Új privát üzeneted érkezett!

Hahó, jó estét!

Voltam teázni.. Lányok! Lehet, hogy tényleg terhes vagyok?! :shock: Végülis sem a vajas, sem a fehér teát nem próbáltam ki, úgy döntöttem, maradok kedvencemnél. Minden OK volt addig, amíg bele nem szagoltam - olyan hányingerem lett tőle, h ihaj :shock: Aztán apával találkoztunk a városban, ma ő hozott be, és haza is együtt mentünk, a kocsiban is azt hittem, hogy 'akció' lesz, 2x kellett megállni, egyszer azért, h vegyünk vizet, h jobban legyek tőle, másodszorra pedig azért, h egy kicsit kiszálljak a kocsiból, és levegőhöz jussak. Mindezt egy kb. 50 perces út alatt sikerült produkálnom, sztem a párom is elkezdte gyanítani, h vmi nem 'okés'.. Úh döntöttem! Holnap tesztelek! Reggel. Nagyon izgulok! Az eredményt lehet, h csak akkor tudom megírni nektek, amikor beérek a melóhelyre, de akkor bármennyi munka is legyen, ide jövök először! Légyszi nagyon szorítsatok, és nagyon gondoljatok rám 6-7 óra között!

Gabi! Hajrá! Nagyon klassz lehetett a 4D, tök jófej vagy, h ezt kapta tőled a barátnőd, én is elfogadnék majd ilyen ajándékot :D Mindenképp szeretnék majd eljutni egyszer én is, ha babás leszek, és vmikor már így a vége felé, amikor rendesen lehet már látni a babát!

Na, megyek, még egyszer benézek, aztán majd holnap reggel jövök a teszt eredménnyel.. Ja és bocs, h ilyen hosszú lettem az elején magamról, de kivel osztanám ezt meg, ha nem veletek? ;) Ja, és Magi! Nem kell vennem tesztet :P Tudod, írtam vmikor talán 2 hete, h volt itt egy külföldi barátnőm, aki tudja, h próbálkozunk, és hozott nekem tesztet, ami elvileg szintén extra érzékeny..

KépKép
lexus

Lexus nem barátnőm hanem unokanővérem akinek az uh volt az ajándék:)
Nagyon izgi a tüneteid, remélem baba van a dologban. Nagyon drukkolok neked és gondolok rád reggel.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi! Bocsi :oops: Már feledékeny is vagyok, vagy csak nagyon álmos? :D Köszi, remélem segít majd, h gondolsz rám! ;)

KépKép
lexus

Lexa!

Hurra!
Nagyon varom a fejlemenyeket.
Tuti ejjel alig fogok miattad aludni. :lol:
Jaj nagyon drukkolok!!!

Aludj jol es irj mielobb.

Mikor kezdodik neked a melo?
Mikor fogsz irni?

Magi
Vendég

juj izgulok!

Na eldugulok es megyek aludni.

Jo ejt mindenkinek.

Magi
Vendég

Magi! De édes vagy :D Köszönöm szépen :) De azért csak alukáljál! ;)

8-kor kezdődik a meló, de remélem, h tudok előtte is írni, attól függ, mekkora lesz a forgalom a fővárosban. Ma Tibivel nagyon szépen feljöttünk, de múlt hét csütörtökön bazi nagy dugó volt :? Remélem, holnap jól jön ki!

KépKép
lexus

Jó éjt, Magi! Ne izgulj, azt hagyd rám :D

KépKép
lexus

Lexa!

Na mi a helyzet? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Varlak nagyon! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Jóóó reggelt!!!

Huuu Lexa szorítok nagyon. :wink: :wink: :wink: :wink:
8kor indulnom kell dokihoz (nagyim viszem),de jövök ha haazaértünk.
Visszaolvasni nem volt időm,csak nagyvonalakban :? ,tegnap este megjavult net.

Remélem sikerül elkapni a jó hírt!!!!

Pusszanat mkinek,jó melót,szép időt. (itt szakad :evil: )

Maginak drukk a fogyihoz. :D
Betti remélem jobb kedvedben vagy. :wink:
Edoci vérvétel. :cry: Kitartás,remélem hamarosan jobban leszel.

Megyek,megyek...ígérem jövök.

Viki
Vendég

Lexa!!!
Gyere már a jó hírrel mert kifurja az oldalam a kíváncsiság és már kezem lábam görcsöl mert keresztbe van téve úgy szorítok!!! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexa!

Mindenki rad var!!!

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Lexa!

Mindenki rad var! :roll: :?:

Magi
Vendég

Nagyon izgulok! :?:
Lexa gyere!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Hat nem akar jonni.
Bizti ugy orul, hogy mar el is felejtett minket. :cry:
Na jo csak viccelek. :lol:

Magi
Vendég

Leeeeexxaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Hoool vagy?????? :?: Már rég dolgoznod kéne.... :lol: :lol:

Én indulok. :cry: Lemaradok a hírről. :cry: :cry:
Vendég

Na ma egesz nap kerdojeleket fogok kuldeni lexanak.

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi Drágák, itt vagyok!!! Nagyon édesek vagytok, h így szorítottatok nekünk, millió puszi nektek!!! És bocsi, h később jöttem, de a hülye főnök rögtön adott munkát, amit kénytelen voltam megcsinálni.. Áhh mindegy.

Kép
(Azért angol, mert külföldről van)

KépKép
lexus

Lexa!
Nagyon örülök hogy sikerült el se tudom mondani ill. le sem tudom írni!
Most már vigyázz magatokra! :lol:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Én se tudtam még felfogni, ezért nem is kommentáltam :D Hú basszus..

KépKép
lexus

Ja, izé.. köszönöm! :oops:

KépKép
lexus

Sziasztok

Lexus: nagyon nagy gratula neked, úgy örülök neked. Szép pocakosodást neked, meg van az oka a hányingernek:)
De jó:) Párodnak mondtad már?

Gratula Gratula:)

Gabi

Kép
lieglgabi

Hát pedig csak szokj hozzá a gondolathoz!!!
Rosszullét?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi! Köszönöm, nagyon aranyos vagy!!! Nem, a páromnak még nem mondtam, majd du. Most külön megyünk haza, megírom neki a baba nevében a levelet, aztán bedobom a postaládába. Megtalálja, amikor megtalálja, sokáig úccse fogom bírni :D

Betti! Jelentem, jelenleg kis hányinger, de ezt nem tom, h a nagy izgalomnak, v a babának kell betudni :)

KépKép
lexus

Lexa!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Lexa!

Latod csak ide kell jonni a topicba es irni es maris mindenkinek sikerul.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Magii! Én is így érzem magam :D Munkába jövet bőgtem egy sort, azon már túl vagyok, most tele vagyok izgalommal, meg boldogsággal, meg miiindennel.

Köszönöm, h megoszthatom veletek! :)

KépKép
lexus

Váó, képzeljétek! Kértem időpontot UH-ra :D, ééés, péntek délelőtt megyek!! Nem számítottam rá, h ez ilyen gyorsan fog menni. Ha majd a páromnak nem jó, akkor kérünk másikat, de sztem megoldja, h eljöjjön :)

KépKép
lexus

:lol: Kép
Vendég

Azert remenykedem, hogy ket het mulva kovethetlek. :roll:

Magi
Vendég

Én meg nagyon drukkolok! ;) Bizti összejön! És az a kééép, nagyon szép!!

Na, most már abszolút Hello Kitty dizájnban nyomulok :D

KépKép
lexus

Ahh, nem jó a hello kittys vonalzó, hülye fekete :? Tudom, világprobléma :D

KépKép
lexus

Lexa!

Kép

Magi
Vendég

:lol:

Picit irgyi! :oops:
Vendég

Kép
Vendég

Ezek is nagyon tetszenek :) Imádom Anne Geddes-t ;) Gyönyörű képei vannak! Egyszer majdnem vettem tőle egy könyvet, de aztán meggyőztem magam, h nem akarok annyit kiadni érte, majd nézem a képeket az interneten :D

Lesz nekem békám, oszt jóvan :twisted:

KépKép
lexus

:lol:

Kép
Vendég

Jaaaj, ez nagyon édes :D

Most szabad innom kávét? :roll: Alapból is sok tejjel szokott lenni, most majd még többel lesz :roll:

KépKép
lexus

Lexa!

Egyel amit szeretnel es igyal amit szeretnel.
Keruld a nyers halat es husokat. 8)

Minden mas cigin, drogon, alkoholon kivul mehet.

De csak mertekkel, mert amit most felszedsz nagyon nehezen tudod majd ledolgozni kesobb. :twisted:

Magi
Vendég

Amugy mar teljesen tojasfeherje vagyok, majd ma is csinalok LH-t.
A hom megint felugrott. Tiszta gaz.
Ossze vissza ugral. Ma 36,87 volt tegnap meg 36,69.

Szoval remelem lesz pm.

Magi
Vendég

Magi! Nagyon megy a drukk!!! Ez sztem tök jó hő, legalábbis az én meglátásaim alapján!

Köszi a választ, akkor iszom is egy kévát. Ez az álmosság amúgy hanyagolható dolog lenne, nem lenne célszerű, ha munka közben arra ébrednék, h alszom :D

KépKép
lexus

Szakad az esőőő :? És most bezzeg kijött a ventillátor szerelő, hát már nem kell itt senkinek se a még hidegebb levegő :twisted:

KépKép
lexus

Lanyok!

Drukkoljatok nekem is. Ugyan meg nem volt fent az LH, igy pe-m sem volt meg, de tojas vagyok. Apat 3 napja minden este elkaptam. :oops:
Tuti, ami tuti.

Magi
Vendég

Lexa!

:D xcv xvv :D :D :D :D :D :D :D :D :D bb :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D m :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D hjn :D :D :D juunn :D nn :D :D :D :D :D :D - :D - :D :D /
o :D i :D :D :D

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Magika megy a drukk ezerrel:)

Én ma vagyok a 9. napon , én ilyen ovulatiós mikroszkópot használom ezt a pg-t most már nem csak karikákat mutat hanem vegyesen, lehet lassan nálam is közép idő lesz, illetve hát elvileg majd csak hétfőtől de kitudja. Szerintetek melyik a jobb ez a teszt vagy amikroszkóp. A tesztet hányadik naptól érdemes csinálni? És ezt hogy lehet venni a patikába? darabonként? vagy esetleg egy dobozban több van? és mennyi ennek az ára?
a hőmet meg minden reggel elfelejtem megnézni, így az most ebben a hónapban elmarad.

Elmentek a gyerekek anyósékhoz, csak Réka van itthon, üres a lakás. már kitakarítottam, a kaját is odaraktam, lecsót csinálok.
Még majd vasalnom kell. Délután jön a baby sitter. (keddenként apa nap van, ilyenkor babysitter vigyáz a gyerekekre), este 9-10-ig kimenőnk van. Elmegyünk ma gyűrűt nézni, mert a karikagyűrűm nayon csúnya a recékben fekete, és hiába vittem el ékszereshez sajnos ő sem tudta kitisztíttani, a polirozáshoz meg vékony és azt mondta hogy azt nem lehet mert félő hogy eltörik.
Most meg lesz majd a házassági évfordulónk, és gondoltuk hogy arra veszünk másikat.
Na mentem, megnézem a kaját, még a közértbe ki kell mennem tarhonyát venni, meg virslit.

Gabi

Kép
lieglgabi

lieglgabi!

Koszonom a drukkot!
Neked is megy a drukk. :)

Nem tudom, hogy a mikroszkop mennyire jo, egy bizti tuti olcsobb.
Egy doboz Ovu teszt 2000-2500 kozott van es 5 db van benne.

Minden nap delutan kell tesztelni vagy napkozben, mert ez a hormon nappal termelodik.

A mikroszkopot nem ismerem, igy nem tudom megmondani, hogy milyen.

Az LH annyiban egyszerubb, hogy vagy ket csik van es utana van pe, vagy nincs csik.
Igy nem lehet osszeteveszteni.

Kimenoert irigy vagyok. :oops:

Magi
Vendég

magika köszi az infót. Majd még gondolkodom rajta. a mikroszkópnál meg úgy van hogy a terméketlen napoknál karikák látszódnak, amikor meg peteérés van akkor pálcikák, szóval ennél is jól látható, de azért majd meg látom hogy veszek e. lehet hogy majd csak a következő hónapban ha most nem sikerül.

Köszi a drukkot.

GABI

Kép
lieglgabi

lieglgabi

ertem! Akkor mind a ketto jo.

En most csinaltam meg az LH-t es meg midig -.
Igaz a halvany csik egyre erosebb.

A lenyeg, hogy holnap vagy holnap lesz szerintem az LH csucsom es utana csutortokon a pe.

Szoval penteken es hetfon lemondom a fogyit. :lol:

Magi
Vendég

Köszi Móni! :D

Gabi! A mikroszkóról én nem is hallottam addig, ameddig nem írtad először (mármint amióta itt vagyok először). Most ez lehet, h ciki.. Mondjuk mi semmilyen módszert nem alkalmaztunk, én bíztam benne, h akkor van a pe-m, amikor gondolom. És úgy látszik, bejött.

Magi! Ez izgi, drukkolok! :D Drukkolok!

Lego drága! Mi volt a dokinál??

KépKép
lexus

mikroszkóról = mikroszkópról

Magi! Tőled mínusz egy drukkolok, bár így hatásosabb :D

Tiszta hülye vagyok ma :D

KépKép
lexus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X