Andi!
A bor... A fenébe elfelejtettem, hamarabb is írhatad volna, tuti én is bevágtam volna vérvétel előtt egyet.
Na majd legközelebb.
Móni!
Nyál nem fertőtlenít, sőt....Már akkor ideg voltam, mikor Manó az én fogkefémet akarta használni, használta is. Szeretném, hogy emiatt romoljon hamarabb a fogai. Pl. átadok egy kis fogszuvasodást. Meg vannak a fogaim csináltatva, de nem mintapéldányok, ilyen fajta.
Jutta!
Én is 75b-vel kezdtem, még a kórházba is abba vonultam be, de ki már nem .
Lázmérő, nekem a hagyományos higanyos jön be. Volt fülbe, sima digitális, de u.u mint Ciripkénél mindig mást mutatott.
Ezért maradt a hagyományos. Ha éjszaka lázas a gyerek, akkor úgy is fel kell kelteni, ha csillapítani akarom a lázát.
Kúp: Bizony az első alkalommal bőgtem. 2 hós oltásnál azt mondta a doki, ha hazamentünk egy felet adjak neki, lőtte még sosem próbáltam, ugyan láttam a tesómon és az uncsikon a műveletet. Na meg emlékeztem milyen volt, amikor én kaptam. brrr..
De ma már rutinos vagyok, de inkább nurofent adok Manónak, neki is jobb. Tipp, de még visszatérünk rá párszor. Érdemes a kézben egy kicsit melegíteni, így jobban csúszik. Majd a térdedre fektetni a gyereket, beadni, majd a farkpofát összenyomva tartani pár pillanatig, nehogy kinyomja. Tényleg nem vészes, de az első borzalmas.
Apa, ma legénybúcsún van. Engem meg nem hívtak a lánybúcsúba, pocakosok kizárva...
Meg is sértődtem. Mert mind a ketten haverok. Nálunk szilvesztereznek, itt van mindig a baráti bulik.... és rám nem gondoltak. Apa szerint azért nem hívhattak, mert azt gondolták, hogy úgy sem megyek. Honnan tudja? Apa vigyázott volna Manóra, míg én bulizok.
Amúgy tényleg nem mentem volna, de rosszul esett.