Jó reggelt!
Na most van időm írni
Megint korán kelt a kicsi, de nem baj, mert vizeletet kell(ene) vinnünk a laborba, most feltettem a zacsit, remélem fog pisilni
A tegnapi oltást jól viselte, egy picit a szúráskor pityergett, de kint már kacagott Adrikára
Megint szépen híztunk, 7820g, és 68 cm
Meg is dicsérte a dr. nő, hogy nagyon erős kislány.
Na elkezdett panaszkodni, nem tetszik a zacsi
Harry P. nálunk ez pont porondon van
filmen megvan 4 rész, és Adrika mindíg kérdezi, mikor nézheti már meg-én válaszom soha. Erre az apja, majd együtt megnézik
én sem szeretem magát a filmet.
A fantasy filmeket viszont nagyon szeretem
gyerekeknek való a Narnia krónikái is, na az sokkal jobb
Zita
már én is őszre vásároltam
augusztusban elég lesz a tanszer és a könyv.
A Tescoban most aleárazás pont jól jött, mert nem a nyáriak voltak akciózva. Adrikának a 3500ft-os farmert 1109ft.-ért vettem, 4500ft-ról vékony naci, zsebes meg 1350 ft. volt
Krisztikének is 2 db. 750 ft.-os farmert vettünk, jó, mert gombos, de hátul gumis, szabályozható kismamagumival. Kicsit még hosszú, de majd belenől
Rengeteg jó minőségű zokni harisnya volt, bár a harisnya pont az a méret volt ami nekünk sokára lenne csak jó 122-es, 134-es
Zoknival azért feltankoltam, meg kisgatyival.
Ja, és végre kaptam magamra szoknyát, és még nagyobb méret is volt . Itt meg a lgnagyobb sem jön fel a combomon
Na a Skálában is pont leárazások vannak 40%-os, bár ott a nyári cuccokra, cipőkre(szintén nyáriakra)
Ott sportszandit sikerült Adrikának venni, meg tornacipőt. Meg a pocoknak vettem rövidujjú bodykat db.-ját 490ft.-ért
Olyan maradt el, hogy sportcipő, meg fehér póló Adrinak, de a cipőhöz már ő is kell
Muszály beosztani, mert egyszerre baromi sok lenne
Timi
aranyos lehetett Dávidod ahogy elaludt a moziban.
Nyári nyaralás na az még érdekes lesz...Adrika készül(ne), viszont utána nagyon sír Krisztián. Múlt héten kinnt aludt az unokatesójáéknál, és este azt hittük Adrikát haza kell hozni. Teljesen kibukott. Se enni, se aludni semmit nem akart, csak hozzuk haza Adrikát
Félálomban azóta is az az első kérdése, hogy Adri, ha mondom, hogy a szobájában alszik nyugodtan tovább
Ő is menne, de ő meg nélkülem nem aludna sehol még, mert én is kellek. Így nagy valószínűséggel Eszterkével mi is csatlakozunk hozzájuk, és így 1 hét lesz nem 1 hónap a nyaralás
Ildi
erre az össze-vissza időre az én fejem is fáj. Sokszor nem is, hogy fáj, hanem nyom az egész
Ráadásul nem elég, hogy 1hete folyamatosan fúj a szél, most meg jön a 39-40 fok, úgy nem szeretem ezt a meleget
Alíz
húú, jó sokat kell még várni, hogy végre láthasd a picit
Viszont akkor már minden látszódni fog
Móni
és pocakosodni elkezdtél már? Második terhességnél már előbb látszódik ám a pocak
Aluszékonyabb sem vagy? Nerkem az minden terhességemkor volt, így kisidősen, bárhol el tudtam volna aludni
Na közben sikerült vizeletet produkálni,
Hiába zacsizásban nagy rutinunk van Adrikáról.
Amúgy most Adrinak is kértem egy vizeletes beutalót, neki legalább évente meg kell nézetni, de szerencsére 6 éve nem volt gond, reméljük nem is lesz többet.
Na hasznossá teszem magamat,ha már ilyen korán keltünk.
Mindenkinek szép napot!