tovább, és úgy, hogy eközben van hogy Szilvit ringatja.

No mindegy, ez hosszúra sikeredett, de szerintem ez még nem baj ha valakinek nagy a magányigénye, csak jó felismerni...

Benianyu!

Micsoda ötleteket adsz!!! Fürdőkádban vacsoráztatni! :D

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi,
Álom, de szép álom. :) Én is ellennék vele. Dani jövőre megy oviba, Beni meg iskolába és meg otthon lennék napközben, valamit eldolgozgatnék, vezetném szépen a háztartást és délután meg együtt lennénk. :oops: :oops:
Igen, pont az Anyuék és a Péter közötti konfliktus miatt nincsenek ott gyakrabban. :evil: :evil:

Itt akkora vihar van megint! :( Be kellett csuknom az ablakokat, meg bevágta a szél és az eső is bever. :(

benianyu

Rokica,
Ez a fürdőkádas vacsorázás azért ritka dolog, tudják is a fiúk, főleg Beni, hogy ezt ki kell érdemelni. :) Nem is fogok rendszert csinálni belőle. :wink: Szeretem, ha rendben, az asztalnál eszünk, mindannyian, de néha kell egy kis lazaság is. :wink:

benianyu

Képek...

Közös játék:

Kép

Propeller-Szilvi:

Kép

Mosolygós Szilvi:

Kép

"Nézd, Anyu, már megint valami nagyon jót találtam ki..."

Kép

Mosolygós Zsuzsa:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Nagyon édesek és nagyon szépek mind a ketten! :) :)

benianyu

Róki,

nekem olyan fura, hogy nem beszélsz Zsuzsához magyarul.
ti ki szeretnétek megint menni? Vagy mi ezzel a szándékod?

Nálunk tesóm él Svájcban, de ő 90 %-ban magyarul beszél a lányához. ( a 10 %-ék ahogy látom az, ha hisztizik Asia és akkor olaszul szokott neki ) Rajta kívül szinte mindenki olaszul, mivel ott kint úgy bveszélnek. Már nagyon kicsinek két nyelven beszélt és most is ha velünk beszél és olaszul mond valamit akkor mondom neki, hogy nem értem és egyből vált.

Így az olaszt azoktól tanulta akinek a saját nyelvük és a magyart is. Én úgy is olvastam valahol, hogy ez a legjobb módszer. (mindenki a saját anyanyelvét tanítsa)

Képek nagyon jók.

Benianyu. hát tényleg elég gáz hogy egy ilyen minőségűnek kikiáltott ülés ennyit bírjon. Jótálást majd megnézem.

Jó éjt mindenkinek.

KépKép
Kép
csikken

Rokica!
Édesek a lányok nagyon, az utolsó kép a kedvenvem, igazi lencsi lány rajta Zsuzsa :D.

Anikó/Rokica!
nagy átlagban a kétnyelvű gyerekek azt a nyelvet választják/használják, amilyen környezetben élnek (amellett, hogy a másikat is tökéletesen birtokolják). Így Balázs a franciát, hiszen a nap nagy részét ezen a nyelven éli, Zsuzsa pedig egyelőre mondhatni angol nyelvű könyezetben növekedik. Arra kiváncsi leszek, hogy mi lesz, ha tartósan magyar nyelvű közegbe kerül (bölcsi, ovi). A prekoncepcióm az, hogy váltani fog.

Itt a Tour! :D:D:D Annyira szeretjük, iszonyő nagy drámákat tud hozni, izgelmeket, a mai befutó meg komédia lett, itt röhögcséltünk a tévé előtt vagy félórát (tévedésből a nyúl nyerte a szakaszt, de a második, a favorit ezt nem vette észre először :lol: )

Így aztán az egykori szlogent egy kissé egyedi módon valósítjuk meg a napokban: 4 gyerek, két kerék, stb.... :lol:

ayse

Benianyu
Hát nem irigyellek, ilyen programok két gyerekkel :?

Barbi
Téged viszont irigyellek, hogy a fiúk így elvannak a nagyszülőkkel. Brigi is nagyon jól érzi magát Anyuéknál, de valószínűleg bennem van a hiba, még nem mertem ott hagyni fél napnál tovább. Most próbálom magam rábeszélni, hogy ott aludjon. A múlt héten azt mondta már, hogy a Mamával és a Papával akar aludni. Én hülye :evil: meg hazahoztam. De szerintem is jót tesz gyereknek, szülőnek egyaránt, ha kicsit kényeztetik a nagyszülők.

Totka, Anikó
Gratula a mínusz kílókhoz.

And
Eszti nagyon aranyos a képeken és azok a beállások :D

Jelentem a tegnap délután pelus nélkül csináltuk végig és mindössze egyszer pisilt be :wink:
Olyan édes szól, hogy pisi és már rohan a bili felé.

Megyek, mert ébredés van. Mostanában 9 óráig alszik. Hogy mi lelete ezt a gyereket :shock:

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Barbi!

Nyugi, nem vagy ufó, amiért ilyen érzéseid vannak, illetve amiért ennyire vágysz időnként a szabadságra, egyedül létre!!! Szerintem ez mindenkinben benne van, max. esetleg a kétgyermekeseknél jóval erősebben... Amit nem is csodálok.
Bennem is bennem van, hogy de jó lenne egy kicsit elszabadulni egyedül vásárolgatni, stb-stb.
De egyrészt ez elég ritkán adódik, mert ugye nekem napi szinten nincs segítségem, legalábbis nem tudom anyura rábízni, mert ugye nem vagyunk közel egymáshoz.
Másrészt, ha mégis úgy adódik, hogy van rá alkalmam, és el is megyek valahová, több órára, akkor meg már nem tudok magammal mit kezdeni, mert a 2-3 óra után tök lelkiismeret furdallásom van emiatt.
És rohanok haza Gergőhöz.

De majd most, augusztusban meglátjuk, hogy is leszek ezzel a fene nagy szabadság - vággyal. Ugye Gergő végig anyuéknál lesz, egész augusztusban, csak hétvégére fogjuk mindig hazahozni.
Hát, majd meglátjuk. Szerintem nem fogom bírni!

Maresz!

Nekem ezzel az ottalvós, anyura rábízós dologgal szerencsém van, mert bár hétközben ugye anyut nem tudom ilyenre megkérni, de azér mi kéthetente anyuéknál töltjük az egész hétvégét. Szóval Gergővel nem lesz gond emiatt augusztusban, sőt, nemegyszer volt már, hogy egész hétvégéket vigyázott rá anyu, mikor mi elutaztunk pihizni egy kicsit.
Én azt mondom, ez annak köszönhető, hogy már egész pici korában is ott hagytuk Gergőt, már két hónaposan anyu vigyázott rá, mikor mi Sárvárra mentünk hosszú hétvégére.
Persze, ez köszönhető annak , hogy ugye én nem tudtam szoptatni Gergőt, úgyhogy ezzel a részével nem volt gond...

Róki!
Nagyon helyesek a lányok ám!!! Zsuzsa annyira, de annyira szép az utolsó képen!!!!

Benianyu!

Jó kis napotok lehetett tegnap, hallod!! Én már akkor rosszul vagyok, mikor megyünk valahová, és Gergő csinálja a műsört. Egyedül. Nem, hogy ketten... Anyám... :roll: :roll: :roll: :roll:
Bár, mondjuk, ezzel is úgy vagyunk,mint az anyuéknál alvással, hogy Gergő annyira hozzá szokott már, hogy egyfolytában tömegközlekedünk, hogy gyönyörűen viseli, egy hangja nincs. Aműgy teljesen oda van a HÉV-ért, buszért stb. Úgyhogy ezzel nincs gond, ezért is merek elindulni vele már simán babakocsi nélkül.
Kb. két hónapja összecsomagoltam, benylonoztam (atyaég, ezt így kell írni??? :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: ) a babakocsit.
Már nyaralni sem vittük magunkal...

And!

Hát hallod, leesett az állam ezen az Eszti csajon!!!! És azt áruld már el, hogy ezek véletlen pózok, vagy tudatosan csinálta, a fényképezés miatt??? Nagyon-nagyon vagány, igazi csaj!!!!
Eszméletlen... :D :D :D :D

Egyébként képzeld, nekünk meg nem is működik a bili. Na, nem mintha Gergő belepisilne, de az elején, mikor kipróbáltuk, még zenélt,most meg már meg sem nyikkan. :? :? :? :?

Amúgy, akárcsak Maresz Brigije, Gergő is a délutánokat egy szál bugyiban, pelenka nélkül tölti (annyira édes az alsógatyában!! :lol: :lol: :lol: ). És ő is szól, hogy pisi, vagy kaki, csak az a nagy bibi, hogy nekem megint nem hajlandó ráülni a bilire, hanem követeli, hogy pelenkát adjak rá...!!!!! Addig nyühög (ahogy Totka mondaná:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), amíg rá nem adom. Aztán, amikor elvégezte a dolgát, akkor meg le akarja venni a pelust. Kész vagyok tőle, komolyan.

Ja, és amitől végképp kész vagyok: kb. 3-4 napja nem azt mondja, hogy "aja" (anya), hanem azt , hogy "ajám" (amit én anyámnak hallok, bár nem hiszem, hogy konkrétan ezt akarná mondani). Mindenesetre ez nagyon-nagyon idegesít, és mindig kijavítom, hogy nem anyám, hanem anya. Ilyenkor jót röhög, és mondja, hogy "aja"!
De nálunk amúgy is egész nap ezt hallom....
Azt hiszem, talán Megann jegyezte meg And-éknál, hogy megnyugodva veszi tudomásul, hogy nemcsak Léna csinálja ezt.... :x :x :x

Kép
kuha

Rokica-Ayse-Csikken,

Koszi ahozzaszolasokat!
Matnal latszik nagyon, amit irtatok, anyuval csak magyarul targyal velem csak franciaul es hat meg ha megert is mindent, akkor is a francia van nala elonyben.
Balazst teszteltem egy kicsit magyarul tegnap, de alapbol mindent megert.
Igazatok van tehat, hogy azt a nyelvet valasztjak, amilyen kornyezetben el, bar Rokicaeknal azert jobb a helyzet, mert ok otthon gondolom angolul beszelgetnek a ferjevel. Igy otthon angol, kulso kornyezetben meg a magyar nyelv a hasznalatos! Ez igy jobb, nalunk ezt nem lehet megvalositani, mert ferj par szon kivul semmit nem beszel magyarul, vagyis nalunk otthon is a francia a hivatalos nyelv. Ezert is nem csodalkozom, hogy nalunk a francia a hivatalos nyelv :oops:

Barbi,
Szerintem is teljesen normalis dolog, hogy orulsz egy kis szabadsagnak! Szerintem hazudik vagy fanatikus, aki azt mondja, hogy nincs erre szuksege! En is imadom a gyerekeimet, de nekem is szuksegem lenne neha egy kisebb fajta szabadsagra mint neked! Raadasul a gyerekek szeretik a nagyszuloket, nem ismeretlen embereknel hagyod oket, vagyis megvan a bizalom es a nyugalom! Ne aggodj ilyeneket, ez egy emberi tulajdonsag, hogy neha igenis szuksegunk van egy kis maganyra, nyugalomra! En is orulok, ha ferj elutazik neha, sokkal nyugisabb vagyok a fiukkal vagy mint most is amikor Marseillben voltunk, hat bar gondoltam rajuk, telefonaltam nekik, de ugy igazabol nem haltam bele a hianyukba :lol: :lol: :lol: Nagyon is jot tett egy kis szabi!

Benianyu,
Hat most elolvasva irasodat mintha magamat lattam volna! Egyszeruen nem ertem en sem ezt a hisztizest kozottuk, ha Mat akarna puszilni akkor o nem, ha Balazs akarna jatszani, akkor Mat nem, mindig van min osszevitazni, vagy akarattal megrikatni vagy mit tudom en.
Most valahogy meg peldaul tegnap, annyira bantott a dolog, de egyszeruen nem volt turelmem. Eleg szarul vagyok, csak 39 fokos lazzal, egy kis tudogyulladassal, hat tegnap Balazs el lett fenekelve, Mqat buntetesbol nem nezett TV-t es meg egy kis sarokbaallitas is jart :cry: :cry: Egyszeruen kiboritottak tegnap. De ami a legjobban kiboritott, hogy en lazasan, betegen neha mar orditva probaltam elhallgattatni a gyerekeket, hogy nyugodjanak le, valami front volt szerintem :cry: :twisted: ferj meg bezarkozott a szobaba TV-t nezni "faradt vagyok" beszolassal!
Na jo, nem ragozom a dolgokat, de neha en is szeretnek NAGYON csak ugy egyedul lenni :lol: :lol: :lol: :lol: egy par napra!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Rokica

Nagyon edesek a lanyaid

Kuha,
Ki fogod birni! Biztosan nem lesz konnyu, de pozitivan kell hozzaallni a dolgokhoz es talan ez megkonnyiti a helyzetet! Olyan gyorsan szalad az ido, eszre sem fogod venni es mar le is telik az egy honap!

Maresz,
Koszi :lol: Szerintem eloszor neked kell elfogadtatni sajat magaddal az otletet, hogy lanyod nagyszuloknel alszanak, mert csak igy mukodhet a dolog! Ezek a kis lurkok nagyon sok dolgot megereznek am, ha ugy latja, hogy te nyugodta ott hagyod, akkor o is nyugodt lesz, de ha kicsit is tartozkodol a dologtol, akkor ezt o meg fogja erzni! Nekem legalabbis ez a tapasztalatom! Neha annyira szeretnek otthon maradni vele a dolgozos napokon, ilyenkor reggela dadanal o is bujik es neha sir is, ha meg konnyeden leadom, mert mar a munkan jar az agyam, akkor minden siman megy!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!
segítsetek már légyszi, hogy mennyit kell ennie egy csecsemőnek.
Én anno szoptattam, de úgy emlékszem, hogy a testsúllyal van összefüggésben, igaz?

Tesóméknál egész jó hírek vannak. A fejlődésneurológián kivizsgálták, és 'hál Istennek semmi "fontos" részt nem érintett az agyvérzés. Értem ezalatt a látást, hallást, figyelmet. Egyedül a mozgással lesznek nehézségei, de állítólag 5 hónapos korig rendszeres (napi 3!!! órás) tornával gyönyörű eredményeket lehet elérni. Hát reméljük a legjobbakat, bár még nem merünk megkönnyebbülni (ezelőtt két héttel még azt mondták, hogy meg fog halni). Na röviden ennyi....

Aniko, Benianyu,
A tesógondokkal mi is így állunk nagyjából. Nálunk az dívik mostanság, hogy mások előtt (játszón, mamáéknál, barátoknál) nagyon csúnyán viselkednek. Trisztán cikinek találja, hogy tesójával foglalkozzon, Kornél viszont provokálja, mert otthon pedig egymás nyakán vannak örökké. Kornél állandóan utánozza Trisztánt, de olyan szinten, hogy félelmetes. Nyilván neki fura, hogy máshol miért nem foglalkozik annyit vele tesója, mint otthon. Nekem meg cikis, mert azt hiszik, hogy Trisztán olyan undok, utálatos testvér, aki elutasítja a kisebbet. Ez pedig annyira nem így van. Látni kellene itthon őket, annyira zabálnivalóak. Azért néha közéjük csapok, ha már nagyon eluralkodott a káosz, és egyik megy a WC-be a másik a fürdőbe gondolkodni. (ennek aztán rendre az a vége, hogy átkopognak egymásnak, és jót szórakoznak)

Megann,
én csak annyit tudok írni (bár nálunk nagyobb a korkülönbség), hogy nekem SEMMI segítségem nincs. Én nem tudom otthagyni sehol a fiúkat, még fél napra sem. Anyám nagy ritkán, ha nincs más megoldás (pl vizsgáznom kellett) elvállalta egy pár órára, de inkább páromat kértem meg, hogy vegyen ki szabit, mert anyu még tisztába sem tette Kornélt.
Lényeg: mégis megvagyunk! Nagyon is jól. Az első fél év nem különösebben nehéz, persze gyereke válogatja, de azért inkább az alvás dominál a kicsinél, aztán jön másfél év, ami kicsit húzósabb, de utána már sokkal egyszerűbb lesz minden. Nekem sokkal több a türelmem, mint egy gyerekkel volt, és jobban be is tudom osztani az időmet. Ezt nem tudom igazán megmagyarázni magamnak sem, de így kerek minden. Neked még egyszerűbb lesz, mert pici korkülönbséggel tök jól ellesznek a gyerekek. Mikor a kisebb két éves lesz fel fogsz tudni lélegezni, hidd el. Tudom, azt most még fényévekre érzed, de hamar eljön, és addig annyi dolgod lesz napközben, hogy röpülni fog az idő. Nálam legalábbis így volt!

Üdv midnenkinek, Kati
Vendég

Kati!
Éljen, hogy vannak még csodák!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

A "hivatalos" mennyiség testsúlykilogrammonként 150 g/nap. De ez nagyon nagy egyéni eltérést mutathat, attól függően, hogy mennyit hasznosít a baba, mennyire kalóriadús maga a tej.

ayse

És az én gyerekeim ezt a mennyiséget sose ették meg!

ayse

Ayse, köszi.
Igazából már nem csak anyatejet kap, mert tesómnak eléggé megcsappant a sok idegeskedésben... de azért még van neki, csak ki kell egészíteni tápival. Viszont nagyon szépen hízik: már majdem 1 kilót, és még nincs egy hónapos!
Vendég

Már a baba, nem tesóm hízik szépen :lol:
Vendég

Halihó!

Itten vagyok ám...csak kicsit megcsúsztam az utazás előtti készülődésben.... :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Olvasok ám mindig csak nem mindig van hangulatom/időm/erőm irni...

viszont.....csoda történt....

Tegnap meg ma....valami csoda folytán a saját erőmnél vagyok :P :P :P
Aztán lehet hogy csak azért mert baromi sok dolgom van....de azért talán mégsem csak azért....
Pedig ugye még csak 7 hetes vagyok...még javában benne a sűrűjében..
Annyit alakult az dolog...hogy mostmár csak olyan délután 5 után kezdem magam szarul érezni....
Lénához is több kedvem van :P :P :P :P :P

Rókica!
Köszönöm a hozzám intézett soraidat, igyekszem kimazsolázni azt ami számomra hasznos és kivitelezhető....
(pl babakocsi és társai már nem..mert Léna már 2 hónapja bele sem ül.....bezzeg a máséba :evil: :evil: :evil: :evil: )
A technikai felszerelések mind megoldhatóak és élni is fogok vele, ha nem boldogulok.....bár mondom én sokat várok a bölcsitől...
Főzés soha nem érdekelt, letudom a helyi étteremből...takaritásban is van segitségem, úgyhogy igazából néha már magam sem tudom hogy mit rinyálok ennyit....
De hát ilyen vagyok...Mérleg jegyű...folyton hezitálok, mérlegelek...libikókázom :? :? :? :? :?

Nemesek!

Nagyon örülök a jó hireknek :P Remélem hogy marad is ez a diagnózis és kemény munkával maximálisan fel tud majd zárkózni az unokaöcséd a többi gyerkőchöz. :P

Neked is köszi a hsz-t ...próbálom magam pozitivan programozni, és talán ez is segit majd.

Benianyu!

:lol: :lol: :lol: :lol: bocsi de állati jót röhögtem a leirásodon....
tudom, ez neked biztos nem volt olyan vicces, de hát olyan élethűen leirtad.....
Nekem hétvégén Léna dédipapája mesélte hogy mit művelt Léna a bricostore-ban, amikor férjem elvitte dédipapát és Lénát oda..
Dőltem a röhögéstől ahogy mesélt az öreg :lol: :lol: :lol: , hogy hogy probálta Léna megregulázni és hadrendbe terelni a kerti tavakba szánt műanyag gólyákat, kacsákat és récéket, hogy minden motoros ülőkés fűnyiróval megpróbált elindulni..hogy hogy dörzsölgette pénzért az ujjait, amikor a zenélős-mozgós kisautóba ült, hogy hogy kavarta össze a szögeket az alátétekkel, hogy hány méter láncot tekert le a tekercsről Léna stb...
azt mondta az öreg hogy őrület nézni is amit művelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most jót mulattam, majd nem fogok igy röhögcsélni 2év múlva :wink: :wink: :wink:

Barbi!

Nyugi, nincs veled semmi probléma a világon..
Szeretnék én olyan lenni mint Te, hogy folytonos görcsölés nélkül le tudjam adni a gyerekemet jó helyekre, mert jó helyre kerülnek a fiúk, és tuti ettől vagy ilyen kiegyensúlyozott is.
És szerintem igenis pont ilyenek vállalhatnak be nyugodtan harmadik gyereket is.
Maximális segitséged van, nektek megvan a hajlandóságotok, egyáltalán nem vagy görcsös stb...úgyhogy én megszavazom nektek a 3. at, egy kislány jó lesz???? :wink: :wink: :P

És most lépek csajok...mert állati sok vasalnivalóm van még :? :? :?

Puszi mindenkinek ha nem jönnék, holnap utazunk Svédbe, egy hét múlva jövünk haza....

M.

Kép

Kép
megann

na pedig már majdnem befejezetem, amit akartam, erre valami hibaüzenet miatt elszállt :evil: :evil:

Megann, jó utat!! érezzétek nagyon jól magatokat!
biztos fel vagy pörögva az bút miatt, és adrenalin mindent visz :wink: :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Panni már három órája alszik!!!! :D

Délelőtt voltunk a kismami barátnőmnél, szerettem volna még nagy pocival látni a szülés előtt, még három hete van, hogy karjában tarthassa az Ő Jázminját!!Beszéltük is, hogy minden tiszteletünk azoké a kétgyerekes mamiknak, akiknek pici korkülönbség van a gyerkőcök között!!Mi megkattannánk! :twisted: A nagylánya 13 éves, és most jön Jázmin!
And:
mizu, hogy vagytok???Milyen lett az AFP-d??
Megann:
jó nyaralást, bőséges progikat Nektek, vigyázzatok egymásra!!

Itt dél óta szakad az eső, és jól le is hűlt a levegő, zoknit is kellett húznom :shock:

Kuha:
kiváltottad már a fogyis bogyit???

KépKép

Hajni&Panna
totka

na közben telefonáltam...

Eszti is alszik, én meg akartam mosni-vasalni, vagy pihi9zni, persze nem csináltam semmit. holnap szeged, csütörtökön meg elutazunk anyuékkal sopronba.

Hajni, nem tudom még az AFP-t, hétfőn is voltam vérvételen vírusszerológián emiatt a hülye csomó miatt, majd holnap-holnapután lesz meg, azal együtt lekérdezem.
uh két hét múlva lesz, már alig várom :) bejelentkeztem megint egy magánrendelőbe, jó sok pénzért, de a genetikai uh-ot egyszerűen nem merem a klinka sznográfusaira bízni. ráadásul szabin lesz az, akinél eddig voltam, illetve kellett volna, hogy legyek. na mindegy. inkább többször nézzék meg.
és megyünk magzati szív uh-ra is, azt a kismamtársam-kolléganőm intézi, na majd, ha az is meg lesz, és ok lesz, akkor egy ici-picit nyugodtabb leszek.
főnöködhöz holnap megyek :) mit vigyek neki?? segíts már, tudod milyen béna vagyok! :)

KépKép
KépKép
and

próbálok gyerek bőrgyógyászt keresni a neten, de nem találok igazán semmit. van valakinek valaki jó, aki nem heim pálos??
az Eszti lábán még mindig van valami, ami nnem akar múlni, és eddig ketten két félét mondtak :evil: egyik sem volt megnyugtató :( :(

KépKép
KépKép
and

Totka

Itt is nagyon hideg van, itt didergek az iodaban, pedig van rajtam hosszu ujju polo meg egy kiskabatka is!

Megann
Nagyon jo utat Svedbe, hasznaljatok ki, tudod, kettovel mar egy pirinyot nehezebb lesz :lol:

Nemesek
Eljen!!!!!!!!!!!!!!!!! Vannak meg csodak!!! Nagyon orulok a jo hirnek!!!!
Na, akkor jelentem, hogy nalunk meg epp forditva van ez, ha elmegyunk valahova, Mat allandoan az occsevel foglalkozik es nagyon arik egymassal!
Tej,
Nincs valami utmutato a dobozon??? Emlekszem nalunk ra volt irva a tapszeres dobozra, hany honapos kortol mennyi gr tej. Sajnos mar nem emlekszem :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

igyekszem eszembe juttatni, miket írtam még egy órája...

Ayse, a hajad nekem is nagyon tetszett, sztem nagyon jól áll!!! mit szólt hozzá a család????

Nemesek!
nagyon jó olvasni, hogy beindult a csodagépezet, és igenis nagyon akar és tud ez a kisbaba! drukkolunk neki továbbra is!!!

Csikken, nekünk maxi-cosi priorifix van, tavaly ősz óta használjuk, és imádom, mert Eszti is imádja, és semmi baja sincs. én vettem rá egy nyári huzatot, most az van rajta, abba nem izzad annyira bele az Eszti. a mini-manóban vettem.
te jól vagy?? hogy bírod a melegt? én elég rosszul, nem vagyok hajlandó kánikulában homokozni :( meg egyébként is inkább megvárom vele apát :oops:
és a hasam is kezd keményedni :( Esztinél ugyanígy kezdett, remélem ez még nem jelent semmit.

mindenesetre a szegedezést lecsökkentettem önhatalmúan heti 1 napra. ez is elég jelenleg.

Barbi!
te nem ufo vagy, hanem szerencsés!!!! :lol: :lol: :lol:

megnéztük vasárnap a shrek3-at. volt szabad másfél óránk, nehogy már tétlenül üljünk itthon :) ember végig azon röhögött, hogy hogy zabáltam a moziban. hát éhes voltam :D kezdődik, múltkor is mindig olyan jókat derült, amikor hirtelen megéheztem :lol: rögtön elém tol minden kaját, hogy ő már nem kéri :lol:
a shrek egyébként olyan volt, mint amilyenre számítottam, kicsit rosszabb, mint az első rész. nekem a 2. a kedvencem.

Évi, tök jót nevettem azon, amit Gergő pisilési szertartásáról írsz :D na hát egy férfinak sem könnyű a kedvére tenni :D
de legalább következetes és ügyes. és örülj, hogy elromlott a bili :lol:
a wc-t nem akarjátok kipróbálni? az Eszti már volt, hogy felkéredzkedett, de nem erőltetem, csak amikor nagyon akart, akkor felült, de annyira nem jött be neki, még nem volt szűkítőnk.

a pózolás teljesen tudatos volt! ha megkérjük, hogy mutassa meg milyen csinos, akkor féloldalt fordul, kacéran visszanézve és megmutatja mindkét oldalát, meg kell enni. és persze nagyon büszke magára. ha megkéred körbefordul, szóval mindent csinál :) mondjuk nekünk nincs nagy tükrünk, úgyhogy tükörbe nem pózol, még a fürdőszobában sem, amikor pancsol a mosdóban, remélem ez még belefér :)
önbizalomhiánnyal egyelőre nem küzdünk, csak ne rontsuk el :)
ezt az is bizonyítja, hogy az eddig hangosan harsogott NEM mellé megtanulta, hogy, ha én mondom azt, hogy nem, akkor ő azt harsogja, hogy DEE ...

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

kis életjel...jól vagyunk, megvagyunk...

jó szar idő van...csak két nap tudtunk pancsizni...közben úgy tűnik, Tüncsi alsó 8-as fogai jönnek, jó nyűgös is...egy kicsit be is van rekedve...remélem nem fázott meg ez alatt a két nap alatt...holnap valószínű elmegyünk Veszprémbe, ha ilyen idő marad...

kistesóval jól vagyunk...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

2 hét Balaton után mi is újra itthon, majd próbálok valamelyest visszaolvasni.

Nagyon jól éreztük magunkat, a múlt hét nagy családi táborozás volt, rengeteg gyerekkel, és rengeteg gyerek-pesztrával, így az a része külön jó volt a gyerekeknek is, meg nekem is. Az idő hagyott kívánnivalót maga után, nem sokat tudtunk strandolni, de pihenni azért pihentünk.

Ayse! Szuper lett a hajad, tényleg fiatalos, remélem párodnak is tetszett!

Nemesek! Olvastam, mi történt nővéredéknél! Örülök, hogy azóta jó híreket hoztál! A korai fejlesztés csodákat tud művelni, ezeket az első hónapokat nem szabad elkótyavetyélni, mert tényleg ezek a legfontosabbak (tapasztalatból beszélek, a mi családunk is végigcsinálta a húgommal)!

Bili-ügyben fellelkesedtem rajtatok, és tegnap elmentünk a Kikába fellépőt meg bilit venni. Saci lelkesen pakolja a fellépőt és a bilit is, de még fogalma sincs, hogy mire is kéne használni őket. A bilivel az volt a legnagyobb gondja, hogy nem fért bele egyszerre a két talpa. :D

And, Róki! Lányaitok gyönyörűek! Saci is tudja illegetni magát, ha megdicsérjük!

Megann! Jó utat nektek, vigyázz magatokra!

Kuha! Jaj, annyira aranyos vagy, hogy felköszöntöttél a szülinapomon! Ilyenkor nyáron mindenki elfelejti a szülinapokat szerintem, így már szinte hozzászoktam, hogy még a közvetlen körömből (család, barátok) se hívnak föl. Valamikor 16-17 éves lehettem, amikor a saját anyukám se köszöntött föl. Na, az már nekem is sok volt! :?
Idén Saci névnapjával egybekötve azért ünnepeltünk, kaptunk gyümölcstortát.

Most ébredtek föl a délutáni szunyából...

Majd még jövök!

Kép

Kép

Kép
bodza

Kristóf már mászik, mindenhova jönne utánam, fölmászik a vécére, a szemetesre, tehát minden olyan helyre, ahová nem lenne szabad. A kiságyát leengedtük, már abból is készült kiugrani.

Saci sokszor menekül előle, nehogy megkaparintsa a játékait, persze valamit mindig megszerez Kristóf, ebből szoktak hatalmi harcok alakulni. Egyelőre Saci van előnyben, Kristóf viszont sokkal erősebb lesz. :) Már most is néha odasóz egyet-egyet Sacinak, persze ezek véletlenek, Saci meg csak néz értetlenül, hogy mit akar ez a melák.

Jó nézni őket, most már sokat interaktálnak, főleg, ha Sacinak van hozzá kedve. Eteti (olyannal is, amivel nem kéne :D ), cumiját ki-berakja, mutogat neki meg magyaráz, irtó jópofák.

Kristóf elunta magát, reklamál...

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
Köszi! :D
Már nem úgy áll :(

Ma reggel arra ébredtem, hogy Lili felvilágosítja az unokatestvéreit:
- Anyukám tényleg tud varázsolni, igaziból!!!! :lol: :lol:

ayse

Andris: Bajaccc!
Én: Nem adok barackot, az előbb már nem kérted!
Andris: LÉCCI!!!!! :D

ayse

Réka!
Fürcsi után küldök privit az emilemről.

Andris: Bajaccc!
Én: Nem adok barackot, az előbb már nem kérted!
Andris: LÉCCI!!!!! :D

ayse

most csak gyorsba:
And:
írtam Neked pü-t!

jövök nemnsoká..... :P

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!
nem jött pü! :roll:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok.

Nemesek, juj de jó! Drukkoltam nektek :)

Megann. Jó utat netek!

And, me vettünk rá egy új huzatot. És megvettük kistesónak a hordozót is :) Vagyis nagyi vette meg ;)

Én is szeretem ezt az ülést és Roli is, de lehet azért volt pont ez a huzatú (meg egy másik) akkor pont akciós. Nem tudom. Mindegy is.

Én jól vagyok, itthon van klímánk, de kimenni nem nagyon tudom rávenni magam. Bár ma jó (rossz?) idő volt. Jövő héten meg megint 37 fok :(

Teszek fel a két ülésről képet. Egyformák lettek.

Kép

De a színük ilyen, csak ez telóval most este fotózott.

Kép

Jó éjt! Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Jó estét!

Csak gyors bekukk!

Köszi lányok, remélem jól fog menni minden :)

Képek egyébként mind szuperek, bocsi hogy most ilyen "nagyon el vagyok foglalva magammal" témákkal jövök csak mostanában..
szégyellem is magam eléggé :oops: .....

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?