Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Zita
örülök, hogy jelentkeztél :D :D :D
3 gyerek-3tipus, bár a legkisebb még elég pici, mégis 100%-osan egyet éretek. De pocakon belül is teljesen mások voltak már :wink: :wink: Adri már ott is örökmozgó volt, keveset aludt-ez megmaradt :D :D :D
Kriszti egy nyugisabb tipus-alapjáratban, na de ha elengedi magát, egy igazi csibészke :lol: :lol:
Eszterke babának ő a legnyugisabb, :arrow: :arrow: viszont neki már van két rosszcsont tesója :lol: :lol: :lol: szóval lesz kitől tanulni a zsiványságot.
De az biztos, így a jó, de nekem kinézetre is teljesen már a 3 gyerkőc, vannak hasonló vonások, de mégis mások. Ami legszembetűnőbb lesz, Eszterkének barnul be a szeme :shock: pedig milyen szép kék a másik kettőé, na majd az övé, olyan barnás-zöld lesz mint az apjáé :D

Aliz
kitartás a rosszullétekhez :wink: :wink:
Nagyfiaddal is voltak?
Az előzmények miatt lesz valami speciális vizsgálatotok? vagy erről még nem volt előre szó?

Móni
jó köszöntést Nektek!!!vigyázz magatokra! :wink: :wink:

Timi
ha a fiúk engednek azért nézz be Te is, oké? :wink: :wink: :wink:

Szuzy
nem tudom olvastál e róla a hónap végén lesz Bababörze a Mvelődési házban :wink: :wink: ha érdekel megnézem a pontos dátumot.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Kép sziasztok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Ok, ok jövök... :oops:

Most még alszanak a srácaim :shock: , pedig 9 óra!
Takarítani készülök, már összeírtam, hogy mit kell ma megcsinálnom, illetve csinálnunk, mert ugye két komoly segítségem van... :lol: :lol:

Móni!
Szuper, hogy minden ok a babócával! :D Kívánom, hogy nagyon sok örömöd teljen a várandósságban.
Szívesen veszünk ám, mindenféle beszámolót: érzéseidről, orvosi vizsgálatokról (hadd nosztalgiázzunk egy kicsit),
Most komolyan, olyan izgi volt, amikor Gabi várta Esztert és mindig jött hozzánk leírni a fejleményeket és mi együtt örömködtünk, szorítottunk, aggódtunk... :lol: És, hogy vártuk már, hogy végre kegyeskedjen világra jönni..., amit ugye nem kapkodott el a kisasszony.... :lol:

Alíz!
Én is sok szeretettel üdvözöllek itt! :D Milyen jó nektek Mónival..., hogy babát vártok! :D


Gabi!

Igen, nagyon tetszenek a fiaimnak a zenék és a mesejátékok. Már 2X hallgattuk meg a Minden egér szereti a sajtot c. hanganyagot. Beninek ez a kedvence, mert már látta színházban "élőben".
Másik kedvencünk lett a Friderika : Bölcsődalok. Olyan szép és tényleg "ellazítja" a pörgős fiaimat esténként. :D
Nálatok buli van akkor: zene-tánc-ének? :lol:

Szuzy!
Nálatok Szilárdnál sikerült az altatás megreformálása? Hogy bírjátok ezt az össze-vissza időt? Nem vagytok betegek?(Beni a héten gennyes torokgyuszisat alakított 39,3 lázzal- de már jól van!)

Zita!
Jajj de jó olvasni, hogy "happy vagy"!!! :D Képeket kérünk! Képeket kérünk! Képeket kérünk! :D - ez skandálás akar lenni... Én egyébként is be vagyok zsongva az ilyen lakásátalakításoktól, rendezkedésektől- még akkor is, ha más csinálja... :D :wink:

Csatlakozom, az én fiaim is teljesen mások... :D Valóban így szép, így jó...
Szokták mondani, hogy lehet könyvből gyereket nevelni, csak minden gyerekhez más-más könyvre van szükség. :D

Képzeljétek, tettem egy nagy felfedezést: minnél több gyerek van együtt, annál jobban elvannak, eljátszanak. :shock: Rendszeresen jönnek hozzánk a kisbarátok és olyan jól szórakoznak. :D

Mindenkinek kellemes hétvégét és tartalmas időtöltést kívánok!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

kis_plutó,


A fiammal is voltak rosszullétek, nem is akármilyen, de túléltem és ezeket a rosszuléteket is túl élem amik most vannak. Speciális vizsgálatom az annyi lesz, hogy amniocentezis nevű vizsgálatot fog kérni a klinikán az orvosom illetve nekem még lesz szúrópróba szerűen UH-vizsgálatok a kötelezőeken kívül.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Gabi! Nem hallottam róla, de érdekel. Te voltál már ilyenen? Új és használt babaruhák vannak? Cipők is?
Ha tudod a dátumot légyszi írd meg!

Zita! Örülök, hogy rendben mentek a munkálatok! Biztosan gyönyörű a végeredmény. Lehet nagyon örülni ha elkészül a lakás. Főleg ha az ember benne is lakik....

Móni! Na végre! Én nem birtam volna ennyi ideig. Jól döntöttél, hogy bementél ahhoz a dokihoz. Így végre tudod, hogy minden rendben, mégiscsak nyugodtabb az ember. Dokit választani ezek után is bőven ráérsz!

Alíz! A rosszullétekhez kitartást, tudom mennyire megkeserítheti a napokat....

Kép
szuzy
 
 


Kedves Anyukák és Apukák!

Ha gyermekeitek feleslegessé vált, de még jó állapotban lévő játékait, ruháit, járókáit, babakocsijait nem tudjátok hova tenni s kidobni még nem, szeretnétek, akkor egy új lehetőséget kínálunk számotokra!

Szeretettel várunk az

Első Gyermekholmi Börzére 2007. július 17.-én 16 órakor
a pásztói Művelődési Központba.

A Börze a csere – berén túl lehetőséget kínál a kötetlen beszélgetésre, gyermeknevelési tapasztalatok átadására is. Ez idő alatt a gyermekek számára szórakoztató és színes programokat kínálnak a szervezők:

Nők a Szebb Jövőért
civil szerveződés

Városi Művelődési Központ
Pásztó, Deák Ferenc út 14.

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT!


Szuzy
íme a leírás a börzéről :wink: :wink: :wink:
Én még sosem voltam Bababörzén :oops: de jónak hangzik. Bár ha ilyen idióta szeles idő lesz akkor is, kevés az esélye, hogy lejutok. Napok óta a kicsit csak a teraszra viszem ki, mégis kicsit váladékos a szeme :evil: :evil: :evil:

Alíz
amniocentézis nekem is volt a fiammal :?
Viszont az, hogy sűrűbben uh.-nak az nagyon jó. Te mikor fogsz menni dokihoz???

Timi
nagyon örülök, hogy Te is jelentkeztél :D :D :D
Nálunk ma a buli a gyerekszoba pakolásából áll, de úgy, hogy mindent átválogattunk, ami pici ment dobozba, mert ugye lassan közlekedik a kishölgyem is :roll: :roll: Ajtó meg nincs a gyerekszobán, így nem árt ha időben lépek :twisted: :twisted: na meg a bátyus mindenféle játékot ad(na) neki. azt megértette, hogy Eszterke még nem ehet semmit, de akármit eszik, mondja, hogy Esztike csak később ehet :lol: :lol: :lol: olyan édes.
Nálunk is jól el szoktak lenni többen is, bár játék-fajtától is függ :shock: :shock: :shock:

Nekem Krisztike focizni szeret mostanában, együtt, apa, Adri Kriszti és én "mezítlábas" focit szoktunk játszani az udvaron, fiúk a lányok ellen. :lol: :lol: :lol: Imádom, olyan aranyosak :wink: :wink:

Na, léptem :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Előbb írtam egy litániát, de elszállt az egész...

Csak tudnám, hogy kinek mit írtam...

Timi! Az alvás terén nincs semmi változás. Most az evésre összpontosítottunk. Szilárd már elég nyxugodtan eszik, s a héten a darabos kaját is szépen elfogadta. Már a 8 hós kajákat is eszi simán. Szerintem az áttörést a süti hozta. Sajnos picur nagyon megszerette, szinte minden nap kap valmilyet....
Illetve annyi változás mégiscsak van, hogy este már nem alszik el evés közben. Beviszem a mi ágyunkba, mellé fekszek, közben persze ő jön, megy forgoloódik, néha beszélget, de kb negyed óra múlva elalszik. Utánna átteszem a saját ágyába. Napközben még ringatásra alszik.

Gabi! Köszi a leírást, majd elmegyünk szétnézni ha összejön!

Timi! Nagyon sajnálom a kicsi Benit, remélem most már teljesen rendbe jött! Vigyázni kell, mert a Liberón olvastam , hogy az egyik kislánynak fel kellett szúrni az orrát, annyira ráment a vírus az arcüregére..... Nagyon el tudnak lenni szegények ha betegek, gondolom akkor az utóbbi napokban azért jöttél ilyen ritkán. Biztos egész nap rajtad lógott a kicsi.

Alíz! Kérdezhetek olyat, hogy idegileg hogyan birod a más állapotod? Remélem nem sokat gondolsz rossz dolgokra. Bár tudom nehéz megállni, de.... Ha mégis rosszra gondolsz tudatosan próbáld jó irányba terelni a gondolataid! Én sajnos gyakran sírtam a terhességem alatt is, de próbáltom magamtól elhessegetni a rossz gondolatokat!

Gabi! Sajnálom mindkét esetet amit megéltetek pároddal! Borzasztó.

Na megyek pakolni. Hétfőn indulunk nyaralni. Remélem jó idő lesz! Ha addig már nem jönnék: Puszi mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Szuzy,


Rossz dolgokra egyáltalán nem gondolok, csak a szépre és a jóra. Valamint arra, hogy Manócskát, milyen jó lenne már a kezemben tartani. A kisfiam is alig várja, mindíg beszél hozzá.


Kis_plutó,


A jövő héten fogok menni orvoshoz, már alig várom. Minden rendben lesz, én így állok hozzá. Mennyire kellemetlen az amniocentezis??? Mert nekem mondtak már kígyót-békát.
Vendég
 


Hát már megint itt vagyok.

Az amniocentézis mit jelent? Korianderboholy vételt esetleg magzatvízvételt? Vagy valami mást? Az unoka nővérem az előbbin volt. Azt mondta nem fáj, csak kellemetlen az érzés, hogy egy nagy tűt szúrnak a pocidba. Előtte adnak egy érzéstelenítő injekciót, így fájdalommal nem jár.

Egyébként nagyon jó a hozzá állásod!!!
Szorítok, hogy nálatok is rendbe legyen minden!


Gabi! Neked felejtettem el az előbb írni, hogy a szemcseppezés nálunk is csak az első napon ment zökkenőmentesen. Utánna már ketten is kevesek voltunk hozzá, hogy a csepp a szemébe is eljusson. Aztán egy új módszert alkalmaztam, ami bevált. A gyerkőcöt a földre fektettem, fölé térdeltem, majd "ráültem", persze nem a súlyommal, csak úgy, hogy ne nagyon fickándozzon. A feje a két térdem között, így nem tudta elfordítani. Aztán ripsz-ropsz csöppentés, ami ugye nem tetszett, de így sokkal gyorsabban túl vagyunk a dolgon. Azt nem tudom, hogy mennyi marad a szemében, mert utánna dörzsöli ezerrel.

Kép
szuzy
 
 


Alíz
én nagyon féltem az amniocentézistől :? :? semmi infóm nem volt róla. Védőnőm, dokim csak a fejét ingatta, így jól rámijesztettek :wink: :wink:
Amúgy olyan futószaladszerű az egész. Vannak napok amkor csak ez van egész nap :wink: :wink:
Kb. 5 percig van bent egy ember, ebből először van 1 gyors uh., hogy milyen fekvésű a pici, jól bejódoznak, és szúrnak :roll: :roll: olyan mint egy vérvétel, csak épp hasból, és szerintem gyorsabban vége.
Én azért nem mertem odanézni :oops: :oops: utána kicsit leültem kinnt, mert szédültem, de ez az idegesség, kevés kaja együttese is lehetett.
Nekem fájni nem fájt :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi! Nem kellett aznap benn feküdnöd? Azt hiszem az unokatesómnak aznap benn kellett feküdnie. És még x ideig utánna otthon is feküdt, pihent, nehogy baj legyen belőle. Szerintem is fonots, hogy utánna pihenj!

Kép
szuzy
 
 


Szuzy
nem kellett bennt maradni. Viszont utána 2 nap szigorú fekvés van. Én pl. ülni nem is birtam másnap, még enni is fekve ettem :oops: :oops:
Mondjuk nekem jól jött ki, mert csüt.-ön volt a magzatvízvétel, és a hétvégén tudtam pihenni :wink: :wink: :wink:
Lehet, hogy a befektetés kórház-függő is. Én az 1.sz Nőibe voltam :D :D :D

Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Képek tegnapról:


Thomas hátsó fele:
Kép


Thomas jobb oldala:
Kép


Thomas eleje:
Kép

Thomas bal oldala:
Kép

Ajándék nézes:
Kép


Torták, a szülinaposoknak:
Kép

Kép

Este elég későn értünk haza. 9 elvolt, mire ágyba kerültünk.
Levi is emgkapta a névnapi ajándékokat utólagosan.

Később jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni!
Jó nagy bulit csaptatok! Ez a felfújhatós ugráló magán háznál volt? A gyerkőcöknek biztosan nagyon tetszett! A torták is nagyon guszták. Tényleg! Kívánós vagy? Nos én terhes ugyan nem vagyok, de kívánós az igen.....
Levinek puszi!
Sziaztok, egy hétig nem jövök.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Kép

Szuzy!
Nagyon jó pihenést és jó időt kívánok Nektek! :D Ha esetleg mégsem lesz szikrázó napsütés- amire megvan az esély- akkor is érezzétek nagyon jól magatokat és kapcsolódjatok ki a mindennapokból. :wink:

Ja, és gratulálok a Szilárd esti elalvásához! Ez már haladás, igaz?
Szerintem igen. :D A süti finom, naná, hogy megszerette a fiad. :D

Móni!
Nagyon guszták a torták :D és ez az ugrálóvár.. :shock: - béreltétek?

Gabi!
Mezítlábas foci: :lol: :lol: Nekem gyerekkoromban hatalmas vérhólyag lett a betonba rúgástól mezítláb focizás közben. :lol:
Ildiről tudsz valamit?

Most befejezem, mert mosogatnom kell és valami kaját főzni. :wink: Csak tudnám, hogy mi a csudát főzzek??
Délután teljesítem a fiaim kívánságát és elbuszozunk Gyarmatra megnézni a Shrek 3-at. Benivel már voltunk moziban, Dávidnak még újdonság lesz. Na mindenesetre remélem, élvezni fogják! :D

Szép napot!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


szisztok!

Timi
én megnézném már a Shrek 3-at, imádom. Nálunk még mozi sincs---legalábbis szerintem már nincs :roll: :roll: :roll: Majd mesélj, hogy tetszett a fiúknak! :wink: :wink:

Szuzy
jó pihenést nektek!!!
A kívánóssággal én is így vagyok. Amióta megszültem meg vagyok veszve az édességért, de inkább süti formájában (most mivel más nincs jó a nápolyi is :roll: )meg a savanyú gyümölcsökért, meggy, ribizli :shock: :shock:


Móni
tök jó ez az ugráló :shock: :shock:
Torták is guszták, biztos finomak is

Ildiék hazaértek tegnap, majd biztos jelentkezik :wink: :wink:

Mi ma voltunk Gyöngyösön vásárolni a gyerekeknek ruhákat. Nagyjából amiket akartam kaptam is :wink: :wink: Az itteni árakhoz képest nagyon jól sikerült vásárolnunk :wink: :wink: :wink:

Na, megyek pakolok, csak gyorsan bekukkantottam

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Sikerült megnéznünk a Shrek-et. :D Összegezve a láttotakat: jó volt. :lol: A buszozásba már-már belejöttünk.. :roll:
A film: leszámítva egy-két uncsibb részt, sziporkázó volt. Bár szerintem a szóviccek, elvontabb mondatok miatt a gyerekek számára nem teljesen élvezhető. Ők ugye a látvány miatt voltak oda. Engem a szöveg fogott meg... :lol:
Egyébként bosszankodtam is. Ugyanis maga a Shrek nem korhoz kötött, viszont előtte a reklámozott filmek.... :twisted: Levontam a tanulságot legközelebb csak a reklám után megyünk be a terembe. :D Nagyon rühellem a Harry Potter-t és pont azt is mutatták. Természetesen a legsötétebb jeleneteket válogatva: undorító volt, a fiúknak meg félelmetes (más gyerekeknek is).
Na, most már mindegy. :wink:

A másik nagy poén az volt, hogy Dávid elaludt egyszer a Shrek alatt. :lol: :lol: Ugye kicsikémet nem tudtam lerakni aludni, mert már 2-kor ment a buszunk..., így nagyon álmos volt. Dolby hang ide, vagy oda ő aludt egy kicsit. :lol: :lol: Aztán hazafelé a buszon is. :lol: 7 óra volt, mire hazaértünk... :shock: Sokat is kellett gyalogolnunk és kicsike ő még... , teljesen kibukott a végére. :lol:
Aludt is 9-től majdnem reggel 10-ig... :lol:

Én is kifáradtam. Mert ugye a paraanya az visz: esernyőt, esőkabátokat, pulcsikat, váltó gatyeszt és még vesz a teljesség kedvéért sós perecet-pogácsat egy csomó ücsit... :roll:
Legközelebb hátizsákot viszünk, csak most hülyén nézett volna ki, mert nem úgy öltöztem... :x :lol:

Na most megállapítom, hogy visszatért a régi énem a sokat írós :oops: , így be is fejezem...

Milyen időtök van??? Nálunk esik.. :roll: :P :shock: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Én is előkerültem :wink: Tegnap már nem volt energiám jönni, a gyerkőcöket elvitték anyósomék a telekre, én meg pakoltam, mostam, takaritottam.... Lili náluk aludt, de ma megint vitték Danit is, igy nyugodtan vasalhatok :x :lol:

Anyáéknál nagyon jó volt, én szivem szerint maradtam volna még egy pár hetet :lol: (gyerekeket sem nagyon kellett volna biztatni :lol: )

Móni
Na végre, h eljutottál a dokihoz...hmmm Domonkos :? nekem sem szimpi. Egyébként ha nem magán rendelésekre akarsz járni, akkor készülj fel a hosszu várakozásokra! A terhesgondozóban nagyon nehéz "elcsipni" az orvosodat!!! Én éppen ezért választottam a magán rendelést, igaz drága mulatság, de ezerszer kényelmesebb és sztem sokkal jobb kapcsolat alakul ki a dokival is :wink:

Aliz
Üdv itt közöttünk :lol: Gratulálok a kisfiadhoz és a pocaklakóhoz :wink: :lol:

Zita
Jó, h tul vagytok a festésen! Hamarosan nálunk is kezdődik a felfordulás :shock: Épp tegnap beszéltünk róla apósommal, nagyon rendi volt mert mindjárt mondta, h természetesen segit amiben csak tud, csakhát ő nem profi (mondta Ő), én meg azonnal, h nekem nem kell extra munka, csak tiszta legyen a lakás :wink:

Timi
Nagyon klassz az oldal! Ha lesz időm alaposan áttanulmányozom :lol:

Szuzy
Jó nyaralást!!!

Nekem erre a vacak időre uuuugy fáj a fejem, már erre ébredtem :cry: Jó lenne, ha állandósulna az időjárás vmennyire :? Jajj, képzeljétek! Ugye Danika nem tartozott eddig a jó alvók közé, eljutottunk arra a szintre, h már teljesen velünk aludt. Anyáéknál Lili közölte, h mamáék szobájában alszik, igy Danit nem a rácsos ágyban altattuk, hanem Lili ágyán és láss csodát: egész héten végig aludta az éjszakákat!!!! Reggel 6-1/2 7 körül ébredt!!!! Ennek örömére vasárnap már itthon is a fotelágyban aludt-reggelig :wink: igy tegnap szét is szedtem a kiságyat :lol: Lehet, h szük volt Neki, v. nem érezte jól benne magát és ezért ébredezett benne... Mostmár nyugodtan keresgethetjük az ágyat Nekik, tutira ki lesznek használva :wink:

Teszek egy pár képet, h ne unatkozzatok :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Bocsi a két egyforma kép miatt, épp telefonáltam közben :oops: Ezt szerettem volna:
Kép

Timi
Klassz lehetett a mozizás :lol: Én ilyen "turákra" szigoruan farmer-póló összeállitásban szoktam elindulni, nem gyürődik, jól birja a strapát és a hátizsák is passzol hozzá :wink: :lol:
Harry Pottert én is nagyon-nagyon utálom!!! :x Hallottad, h a tanárok kötelező olvasmánynak szeretnék :?: :twisted: Merthogy a szokásos szépirodalmi regények már unalmasak a gyerekeknek :shock: :twisted: :evil: Robbanni tudtam volna, mikor meghallottam ezeket a mondatokat!!!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!


Móni, Ildi! Szuperek a képek! :D Az a Thomasos ugrálóvár! Biztos élvezték a gyerekek! A torták is nagyon guszták!Málnaevős-maszatos Dani tündéri – nálunk is készült hasonló a napokban- és a pancsis képen is aranyosak. :D

Ildi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, a nagy munka előtt pláne hasznos egy kis feltöltődés. :wink: Festős dolgokat mi is házilag csinálunk, amióta az eszemet tudom. Különalvó nagyfiúnak gratulálok! :D

Timi! Igazán kalandosra sikeredett a mozizás! :lol: Shreket mi is megnéztük családilag múlt héten, és bevallom, én vártam a legjobban. :wink: Én is hasonlóan gondolom, hogy teljességében ez a mese inkább nagyoknak való. (Nekem a sulis-koleszos rész az egyik kedvencem. :lol: ) Hozzád hasonlóan a bemutatóvetítésen mi is totál lehidaltunk a férjemmel, nem volt elég kezünk, hogy a gyerekek szemét letakarjuk. :x

Potter: már az első könyv után megvolt a felvetés, hogy kötelező legyen, de hála Istennek, eddig azok vannak többségben, akik leszavazták és még mindig jóval több érvet tudnak felhozni ellene, mint mellette (gondolom ez nem véletlen). Én sem tartalmilag, sem esztétikailag, regény minőségben nem sorolnám a klasszikusaink közé ( de még a külföldiek közé sem) . Kortárs ifjúsági irodalomból tucatjával tudok olyanokat, amiket a gyerekeim kezébe adnák, ez nem szerepel közöttük. Ezzel nem akartam senkit megbántani, aki esetleg kedveli, csak nálunk nem toplistás. :wink:

Gabi! Ügyesen vásároltál! Ez még nyári ruházkodás volt, vagy már készültök a sulira? Épp ma reggel mondtam a férjemnek, hogy úgy gazdálkodjon, hogy lassan stafírozni kell őszre - hát nem repesett. :lol:
Kívánósság: ribizlit én is marékszám faltam tavaly, a pirosat és a feketét is. :D De most is volt olyan, hogy 5 kiló málnát félretettem befőzni, és gyakorlatilag fél nap alatt elfogyott a ládákból, mind rájártunk. :oops:

Szuzy! Jó pihenést nektek! :D Várjuk majd a beszámolót!

Kismamik, hogy vagytok? :?:

Megyek, valami ebédet kellene még gyártanom. :roll: Szép napot nektek!
zichy
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Örülök, hogy jól sikerült a hetetek anyudéknál. :D Azért nekünk hiányoztál, így jó, hogy hazajöttetek. :oops: :lol:
Lilike fog nyaralni egyedül anyudéknál?
Gabi, a te gyerkőceid? - Úgy emlékszem mindketten említettek ilyet... :wink:

Fejfájás: tényleg nagyon kutya dolog tud lenni. :twisted: Sajnos, nekem is gyakran fáj mostanában. Kitapasztaltam, nekem a melegfront okozza.. :wink: Utálom, olyan, mintha begörcsölne az agyam. :roll: Erre egyesek azt mondanák: "Timi, hogy görcsölhet valami, ami nincs is?!" :lol:

A képek nagyon jellegzetesek és szuperek! :D A kisautó Danikáé? Aksis vagy pedálos? :wink: Egyébként tök jó!

Danika maszatos képe olyan igazi nyárias hangulatú. :lol: Tuti a megoldás a gyümifoltos póló megelőzésére. :lol: :lol:
Amikor a ribizliszörpit csináltuk a fiaim teljesen odavoltak a ribizli kézzel történő összetörésétől. :shock: :lol: Utána gyors tusolás következett... :lol:

Zita!
Nekem is nagyon tetszett a gimis rész a Shrekből :lol:- igazi nyelvművelő előadás. Tetszett még
az is, amikor Arti a vége felé a rosszaknak tart előadást az önmagunkról kialakított kép fontosságáról... :lol:
Sok - sok irónia van benne, ami nagyon jó, de a kisgyerekek ebből nem sokat értenek. Pl: negatív-pozitív energia- ezen is olyan jót nevettem, a melltartó égetés, stb.. :lol:

Harry Potter: hát reméljük, hogy nem lesz kötelező olvasmány. :wink: Én csak körvonalakban ismerem a történetet (nem olvastam és nem is akarom), de az bizti, hogy nem a Világosságot terjeszti. A szerzőnőről olvastam, miként kapott ihletet a könyv megírására, hát... :twisted: :shock: :x
Szerintem tök gáz,(gimis szlengnél maradva), hogy a gyerekek buknak az ilyen témájú könyvek iránt, a szülők pedig engedik olvasni. (bár mindenki annak teszi ki a saját gyerekét, aminek akarja...)
Nagyon-nagyon rossz, hogy ezek reklámot kapnak az értékes művek pedig megmaradnak a "kötelező"- ezért utálatos kategóriában. :wink:

Sógyurmázást rendszeresítettétek? Ha megnyitod azt a linket, amit az előző oldalra felraktam, találsz egy könyvet a sógyurmázásról. Nagyon jó ötletek vannak arra, hogy miket lehet alkotni gyurmából :)

Gabi???-láttam korán keltetek ma. :shock: Gyere hozzánk is, ha tudsz.

Befejezem, mert a fiaim bomolnak. Dávid beakrja fogni Benit az én hálóingemmel... :shock:

Szép napot!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Kukk be.

Timi, Zita tudtok valami bővebb infót a sörfesztiválról? Ha igen küldjétek el mailen.

Ugrááló bérelbe lett tesómék által. Ők is voltak és évente van egy ilyen buli ahol van ugráló. Az kimondottan a gyerekeké. Levi nem volt hajlandó belemenni, majd talán jövőre. Árat nem tudok, de mindenkinek tetszett.

Tortát nem kóstoltam, nekem annyira nem volt szimpi.

Hétvégén én is csinálok tortát, apa szülinapozik. Tesóékkal lesz jövő hóban megtartva hivatalosan, de én már most felköszöntöm. Megkezdték ugyanis az aratást és nem tudni mikor végeznek. Van a mi földünkön kívül vagy 3 felkérés, mit meg kell csinálni.

Na ennyi voltam. Ha tudok majd jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Szia Móni!

Ma voltam a klinikán, az első UH-vizsgálatot augusztus 9-én fogják megcsinálni. Egyébként üdvözöl téged a Dr.Szabó Gábor.
Vendég
 


Sziasztok!

Timi
Köszi a linket! Tegnap egy csomót barangoltam az oldalon, nagyon szupi! Daninak is tetszettek a dalok :wink: Sajna Lili hétfő óta nincs itthon, alig várom, h megmutassam Neki is :lol: Képzeld, engem is elkapott az "elvagyokmintabefőtt" állapot :lol: A hét eddigi napjain gyerekmentes voltam, és bár csinálgattam ezt-azt, nem igazán szaggattam meg magam :oops:

Lili augusztusban készül anyáékhoz egy hétre -ez lesz az első alkalom, nagyon kiváncsi vagyok!!! :lol:

Harry P: Mivel annyira nagy visszhangja volt, gondoltam na jó, lehet, h csak én vagyok ilyen kényes izlésü, megnézem a filmet (az elsőt, mikor a tv-ben játszották) Hát kb. negyed órán keresztül birtam, aztán elkapcsoltam.....nekem nagyon nem jön be :x

Móni
Lehet tudni, h kb. mennyibe került az ugráló bérlése? Nem kérdeznéd meg? A multkor Karancsberényben is ilyen Thomasos volt, a gyerkőcök imádják :wink:

Zita
Anyukáméknál is igen rég járt festő :wink: Mig otthon laktam mindent anyával csináltunk, festettünk, tapétáztunk :wink: Ezt a részét a munkának nagyon szeretem, olyan jó ahogy haladsz és már látod az eredményt. Az utána való takaritás már nem olyan kellemes, de jó érzés lesz ha a végén lepihenhetünk a tiszta és megujult lakásban :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


csak bekukkantok, sajnos annyi minden összejött a héten, alig van időm :cry: :cry: :cry: apa itthon van, és ezt kihasználva, tegnapelőtt fürdőt suvickoltam, tegnap elkezdtem a konyhát, de, hogy mikor lesz befejezve? az még rejtély :oops: :oops:

Nemsokára megyünk szurira :? :? majd este megpróbálok bővebben jönni, mert akarok ám írni :wink: :wink: nem is rövidet :D :D

Addig is sziasztok, szép napot!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt!

Na most van időm írni :D :D :D :D
Megint korán kelt a kicsi, de nem baj, mert vizeletet kell(ene) vinnünk a laborba, most feltettem a zacsit, remélem fog pisilni :wink: :wink: :wink:
A tegnapi oltást jól viselte, egy picit a szúráskor pityergett, de kint már kacagott Adrikára :wink: :wink:
Megint szépen híztunk, 7820g, és 68 cm :wink: :wink:
Meg is dicsérte a dr. nő, hogy nagyon erős kislány. :wink: :wink:
Na elkezdett panaszkodni, nem tetszik a zacsi :roll: :roll: :roll:

Harry P. nálunk ez pont porondon van :? :? :? filmen megvan 4 rész, és Adrika mindíg kérdezi, mikor nézheti már meg-én válaszom soha. Erre az apja, majd együtt megnézik :? :? :? :? én sem szeretem magát a filmet.
A fantasy filmeket viszont nagyon szeretem :D :D :D gyerekeknek való a Narnia krónikái is, na az sokkal jobb :wink: :wink: :wink:

Zita
már én is őszre vásároltam :wink: :wink: augusztusban elég lesz a tanszer és a könyv.
A Tescoban most aleárazás pont jól jött, mert nem a nyáriak voltak akciózva. Adrikának a 3500ft-os farmert 1109ft.-ért vettem, 4500ft-ról vékony naci, zsebes meg 1350 ft. volt :wink: :wink:
Krisztikének is 2 db. 750 ft.-os farmert vettünk, jó, mert gombos, de hátul gumis, szabályozható kismamagumival. Kicsit még hosszú, de majd belenől :wink: :wink:
Rengeteg jó minőségű zokni harisnya volt, bár a harisnya pont az a méret volt ami nekünk sokára lenne csak jó 122-es, 134-es
Zoknival azért feltankoltam, meg kisgatyival.
Ja, és végre kaptam magamra szoknyát, és még nagyobb méret is volt . Itt meg a lgnagyobb sem jön fel a combomon

Na a Skálában is pont leárazások vannak 40%-os, bár ott a nyári cuccokra, cipőkre(szintén nyáriakra)
Ott sportszandit sikerült Adrikának venni, meg tornacipőt. Meg a pocoknak vettem rövidujjú bodykat db.-ját 490ft.-ért :D :(
Olyan maradt el, hogy sportcipő, meg fehér póló Adrinak, de a cipőhöz már ő is kell :wink: :wink:
Muszály beosztani, mert egyszerre baromi sok lenne :roll: :roll:

Timi
aranyos lehetett Dávidod ahogy elaludt a moziban.
Nyári nyaralás na az még érdekes lesz...Adrika készül(ne), viszont utána nagyon sír Krisztián. Múlt héten kinnt aludt az unokatesójáéknál, és este azt hittük Adrikát haza kell hozni. Teljesen kibukott. Se enni, se aludni semmit nem akart, csak hozzuk haza Adrikát :? :? Félálomban azóta is az az első kérdése, hogy Adri, ha mondom, hogy a szobájában alszik nyugodtan tovább :D :D :D Ő is menne, de ő meg nélkülem nem aludna sehol még, mert én is kellek. Így nagy valószínűséggel Eszterkével mi is csatlakozunk hozzájuk, és így 1 hét lesz nem 1 hónap a nyaralás :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ildi
erre az össze-vissza időre az én fejem is fáj. Sokszor nem is, hogy fáj, hanem nyom az egész :roll: :roll:
Ráadásul nem elég, hogy 1hete folyamatosan fúj a szél, most meg jön a 39-40 fok, úgy nem szeretem ezt a meleget :evil: :evil:

Alíz
húú, jó sokat kell még várni, hogy végre láthasd a picit :? Viszont akkor már minden látszódni fog :wink:

Móni
és pocakosodni elkezdtél már? Második terhességnél már előbb látszódik ám a pocak :wink: :wink: :wink:
Aluszékonyabb sem vagy? Nerkem az minden terhességemkor volt, így kisidősen, bárhol el tudtam volna aludni :shock:

Na közben sikerült vizeletet produkálni, :wink: :wink: :wink: Hiába zacsizásban nagy rutinunk van Adrikáról.
Amúgy most Adrinak is kértem egy vizeletes beutalót, neki legalább évente meg kell nézetni, de szerencsére 6 éve nem volt gond, reméljük nem is lesz többet.

Na hasznossá teszem magamat,ha már ilyen korán keltünk.

Mindenkinek szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Jó reggelt! :D

Gabi!
Hűűűha! Én mindig csak lesek, hogy milyen jól tudsz vásárolni. :shock: Nekem nem szokott sikerülni ilyen akciiókat kifognom. :evil: Mondjuk, mire én rábirom a férjemet, hogy menjünk el egy-egy ilyen akciós helyre, addigra mindent elvisznek. :roll:
Pedig nekem is tankolnom kellene lassan: nadrágok, váltócipők, zoknik,gatyeszok, pulcsik... :D
Nekem a fiúk eszméletlen mennyiségű zoknit elnyűnek, ezt állandóan venni kell. No meg hát a lábuk is nől és időnként a zokni is összemegy a mosásba. :P

Tegnap az óvoda előtt jöttünk el és Benike mondta, hogy már nagyon szeretne jönni oviba. :D Hiányoznak neki a barátai... :(
Így úgy fest, hogy augusztusban már járni fognak, pedig nem akartam őket vinni csak ősszel. :wink:
Viszont, ha ennyire menni akarnak, akkor menjenek. :wink: Majd ebéd után hazahozom őket...

Eszternek gratula az hősies viselkedéshez és a szép paraméterekhez. :D
A vizeletet miért kell nézni nála? Adrikánál?

Nem semmi, hogy így ragaszkodik Krisztike Adrihoz! :D Mivel tudtátok végül megnyugtatni?
Anyukádéknál van forgalom rendesen. :D

Ildi!
Szívesen a linket. Bár nem az én érdemem, hanem a csajé, aki működteti az oldalt. :D Én már meg is köszöntem neki... :wink:
Nálunk is nagyon szeretik a srácok. Dávid is olyan aranyos, mert egy pár éneket már ő is felismer az óvodásoknak való albumról és próbálja énekelni. :lol: Az már nem olyan aranyos tőle, hogy közben az ágyon ugrál.... 8)

"Elvagyokmintabefőtt": :lol: :lol: -ez jó!! Van ez így!!! :D

Festés: Az én férjem is a múlt héten hozott egy csomó festéket, mert mi is festeni készülünk. :D Az viszont még rejtély, hogy miként fog felkerülni a festék a falra, mert a férjem nem tud itthonmaradni a munkából. :cry:
Mi sem szoktunk festőért fizetni-nálunk mindenki szeret festeni. Pláne a fiúk!! :P :lol:
Amikor ezt a festést csináltuk (kék-vanília) olyan jófej volt Benike, hogy mindig az ellenkező színnel kontárkodott. :evil: (például a kék falra jött és a sárgafestékes hengerrel odamaszatolt :lol: :lol: ) Igaz, ekkor még csak másfél éves volt, most már valóban segítség lesz: :P :P :lol: :lol:

Ildi,Zita! Ti színesre festitek a szobákat? Nálunk most minden fehér lesz... :wink:

Biztos jó ellesz Lilike anyudéknál, csak nektek fog nagyon hiányozni... :lol: Te is mesélted, hogy Dani keresni szokta, ha nincs otthon Lili, ugye??? :wink:
A lányod Liliána, vagy simán Lili? :)

Hűű, micsoda kis ügyes Danika a különalvással! :D

Zita!
Ne kínozz tovább minket, muti meg, hogy milyen szín lett a házatok! :lol:

Móni!
Én nem tudok infóval szolgálni a sörfesztiválról, de ha rákeresel a balassagyarmat.hu-ra, lehet, hogy találsz valamit...

Hmmm ..aratás...- a gyerekkoromat juttatja eszembe. :D

Nagyon szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!


Timi! Megkerestem, de ott nincs semmi. Megtaláltam később az Apostol együttes honlapján és onnan tudtam lekérni vagyis utánnakeresni.

Csajok megvolt nekünk is az első buszozás. Apa arat, anyós melózik, após nem vezeti a skodát. Így maradt a busz, mert sürgős volt. Jól is jött ki mert apósnak ki kellett mennie apa után vmiért a géphez.
Én a busszal csak 3táskát vittem, ami fontos.Pelenkás, játékos, és a személyes cucck.

Ildi nem szóltam, mert egy busszal mentem, másikkal jöttem haza. Ha lesz még ilyen, szólok.:)

Szuzy! Megtaláltalak a myvipen. Szépek vagytok.:))
Öcsémék hétvégén kinvoltak apummal nálunk és meghívott rá. Bejelentkeztem én is de képeket nem raktam. (hdm0123) Horváthné Dobsonyi Mónika néven vagyok, öcsém pedig Dobsonyi Gábor.

Na ennyi egyenlőre szintén, menni kéne pancsizni.

Jó éjt csajok.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Ma vhogy nem jutottam ide, mert a pulyák (apa mostanában igy hivja a gyerkőcöket :lol: ) nem birtak magukkal :roll: Reggel Lili ugy felbosszantott, h azt mondtam Neki, h volt 3 nyugis napom, amig nem volt itthon-de jó volt... Amugy meg egy hizelgő kis zsivány, az egyik pillanatban tombol, a másikban meg mindenáron a kedvemben akar járni :lol:

Timi
Valójában Liliána a becsületes neve a leányzónak :wink: Valóban szokta keresni Dani, reggel ébredés után az az első, h bemegy hozzá a szobába, megnézi, h az ágyában van-e :lol:
Nálunk most minden fehér (a nappali butora is), de már nagyon unom! Mikor megvettük a lakást a háló citromsárga, a nappali erős téglaszin, a konyha sötétlila, az előszoba plafonja türkizkék volt. Akkor csak a konyhát festettük fehérre, majd mikor terhes lettem Lilivel parkettáztunk, festettünk és akkor minden fehér lett. Most a konyha kivételével szines falakat szeretnék. a gyerekeknek lentre bordür, alul világoskék-felül citromsárga és fehér plafon, a nappalit meg vmi világos barackvirág szinre... De ez még változhat :wink:

Móni
Gondolom Levi nagyon élvezte a buszozást :lol: Enyémek imádják :wink: Lili sokszor nyuz, h busszal jöjjünk haza az oviból, de nagyon nem éri meg, mert max. 2 megállót tudunk jönni és elég huzós a helyijárat jegy :x

Képzeljétek, holnap közös programunk lesz apával!!!!!! Gyerekek nélkül!!!!!!!! Megyünk fel a Hungaroringre!!!!! Már alig várom!!! Eredetileg ugy volt, h még egy ismerősünk jön velem, de Ő vasárnap akar menni (egy picit örültem neki :wink: ). Szóval holnap nem leszek, sztem estére jól kifáradok, ugyhogy valószinüleg csak vasárnap fogok jelentkezni :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok két éve lakom Salgótarjánban és idén január 21-én született itt kisfiam.Próbálok jönni gyakrabban majd visszaolvasgatok sziasztok

nika70
Salgótarján
 
 


hát három oldalt vissza is olvastam:) Salgótarjánba én Pestről költöztem mert a párom idevalósi.Mi a neten ismerkedtünk meg augusztusban lesz 3 éve:) Tarjániak lehet ismeritek majd teszek fel képet róla :)

Kép

Én Szásznál szültem csaszival A Horváth volt vele a zügyeletes. Gordost nagyon nem bírtam ő vette le nekem a rákszürést és nagyon brutál volt.Domonkos szerintem elég normális legalábbis velem az volt.Nem volt választott dokim nem tartottam szükségesnek igaz tényleg sokat kellett várni a terhesgondozáson de elvoltam :):):):) Szeretnénk majd tesót is Gergőnek de majd kicsit később.Én is voltam genetikán pesten de nem csináltattam meg az amniócentézist mert az esély a vetélésre nagyobb volt mint az ottani uh alapján a betegségre és hála istennek nincs is semmi baja az én kisfiamnak :) ne is legyen.
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én Gergőt kiskádban többször pancsiztatom :)

Kép

Vasárnap anyósnál igy pancsizott kicsi fiam :) gyermekem nagyobb volt mint a lavór:):):):) azért jól hüsitette őt élvezte :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

Eltüntünk így hétvégén :D :D :D én szokás szerint most értem utol magamat :wink: :wink:
Tegnap fürödtünk egy jót, jajj a pici is úgy élvezte :wink: :wink: olyan "csónakos" úszógumiba ültettem, hát nagyon díjazta.

Hogy bírjátok ezt a meleget? Az éjszaka borzalmas :? :? :? ha bukóra van nyitva az ablak alig jön be levegő-na nem mintha jó friss levegő lenne éjjel is kinnt :roll: :roll: Most hajnalban kinyitottam, viszont a szomszéd 2 korcs kutyája itt nyafogott az ablak alatt :roll: :roll: :roll: A fiatalok meg buliztak, ment a tam-tam zene, hajnal 3-kor meg jó nagy hanggal mentek hazafelé. szóval jó kipihent vagyok :roll: :roll:
Ráadásnak elfeküdtem a nyakamat :cry: :cry:

Szerencsére a gyerkőcök alszanak, izzadnak ezerrel, meg eszi őket a szúnyog :shock: :shock: de nem panaszkodnak :wink: :wink:

Nika
üdv. közöttünk :D :D :D Nagyon szép kisfiad van :wink: :wink:
Majd írj többet magatokról, és kérdezz bármit :wink: :wink:

Szuzyék hazajöttek már??

Zita, Timi, Ildi, Móni írjatok ti is, már nem hétvége van :D :D :D
Majd még jövök én is

sziasztok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Nika
nagyon jó ez a lavórban fürdős kép :lol: :lol: :lol:
Az én fiam is szerette, bár ő már nagyobb volt amikor így fürdettük :wink: :wink:
Szép nagy Neked is a kisfiad, milyen paraméterekkel született :?:

Még melegről, csütörtökön megint le kell ballagnunk tanácsadásra. Állítólag akkor melegrekordok dőlhetnek meg :? nekünk meg délután 13-14 között van ugye a tanácsadás.
Eszterkének nem lett jó a vizeleteredménye :? :? mondjuk rákérdeztem itt a neten, hát az adatok pont határértéken vannak. Remélem tényleg csak egy kis popsikrém, v. olyasmi került a mintába. :? :? Pedig annyira tudom, hogy kell(ene) a vizsgálatot csinálni. Este nincs popsikenőcs, reggel v. hipermangános vízzel, v. kamillással, de legalább vizes vattával átmosni. :? :? Én csak áttöröltem, de most kérek megint beutalót, most nem cseszem el...
A pláne meg, hogy olyan erős ragasztó volt a zacsin, hogy azóta is tiszta piros a puncija, felül, pedig kenem neki :shock: :shock:

Timi
kérdezted Adrikát. Na neki 3 hónaposan derült ki, hogy húgyúti fertőzése van. Azzal jártunk a Heim P.-ba. Ottani uh.-on derült ki az ism, hopgy vesemedence-tágulattal született, azt kinőtte :D :D
Na mindíg coli baktériumot tenyésztettek ki a vizeletből, ami ugye széklettel került a puniba. Neki mindegy volt, hogy épp állt ült, feküdt nagydolog közben, az állandóan előre ment :? :? :?
Addig amíg a pelus le nem került állandóan visszajött a fertőzés. 2 hét gyógyszer utána neg. vizelet, újabb két hét kontroll megint pos. vizelet, megint Pest, mert itt Pásztón nem tudnak vizeletet tenyésztetni, Starjánba meg max. autó viszi reggel 8-kor, azt meg nem díjazzták. Főleg ha várni is kell....
Ez 2 és fél évig ment, nem kívánom senkinek. Két éves volt amikor csináltak feltöltéses vizsgálatot, hogy nem e a húgycsőjénél van valami törés és ott pang a vizelet, és azért a folyamatos visszafertőződés.
Ott nem volt bibi, de kétszer katéterezték, na azóta nem szeretek komolyabb beavatkozásoknál jelen lenni :oops: :oops:

na megyek mert főznöm kell, igaz Adrika könyörgésére Lasange lesz, hát kíváncsi vagyok megeszi e, de a Garfield mindíg olyant eszik, és szerinte az az istenek eledele, úgyhogy nekünk is ki kell próbálni :roll: :roll: :lol: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Jövök bejelentkezem én is.

Nika üdv köztünk. Látásból nekem ismerős a férjed is és te is. Képeim vannak horváth levente lászló(így kicsin írva) és horváth levnte lászló 2.albuma néven. Lehet rájövünk honnan vagytok ismerősök.


Gabi, Ildi, Szuzy köszi a myvipes visszaigazolást. Öcsém küldött meghívót rá és regiztem én is.

Ildi. az iwiw-et nem tudom használni, nem jövök rá a nyitjára.
Ugrálót elfelejtettem megkérdezni, de ha sikerül, küldök sms-t.

Kezdek pocisodni, háninger nélkül még mindíg. Rokonságm már tudja és barátokból is egy páran. Apáék aratnak folyamatosan. Amit tudok csinálok egyedül apródonként. Ugye muszáj.

Pancsizás még nincs nagyon, max a nagykádba. Medencét szétszedtük a viharok idején, azóta nem tudom felfújatni. Így marad a nagykád fürdésnek.

Na ennyi egyenlőre, ha tudok fogok jönni még.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


kisplutó: köszike Gergő 4150g és 58 cm-el született tegnap mérte dokinéni mert kiütése volt és leszaladtunk hát 8750g és 71,5 cm szóval gondolhatjátok milyen nehéz cipelni a kis seggét :):):) Ha apa itthon van akkor jó mert cipeli a babakocsit nekünk elég nagy kocsink van egyedűl nem is bírom a harmadikról levinni hátmég felfelé :) ha egyedül vagyok akkor kenguruval megyünk de csak a közelbe.Az meg a hátamat késziti ki nagyon.gege még 95%-ban szopis baba de már eszünk márst is kb két hete próbálgatjuk a gyümiket meg a babakajákat.Öszibarack,alma,banán,ezek mennek meg a sütötök alma az most nagyon izlik neki deszertnek.Sárgarépa krupli meg csirkehusi megy főétkezésnek.
A lasagnát én is nagyon szeretem csak ritkán csinálok de szerinte Gege is nagyon fogja szeretni :) Én ma tejfölös túrós tésztát csinálok tepertövel:) nagyon szeretjük:):):):)
Azért látom nektek már nagyobbacskák a gyerkőcök szóval tutilesz majd kérdésem de most egyenlőre még nem jut eszembe :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Igen, már itthon vagyunk. Csak tegnap egész nap a haza hozott ruhákat mostam, és próbáltam pakolni is. Ma reggel vasalással indítottam, de hagytam holnapra is, mert ennyit lehetetlenség egyszerre kivasalni, meg aztán főzni is kellett valamit. Lecsós tarhonya lesz a menü, az gyorsan kész és szeretjük is.

Nika! Örülök, hogy csatlakoztál. A férjed nekem is ismerősnek tünik. De, hogy honnan???? Igaz középiskolába Starjánba jártam, lehet , hogy onnan? Ő mennyi idős? Én már 32! leszek!
Nagyon édes a kisfiad. Ilyen lavósros képet mi is csináltunk a nyaralás alatt. Este abban volt a fürdetés. Az utolsó napon felfedeztem, hogy van ám babakád is.......

Egyébként jól éreztük magunkat. Az idő is elég jó volt. A keddi nap az szörnyű volt, esett és hideg is volt, de a többi napon tudtunk strandolni. Szerintem jobb volt mint a mostani majd 40 fok. Ezt rosszabbul birtuk volna a gyerkőccel.

Szabi fölfújta a medencét, így ma délután itthon is lesz egy kis pancsi.....
Most megyek folytatom a házi munkát. Ha lesz időm jelentkezem.

Kép
szuzy
 
 


Móni: A párom A zöldfán nött fel az első házban lakott mi is itt laktunk ccsak egy hónapja a gorkijra költöztünk.megnézetm a képeket Levente nagyon nagy kópé lehet édes kissrác :) a párom még nem a férjem de jól hangzik :wink: :wink:

nika70
Salgótarján
 
 


szuzy: ő szakmunkásba járt meg ablakozik és rengeteg helyen jártak esetleg onnan is .

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
jó kis súlyban volt/van Gergő :D :D :D Hát nekem csak kb. 10 lépcsőfokot kell cipelnem a babakocsit, de az is elég :shock: :shock: :shock: Bergon kocsink van, és elég jó súlya van ám :roll: :roll:
Na, Ti már elég sok mindent esztek. Majd pár hét múlva kezdem én is a hozzátáplálást :D már most is úgy nézi, hogy mit eszünk :wink: :wink: :wink:

Szuzy
tényleg elég kellemes idő volt rátok a múlt héten. Mostani az szörnyű :|
A Bababörzére elfelejtettem lemenni, Te voltál?


Rakok én is egy pár friss képet :wink: :wink:
Kép Adrikával
Kép ducika :wink: :wink:
Kép kicsit álmosan
Kép édes mosoly
Kép kukucs
Kép tegnapi úszógumis fürdés

Bocsánat kissé sok lett :oops: :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Na végre, h Ti is irtatok :wink:

Nika
Üdv itt közöttünk :lol: Nagyon szép kisfiad van :lol: A topicból én vagyok egyedül salgótarjáni, de csak ugy, mint Te, "idegenlégiós" :lol: A városban is szoktatok sétálgatni, v. többnyire Pálfalván vagytok?

Gabi
Jók a képek! :lol: Eszti már jó nagy, mostmár Te sem panaszkodhatsz, h nem elég hurkásak a gyerekek :lol: :lol: Nála bizti nem lesz elég a maxi pelus :lol: :lol: :lol:

Szuzy
Gondolom most kicsit feltöltődtetek a nyaralás alatt :wink: Természetesen várjuk a képeket is :wink: és egy kis beszámolót, pl. Szilárd hogy birta, nem volt neki furcsa, h idegen helyen van?

Móni
Mit nem tudsz az iwiwen? Szevesen segitek, v. a többiek, Ők is rajta vannak :wink: Szerencsés vagy, h elkerül a hányinger! Ebben a hőségben nem lenne tul kellemes!

Velünk semmi különös, gyerkőcök szo-vas-hétfő anyósoméknál voltak, ma itthon vannak, együtt "fonnyadunk" a lakásban, bár a benti 28 fok megváltás a kinti kánikulához képest. Kert és erkély hiányában a kádban pancsiztak egy nagyot délelőtt, alvás előtt :wink: :lol:
A szombati napunk nagyon jóra sikeredett :lol: Bár már akkor is nagy volt a meleg engem mégis inkább a hatalmas tömeg zavart. (nem tudom hány ezren lehettek, nekem millióknak tünt :roll: ) Ennek ellenére szuper volt a verseny, még mini koncertek is voltak, 100 folk Celsius és Irigy Hónajmirigy (ezek tényleg nem normálisak :lol: , mi nagyon birjuk őket) Láttuk Baumgartner Zsoltikát is (mondjuk nem hozott lázba, nem miatta mentünk :wink: :lol: )

Végül egy kép ráadásnak: Na hogy mutatok F1-es pilóta-ruhában két F1-es pilóta mellett? :wink:
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


Mókuska köszike Régebben amig nem költöztünk a gorkijra sokat jártam bent a városban de mostanába egy hónapja hogy nincs a szomszédban a gyerekvigyázó (anyós) igy kicsit nehezebb inkábbGabival a párommal szoktunk hétvégén ha nagyon kell valami de most már minden itt van a szánkban.Ti merrefelé laktok? Honnan kerültél tarjánba? Jól áll neked a forma1-es cucc :D:D:D:D:D[/b]

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
Én is ugy kerültem ide, mint Te, a férjem idevalósi :wink: Gyöngyösön születtem és 8 éve élek itt, az Arany J. uton. Régen a sógornőmék is Pálfalván laktak, akkor lejárogattunk, sőt 2 éve nézegettünk ott lakást is, de végülis maradtunk -egyenlőre :wink:

Egyébként Kis Plutó és én tesók vagyunk -csakhogy ne érjen meglepetésként, mikor nem igazán érted miről irogatunk egymásnak :lol: Az elején Timi volt igy vele :lol:

Kép
Kép
mókuska
 
 


oksika:):):):):):) Hát pálfalván nem olyan rossz de azért a zöldfa út híre nagyon rossz :):):):) én sem akartam jönni mikor párom mesélte hogy mik történtek ott aztán már két éve itt lakom :):):):):) El lehet viselni de hogy egy hónapja nem lakunk ott ég és föld a kettö pedig csak pár utcával arrébb költöztünk:) sokkal csendesebb :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

Na volt időm szórakozni :wink: :wink: :wink:
Nézzétek
Kép Adrika 3 hónaposan
Kép Krisztike kb. 4 hónaposan

Ildi
picinek hurkásak voltak a nagyok is, főleg Adrika :wink: :wink:
Kép Adrika kb. annyi idősen mint most Eszteri
Kép Krisztike, de ő szerintem itt picit idősebb :wink: :wink:

Képek minősége lehet nem tökéletes :wink: :wink:

Timi, Zita mi ujság veletek??
Gyerekek bírják a meleget?

na majd írjatok, még jövök én is

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!
Gabi! Én is elfelejtettem a börzét. Csak délután jutott eszembe, de akkor úgy gondoltam már mindegy.
Nehezen viselem a nagy hőséget. Teljesen ki vagyok ütve. A nyaralás alatt semmit nem sikerült pihenni, pedig ott voltak a nagymamik is. (váltották egymást félidőben) Nem tudom, hogy birtam volna nélkülük. Szilárd nagyon érdeklődő gyerkőc lévén egész nap tepert. Élvezte a strandot. Amikor kijöttünk a vízből a nagy gyepen tepert végig. Mindent megnézett, persze minden szemetet össze szedett a földön, oda ment az emberekhez, a csomagjukhoz, a papucsukhoz....szóval megállás egy perc sem. Amikor "haza" mentünk ugyanez folytatódott. Hatalmas kert volt, fákkal, tujákkal, virágokkal. A szomszédban kacsa, tyúk, csirkék, pulyka...stb... már reggel azzal kellett indítanunk, hogy megnézzük őket. Idegen helyen éjszaka szerencsére jól aludt. Végig aludt minden éjszakát. A nappali alvások nehezebben mentek a strandon. A zaj, a sok új dolog, a jövés-menés miatt nehezen aludt el, s akkor is kevesebbet aludt mint itthon. Ha az alvás nagyon kevésre sikeredett, nagyon hisztis volt egész nap... Összességében azt mondom mégis, hogy jó volt.

Evés területén hatalmasat fejlődtünk. Pl a strandon a rántott csirkecombit, halacskát simán megette. S tegnap a lecsós tarhonyát is bekanalaztuk!

Gabi! Adri ebben a ruhában nagyon cukorfalat. Ez volt a keresztelős szerkó? Hurkákat illetően szerintem egyik gyerkőcnél sem panaszkodhattál, igazi vasgyúrú kisbabák voltak. Három hónaposan Szilárd is ilyesmi volt, de aztán ahogy beindult.......most már elég vékonyka. Lemozogja az összes kaját. Pedig mostanában nagyon jó étvágya van. Még kér is. Persze nem szóban, hanem mutatja az etetőszékét, hogy oda akar ülni. Egyébként az értelme is nagyon sokat fejlődött. Már megmutatja mit szeretne. Mostanában pl állandóan kimenni. Bennt nem érzi jól magát. Állandóan a lépcsőt mutogatja, hogy menjünk.S ha nem indulunk azonnal hiszti ezerrel.

Nika! Nagyon nagy a kisfiad, igaz a születési paraméterei is hatalmasak. Mi egy évesen voltunk kb ennyi kilók, és 77 cm. Mostanában nem mértük, de nekem nehéznek tünik nagyon.

Ebéd után megyünk a kertbe pancsizni. A medence mellé tettünk napernyőt, így nem süt oda a nap. Meg azért be is kenem fiatalurat.
Na most befejezem, mert kisregény sikeredett.Sziasztok

Kép
szuzy
 
 


Ildi!
A lányunkat nekünk is Liliánának hívták volna.
Egyébként jól festesz a forma1-es ruhában. Esetleg aut6óban is ültél?

Alíz! Veletek mi újság? Móni! Birod még ezt a rettentő hőséget. Én ma elolvadok.

Timi! Ti merre jártok?

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem eddig, de annyi más gondom-bajom volt... :cry:

Nika!
Üdv itt köztünk. Érezd jól magad. :D Lehet, hogy írtad már, akkor bocsi, de hétköznapi neved hogy hangzik? :D A fiad nagyon édes és jó nagy. :D

Ildi!
Bár mi beszéltün Skype-n, de azért... :D
Tök jó nézel ki a pilótás szerkóban. Igaz ugyan, hogy a fejed lehetne nagyobb. :lol: Mármint a testhez képest. És 4 kezed van: Kettő csípőre téve, kettő a srácok vállán. :lol:
Szuper, hogy jól sikerült a kiruccanásotok. :D Sokat kellene ismételni az ilyet... :wink:

Látom színesedtek. Mi fehéredünk. Úgyis unom már a kék-sárga összeállítást. Mondjuk a koszos,-ill. összefirkált falakat még inkább. :evil: Az ember azt hinné, hogy nem nagy munka lefesteni a falakat. No de ott van a bútormozgatás-letakarás és a végén a takarítás is... :P
Mi a fiúk szobájával kezdjük. Elég lesz egyszerre egy szoba felfordítva.. :roll:

Gabi!
Na ezért a fertőzésekért nem irigyellek se téged, se a lánykáidat. :cry: Szegény Adrikának micsoda tortúrán kellett végigmennie. :cry:
Nekem is sokszor volt gyerekkoromban. Azt olvastam, hogy vannak lányok-asszonyok, akiknek hajlama van összeszedni (higiénia mellett is) mindenféle fertőzést alulról. :x
A képek: :D :D Hát Adri a csupafodor ruhában és a nagy szemeivel olyan, mint egy játékbaba. :D Szerintem ő és Eszter hasonlítanak, Krisztike a kakukktojás. :lol:
Kedvenc: a fogatlan vigyori. :D

Szuzy!
Jaj te lány! De jó lett volna azt olvasni rólad, hogy minden szuper volt a nyaralás alatt és kipihented magad. :wink: Azt gondolom, hogy a tipegők többsége ilyen "túlfűtött", tehát nincs Szilárddal semmi gond, csak hát hajtja a kiváncsiság. :D
Evésfejlődés: :D :D Hal,csirkecomb,lecsóstarhonya: ez igen! Ahhoz képest, hogy még nem olyan régen azt mondtad, hogy csak turmixolt kajákat evett meg...., Hát ügyes vagy! :D
Hiszti: :roll: -kitartás!
Az alvásotok is szuperül alakul. :D
Az én fiaim visszafejlődtek: Éjszaka mindkét édesgyermekem jön a kispárnával és az alvósjátékával (ők Ormi és Danika) és fekszenek hozzánk a nagyágyba. :evil: :lol: :lol: Én már nem is foglalkozok vele, csak odébbmegyek, ha valamelyik megjelenik. :shock:

Móni!
Köszi a visszaigazolást az iwiwen. :D Egyébként pont azért kerestelek meg, hogy lásd, nem olyan ördöngősség. :wink:
Pocakod növöget már? Gondolom Levente mellett nem tudsz annyira befelé figyelni, de mégis mit érzel? Lányt v Fiúcskát?
Te egyébként nyugodt természetű vagy? Olyan higgadtnak tünsz mindig(már amennyire én a hozzászólásaidból meg tudom itélni)

Zita??? Gyere majd, ha tudsz... kíváncsiak vagyunk, mi van veletek. :D

Képzeljétek ezt az irományt 2 órán keresztül írtam, mert a fiaim mindig akarnak valamit. :roll: Ma teljesen kivagyok velük... :P

A hőség tikkasztó! Állítólag dőlnek a melegrekordok! :shock:

Egy felnőttnek minimum 4 liter folyadékot parancsoltak. :shock: A gyerekeknek kettőt. Ti isztok ilyen sokat? Állítólag, a pulzuson lehet észrevenni, ha folyadékhiányt. Szaporábban ver a szív. Ekkor sürgősen inni kell.. Megnéztem, az enyém alig dobog... :wink:

Na, sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!


Nagyon nehezen tudom elviselni ezt a rettentő hőséget. Holnap állítólag 41 fok lesz. Akérmilyen furcsa is, de most küzd a kisfiam egy jó kis orrmelléküreg-gyulladással. Antibiotikumot szed rá.

Móni!


Megjelöltelek az iwiw-en. Én Petrik Péterné néven futok ott. Amúgy, hogy érzed magadat?
Vendég
 


thimo még nem írtam Mónika a becsületes nevem :D:D:D:D:

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

Timi
Adri mai napig érzékeny ahogy Te is írod. Hát nem lesz neki könnyű később sem :cry: :cry:
Húgyúti fertőzés meg nagyon kutya dolog, anno azt mondták, 2 mérföldkő van egyik pelus lekerülése, másik menses. ha akkor nem múlik el, akkor sajna nem sok más esély van rá. Ezért is figyelek nagyon oda rá :wink: :wink: :wink:

Megdumáltam magammal, nem megyünk holnap tanácsadásra, majd hétfő reggel kérek megint beutalót, ha esetleg az is ilyen lesz akkor viszem jövő hét csüt.-ön le Eszterkét :wink: :wink:
Én azért bízok benne, hogy mielőtt feltettem a zacsit volt kaka, hátha a popsitörlőn lévő illatanyag is bekutyult :shock: :shock: :shock:

Igen a lányok jobban hasonlítanak, de inkább a mostani Adrikára hasonlít a kicsi, pl. ahol Adrika fogja ott szerintem nagy a hasonlóság :wink: :wink:

Alíz
rosszullétek enyhültek már? Hú nem lehet valami kellemes ebben a hőségben. Kisfiadnak jobbulást!!!

Nika
mivel van már Mónink így marad ez a megszólítás :wink: :wink: Gergő, hogy bírja a meleget? Alszik napközben. Nekünk a délelőtt jó, mert nem süt ide a napocska, és akkor még elég jó hűvös van, de délután :? :? :?
Miket csinál már a kisfiad?
Mi most már forgunk hátról hasra, és vissza. Fekve magától is emelné ülésbe magát :shock: :shock: Ha megfogom a kezét könnyedén felül :D :D

Móni
párodnak is elég lehet egész nap a szántóföldön ebben a kánikulában :shock: :shock: :shock: hogy bírja?

Szuzy
hol is voltatok most nyaralni?
Tényleg a biciklit visszavitted? Megcsinálták?
Medencét kapott Szilárd?

Na a párom már ide szeretne ülni, úgyhogy elköszönök

Jó éjszakát mindekinek!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!


Csajok!

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget???

kis_plutó!


Rosszulléteimmel kapcsolatban annyit, hogy még most vagyok benne a legjavában. Vasárnap a süteményre buktam ki nagyon.
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?